Találatok a következő kifejezésre: Mi a velem Miért nem (418 db)

Mi van velem, miért nem fog meg egy lány sem, miért csak a lyukat látom bennük?

Én szeretnék már komoly kapcsolatot, de egy lány sem fog meg, mind max testileg vonz, de amint meghallom hogyan beszél milyen a jelleme, egybõl menekülnüm kell tõle, pedig volt már, hogy a lányok másztak rám, mert amúgy sem vagyok könnyen elérhetõ típus, mégsem kellettek nekem, pedig dughattam volna ingyen is akár, de nekem így nem megy, lelkileg nem érzem, hogy számomra vonzó lány létezne. Komolyan nem értem mi a bajom, menjek pszihomókushoz?

Legjobb válasz: Nincs veled baj, csak még nem találtad meg a hozzád illõt. Nem kell túlkomplikálni a dolgokat.

Nincs veled baj, csak még nem találtad meg a hozzád illõt. Nem kell túlkomplikálni a dolgokat.
Hany eves vagy?
23 faty és zsûz kocka nolifer... :o

Mi történik velem, miért nem vonzódom a többség által szépnek tartott mű csajokhoz?

Valamiért az ilyen agyonsminkelt, műszemöldökű lányok nem vonzóak, sőt... Sajnos olyan lányt, aki nincs agyonsminkelve és műn kinézve csak kis 12 évesekben jó, ha találni manapság. Szörnyű, ahogy a mai 14-15 éves csajok is kinéznek már.

Legjobb válasz: én nem vagyok ilyen mû. ebbõl kifolyolag nehezen is találtam párt magamnak. Egyébként egyet lrtek veled, 14-15 évesek is ilyenek már.

én nem vagyok ilyen mû. ebbõl kifolyolag nehezen is találtam párt magamnak. Egyébként egyet lrtek veled, 14-15 évesek is ilyenek már.
Nem gondolom, hogy a többség õket tartja szépnek. Mi történik veled? Talán normális ízlésû vagy?
Nincs veled semmibaj, nagyon is normális vagy és egyáltalán nem kell olyannak lenned mint bárki más szerintem ha jól körbe nézel találsz még normális csajt én sokat ismerek még aki nem totál mü és nem 12 éves :)
elõzõ vagyok. Csak normális az izlésed!!
Hát, mindenkinek más az ízlése... Vannak igényes, szép, nem ribanc csajok is, csak jó kevesen.
Mert nem rohasztotta ki az agyad, a média által nyomott "divat" . Mellesleg a valódi férfiak többsége a természetes nõket szereti, szóval ezen ne rágd magad.
Isten hozott az "antimûanyagok" csoportban! :D
Mert van eszed és azért bem jönnek be!!!!! Amúgy hány éves vagy kérdezõ?

Mi van velem? Miért nem mennek a dolgok?

Egyik este hullafáradt voltam, meg nem is voltam úgy rápörögve a dolgokra, de átjött a lány, és hát mire akcióra került volna a sor, lelankadtam. Ez volt 2 napja, de így azóta se nagyon vagyok rápörögve,pedig nagyon kívánni való a csaj. Félek, hogy ha megint jön, ismét ez lesz.

Legjobb válasz: szerencsétlen lány egy jó szexre vágyik. ha te nemtudod megadni ezt enki, megy máshoz, ugyh vagy kapd össze amgad, vagy engedd el.

szerencsétlen lány egy jó szexre vágyik. ha te nemtudod megadni ezt enki, megy máshoz, ugyh vagy kapd össze amgad, vagy engedd el.

Mi történik velem? Miért nem kívánom a szexet?

21 éves lány vagyok. Kb.3 éve élek szexuális életet! A mostani párommal 1,5 éve vagyunk együtt! Az els? évig minden rendben volt szex terén! Folyton csak akartuk és csináltuk is! Nagyon szeretjük egymást! Úgy fél éve minden megváltozott! Alig kívánom a szexet, ha együtt vagyunk nem élvezem már úgy mint rég....pedig a páromat nagyon szeretem! Lehet,hogy a munkám van rám ilyen hatással... fél éve kaptam egy állást..8 órán keresztül számítógép el?tt dolgozom. Mire haza érek rettenetesen fáradt vagyok, agyilag leszív a munkám...Semmihez nincs kedvem, semmire nincs energiám, mindenhez fáradt vagyok...Tegnap már el is sírtam magam szex közben,hogy nem is kívánom... Segítsetek, mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz xD

Menj el orvoshoz xD
Napi robot könnyen kiszívhatja belõled a vágyat, de ha fogamzásgátlót szedsz, annak lehet mellékhatása a libidócsökkenés. Lehet, hogy tudatalatt gyanakszol a párodra, mert megcsal, vagy bármi ilyen leállíthat az ágyban. Orvos, pszihomókus és egy nyugtató, kreatív hobbi kell neked. Leginkább az utóbbi, robot után felébreszted magad picit. Fess, hallgass közben zenét! 20/F
A kérdező hozzászólása: Kössz mindenkinek :)
Csökkentett hormon tartalmú gyógyszert szedek! Talán annyira nem csesz szét Ha nem bírod a mûhormont, akkor mindegy, milyen dózisú fogamzásgátlót szedsz. Én a jelenleg forgalomban lévõ legkisebb hormontartalmútól híztam 9 kilót 2 hónap alatt, úgyhogy errõl ennyit. Egyébként a foggátló is okozhat brutális libidócsökkenést, ezt én is tapasztaltam mindkét eddigi kapcsolatomban sajnos. Ez a most véget ért kapcsolatomban végülis nem volt baj, mert az exem alapból nem volt egy nagy igényû típus, de ha a pasid az a fajta, aki naponta igényli, akkor viszont gáz lesz ebbõl.
Egy idõ után törvényszerû, hogy csökken valamennyire a szexuális intenzitás a rózsaszín köddel együtt, de hogy 1 év után egyáltalán ne kívánja valaki, az nem normális. Mi lesz veled, ha majd gyereket is kell nevelned meló mellett?
szar az életmódod, egyél egészségesen, menjetek edzeni heti 4szer. Az ne haragudj, de nem kifogás egy 21éves lánynál, hogy egy 8órás számítógépes munka lefáraszt. (És ez tapasztalat, nem beszélek a vakvilágba) Én dolgoztam már 10órásban is így, elég aktívan, szóval az életmódod a baj, semmi más. Egyél normálisan, mozogj normálisan, és máris jobb lesz. Valamint az gondolkodásod is rendbe kéne rakni, hogy ne mindig a szarra gondolj, hanem a jóra. + ha nincs semmi életcélod, ami reális, akkor mit vársz :) Ki vagy égve talán. Tedd rendbe ezeket, és rendben is leszel!
A kérdező hozzászólása: Csökkentett hormon tartalmú gyógyszert szedek! Talán annyira nem csesz szét
Hogy mennyire befolyásolja az agyilag fárasztó munka? :D Én férfi vagyok, szintén 8 óra agyalás gép elõtt ülve. Nem rég napok után elõször találkoztam a párommal, egész nap nem tudtam gondolkozni az agyamat elöntõ tesztoszterontól, csak az járt az agyamban, este végre megkapjuk egymást. Mire letelt a mûszak, oda kerültünk, nekem már nem volt kedvem, le is feküdtem aludni. Gimnazista koromban 16 óra tûzon napon ásás/betonozás után nem tudta a párom feldolgozni, hogy hogy akarhatok én még dugni; a fizikai fáradtság az semmi. Hát ennyire...
Fogamzásgátló az szétcsesz. Kb 1 év után frigid leszel tõle.
Én tudom miért!AZÉRT MERT NEM VELEM CSINÁLOD!:D 26/F
velem is ez van, pedig én nem dolgozom, nem cigizem... hónapok óta egyre fokozatosan megszûnt a szexuális vágyam, a szexet se élveztem:( 20/L
figyu én is ilyen munkát tolok, ráadásul a sok [email protected] totál leszív agyilag mikor haza érek hulla vok. eztekután nem igen van kedvem a sexhez, de acsajom nem hagy békén rá bukik a rudira akkor meg már nem mondom hogy hagyja abba! xD nem vagy egyedül ezzel nyugi :)
hát igen a fáradtság befolyásolja a dolgokat merta szervezetednek fontos hogy pihenjen és ezért inkább pihenni akar mintsemszexet alapból gondoldmárelmiispontosan azélethogyha nembefolyásolná az hogy mit végzünkmiket csinálunk hareggelkivánod akkor reggelcsináld :D ha lehetséges szerintem a párodis megteszi:D
A kérdező hozzászólása: Nem dohányzom!Nem élünk együtt, így reggelente ritka :( Viszont már megfigyeltem, hogy reggelente elég "éhese" tudok lenni...Na de ennyire befolyásolja a munka?
Nem tudom hogy cigizel-e, mert az például alaposan csökkenti.
Próbáld ki hétvégén, reggel, amikor nem készít ki a gálya. Ha akkor sem, akkor lehet hormonális zavar.
A fáradságtól, illetve a tabitól is lehet, de ha eddig nem volt gond a tabival EGYÁLTALÁN, akkor elõbbi.

Mi baj van velem? Miért nem szeret senki? Miért érzem magam másnak, mint a többi ember?

Az iskolában, és azon kívül is akadnak barátaim. Mondhatni, népszerûnek számítok a korosztályomban, de ezek jócskán felszínes barátságok. Amikor arra kerül a sor, hogy valakit igazán megszeretek, és jó barátokká válnánk, az illetõ lelécel, mkntha megunna.

Legjobb válasz:
Hah. "Amikor arra kerül a sor, hogy valakit igazán megszeretek, és jó barátokká válnánk, az illetõ lelécel, mkntha megunna. " Nos, ez velem is így van. Igazából nem pont ez a helyzet, csak sokáig ezt gondoltam. Egészen addig, amíg elhagyott az utolsó barátom is kb. 2 hónapja. Akkor jobban belegondoltam az egészbe. Ha mindenki elhagy, miért velük lenne probléma? Én vagyok a hibás. Egyszerûen nem vagyok képes emberi kapcsolatokat fenntartani egy bizonyos idõnél tovább, vagy inkább egy bizonyos pont átlépése után. Most úgy érzem, hogy soha nem lesz egy barátom se. Selejtes vagyok. Bárhogy próbálkozok, nem tudok változni. Ok, egy kicsit túl sokat beszéltem magamról. Ideje a kérdésedre válaszolni. 5 perce itt ülök, és gondolkodok, hogy mit írjak. Ennyi kellett, hogy ráébredjek, hogy nem is tudok válaszolni a kérdésedre, hiszen a saját problémámat sem tudom megoldani. Elnézést, hogy az idõdet raboltam ezzel a "válasszal", de ha szeretnél valakivel beszélni errõl, nyugodtan írj.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hah. "Amikor arra kerül a sor, hogy valakit igazán megszeretek, és jó barátokká válnánk, az illetõ lelécel, mkntha megunna. " Nos, ez velem is így van. Igazából nem pont ez a helyzet, csak sokáig ezt gondoltam. Egészen addig, amíg elhagyott az utolsó barátom is kb. 2 hónapja. Akkor jobban belegondoltam az egészbe. Ha mindenki elhagy, miért velük lenne probléma? Én vagyok a hibás. Egyszerûen nem vagyok képes emberi kapcsolatokat fenntartani egy bizonyos idõnél tovább, vagy inkább egy bizonyos pont átlépése után. Most úgy érzem, hogy soha nem lesz egy barátom se. Selejtes vagyok. Bárhogy próbálkozok, nem tudok változni. Ok, egy kicsit túl sokat beszéltem magamról. Ideje a kérdésedre válaszolni. 5 perce itt ülök, és gondolkodok, hogy mit írjak. Ennyi kellett, hogy ráébredjek, hogy nem is tudok válaszolni a kérdésedre, hiszen a saját problémámat sem tudom megoldani. Elnézést, hogy az idõdet raboltam ezzel a "válasszal", de ha szeretnél valakivel beszélni errõl, nyugodtan írj.
Talán érdemes lenne szeretettel kapcsolatos könyveket olvasnod: Fromm: A szeretet mûvészete Amúgy pszichológus NAGYON ajánlott lenne.
Nem lehet, hogy valójában vannak, vagy legalábbis lennének barátaid, csak te nem veszed észre õket? Mindenkivel megeshet. Olyan meg nincs, hogy nem vagy képes barátkozni, legfeljebb nem találtad még meg a neked való barátot. Édesanyádról meg annyit, hogy lehet ez az egész válás ügy benne is legalább olyan mély nyomot hagyott, mint benned, azért nem tudott téged megvigasztalni.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Meg sem próbált megvígasztalni. Eljárogatott bulizni, engem meg lepasszolt, mikor kinek. Semmi bajom nincs a jelenlegi barátaimmal, csak annyi, hogy felszínesek, és ostobák. A legnagyobb problémájuk azt kitárgyalni, hogy ki kivel kefélt, meg hogy éppen mi a divat, engem pedig ez a téma untat. Amirõl én beszélgetnék szívesen, azokról a témákról nekik halvány lila gõzük sincs, és valamiért mikor velük vagyok, úgy érzem, mintha egy orángutánnal próbálnék kommunikálni. Bármi komolyabb dolog szóba kerül, néznek bociszemekkel, és pislognak rám, mint borjúk az újkapura. Leginkább a koromnál idõsebbekkel érzem magam jól, velük tudodk zavartalanul beszélgetni, csak az a probléma, hogy akármikor sikerül kialakítani egy barátságot, mindig elõbb utóbb megunnak, vagy én nem tudom miért, de többé nem keresnek, megunnak, eldobnak mint egy üres vizespalackot. És ez fáj. Keresem a probléma gyökerét, a megoldás kulcsát, de sehol. Éjnek-évadján gyötröm az elmém, de sehol egy fénysugár, egy halovány lángocska. Nem tudom mitévõ lehetnék. Nem tudom kitõl várjak segítséget.
Szegényke :( Megértem a gondod, bizony az emberek 95% felszínes és bunkó, sajnos ez a helyzet. Reménykedj, elõbb vagy utóbb csak fogsz majd találni valakit, aki szeret. Próbálj dolgozni magadon és figyeld a világot. Amúgy hány éves vagy??
Hmm... Lehet, hogy a hozzáállásoddal van baj a barátaiddal kapcsolatban. Az nyilvánvaló, hogy az általad leírt témák a populárisabb társaságokban mennek nagyon. Nem tudom, hogy hány éves vagy(bár lehet, hogy leírtad), de még gimnáziumban is megy nagyon a klikkesedés az osztályokban. Ha nálatok is van ilyen, akkor próbálj egy másik társaság tagjaival beszédbe elegyedni, hátha bennük megtalálod, amit keresel. Lehet, hogy ez a baj a barátságaiddal, rossz helyen keresed a barátokat, ezért hosszútávon halálra vannak ítélve a barátságaid. Van az a mondás, hogy segíts magadon, Isten is megsegít. Nem nagyon van kihez fordulnod segítségért egy ilyen személyes témában, csak annyit tehetsz, hogy keresed azt az embert, akivel tényleg õszintén el tudsz képzelni egy barátságot. Mert azzal, hogy azt írtad, "úgy érzem, mintha egy orángutánnal próbálnék kommunikálni" te magad is rátapintottál a probléma lényegére.
Nekm is volt ilyen problémám, de megváltoztam és mostmár jobban érzem magam. Lehet, hogy komplexusaid vannak a válás meg apád nõje miatt. Szerintem érdemes lenne pszichológushoz menned, nem szégyen, én is jártam. Ha te már megváltoztál, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem veled van a gond, és inkább keress másik társaságot.
A kérdező hozzászólása: Jártam psychoterapeutához.

Nem ért meg.29 éves, mit akar? ! Mi az, hogy haza jöttünk és nem velem él? Miért hallgat jobban az anyjáékra, hiszen én vok a menyasszonya? Miért nem áll mellém? Sokan udvaronának, de én már félek egy újabb csalódástól! Én már soha nem leszek boldog? !

Lassan 3 éve vok együtt a párommal. Minden happy volt, boldog voltam vele, eljegyeztük egymást. Kimentünk külföldre dolgozni, úgy éltünk, mint férj és feleség, de fél éve hazajöttünk és ? otthon lakik a szüleinél én itthon az enyéméknél. Ezt sem étem miért?! A családjával nem jó a kapcs. (beleszólnak mindenbe, emiatt sokat veszekszünk. ). Mondtam neki, menjünk albérletbe, mert én már ezt nem bírom, hogy ? ott én itt. Gyereket szeretnék, de neki az a válasza ? nem fizet albit, majd gy?jt házra. És míndíg Majd Majd egyszer úgyis együtt lakunk. Elegem van, mióta otthon van, meg van változva! Nem bír az anyjából kibújni! Már nem is nagyon beszélünk, mert ha mégis csak jól összeveszünk.

Legjobb válasz: Hát ülj le vele és próbáld megbeszélni ilyeszd meg hogy így nemmaradtok sokáig együtt.

Hát ülj le vele és próbáld megbeszélni ilyeszd meg hogy így nemmaradtok sokáig együtt.
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen csak ezen már túl vagyunk...:( Most mit tegyek?
hát mire összegyûjt egy házra valót addigra lesztek vagy 60 évesek, ez biztos, tehát ebben ne bízz. illetve ha a menyasszonya vagy akkor miért nem vesz el? ezt õ sem gondolhatja komolyan. elõbb utóbb biztos hajlandó lesz az albi megoldásra, mert ez így nem megy, szóval akkor egyértelmû hogy el fogod hagyni, azt meg gondolom õ sem akarja. úgyhogy szépen vázold fel neki a lehetõségeket és érvelj, és szerintem szabj egy határidõt, mondjuk fél évet. ezidõalatt készüljön fel, vegyen könnyes búcsút anyától és költözzön össze veled. ha ezt nem teljesíti akkor elhagyod. ezt hívják úgy hogy kompromisszum, ennyit tehetsz az ügyért hogy neked is megfeleljen.

Mi a baj velem miért nem tudok tanulni? Miért érzem magam egyedül?

Sok-Sok barátom van, akik közül néhány talán életreszolo lesz, barátnöm akivel több mint 8 honapja együtt vagyok, szeretjük egymást, a szexuális életünk is aktiv, jo anyagi háttere van a családomnak, a szüleim elválltak, anyukáméknak sok, apukáméknak is ugyahogy van pénzük, okosnak tartom magam, szinte mindenki annak tart, már egy párszavas beszélgetésböl is ezt szürik le, de az iskolában mégsem teljesitek jol, több mint 4 böl bukok, 9.es vagyok az ország egyik legjobb gimnáziumába.. és sokszor egyedül érzem magam, és az térzem h nem szeretnek, és hogy majd semmi nem lesz belölem.

Legjobb válasz: Velem is ez volt.Egyszerûen elmegy az ember életkedve,ugy érzed nincsen kedved semmihez. Szerintem ilyenkor a motivációval lehet probléma

Velem is ez volt.Egyszerûen elmegy az ember életkedve, ugy érzed nincsen kedved semmihez. Szerintem ilyenkor a motivációval lehet probléma
A kérdező hozzászólása: És neked hogyalakult az életesd a suliba? amigy még az az én bajom h lusta vagyok, de az életkedv hiány miatt, nemlehet annyira lusta, lassan egy éve edzek terembe, 2x akkor vagyok mint a vele korabeliek, pedig 55 kilo se voltam, ehez pedig kell akarat, de mégis annyira üresen érzem magam. : /
Én is ilyen vagyok.
Motivaciora es sikerelmenyre van szukseged.
Próbáld ki gondolatban azt a "szerepjátékot", hogy nincs mögötted egy anyagilag jó hátterû család. Tehát csak arra számíthatsz, amit magadtól érsz el, mert senki nem fog a feneked alá tolni semmit. A motivációd hiánya az, hogy pontosan tudod, akármi történik veled, mindig lesz aki kihúzzon a bajból. Anyagilag fõként...
Sok dologban magamra ismerek, én 25 vagyok én is jó gimnáziumba jártam, én sem találtam mindig magamat. Szerintem a legfontosabb azt meglátni, hogy neked kell irányítani a dolgaidat. PL nekem is most tanulnom kéne a holnapi órámra, mégis folyton rányomok egy random kérdésre itt :-D Oszd be az idõdet, kb tippeld be, hogy 3-ra hazaérsz, egy óra kaja meg lötyögés, stb, 4-tõl 6-ig meg KELL csinálod eztmegeztmegezt a házidat, ha nem lesz kész, akkor megvonod magadtól (te és nem más!) a szabad estét, ha kész és okés, akkor engedélyezed magadnak, hogy a barátnõddel találkozz stb. Keress a barátok között olyat, akivel lehet együtt tanulni. Állati motiváló, ha azt látod, hogy valaki izzad melletted szintén és tudtok kérdezni egymástól. Itt is fontos az önfegyelem, de együtt könnyebb. Nekem mai napig az a problémám, hogy nagyon egyedül vagyok a tanulással, a problémáimmal. Saját esetemben tudom, hogy ez annak köszönhetõ, hogy az édesanyám -bár nem volt soha kifejezetten depressziós, beteg, de- nem tudott soha igazán sok szeretetet adni. Nálad ez valószínûleg a válással van kapcsolatban. Az mindenképpen segít, ha te is teszel azért, hogy a szüleiddel legyen kapcsolatod, tehát ha van olyan, amikor egyikükkel csak kettesben csináltok valamit együtt és beszélgettek olyan dolgokról, amik tényleg számítanak. Nem biztos, hogy mindig egyet fogtok érteni, (sõt) de legalább megosztjátok egymással az idõtöket és mutatjátok, hogy törõdtök egymással. Sajnos a napi hajtásban nem mindig van erre idõ és lehet, hogy õk le is mondtak errõl, mert tinédzser vagy, de adhatsz jelzéseket, hogy szeretnél ilyet. Hidd el, nagyon sokat jelent.
Szerintem egyszerre több mint 45 percet tanulsz. Igaz az a dolog, hogy az ember csak 45 percig tud figyelni. 10 perc pihenõket tattsál!

Van egy fiú, akivel már többször beszéltem msn-en, de még nem találkoztunk. Nagyon jó vele beszélgetni, sok mindinben hasonlítunk. Ebből talán lehetne valami, de mostanában nem ír. Mi lehet a gond? Miért nem ír rám, és ha én írok miért nem ír vissza?

Legjobb válasz: mennyidösök vagytok? amugy nekem is pont ugyan ez van...:S:S nekem kell ráirni és csak akkor ir... náha ir rám ha én már nem irok az nap lehet megunt picit de már nem érdekel találtam jobbat..:) ha nem ir rád és nem válaszol haggyad..:D (15/L)

mennyidösök vagytok? amugy nekem is pont ugyan ez van...:S:S nekem kell ráirni és csak akkor ir... náha ir rám ha én már nem irok az nap lehet megunt picit de már nem érdekel találtam jobbat..:) ha nem ir rád és nem válaszol haggyad..:D (15/L)
talán az a gond, hogy még nem találkoztatok
A kérdező hozzászólása: Én 16 vagyok, a fiú 17. Köszi a választ. És ti hány évesek vagytok???
talán barátnõje lett idõközben vagy talált valakit, aki jobban tetszik neki nálad.

Mit tegyek? Velem van a baj? Talán zárkózott vagyok? Vagy mi a probléma velem? Miért nem tudok barátkozni?

22 éves lány vagyok, és a f? problémám a kapcsolatépítés. Mindig hiányolom a barátokat, hogy nincsenek, de ha véletlenül a régiek közül valaki felt?nik(általános iskola szakközép) els?nek megörülök, utána meg már zavarónak találom, hogy vele vagyok, ez az id? nem több mint 1 óra, szóval 1 órát bírok ki...és azt is nehezen. Az édesanyámon az öcsémen és a barátomon kívül, valahogy képtelen vagyok közel engedni magamhoz embereket. Ha visszahívnak, hogy találkozunk e, vagy nem veszem fel, vagy visszautasítom.

Legjobb válasz: ugyan ez van velem is, én nekem a pszichológus azt mondta, nincs semmi bajom, csak nincs elég önbizalmam... odáig eljutottam, hogy két emberrel szívesen elbeszélgetek bármeddig, de másnál... sosem bírom ki sokáig... csak próbálj meg egy kis önbizalmat összekapargatni^^ remélem sikerül 17/L

ugyan ez van velem is, én nekem a pszichológus azt mondta, nincs semmi bajom, csak nincs elég önbizalmam... odáig eljutottam, hogy két emberrel szívesen elbeszélgetek bármeddig, de másnál... sosem bírom ki sokáig... csak próbálj meg egy kis önbizalmat összekapargatni^^ remélem sikerül 17/L
Szerintem tudnál, csak nem kellenek, hacsak nem azért, hogy mások ne nézzenek le.
Lehet hogy személyiségzavarod van. Nem szocializálódtál szerencsésen az biztos, nem alakult ki benned egészséges kötõdés a szüleid iránt, és nem fejlõdtek a szociális készségeid.
A legtutubb csaj vagy, semmi baj veled. A leírt problémát meg úgy tudod megoldani, hogy kitûzöl egy kis célt magad elé. Aki legközelebb keres, annak felveszed a telefont, és nem mondasz nemet. Csak azért is beszélgetsz vele, és elvagy a társaságában (emlékezz: az a kihívásod, hogy kibírd, és ne látszódjon rajtad). A program akkor érjen véget, amikor õ véget vet neki. Barátságosan búcsúzz el tõle, és utána jutalmazd meg magad valamivel, majd tûzd ki a következõ célt.

Mi a baj velem? Miert nem jon ki sehogyse semmi?

Mostanaba mindenkivel majdnem osszeveszek. Vagyis egyszeruen mindig mindent rosszidobe irok , mondok...a barataim kesz pipak ram? Most fogjam be a szamegy idore? Vagy talan keressek pillanatnyilag masokat akivel logjak? 15/L

Legjobb válasz: ezt nem igen értem:S miért is haragszanak meg rád?

ezt nem igen értem:S miért is haragszanak meg rád?
késõ van aludnod kéne, jah de nyári szünet van xD
A kérdező hozzászólása: Rossz dolgokat mondok rossz idobe...pedig regebbnem volt ilyen...jo tanacsokat tudtam adni...stb. Most egyszeruen hogy is mondjam gonosz vagyok pedig nem akarok mast csak segiteni...pedig regebb jo tanacsaim voltak
LOL ^^
Nem fogsz te menstruálni?
A kérdező hozzászólása: Nem :) ) nemreg estem tul rajat...most valami mas a gond...mit tegyek?
nem lehet, hogy feszültebb vagy valami miatt, hogy aggaszt valami?vagy egy rossz élmény, tapasztalat, ami egy kicsit megkeserített?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!