Találatok a következő kifejezésre: Mi annak játéknak (411 db)

Mi annak a játéknak a neve? XBOX?

Szeretnék a páromnak venni olyan játékot amit a tv-hez kell csatlakoztatni és tud teniszezni meg hassonlók. A barátjánál voltunk és ott játszottak, majdnem olyan mintha tényleg teniszeztek volna. És nem tudom hol és hogy mit is kérjek az eladotól.

Legjobb válasz: Most te a játék nevét kérdezed, hogy milyen teniszes játék létezik, vagy arról a kiegészítõrõl, amivel joystick nélkül is lehet irányítani a játékokat? Ha elõbbi, akkor Virtua Tennis a leghíresebb teniszes játék, utóbbi akkor Kinect.

Most te a játék nevét kérdezed, hogy milyen teniszes játék létezik, vagy arról a kiegészítõrõl, amivel joystick nélkül is lehet irányítani a játékokat? Ha elõbbi, akkor Virtua Tennis a leghíresebb teniszes játék, utóbbi akkor Kinect.
Az csakegy animacio, nem jatek
A kérdező hozzászólása: De játék mert az egyik letöltõ oldalon láttam a képet, láttam róla videót és a nevét is.


hmm esetleg ezek a 'Grow' játékok? http://www.eyezmaze.com/
A kérdező hozzászólása: Nem ez az de köszi, hogy megmutattad. Amit én keresek az olyan, hogy pl: összekeverem a földet a vízzel és sár lesz belõle.
Talán Alchemy (Classic) :D

Mi annak a régi sega (sárga kazettás ) játéknak a neve, amiben kicsi kungfu emberkével kellett menni? (részletek a kérdésen belül)

Szóval régen volt egy olyan sárga kazettás tv-re köthető nintendom. Amikor kaptam ezt a játékot, a címkén egy totál bullshit "játéknév" szerepelt. A lényege ennek a játéknak, hogy egy kungfu emberkével kellett menni (ilyesmivel:

Legjobb válasz: Ez amugy nekem is meg volt nagyon birtam (VIDEO JÁTÉK) de elfelejtettem a nevét bocs!

Ez amugy nekem is meg volt nagyon birtam (VIDEO JÁTÉK) de elfelejtettem a nevét bocs!
Ez nem a MÁRIÓ játék?
A kérdező hozzászólása: Jó, úgy látom a feltöltött képet leszedték, szóval akkor szavakban: olyasmi, mint az utolsó léghajlítóban a kölyök, és most így nézve, még a nyílra is emlékszek. De egyszerûen sehol nem találom.
Nekem is megvan ez a kazetta, az van ráírva, hogy "THREE EYES PRINCE" :D
Motherload? Miniclippen is van. Klassz játék. :)
A kérdező hozzászólása: már meg találtam http://www.y8.com/games/mother_load
Talán az I Am Alive.
ja nem ott is a gyereket kell csak ott valami könyvtár van vagy vmi bocs nemtom
õõõõ silent hill nem?
nem bocsi..ott a gyereket kell kiszabaditani:) passzolom akkor
:D:D:D:D:D eddig akkor jó:D
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam. edna and harvey :D köszi mindent!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!