Találatok a következő kifejezésre: Mi a válasz (2558 db)

Mi a válasz erre? (lent)

Józsi gondol egy számra az 1,2,3 közül az egyikre... Én kérdezhetek tőle 1 db kérdést, Józsi pedig úgy válaszolhat csak h "igen", "nem", "nem tudom", és nekem 1 db kérdésből ki kell találnom h melyik számra gondolt az 1,2,3 valamelyikéből... Mit kérdezzünk Józsitól?

Legjobb válasz: Ha egy kétjegyû számot készítek azokból a számokból, amiket nem választottál ki 1, 2 és 3 közül, az prímszám lesz? - Ha 1-et választja, akkor a kimaradtakból 23 és 32 készíthetõ, ezek közül 23 prímszám és 32 nem, tehát a válasz: nem tudom. - Ha 2-t választja, akkor a kimaradtakból 13 és 31 készíthetõ, mindkettõ prímszám, tehát a válasz: igen. - Ha 3-mat választja, akkor a kimaradtakból 12 és 21 készíthetõ, egyik sem prímszám, tehát a válasz: nem.

Ha egy kétjegyû számot készítek azokból a számokból, amiket nem választottál ki 1, 2 és 3 közül, az prímszám lesz? - Ha 1-et választja, akkor a kimaradtakból 23 és 32 készíthetõ, ezek közül 23 prímszám és 32 nem, tehát a válasz: nem tudom. - Ha 2-t választja, akkor a kimaradtakból 13 és 31 készíthetõ, mindkettõ prímszám, tehát a válasz: igen. - Ha 3-mat választja, akkor a kimaradtakból 12 és 21 készíthetõ, egyik sem prímszám, tehát a válasz: nem.
Bármit kérdezel, ha azt válaszolja, hogy nem tudja, akkor nem vagy elõrébb. Ez így értelmetlen.
De amíg nem írja le az összes számjegyet, nem tudhatja, hogy mire végzõdik...
Mivel a végtelen nem szakaszos tizedestörtek nem rendelkeznek utolsó számjeggyel, ezért is végtelen sok lépésben konstruált matematikai objektumok, simán rávághatja, hogy nem 1-re végzõdik, mert tényleg nem arra végzõdik, ahogy más számjegyre sem.
Nézzük, errõl mi a véleményetek: A gondolt számból vonj ki 1-et, utána vonj gyököt, majd az eredményt írd fel tizedestört alakban. Az utolsó számjegy, amit leírsz, az az 1-es? Ha nemmel válaszol, akkor az 1-re gondolt, mivel gyök(1-1)=0, így az utolsó számjegy nem 1. Ha igennel válaszol, akkor a 2-re gondolt, mivel gyök(2-1)=1, így az utolsó számjegy 1. Ha nem tudja, akkor a 3-ra gondolt, mivel gyök(3-1)=gyök(2), amirõl tudvalevõ, hogy végteles sok számjegye van, így nem tudhatja, hogy 1-re végzõdik-e.
Bocs, de nem teljesen értem, miért lenne vagy 2 vagy 3, ha egyszer megadtunk egy utasítást, ami alapján kell válaszolnia. Különben is, ha tudsz jobbat, akkor mondjad!
Nem tudok, de szerintem más sem olyat olyat kérdezni ami igenlõ és nemleges válasz esetén is kizár két alternatívát a válaszlehetõség közül. A nem tudom válasszal meg az égvilágon nem megyek semmire. Vagy olyat kérdezek ami egy számra igaz és ha betalálok akkor mázlim, van de ha nem akkor ott van még két szám ami közül választhatok, ugyanúgy ha olyat kérdezek ami két számra is igaz, akkor a nemleges válasszal tudok csak eredményre jutni. Egyetlen kérdést lehet feltenni, Józsi hülye-e vagy?
hármas, ez nagy hülyeség. ha nemet mondd, akkor vagy 2re, vagy 3ra gondolt.
Ha 1=igen, 2=nem és 3=nem tudom, akkor erre a kérdésre igennel válaszolsz? Ha igennel válaszol, akkor az 1-esre gondolt, ha nemmel, akkor a 2-esre, ha "nem tudom"-mal válaszol, akkor a 3-asra.
Ez a harmadik, amit írok, örülnék neki, ha valami építõ jellegû hozzászólás is érkezne a gondolatmeneteimre: A gondolt számból vonj ki 2-t. Természetes számot kaptál? Ha igennel válaszol, akkor a 3-ra gondolt, mert 3-2=1, ami természetes szám. Ha nemmel válaszol, akkor az 1-re gondolt, mivel 1-2=-1, ami nem természetes szám. Ha nem tudja, akkor a 2-re gondolt, mert 2-2=0, és még a nagy matematikusok között is vita tárgya, hogy a 0 természetes szám-e vagy sem.

Mik a válaszok?

1.) Who won the civil war in the 17th century? 2.) In what part og England is Wessex? 3.) Which of these names is of partly Roman origin?

Legjobb válasz: Which of these names is of partly Roman origin? hát erre a kérdésre passzolom a választ, minek után felsorolt nevekbõl kellene kiválasztani hogy melyik római eredetû.. de a többire a google is biztos tudja a választ, akár angolul, akár magyarul írod be...

Which of these names is of partly Roman origin? hát erre a kérdésre passzolom a választ, minek után felsorolt nevekbõl kellene kiválasztani hogy melyik római eredetû.. de a többire a google is biztos tudja a választ, akár angolul, akár magyarul írod be...
Van egy szöveged, a kérdések felett/alatt. Na abból megtudod a válaszokat. Ha nem, akkor gépeld be a szöveget és mi megmondjuk.

Mi a válasz erre a kérdésre?

Legjobb válasz: A válasz: nincs rá válasz.

A válasz: nincs rá válasz.
Arra a válaszra, amiben azt kérdezed, hogy mi a válasz rá, nem létezik logikus válasz.
Hakuna Matata!
Az hogy kösd fel magad! XD
"Mi a válasz erre a kérdésre?" Erre a kérdésre a válasz: mi.
Forever The Sickest Kids - Whoa oh!
egészsédre
Jaja... Chuck...
A kérdező hozzászólása: TÉVES. A helyes válasz ez.
D
z
A
B
Chuck Norris!
the question is what is the question

Angol feladatok, mik a válaszok? (normális választ)

Our local library, which is situated at the edge of the park....the road from my houaw, is a surpsingly good one. The outside is quite modern, and....the atmosphere is very quiet and relaxed. Books are arrenged neatly......the shelves, and people sit......tables or......comfortable armchairs, reading and taking notes......the windows you can see the green trees of the park. (through,in,on,across,inside,at) Her brothers, both of....are university students, enjoy going surfing. In the café....I go to my lunc break. The old building which is now being restored,once belonged to a wealthy marchent....ghost is said to haunt a place.

Legjobb válasz: Az elsõ szöveghez sorban így: across, inside, on, at, in, through

Az elsõ szöveghez sorban így: across, inside, on, at, in, through

A "Szebb jövõt! " köszönésre mi a válasz?

Igaz,hogy azt kell rá válaszolni,hogy "Adjon az Isten"???

Legjobb válasz: Válasz: "Jobbik nélkül, testvérem!"

Válasz: "Jobbik nélkül, testvérem!"
Tavesz baktalo!
A kérdező hozzászólása: Na húzz innét a cigány hozzászólásoddal..gondolom te is az vagy..de örülj, hogy itt az egész világ elõtt nem fogom leírni mit gondolok rólatok
Látom az eddigi válaszolók kissé illuminált állapotban írogattak neked a sarki kocsmából. Akkor adok neked értelmes választ: Ezt a köszönési formát a Leventések használták, és az volt erre a válasz, hogy "Adjon az isten!". A Jobbik ezt pont fordítva használja, de a csürhének ez nem tûnik fel.
Az orbán récsölökhöz hasonló talpalávalókat megkérném, hogy ne árasszanak el alpári, vállalhatatlan, undorító stílusban megírt szövegekkel. Ez lehet, hogy a sarki kocsmában elmegy, de ez nem az.
Jobbikos vagyok és a kocsmát is szeretem, mi ebben a baj?
Nincs ezzel baj, csak úgy állítják be, mintha a jobbikosok egyfolytában a kocsmában lennének, ami inkább pont fordítva van. Hiába, ez a leghathatósabb "érvük", amivel harcolnak a az elnyomás és a növekvõ alkoholárakkal szemben.
Akkor mi van, ha valaki simán visszaköszön, hogy " heló, jó napot, szia" vagy bármi más, attól, hogy valaki " politizálva " köszön, az nem azt jelenti, hogy a másik félnek is kötelezõ felvenni a stílust és úgy köszönni vissza.
Mivel ez nem köszönés, így semmi.
so si tusa phrala?
Köszönöm, viszont kívánom/ neked is viszont!:)
Éljen Izrael!
LEHET
A válasz két féle lehet: 1. " megkaptad már a munkanélkülit?" 2. " piszkos hazaárulók akik kimentek dolgozni külföldre pfujj"
" Neked is, gyere menjünk vissza a kocsmába"
Azt is mondhatod Ezt is: Viszont neked is Vagy visszamondod, én azt szoktam.
Szerintem az is jó, hogy " megvan már a nyóc általánosod?"
Éljen Szálasi.
Pártállástól függõen: Gyerünk, csináljuk meg! Lehet más a politika Itt az idõ! Összefogás stb.
A kérdező hozzászólása: De azt lehet rá válaszolni, hogy adjon az isten?
Shalom! :)
szebb jövõt és erre a válasz cigányok nélkül az lesz
Azért én azt nem szeretném, sajnos nem csak a cigányoknak és a zsidóknak volt rossz. Ámbár egy reggel hattól este 6ig tartó mindennapos munkaszolgálatra bevinném õket :) (NEM MINDET, CSAK AKI NEM HAJLANDÓ DOLGOZNI, ALPÁRI MÓDON VISELKEDIK, NEM TISZTELI A MAGYAR HAGYOMÁNYOKAT, EMBEREKET!!!!!!) (a normális, tisztességes cigánnyal(ha van olyan) nincs bajom.)

Mi a válasz rá?

A sivatag közepén van egy ember, aki meztelenül fekszik ott halottan, a ruhái sehol, és mellet van egy gyufa. Na erre mi a válasz?

Legjobb válasz: Tudom a választ, de nem fogom lelõni. :)

Tudom a választ, de nem fogom lelõni. :)
A kérdező hozzászólása: na mond :DD
Nem is volt kérdés.
Nagyon jó! Egyetemi vizsgakérdésre itt keresi a választ!

Na erre mi a válasz? !

Sokszor látom, (néha én is ilyen vagyok, de ha nincs más, akkor leülök) szóval, a MÁV személyszállításról van szó, és az utasokról, hogy; van egy "üres" 4 személyes hely, ahol csak egy ember ül, az illető mégis tovább megy, hogy olyan helyet találjon, ahol senki sem ül... miért?:D Kíváncsi vagyok tették e már föl ezt a kérdést:D itt egy másik példa: a vasútállomáson, áll egymás mellet két vonat, mikor elindultok, (az a mozdony, amelyiken te ülsz) nem tudod megmondani, melyik vonat is indult el most?! amin ülök, vagy a másik??! Ez mindenivel megesett már... vagy mikor mész le a lépcsőn, és azt hiszed van még1 lépcsőfok, és akkorát lépsz, hogy beesik a derekad. Ez is sokunkkal megesik. Szal [email protected] hasonlítunk, jelentéktelennek tűnő dolgokban, de nem is vesszük észre. Szal várom a megoldást, a fő kérdésre: Az utasok és ülőhelyek kérdése:D 20/F

Legjobb válasz: Mert érzed ahogy elhalad melletted úgymond megmozgatja a te szerelvényedet. Az elsõ kérdésre a válasz pedig az hogy mindenki egyedül szeret ülni és nem szeret alkalmazkodnia másikhoz.Meg mi magyarok alapból távolságtartóak és hûvösek vagyunk.

Mert érzed ahogy elhalad melletted úgymond megmozgatja a te szerelvényedet. Az elsõ kérdésre a válasz pedig az hogy mindenki egyedül szeret ülni és nem szeret alkalmazkodnia másikhoz.Meg mi magyarok alapból távolságtartóak és hûvösek vagyunk.
Szia! Az utolsó tavaszi vonatozásomnál néhány perc alatt szóba elegyedtem a szomszédokkal, majd ezt követõen a kocsi másik felébõl is odajött hozzánk egy srác!A kalauz elkérte a jegyeket, végigment a vonaton, majd mikor végzett odaült hozzánk és míg le nem szálltunk beszélgettünk! És ez nem egy egyedi eset!Én keresem a kapcsolatot és engem is megkeresnek, mert szeretek beszélgetni! Ha hiszed, ha nem a világodat te teremted olyanná amilyen!
Túlzsúfolt nagyvárosban kell is annyi személyes teret hagynunk egymásnak, amennyit csak módunkban áll. Én kifejezetten utálom, ha szükségtelenül "belelépnek az aurámba". Nyilván a teli vonaton muszáj szorosan egymás közelébe húzódni, de ha vannak üres helyek, akkor inkább szóródjunk széjjelebb.
Azért, mert bizalmatlan vagyok velük, néha ijesztõek is. Meg utálom ha akar velem beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ:D már jó ideje ezen "agyaltam"

Földrajz házi!? Mi a válasz?

Mi a különbség a hegység és hegységrendszer között?

Legjobb válasz: Kösz!!! Ami az elso valasz :DDD

A kérdező hozzászólása: Kösz!!! Ami az elso valasz :DDD
A hegységrendszer több hegységbõl felépülõ természeti építmény:D Nem tudom jobban megfogalmazni, de ez a lényeg.
A Mátra az egy hegység, a Kárpátok meg egy hegységrendszer. Na, ezek alapján mi a különbség?

Mit jelent, mik a válaszok a Szent péter esernyőjében? (lent)

1: Az egyik legenda él, a másik meghal. (mit jelent??) 2: Miért "különc" Gregorics Pál? 3: Hol játszódik a regény els? része? Kik a f?h?sei (két név)??? 4: Milyen két legendára épül a regény? Mikor találkozik a két legenda? 5: Milyen véletlenek segítik Wibra Gyurit a nyomozásban?

Legjobb válasz: Szerintem ezekre a kérdésekre nem igen fogsz így választ kapni... Egyszerûbb lenne, ha elolvasnád. Nem hosszú könyv, és nem is rossz (kötelezõ olvasmányhoz képest :D).

Szerintem ezekre a kérdésekre nem igen fogsz így választ kapni... Egyszerûbb lenne, ha elolvasnád. Nem hosszú könyv, és nem is rossz (kötelezõ olvasmányhoz képest :D).
rákeresel a googliban és megvan a válasz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!