Találatok a következő kifejezésre: Mi annak játéknak a (422 db)

Google ba egyszerüen írd be hogy sztár öltöztetôs játèkok
A kérdező hozzászólása: azon már túl vagyok .....
A stardollra gondolsz?:D

Mi annak a játéknak a neve? XBOX?

Szeretnék a páromnak venni olyan játékot amit a tv-hez kell csatlakoztatni és tud teniszezni meg hassonlók. A barátjánál voltunk és ott játszottak, majdnem olyan mintha tényleg teniszeztek volna. És nem tudom hol és hogy mit is kérjek az eladotól.

Legjobb válasz: Most te a játék nevét kérdezed, hogy milyen teniszes játék létezik, vagy arról a kiegészítõrõl, amivel joystick nélkül is lehet irányítani a játékokat? Ha elõbbi, akkor Virtua Tennis a leghíresebb teniszes játék, utóbbi akkor Kinect.

Most te a játék nevét kérdezed, hogy milyen teniszes játék létezik, vagy arról a kiegészítõrõl, amivel joystick nélkül is lehet irányítani a játékokat? Ha elõbbi, akkor Virtua Tennis a leghíresebb teniszes játék, utóbbi akkor Kinect.

Mi a neve annak a játéknak, amiben van egy feldobott labda vagy mi és néhány kis sokágú b*szb*sz ami nemtom mi és leesnek és soha nem értettem a játék lényegét, de most láttam egy filmben és kivánsci vagyok rá? Valaki ismeri ennek a játéknak a nevét?

Tényleg nem értettem a játékhoz:DDD

Legjobb válasz: a nevét nem tudom és van egy pár változata, de a lényeg az, hogy amíg a labda a levegõben van, addig a lehetõ legtöbb bizbaszt kell felkapni és utána a labdát is el kell kapni. ha sikerül elkapni, akkor annyi pont, amennyi bizbaszt felszedtél. én úgy ismerem, hogy a földön ülnek törökülésben, pattintják a labdát a földre, amelyik kézzel pattintottak, azzal kell felszedni a bizbaszokat, minél többet, de egyszerre csak egyet, belerakni az ölébe, majd ugyanazzal a kézzel elkapni a labdát még mielõtt leesne a földre. a másik kéz nem mozoghat.

a nevét nem tudom és van egy pár változata, de a lényeg az, hogy amíg a labda a levegõben van, addig a lehetõ legtöbb bizbaszt kell felkapni és utána a labdát is el kell kapni. ha sikerül elkapni, akkor annyi pont, amennyi bizbaszt felszedtél. én úgy ismerem, hogy a földön ülnek törökülésben, pattintják a labdát a földre, amelyik kézzel pattintottak, azzal kell felszedni a bizbaszokat, minél többet, de egyszerre csak egyet, belerakni az ölébe, majd ugyanazzal a kézzel elkapni a labdát még mielõtt leesne a földre. a másik kéz nem mozoghat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, így már értem. Úgyemlékszem gépre is volt... de a nevére kiváncsi lennék... nagyon hálás vagyok az infóért. :)


Emlékszik vki mi volt annak a playstation 1-es játéknak a neve, amiben egy rókával kellett különféle pályákon menni?

Tök jó kis játék volt, mindig egy teremfélében állt és ott lehetett választani az ajtók/pályák között. Volt amikor pl. vmi tutajjal ment egy folyón... Bármilyen tippet szívesen veszek!!!

Legjobb válasz: nekem megvan a játék ugye ara gondoltál amiben kotex a gonosz a játék neve nem tudum hogyan irják de kres nek ejtik ki

nekem megvan a játék ugye ara gondoltál amiben kotex a gonosz a játék neve nem tudum hogyan irják de kres nek ejtik ki
Cortex a gonosz, a róka neve Crash Bandicoot, én is nagyon rajta voltam ezeken game-ken :D legjobb!
A játék neve Crash Bandicot. És le lehet tölteni pc-re is. ezen a cimen csak regisztrálni kell: http://deathlord.dyn-o-saur.com
A kérdező hozzászólása: Köszönöm-köszönöm-köszönöm!!!!!! Ugyan nem az enyém volt a játék sem és a ps 1 sem, de imádtam! Pc-re le lehet tölteni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Ez az oldal szivat engem?? Állandóan ezt írja ki: Beszeretnél jutni? Mi csalókat szürünk ! Nézz vissza késöbb. :-(

Mi annak az anime sorozatnak a címe amiben emberek irányítják a robotokat pilóta szerûen (úgy értem mint a Titanfall nevezetû játékban a robotokat) és szörnyekkel harcolnak?

Legjobb válasz: Ezeket mecha animéknek hívják, elég sok van belõlük. Ha több tudsz konkrétumot mondani, talán tudunk segíteni beazonosítani a konkrét animét.

Ezeket mecha animéknek hívják, elég sok van belõlük. Ha több tudsz konkrétumot mondani, talán tudunk segíteni beazonosítani a konkrét animét.
A kérdező hozzászólása: Hát van egy olyan rész ahol egy kaptár szerû dologba mennek. hadsereg harcol a szörnyek ellen. a robotoknak rendes gépfegyverük van meg kardjuk. Nagyából ennyire emlékszem mert már nagyon rég láttam :/
Neon Genesis Evangelion?
A kérdező hozzászólása: Nem ez a robotok ebben nagyobbak és nem ember vezeti
Akinator
A kérdező hozzászólása: Tééényleg! Köszi:)
Motherload? Miniclippen is van. Klassz játék. :)
A kérdező hozzászólása: már meg találtam http://www.y8.com/games/mother_load
Az csakegy animacio, nem jatek
A kérdező hozzászólása: De játék mert az egyik letöltõ oldalon láttam a képet, láttam róla videót és a nevét is.

Mi volt annak a régi helikopteres/tankos játéknak a neve?

Helló! Szóval régen volt egy ilyen katonai felülnézetes 2D-s játék, asszem 486-osra, vagy talán P1-es gépre. Az elején lehetett választani hogy helikopterrel vagy tankkal akarsz-e menni. Szóval asszem az volt a lényege hogy túszokat kellett kimenekíteni, sivatagos pályán játszódott.

Legjobb válasz: 1996-os Seek and Destroy.

1996-os Seek and Destroy.
A kérdező hozzászólása: Ez az, thx ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!