Találatok a következő kifejezésre: Mi annak játéknak (429 db)

Mi annak a játéknak a neve? XBOX?

Szeretnék a páromnak venni olyan játékot amit a tv-hez kell csatlakoztatni és tud teniszezni meg hassonlók. A barátjánál voltunk és ott játszottak, majdnem olyan mintha tényleg teniszeztek volna. És nem tudom hol és hogy mit is kérjek az eladotól.

Legjobb válasz: Most te a játék nevét kérdezed, hogy milyen teniszes játék létezik, vagy arról a kiegészítõrõl, amivel joystick nélkül is lehet irányítani a játékokat? Ha elõbbi, akkor Virtua Tennis a leghíresebb teniszes játék, utóbbi akkor Kinect.

Most te a játék nevét kérdezed, hogy milyen teniszes játék létezik, vagy arról a kiegészítõrõl, amivel joystick nélkül is lehet irányítani a játékokat? Ha elõbbi, akkor Virtua Tennis a leghíresebb teniszes játék, utóbbi akkor Kinect.

Mi annak az anime sorozatnak a címe amiben emberek irányítják a robotokat pilóta szerûen (úgy értem mint a Titanfall nevezetû játékban a robotokat) és szörnyekkel harcolnak?

Legjobb válasz: Ezeket mecha animéknek hívják, elég sok van belõlük. Ha több tudsz konkrétumot mondani, talán tudunk segíteni beazonosítani a konkrét animét.

Ezeket mecha animéknek hívják, elég sok van belõlük. Ha több tudsz konkrétumot mondani, talán tudunk segíteni beazonosítani a konkrét animét.
A kérdező hozzászólása: Hát van egy olyan rész ahol egy kaptár szerû dologba mennek. hadsereg harcol a szörnyek ellen. a robotoknak rendes gépfegyverük van meg kardjuk. Nagyából ennyire emlékszem mert már nagyon rég láttam :/
Neon Genesis Evangelion?
A kérdező hozzászólása: Nem ez a robotok ebben nagyobbak és nem ember vezeti
Akinator
A kérdező hozzászólása: Tééényleg! Köszi:)


Mi annak a régi számítógépes játéknak a neve, amiben van egy hercegnõ és egy kék ember, a hercegnõt elrabolják aztán valami kastélyba viszik?

A szörny minden pálya végén ilyen kígyószerû, a szinteken ilyen kis lényeket kell legyõzni, bombman szerû, a fõgonosz fekete ruhás kis ember. A hercegnõt egy professzor laborjából rabolják el. A kéknek ilyen bokrokon, folyó kell átjutnia úgy, hogy bombákat tesz le, minden nagy rész végén egy sárkánnyal küzd meg?

Legjobb válasz: Az jó játék :D Dyna blaster a neve

Az jó játék :D Dyna blaster a neve
A kérdező hozzászólása: Igen, erre gondoltam köszönöm!!!! :) Annyira imádtam régen!
Az csakegy animacio, nem jatek
A kérdező hozzászólása: De játék mert az egyik letöltõ oldalon láttam a képet, láttam róla videót és a nevét is.
hmm esetleg ezek a 'Grow' játékok? http://www.eyezmaze.com/
A kérdező hozzászólása: Nem ez az de köszi, hogy megmutattad. Amit én keresek az olyan, hogy pl: összekeverem a földet a vízzel és sár lesz belõle.
Talán Alchemy (Classic) :D

Mi annak a régi sega (sárga kazettás ) játéknak a neve, amiben kicsi kungfu emberkével kellett menni? (részletek a kérdésen belül)

Szóval régen volt egy olyan sárga kazettás tv-re köthető nintendom. Amikor kaptam ezt a játékot, a címkén egy totál bullshit "játéknév" szerepelt. A lényege ennek a játéknak, hogy egy kungfu emberkével kellett menni (ilyesmivel:

Legjobb válasz: Ez amugy nekem is meg volt nagyon birtam (VIDEO JÁTÉK) de elfelejtettem a nevét bocs!

Ez amugy nekem is meg volt nagyon birtam (VIDEO JÁTÉK) de elfelejtettem a nevét bocs!
Ez nem a MÁRIÓ játék?
A kérdező hozzászólása: Jó, úgy látom a feltöltött képet leszedték, szóval akkor szavakban: olyasmi, mint az utolsó léghajlítóban a kölyök, és most így nézve, még a nyílra is emlékszek. De egyszerûen sehol nem találom.
Nekem is megvan ez a kazetta, az van ráírva, hogy "THREE EYES PRINCE" :D
Motherload? Miniclippen is van. Klassz játék. :)
A kérdező hozzászólása: már meg találtam http://www.y8.com/games/mother_load


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!