Találatok a következő kifejezésre: Mi a víznapon (8 db)

Mi a teendő víznapon?

Nekem most lesz majd az els? víznapom, tudnátok tanácsot adni, hogy mit szabad és milyen mennyiségben? Hogy ki hogyan csinálta? Mik a tapasztalatok? Köszi

Legjobb válasz: Talán olvasd végig a víznapos kérdéseket és arra adott válaszokat, sok jó dolgot megtudhatsz belõle. Írd be hozzá a bal oldali keresõbe, hogy víznap és nyomd meg a Keress! gombot.

Talán olvasd végig a víznapos kérdéseket és arra adott válaszokat, sok jó dolgot megtudhatsz belõle. Írd be hozzá a bal oldali keresõbe, hogy víznap és nyomd meg a Keress! gombot.
Vizet kell inni! (Lehet inni.)

Mi történik, ha a 90 nap alatt víznapot nem tartok? Lehet-e így is hatásos a fogyókúra, vagy a víznap elengedhetetlen?

Legjobb válasz: Én is tartottam tõle, és akkor több ismerõsöm is azt mondta, akik csinálták a 90 napost, hogy nem baj ha nem tartok, akkor is látványos lesz a fogyás. De én azt javaslom, hogy próbáld ki, én is tartottam végül, meglepõen könnyen ment, és utána mindig meglódult lefelé a mérleg nyelve! Szóval szerintem nem olyan szörnyû mint amennyire elsõre hangzik és hasznos is, gyorsítja a fogyást és méregtelenít. De ha mégis úgy érzed, hogy tutira nem bírnád,vagy esetleg olyan a munkád, hogy kell az energia és nem mered bevállalni, hogy semmi energiát nem veszel magadhoz,nem lesz baj ha nem tartasz, csak kicsit lassabban fogysz majd.

Én is tartottam tõle, és akkor több ismerõsöm is azt mondta, akik csinálták a 90 napost, hogy nem baj ha nem tartok, akkor is látványos lesz a fogyás. De én azt javaslom, hogy próbáld ki, én is tartottam végül, meglepõen könnyen ment, és utána mindig meglódult lefelé a mérleg nyelve! Szóval szerintem nem olyan szörnyû mint amennyire elsõre hangzik és hasznos is, gyorsítja a fogyást és méregtelenít. De ha mégis úgy érzed, hogy tutira nem bírnád, vagy esetleg olyan a munkád, hogy kell az energia és nem mered bevállalni, hogy semmi energiát nem veszel magadhoz, nem lesz baj ha nem tartasz, csak kicsit lassabban fogysz majd.
Én most tartok az elsõ víznapnál. Nagyon szerettem volna ha sikerül, de kicsit elcsábultam napközben. Nem igazán az éhség miatt, hanem a szédülés és a hányinger miatt kellett egy kis gyümölcsöt ennem. Úgy gondolom, hogy a gyümölccsel csináltam a kisebb bajt, mintha kenyeret ettem volna. Én azért szurkolok neked, hogy sikerüljön.


Mit lehet a víznapon inni? Csak vizet?

Legjobb válasz: teát meg kávét is lehet inni (persze cukor, méz, édesítõ nélkül)

teát meg kávét is lehet inni (persze cukor, méz, édesítõ nélkül)
Hát lehet, nem lehet, én csináltam olyat, hogy egy zöldségleves kockát felforraltam, és megittam melegen, mint egy levest. :) kb. 10 kcal egy liter.

Mit lehet inni a víznapon?

Legjobb válasz: szerintem ásványvizeket, citromosvizet, búzakorpás citromosvizet, gyógyteákat pl salaktalanitó, borsmenta stb, gyümölcsteákat édesítõvel,plusszvitamonitalt pl 1 pohárral talán mégeggyel,jócskán hígitott paradicsomlét .

szerintem ásványvizeket, citromosvizet, búzakorpás citromosvizet, gyógyteákat pl salaktalanitó, borsmenta stb, gyümölcsteákat édesítõvel, plusszvitamonitalt pl 1 pohárral talán mégeggyel, jócskán hígitott paradicsomlét .

Mi az előnye és a hátránya a víznapnak?

Legjobb válasz: elõnye ,hogy egy napra kicsit pihenteted az emésztõrendszered. hátránya , hogy valószínû nagyon éhes leszel.fogyni nem fogysz, még ha a mérleg kevesebbet is mutat utána.

elõnye , hogy egy napra kicsit pihenteted az emésztõrendszered. hátránya , hogy valószínû nagyon éhes leszel.fogyni nem fogysz, még ha a mérleg kevesebbet is mutat utána.
Kipisiled az ásványi anyagokat, ezeket pótolni kell! Krétát kell enni!

Bűnözés nélkül végigcsináltam a 90 napot, sőt a víznapokkal együtt 94-et.15 kg-ot fogytam, amiből az ünnepek alatt /3 nap/ hm.4 kg vissza is jött. Délelőtt gyümi, a napi adag sem volt túlzottan nagy. Ezek után mire számítsak?

Legjobb válasz: Én már egy ideje mondom h hulyeség ez a 90 napos pont emiatt, hogy semmire nem jó csak a szervezetet teszi tönkre... Mindig le vagyok ugatva meg pontozva aztán itt az eredménye...

Én már egy ideje mondom h hulyeség ez a 90 napos pont emiatt, hogy semmire nem jó csak a szervezetet teszi tönkre... Mindig le vagyok ugatva meg pontozva aztán itt az eredménye...
anya 10 kgt fogyok tõle 90 nap alatt.eleinte neki is visszajött 3kg, de azóta tartja ezt a súlyt.
Arra, hogy visszajön az egész, sõt még lehet hogy több is. Életmód váltás nélkül nem lehet fogyni.
megkérdezhetem, h hány kg-ról indultál? csak azért kérdem, h tudjam, én mire számítsak.k.a felénél vagyok.
A kérdező hozzászólása: 99-rõl indultam, a vége 84 lett, közben 6x tartottam víznapot. Ma már tudom, hol hibáztam, kevés volt a torna, ill. a folyadékfogyasztás. Sebaj, tanultam belõle, legközelebb másként lesz.
koszi, h megírtad.lehet, ha tobbet tornázol, tobbet is fogysz.de ez nem biztos, h így lett volna. a magasságodat nem tudom, de ez is szép eredmény.gratulálok hozzá.

Mit csináljak, hogy ne korogjon a hasam? Holnap víznapot tartok, de elég gáz lenne, ha egész nap korogna a hasam csak mert megszokta az evést. Tuti tippek?

Legjobb válasz: Mi értelme a víznapnak? Szerinted ezzel jót teszel bármelyik szervednek is, használ valamit? Kiüríted a glikogénraktáraidat, fájni fog a fejed, tompa leszel, fáradt, ennyit érsz el vele.

Mi értelme a víznapnak? Szerinted ezzel jót teszel bármelyik szervednek is, használ valamit? Kiüríted a glikogénraktáraidat, fájni fog a fejed, tompa leszel, fáradt, ennyit érsz el vele.
Szerintem sincs semmi értelme a víznapnak. A tuti tipp az, hogy egyél.
A kérdező hozzászólása: Azért csinálom, hogy eggyel arrébb tudjam tolni a napokat, nem azért, mert ettõl hû de lefogyok majd. Mondhatjátok hogy hülyeség a 90 napos, de kevesebbet eszek, amíg tartom, úgyhogy valamennyit biztosan ér.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!