Találatok a következő kifejezésre: Mi a vagy mi a (45532 db)

http://www.pneu-trade.hu/felni_meretei Itt el tudod olvasni. :)
Az ET-szám a felni agyra felfekvõ felülete és a felni középvonala közti távolság miliméterben.
minél kisebb az ET szám, annál nagyobb lesz a nyomtáv. Minél nagyobb, annál beljebb lesz a kerék. Célszerû az eredetihez közelítõ, maximum nagyon kicsiben eltérõ felnit választani. Inkább kisebb legyen az ET mint nagyobb.
Az NKH-nál - régi nevén KKF avgy egyebek - hivatalosan a gyáritól +/-2-vel eltérõ ET-számú felnit engedélyeznek. Minden más csak okosan, óvatosan szabad feltenni - ha meg a rendõr észrevételezi, akkor kedvesen kell vele beszélni.
És a rendõrnek van egy listája minden autótípusról, le is veszi a felnit, megméri tolómérõvel? Mert nem mindegyik felnire írják rá. Általában még úgy is változik, hogy na .. az 1.2-esre ilyen, az 1.8-asra meg már milyen felni megy. Meg ezt 99-ben gyártották, erre ilyen megy. Vegyél olyat, ami nem ver bele a kerékjáratba, csillapítóba, nem lóg ki és akkor jó.
Nem is várható el a rendõrtõl, hogy tudja. De nem vak, észreveszi ha 3 centit kilóg, meg azt is ha egy arasszal beljebb van a lemeznél.

Ez mit jelent, vagy minek a rövidítése? : p. s I love you

Legjobb válasz: p.s.: postcriptum (utóirat latinul) Az "I love you" valószínûleg ismert: "szeretlek"

p.s.: postcriptum (utóirat latinul) Az "I love you" valószínûleg ismert: "szeretlek"
ps=útóirat tehát: Útóirat, szeretlek.
Jah én meg azthitem, hogy az így jártam anyátokról van szó :'D
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Haha :D tenyleg, vagy let's go to the mall! :D ( kerdezo ez nem neked szolt :) )
rosszul csinálod. deja vu érzésem van...hiba támadt a Mátrixban????
A kérdező hozzászólása: ja és nem írtam: Fiú vagyok
Rosszul csinálod.
Kell valami inspiráció! Ha a fantáziád nem elég, akkor nyomás egy pornóoldal. Nem kell szexfilmet nézned, elég egy sztriptíz elõadásra rákeresned és máris sokkal jobban fog menni a dolog hidd el!
1 hét szünet csodákra képes...
A kérdező hozzászólása: Természetesen pornóra szoktam csinálni, de úgy se. Az egyhetes szünetet kipróbálom, de azt se lehet csinálni, hogy mindig 1 hetes szüneteket tartok.
csajoozzzz!

Mi az a konzolasztal? Honnan kapta a nevét, és pontosan mire való, vagy mik a paraméterei?

Legjobb válasz: Az egy olyan asztal amelyik egy, vagy több, falból kiáló konzolra van rátéve és a használat után lecsukható.

Az egy olyan asztal amelyik egy, vagy több, falból kiáló konzolra van rátéve és a használat után lecsukható.
A kérdező hozzászólása: hát szerintem nem a lecsukás a lényeg, mert egy csomó konzolasztalt megnéztem különféle bútorboltok kínálatában, és csak nagyon kis százalékukra volt ez igaz!
Fürggyé' le!!
Nefürgyééle
kezdjel bûzleni és dörgölözz a barátnõkhöz.
bõrgyógyász... talán
Menj el orvoshoz.
ez ugye csak kamu?:)
Susimacííííí^^ am sztem. menny oda a lányhoz... vedd le a pólód és szagoltasd meg vele magad. és akkor mondhatod neki: Csak a te kedvedééé fürdöttem léééé.
Hát ha büdös vagy nem sokat tehetsz büdös maradsz :D Én segitek neked mondok pár tanácsot:fogj egy vastag kötelet+széket ---nem tetszik ? se baj Fogj egy zsiletet ez se tetszik na ne már ???? ak van egy tanácsom.Meny el ha a börorvos nem mond semmit fül orvoshoz :) ezt komolyan mondom....

Olyankor mi van vagy mi a teendő ha fel akarom mondani az mobil internetet az invitelnél és mikor megkötöttük a szerződés azt mondták hogy egy év a hűségidő meg a szerződésen is annyi van. De ők most azt állítják hogy két év van rajta?

felhívtak telefonon és kiküldtek egy papírt is hogy az egy éves hűségidőnk lejár és hogy kössünk még egy évet vagy drágább lesz a szolgáltatás és közöltük velük hogy le szeretnénk mondani... és most felkerestük őket telefonon hogy pontosan mikor is jár le és azt mondták hogy a mobilneten még egy év hűség idő van... és hogy a szerződés megkötése óta eltelt időre is ködbért kell fizetnünk és hogy nem egy év hanem két éves hűségidővel kötöttük meg... holott azon a szerződésen ami nekünk van egy év van... ilyen kor is van?

Legjobb válasz: *Ilyenkor mi is van?

A kérdező hozzászólása: *Ilyenkor mi is van?
Ne itt vergõdj hanem a szolgáltatódnál!
A kérdező hozzászólása: Az ADSL netre is mindig egy év volt.. évente kellett mindig újítani... annyit mondtak mikor felkerestek hogy 2 GB os mobilnetet kapunk de egy év hûségidõt kell aláírni... ez volt tavaj ugyan ekkor mikor le akart járni a hûségidõ...
A kérdező hozzászólása: de hogy lenne már két éves mikor az van az elején hogy határozott idõtartamú szerzõdés ami 12 hónapra szól? -.-"
A kérdező hozzászólása: de nem írtam alá semminek csak kiküldtek egy papírt... de azt mondták a telefonban hogy az adsl netet felmondhatom de akkor ez drágább lesz... mert ez egy ilyen 2 gigás 1100 forintos net&go net amit a hûségünkért kaptunk az ADSL net mellé... vagy ha ezt is felmondom akkor ködbért kell fizetni... mikor megkötöttük akkor meg arról volt szó hogy egy év a hûségidõ...
A kérdező hozzászólása: de mikor felkerestek az ajánlatukkal ezzel a mobilnettel akkor azt mondták a telefonban hogy egy éves hûség idõvel van...
Hát akkor 2 évre irtál alá és ebbõl 1 év kedvezményes volt.
A kérdező hozzászólása: Kedvezmények érvényessége: 12 hónap A szerzõdés idõtartama : határozott: 12 hónap a hátulján megy van egy ilyen rész is hogy: Az elõfizetõnek az ADSL Internet szolgáltatáshoz kapcsolódó, határozott idejû 24 hónapos idõtartam vállalása esetén lehetõsége van kedvezményes eszközbérleti szerzõdést kötni a Szolgáltatóval. Az eszközbérlethez kapcsolódó egyszeri- és bérleti díj a Szolgáltatás havidíján felül fizetendõ a bérleti szerzõdésben foglaltak szerint. A vállalt határozott idõ abban is fennmarad, ha a bérleti szerzõdés az Elõfizetõ hibájából nem lép hatályba, vagy a bérleti szerzõdés a vállalt határozott idõtartam lejárása elõtt megszûnik.
Ilyenkor van az, hogy a szerzõdésedet és a hûségidõ lejártát tükrözõ levelet megfogod, bemész az egyik kirendeltségbe és addig vered az asztalt, amíg fel nem bontják fel díjmentesen a szerzõdést. Ha nem teszik meg, akkor panaszjegyzõkönyvet vetetsz fel, amit ha korrekt a társaság, akkor kivizsgál. Azért olvasd át a szerzõdésed A-tól Z-ig, kisbetûket, mindent.
Az asztalra kell csapni, ha tényleg csak egy év van a szerzõdésben és a kisbetûs részben sincs valami kitétel.
1. Olvasd el tüzetesen a szerzõdést, és nézd meg mi áll benne. (Pl. rendelkezik-e a szerzõdés arról, hogy mi történik a hûségidõ lejárta után, stb…) 2. Járj utána a papírjaid között, hogy nem lett-e „véletlenül” meghosszabbítva a hûségidõ késõbb. Ha ezek alapján is az jön ki, hogy egy év hûségidõre kötöttetek szerzõdést, akkor menj be vele, mutasd meg az ügyfélszolgának. Innen már az õ dolga, hogy elõvegyen a fiókból egy olyan szerzõdést, ami két év hûségrõl szól, és te azt aláírtad. Ha ilyet nem tud prezentálni, akkor szépen megköszönöd a közbenjárását, és lemondod a szolgáltatást. Ha tud ilyet prezentálni, akkor meg kiderül, miért is volt ilyen nézeteltérés. (Simán elõfordulhat amúgy, hogy az elektronikus nyilvántartásban nem az áll, ami papíron írva van. Ilyen esetben a szolgáltató fogja szépen és korrigálja a hibát.)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: nem vergõdök... tudtommal ez az oldal azért jött létre hogy ha valaki nem tud valamit vagy sehol sem kap rá választ azt itt felteheti... és különben is azt hogy mi van benne arra írtam amit 2xSü írt... az hogy két évre lenne a szerzõdés sehol sincs benne... mikor megkötöttük akkor is egy évet mondtak és a kiküldött szerzõdésben is egy év van... semmit nem kaptunk ezzel kapcsolatban tõlük sem Email-ben sem postai úton sem telefonon hogy módosult volna két évre... Kedvezmények érvényessége: 12 hónap A szerzõdés idõtartama : határozott: 12 hónap azaz csak egy éves a hûségidõ... a holnapi nap folyamán felkeressük õket személyesen is... és ha nem hajlandók felbontani a szerzõdést akkor a fogyasztóvédelemhez fogunk fordulni...

Mit jelent vagy mi a válasz erre a német mondatra?

Wie lautet das zweite Wort in diesem Satz?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy "Mit jelent a második szó ebben a mondatban"

Azt jelenti, hogy "Mit jelent a második szó ebben a mondatban"
A kérdező hozzászólása: addig oké, magyarul is tudom mit jelent, egy német oldalra akarok regizni, ahol ez a biztonsági kérdés, mit írjak válasznak?
A fenti mondatban a "lautet" szó a második (nem?)
Megtudod számolni te is, melyik a második szó abban a amondatban (sztem a "lautet")
Vigyázz vele Nehogy fizetõs legyen ahova beregizel (Egy ismerõsömnek egy hasonló után magas számlát küldtek) Elõször gyõzödj meg róla, h ingyenes a dolog

Szerintetek gáz hogy 22 évesen annyira lelkizős vagyok, meg hamar elérzékenyülök, pl. egy filmen. Inkább lányok válaszát szívlelném mivel fiu vagyok. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Meg néztem anno Top Gun cimû filmet és amikr megszólalt a Berlin Take my breath away cimû szám bekönnyeztem.Azota ha meg hallom azt a számot mindig elszorul a szivem :(

A kérdező hozzászólása: Meg néztem anno Top Gun cimû filmet és amikr megszólalt a Berlin Take my breath away cimû szám bekönnyeztem.Azota ha meg hallom azt a számot mindig elszorul a szivem :(
Szerintem nem gáz ha egy pasi kimutatja az érzelmeit és sír. Bár szerintem a filmeknél próbáld kicsit visszafogni magad. :)
Nemtudom meg aranyos is lehet.. Foleg ha az a kigyurt kmeny kulseju tipus vagy :D
Elõfordul.:D Nem kitétel nálam, hogy egy srác kevésbé legyen érzelgõs, mivel én sajnos/nem sajnos minimális szinten sem vagyok az - már ami a kimutatását illeti. Szóval emiatt nem küldenélek melegebb éghajlatra, megnyugodhatsz.

Mit jelent vagy mi a lényege annak, ha egy mobiltelefon első, második, harmadik, vagy épp negyedik generációs?

Legjobb válasz: A 3G-s telefonok alkalmasak videotelefonálásra is. Nagyon könnyû megismerni, mert a mobil képernyõ felõli részén biztosan van egy kamera. 3.5G-s telefonok, amik HSDPA kapcsolatot tudnak használni (ez egy nagysebességû internetkapcsolat). A 4G-s telefonok kb. annyiban különböznek a 3G-sektõl, hogy méggyorsabb a netkapcsolatuk. A 2, 2.5, vagy 2.75G-s telefonok voltak azok, amik még csak SMS-t, késõbb MMS-t rudtak küldeni, majd lett rajtuk GPRS, meg különbözõ extrák. Az 1G-s mobiltelefonok jóformán csak arra voltak jók, ami a nevükben is benne van, azaz csak vezeték nélkül lehetett velük telefonálni, nem volt benne semmi extra, még SMS sem.

A 3G-s telefonok alkalmasak videotelefonálásra is. Nagyon könnyû megismerni, mert a mobil képernyõ felõli részén biztosan van egy kamera. 3.5G-s telefonok, amik HSDPA kapcsolatot tudnak használni (ez egy nagysebességû internetkapcsolat). A 4G-s telefonok kb. annyiban különböznek a 3G-sektõl, hogy méggyorsabb a netkapcsolatuk. A 2, 2.5, vagy 2.75G-s telefonok voltak azok, amik még csak SMS-t, késõbb MMS-t rudtak küldeni, majd lett rajtuk GPRS, meg különbözõ extrák. Az 1G-s mobiltelefonok jóformán csak arra voltak jók, ami a nevükben is benne van, azaz csak vezeték nélkül lehetett velük telefonálni, nem volt benne semmi extra, még SMS sem.
No nem pontosan: A 2, 5 G -nek hívták a nagy sebességû internettel ellátott, Html -böngészõs telefonokat, mig a Wap, GPRS már a 2 G- ben jelen volt, ahogy a kamera is. A 3G ami még mindíg nem túl elterjedt, már videotelefonra, TV-nézésre (csak streaming, tehát online Tv-zés) és elvileg ADSL sebességû adatátvitelre használható. Minden (G)enerációváltásnál teljesen új, hálózatot kellett kiépítenie a szolgáltatóknak: Elõször ugye volt a 450 meg a 900Mhz -es technológia. A 2. generáció már 900/1800 Mhz -en mûködött. Jelenleg a 3. generációnál tartunk, ami megint csak teljesen új hálózatot igényelt. A negyedikre még valószínûleg sok évet kell várni.
Nem biztos, hogy amelyik telefon 3G-s az tud videotelefonálni is. Nem mindegyiknek van elõl kamerája.

Titeket mi motivált vagy minek a hatására csináltattatok tetoválást?

ha valakinek van története azt is leírhatja! :)

Legjobb válasz: Én a vallási hovatartozásom miatt varrattam oldalt a csípõmre egy szimbólumot :) 18F

Én a vallási hovatartozásom miatt varrattam oldalt a csípõmre egy szimbólumot :) 18F
Akartam egy tetoválást, mert úgy gondoltam, jól nézne ki a csinos testemen. Aztán elkezdtem olvasgatni szimbolikáról, tetoválós dolgokról, aztán 1-2 év után eldöntöttem, mit akarok. Végül semmi köze nincsen semmilyen mögöttes tartalmú filozofikus vagy intellektuális mintához, azt varrattam magamra, amit szeretek.
Én ilyen téren még nem vagyok érett/tapasztalt.15 éves vagyok.De sokszor, ha meglátok valakin egy tetoválást, elgondolkozok ilyeneken, hogy:miért?minek a hatására?stb.Az anyukámnak például egy fõnix van a hátán.Õt ez állítólag motiválja.A barátja megcsalta és akkor jött az ötlet, õ kapott rajta, és megcsináltatta.Biztos láttad a Harry Pottert, ugyhogy tudod, mit szimbolizál. :) Azóta nem tudom anyu hányszor gondolt erre... de valamennyit biztos segít neki a 'túlélésben'.Ha egyszer tényleg rászánom magam a jövõben, és csináltatok egyet, akkor biztos, hogy jól meggondolom, mert az ember öregszik is, és biztos vagyok benne, hogy én is valami olyasmit varratnék magamra ami valamelyest motivál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!