Találatok a következő kifejezésre: Mi arra esély, (95 db)

Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel 6 honapja, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot?

Legjobb válasz: Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel két éve, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot? =( egy cipõben járunk

Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel két éve, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot? =( egy cipõben járunk
A kérdező hozzászólása: Sajnos
Miért nincs rá esély? Van barátnõje? De az nem szentírás, hiszen még nem a felesége... Ha meg se próbálod, úgy persze hogy nincs esélyed.
A kérdező hozzászólása: Nincs baratnoje, de o mondta h nincs esely
Hát akkor járj konditerembe és az elveszi a figyelmedet is. Vagy ûzz valami hobbit.

Ausztriában van arra esély, hogy alap fokú nyelvtudással felvegyenek gyári munkára, mik a tapasztalatok ilyen munkával kapcsolatban, milyen a fizetés?

ocsi,hogy ebben a kategóriába írtam,de itt sokan vannak,hátha kapok választ

Legjobb válasz: Van esélyed, igen!

Van esélyed, igen!
Ja azt kihagytam +rezsi 200-250 korul Utolso voltam
16, 53 vagyok Mekkora lakást bérelnél? Az enyém 80nm, 760euro, rezsi havi 150euro.Ha egyedül vagy lényegesen olcsóbb!
Igen, Ausztriában drágábbak a lakások.Szoktam a német adókat nézni, ott tényleg olcsóbb az albérlet, Nézd meg a willhaben.at oldalakat, megfogsz lepödni.
Van esélyed. Én is úgy mentem ki. Ma már perfektül nyomom a nyelvet:-)
Attól függ mennyit költesz.Amúgy tényleg meglehet élni a fizetésböl.
A kérdező hozzászólása: gyári munkából mennyire lehet megélni ausztriában?
Igen, van. En is ugy kezdtem dolgozni, hogy alig "makogtam" valamit. Most mar eltelt egy fel ev, sokkal jobban megy, bar annyira sok lehetosegem nincs gyakorolni:( Utolso, ha megkerdezhetem, menny ido alatt sikerult jol megtanulnod a nyelvet? Csak kommunikacioval, konyvek vagy suli? Nekem fontos lenne, mert szeretnek tovabbtanulni, mert otthon felbehagytam az egyetemet. 21/L
Hat utolso az azert eleg sok! Mi fizetunk 1000-et egy 140 m2-es hazert(en+baratom+anyuja), de elotte lakasban voltunk, 75 m2 volt 450... Mondjuk nem tudom, ez nemetorszag. Ezek szerint ausztria dragabb?
A kérdező hozzászólása: ált.ban mennyi a rezsi +albérlet havonta?

Több, mint három és fél éve vagyunk együtt a párommal. Mi arra az esély, hogy komolyan fogja gondolni, és történik is valami a kapcsolatunkban?

Pl. eljegyzés, vagy csak éreztetés, hogy élete végéig szeretné...26/23

Legjobb válasz: Igazából kicsit bõvebben kellene irnód a kapcsolatotokról és igy csak Te tudthatod!De szerintem ha jól kijötök egymással akkor 3,5év után van rá esély hogy mondjuk eljegyezzen.

Igazából kicsit bõvebben kellene irnód a kapcsolatotokról és igy csak Te tudthatod!De szerintem ha jól kijötök egymással akkor 3, 5év után van rá esély hogy mondjuk eljegyezzen.
Ha 'sarokba' akarod szorítani, akkor célozgathatsz rá, nézhetsz esküvõi kirakatokat, kissé féltékennyé teheted... Mondd neki te, hogy mennyire szereted, és ha ezt visszakapod tõle, akkor egyszerûen csak olyan természetesnek vette a dolgot, hogy nem jutott eszébe kimondani.
Ennyi idõ után szerintem a fiú fejében is megfordult a gondolat. Ha errõl még nem beszéltél vele, akkor azért kéne, de ne faggatólag, szegényt :) ne ijeszd meg. AZ egész attól függ azért, hogy mennyire érzi jól magát veled, ezt tényleg te tudhatod. Másrészt ez a 26/23 év és hogy 3 és fél éve vagytok együtt iszonyúan házasságot sugall nekem :) nem tudom többiek hogy gondolják, de ez valahogy nagyon ideális. ha még eddig nem lépett ki egyikõtök sem a kapcsolatból, akkor az azért stabli lehet...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Szerintem kicsit fiatalon ismerkedtünk meg, és az lehet gond. Amúgy minden rendben, nagyon jól kijövünk. Úgy jött a kérdés, hogy nemrég olvastam egy statisztikát a hvg-ben, hogy mennyire kitolódtak ezek a határok, pl. 1990-ben még átlagosan 23 évesek voltak a nõk elsõ gyermekük születésekor, ma már 27.55. Ma a nõk 30, a férfiak 33 évesen házasodnak. Ezzel ellentétben a várható élettartam meg csak csökken...én nem szeretnék így járni, mindent ilyen késõn, ezért lennék kíváncsi elsõsorban fiúk véleményére (persze ez nem csak tõlünk függ...)Õbenne pedig a legkevesebb hajlamot sem látom ilyesmire, bár õ is csak egy a sok egyre inkább elkeseredõ fiatal közül, akik manapság pl. dolgozni szeretnének itthon...
Én azt nem értem, hogy egy felnõtt nõ miért más, olyan idegen emberektõl vár segítséget, akik nem is ismerik a "probléma" forrását. Te ismered a barátodat és ezt neked kellene megbeszélned vele.
Én is ilyen korban szeretnék házasodni, szerintem teljesen érthetõ. Másrészt a kommentelõnek nem bírálnia kell a kérdést, hanem válaszolni rá (utolsó válaszolónak ment). A nõk nagyon jól tudnak jeleket adni, szerintem a legjobb módszer az, ha egy adott szituációból kiindulva elhangzik a mondat, hogy "ha majd valakitõl lesz gyerekem" stb. Biztos felhúzza magát rajta:) Amúgy lehet, hogy kicsit fél, és nem meri, vagy kényelmesen érzi magát a kapcsolatban így is.
Szia, szerintem NE celozgass es NE akard megbeszelni, a lenyeg, h erezd jol magad a borodben! Hidd el, h elijesztened! En megtettem a baratommal es elhagyott szinten 3 es fel ev (egyutteles) utan, meg nincs eg hete sem... Csak ezen jartak a gondolataim, felemesztettek...egy ido utan mar eleg elkeseredette valtam es o ezt mar nem talalta vonzonak. Erezd jol magad, becsuld meg, h egyaltalan van es minden menni fog magatol!!! :)
Kedves utolsó kommentelõ: ha emiatt elhagyott, akkor talán jobb is neked nélküle.

14 éves vagyok 168 cm 61 kg és a fenekem kicsit csíkos, van arra esélyem, hogy eltűnik onnan? Vagy ezzel már nem lehet mit tenni?

Legjobb válasz: Sajnos ezek soha nem múlnak el végleg. :S Nekem is olyan, arra is számíthatsz hogy nem csak a fenekeden lesznek, vagy nem csak ennyi, hanem több. 14 éves korodra elég magas vagy, gondolom ettõl lett. Elmulni nem fognak de halványodni igen, amugy nem annyira gáz, szinte minden második csajon van.

Sajnos ezek soha nem múlnak el végleg. :S Nekem is olyan, arra is számíthatsz hogy nem csak a fenekeden lesznek, vagy nem csak ennyi, hanem több. 14 éves korodra elég magas vagy, gondolom ettõl lett. Elmulni nem fognak de halványodni igen, amugy nem annyira gáz, szinte minden második csajon van.

Mire gondoljak? Van arra esélyem h ne az legyen?

Van 1 pasi akiért odavok és hallottam mikor mondta a haverjának h régen látta a bn?jét mert nem tudtak talizni és alig várják mindketten h együtt legyenek már mert nála alszik!,és reggel nem lesz arra szükség h felkelljenek mert aludni se fognak.Hogy képzeljem el én ezt?Nem minden a szex ugye?

Legjobb válasz: túlozni akart, meg hencegni. a fiúk szeretik ezt, bár ez amugy normális, fiatalon az ember még nagyon imádja az ilyet, jó késõbb is, hogy ha nem látja a párját sokáig akkor nagy hancúr lesz. de ez nem azt jelenti, szó szerint, h nem fognak aludni, hanem arra akart célozni, hogy nem átlagos szex lesz, hanem jó nagy. és nem azt mondta ezzel, hogy a csaja csak szexre van, de azért természetes, hogy az embernek egy idõ után hiányzik a dolog.

túlozni akart, meg hencegni. a fiúk szeretik ezt, bár ez amugy normális, fiatalon az ember még nagyon imádja az ilyet, jó késõbb is, hogy ha nem látja a párját sokáig akkor nagy hancúr lesz. de ez nem azt jelenti, szó szerint, h nem fognak aludni, hanem arra akart célozni, hogy nem átlagos szex lesz, hanem jó nagy. és nem azt mondta ezzel, hogy a csaja csak szexre van, de azért természetes, hogy az embernek egy idõ után hiányzik a dolog.
A kérdező hozzászólása: de én nem akarom h lefeküdjenek:(bele gondolni se akarok...van arra esély h lehet h nem fognak??
Van. Nem sok.
Görögország neked felfejlõdés? Mindjárt csõdbe megy...
Görögország hitelekbõl lett olyan "fejlett" Mi ezt a Kádár korszakban csináltuk.
"Ha a fidesz maradt volna hatalmon 2002-ben, akkor most már közelítenénk a német fizetéshez és életszínvonalhoz!" Ja, meg lehet nézni, most "csak" 3, 5 éve kormányoznak, de hatalmas a munkanélküliség, emelkednek az árak, csökkennek a bérek, nõ a korrupció és a mutyizás, ez tényleg fejlõdés!
de mikor a kommunisták átvették a hatalmat 2002-ben, akkor az ország dinamikusan fejlõdött!! ha akkor a kommunisták nem jutnak hatalomra és pazarolnak el 8 évet rombolásra, akkor most minden rendben lenne, mert a fidesz haladt volna elõre szépen az úton! amikor 2010-ben hatalomra jutott végre a fidesz, akkor egy óriás romhalmazt örökölt meg a kommunistáktól, akkora kárt okoztak, hogy még 4 év sem elég a károk rendbehozására!
Ha 2002-2006 között nem lettek volna azok a nagy béremelések akkor most hol tartanánk okoska?
magától szépen lassan növekedtek volna a bérek és ma magasabb szinten lennének, mert ha a fidesz maradt volna hatalmon akkor igazi gazdasági növekedés miatt nõttek volna a bérek, az eladósodás sem lenne nagy, tehát ma már több lenne a bér vagy 40%-kal mint most és ebbõl kevesebbet kellene fizetni a bankoknak!
Szerintem meg már 8 millió létminimum alatt élõ lenne.
"akkor az ország dinamikusan fejlõdött!!" Tessék nézzed: http://www.origo.hu/gazdasag/20130213-mely-godorbe-kerult-a-.. A grafikonon látod a GDP növekedését. A 97 és 2006 közötti 10 évbõl csak négyben kormányzott a Fidesz, azok a mindent tönkretevõ szocik meg másfélszer annyit és egyformán 3-5%kal növekedett a gazdaság, amíg 2007-ben be nem ütött a világválság. A romhalmazra is gyenge dolog hivatkozni, Horn Gyula két év alatt kihozta a gödörbõl a gazdaságot, Orbán már lassan a negyedik évet fejezi be és még csak remény sincs a fordulatra.
Nem lett volna. Szlovénia és Görögország 1989 körül is sokkal fejlettebb volt Magyarországnál, jelenleg is az egy fõre jutó GDP a magyarnál 75%-kal magasabb, a fizetések is körülbelül kétszeresek. A legsikeresebb felzárkózást Észtország és Szlovákia produkálta, ezekkel egy szintrõl indultunk, bár Magyarország jelentõs hátránya volt a nagy adósság. Talán egy sikeresebb politikával az õ szintjükön lehetnénk. Ezekben az országokban a GDP/fõ és a fizetések is körülbelül 30%-kal magasabbak a magyarnál és az eurót is bevezették már. 2002-ben még hazánk is jól állt a makrogazdasági paraméterek és az euróövezethez való csatlakozás tekintetében, de az MSZP alatt elszállt a költségvetési hiány, az államadósság és az infláció, kamatok is viszonylag magasan voltak.
Már az sem lenne rossz, ha az utcai ellenállás szintje elérné a görögországit...
Azért hülyeségeket ne beszélj, ahhoz német erõsségû gazdaság is kellett volna, itt soha nem lesz olyan bérszínvonal.
Lett volna esély, ha a kommunistákat nem választja meg a nép 3-szor (bár az sem kizárt, hogy a kommunisták mind3 alkalommal csalással nyeretek!).Ha a fidesz maradt volna hatalmon 2002-ben, akkor most már közelítenénk a német fizetéshez és életszínvonalhoz!
Lehet Görögország csõdös állapotban van, de akkor is fejlettebb, mint Magyarország. A kérdésre válaszolva, igen lett volna esély rá, ha normálisan csinálják a rendszerváltást.
A kérdező hozzászólása: Tudom, h mi van Görörgországgal, de a válság elõtt még mindig jobb helyzetben volt!
Görögország és Szlovéniának jobb a földrajzi fekvése nálunk.
Meg lehet csinálni, alacsony adók, alacsony korrupció és vállalkozásbarát politika kell hozzá. A szlovákok megcsinálták, kirúgták Meciart és kapásból megindultak, mi meg most épp egy új Meciart szavaztunk meg magunknak, ahogy most állnak a dolgok, hosszú távra.
Ha így haladunk sikerül a görögökig "felfejlõdnünk".... És mindegy milyen "fejlett" volt, (a hitelbõl fenttartott jólétnél) meg lehet nézni hová jutottak!
Igen, életképes emberek, ergo nem birka népség.
Magyarországnak nem voltak meg az adottságai hozzá, talán ha már közvetlenül a rendszerváltás után csatlakozhattunk volna az Unióhoz akkor most sokkal jobban állnánk.
Lett volna, ha nem ilyen elcseszett gazdaságpolitikát folytattak volna az eddigi kormányaink. Vagy inkább nem lopják szét az országot.
Szerintem már annyi elég lett volna, ha csak feleannyit lopnak szét a politikusok, ill. a segélyezést kicsit átalakítják, pl. ahogy Kanadában van, hogy csak akkor jár segély a gyerek után, ha az jár iskolába. Még mindig lenne egy kis esély, ha legalább holnaptól elkezdenék a politikusok, hogy "csak" feleannyit lopnak, mint tegnapig, de mivel semmi esély sem erre, sem a segélyek megreformálására, ill. a demográfia is halad egy irányba, így Mo. nem hogy Szlovénia felé halad, hanem inkább Ukrajna felé. Sajnos:(

Mit tegyek akkor ha azt akit szeretek túl messze van tőlem? És nincs arra esély h oda menjek hozzá vagy hogy ő ide jöjjön. Mit tegyek?

Legjobb válasz: ezt nektek kettõtöknek kellene inkább megbeszélnetek. De én megmondom õszintén hogy nem nagyon hiszek a távkapcsolatokban mert amúgy is nagyon ritkán mûködnek. De biztosan van megoldás ... még ha nem is mindennap de legalább 1 hónapban azért párszor biztos tudtok talizni :)

ezt nektek kettõtöknek kellene inkább megbeszélnetek. De én megmondom õszintén hogy nem nagyon hiszek a távkapcsolatokban mert amúgy is nagyon ritkán mûködnek. De biztosan van megoldás ... még ha nem is mindennap de legalább 1 hónapban azért párszor biztos tudtok talizni :)
mi barátommal már több mint egy éve vagyunk távkapcsolatban.:( Azt kell mondjam, hogy a féltékenyeket megöli, a bizalmasakat erõsíti. Mivel van, hogy hónapokat vagyunk külön, interneten sok vita van, mikor találkozunk az meg mindent elfeledtet. nagyon nehéz és sokszor fájdalmas dolog.:(

Mi történik akkor ha a baba 28 hétre születik? Unokatesom ma szült. Izgulok erte, mi várhat rá? Van arra esély h egészséges legyen?

járt igy vki?irjatok

Legjobb válasz: Egy ismerõs gyerkõce 30 hétre született,tudom ez nem 28,de majdnem.Makk egészséges,a világon semmi baja,de 1.5 hónapig kórházban volt ,a kis súlya miatt.Nem lehet baja a babának,minden ok lesz:))

Egy ismerõs gyerkõce 30 hétre született, tudom ez nem 28, de majdnem.Makk egészséges, a világon semmi baja, de 1.5 hónapig kórházban volt , a kis súlya miatt.Nem lehet baja a babának, minden ok lesz:) )
Nem tudod, hogy mi az oka, hogy megindult a szülés????
Nagyon szurkolok nektek, és a babának!Remélhetõleg semmi károsodása nem marad!Sem szellemi, sem testi! Ilyenkor az oxigén adásától rongálódtanak a látóidegek, ami késõbb szemüvegre fogja kényszeríteni a gyereket!Remélhetõleg ez lesz a legnagyobb baja!Szorítok!Azért majd írd meg hogy van ha többet tudtok, szerintem sokunk aggódik érte! (egy kismama)
90%a tulélési esélye, de ha 1-2 napot tulél, akkor valoszinû minden ok lesz.Esetleg késõbb erõs szemüvegre lesz szüksége, elõfordulhat ludtalp, vagy problémák a tüdõvel, de ezekkel mind együtt lehet élni.
Anyukám egyik barátnõje (több, mint 60éves!) anno 900g-mal született. Akkor az orvos is azt mondta, hogy ne is foglalkozzanak vele, mert reggelre úgyis meghal. Ám szerencsére nem így történt, mert a baba nagyon erõs volt! Szépen fejlõdött, és egy tüneményes ember lett belõle - semmi károsodása (se szellemi, se testi) nincs! Most már egy tündéri nagymama. :) Pedig ez már több, mint 60éve történt, s az orvostudomány azóta rengeteget fejlõdött! Úgyhogy nagyon nagy esélye van arra, hogy egészséges legyen! A legjobbakat kívánom!!!
a sógornõm a 26 héten szült, 1150gr és 37 cm kislány most három éves a kislány, makk egészséges, nincs semmi károsodása, utolérte kortársait
Szia! Én féltem a koraszüléstõl a terhességem alatt és a dokim, azt mondta, hogy ha a 28.héten szülök, akkor már jók vagyunk. Értem ezt úgy, hogy a babának ilyen esetben a tüdejét kell fejleszteni és attól, még egészséges lessz.
Ez attól is függ, hogy mi volt a koraszülés oka. Egy ismerõsöm 26. héten szült, mert leszakadt a méhlepény. Semmi baja a világon.
Igazából ez függ attól kapott e tüdõérlelõt, stb!Az ekkorka babák még nagyon picik, sok a rizikófaktor!Kevésbé fejlett tüdõ, érfalak!De aztán lehet hogy egy erõs egészséges gyerkõc !Orvosok biztos többet tudnának róla!Nem tudtok semmit a baba állapotáról?Súlyáról, stb?
Hogy van a mama, és a baba??
Sziasztok! Az én férjem 28. hétre született(anno nem vettkk észre, hogy ikrek-ekkorra sajnos a kislány már nem élt) 1 kg-mal jött a világra 2 hónapot töltött a kórházban. Azóta eltelt 30 év és makk egészséges. 35 hetes kismama
Szia ismerõsömnek hármas ikrei vannak, hat hónapra születtek, és makk egészséges, másfél éves gyönyörû gyerekek. Hál istennek. Nagyon édesek, õk is sokáig voltak kórházban, de ezen kívül semmi probléma nincs velük. Gagyognak, mennek, nagyon ügyesek. Ne izgulj.
Ez szerintem már a szülõtõl függ. Ha törödnek vele (szükség esetén fejlesztés, bármilyen téren: mozgás, beszéd..) és betegség esetén orvos, akkor teljesen egészséges lesz. Mert sajnos szerintem még ma is az a legnagyobb probléma, ha a szülõ nem látja be, hogy probléma lehet a gyerekével és nem fordul a megfelelõ helyre. Ha egyáltalán szükség lesz rá.
Tulajdonképpen a szülés megindulásának okától függetlenül ma már egy 28 hetes koraszülöttnek elég jók az esélyei. Sok a rizikó, mert az inkubátor nem ugyanaz, mint az anyaméh, de általában 80%-nál nincs különösebb baj az izgalmon kívül, persze évekig odafigyelést igényel majd (biztonságból). Ha nem azért szült, mert vele is baj volt (toxémia, egyebek), akkor jobbak az esélyek, ha a baba már terheslének volt kitéve odabent is, akkor is elég sokat tehet ma az orvostudomány.
A kérdező hozzászólása: 1000gr a súlya
A kérdező hozzászólása: a mamát már kiengedték de a babarol azota nem nagyon tudok csak annyit hogy tejet fej le neki, de a járvany miatt nem engedik öt se be a kórhazba...mert eddig külön kórhazban voltak

Mikor lesz esély arra, hogy Magyarországon is legális legyen a marihuána?

Rengeteg normális országban lazulnak a törvények, kevésbé káros mint az alkohol és a cigi. Tudom, hogy káros és sokak szerint még egy élvezeti szerrel szennyezni a népet.

Legjobb válasz: Magyarország nem jogállam, úgyhogy ne várd. Én az orvosi marit tudom elképzelni, Sclerosis Multiplex, epilepszia kezelésére.

Magyarország nem jogállam, úgyhogy ne várd. Én az orvosi marit tudom elképzelni, Sclerosis Multiplex, epilepszia kezelésére.
10-20 èv sztem!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Persze, van nagyobb gond is. De az, hogy kátyúsak az utak, sokkal kisebb baj az, hogy mondjuk gyerekeket erõszakolnak és vernek össze. A kátyúkat mégis betömik közben. A kenderszármazékok legalizálása egy viszonylag egyszerûen orvosolható dolog, és sok forrást szabadítana fel. A rendõrök foglalkozhatnának a "rendes" bûncselekményekkel, az adóból is lenne plusz pénz. Prioritási listát csak akkor van értelme állítani, ha a listán szereplõ dolgok megoldásához ugyanaza a szûkös erõforrás áll rendelkezésre. A legalizáció nemhogy erõforrást vinne el, hanem bevételt és munkahelyeket teremtene, ráadásul - a közhiedelemmel ellentétben - közegészségügyi szempontból elõnyös lenne. Uff.
1. A rengeteg országból felsorolnál mondjuk tizenkettõt? 2. rendes tõled, hogy az ismerõseid érdekében kérdezel. Esély akkor lesz, amikor pártot alapítanak a termelõk és fogyasztók, megnyerik a választást is. Ekkor már csak meg kell szavazniuk az új jogszabályt illetve a régiek módosítását. Esetleg érdemes lenne a jármûvekben az eü csomagba is kötelezõen tartatni pár dekát, hátha a füst okozta balesetek vétlen feleit meg kell nyugtatni egy spangli szájukba tolásával...
elõzõ: segítek, jó? Mert látom hogy értelmi és értelmezési gondokkal is küzdesz. 1.hollandia, dél-korea, csehország, uruguay, india, kanada, portugália, spanyolország, ausztria, svájc, 16 USA tagállam 2.a saját véleménye volt amit írt. Sehol sem kellett "füves" párt ahhoz hogy dekriminalizálják vagy legalizálják a marihuanat.
A kérdező hozzászólása: Teljesen legális az USA két államában, Uruguayban, Hollandiában (meg Észak-Koreában). Emellett több államban az USAban, Romániában, Csehországban, Kanadában és az Egyesült Királyságban gyógyszerként legális. CSC-k mûködnek Új-Zélandon, Franciaországban, Belgiumban, Spanyolországban és Németországban. Ismeretségemben több ember van, aki így gondolja, szerintem ez nem jelenti azt, hogy az õ nevükben kérdeztem volna bármit.
Na most az úgy van, hogy ha valakit valami nem érdekel, akkor nem foglakozik vele. Minél inkább érdeke (számára szükséges), annál többet és annál erõszakosabban foglakozik vele. Ha már nagyon nagy szüksége van rá, elfogy a türelme, és vagdalkozik, gyalázkodik. Pontosan ez tükrözõdik itt. Pontosan felmérhetõ, kiknek van oly nagy szükségük e szerre. Érdekes kérdés lehet, hogy vajon miért. Erre is könnyû válaszolni, de itt nem érdemes. Hogy ma Magyarországon nem nagyon akaródzik bevezetni a fû használatát, csak azt mutatja, egyelõre a fûtõl független, más dolgokban is élvezetet találók vannak túlsúlyban.
Utolsó: a fû használatát nem kell "bevezetni", mert már be van vezetve. (Furcsa módon ez fõleg a tiltásnak köszönhetõ, illetve az is, hogy a hagyományos magyar ipari és gyógyászati(!!!) kendertermesztés közben viszont elsorvadt) Pontosabban arról van szó, hogy a kenderhasználat (és minden szerhasználat) alapvetõen "divatot" követ: egyszer menõ, egyszer nem menõ. Igaz ez a cigarettázásra is, néhány évtizede nagyon menõ volt, most nagyon nem menõ (az alternatív/tudatosavv dohányhasználat viszont talán kezd menõ lenni). Ez oly annyira igaz, hogy a törvényi szabályozás ezekre a trendekre nem is nagyon van hatással. Az is téves, hogy aki kendert használ, az "semmi másban nem leli örömét". Ez egy hamis sztereotípia, ami a drogháborús propaganda része. Ha ismertnél, tudnád. ;) Az, hogy te nem akarsz kannabiszt használni, teljesen rendben van, viszont ez nem jogosít fel arra, hogy másnak megtiltsd, így az, hogy a fûhasználók nincsenek többségben, nem lehet érv a tiltásra.
a Weed like to talk szervezet aláírásokat gyûjt európa szerte ezzel a kérdéssel kapcsolatban. 1 millió aláírás a cél és akkor vlaószínüleg komolyabban fognak foglalkozni a legalizációval. Az Index hosszasan ír errõl, olvassátok el, tényleg érdekes: [link] Aláírni meg itt lehet: [link]
Nagyobb gond nincs ebben az országban ?
Remélem soha! Kb. 4x-es áron kapnánk meg grammját mint most. Úgyhogy csak ebbe ne kontárkodjanak bele.
Akkor, amikor már Magyarországon semmi másra nem lesz esély. Azért nem ártana a "normális" fogalmát tisztázni.
Hollandián kívül nem sok országban legális.. Magyarországon sem lesz az. Mégis minek? Én láttam már befüvezett csávót aki azt se tudta hol van, olyan bekomált feje volt. Nem kell, hogy legalizálják.
Már ezerszer ki lett tárgyalva h miért nem engedik, de a fû elvette az agyad.
egyik haveromat 1 gramm fütöl újra kellett éleszteni, mert elötte megivott egy doboz sört és nem volt füves. Remélem soha
"egyik haveromat 1 gramm fütöl újra kellett éleszteni, mert elötte megivott egy doboz sört és nem volt füves. Remélem soha " Hát ez egy szem mogyorótól, diótól, vagy akár magától a natúr sörtõl is bekövetkezhet... A fûvel is, de kevsébé valószínû. Ha ilyen történt, akkor az vagy nem fû volt, hanem egy mérgezett szar, vagy allergiás volt rá. De a legvalószínûbb, hogy nem a fûtõl volt
Azért ha egy soha nem füvezõ ember eltol egyedül egy grammos tiszta cigit, igencsak oda lesz. Ha újra nem is kell éleszteni, meg fogja viselni az tuti. Szerintem 30-50 éven belül legális lesz amúgy itt is. Bele kell csiszolódnia az életbe. Még nagyon fiatal. De ha már olyanok ülnek a parlamentben akiknek már az apja is kipróbálta, kicsit közelibb lesz. Arra megy a világ, hogy lesz. Sokára, de lesz.
A kérdező hozzászólása: normálisat gazdag, fejlett, jóléti államokra értettem, szerintem Hollandia és az USA eléggé beletartozik... az orvosi marihuána is rengeteg országban legális... az hogy a visszamaradott, konzervatív közmédia ördögi szernek állítja be eléggé alacsony színvonalat jelent
1 grammtól ne csodálkozz, h szétpergett, az olyan mint leverni egy üveg piát egy kezdõnek:D
Ird alà:[link]

Hogyan közeledtek egy olyan lányhoz, aki előreláthatólag csak szexre kell és hogyan egy olyanhoz, akinél láttok arra esélyt, hogy több is lehet belőle? Mi a különbség?

Legjobb válasz: Hangyabokányi a különbség. :D Na jó komolyan: egyértelmû, ha csak szexre kéne akkor nyíltan utalok rá valamilyen módon és sokszor megérintem ürüggyel, meg poénkodok vele, ugratom. Ha komolyra: visszafogottabb vagyok vele, de azért beszédes, érdeklõdõ. Tapintatosabban kérdezgetek, poénkodok. Eddig csak komoly nõim voltak és nem tervezek ez után sem más típust. Egy magányos farkas.

Hangyabokányi a különbség. :D Na jó komolyan: egyértelmû, ha csak szexre kéne akkor nyíltan utalok rá valamilyen módon és sokszor megérintem ürüggyel, meg poénkodok vele, ugratom. Ha komolyra: visszafogottabb vagyok vele, de azért beszédes, érdeklõdõ. Tapintatosabban kérdezgetek, poénkodok. Eddig csak komoly nõim voltak és nem tervezek ez után sem más típust. Egy magányos farkas.
Ameik csak szexre kell azt fizesd le ameik többre annak udvarolj
ha csak szexre kell akkor hátulról sokkolóval közelítem meg :-) béna vagy töki
Ha csak szexre kell, akkor az egy nyíltabb, ösztönösebb udvarlás, aminek ráadásul megvan a maga közege. Ahol többet látok vagy remélek, az sokkal finomabb, óvatosabb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!