Találatok a következő kifejezésre: Mi annak rajzfilmnek a (50 db)

Toy story?
A kérdező hozzászólása: nem a toy story!


Mi annak a rajzfilm sorozatnak a címe, amelyikben egy mozdony ment?

Azt hiszem, az RTL Kölyök Klubban ment egy rajzfilm sorozat szombatonként, amelyikben egy mozdony (Emma? Emese? valami ilyesmi) ment a világban a haverjaival. Mi a címe ennek a sorozatnak?

Legjobb válasz: Jim Button?

Jim Button?
Régen én is sokat kerestem, de itt nem kaptam választ. :( De szerencsére volt osztálytársak közül akadt aki nézte és együtt megfejtettük. :) "Jim Button" a neve. És egy kis intro is: http://www.youtube.com/watch?v=8EFYVMBLdt4 :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. =)

Mi annak a filmnek (ami egyben rajzfilm is) a címe?

Amiben egy apa faházat épít a fiának, és elfogy a szög és elküldi az apa szögért a fiút. De elered az els?, és egy könyvtárban megáll, és ahogy nézel?dik a könyvek között egyszercsak rajzfilmmé változik minden. é‰s itt talál 2 barátot: egy kaó³z, és egy tündérkönyvet.

Legjobb válasz: Begombázva

Begombázva
Tessék, szerintem erre gondoltál: http://www.imdb.com/title/tt0110763/
A kérdező hozzászólása: Igen, igen, köszönöm szépen!!! :D
Phinias es Ferb?
A kérdező hozzászólása: Ha jól emlékszem akkor gyurmafigurák voltak, és nem is feltétlenül megjavítanak dolgokat, hanem midig csinálnak valamit de szerencsétlenek az élethez. Kiskorom kedvenc rajzfilmje volt úgyhogy nagyon szeretném megtalálni. Köszönöm a segítséget!

Mi annak a rajzfilmnek a címe, amiben egy skótjuhász és egy basset hound- féle kutya talál szerelemre?

Kiskoromban láttam, csak néhány részre emlékszem:

Legjobb válasz: Sissy és Tekergõ?

Sissy és Tekergõ?
gratulálok az utolsónak :) találtam hozzá pár videót is.
Hát kiskoromba tesómmal szerettük nézni és van egy plüss kutyája, amit ez után nevezett el Rovernak. :D A sztorit lényegében jól leírtad, könnyû volt kitalálni! ;)
A kérdező hozzászólása: EZAZZZZ!!! Ki vagy te, honnan tudtad, de örülök neked :D Több éves kutatás során nem tudtam rájönni!!!!
bocs rossz volt a link..de akkor még gondolkozom... http://media.photobucket.com/image/susi%20%2525C3%2525A9s%20..
hmmmm.akkor nem tudom.(ez a kép ugrott be nekem róluk, de akkor sajna fogalmam sincs... http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://i182..=1&sig2=Y..
A kérdező hozzászólása: tekergõ nem basset hound:) Nem azt a rajzfilmet nem láttam, de tudom a szereplõket. Ez vmi más lehet, amit én keresek. Amúgy eddig mindenki kiröhögött, h ilyen nincs is, de tisztám emlékszem a jelenetekre!
nem ez az? http://www.youtube.com/watch?v=uDTq254f6C8 még mindig 1.voltam.)
jah bocs Susi nem Sissy:) elõzõ voltam
szia, utolsó vagyok, íme itt az elsõ rész, és innentõl itt van jó sok, csak a mellette lévõ videók között kell keresgélni h part 2, aztán 3, és így tovább. igaz h angol, de meg lehet érteni.

Mi annak a Rajzfilmnek a címe?

Hali, nem tudok rájönni a címére egy régi 1990 után készült rajzfilmre... Egy Dinós mese ami az RTL klubon /kölyök klubjában/ ment. 4 jó Dinó volt benne, és 3 rossz, és a rosszak fel voltak szerelkezve fegyverrel (ha jól emlékszem egyik savval...) és a "mi" korunkban játszodott szóval az emberek között....

Legjobb válasz: Extreme Dinosaurs. A pontos magyar címére nem emlékszek.

Extreme Dinosaurs. A pontos magyar címére nem emlékszek.
Frakk, a macskák réme 1 kutya + 2 macska
A kérdező hozzászólása: nem magyar mese volt.
A kérdező hozzászólása: azért Frakkra még emlékszek, meg ismerek olyat, aki személyesen ismerte az eredeti Frakk kutyát(:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!