Találatok a következő kifejezésre: Mi a védekezési (129 db)

Barátommal lefeküdtem már pár hónapba de minden hónapba félek hogy nem jön meg! Mi a legmegbiztatobb védekezés? Amitöl tuti nem esek teherbe?

Legjobb válasz: Számodra a megfelelõ védekezési módot a nõgyógyászoddal kellene megbeszélned nem itt.Itt max ki-ki leírja neked neki mi vált be,de jobb nem szedni semmit amit nem neked személyesen írt fel az orvos.Õ megcsinálja a megfelelõ vizsgálatokat,és megbeszélitek ma fogamzás gátlást.A legjobb tanács,irány az orvos.Nem tudom mennyi idõs vagy,de az jó,hogy legalább nem vagy felelõtlen és gondolsz a hatékony védekezésre.

Számodra a megfelelõ védekezési módot a nõgyógyászoddal kellene megbeszélned nem itt.Itt max ki-ki leírja neked neki mi vált be, de jobb nem szedni semmit amit nem neked személyesen írt fel az orvos.Õ megcsinálja a megfelelõ vizsgálatokat, és megbeszélitek ma fogamzás gátlást.A legjobb tanács, irány az orvos.Nem tudom mennyi idõs vagy, de az jó, hogy legalább nem vagy felelõtlen és gondolsz a hatékony védekezésre.
fogamzásgátló tabletta vagy óvszer, és legyen otthon esemény utáni , , baleset" esetére
Szia! Mindenképpen az óvszer. Azt hiszem ez a legmegbízhatóbb. Bár a tabletták is kiválóak, de a hormonrendszerünk érzékeny és én nem is ajánlom épp ezért senkinek, sosem tudni mit okoz. Óvszer mellett nem kell aggódnod, ha kiszakad észreveszitek, és adnak esemény utáni tablettát, szóval nem kell aggódnod, nem lehet nem észrevenni. Ha nagyon nagyon félsz és a partnerednek nem kellemetlen, akkor használhattok akár két óvszert is egyszerre, ez megnyugtatna, de hidd el nekem, egy is bõven kiváló a nem kívánt terhesség megakadályozására.
Örülök, hogy segíthettem :)
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyos vagy köszi a biztatást!
Jajj ugyan, nem szabad, az élet akkor szép, ha boldog vagy. Felelõsségteljes vagy és rendesen védekezel, baj nem lehet. Semmi okod félelemre :)
A kérdező hozzászólása: hát én már olyan ideges vagyok minden hónapba!!
Nem kell félned, aki védekezik nem esik teherbe, hidd el nekem :) :) Legyen az óvszer, pharmatex bármi. Nem kell aggódnod, az aggódás és idegesség megkeseríti az életet :)
A kérdező hozzászólása: mostantól jobban oda figyelek ezekre a dolgokra, nem akarok magamnak meglepetést!!
Szia megint én (második). Ha kellemetlen az óvszer, akkor viszont én a Pharmatexet javaslom. Persze szedhetsz fogamzásgátló tablettát is, szóval én csak a tanulmányaim miatt tartok tõle, de nem okoz ám mindenkinek gondot. Azonban ha hormonmentes védekezésre vágysz és az óvszer nem megfelelõ, akkor én tudom ajánlani a Pharmatex termékeit. Kiváló a védelme, de emelett ha valaki megszakítással védekezik, akkor teljesen nyugodt lehet. Igen jól tudod a férfiak elõváladéka is tartalmazhat spermiumokat, bár ennek a valószínûsége nem nagy, de jobb félni, mint megijedni.
A kérdező hozzászólása: hát igen most mi ovszerral védekeztünk de félek meg azzal nem olyan jó nekünk!! meg volt olyan hogy nem használtunk semmit, de a fiuk elöfolyásaitól is teherbe lehet esni?
A kérdező hozzászólása: :) :)

16 éves vagyok és 1 éve vagyok együtt a gyerekkori barátommal. Szeretnék vele már lefeküdni, nekem ez az első. S első a védekezés. Mi a legbiztonságosabb módszer a védekezésre? Óvszert szeretnék használni.

Legjobb válasz: Jól állsz hozzá, nagyon fontos a védekezés. Én is az óvszert ajánlanám, és ha nem benned megy el, akkor elviekben biztos a védelem.

Jól állsz hozzá, nagyon fontos a védekezés. Én is az óvszert ajánlanám, és ha nem benned megy el, akkor elviekben biztos a védelem.
Erõsen ajánlom, hogy lidokainos óvszert használjatok :) az az érzéstelenítõs nagyon fain :D én speciel nagyon szeretem :D
Ilyen idõs korban egyértelmûen óvszert használjatok. Ha félsz, hogy esetleg gond lehet vele, akkor használjatok MELLÉ (véletlenül sem helyette!!) spermicid krémet vagy kúpot (pharmatex és patentex oval néven kapható gyógyszertárakban, vény nélkül). De a papírját mindenképpen nézzétek meg, hogy nem károsítja-e a gumi anyagát. De ha megfelelõen használjátok, akkor a gumi is elég. Már egy ideje élek szexuális életet, az elsõ is gumival történt, ahogy az összes többi és (lekopogom), eddig nem volt baj:)
Gumi+patentex oval. Teljes biztonság, kicsit síkosít is. Érezzétek jól magatokat (és egymást! :)

A védekezés öl meg minket? Mit gondolsz?

Feldmár András mondja, hogy igazából a védekezés öl meg minket akár párkacsolat, akár bármilyen más emberi kapcsolat kialakításakor, elutasításakor, mert olyan vastag páncélt hordanak az emberek, hogy annak súlya teszi õket nyomorulttá lényegében. Szerintem ez igaz. Aki bátor, aki kezdeményezõ, aki kitartó és optimista, az egyben persze sebezhetõ is, de enélkül nem tudod elérni azt az állapotot, amit boldogságnak hívunk. Mert a társas kapcsolatokhoz szükséges megnyílnod. Az érzések nem szégyen. Sokkal inkább az, ha valaki annak tartja azt.

Legjobb válasz: Hát mindenképpen a védekezés öl meg minket, elvégre ha mindenki védekezne, mi sem lennénk.

Hát mindenképpen a védekezés öl meg minket, elvégre ha mindenki védekezne, mi sem lennénk.
6#-os szerintem az én írásomra válaszolt (3#-as). És értem, de ahogy mondtad, pl Afrikában, nincs olyan luxus, mint nálunk. Viszont õk így is boldogok, ahogy mondtad. Mivel fel sem foghatom 100%-osan, hogy milyen ott az élet, szerintem azért boldogok, mert alapból megvannak azok a kis apróságok, amelyek a boldogságot magukkal hozzák. Család, barátok, hogy nem céltalanok. Én ... azért is tartom magam boldogtalannak, mert magányos vagyok, pedig nincs rá okom, ahogy azt fentebb írtam.
Nem azt írtam hogy én páncélba burkolóztam :) Te sem egyes számban írtad ki a kérdést. Én pont az ellenkezõje vagyok, inkább vállalom hogy valaki megbánt, megsebez.Nyitott vagyok mindenre, mindenkire.
A legteljesebb mértékben igaza van.
A kérdező hozzászólása: #6: nem értettél meg engem! Olvasd el újra a kérdést!
A kérdező hozzászólása: És jól érzed ettõl magad hosszútávon WR? Nem leszel ettõl hitetlen, sivár lelkû és depresszív? Van egy fogalom, elnyomás, elfojtás...
Ha ennyi a nagy bölcsesség, akkor ne védekezz! Nyílj meg mindenkinek, ölelj mindenkit a kebledre. Aztán, ha majd ha hátba szúrtak, kiraboltak, kihasználtak rájössz, hogy nem ezen múlik a boldogság. Boldogság fejben dõl el, és nem háztól, autótól, telefontól, baráttól/barátnõtõl függ. nézz meg pár Afrikai videót az ott élõ emberekrõl, kik miszerintünk nyomorban élnek. Sokkal boldogabbak összetartóbbak, mint mi vagyunk kiknek a s*gge ki van nyalva csatornával, vezetékes vízzel, internettel, hamburgerre, pizza házhoz szállítással akár este 23kor is.
Hát igen, A páncél megvéd mindentõl! Mindentõl!
Nem õ találta fel a spanyol viaszt, régóta közmondás, hogy kockázat nélkül nincs nyereség.
Én nem szégyennek tartom az érzelmeket, egyszerûen csak a kudarctól félek. De a többivel egyetértek. Semmire se jutok ezzel a pesszimizmussal, amit reális mérlegelésnek titulálok magamban. 20 leszek, és boldogtalan vagyok, pedig nincs rá okom, egyetem, aránylag jó eredmények, nem csúnya, nem túlsúlyos... kár hogy nem volt egy apa aki belém nevelje a férfias hozzáállást.
A kérdező hozzászólása: #1: ennél magasröptûbb gondolatokat várnék tõled. Méltatlan vagy a százalékodhoz :)
A páncél megvéd a rossztól, de a jótól is. Ennyi lenne a lényeg.

Milyen vírus fajták vannak illetve mi a legjobb védekezés ellenük?

Melyik a legjobb vírusírtó ellenük?

Legjobb válasz: Legjobb védekezés ha nem telepítesz semmit ismeretlen helyrõl, nem mész fel pornó/warez oldalakra, avira free elég.

Legjobb védekezés ha nem telepítesz semmit ismeretlen helyrõl, nem mész fel pornó/warez oldalakra, avira free elég.
Legjobb vírusirtó: MalwareBytes. Vírus fajták: Trójai vírusok Férgek PUP vírusok Adathalász vírusok Rootkitek Exploitok Pornóvírusok Kémprogramok(Spyware) Adware vírusok Malware vírusok Bootvírusok Alkalmazás vírusok Makrovírusok

Mi az a "védekezés"?

Rengeteg helyen hallom, órán is, hogy védekezni kell közösülés közben, de ez mit jelent pontosan??? Mi ellen, meg fog támadni valami? Szörny a sikátorból? Mert pl szexualizáltam bnőmmel múltkor utcán, sikátorban valami meszólított!!! Esküszöm befostunk mint a...''''' Na tudjátok. Tehát a kérdés egyérelmű 16/L

Legjobb válasz: ISTENEM... A védekezés, fiúnak: ÓVSZER, lánynak: FOGAMZÁSGÁTLÓ!!!! HOGY NE LEGYEN GYEREK... ,,Szörnyek" ÚRISTEN

ISTENEM... A védekezés, fiúnak: ÓVSZER, lánynak: FOGAMZÁSGÁTLÓ!!!! HOGY NE LEGYEN GYEREK... , , Szörnyek" ÚRISTEN
írj egy üzenettet és elmagyarázom neked részletesen
A kérdező hozzászólása: fityma fake-m nincs. az a pasiknak van.
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést.
FAKE....
A kérdező hozzászólása: Óvszerrõl már hallotam, de azt hogy kell felhelyezni a számítógépre?
fake
Védekezni a nem kívánt terhesség és a nemi betegségek ellen kell, õk így értik ezt ha dokitól vagy biosz órán hallod. Sokféle módon lehet védekezni, van erre az óvszer, meg egy csomó más dolog is, csak utána kell keresni.
Az a folyamat ami meggátolja, hogy vírusok kerüljenek a gépre illet, hogy ilyen hülyék szülessenek, mint Te ;D
vicces
Az óvszer nem nyújt teljeskörû védelmet! A haveromnál is múltkor volt gumi mégis elütötte a villamos!

Nem rég kezdtem a kézilabdát és szeretném fejleszteni a dobóerőmet. Meg a védekezésemen is van mit javítani. Tudnátok valami tippet adni hogy hogyan tudnám fejleszteni mind2-t?

Legjobb válasz: Dobóerõt gyúrással és gyakorlással, kimész és órákat dobálod a falat, védekezéshez kell partner szerintem

Dobóerõt gyúrással és gyakorlással, kimész és órákat dobálod a falat, védekezéshez kell partner szerintem
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm szépen!!:D

A barátommal együtt voltunk védekezés nélkül megszakítással. Röviddel utána megint együtt volunk. Mi az esélye, hogy terhes lettem? Mikor a legtermékenyebb a nő?

Legjobb válasz: Van rá esélyed! Peteérés a menzeszed elsõ napjától számított 14. napon van de ez változhat. A megszakítás nem a legjobb módja a védekezésnek (ha annak szántátok)!

Van rá esélyed! Peteérés a menzeszed elsõ napjától számított 14. napon van de ez változhat. A megszakítás nem a legjobb módja a védekezésnek (ha annak szántátok)!

A tri regolt szedem már 7. napja, a mensi első napján kezdtem el! Mikor lehet védekezés nélkül szexelni?

Legjobb válasz: Szia! A barátnõm most fejezi be a második levél Tri regolt. Ha tényleg a menzeszed elsõ napjától szeded, akkor nyugodtan vágjatok bele, a cucc elvileg hat! (Nálunk nem volt gond...) Ha aggódsz nagyon, akkor várjátok ki a második levél kezdését. (Szerintem nyugodtan tolhatjátok védekezés nélkül.) Sok sikert! Élvezetes szexet!

Szia! A barátnõm most fejezi be a második levél Tri regolt. Ha tényleg a menzeszed elsõ napjától szeded, akkor nyugodtan vágjatok bele, a cucc elvileg hat! (Nálunk nem volt gond...) Ha aggódsz nagyon, akkor várjátok ki a második levél kezdését. (Szerintem nyugodtan tolhatjátok védekezés nélkül.) Sok sikert! Élvezetes szexet!
En anno a dokimtol kerdeztem meg, mennyi idonek kell eltelnie, hogy biztos ne essunk teherbe. A doki azt mondta tokmindegy milyen bogyot szedsz, egy honap utan mindegyik vedettseget biztosit.
ELVILEG (!!!) már védett vagy!
tehat azonnal hat a tri regol? en meg csak az otodik darabnal tartok a rozsaszinu bogyokbol, de nem merek kiegeszito vedekezes nelkul belevagni. mikortol nyujt teljes biztonsaggal vedelmet?

Az abortuszhoz kell szülöi felügyelet, vagy engedély? Mikor van peteérés? Mikor a legbiztosabb, hogy védekezés nélkül sem esek teherbe?

Legjobb válasz: ha nem védekezel akkor leghet baba . az abortuszhoz szülõi engedély kell 18 év alatt. te még namvagy annyi?honnan gondlod hogy baba?

ha nem védekezel akkor leghet baba . az abortuszhoz szülõi engedély kell 18 év alatt. te még namvagy annyi?honnan gondlod hogy baba?
Az abortusz mûtét! Kiskorúaknak kell a szülõi hozzájárulás! Ráadásul maradandó károsodást is szenvedhetsz, ami miatt esetleg késõbb nem lehet babád! A kérdéseidbõl úgy gondolom készülsz az elsõ szexre. A hõmérõs módszer, és a megszakított közösülés nem véd meg semmitõl, csak egy lutri! Mindenki jobban járna, ha az édesanyáddal megbeszélnéd, elmennétek a dokihoz, és íratnál valami fogamzásgátlót magadnak! A legrosszabb esetben is inkább a gumi, mint a nemkívánatos terhesség!
Szerintem nem szabad ilyet mondani, hogy "szerintem szüld meg". Mert nem ismerjük sem a kérdezõt, sem az õ körülményeit. Mindenképpen szólj az édesanyádnak, kedves kérdezõ. És ha szexelsz, azt felelõsségteljesen tedd. Olyan nincs, hogy biztos, ha a teherbe esésrõl van szó. Engem pl a mensi utolsó napján csináltak.
igen bizony ha nemvagy 18 akkor csak kizárolag szülõi aláirásal lehet abortuszra menni.de ha baba szerintem szüld meg akkor is ha még nemvagy 18. mert más is felnevelt máér gyereket fiatalon.azért nemkell elvetetni
az elsõ közösülés volt?vagy elõtte sem védekeztetek?peteérésed idöszakában eggyüt voltatok
utolsó válaszolónak! olyannal ne ijezgess senkit, hogy az abortusznak maradandó nyomai lehetnek, meg hogy nem biztos hogy lehet késõbb baba! ez a legnagyobb hülyeség! nekem sajnos szükség volt rá, mert beteg volt a magzat, és azt mondták a dokik, hogy ez a legnagyobb hülyeség, amit valaha is hallottak! azért adnak elõtágítást, hogy a késõbbiekbe teherbe lehessen esni! csak gondoltam ezt jó ha tudjátok! remélem ezért nem haragszol!
A kérdező hozzászólása: Nem nem az elsõ volt.a legelsõnél védekeztünk.Nem sokára várom a menzeszem.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok.közösültem egy sráccal, de nem ment el és nem tartot sokáig az eggyüttlét, de nem védekeztünk.
Én ismerek olyat aki 10 abortusz után 3 egészséges gyerekez szült, és olyat is, aki egyetlen abortusz után nem szülhet többé. Tehát az esély megvan rá, ha ezt kimondjuk, az nem ijesztgetés!!!! És ha már ennyi esze volt valakinek, hogy védekezés nélkül szexelt, akkor ezt hallva talán megveszi azt a nyavajás gumit. Kedves kérdezõ!! Nem akarlak ezzel megbántani, de legyen kicsit több eszetek, mert a test, és a babák élete nem játék!!
Én inkább csak azon ámulok és bámulok - nem ítélkezem, csak ámulok!! -, hogy 14 évesen kérdez ilyet vki:-(-. Annyira nem vagyok öreg (30), de mi 14 évesen azért még nem tartottunk itt.....És ez most nem nevelõsdi szöveg, egyszerûen csak éretlenség 14 évesen ez az egész kérdés...De ha már itt tart, akkor javasolnám a gumit.Minden esetben. Úgy tudom felsõ tagozatban már tartanak errõl elõadást a suliban is..
Védekezés nélkül bármikor teherbe eshetsz (buta kérdés). Általában, ha 28 naposak a ciklusaid, ELVILEG a 14. napon van a peteérés. De spontán is lehet bármikor. Az emberi szervezet kissé kiszámíthatatlan olykor. És igen.14 évesen még szülõi engedély kell, de ha korán észleled a "bajt" van injekció és gyógyszer 72 órán belül. Hátránya, hogy felborítja a hormonháztartást.
Jajj Babám! Tessék odaállni anyukád elé és kérni a segítségét!Ha anyukád nem olyan valaki akiben bízol (mert sajnos ez is elõfordulhat), akkor biztosan van olyan barátnõd, akinek az anyukájának elmondhatod, s talán Õ majd tud segíteni abban, hogy anyukáddal ezt hogy közöljétek. De ne várj vele, Tessék most odamenni anyudhoz, ha teheted, hanem akkor mihamarabb találj valakit, akár a nagyit is vagy apudat aki segít! Gyerünk! Nem lesz baj! És írd le légy szíves mi lett a vége! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: ÁÁÁ én nem merem elmondani, ugyis elég sok gondja van velem ebben az évben.Má lassan ugyérzem megkeseritem az életét...:(
De ha ne adj ég, odaszülsz neki egy bébit, nem csak veled, hanem akkor már kettõtökkel lesz baja... és akkor tényleg elõfordulhat, hogy megkeseríted az életét! Irrgum-burrgum! Akkor keress egy felnõtet, akinek elmondhatod vagy legalább megkérdezheted! Nem jó vele várni Kiscsillag! Menni fog, ne félj! Ha nem kezeli jól anyukád, egy pofon még mindig kevésbbé fog fájni, mint egy szülés és utána a kis életed... Ez nagyon nagy felelõség! Babám legalább próbáld meg! ;o)
ha jól értem, még nem tudod, hogy terhes vagy-e. Ha igen, minél hamarabb el kell! mondanod anyukádnak, mégha mérges is lesz. Mert az engedélye ugyis kelleni fog! Ha egyedül nem mered, akkor keress valakit, akirõl tudod, hogy anyud és te is maximálisan megbíztok benne, és fog neked segíteni ezt megbeszélni anyukáddal. Peteérés szabályos 8 napos ciklus esetén a 14. nap van, de ezt is befolyásolhatja stressz, betegség is. És elõfordulhat rendkívüli peteérés is. Így nincs igazán biztos idõ, amikor nem eshetsz teherbe. jobb védekezni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!