Találatok a következő kifejezésre: Mi annak játéknak a neve, (283 db)

Mi a neve annak a játéknak, amiben van egy feldobott labda vagy mi és néhány kis sokágú b*szb*sz ami nemtom mi és leesnek és soha nem értettem a játék lényegét, de most láttam egy filmben és kivánsci vagyok rá? Valaki ismeri ennek a játéknak a nevét?

Tényleg nem értettem a játékhoz:DDD

Legjobb válasz: a nevét nem tudom és van egy pár változata, de a lényeg az, hogy amíg a labda a levegõben van, addig a lehetõ legtöbb bizbaszt kell felkapni és utána a labdát is el kell kapni. ha sikerül elkapni, akkor annyi pont, amennyi bizbaszt felszedtél. én úgy ismerem, hogy a földön ülnek törökülésben, pattintják a labdát a földre, amelyik kézzel pattintottak, azzal kell felszedni a bizbaszokat, minél többet, de egyszerre csak egyet, belerakni az ölébe, majd ugyanazzal a kézzel elkapni a labdát még mielõtt leesne a földre. a másik kéz nem mozoghat.

a nevét nem tudom és van egy pár változata, de a lényeg az, hogy amíg a labda a levegõben van, addig a lehetõ legtöbb bizbaszt kell felkapni és utána a labdát is el kell kapni. ha sikerül elkapni, akkor annyi pont, amennyi bizbaszt felszedtél. én úgy ismerem, hogy a földön ülnek törökülésben, pattintják a labdát a földre, amelyik kézzel pattintottak, azzal kell felszedni a bizbaszokat, minél többet, de egyszerre csak egyet, belerakni az ölébe, majd ugyanazzal a kézzel elkapni a labdát még mielõtt leesne a földre. a másik kéz nem mozoghat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, így már értem. Úgyemlékszem gépre is volt... de a nevére kiváncsi lennék... nagyon hálás vagyok az infóért. :)

Mi annak a játéknak a neve? XBOX?

Szeretnék a páromnak venni olyan játékot amit a tv-hez kell csatlakoztatni és tud teniszezni meg hassonlók. A barátjánál voltunk és ott játszottak, majdnem olyan mintha tényleg teniszeztek volna. És nem tudom hol és hogy mit is kérjek az eladotól.

Legjobb válasz: Most te a játék nevét kérdezed, hogy milyen teniszes játék létezik, vagy arról a kiegészítõrõl, amivel joystick nélkül is lehet irányítani a játékokat? Ha elõbbi, akkor Virtua Tennis a leghíresebb teniszes játék, utóbbi akkor Kinect.

Most te a játék nevét kérdezed, hogy milyen teniszes játék létezik, vagy arról a kiegészítõrõl, amivel joystick nélkül is lehet irányítani a játékokat? Ha elõbbi, akkor Virtua Tennis a leghíresebb teniszes játék, utóbbi akkor Kinect.

Mi annak az internetes (magyar oldalon található) játéknak a neve, ahol a gép megad egy szót, a személy pedig le kell rajzolja az egérrel, a többi játékos pedig ki kell találja, utána pedig más rajzol?

Legjobb válasz: A Multiplay nevû oldalon van egy ilyen játék, a neve pedig Picasso. Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, vagy miért vagy rá kíváncsi?

A Multiplay nevû oldalon van egy ilyen játék, a neve pedig Picasso. Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, vagy miért vagy rá kíváncsi?


Emlékszik vki mi volt annak a playstation 1-es játéknak a neve, amiben egy rókával kellett különféle pályákon menni?

Tök jó kis játék volt, mindig egy teremfélében állt és ott lehetett választani az ajtók/pályák között. Volt amikor pl. vmi tutajjal ment egy folyón... Bármilyen tippet szívesen veszek!!!

Legjobb válasz: nekem megvan a játék ugye ara gondoltál amiben kotex a gonosz a játék neve nem tudum hogyan irják de kres nek ejtik ki

nekem megvan a játék ugye ara gondoltál amiben kotex a gonosz a játék neve nem tudum hogyan irják de kres nek ejtik ki
Cortex a gonosz, a róka neve Crash Bandicoot, én is nagyon rajta voltam ezeken game-ken :D legjobb!
A játék neve Crash Bandicot. És le lehet tölteni pc-re is. ezen a cimen csak regisztrálni kell: http://deathlord.dyn-o-saur.com
A kérdező hozzászólása: Köszönöm-köszönöm-köszönöm!!!!!! Ugyan nem az enyém volt a játék sem és a ps 1 sem, de imádtam! Pc-re le lehet tölteni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Ez az oldal szivat engem?? Állandóan ezt írja ki: Beszeretnél jutni? Mi csalókat szürünk ! Nézz vissza késöbb. :-(

Mi annak a régi számítógépes játéknak a neve, amiben van egy hercegnõ és egy kék ember, a hercegnõt elrabolják aztán valami kastélyba viszik?

A szörny minden pálya végén ilyen kígyószerû, a szinteken ilyen kis lényeket kell legyõzni, bombman szerû, a fõgonosz fekete ruhás kis ember. A hercegnõt egy professzor laborjából rabolják el. A kéknek ilyen bokrokon, folyó kell átjutnia úgy, hogy bombákat tesz le, minden nagy rész végén egy sárkánnyal küzd meg?

Legjobb válasz: Az jó játék :D Dyna blaster a neve

Az jó játék :D Dyna blaster a neve
A kérdező hozzászólása: Igen, erre gondoltam köszönöm!!!! :) Annyira imádtam régen!

Mi annak a régi sega (sárga kazettás ) játéknak a neve, amiben kicsi kungfu emberkével kellett menni? (részletek a kérdésen belül)

Szóval régen volt egy olyan sárga kazettás tv-re köthető nintendom. Amikor kaptam ezt a játékot, a címkén egy totál bullshit "játéknév" szerepelt. A lényege ennek a játéknak, hogy egy kungfu emberkével kellett menni (ilyesmivel:

Legjobb válasz: Ez amugy nekem is meg volt nagyon birtam (VIDEO JÁTÉK) de elfelejtettem a nevét bocs!

Ez amugy nekem is meg volt nagyon birtam (VIDEO JÁTÉK) de elfelejtettem a nevét bocs!
Ez nem a MÁRIÓ játék?
A kérdező hozzászólása: Jó, úgy látom a feltöltött képet leszedték, szóval akkor szavakban: olyasmi, mint az utolsó léghajlítóban a kölyök, és most így nézve, még a nyílra is emlékszek. De egyszerûen sehol nem találom.
Nekem is megvan ez a kazetta, az van ráírva, hogy "THREE EYES PRINCE" :D
Google ba egyszerüen írd be hogy sztár öltöztetôs játèkok
A kérdező hozzászólása: azon már túl vagyok .....
A stardollra gondolsz?:D

Mi annak a játéknak a neve ami aszzem a nitrome.com-on van? Többi lent

hörcsoggel kell menni és közben mögötted esnek le a dolgok

Legjobb válasz: cave chaos a játék neve

cave chaos a játék neve
A kérdező hozzászólása: köszi
Akinator
A kérdező hozzászólása: Tééényleg! Köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!