Találatok a következő kifejezésre: Mi a válasz erre (177 db)

Mi a válasz erre? (lent)

Józsi gondol egy számra az 1,2,3 közül az egyikre... Én kérdezhetek tőle 1 db kérdést, Józsi pedig úgy válaszolhat csak h "igen", "nem", "nem tudom", és nekem 1 db kérdésből ki kell találnom h melyik számra gondolt az 1,2,3 valamelyikéből... Mit kérdezzünk Józsitól?

Legjobb válasz: Ha egy kétjegyû számot készítek azokból a számokból, amiket nem választottál ki 1, 2 és 3 közül, az prímszám lesz? - Ha 1-et választja, akkor a kimaradtakból 23 és 32 készíthetõ, ezek közül 23 prímszám és 32 nem, tehát a válasz: nem tudom. - Ha 2-t választja, akkor a kimaradtakból 13 és 31 készíthetõ, mindkettõ prímszám, tehát a válasz: igen. - Ha 3-mat választja, akkor a kimaradtakból 12 és 21 készíthetõ, egyik sem prímszám, tehát a válasz: nem.

Ha egy kétjegyû számot készítek azokból a számokból, amiket nem választottál ki 1, 2 és 3 közül, az prímszám lesz? - Ha 1-et választja, akkor a kimaradtakból 23 és 32 készíthetõ, ezek közül 23 prímszám és 32 nem, tehát a válasz: nem tudom. - Ha 2-t választja, akkor a kimaradtakból 13 és 31 készíthetõ, mindkettõ prímszám, tehát a válasz: igen. - Ha 3-mat választja, akkor a kimaradtakból 12 és 21 készíthetõ, egyik sem prímszám, tehát a válasz: nem.
Bármit kérdezel, ha azt válaszolja, hogy nem tudja, akkor nem vagy elõrébb. Ez így értelmetlen.
De amíg nem írja le az összes számjegyet, nem tudhatja, hogy mire végzõdik...
Mivel a végtelen nem szakaszos tizedestörtek nem rendelkeznek utolsó számjeggyel, ezért is végtelen sok lépésben konstruált matematikai objektumok, simán rávághatja, hogy nem 1-re végzõdik, mert tényleg nem arra végzõdik, ahogy más számjegyre sem.
Nézzük, errõl mi a véleményetek: A gondolt számból vonj ki 1-et, utána vonj gyököt, majd az eredményt írd fel tizedestört alakban. Az utolsó számjegy, amit leírsz, az az 1-es? Ha nemmel válaszol, akkor az 1-re gondolt, mivel gyök(1-1)=0, így az utolsó számjegy nem 1. Ha igennel válaszol, akkor a 2-re gondolt, mivel gyök(2-1)=1, így az utolsó számjegy 1. Ha nem tudja, akkor a 3-ra gondolt, mivel gyök(3-1)=gyök(2), amirõl tudvalevõ, hogy végteles sok számjegye van, így nem tudhatja, hogy 1-re végzõdik-e.
Bocs, de nem teljesen értem, miért lenne vagy 2 vagy 3, ha egyszer megadtunk egy utasítást, ami alapján kell válaszolnia. Különben is, ha tudsz jobbat, akkor mondjad!
Nem tudok, de szerintem más sem olyat olyat kérdezni ami igenlõ és nemleges válasz esetén is kizár két alternatívát a válaszlehetõség közül. A nem tudom válasszal meg az égvilágon nem megyek semmire. Vagy olyat kérdezek ami egy számra igaz és ha betalálok akkor mázlim, van de ha nem akkor ott van még két szám ami közül választhatok, ugyanúgy ha olyat kérdezek ami két számra is igaz, akkor a nemleges válasszal tudok csak eredményre jutni. Egyetlen kérdést lehet feltenni, Józsi hülye-e vagy?
hármas, ez nagy hülyeség. ha nemet mondd, akkor vagy 2re, vagy 3ra gondolt.
Ha 1=igen, 2=nem és 3=nem tudom, akkor erre a kérdésre igennel válaszolsz? Ha igennel válaszol, akkor az 1-esre gondolt, ha nemmel, akkor a 2-esre, ha "nem tudom"-mal válaszol, akkor a 3-asra.
Ez a harmadik, amit írok, örülnék neki, ha valami építõ jellegû hozzászólás is érkezne a gondolatmeneteimre: A gondolt számból vonj ki 2-t. Természetes számot kaptál? Ha igennel válaszol, akkor a 3-ra gondolt, mert 3-2=1, ami természetes szám. Ha nemmel válaszol, akkor az 1-re gondolt, mivel 1-2=-1, ami nem természetes szám. Ha nem tudja, akkor a 2-re gondolt, mert 2-2=0, és még a nagy matematikusok között is vita tárgya, hogy a 0 természetes szám-e vagy sem.

Mi a válasz erre a kérdésre?

Legjobb válasz: A válasz: nincs rá válasz.

A válasz: nincs rá válasz.
Arra a válaszra, amiben azt kérdezed, hogy mi a válasz rá, nem létezik logikus válasz.
Hakuna Matata!
Az hogy kösd fel magad! XD
"Mi a válasz erre a kérdésre?" Erre a kérdésre a válasz: mi.
Forever The Sickest Kids - Whoa oh!
egészsédre
Jaja... Chuck...
A kérdező hozzászólása: TÉVES. A helyes válasz ez.
D
z
A
B
Chuck Norris!
the question is what is the question

Mi a válaszod erre a kérdésre?

A Fed?neve: Pip?-ben ugye az van, hogyha az a mérleg a rossz oldalra áll akkor minden rossz lesz stb.. ezt láthattuk is. Na de mivan akkor, hogy a túl jón van súly?

Legjobb válasz: akkor olyan lesz minden mint az ilyen született feleségek Bree-jénél.minden tökéletes és ebbe pusztul bele minden hogy tökéletesnek kéne lennie mindennek de erre mi képtelenek vagyunk!

akkor olyan lesz minden mint az ilyen született feleségek Bree-jénél.minden tökéletes és ebbe pusztul bele minden hogy tökéletesnek kéne lennie mindennek de erre mi képtelenek vagyunk!


Mi a válasz erre az IQ kérdésre hogy, Svájci segítség: egészítsd ki?

http://iq-game.shell.tor.hu/index.php ezzen az oldalon van a kérdés

Hangkartya hibam van nem mukodik egypar jateknal amin direct x 9. 0c compatible sound cardot ker mi a valasz erre?

Ugytunik hogy hangkartyaval van gondom egypar jateknal normalisan megy a hang valamejiknel recseg valamejiknel meg abszolut nem hallani de csak a beszedhangokat. Valaki tudna segiteni? nem szeretnek venni uj hangkartyat valami mas otlete van valakinek?
Bírósághoz fordulhatsz.
Megnézed a szerzõdésben a nemfizetésre vonatkozó kitételeket és azokat végrehajtod. Azután bíróság.

Mi a válasz erre a matematikai rejtvényre?

Az ABC háromszögben AB=6 cm, AC=12 cm, az AC oldallal szemközti szög pedig az AB oldallal szemközti szög háromszorosa. Mekkorák a háromszög belsõ szögei ?

Legjobb válasz: Nem rejtvény. 12/6 = sin 3x / sin x 2 = (3 sin x - 4 sin^3 x)/sin x 2 = 3 - 4 sin^2 x sin^2 x = 1/4 sin x = +/- 1/2 Csak hegyesszög lehet. x = 30° 30°, 90°, 60° BC = 10,39 cm

Nem rejtvény. 12/6 = sin 3x / sin x 2 = (3 sin x - 4 sin^3 x)/sin x 2 = 3 - 4 sin^2 x sin^2 x = 1/4 sin x = +/- 1/2 Csak hegyesszög lehet. x = 30° 30°, 90°, 60° BC = 10, 39 cm
Így jobb: [link] (Íme)

Mi a válasz erre?

Keressünk szabályt, és az alapján folytassuk a következõ sorozatot! 1,4,6,8,9,10,12,14,15...

Legjobb válasz: Ezek a nemprímszámok egymás után. Folytatása: ...16, 18, 20, 21, 22, 24...

Ezek a nemprímszámok egymás után. Folytatása: ...16, 18, 20, 21, 22, 24...
Ezek nem a nemprímszámok, ugyan is az 1 az prímszám mert önmagával osztható, és semmi mással. Ilyen a 7 is pl.
Bocsánat visszavonom.

Szerintetek? Mi a válasz erre?

Egy kis kertben 2 nap alatt összesen 95 láda almûát szüreteltek le ,és még felszedtek 28 kg hulott almát .Az átválogatás után 72 láda almát eladtak a piacon , valamennyit megtarotak maguknak ,és 240 kg hibás almát ez almalékésztitö üzem vásárolt meg . Hány kilogramm alma lehetett egy ládábanm ?

Legjobb válasz: 2*95+28-72-x-240=x -94-x=x -94=2x x=-47 tehát 47 kilo almát kellett rakni egy-egy ládába, hogy a ládában ne legyen semmi.

2*95+28-72-x-240=x -94-x=x -94=2x x=-47 tehát 47 kilo almát kellett rakni egy-egy ládába, hogy a ládában ne legyen semmi.
Ne baxxatok má ki velem, gyerekek! Hát má mindenki...? :-DDD
"x=(212+y)/23 y>0 y=0 x>9, 22" Ez csak úgy véletlenül ott maradt a végén.
Ha egy ládában x kg alma van, és amit megtartanak maguknak az y kg, akkor a mérleg a következõképp alakul: 95x+28=72x+240+y y=23x-212 Mivel amit megtartanak, az mindenképpen több a semminél, azaz y>0: 23x-212>0 23x>212 x>212/23 Egy ládában legalább 212/23=9, 217 kg alma van. Valószínû, hogy egy ládába egész számú kilogramm almát tesznek, esetleg egy szép kerek 10 kilogrammot. x=(212+y)/23 y>0 y=0 x>9, 22
10 kiló
A kérdező hozzászólása: Icsit hosszabban , hogy van most ez a számolás , bocsi nem nagyon értem :(
950+28=720+240+18 Na az a tizennyóc, amit megtartottak maguknak!
A kérdező hozzászólása: legyenszíves még mavalaki válaszolni .:)
A kérdező hozzászólása: És ez , hogy jött ki !? :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat ! :)

Mit jelent vagy mi a válasz erre a német mondatra?

Wie lautet das zweite Wort in diesem Satz?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy "Mit jelent a második szó ebben a mondatban"

Azt jelenti, hogy "Mit jelent a második szó ebben a mondatban"
A kérdező hozzászólása: addig oké, magyarul is tudom mit jelent, egy német oldalra akarok regizni, ahol ez a biztonsági kérdés, mit írjak válasznak?
A fenti mondatban a "lautet" szó a második (nem?)
Megtudod számolni te is, melyik a második szó abban a amondatban (sztem a "lautet")
Vigyázz vele Nehogy fizetõs legyen ahova beregizel (Egy ismerõsömnek egy hasonló után magas számlát küldtek) Elõször gyõzödj meg róla, h ingyenes a dolog


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!