Találatok a következő kifejezésre: Mi a válasz erre a három (2 db)

Mi a válasz erre a három kérdésre? (call of duty modern warfare 2)

1.price miért volt börtönben?

Legjobb válasz: 1. Azért mert az elsõ mw végén a súlyosan sérült (majdnem halott) Price-t az oroszok -akik az elsõ részben még szövetségeseink- és náluk gyógyul fel, viszont mivel a 2. részben az ügynök miatt az amcsik az oroszokkal harcolnak, ezért fogságba zárták Pricet hiszen ha visszakerülne a S.A.S-hoz akkor ellenük harcolna. 2. Ezt pontosan nem tudom, de minden bizonnyal az oroszok, hogy elpusztítsák a várost, meg persze az ellenük harcoló Rangereket. 3. Nem indokolták meg, ez benne marad majd Ghost legendájában :)

1. Azért mert az elsõ mw végén a súlyosan sérült (majdnem halott) Price-t az oroszok -akik az elsõ részben még szövetségeseink- és náluk gyógyul fel, viszont mivel a 2. részben az ügynök miatt az amcsik az oroszokkal harcolnak, ezért fogságba zárták Pricet hiszen ha visszakerülne a S.A.S-hoz akkor ellenük harcolna. 2. Ezt pontosan nem tudom, de minden bizonnyal az oroszok, hogy elpusztítsák a várost, meg persze az ellenük harcoló Rangereket. 3. Nem indokolták meg, ez benne marad majd Ghost legendájában :)
A kérdező hozzászólása: de makarovék minek csinálták meg a repülõs gyilkolást?és az amcsik miért épültek be közéjük? és ez elõtt vagy után lett vége a szövetségnek?;)
Az amerikai ügynök nyilván kém volt, rajta keresztül az amerikaiak információkat tudtak meg Makarovról. Erre Makarov rájött. Makarov és csapata (köztük az ügynök is) lemészárolta a sok civilt. Makarov megölt minket és õk elmenekültek. Így az oroszok viszont egy amerikai holttestet találtak meg (a miénket), ezért azt hitték, hogy az amerikaiak tették ezt. Na, ez az indok arra, hogy miért indítottak háborút ellenünk.
A kérdező hozzászólása: na de makrov után miért kellett kémkedni? õ már a 4.ben is ellenség volt? (mert volt makarovról szó) makarov nem orosz?mert a szövetségesek ellen kémkedni háát... amúgy most tartok a 3.fejezetnél a végérõl ne lõdd le a poént:)
Makarov is orosz, õ egy ilyen nagyhal a terroristák között. Kiakarja robbantani a háborút Oroszország-Nyugat-Európa és Amerika között, ezért kellett utána kémkedni. Shepherd oldalán harcolunk Makarov ellen, aztán Shepherd lelõtte Ghostot és Roachot miután teljesítették a küldetést és letöltöttek valamit Makarov egyik házából. Ekkor mondta azt Price, hogy az ellenségem ellensége a barátom, és Makarov a 2. rész végéig -valamiért- információt adott Shepherd hollétérõl.
Elõzõ vagyok! Melyik bombára gondoltál a fehér háznál? Ha arra ami az ûrben robbant fel, és minden elektronikát kinyomott, ill. a helikopterek lezuhantak miatta akkor azt mi robbantottuk fel, de eredetileg egy orosz tengeralattjáróból lõttük ki. Eredeti célja a rakáténak valamilyen város volt, és csak így lehetett megakadályozni, hogy kilõttük a világûrbe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!