Találatok a következő kifejezésre: Mi a velem (13239 db)

Mi a vélemênyetek a szörnyû weboldalamról? Mivel dobjam fel?

www.csatacraft.iweb.hu

Legjobb válasz: Elõször is, amíg nem megy addig ne publikáld.. Itt nem lehet segíteni, annyira rossz, kezdd el tanulni az elejétõl a html-t és css-t majd a php-t, ezekre amúgy is szükség lesz ha komolyabb minecraft szervert akarsz, de ha nem, akkor is hasznosak. Amíg pedig nem értesz hozzá minimálisan se, addig tegyél fel wordpresset vagy valami hasonlót és letöltesz hozzá egy minecraftos témát.

Elõször is, amíg nem megy addig ne publikáld.. Itt nem lehet segíteni, annyira rossz, kezdd el tanulni az elejétõl a html-t és css-t majd a php-t, ezekre amúgy is szükség lesz ha komolyabb minecraft szervert akarsz, de ha nem, akkor is hasznosak. Amíg pedig nem értesz hozzá minimálisan se, addig tegyél fel wordpresset vagy valami hasonlót és letöltesz hozzá egy minecraftos témát.
A kérdező hozzászólása: Ezekhez értek, nem azzal van a probléma... Nem a kérdésemre válaszoltál... Azzal van, hogy mivel dobjam fel??? Tôlem eddig 7 ember vásárolt rangot személyesen, volt aki salgótarjánból jött hozzám ide pestre... Eddig a szerverrel 22000 ft hasznom van... Az volt a kérdés hogy hogyan dobjam fel? Ezt itt kb 10 perc alatt dobtam össze...
Egy 10 perces szörnyûségrõl, amirõl lesüt, hogy se css se html ismertek nincsenek mögötte nem sok jót lehet elmondani. Idéznék, hátha rájössz, hogy mi a lényeg: "Amíg pedig nem értesz hozzá minimálisan se, addig tegyél fel wordpresset vagy valami hasonlót és letöltesz hozzá egy minecraftos témát." Ja igen, olvastam, hogy ezekhez értesz... aha...
Ezt nem feldobni kell, hanem torolni. Hasznalj valami egyszeru, szep es atlathato sablont.
tegyél bele több színt színes animált gifeket is, minimum 10 db-ot valamit csinálj a betûkkel is, még el lehet olvasni... balra igazítás már nem menõ, fõleg a fullhd képernyõn. tegyél mindent jobbra
Az emberek tényleg képesek pénzt kidobni rangra?
Õ konkrétan csak menõzni akart, még a szerver ip sem fix az oldal szerint ill. mindenhol le van írva, hogy a rangok nem pénzért vannak, rakd össze a kamuzását, az oldal minõségét, és kiszámolhatod belõle a kérdezõ korát.
Lehet, ennyire nem érdekelt a dolog. :D
[Fõtulaj] csataspenot: [email protected] [Tulaj] Killerdead: [email protected] [Admin] Limbuszkulcs: [email protected] Ezek után....?:)

Mi a vele mutató névmásnak a távolra mutató alakja? Mi a tőle mutató névmásnak a távolra mutató alakja?

HOLNAPRA KELL!!! :(((((( EZ A NYELVTAN, DE EGYSZERŰEN NEM ÉRTJÜK. ::::::(((((( KÉRLEK SEGÍTSETEK!!! :(

Legjobb válasz: Azzal, attól.

Azzal, attól.
No, ott kezdõdik a gond, hogy a "vele" és "tõle" nem mutató névmások, hanem személyes névmások (õ, illetve a hiányzó élettelen szem.névmás) ragozott alakjai. Az ennek megfelelõ mutató névmások: ezzel(közelre)-azzal(távolra) és ettõl(köz)-attól(táv) Ahogy az "õ" mutató névmás megfelelõi (esetüket nézve): ez, az
Na jó, itt egy félreértés van! Nincs minden névmásnak közelre és távolra mutató alakja is! Ha van, akkor azt a mgh-k magasságából lehet könnyen kitalálni. Pl: ide-oda, ekkor-akkor, ezzel-azzal. Az általad kérdezetteknek pont nincs.
Felé?
A kérdező hozzászólása: ez motst állítás vagy kérdés akar lenni????? Kérem , olyan írjon aki biztos benne!!!
Nem segítek, mert kiabálsz, és fáj tõle a fejem, illetve feszült leszek! Pedig tudtam volna segíteni......!
A kérdező hozzászólása: Kiabálok?????? Nem is hallod. Úgy hogy fájhat tõle a fejed????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


A kérdező hozzászólása: * Véleményetek
#9 véletlenül felpontoztalak az alattad lévõ helyett, ha a válaszod magas százalékot mutat én vagyok a hibás.
Te nem vagy normális 35%-os.Hogy volna már használt?Az mind új.Istenem miért büntetsz minket ilyen világtalanokkal?!
Ezek szerintem használt árak, Sony-ból nem tudom hogy mennyire jó ötlet. Samsung bírja 5 évig is, az kevésbé kockázatos.
Tesó itt az xperia l jó olvasgatást. [link]
50000 forintért sehol sem kap Sony Xperia L-t. És azétr vagyok 53 %-os, mert lepontoznak akik nem étrenek egyet velem.
#3 Ezért vagy 35%-os :D
Gingerbread-el elég jó teló csak nem szabad frissíteni JB-re mert akkor elb. szódik.De 50-ért tényleg az Xperia L a legjobb választás jelenleg.
Mert a jó telefonokat divat lehúzni. S Advance teljesen jó vétel, csak használtan kell megvenni.
A kérdező hozzászólása: Miért rossz?
Szar. 20e forintért talán megérné, de így smmiképp. Xperia L-t ajanlom.
s advance jó telefon, elõfizetésben (havi 3150, azt hiszem) 29900 volt, megérte

Mi a vélemēnyetek a samsung galaxy mini 2-röl?

Fontos lenne...

Legjobb válasz: szerintem most 30ér "megéri" a tmobilnál, de inkább sony tipo-t venném 32-33ezerért

szerintem most 30ér "megéri" a tmobilnál, de inkább sony tipo-t venném 32-33ezerért
+1
+1
A kérdező hozzászólása: Köszönöm..de milyen telefon? Jol birja?? Jellemzõi??
anyumnak is az van és nagyon praktikus nagy a tárhelye szép a felbontása rengeteg módon lehet személyre szabni és még a legtöbb játékot is elbirja szép a formája sokáig birja az akuja. Csak ajánlani tudom. a mini tökéletesített változata :)

Szeretnék még nőni, mert kosarazok. Olvastam egy "Hemogex" nevezetű szerről, ami elvileg 10-15cm-t "növeszt" ezt a gyártó állítja és aki szedte mi a vele kapcsolatos tapasztalata érdemes annyit kifizetni érte vagy csak kamu az egész? !

15 és fél éves vagyok :D és 178 cm magas! Már csak apukám magasabb nálam 1-2cmelNah még csak annyit, hogy elkezdtem nyújtó gyakorlatozni és 4hónap alatt 2cm-t n?ttem. Folytatni fogom de elszeretném érni az 190-195cm magasságot:D ha valaki tud segítsen(alvás,vitaminok,étkezés stb. )?!

Legjobb válasz: Hidd el hogy nem a nyújtástól nöttél:). Vannak olyan hormontabletták amik befolyással vannak a növekedési hormonokra, de ezeket súlyos betegségekre szokta orvos felírni. 15 évesen bõven nõhetsz még. Az ember végsõ magassága genetikától függ, belepiszkálni nyújtással és egyébbel nem tudsz.

Hidd el hogy nem a nyújtástól nöttél:) . Vannak olyan hormontabletták amik befolyással vannak a növekedési hormonokra, de ezeket súlyos betegségekre szokta orvos felírni. 15 évesen bõven nõhetsz még. Az ember végsõ magassága genetikától függ, belepiszkálni nyújtással és egyébbel nem tudsz.
Csináld nyugodtan, szedjél be ilyen szarokat..aztán ne csodálkozz, amikor majd a golyóid borsónyi méretûre zsugorodnak. Így járt most egy amerikai baseball játékos is. Jól felpumpálta magát..csak hát a többi része kicsit megnyomorodott..
A kérdező hozzászólása: Nem telepumpálni akarom magamat, hanem nõni teljesen más...am köszi, h írtatok
Egyetlen orvos nem fogja neked ezt jóváhagyni, mivel nem vagy törpe. Mellesleg a kosárlabdánál sem a magasságon múlik. 15éves vagy, 21éves korodig még bõven nõni fogsz annyit, bár ha apád is kb akkora, mint te, akkor sok esélyed nincs 2méteresnek lenni, de ezen nem hormonokkal kell segíteni. Ja igen, a hirtelen növés és a hasonló szerek elõszeretettel okoznak szívpanaszokat, ami ugye egy sportorvosi vizsgálaton is bukó lehet, vagy majd a pálya szélén esel össze te is holtan, mint ahogy az ilyen szerek nélkül is elõfordult az elmúlt években.
Ahh utánanéztem mi is ez pontosan: ESZEDBE NE JUSSON!!! Mivel nem vényköteles, ezért ez csak egyszerû szteroid, ami azon kívül, hogy tönkreteszi a szervezeted, még hatásos se lesz. Ja és: Figyelmeztetés: Ez a kiegészítõ nem gyerekeknek és 21 év alatti személyeknek készült és csak akkor használhatják ha azt egy orvos engedélyezi. NE HASZNÁLJÁK TERHESEK ÉS SZOPTATÓS ANYÁK. Konzultáljon egy orvossal vagy egy engedéllyel rendelkezõ egészségügyi szakemberrel mielõtt e terméket használni kezdené, ha önnek van vagy volt a családjában rákos megbetegedés, prosztata megnagyobbodás, szívbetegség, alacsony "jó" koleszterol (HDL) vagy bármely más egészségügyi probléma, vagy ha éppen valamilyen gyógyszert szed vagy más kiegészítõt, recept nélküli készítményt. Ne lépje túl a javasolt dózist. Szóval ahogy érzed, de egy orvossal konzultálj mindenképp... (aki valószínûleg megnyugtat, hogy édes fiam, te teljesen hülye vagy) Az elõzõ kommentemért bocs, kevertem mással a szert.
A kérdező hozzászólása: Szerintem le is beszéltél róla! :D de am még van esélyem 190 re mert ükapám is annyi volt és van 1rokonom aki 16 évesen 187 magas-----meg sztem lúdtalpnak is köze van a növekedéshez mert az osztályomban volt ilyen mérés és aki 180 felett van annak v normális v pedig talpemelkedése van (nekem lúdtalpam van:S)
Csao nem a ludtalp miatt vagy ennyi amennyi utana olvastam semmikoze hozza egyebkent 180folott vagyok csak 14 eves es ludtalpam van kicsi korom ota nem akadalyozott semmibe..osztalytarasaim akinek ninca ludtalpa az is jo val se nagyon joval alacsonyabb nalam..de ez ugylatom regi kerses fejlemeny?:)

Mi a vélemén a gigabyte HD 7950 ről?

Legjobb válasz: Inkább 64-65.000Ft-ért ezek közül válassz: http://ipon.hu/webshop/product/powercolor_ax7950_3gbd5_2dhv2.. vagy http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_11196_19_20g_hd7950_.. De inkább a PowerColor.

Inkább 64-65.000Ft-ért ezek közül válassz: http://ipon.hu/webshop/product/powercolor_ax7950_3gbd5_2dhv2.. vagy http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_11196_19_20g_hd7950_.. De inkább a PowerColor.
Már hogyan érted, hogy játszik veled?Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: én 16 õ 17 hát az hogy egyszer velemvan jól érezzük magunkat , aztán másnap nem is beszélünk , vagy napokig , nem ir vissza semmi :( aztán mástol tudom meg hogy nem is akar töllem semmit , aztán megint jön és nemtudok mit kezdeni , mert szeretem :(
Érzelmi függõségbe kerültél. Elõfordul ilyen, de uralkodni tudni kell magadon, fõleg, ha tudod, hogy csak játszik veled. Ne dédelgess ábrándokat, ha kölcsönös lenne , akkor nem szenvednél, hanem boldog volnál. Hagyd elmúlni ezt a fellángolást, nem vezet jóra. Szia.(Skorpió vagy egyébként)
A kérdező hozzászólása: omg , honnan tudtad hogy skorpó vagyok ?:O
Ebbõl van diplomám.
A kérdező hozzászólása: jó neked :P
Remelem hogy tullettel rajta es rajottel hogy nem is neked valo.

A c++ pontosan mire használják. Mire szolgál. Mit lehet vele csinálni?

Legjobb válasz: Programnyelv. Programozni lehet vele programokat. Használtál már Windows-t? Vannak részei amik c++-ban íródtak. Szóval elég hasznos kis cucc és sokfélét lehet vele csinálni ha elég jól értesz hozzá... :)

Programnyelv. Programozni lehet vele programokat. Használtál már Windows-t? Vannak részei amik c++-ban íródtak. Szóval elég hasznos kis cucc és sokfélét lehet vele csinálni ha elég jól értesz hozzá... :)
"A C++ egy általános célú, magas szintû programozási nyelv. Támogatja a procedurális-, az objektumorientált- és a generikus programozást, valamint az adatabsztrakciót." http://hu.wikipedia.org/wiki/C%2B%2B

Kutyának sebes a nyaka mit lehet vele tenni?

Egy ismerősöm kutyájukról lenne szó.Nem tartózkodtak otthon pár napig és láncból egy övszerűséget csináltak neki,mivel a nyakörveit mindig elrágta.És megkötötték.Amúgy nem szokott megkötve lenni.A nyakán mély vérző seb van.A kötelező oltásra akarták ma észrevenni és ahogy levették róla a lánc-övszerűséget elkezdett vérzeni.Így nem merték elvinni az oltásra,mert nehogy azt higyje az állatorvos,hogy kínozzák.Állatszerető családról van szó.Mivel kezelhetik a sebet?

Legjobb válasz: Betadine-al lehet fertõtleníteni, mást nemnagyon lehet vele csinálni, meg kell várni amíg begyógyul. De nyugodtan el is vihetik dokihoz, megmondják hogy ez történt és akkor õ tudja mit kell vele csinálni, szerintem jobb is ha látja

Betadine-al lehet fertõtleníteni, mást nemnagyon lehet vele csinálni, meg kell várni amíg begyógyul. De nyugodtan el is vihetik dokihoz, megmondják hogy ez történt és akkor õ tudja mit kell vele csinálni, szerintem jobb is ha látja
A kérdező hozzászólása: Kötszerrel is be kell kötni?
Nagyon-nagy állatszeretõ emberek lehetnek, ha lánccal kikötik a kutyát. Hyperollal le kellene mosni, utána Betadin-nel bekenni.
Kismillió módszer van egy seb kezelésére. Betadin, mézes pakolás, Bepanten plusz kenõcs... stb stb stb. Szerintem nyugodt szívvel el lehet vinni orvoshoz a kutyát. De még azt is kockáztatják, hogy a seb elfertõzõdjön... nagyon állatbarátok lehetnek... Fõleg, ha a lánc rozsdás volt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!