Találatok a következő kifejezésre: Mi a vagy (45532 db)

Mik a vagyaid, mik az almaid? Mi tenne boldogga? Es hol tartasz most? Kort is irjatok kerlek.

Legjobb válasz: álomom: Mangaka lehessek! (Nekem nem jönnek be az olyan célok amit túl könnyen el lehet érni olyan kell ami egy életen át tart) Ami boldoggá tenne: Eljussak Japánba (azon belül Hokkaidóba) Ahol tartok: Japánul tanulok és jól haladok :D L/13

álomom: Mangaka lehessek! (Nekem nem jönnek be az olyan célok amit túl könnyen el lehet érni olyan kell ami egy életen át tart) Ami boldoggá tenne: Eljussak Japánba (azon belül Hokkaidóba) Ahol tartok: Japánul tanulok és jól haladok :D L/13
# 11/11 Szerintem a motiváltabb jövõképedet ebben a korban még csak alapozod.Ha jól akarsz kijönni az életben akkor érdemes tanulnod.Mindenki aki jól tanult körülöttem 2xer annyi a fizetése mint nekem(aki kitermeli a pénzt) Diákmelót helyi MCDonaltsban nézzed meg esetleg keress fel diákszövetkezeteket és válogatás nélkül vállalj el diákmunkát ha van.Ami a vásárolgatást illeti, nem muszáj mindenbõl a legdrágábbat megvenni, így tudsz spórolni másra is, vagy olyat ne vegyél amit csak egy két alkalomra veszel fel, szal feleslegesen ne költekezz, hanem szórd el hasznos élvezetes dolgokra. :)
Nagyon szeretnék motiváltabb, céltudatosabb lenni, valahogy felépíteni egy reális jövõképet. Örülnék neki, ha nem rágódnék állandóan semmi kis dolgokon, csak könnyedén átsuhannék felettük és nem stresszelnék ennyit. Továbbá jól jönne egy normális diákmeló, amibõl tudnám állni a szórakozásra és az öltözködésre a pénzt, és örülnék, ha mostanában is olyan sokat utazhatnék, mint korábban. 16/L
# 9/9 Szóval barátnõd az illetõ? mert ha igen akkor még könnyebb helyzetben vagy mint hinnéd. Ne veszekedj vele, hanem mindig tegyél a kedvére, vidd el olyan helyre amit õ szeretne megnézni, foglalkozz Vele az a lényeg! Szerintem ne szórakozz, menj szedj neki rózsát , add oda neki és csókold meg, mond el neki hogy nagyon szereted és kész.Ha sokat veszekedtek, lehet nem lesz jó vége ha csak valamelyikötõk nem változtat a dolgokon, vagy nem simultok jobban egymáshoz.Lehet hogy most Neked kéne picit papucsnak lenned csak hogy éreztessed vele hogy fontos számodra.Ha nem tudjátok helyrehozni a dolgokat és mindig veszekedtek akkor szakítsál vele, mert akkor csak az idõdet pazarlod mellette!
Álmom/vágyam: Bárcsak viszont szeretne Õ (elõre szólok, lány), akiért bármit megtennék. Ez tenne boldoggá. Most ott tartok, hogy folyamatosan veszekszünk, és bármit teszek, az rossz. 17/f
Álmom?Az hogy legyen elég benzinem mindenhová, és kísérjen el az õrangyalom! :) Jelenlegi álmom egy normális nõ összeszedése, aki szeressen Velem motorozni. Hogy hol tartok?Az élet közepében , mikor rengeteg tenni valóm van, sok a munka , kevés a szabadidõ és a pénz is hamar elmegy.Most célom hogy másik munkahelyre menjek, hogy összehozzak annyi pénzt hogy minden hétvégén menjek el motorozni az ország másik felébe vagy esetleg külföldre is(tengernek örülnék a legjobban) Én részben boldog vagyok, mert nem panaszkodhatom semmire sem , azon kívül hogy nincs normális barátnõm, asszonyom. stb. 28F
A kérdező hozzászólása: :) Hajra Japanhoz! Hidd el nincs az olyan tavol, tanuld a nyelvet es figyeld az osztondijakat mar most akar gimi alatt!!! 15/lany, hivd el oket! Mit veszithetsz? Ha a rosszabbik lehetoseg jon be es nemet mondanak akkor is ugyanott vagy mint most... rosszabb nem lesz. De ha igent mondanak akkor meg buliztok egy jot! 17/fiu miert nem hivod fel telefonon holnap az sokkal szebb :) Es kulfold is elerheto! Ugyesen!
Hmm...jelen pillanatban az, ha az a személy akit elvileg megbántottam venné a fáradságot és feljönne skypera, hogy megbeszéljük. Aztán örülnék ha nem szeretnék folyamatosan bele ebbe a személybe, hanem megtudnám tartani a baráti viszonyt. Nagy álmom, hogy külföldön élhessek, esetleg legyen egy vállalkozásom. 17/f
és most kb az egész életemet leírtam neked
"hóbarátot" = barátot
bocsi: "álmom"-at akartam írni
A kedvenc énekesnõmmel jò baràtsàgba kerülni és smàrolni is vele. :P /L

Ha valaki megkérdezi hogy mi a vágyam, akkor nem válaszolok őszintén mer' ez egy olyan dolog amire egy átlag ember kiröhög vagy hülyének néz. Folytatom lent?

igazából a vágyam hogy kijussak a földön kívül, legf?képp egy olyan bolygón lenni ahol van élet ,áhh persze persze ,ekkor mindenki nevet aki olvassa ,áhhh kár hogy ilyen nem jó ez a világ ... jártatok már így hogy ?szinte voltál és a többiek röhögtek?

Legjobb válasz: Hát én a mai napig nem merem felvállalni magam. Fiú vagyok, senki nem tudja hogy fuvoláztam 6 évig, hogy az az álmom hogy divattervezõ legyek, és legyen egy saját cipõboltom. Vagy melegnek vagy hülyének néznének:D tehát ezeket megtartom magamnak:)

Hát én a mai napig nem merem felvállalni magam. Fiú vagyok, senki nem tudja hogy fuvoláztam 6 évig, hogy az az álmom hogy divattervezõ legyek, és legyen egy saját cipõboltom. Vagy melegnek vagy hülyének néznének:D tehát ezeket megtartom magamnak:)
én se szoktam ilyesmire õszintén válaszolni. ha bevallanám, hogy az az életcélom, hogy szétdrogozott bikinis nõk kényeztessenek a saját villámban minden éjszaka a medencénél, akkor linknek gondolnának, így inkább azt mondom hogy szeretném ezt és ezt elérni a karrieremben, hasznos tagja lenni a társadalomnak, meg hasonló ökörségek.
kérdezõ ez nem vágy, hanem álom. egyenlõre. utolsó: lehet, hogy kiröhögnek, de a te vágyad megvalósítható, van aki értékelné is sztem, a nõk pl.
csak lehet hogy a családom nem ilyesmit vár el tõlem vagy én nemtudom:/
megvallom én is megmosolyognálak, tleg elég sok divattervezõ elég meleg vagy melegül viselkedik, pl bnõm nézte ezt az amerika következõ topmodellje vagy miarák, amiben a szõke csávó ment mindig mint tervezõ asszem vagy nemis tom. nah mind1. hány éves vagy? amúgy nem a szüleidnek kell bizonyítanod, hanem magadnak. Persze sulikba bejutni nehéz, mert az ilyen sulik fizetõsek többnyire tudtommal, oda meg kell a szülõi támogatás ha fiatal vagy még. de talán meggyõzhetõek õk is.
21:24, ha lány vagy (gondolom): Láttad a White Masai (magyar [elég gánya] fordításban: Afrikai szeretõk) c. filmet? Na, õ is megpróbált úgy élni...
Nem lány vagyok. Miért, csak a lányok ismerhetnek idézeteket? hm...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat , 21:24
:DDDDDD

Ha "mindennek úgy kell lennie, ahogy van", és "már úgy tökéletesek vagyunk, ahogy vagyunk", akkor miért hajt mégis minket a vágy a változásra, miért törekszünk a fejlődésre?

Legjobb válasz: A tanítás lényege, õsi kínai mondás szerint: "Tanuld meg elfogadni azt, amin változtatni nem tudsz. Tanuld meg megváltoztatni azt, amin változtatni tudsz. Tanuld meg a kettõt megkülönböztetni." Tehát: amit nem tudsz megváltoztatni, vagy a megváltoztatásnak nem akkor jött el az ideje, azt fogadd el úgy ahogy van, és ne borzold a saját lelked nyugalmát amiatt, hogy olyan, amilyen. Ha valami nem tetszik, változtass rajta. Ha nem sikerül, lehet, hogy nem jött el az ideje, vagy éppen az is lehet, hogy úgy, és olyannak kell elfogadnod, amilyen. A tanítás utolsó mondata szerint a bölcs ember már eleve látja, hogy mi az, amin tud változtatni, ha akar, és mi az, aminek a megváltoztatására semmi esély, tehát különbséget tud tenni. (Amíg nem vagyunk ilyen bölcsek, marad a tanítás elsõ két mondata)

A tanítás lényege, õsi kínai mondás szerint: "Tanuld meg elfogadni azt, amin változtatni nem tudsz. Tanuld meg megváltoztatni azt, amin változtatni tudsz. Tanuld meg a kettõt megkülönböztetni." Tehát: amit nem tudsz megváltoztatni, vagy a megváltoztatásnak nem akkor jött el az ideje, azt fogadd el úgy ahogy van, és ne borzold a saját lelked nyugalmát amiatt, hogy olyan, amilyen. Ha valami nem tetszik, változtass rajta. Ha nem sikerül, lehet, hogy nem jött el az ideje, vagy éppen az is lehet, hogy úgy, és olyannak kell elfogadnod, amilyen. A tanítás utolsó mondata szerint a bölcs ember már eleve látja, hogy mi az, amin tud változtatni, ha akar, és mi az, aminek a megváltoztatására semmi esély, tehát különbséget tud tenni. (Amíg nem vagyunk ilyen bölcsek, marad a tanítás elsõ két mondata)
Nagyon tetszett az elso valasz!!
Egyet értek az elõttem szólóval...
Köszi! De hogy van az, hogy mindketten 44-esek vagytok? (Vagy 404?)
Ez egy egész világra kiterjedõ összeesküvés része. Nem mondhatjuk meg, mert akkor meg kéne hogy öljünk... :D Heil 44!
Nem vagyok én annyira kíváncsi, inkább élek még egy kicsit. :) ))

Mik a vágyai azon pároknak akik szextárskeresőn keresnek más párokat, de odaírják hogy párcsere kizárt?

Õk végülis mit szeretnének? És általánosan mi zajlik mikor két pár összeruccan? Mindenki minenkivel?vagy hogy?

Legjobb válasz: Szerintem izgatja a fantáziájukat, hogy másokat látnak szex közben, és hogy õket is látják.

Szerintem izgatja a fantáziájukat, hogy másokat látnak szex közben, és hogy õket is látják.
igen én is ugy gondolom hogy az amit az elsõ válaszoló írt. csak a megerõsítés végett válaszolok én is
Akik odaírják hogy párcsere kizárt, azt szeretnék hogyha a két pár (õk és a másik) egymás jelenlétében szexelnének, de a párok tagjai nem szexelnének a másik pár tagjaival.

Mi a vágyad és a célod az életben?

23 éves vagyok és nincsenek céljaim az életben. az életem is unalmasnak mondható. Arra gondoltam, hogy írok egy listát dolgokról, amiket meg szeretnék valósítani az életben. Jó hosszú listát akarok írni, hogy biztosan kitartson életem végéig. De ihletre lenne szükségem. léci segítsetek! leírnád, nekem, hogy te miket akarsz még kipróbálni életed végéig? Milyen életcélod van? Mik azok a dolgok, amiket még helyrehoznál az életedben?

Legjobb válasz: régen írtam egy ilyet... de kidobtam, mert a fele túl szentimentális volt, a másik fele pedig megvalósíthatatlan... bár ez nem igazán célokról szólt, csak ilyen "to do" lista, apróságokkal. azért még meg akarom tenni õket, de leírva borzalams volt:) ilyesmi volt rajta, hogy tetováltatni, minden évben legalább x könyvet elovlasni (nem emlékszem a számra:D ), adni egy pulcsit egy hajléktalannak télen, "csak úgy" megajándékozni a közeli barátaimat, rájuk jellemzõ ajándékokkal... ilyesmi. a vágyam az hogy jó embernek érezzem magam. a célom, hogy az legyek. nem fog összejönni, de legalább igyekszem :D

régen írtam egy ilyet... de kidobtam, mert a fele túl szentimentális volt, a másik fele pedig megvalósíthatatlan... bár ez nem igazán célokról szólt, csak ilyen "to do" lista, apróságokkal. azért még meg akarom tenni õket, de leírva borzalams volt:) ilyesmi volt rajta, hogy tetováltatni, minden évben legalább x könyvet elovlasni (nem emlékszem a számra:D ), adni egy pulcsit egy hajléktalannak télen, "csak úgy" megajándékozni a közeli barátaimat, rájuk jellemzõ ajándékokkal... ilyesmi. a vágyam az hogy jó embernek érezzem magam. a célom, hogy az legyek. nem fog összejönni, de legalább igyekszem :D
írd be google-be h 'bakancslista', és fogsz találni ihletet másoktól bõven.
Szeretnék egy olyan férfival élni aki szeret és családot alapítani vele. Szeretnék egy kis takaros házat. Szeretnék egy tetováló szalont nyitni és benne tetoválóként és piercingesként dogozni. Szeretném, hogy a gyermekemet a lehetõségekhez képest a legjobban nevelni. A közeljövõben pedig szeretnék jól tanulni (teszek is érte), hogy mindezt meg tudjam valósítani. 17/L
A kérdező hozzászólása: Jó lesz ez :D A Bakancslistát még nem láttam, de majd meg akarom nézni :D
Nézd meg, megéri! ;) Nézd, itt egy csoport- én is benne vok :) -, itt is lophatsz ötleteket mások listájáról: https://www.facebook.com/event.php?eid=171073462948635&ref=mf
2 dolog van csak amit nagyon szeretnék El Caminot végig járni és egy szép tengerparti városban letelepedni

Vannak itt olyan lányok, nők, akik szeretik, ha megkötözik őket? Mik a vágyaitok?

Akit nem érdekel a téma, ne írjon légyszi

Legjobb válasz: Noss én is csatlakoznék a 2 lányhoz!! Nagyon imádom ha az ágyra lök,lefogja a csukloimat és eröszakosabb mozdultokkal csokolgat...puncimat simogatja... imádom ha szopás közben tépi a hajamat.. vagy nyalás közben odaszoríthatom a fejét,jelezvén erösebben mélyebben...uhhh ezeket én is nagyon szeretem és bár sürübben lenne ilyen..kicsit be is nedvesedtem anyit beszélek rólla:D

Noss én is csatlakoznék a 2 lányhoz!! Nagyon imádom ha az ágyra lök, lefogja a csukloimat és eröszakosabb mozdultokkal csokolgat...puncimat simogatja... imádom ha szopás közben tépi a hajamat.. vagy nyalás közben odaszoríthatom a fejét, jelezvén erösebben mélyebben...uhhh ezeket én is nagyon szeretem és bár sürübben lenne ilyen..kicsit be is nedvesedtem anyit beszélek rólla:D
Nagyon élvezem, és mindig várom is hogy mikor jut eszébe, persze a játék kedvéért tiltakozom, de alig várom hogy megkössön és megdugjon.Én is imádom ha lenyom az ágyra és lefogja a csuklómnál a kezem.Bár mondjuk és tovább is megyek mert a kötözés nem elég.De ilyenkor az a lényeg hogy nagyon durva legyen, erõs határozott mozdulatok, irányítás a hajamnál fogva, szorítás erõsen, és vadúl kefélés.Én pedig tehetetlen áldozat vagyok.Húúú imádom, bár gyakrabban csinálnánk.
fuu imádom ha a párom lekötöz, vagy ha ledob az ágyra és rámászik, vagy ha a kezemet erõsen lefogja és ugy csokol: )) ezeket szeretem..
...... Utolsó kettõ írhat majd privátot, ha nem lesz már meg a párjuk esetleg. :) 21/f

Barátnőmmel (26éves) több mint 3 éve vagyunk együtt, de nem érzi nagyon mikor benne vagyok, így nem is nagyon szeret sexelni. Mikor ugrál rajtam akkor elmegy, de mikor más pózban vagy benne vagyok nem érez kb semmit. Mi lehet a baj?

Mikor felül van és úgy csináljuk akkor is el szokott menni de nem vonza nagyon a sex mert nem nagyon érez semmit.Nem hiszem hogy azzal van a baj hogy túl kicsi lennék mert utána jártam és nem ezzel van a baj, de sajnos pontosan nem tudom mivel lehet. Szóval aki nem segít csak olyan akar írni hogy kicsi a ...-am az ne is írjon semmit! Segítséget szeretnék kérni hogy új pózt kell kitalálni vagy mi lehet erre a megoldás?

Legjobb válasz: Hátulról?

Hátulról?
A kérdező hozzászólása: Úgy is szoktuk, és azt mondja szereti, de hát ma olyanokat keresett hogy mért nem érzi meg nem tudom. és hát beszéltünk róla és azt mondja nem nagyon érzi mikor benne vagyok.
A barátnõdnek akkor elég tág a hüvelye. Ezt okozhatja az is, hogy a hüvelyben lévõ szalagok meggyengültek, ezáltal kevésbé rugalmassá vált. Vannak gyakorlatok a hüvelyfal erõsítésére, és rugalmasabbá tételére, szóval ezeket meg kellene próbálni.
Vagy nagy a hüvely vagy kicsi a cerka.

Szerintetek tömegoktatás vagy elitképzés? Avagy miknek mi a előny és hátránya?

Legjobb válasz: Mitõl lesz vmi elitképzés? Mitõl lesz vmi tömegoktatás? Általános orvosi szakon csak az évfolyamon 200-an vagyunk. Akkor ez tömegképzés, és nem is lehet jó? Ezzel szemben barátnõm szakján (szabadbölcsészet vagy vallástudomány vagy vmi ilyesmi szak volt) kb 10-en voltak. Akkor az elitképzés?:D

Mitõl lesz vmi elitképzés? Mitõl lesz vmi tömegoktatás? Általános orvosi szakon csak az évfolyamon 200-an vagyunk. Akkor ez tömegképzés, és nem is lehet jó? Ezzel szemben barátnõm szakján (szabadbölcsészet vagy vallástudomány vagy vmi ilyesmi szak volt) kb 10-en voltak. Akkor az elitképzés?:D
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs :D nyelvvizsgán ez az egyik pont, amirol kell beszelni.. es otleteket varok, h mit emlithetnek meg :D
Nem lehet hogy itt az állami- és a magániskolákat kell összehasonlítani?
A kérdező hozzászólása: nem tudom pontosan, mert csak ez van megadva :( , raadasul nem vagyok magyarországi, nálunk meg az a szó, h elitképzés nem hallatszik... szóval amit mar csak igy a netrõl megtudtam, h vannak olyan elitosztalyok v sulik, ahol magasabb a szinvonal ..tobbet nem ..most, h ezek fuzetosek-e vagy sem nem tudom

Lányok! Csak velem fordult már elő, hogy hirtelen féltékenységi rohamot, vagy hasonlót kapok ha a barátom az én jelenlétemben azt mondja egy másik lányra, hogy szép? Ilyenkor mit tegyek, vagy mit mondjak, vagy mit csináljak?

pl. a barátom az osztálytársn?ének a képeit mutogatta, ugyanis fényképész a hölgy. Az egyik képen egy fiatal csinos lány volt, megjegyeztem, hogy milyen szép lány, erre ? azt felelte: "Szerintem is szép!" majd tovább nézegette a képeket. Nekem személy szerint kissé rosszul esett, f?leg hogy mostanában egyre többet van szó a házasságról, és id?nként viccel?dik' és megkérdezi, hogy hozzá mennék-e stb. Ezek után megkérdezte t?lem, hogy hozzá mennék-e erre én egy határozott: NEM-el válaszoltam mérgemben. Erre ? annyit felelt "Majd meglátjuk ugyan ezt mondod-e, ha gy?r?vel és rózsával állok el?tted."

Legjobb válasz: Exemmel úgy voltunk, hogy ha az utcán láttam egy szép lányt, akkor meg is jegyeztem neki. Aztán vagy egyet értett, vagy nem. Egyik verzión sem problémáztam :) 22L

Exemmel úgy voltunk, hogy ha az utcán láttam egy szép lányt, akkor meg is jegyeztem neki. Aztán vagy egyet értett, vagy nem. Egyik verzión sem problémáztam :) 22L
Figyelj, ez nem jelent semmit.:) Azt be kell nyelned, hogy vannak szép lányok bõven, és a barátod is észreveszi õket, de ettõl még veled van, nyilván nem azért, mert nem tetszel neki, sõt, valószínûleg egyéb tulajdonságaid is megfogták, úgyhogy kár ezen fennakadni.
szeret téged, ha ilyet mond: "Majd meglátjuk ugyan ezt mondod-e, ha gyûrûvel és rózsával állok elõtted." más lányok is vannak. én is megnézek pasikat, õ is megnéz csajokat. ettõl még boldogan élünk :) nyugi
A kérdező hozzászólása: Értem, csak azért még is kissé szarul esik. :////
Gondolkozz reálisan. Azt mégsem várhatod el, hogy mostantól minden lányt csúnyának lásson, téged kivéve.
Hûséget.. nem Vakságot!!!
Hát, a lelke legmélyén szerintem a leglazább csajnak is rosszul esik az ilyesmi, ez természetes is, de ügyet nem kell csinálni belõle, mert értelme nincs.:)
Mert te nyilván rá se nézel egyetlen másik jó pasira sem, vagy ha mégis, elfordulsz, és köpsz egyet. Ebben semmi rossz nincs, mármint abban amit csinál, nem abban, amit felvázoltam. :) Attól, hogy veled van, még ugyanúgy férfi marad, és ugyanúgy tetszeni fog neki egy szép nõ, különbség, hogy õt nem szereti, téged meg igen. Szerintem ilyesmit ne akadj fenn, mert hosszútávon biztos felidegesíti majd, esetleg ha annyira zavar, kérd meg, hogy a jelenlétedben ilyen megjegyzéseket ne nagyon süssön el, de azt nem kérheted, hogy szúrja ki a szemét...
Biztos nem csak veled, de én személy szerint nem hisztizek ilyen baromságon. Tisztában vagyok az adottságaimmal, tudom, hogy nem én vagyok a legszebb nõ a világon. Mégis velem van több, mint 4 éve, ami vszínûleg nem véletlen. Ha látok egy szép lányt, bizony én is megjegyzem. Ha meg õ lát vkit, õ hívja fel a figyelmet rá, hogy "hú, láttad a melleit?" Engem nem érdekel. Néha viccbõl rásózok egyet, aztán röhögünk együtt. Semmi értelme ezeknek a féltékenységi rohamoknak. Szerintem nevetséges és gyerekes.

Nem tudom eldönteni hogy én meleg vagyok-e vagy nem. Ezt hogyan lehet észlelni? Mik a jelei?

Legjobb válasz: nagyon egyszerû: - ha úgy érzed, hogy XXXX-hoz vonzódsz, szexuálisan õk izgatnak, inkább egy XXXX-t tudsz elképzelni magad mellé társul, akkor XXXX = férfi: meleg vagy XXXX = nõ: hetero vagy XXXX = férfi vagy nõ : biszex vagy XXXX = gyerek: pedofil vagy XXXX = kecske: zoofil vagy XXXX = halott ember: nekrofil vagy XXXX = guminõ: [email protected] vagy XXXX = senki: aszexuális vagy XXXX = bárki: pánszexuális vagy

nagyon egyszerû: - ha úgy érzed, hogy XXXX-hoz vonzódsz, szexuálisan õk izgatnak, inkább egy XXXX-t tudsz elképzelni magad mellé társul, akkor XXXX = férfi: meleg vagy XXXX = nõ: hetero vagy XXXX = férfi vagy nõ : biszex vagy XXXX = gyerek: pedofil vagy XXXX = kecske: zoofil vagy XXXX = halott ember: nekrofil vagy XXXX = guminõ: [email protected] vagy XXXX = senki: aszexuális vagy XXXX = bárki: pánszexuális vagy
Attól függ, hány éves vagy. Szóval?
õõõ mibõl gondolod h az vagy?
írhatsz ha akarsz ;) 17/f (:
én is ráérek 16/F
A kérdező hozzászólása: néztem a fiúkat és tetszett a ruhájuk meg a jó hajuk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!