Találatok a következő kifejezésre: Mi annak rajzfilmnek (49 db)

Reszkessetek nem hagyom magam. http://www.port.hu/reszkessetek, _nem_hagyom_magam!_the_pagem..
A kérdező hozzászólása: fúúúú nagyon szépen köszönöm király vagy :D
Phinias es Ferb?
A kérdező hozzászólása: Ha jól emlékszem akkor gyurmafigurák voltak, és nem is feltétlenül megjavítanak dolgokat, hanem midig csinálnak valamit de szerencsétlenek az élethez. Kiskorom kedvenc rajzfilmje volt úgyhogy nagyon szeretném megtalálni. Köszönöm a segítséget!


Mi annak a Rajzfilmnek a címe?

Hali, nem tudok rájönni a címére egy régi 1990 után készült rajzfilmre... Egy Dinós mese ami az RTL klubon /kölyök klubjában/ ment. 4 jó Dinó volt benne, és 3 rossz, és a rosszak fel voltak szerelkezve fegyverrel (ha jól emlékszem egyik savval...) és a "mi" korunkban játszodott szóval az emberek között....

Legjobb válasz: Extreme Dinosaurs. A pontos magyar címére nem emlékszek.

Extreme Dinosaurs. A pontos magyar címére nem emlékszek.

Mi annak a rajzfilm sorozatnak a címe, amelyikben egy mozdony ment?

Azt hiszem, az RTL Kölyök Klubban ment egy rajzfilm sorozat szombatonként, amelyikben egy mozdony (Emma? Emese? valami ilyesmi) ment a világban a haverjaival. Mi a címe ennek a sorozatnak?

Legjobb válasz: Jim Button?

Jim Button?
Régen én is sokat kerestem, de itt nem kaptam választ. :( De szerencsére volt osztálytársak közül akadt aki nézte és együtt megfejtettük. :) "Jim Button" a neve. És egy kis intro is: http://www.youtube.com/watch?v=8EFYVMBLdt4 :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. =)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!