Találatok a következő kifejezésre: Mi annak zenének a (1284 db)

Mi annak zenének a címe a Tekken-ből?

arra a zenére lennék kíváncsi ami akkor szól mikor Christine Montero elviszi Jin-t egy klubba és táncolnak meg smárolnak :D

Mi annak a zenének a cím aminek a klipjében rongybabák buliznak és szexelnek:-D?

Legjobb válasz: Te nem az Anna and the Barbies - Don't fit in címû zenére gondolsz? xDD

Te nem az Anna and the Barbies - Don't fit in címû zenére gondolsz? xDD
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt de azért köszönöm szépen:-D


Megmondja nekem valaki, hogy MITÕL jó zene a "Sexy and i know it"? És egyáltalán, a többi hasonló zene meg ha már itt tartunk a house zenék?

Õszintén, nem vagyok odáig a stílusért, és most nem leszólom ezt a zenét, mert hát ízlések és pofonok, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mitől jó zene. Szóval miért szeretitek hallgatni, meg ilyenek. Múltkor éppen három ismerősömtől kérdeztem meg ezt, egyikük a klipről beszélt fél óráig, hogy "mennyire jó", hiába mondtam, hogy azt kérdezem, mitől jó MAGA A SZÁM, nem akarta megérteni egy darabig... Aztán végül mindhárman azt válaszolták: "Nem tudom, csak jó". És nem értem, miért jó. Miért szeretitek? És ha már itt tartunk, a house zenét miért szeretitek? Mitől jó? Mi tetszik benne? Tényleg csak kíváncsi vagyok a "nem tudom csak jó"-n kívül egy értelmes válaszra. Én például személy szerint rocker vagyok, és valamelyik nap megkérdezték tőlem, hogy miért jó az egyik Pink Floyd szám, én meg elmondtam, hogy tetszenek a hangszerek, hogy jó a szövege, hogy nagyon szép szám, és hogy számomra van mondanivalója, mellesleg pedig amúgy is egész életemben ezt hallgattam. Ilyesmi leírást tudna nekem valaki arról mondani, hogy miért jó ez a sexy and i know it? :D Csak mert így rocker fejjel nem nagyon értem... Ha annak valaki számára van mondanivalója, akkor megmondaná azt is, hogy mi? Komolyan, most nem azon vitatkozok veletek, hogy rockerek, vagy "diszkópatkányok"(vagy minek hívják őket) hallgatnak jobb zenét, ízlések és pofonok. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy a diszkósok mit szeretnek ezekben a zenékben, mert én meg tudom magyarázni, mit szeretek abban, amit hallgatok. Ja igen, és bunkó állatok akik most jönnek a "Paraszt alkoholista rocker"-féle szövegükkel, inkább kíméljenek! :D

Legjobb válasz: Ez egy rettentõ hülye és kínos kérdés... ahány ember, annyi ízlés. Én is a rockot kedvelem, de pl a Pink Floyddal nem tudok mit kezdeni. Pedig olyan elõadõkat hallgatok mint a Muse vagy az Arctic Monkeys, de szeretem a Rise Againstet is, meg elég sok mindent. Az elektronikus zene világában én sem mozgok, de a Deadmau5-t pl meghallgatom. Fõleg azért, mert azt még kulturált emberek hallgatják. (ami egy szterbinszkyrõl, vagy mirõl nem igazán mondható el) Legyél egy kicsit nyitottabb. Skrillexet is szerettem, amíg mainstream nem lett... engem sajnos (?) nagyban befolyásol, hogy kik hallgatják az adott elõadót. Egyébként nem kell hogy egy zenének mondanivalója legyen, az emberi fülnek néha jól esik 1-2 jó dallam. Ennyi. Nem kell ezt túlbonyolítani... mert arról ne is beszéljünk ,hogy egy dalnak nem csak akkor van mondanivalója, ha van szövege is.

Ez egy rettentõ hülye és kínos kérdés... ahány ember, annyi ízlés. Én is a rockot kedvelem, de pl a Pink Floyddal nem tudok mit kezdeni. Pedig olyan elõadõkat hallgatok mint a Muse vagy az Arctic Monkeys, de szeretem a Rise Againstet is, meg elég sok mindent. Az elektronikus zene világában én sem mozgok, de a Deadmau5-t pl meghallgatom. Fõleg azért, mert azt még kulturált emberek hallgatják. (ami egy szterbinszkyrõl, vagy mirõl nem igazán mondható el) Legyél egy kicsit nyitottabb. Skrillexet is szerettem, amíg mainstream nem lett... engem sajnos (?) nagyban befolyásol, hogy kik hallgatják az adott elõadót. Egyébként nem kell hogy egy zenének mondanivalója legyen, az emberi fülnek néha jól esik 1-2 jó dallam. Ennyi. Nem kell ezt túlbonyolítani... mert arról ne is beszéljünk , hogy egy dalnak nem csak akkor van mondanivalója, ha van szövege is.
nagyon jó kérdés, de én nem hívnám zenének ezeket a sexy and i know it féle [email protected] :D bocs h nem adok értelmes választ, de én is kíváncsi vagyok h erre mit tudnak írni a diszkósok :) ) bár én nem nevezem magam rockernek, de általában rockzenét hallgatok, és társait, amit zenének lehet hívni.
Kérlek, ne szarozzátok az LMFAO-t és számaikat, mert egyeseknek tetszik! Én nagy rajongója vagyok az LMFAO-nak, de mint mondták, ízlések és pofonok! Jó a dallama, a szövege, a klippje nagyon Cool.
Persze az ember azt mondja, hogy tetszenek a hangszerek meg van mondanivalója, de hidd el, valójában a "feeling" miatt szereted. Én zenész vagyok, de sokszor én sem tudom, mit miért hallgatok. Alapból jazz-t játszom, de bármennyire hihetetlen, tetszik pld. a Unique Hiszed vagy sem c. száma. Hogy miért? A feeling :)
Én is rocker vagyok, de én sem tudom elmondani, hogy amúgy miért tetszik egy zene, ez teljesen szubjektív. Azzal, ha azt mondom, hogy jó a hangszerelés, meg a szöveg igazából semmit sem mondok, mert ez is egyénenként változó, hogy miért jó. Pár napja pl azon kaptam magam, hogy ezt a számot hallgatom amire hivatkozol, hogy mekkora vicc... és tényleg egy vicc. :)
Nem tudom, hogy ebbõl a beszélgetésbõl mennyi marad meg , de itt borzasztó hogy mi volt.
Én már így is sírok és nem örömömben ;(((((( De tényleg undorító amit a rockerek csinálnak az is , de amit te az is.
Jézus Mária :OOOOOO
A kérdező hozzászólása: Na, szóval nem kérdõjeleztem meg, csak kíváncsi voltam, mit szeret benne.
A kérdező hozzászólása: oké, én nem is mondtam, hogy szar, komolyan csak arra lettem volna kíváncsi, hogy nektek mi tetszik benne. Tudom, hogy van akinek ez tetszik, van, akinek amaz, én most nem mondtam, hogy ettõl egyik rosszabb vagy jobb ember a másiknál. Szimplán csak arra lettem volna kíváncsi, hogy miért szeretitek, mit szerettek benne. Abszolút nem zavar, hogy ki mit hallgat. Azaz hogy éppen csak azért zavar, mert ha bemegyek bevásárlóközpontba, ott is ez szól a rádióban, ha az osztálytársaimmal megyünk haza, akkor is ezt hallgatják, én meg nem igazán szeretem, ezért lettem volna kíváncsi, hogy mit szeretnek benne, amit õk végülis nem tudtak megválaszolni. Én egy szóval sem mondtam amúgy, hogy azt szeressék amit én különben õk rosszabb emberek nálam vagy ilyesmi, csak annyira lettem volna kíváncsi, hogy mi tetszik benen. Szóval pld. ha az utolsó elõtti példáját hozom elõ megint, akkor pl. én szeretem aaa...tudomisén, a fantát, te meg a colát, akkor megkérdezem, te miért szereted a colát, te elmondod, hogy mert finom, vagy valami xD na jó, ez most hülyén hangzik, de valami ilyesmire lettem volna kíváncsi... egy szóval nem mondtam, hogy szar, nekem nem tetszik, ennyi. Amiket utolsó elõtti linkelt azokat meg mindjárt meghallgatom :D
Utolsó vagyok, linkelek pár zenét, ami tetszik hasonló mûfajból(nem LMFAO mûfaj, hanem house), hallgass bele. http://www.youtube.com/watch?v=dTFVjjg9ge4 http://www.youtube.com/watch?v=ElbRvE_zxzY http://www.youtube.com/watch?v=OAUx74-Ni50&feature=related
Szerintem más zenei ízlését alapból hülyeség megkérdõjelezni. Zavar téged, hogy más mit hallgat? Engem abszolút nem. Mindenki hallgassa azt, ami neki tetszik, és ennyi. Te mondod, hogy neked a hangszerek tetszenek. És ha másnak meg pont az nem? Akkor õ jobb, vagy rosszabb nálad? Felesleges dolgokon agyalsz.(én pl. mindenevõ vagyok zeneileg, ami épp megtetszik, a szöveg, a dallam, vagy bármi alapján) Ez kb. olyan kérdés, hogy mit szeretsz a pacalban, amikor én borsófõzeléket eszek, mert az egészségesebb. Semmi értelme. (remélem érted mire gondolok)
A kérdező hozzászólása: ja bocsi... köszi a választ, negyediknek is :) éértem... hát mondjuk lényegében ez is igaz. Lehet, hogy én nézem ezt hülye szemszögbõl, nem tudom. Így belegondolva igazatok van, nem mindig a dallam és a szöveg jelenti, hogy jó egy zene. Csak valahogy próbáltam rájönni, hogy mi miért van, hogy mit szeretnek ebben, hogy miért látom a neten minden harmadik oldalon a címét, hogy miért beszélnek róla állandóan. De talán nem innen kéne nézni a dolgot, mert az is igaz, hogy néha csak jó meghallgatni valamit. Tényleg. Hmm... Nem tudom, nekem valahogy mindig volt jelentése a zenének, egy-egy számmal kapcsolatban mindig eszembe jutottak dolgok, mindig jelentett valamit, bár talán ahogy a második írta, nem ez volt az oka, hogy hallgattam. nem tudom igazából, most itt mit vártam, mit fogok hallani, komolyan. Na jó... (ja bocs negyedik ezt most nem csak neked írtam :D)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) elsõ: "Egyébként nem kell hogy egy zenének mondanivalója legyen, az emberi fülnek néha jól esik 1-2 jó dallam." köszönöm. Ezt szerettem volna csak hallani, hogy miért. Csak szerintem a "nem tudom csak jó" nem válasz, de te most megfogalmaztad... Köszi. Nem mondom amúgy, hogy csak akkor lehet mondanivalója, ha szövege is van, inkább számomra akkor van mondanivalója, bár ez sok mindentõl függ, egy teljesen szimpla zongora játék is meg tud fogni. Pontosan ezért kérdeztem, valamiért kíváncsi vagyok, hogy miért tetszik a "diszkósoknak" ez a fajta zene, próbálom megérteni, mit szeretnek benne, miután egy pop zenét például azért lehet szeretni függetlenül attól, hogy valakinek nem tetszik. Ezeket a diszkó zenéket is nyilván lehet szeretni, csak arra próbáltam rájönni, hogy miért. Na de ne értsd félre, nem vitatkozni akarok veled, ezt így megértem. Néha jól esik hallgatni. OKé, értem. Köszi :) Amúgy Skrillex-et én is egészen birom, igaz, hogy Korn-nal párosítva, de azért nem rossz :) második: hát, ebben is lehet valami. Köszönöm, hogy megmagyaráztad, pont ezt szerettem volna csak megtudni, hogy miért szeretik az emberek, mit szeretnek benne... köszönöm :) harmadik: hát... köszi, hogy megértesz. :) végülis abban igaza van az elõttem válaszolóknak, hogy ízlések és pofonok. Csak jó volna õket megérteni néha, nem? :D
:D Talán azért nem tudják megmondani , mert nem is jó zene, az meg a másik fele hogy inkább csak divatból hallgatják. Engem a gépzenék (house, techno, dubstep stb ) soha nem érdekeltek , egyiket sem szeretem ezért nem tudom mitõl jók. A diszkósok meg pont ezeket szeretik, mert gondolom tudnak rá bulizni meg minden, vagy szimplán csak azért mert az osztálytársaik is ilyen zenéket hallgatnak. 18/F

Megtudnátok mondani mi annak a zenének a címe ami a Verdákban van akkor mikor a nagy kocsi utazik az autóúton?

Legjobb válasz: Ha "nagy kocsi" alatt a kamiont érted - bár régen láttam a filmet - úgy rémlik, hogy ez lehet a zene amit keresel: Rascal Flatts - Life is a highway Ha nem találtam el, akkor pedig itt a teljes zene lista, az összes zenérõl ami a filmben elhangzik : [link]

Ha "nagy kocsi" alatt a kamiont érted - bár régen láttam a filmet - úgy rémlik, hogy ez lehet a zene amit keresel: Rascal Flatts - Life is a highway Ha nem találtam el, akkor pedig itt a teljes zene lista, az összes zenérõl ami a filmben elhangzik : [link]

Akinézi a carazon indomable, maricruz cimü sorozatot segitsen mi annak a zenenek a cime ami a 100 részben 13perc 45 másodpercnél van?

elöre is köszönöm szépen

Legjobb válasz: Az csak egy instrument zene, magyarán aláfestõ zene.

Az csak egy instrument zene, magyarán aláfestõ zene.
A kérdező hozzászólása: és akkor nem is tudok rákeresni sem?
Írd be Youtube-ra, hogy corazón indomable soundtrack, kiad majd párat, de biztos megtalálod majd :)

Mi annak a neve amikor egy zenében a zene egy ritmusos és meghatározó része van szöveg nélkül?

http://www.youtube.com/watch?v=5y_KJAg8bHI Mint ebben 1:10 - 1:56

Legjobb válasz: http://bordasjozsef.com/hu/publikaciok/101-a-zenem-szerkezet.. Ez alapján szerintem bridge.

A kérdező hozzászólása: Köszi! :D
Miért nem tudsz zenét hallgatni? Van hibaüzenet?
A kérdező hozzászólása: A probléma megoldva. Köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!