Találatok a következő kifejezésre: Mi a velem Miért nem jön (20 db)

Mi a baj velem? Miert nem jon ki sehogyse semmi?

Mostanaba mindenkivel majdnem osszeveszek. Vagyis egyszeruen mindig mindent rosszidobe irok , mondok...a barataim kesz pipak ram? Most fogjam be a szamegy idore? Vagy talan keressek pillanatnyilag masokat akivel logjak? 15/L

Legjobb válasz: ezt nem igen értem:S miért is haragszanak meg rád?

ezt nem igen értem:S miért is haragszanak meg rád?
késõ van aludnod kéne, jah de nyári szünet van xD
A kérdező hozzászólása: Rossz dolgokat mondok rossz idobe...pedig regebbnem volt ilyen...jo tanacsokat tudtam adni...stb. Most egyszeruen hogy is mondjam gonosz vagyok pedig nem akarok mast csak segiteni...pedig regebb jo tanacsaim voltak
LOL ^^
Nem fogsz te menstruálni?
A kérdező hozzászólása: Nem :) ) nemreg estem tul rajat...most valami mas a gond...mit tegyek?
nem lehet, hogy feszültebb vagy valami miatt, hogy aggaszt valami?vagy egy rossz élmény, tapasztalat, ami egy kicsit megkeserített?

Mi a baj velem? Miért nem jönnek össze a dolgok nekem soha?

18 éves lány vagyok és egyre jobban érzem, hogy kellene valaki mellém. Lett volna lehetõségem összejönni egy nagyon rendes kedves sráccal de nem éreztem semmit iránta. Úgy éreztem megfojt és most mégis hiányzik. Mi a baj velem? Miért nem találok valakit akivel jól érezném magamat? Aki pedig nekem tetszik észre se vesz. Soha nem is vett észre olyan aki nekem bejött volna...

Legjobb válasz: Kitalalom: a 10/10-es népszerû sracok tetszenek csak,de te egy atlagos csaj vagy..

Kitalalom: a 10/10-es népszerû sracok tetszenek csak, de te egy atlagos csaj vagy..
Ezt a kérdést, mintha egy az egyben én írtam volna...
Én is sokáig ebben a cipõben jártam, és nincs igazatok. Igenis meglehet találni azt a férfit, akinek tetszel és aki neked is tetszik. Én tartottam magam ahhoz, hogy amelyik fiú nekem nem tetszik én azzal nem kezdek ki. Lehet utána felõlem akármilyen boldog, akárkivel lehet szép családja. Sõt, megmondom õszintén nagyon sok fiú meg is bántott engem, mert próbálkoztam náluk, néha jól át is vertek. Suliban kihasználtak, lenézték rólam a dolgozatokat ilyesmit, elismerem nagyon szar volt, és miután egyszer megengedtem utána nemtudtam már nemet mondani. Utána a srác mégis megbukott és elment az iskolából. Elõször nagyon sajnáltam, utána fellélegeztem. Tetszettem neki? Még a mai napig nem tudom mert egyszer azt mondta igen egyszer hogy nem. Nem lényeg. A lényeg, hogy 3 évvel ezelõtt megismertem azt a fiút aki nekem nagyon tetszik és mindenben tökéletes számomra. Tényleg a tökéletes fiú, férfi. 4 évvel idõsebb tõlem, komolyabb. Izmos, nem hátrál meg a fa vágástól, vagy a téglapakolástól, és emellett mûszaki diplomája is van, okos, és nagyon szeret. Figyelmes velem stb. Én is nagyon szeretem õt, és 3 éve vagyunk együtt :) És remélem örökre. Tehát, a véleményem az, igenis meglehet találni a tökéletes férfit, és fordítva is a tökéletes nõt a férfiaknak. Csak idõ és türelem kérdése. És nagyon szerelmes vagyok :) és õ is az :) L/20
Hasonlóan vagyok én is. Sosem jött össze semmi. 24/F
Szia Tényleg igaza van itt az egyik válaszolónak, miszerint nem azzal lennél boldog, akibe szerelmes vagy, az csak szenvedés lesz, mert õ nem szeret, vagy csak kihasznál, de valamiért a nõk imádnak szenvedni... De szerintem te is éld ki magad, tapasztalj, szenvedj jó sokat.Késõbb majd hiányozni fog hogy valaki végre jó legyen hozzád, hiányozni fog az a srác aki mindent megtett érted, és most már családja van, boldog...de nem veled, mert hülye voltál... Na ennyit tudok mondani.,
Kedves kérdezõ! Irj rám ha gondolod én is ebben a cipõben járok csak forditva! F/22
Senki se mondta hogy felszínes vagy csak mint a legtöbb nõ az elerhetõ legjobbat akarod. Sajnos ebben sok vetélytarsad van akik többet nyújtanak mint te.
A kérdező hozzászólása: Én átlagos vagyok ez teljesen igaz nem tagadom... De ez a srác akivel összejöhettem volna jobb pasi volt mint nõben én nem ezen van a hangsúly. Nem vagyok felszínes legalább is nem gondolom magamat annak. És akik nekem tetszenek azok általában olyanok akiket ismerek vagy legalább már beszéltem velük és megismerném õket és nem feltétlen 10/10 pasik.
túl sok ruhát hordasz szerintem nem vagy "nõies"
Imádkozz lehet h rádmosolyog a szerencse...
Nem mindig azzal lennél boldog, aki után vágyakozol. Adni kell esélyt annak aki érdeklõdik irántad, mert õ tényleg szeret. Az a más valaki meg azért nem néz feléd, mert nem szeret. Ilyen egyszerû. A szeretet meg boldoggá tesz.
rossz felé nézel, más mércével mérsz min aki téged méreget... velem is ez a baj... tul magasak az elvárásaim mint pl a hüség meg õszinteség... ezt kevesen tudják teljesíteni ezért én vagyok egyedül õk meg mennek tovább :D
Majd jön az igazi azt kész. 18 évesen bõven ráérsz még...

Mi lehet a gond velem? Miért nem jön össze senkivel se egy kapcsolat?

20 éves meleg srác vagyok, nem mondanám csúnyának magam, rengeteget változtam az elmúlt időben pozitív irányba, mind külsőleg, mind belsőleg, egyre nyitottabb lettem. Viszont iszonyatosan hiányzik az életemből egy fiú, meg úgy általában a fiúk, tehát nem feltétlenül csak komoly kapcsolat hiányzik. Szinte semmiről sem szól az életem, nincsenek hozzám közelálló barátok, és mindig azon gondolkodom, hogy egy fiú talán megoldást jelenthetne, de akik nagyon bejönnek a való életből, szóval ugye hozzájuk nem mehetek oda és kezdhetek el nekik udvarolni, a társkereső meg egyszerűen borzalmas, egy szükséges rossz. Ha volt is randi egy társkeresőről, akkor az csak egy alkalommal volt, egyszer volt hogy többször taliztunk, de abból se lett semmi (igaz, nem is éreztem semmit a srác iránt). Legalább egy éve már hogy fenn vagyok az oldalon, de egy kivételével sosem éreztem azt hogy szerelmes tudnék lenni egy srácba. Sokszor van olyan, hogy szinte betegesen csak fiúra vágyom, és ilyenkor állandóan csak gayromeon vagyok, 20-szor megnézem egy srác profilját, és totál megalázkodom egyesek előtt azzal hogy ágyba hívom őket, közben valóban csak egy fiú érintésére vágyom, ők meg totál szánalmas alkalmizgatónak hisznek, de valójában csak nem akarok 5-ször randizni az előtt, hogy hozzáérhetnék, nem alkalmizás a célom, miután meg lekoptatnak, úgy érzem hogy mindenki ellenem van, nekik van kivel együtt lenni, nekem nincs, és ez így tönkre is teszi a napomat. A legrosszabb akkor van, mikor mondjuk egyedül vagyok otthon (ritka az ilyen) és fejembe veszem hogy most aludjon nálam valaki, persze így elsőre senki nem menne bele ilyenbe, de betegesen keresgélek, és mindig rájövök, hogy senki nem menne bele ilyenbe. De egyre jobban azt érzem, hogy ez az érzelmi nélkülözés nagyon kihat az egész életemre...

Legjobb válasz: Szerintem hagyd a netes társkeresõt!Járj el bárokba(budapesten sok ilyen hely van!) Ja és kezdj el haverkodni,barátkozni elsõsorban!Majd úgyis lesz barát ismerõse,annak a haverja v valakije,aki által lehet kapcsolatod is!

Szerintem hagyd a netes társkeresõt!Járj el bárokba(budapesten sok ilyen hely van!) Ja és kezdj el haverkodni, barátkozni elsõsorban!Majd úgyis lesz barát ismerõse, annak a haverja v valakije, aki által lehet kapcsolatod is!
láttam már több filmben, hogy a homi szórakozóhelyeken van ez a sötét szoba. menj le ilyen helyre és egy este alatt megcsinálhatsz egy rakás csávót. és gondolom, hogy férfiaknál ez csak egyszerûbb, nem bonyolítják.
A kérdező hozzászólása: Inkább kihagyom...
Szerintem jár el meleg szórakozóhelyre ott biztos találsz valakit :) Lehet még aznap éjjel összejöhetne valami a többit meg megdumáljátok... :)
Mindig azt hittem, hogy a melegek könnyen találnak partnert.
Megértem, hogy egyedól érzed magad, de gondolj kicsit bele a környezeted helyzetébe. Nyilvánvaló, hogy senki nem szeretne egy éjszakás kalandokat (legalábbis nehéz olyat találni...) úgyhogy várnod kell. Menj el randikra, keresgélj, akárhol megtalálhatod azt akivel kapcsolatba kerülhetsz... sok sikert :)
TLDR, vedd kezedbe az életed, kapcsold ki a gépet és tedd hasznossá magad. Egy csaj megszerzése kb. 2 percet vesz igénybe, de amíg te ezt a hülyeséget ide skribáltad minimum 25 percet vett igénybe. Szerinted melyik a jobb? Ja, és a netet is fizeted.

Mi a baj velem? Miért nem jön meg?

Babát szeretnénk, és azt hittem, most sikerült! Február végén hagytam abba a gyógyszert. Az els? ciklusban 36 napra jött meg, a másodikban 29 napra, most viszont a 39. napon, semmi jele, hogy meg akarna jönni, s?t!

Legjobb válasz: Hmmm...Szerinted én három pozitív teszt után megjött.Olyan fura dolgok vannak a tied is ennyém is én csak akkor merek már örülni ha meghallom a szívhangját!Remélem hamarosan gratulálhatok!!!

Hmmm...Szerinted én három pozitív teszt után megjött.Olyan fura dolgok vannak a tied is ennyém is én csak akkor merek már örülni ha meghallom a szívhangját!Remélem hamarosan gratulálhatok!!!
harmonet tablettátszedtemés kétévig nem jött meg normálisan utána, de lehetsz bbás csak még alacsony a hcg, azt pedig lehet a clearblue sem mutatja. Nem kell 2000 ft-os tesztet venni. inkább várj és az olcsóbb ugyanúgy megmutatja hogy mi van. Ha nem lesz semmi akkor is menj orvoshoz és szólj hogy vizsgáljon ki, de gyógyszeres kezelést csak 1, 5 év sikertelenség után adnak..addig nektek kell próbálkozni. Hátha
Reggeli elsõ vizeletbõl KELL tesztelni, a délutáni teszt becsaphat...
A kérdező hozzászólása: Holnap lesz a szülinapom, holnap reggel akartam megcsinálni, de nem bírtam ki, és milyen jó: biztosra vettem, hogy + lesz, és a holnapi napom odalett volna! Így az éjjel még túlteszem magam rajta, de a legközelebbit reggel fogom elvégezni.
Ha van teszted, akkor csináljad meg holnap reggel! Remélem babás szülinapod lesz!:)
A kérdező hozzászólása: Nincs tartalék tesztem, de nem is baj: ha ma du. nem mutatta ki, holnap reggel sem tenné, szerintem. Majd egy hét múlva, ha addig sem jön meg.

Mi van velem? 1 hónapja fáj a hasam és már orvosnál is voltunk és azt mondta hogy meg fog jönni. De még nem jött meg és nagyon fáj a hasam szerintetek miért nem jön még meg? És minden előjel meg van

Legjobb válasz: majd meg fog. de nem biztos. egy barátnõmmel 10 évesen volt ez, az orvos adott neki fél évet az elsõ menstruációjáig. nos, 14 lesz és azóta sem jött meg neki. ha a melled és folyásod van már 2 éve, akkor az lesz.

majd meg fog. de nem biztos. egy barátnõmmel 10 évesen volt ez, az orvos adott neki fél évet az elsõ menstruációjáig. nos, 14 lesz és azóta sem jött meg neki. ha a melled és folyásod van már 2 éve, akkor az lesz.
A kérdező hozzászólása: DE nekem az orvos azt mondta hogy pár nap és azóta is nagyon fáj a hasam! fehér nyálkás fojásom van és mellem is van
barátnõmnek is volt és van a mai napig is. de semmi :D ne izgulj, nem fogsz semmirõl lemaradni.
A kérdező hozzászólása: oké köszi

Miért nem jön össze a gyerek? Elkéstem volna? Mi a baj velem?

7. hónapja próbálkozunk, de semmi. 37 éves vagyok, mindig egy gyerekre vágytam, eddig a párom akart várni. Neki van egy fia. Nekem nincs egy sem. Most úgy érzem, elkéstem és egy darab semminek érzem magam.

Legjobb válasz: 37 évesen már ne csodálkozz, hogy nehezen esel teherbe. Nem vagy semmi, de lehet, hogy valóban elkéstél. Menjetek el orvoshoz, kivizsgáltatni magatokat.

37 évesen már ne csodálkozz, hogy nehezen esel teherbe. Nem vagy semmi, de lehet, hogy valóban elkéstél. Menjetek el orvoshoz, kivizsgáltatni magatokat.
Hagyd abba! :) Attól, hogy a párodnak már van egy fia, nem biztos, hogy most is lehet könnyen gyereke. Kezdjétek vele a kivizsgálást, az a legegyszerûbb. A nõgyógyásznak mondd, hogy 1 éve próbálkoztok és kezdjetek bele a kivizsgálásba. Inzulint mindenképpen nézess, és a pajzsmirigyhormonok is fontosak lennének. Bár azt endokrinológus nézi. Ezek gyakori okai lehetnek, hogy nem jön a baba.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat, a bátorítást! És minden hozzám hasonló cipõben járónak kívánom, hogy minden úgy történjen, ahogy szeretné! Az való igaz, hogy túl sok a stressz az életemben, a saját cégem elvisz mindenemet lassan az energiám 99%-val együtt. Elhatároztam, hogy megszabadulok tõle, hátha ezután beköszönt a nyugalom is.
Én csak saját tapasztalataimat tudom leírni. 29 éves vagyok, 10 hónapja nem jön össze. A legutóbbi hónapban feladtam mindent, nem görcsöltem, valahogy sikerült nem foglalkozni a témával és nem sírni egyszer sem, mégis megjött. Szerintetek? Úgy kiborultam, mint eddig sosem. akkora csalódás volt a sok jó tanács után, h nem szabad rágörcsölni. Nem hõmérõzök, nem nézegetem a napokat(mondjuk, minek, fejbõl tudom), nem ovutesztelgetek, nem teázok, szóval én semmi ilyet nem akartam, de muszáj lesz. Úgy érzem, csodák mindig csak másokkal történnek, úgy hogy mi megkezdtük a kivizsgálásokat. Ma van a 3. napi vérvételem.
Menj nodokihoz, mond, hogy 1 eve probalkoztok. Kerd a parod vizsgalatat is, de ne ugy, hogy szepen sorban, havonta egy vizsgalat, hanem mielobb mind. A pajzsmirigy dolgot (nalam is ez volt a hunyo) nodokinak meg se emlitsd, nem ertenek hozza es lehurrogjak. Csak menj el egy endokrinologushoz! Ez az egyik resze. A masik, hogy lazitsd el magad, erezd magad jol a borodben! A felszabadultsag, boldogsag bevonza a babat. En soha nem voltam annyira egyben, mint akkor, ereztem is, hogy most annyira elvezem az eletet, hogy tuti teherbe esek - igy is lett. Rakattantam a zumbara, elveztem a munkamat a nehezsegeivel egyutt, dagadtam az onbizalomtol, szepnek ereztem magam, parommal programokat csinaltunk (mozi, vacsi stb). Ez a lelkiallapot nagyreszt agyban dol el, probald elerni! ;-)
Nekunk a masodik baba nem jon ossze. Amikor meg osszejott elment. 3 vetelesen vagyok tul 38 eves. Mi a Mens Mentisbe jelentkeztunk be. Ajanlom nektek is. Egyenlore vizsgalnak. Ne keseredj el, de szerintem minel elobb doki, ne varj vele.
vessetek be mindent, ha az orvos nem talál semmi hibát, legyél türelmes.. és tényleg próbálj megnyugodni, az idegeskedés csak árt a dolognak! elhiszem, ha nehéz, megértelek.. a legjobbakat!
Egyébként próbálj nem rágörcsölni a témára. És igen tudom, hogy ez nagyon nehéz. Nekem is ezt a tanácsot adták. Majd két évig hiába próbálkoztunk. A fordulópont az volt, mikor feladtuk a párommal. Tudomásul vettük, hogy nekünk nem lesz gyerekünk. Ettõl lenyugodtunk és mindenféle csodaszer, meg tervezett szeretkezés, ovuláció ellenõrzés...stb. nélkül a második hónapban megfogantam :) Most féléves a mi kis csodánk :D Szóval nyugi, nyugi, nyugi. Szorítok neked :)
Ennek millió meg egy oka lehet, de a legbiztosabbat az orvos tudja mondani. Ilyenkor már bátran felkeresheted, hogy próbálkoztok egy jó ideje, és még mindig semmi. Lehet, hogy a párodnál a probléma, de lehet, hogy nincs is gond, vagy némi hormonzavar. Bármi lehetséges, ezt tényleg csak egy orvos tudhatja igazán, és õ is néhány kivizsgálás után. Kívánom a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Elég rossz periódusban vagyok, minden balul üt ki mostanában. Erre rátesz havonta a csalódás is! Most jött meg a holnapi nem várt menses és nagyon kibuktam. Nem tudom, hogy akarom-e tovább csinálni ezt. Egész délután babaholmit nézegettem, listát írtam, stb. Nyoma sem volt annak, hogy meg akar jönni. És egyszer csak ennyi, megjött. Nem vagyok hisztis, csak túl friss.
Szia! Sok oka lehet a sikertelenségnek.Az egyik nyomós ok valóban a stressz, a feszültség, ezért is ajánlják, hogy nem kell görcsölni.Azt jól teszed, ha megszabadulsz a cégedtõl, ha elviszi minden energiád.Keress helyette olyan elfoglaltságot, ami nem jár feszültséggel, esetleg élvezed, kikapcsol és mégis jól kereshetsz vele. Egyébként meg nem késtél el, még Neked is lesz babád.Azért érdemes lenne orvoshoz fordulnotok, kivizsgáltatni Magatokat.Sok olyan eset van, hogy a kilátástalan helyzet is megoldódik.Egyik ismerõsöm szintén babát szeretne és neki néztünk utána , hogy mi minden segíthetne a mielõbbi teherbeeséshez és találtunk pár jó elõadást is a témában, így már õ is bizakodóbb. Csak kitartás és meglesz Nálatok is az eredmény.Sok sikert!
A fûtõszálad kiégett szerintem. Talán lehet bele kapni normális áron.
http://ecigiforum.com/ Itt olvass, kérdezz ilyenekrõl...
Milyen fajta? Mert elég sok van a piacon és így nehéz megválaszolni.
Ismerõsömnek meg a patron folyt a szájába... Csak pénzkidobás az egész.
Elõzõ: Nem látok olyan kérdést, amire a tiéd válasz lenne.

Mi lehet velem? Max.34 napra szokott megjönni, most a 40. napon tartok és semmi. A tesztem is negatív. Szeretnénk babát, dolgoztunk is rajta egész hónapban. De ha nem vagyok terhes miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Szia! Én azt ajánlom csinálj még 1 tesztet ha akkor sem akkor marad a nõgyógyász.Amúgy nálam is volt már ilyen hogy az elsõ nem mutatta ki csak a 4-ik pedig már 8 hetes voltam.

Szia! Én azt ajánlom csinálj még 1 tesztet ha akkor sem akkor marad a nõgyógyász.Amúgy nálam is volt már ilyen hogy az elsõ nem mutatta ki csak a 4-ik pedig már 8 hetes voltam.
Így is lehet, meg késõi ovud is lehetett, ami miatt a nemvárt is késõbbre eshet, szóval még korai is lehetett az a teszt. Egy biztos, meg kell ismételni.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam az is negatív lett. Kicsit el vagyok keseredve, már az is jobb lenne, ha megjönne, legalább tudnám, hogy kezdhetjük elölrõl. Van már egy fiunk, gondolom olyan nagy baj nem lehet. Már arra is gondoltam, hogy csak a szervezetem szórakozik velem. Írnak itt ilyenkor mindenféle cisztákról, nekem soha semmilyen nõgyógyászati problémám nem volt. Szerintetek?
Hát az én cisztámnak meg semmilyen tünete nem volt. És elõtte semmi bajom. Sajnos ezt nem lehet tudni, de én mégis a késõi ovura gondolok. Nem tudod, mikor volt? Hõmérõ, ovuteszt, fájdalom, nyák, stb
A kérdező hozzászólása: Hát lehet, hogy én vagyok ilyen béna, de nekem az ovu teszt nem jött be. Dec 24-én volt meg utoljára, jan 2 és 3 volt pozitív, 4-én negatív. De szerintem ez lehetetlen. A hõmet meg nem mértem, csak most az utóbbi 10 napban 36, 6-36, 9 között van. Kár, hogy nem tudok mihez viszonyítani. Úgyhogy fogalmam sincs mire gondoljak.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Megkérdezhetem, hogy az a ciszta Neked hol volt és mit csináltak vele?
Utolsó vagyok. Petefészekciszta "volt", 1db, kb. 1 cm. Semmit nem csináltak vele, kisebb lett magától, állítólag fel fog szívódni.
Megint én. Az ovuteszttel vigyázz, mert lehet, hogy akkor még nem volt egyértelmûen +. Nekem csak akkor az, ha erõsebb a tesztcsík a kontrollnál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál. Legalább tudom mi vár rám, ha mégis valami ilyesmi van a dologban. Az ovu teszttel pedig lehet, hogy az is baj volt, hogy két különbözõ márkát használtam és utána már nem is tudtam összehasonlítani. De most beszereztem 25db egyformát:) . De még mindig nem jött meg. Reggel csinálok még egy tesztet.

Nem értem miért viselkedik így? Azt mondja anyám miatt nem jön látogatni minket. Miért jött be velem a szülésre és eddig miért büszkélkedett vele, hogy megszületett a kislánya, ha most már el sem jön megnézni? Miért kell neki mindig megbántani?

És az új n?jének ez jön be,hogy nem tör?dik velünk,peddig ? is anya-tudnia kéne,hogy nekem most milyen nehéz.Milyen n? az ilyen?

Legjobb válasz: A kislánya iránt felelõsségtudó, akart lenni, de a kapcsolatotok már halálra volt/van ítélve, ennyi. A másik nõvel lehet, hogy nem ilyen.

A kislánya iránt felelõsségtudó, akart lenni, de a kapcsolatotok már halálra volt/van ítélve, ennyi. A másik nõvel lehet, hogy nem ilyen.
ez egy nehez ugy. en a helyedbe nem eroltetnem azt hogy latogasson meg titeket.kulomben meg szerintem csak anyukadra akarja fogni azt hogy amiert nem megy feletek jobb az ilyen embert elkerulni tudom hogy nehez meg stb, de nem erdemel meg titeket!
Azt meg elfelejtettem irni, hogy ne csak a not okoljad, mert ha a volt parod visszaakarna menni hozzatok, akkor visszamenne. Szerintem a legjobb ha megszakitod vele a kapcsolatot amennyire csak tudod, es legyel kemeny! Amikor majd valamit akar toletek, akkor intsel szepen be neki. Mert a masik nonel sem fog am orokke tartani a szerelem, elmulik am! Majd jonnek ott is a gondok, problemak, szurke hetkoznapok. Akkor majd lehet hogy visszamenne hozzatok, de nembaj, soha ne engedd vissza! Nevelje csak mas gyereket ha ennyi esze van. Felejtsd el, menj a birosagra, gombold le a penzt rola amit kell!!!
Na, mi tortent vele? Eddig mindig irtad, hogy megy hozzatok naponta latogatni, most meg igy karacsony elott mar nem is jar?! Menjel a birosagra, intezd el amit ilyenkor el kell: lathatas, es gyerektartas. Tegyetek pontot az i-re, te pedig szedd ossze magadat, orulj a babadnak, es nevelgesd a kis dragat, baratnozz, menj a szuleidhez, testvereidhez, beszelgess, olvass, halgass zenet, ne gondolj ra!!! Foglald el magadat, mert a babad is megerzi hogy nem vagy boldog! Boldogabb leszel te a babaddal, es talalhatsz olyan ffi-t aki szeret tegedet, es a kicsidet is! Fel a fejjel!
teljesen egyet ertek az utolso valaszirojaval!!!!!!
Ez egy nehéz eset.lehet h nem tudja h hogyan kell viselkedi nevelni egy gyereket!!vagy csak addig volt jó neki a gyerek téma amig nem lett egy neki.lehet h ezzel akar büszkélkedni:Sde nagyon sajnálom ezt.még elolvasi is rosz nem ám átélni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!