Találatok a következő kifejezésre: Mi alapján pontokat, és (9 db)

Mi alapján kapom a pontokat a kérdésért és az értékelésért?

A válaszért gondolom a többiek által itélt hasznosság alapján. Na de a kérdés és az értékelés? Minél többen válaszolnak annál több pont jár a kérdésre?

Legjobb válasz: Nem, a kérdésért 3 pont jár, akármennyien válaszolnak, de ezt te is összeszámolhatod :P megnézed hány kérdést tettél fel, és megnézed a kérdésért kapott pontjaid számát :P és kiszámolod :) A helyes értékelésért sztem 1 pont jár..

Nem, a kérdésért 3 pont jár, akármennyien válaszolnak, de ezt te is összeszámolhatod :P megnézed hány kérdést tettél fel, és megnézed a kérdésért kapott pontjaid számát :P és kiszámolod :) A helyes értékelésért sztem 1 pont jár..
A kérdező hozzászólása: köszi... összeszámoltam... :-)) 12 kérdés 30 pont :-) Na majd biztos megfejtem egyszer... :-))

Mi alapján kapunk pontokat, és mitől függ, hogy mennyit?

Legjobb válasz: Mint már azt sokszor leírtuk, nem szeretnénk pontos képletet közzé tenni, hogy aztán ez legyen a mérvadó a válaszoláskor, kérdéskiíráskor. Úgyhogy elég csak annyit tudni, ami a Toplisták oldalon is le van írva: Pontok járnak hasznos kérdések kiírásáért, hasznos válaszokért, illetve helyes értélelésekért.

Mint már azt sokszor leírtuk, nem szeretnénk pontos képletet közzé tenni, hogy aztán ez legyen a mérvadó a válaszoláskor, kérdéskiíráskor. Úgyhogy elég csak annyit tudni, ami a Toplisták oldalon is le van írva: Pontok járnak hasznos kérdések kiírásáért, hasznos válaszokért, illetve helyes értélelésekért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kissé szigorú hangvételû, ámde konkrét választ!

E-felvételinél a középiskolai és az érettségi eredményeket is be kell írni? És mi alapján dõl el, hogy melyikkel lesz több pontom?

úgyértem,pontkalkulátor kiírja,hogy az ön számára kedvezõbb: -----

Legjobb válasz: És amit csatolni kell dokumentumot (érettségi bizonyítvány). azt jpg formátumban csatolhatom? Ha jól látható fényképet készítek?

A kérdező hozzászólása: És amit csatolni kell dokumentumot (érettségi bizonyítvány). azt jpg formátumban csatolhatom? Ha jól látható fényképet készítek?
A rendszer kiszámolja a pontjaidat mindkét módszerrel, és anélkül, hogy neked kérned kellene, azt a pontszámodat veszi figyelembe, amelyik kedvezõbb számodra. Ezzel nincs semmi dolgod. Ezen kívül pedig minden annyira egyértelmûen és primitíven le van írva a felvi.hu-n, hogy ha ez kifog rajtad, erõsen gondolkozz el azon, mit is akarsz csinálni a felsõoktatásban.


Valaki megtudná mondani mi alapján, esetleg hány ponton hasonlítja össze a Facebook az arcokat? Képfeltöltés-ismerősök címkézése-2 embert rendszeresen "egynek" vél és érdekelne "tudományosan" mennyire is hasonlítanak.

Legjobb válasz: Szemek távolsága, fejforma, orr és száj elhelyezkedése, bõrszín, fülek poziciója, szemöldök íve és helyzete fõként, de a pontos algoritmus értelemszerûen titkos.

Szemek távolsága, fejforma, orr és száj elhelyezkedése, bõrszín, fülek poziciója, szemöldök íve és helyzete fõként, de a pontos algoritmus értelemszerûen titkos.
Õk állítják be, elvégre azért küldöd be a bizonyítványt.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam azért kell beküldeni, hogy tudják ellenõrizni a hitelességet.
Ha meg úgyis megnézik, minek küldd be te is? Ez a munkájuk, téged hagyjanak csak kipihenni az érettségit.
A kérdező hozzászólása: [link] a link
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: az elõzõ rossz volt
[link] Itt nézz körül, vagy kérdezz.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm

A felvételinél azt hol lehet megnézni és mikor, hogy a központi javítási útmutató alapján hány pontot kaptunk?

nem a megoldásokat akarom tudni, mert azt tudom h hol kell megnézni, hanem azt, hogy nekünk hány pontot adnak

Legjobb válasz: Amelyik középiskolában megírtad, az kiírt a honlapra vagy elmondták( nálunk a szánkba is rágták ), hogy hányadikán kell bemenni a suliba az értékelõlapért.

Amelyik középiskolában megírtad, az kiírt a honlapra vagy elmondták( nálunk a szánkba is rágták ), hogy hányadikán kell bemenni a suliba az értékelõlapért.
A papírt odaadják(?) El lehet vinni(?)
átlag alatt, 100 az átlag.
Kicsit gyengébb mint az átlag. Amúgy ingyenes, neten elvégezhetõ tesztet csináltál? mert azok nem adnak pontos adatot
Hát attól is függ, milyen teszt volt, a két leggyakrabban használtnál 100 illetve 120 az átlagos érték. És naná, majd egy pszichológus kedvesen közli veled, hogy Petikém, ne haragudj, de az eredményed alapján hülye vagy... xD Közelít az átlaghoz, nem gáz, nem vagy debil, de ezzel a MENSA se fog tagságot ajánlani. :D
136 messzemenõ következtetéseket ne volnj le ebbõl, mert nincs benne memória és térbeli feladat.
143/28/F Majdnem zseni vagyok.
A tesztet 23 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 49 sikerült helyesen megoldanod. Az IQ-d értéke 132 pont.
IQTESZT A tesztet 25 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 46 sikerült helyesen megoldanod. 20:09 es vagyok ......------......------...... Az IQ-d értéke 126 pont. Köszönjük, hogy kitöltötted a tesztet. Véleményedet, javaslataidat írd meg a nekünk. Veled együtt eddig látogató töltötte ki ezt az IQ tesztet.
114 17/L
Én 110-et értem el ezen az iq teszten amit linkeltél
94 pont valamivel átlag alatti, de ez függ attól, hogy mennyire figyelsz oda amikor csinálod, milyen hangulatban vagy, szóval érdemes többször megcsinálni és átlagolni szerintem. 100 az átlag amúgy. A gyogyósoknak olyan 70 alatti az IQ juk, de ettõl még lehetnek jó emberek, még ha nem is okosak. Kismillió embert ismerek, akiknek elvileg 110-130 az IQjuk és egy bunkó tahók. Amúgy a logika gyakorlással fejleszthetõ, habár van egy amolyan "alap". Szvsz az IQ teszt az önbizalmat növeli. Pl apu még 20 éve kitöltött egyet, kijött neki 140 és azóta azzal jön, h õ egy zseni :D Én kitöltöttem már sokat, 3-6 ot kb nekem olyan 110-120 közt jött ki eredmény.
A kérdező hozzászólása: Nah egy másikkal is kitöltöttem (http://alfa.webdesign.hu/jatek/indexiq.html) az eredmény valamivel jobb let: 98 pont
A kérdező hozzászólása: "Kedves" utolsó! Mi lenne ha megkímélnél a cinikus, fárasztó megjegyzéseidtõl? Akkor 94 iq-val milyen munkát csinálhatok? Autistáknak mennyi az iq-juk?
A kérdező hozzászólása: pszichológusnál csináltam, és azt mondta h. nem olyan rossz!!! Úgyhogy szerintem ez nem lehet átlag alatti na mind1 valami forrást linkeljetekj már
hú, ez furcsa... nekem 130 lett pedig csak 5.-es vagyok (bocsiii)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!