Találatok a következő kifejezésre: Mi a tulajdonság amit a férfiak (8 db)

A jó humor alatt mit értenek (a nők de férfiak is írhatnak), és mik azok a tulajdonságok amik a nőknek szimpatikusak (1 fiú)?

Legjobb válasz: A jó humor számomra az, ha valaki szellemes, ha tud jópofa megjegyzéseket tenni és nem ízléstelen. Nekem fontos, hogy a barátom meg tudjon nevettetni. Más tulajdonságok, amik még szimpatikussá tesznek valakit: ha õszinte és egyenes, ha érzem, hogy bízhatok benne, ha minden szituációban korrekt, ha udvarias és ha pozitív kisugárzása van, ha mindenkivel ki tud jönni és ha figyelmes. Nekem azt hiszem ezek a legfontosabbak, de mindenkinek más az értékrendje és az "esete".

A jó humor számomra az, ha valaki szellemes, ha tud jópofa megjegyzéseket tenni és nem ízléstelen. Nekem fontos, hogy a barátom meg tudjon nevettetni. Más tulajdonságok, amik még szimpatikussá tesznek valakit: ha õszinte és egyenes, ha érzem, hogy bízhatok benne, ha minden szituációban korrekt, ha udvarias és ha pozitív kisugárzása van, ha mindenkivel ki tud jönni és ha figyelmes. Nekem azt hiszem ezek a legfontosabbak, de mindenkinek más az értékrendje és az "esete".
ha mindig van egy frappáns beszólása xD Mármint nem oylan h bánt vkit hanem mondjuk mondjuk iylen: tanár: -A moszatok kész táplálákot adnak át a gombafonalaknak a zúzmóban. Nah és mit ad cserébe a gombafonal? egy srác benyögi: - Szeretetet... xD nah jó ott viccesebb volt....:P
A humor ennyibõl áll, nyuszika megy az erdõben egyszer csak fotel...

Férfiak/fiúk! Mi az a tulajdonság, amit egy nőben a legjobban szeretni, illetve utálni tudtok? MI az, ami vonz titeket?

Köszönöm a válaszokat!:-)

Legjobb válasz: Miért van az, hogy a jó tulajdonságok közül a legtöbb illik rám (van önbizalmam is, de nem vagyok flegma sem, nem szoktam káromkodni, vidám vagyok... ) és így is több mint egy éve nincs barátom, de még csak nem is próbálkoznak? :/ Amúgy pedig szerintem elõttem a srácok/férfiak jól leírták, ha pasi lennék, én is ilyeneket írtam volna :)

Miért van az, hogy a jó tulajdonságok közül a legtöbb illik rám (van önbizalmam is, de nem vagyok flegma sem, nem szoktam káromkodni, vidám vagyok... ) és így is több mint egy éve nincs barátom, de még csak nem is próbálkoznak? :/ Amúgy pedig szerintem elõttem a srácok/férfiak jól leírták, ha pasi lennék, én is ilyeneket írtam volna :)
Szeretni:Kedves legyen, megértõ, és tartson ki a kapcsolatban.Igényes legyen és ne legyen annyira "divatmániás"Tehát öltözködjön, sminkeljen de ne úgy hogy mindig mindenbõl a legdivatosabb legdrágább cuccok, meg 20 kiló smink kelljen neki Utálni:Igénytelen, beképzelt, kötekedõ, vagy épp tipikus plázacica.Rühellem az olyanokat pl.: akik 20kiló alapozóval 2méteresre kikent szempillával meg szájjal szaldgálnak Részemrõl ezek.
Hát amit a legjobban szeretek, az ha nyitott mindenre, és normális gondolkodásmódja van, nem fél kitûnni a tömegbõl. Nem az a sablonos nagyvárosi elkényeztetett hülye p... van tartása, nem sértõdik meg minden kis semmiségen, vicces. Amit utálok, ha flegma, lekezelõ, vagy plázacica, Ha a barátnõivel bulizás a hobbija, semmihez sem tud érdemben hozzászólni, nem ért semmihez. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ha csak egyet lehet választani mindkettõbõl akkor a szerethetõ tulajdonság az empátia, ami pedig nagyon taszít, az pedig ha egy nõ káromkodik.
Nos, a legjobb az, ha nyitott a világra, kedves, intelligens, empatikus, ugyanakkor van önbizalma is, na meg persze csini-szexi. Szerény véleményem szerint a legnehezebb megtalálni az önbizalom és a kedvesség közti egyensúlyt. Egy önbizalomittas, ugyanakkor flegma és lekezelõ nõ vonzó lehet a kisugárzása miatt, de nem lehet vele mit kezdeni hosszútávon, mert saját magán kívül igazából senki nem érdekli õt. A másik véglet pedig az önbizalomhiányos, kedves, visszahúzódó nõtípus, aki folyton zavarban van és dadogva beszél, na az sem valami szerencsés. Ami a két véglet között van, az a tökéletes. Szóval én legjobban azt utálom, amikor egy nõ ilyen univerzum központjának meg kishercegnõnek tartja magát és nincs másokra tekintettel.
Szeretni: figyelmes, elõzékeny, õszinte, rugalmas, nõies, belevaló, dilis, idióta, gerinces... :D Utálni: figyelmetlen, egoista, hazug, rugalmatlan, pasis, beszari, konzervatív, átlagos, gerinctelen... :D 22f

Férfiak! Mik azok a tulajdonságok amik elengedhetetlenek egy nõnél? ( külsõ, belsõ egyaránt)

Elõre is köszönöm

Legjobb válasz: "miért bukik a legtöbb férfi a nagycicis, kacsaszájú plázacicusokra" Ez nem így van. Értelmes, jó ízlésû férfiak ki nem állhatják a kacsaszájat.

"miért bukik a legtöbb férfi a nagycicis, kacsaszájú plázacicusokra" Ez nem így van. Értelmes, jó ízlésû férfiak ki nem állhatják a kacsaszájat.
Legyen kibaxottul bájos. Arra nagyon bukom:DD
Szia kedves kérdezõ. :) Ezen már én is gondolkodtam, hogy megkérdezem. :P De azért vicces ez az egész... :P Nagyon sok pasi kérdezi itt, hogy a nõk miért olyanok, hogy csak a pénzre hajtanak, stb, stb...és, hogy nem veszik észre a belsõ értékeket... Ja meg valamelyik kérdés az volt, hogy mivel kell szerintünk egy 28-30 éves férfinak rendelkeznie...nem tudom már pontosan a kérdést, de a lényeg nem is ez, hanem a kérdezõ egyik válasza, hogy milliószor hallotta már azt, hogy jaj, nem is fontos a pénz, mindegy, hogy a pasi szegény vagy gazdag... Na, itt esik a fene s*ggre... Általában a pasik is azt mondják, hogy legyen a csaj bájos, jó humorú, okos, jól nevelt... Na igen, de ha csak "ennyi", akkor általában miért bukik a legtöbb férfi a nagycicis, kacsaszájú plázacicusokra ? :D Jó persze, a külsõ is fontos, de ahogy én végignézem az embereket az utcán, valahogy egyre kevesebb átlag csajt látok, majdnem mindegyiken van valami mû... :D
Mindegy, milyen vagy, úgyse kellenél. 20/F
Aki férfi annak tagadhatatlanul mindig is a nagycsöcsû feltûnõ 'nõk' jönnek be, kölcsönösen leszarják a belsõ értékeket csak nézzen ki jól. És van a másik férfi típus akinek ennek az ellentéte kell. Vannak a válógatós férfiak.. 'legyen hosszú szõke haja, a rövid hajú nõk szerintem egyáltalán nem nõiesek vagy a kék szemû csajokra bukok' típus. Végülis õk isa külsõre mennek, deha megtalálnak barnahajúként még arra is képesek, hogy közöljék veled, hogy 'a szõke jobban állnam aszõkét jobban szeretem' stb. Igazi férfi az akinek pár kell, és nem csak a külsõdet nézi és tud értékelni a mai világban. Hé 'férfiak'! Nagyon egyszerûek vagytok és átláthatók.
Na ja. Vagy az a szöveg hogy "nem kell soványnak lenned, a fiúk azt szeretik ha van mit fogni". Haggggyuk már. Valljuk be, ha lenne 1 pasi elõtt 2 csaj, az egyik átlagos kinézetû normális lány lenne, a másik egy agyonszolizott vékony, mûcicis mûhajú, agyonsminkelt plázacica, akkor minden pasi a farka után menne és a másodikat választaná. Mindegy mennyire buta vagy nyávogós.
"Egy k*baszott kisangyal, az ágyban durva domina"
Nagy mellei legyenek, és rideg legyen.
Ahogy viszont én látom: egyéjszakásra, futó kalandra elsõsorban a kihívó, feltûnõ külsõvel megáldott/rájátszott lányokat tartják kívánatosnak. ezekben az esetekben a belsõ max annyiban számít, hogy meleg legyen odabent. és hogy ne kelljen túl sok Martinit venni neki. viszont aki komoly kapcsolatra vágyik.. ott többnyire nem a külsõ a mérvadó. fontos persze, de nem annyira, mint a bulihelyeken egy-két kettyintésben reménykedõ "úriemberek" esetében. ha ápolt, igényes, normálisan öltözködõ, csinos lányról van szó, akkor már állíthatjuk, hogy legalább egy, de inkább több pasinak valamilyen szinten bejön. viszont hogy tesznek-e azért, hogy összejöjjenek a lánnyal, az már személyfüggõ. van, akinek a humor a legfontosabb, van, akinek az IQ. van, aki az érzékeny, anyáskodó, aggódó, óvó nõket keresik, és van, aki a határozott, harsány, játékos, vagány csajokat. van, akinek az a fontos, hogy nõies legyen jellemben is a lány, a báj, a kellem, stb. általánosságban azonban elmondhatjuk, hogy párkapcsolatban a pasik ugyanazokat az alapvetõ dolgokat tartják fontosnak, mint a nõk: hûség, õszinteség, odaadás. érzelmek, természetesen, de ez az ismerkedés kezdeti szakaszában még nem elvárható. remélem nem írtam nagy butaságot :D fiúk, cáfoljatok meg, ha mégis :) 20/l
Külsõleg: vékony, nagy mell, szép arc, bájos és kihívóan öltözködõ. Belsõ: fõzzön, mosson, takarítson, mindig kész legyen a sexre és mindenben értsen velem egyet, ne legyenek igényei. Remélem érzed az ironiát!!!
Annyira tipikus mindenki veri a nyálát, hogy hú kcsg férfiak csak a külsõre mennek blabla... Lényegében: Ha 1 éjszakásat keres a pasi, akkor teljesen m1 jól nézzen ki. Ha viszont párt keres magának (és komolyan is gondolja az egészet) akkor egyaránt számít mind a külsõ és belsõ tulajdonság. Az én preferencia rendszerem: Belsõ: értelmes(ez nem egyenlõ minimum 3 diplomával), lehessen vele beszélgetni, legyenek közös hobbijaink, közös érdeklõdésünk szórakozás terén, humorérzék, párkapcsolati szinten is legyen érett. Külsõ: Hát ne legyen dagadt, illetve 2.2 méter magas, hajszín stb teljesen m1, na meg ne szarrá szolizott melírozott p*csa legyen, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat :-) Szoval peldanak okaert mi a velemeny errol : egy , 170cm magas , barna haju, 66kg lany aki szeret sutni-fozni, takaritassal sincs problemaja, elegge szarkasztikus es kicsit kifordult a humora, magaraol ne mindana hog szep masok szerint az
#10:Pedig nem mindenki szereti, ha vékony egy lány.Én például szinte mindig a teltebb lányokhoz vonzódtam(de nem a kövérekhez). Engem például az is zavar, ha ki van festve egy lány. Én úgy gondolom, hogy mind a két nemnek ugyanaz a legfontosabb a másikban.Az pedig a biztonságérzet és az, hogy legyen közös témájuk.A biztonságérzet alatt nem azt értem, hogy egy nõnek kellene megvédenie a férfit, hanem arra gondolok, hogy akár férfi, akár nõrõl van szó, mindkettõnek azt kell éreznie a párjától, hogy kivételesek számukra.Késõbb pedig ebbõl adódik a bizalom. De ilyet a legnehezebb találni.Én eddig egyszer találkoztam ilyen lánnyal(legalább is azt hittem), végül pofára estem. A legfontosabb nekem egy nõben, hogy megbízható legyen és ne ígérgessen fût fát, ne vezessen az orromnál fogva, aztán ejtsen pofára, miközben még a becsapás pillanata után is azt hajtogatja, hogy milyen fontos vagyok neki és mennyire szeret. A külsõ is fontos, de az nem azt jelenti, hogy úgy kell kinéznie, mint egy modell.Elég, ha kicsit ad magára és igényes. Aki pedig itt hajtogatja, hogy minden férfi egyforma, annak csak azt üzenem, hogy én ugyanezt elmondhatnám a nõkrõl, azok után, amennyiszer csalódtam bennük.Fõleg, hogy még abban is csalódtam, akirõl azt hittem, hogy más, mint a többi lány. Elkezdhetem hajtogatni, hogy a nõknek az a fontos, hogy a párjuk 190+ magas legyen, mert eddig azt vettem észre, hogy az én 180 centim kevés mindenhez.Aki becsapott, amellett is hiába álltam ott jóban-rosszban, itt hagyott egy 2 méteres kopaszért.Szóval lehet általánosítani mind a két fél részérõl. De szerintem csak pechesek vagyunk és mindig pont a selejt embereket fogjuk ki.
A kérdező hozzászólása: Hát azt veszem észre , hogy itt inkább comment háború indult mintsem válasz adás a kérdésemre. Azoknak akik komolyan válaszoltak és azoknak is akik nem köszönöm. Várom a további válaszokat :)
10. válaszolónak köszönöm az általánosítást, de ezt figyeld: én pl. ki nem állhatom a szolizott barna bõrûeket (a fehér bõr szerintem a legszebb) mûhaj, mûcici -> fúj már, bottal sem piszkálnám meg smink meg a halálom, teljesen felesleges, most pár napig látszik egy pattanás, nagy ügy! 21/F
A végén tartsa a szájában... de végig. Ha nem akarja ne nyelje le, de az orgazmusom közben érezzem az ajkait! ;D ezt szoktad teljesíteni kérdezõ?
az hogy normális légy
Azért írtam, hogy a legtöbb... Sajnos igen is, egyre kevesebb a normális, intelligens, jó modorú férfi... Nem mondom, hogy nincs, de nagyon kevesen vannak.
A kérdező hozzászólása: Cuki vagy :D Nem is kelletem magam van párom egyszerûen kíváncsi vagyok , hogy mi az amit a mostani Férfiak fontosnak tartanak :)
Külsõ: (min. 1 kéz) ÉS (látás VAGY (beszéd és hallás)) Belsõ: gondolkodás képessége ÉS fogalmazás képessége Na ez a minimum. :)

Férfiak! Mi az a tulajdonságok amivel szerintetek rendelkeznie kell egy nőnek ahhoz, hogy működjön egy kapcsolat?

Ha lehet értelmes válaszokat szeretnék és legalább 25 éven felüliek válaszára vagyok kíváncsi:) Mi az ami fontos nektek, amire ti vágytok/vágynátok?? Vagy éppen mi az amit?l a világból is kirohannátok?

Legjobb válasz: Én az állandó vihogó és "húúúúú csajoktól" vágyok kenyába.

Én az állandó vihogó és "húúúúú csajoktól" vágyok kenyába.
Fontos: - Tudjon viselkedni - Értsen valamihez - Legyen normális hobbija (buli/tánc/zenehallgatás trión kívül) - Legyenek közös témáink, ez megkíván egy általános mûveltséget - Passzoljanak a szexuális fantáziáink (legalább részben) Falra mászok tõle: - Beképzelt, sznob (ezektõl a legjobban) - Unalmas - Frigid - Buta - Én vagyok a hobbija (5 percenként hív munka közben) 26/F
Tudjon SZERETNI és értékelje önmagában a NÕT! SZERETNI és nem "kapaszkodni", mert nagyon nem ugyanaz. NÕ legyen ne "nõcske" Kár hogy a többség nem ismeri a különbségeket. Ennyi...
Én a csöndes okos lányokat szeretem. Nálam 50%ig számít a belsõ, 50% a külsõ. Ne dohnyozzon, ne nézzen valóvilágot, egyetemig jusson el. Tipikusan az olyan lányok jönnek be, akiket az ember csak 2. nézésre szúr ki a tömegbõl. Ülök az egyetemi elõadáson, és körülnézek. Látok csomó lányt, mell kirakva, szõke maca stílus, vihognak, hangoskodnak, káromkodnak. Ha jobban megnézzük kik is vannak a teremben, 1-2 csöndes szende, törékeny lányt is látunk. Nekem õk tetszenek. Lehet, hogy azért mert én is csöndesebb fajta vagyok :) De belõlük lesz a legjobb pár. 20F
Legyen kedves, de õszinte, és legyen elég intelligens ahhoz, h tudjak vele beszélgetni. Amitõl kiráz a hideg: ha divatosan v qrvásan öltözködik, és még ami zavar, ha nem tudja megkülönböztetni az õszinteséget a bunkóságtól (ez mondjuk a nõk legalább 90%-ára igaz).
Cuki legyen :D
szûk hüvely
a leglényegesebb elem ahhoz, hogy egy kapcsolat hosszútávon mûködõképes maradjon az az, hogy te légy számára a legfontosabb, és viszont - ha ez megvan, minden más megjön magától; ha hiányzik, hiába erõlködik bármelyik fél, az a másik számára elviselhetetlen kényszer lesz egy idõ után, ami elkerülhetetlenül a kapcsolat megszakadásához vezet...

Fiúk, Férfiak mi az a tulajdonság amit legfõképpen hiányoltok egy modern nõbõl?

Mint például hogyan viselkedjen, könnyen vagy nehezen legyen kapható, mihez értsen a házimunkán belül, milyen legyen a személyisége....stb.

Legjobb válasz: Legyen saját gondolata, személyisége, éééééés szeresse a természetet! Lehessen vele kirándulni és ne legyen kényes.

Legyen saját gondolata, személyisége, éééééés szeresse a természetet! Lehessen vele kirándulni és ne legyen kényes.
Az öszinteséget
50 vagy annál több partnered volt?
2-es. Õszinteséget. hm. Valami miatt õszinteségi rohamot kaptam egy kezdõdõ kapcsolatban. Elmondtam hány partnerem volt és mennyire tetszik a srác. Többször nem találkozott velem. Azt hiszem nem követem el még egyszer ezt a hibát.
Én a modern fiúknál a káromkodásmentes szöveget hiányolom.
Micsoda egymásra találás.
#5 Heh, hát micsoda véletlen :D Én személy szerint nagyon szeretek kirándulni és a legjobb az lenne ha egy természetszeretõ nõvel tehetném :D Csak a többség inkább berúg, leissza magát és bulikban rázza magát. Huuuh éés hogy elkanyarodtam az eredeti kérdéstõl, nahát... Ja és igen stikkem hogy mezítláb nyomom nyáron az erdõbe fuck yeah. :D Na már megint elkanyarodtam... (elsõ voltam)
Azt, hogy természetes legyen. (Ami modern az mesterséges, nem pedig természetes.)
A kérdező hozzászólása: Az õszinteség mérvadó. Ebben egyetértek :) a 2. válaszra. A következõ válaszadónak: az hogy ha valaki bizonytalan és ebbõl kifolyólag nem tud konkrét választ adni egy kérdésre mert idõre van szüksége hogy eldöntse mit akar attól még lehet egy "tökéletes nõ" Az elsõ válaszadónak: akkor te a natúr nõkért vagy oda akik állatbarátok és természet szeretõk. Ez is jó szempont.
Off: Elsõ, én meg a modern férfiakból hiányolom a természet szeretetét, hogy lehessen velük kirándulni. Micsoda véletlen! :-D
Nõiesség...
En szeretem ha egy lany/no meg birja mondani kontorfalazas nelkul hogy mit szertne, nem pedig korulirja, meg azt varja hogy en a sohajtasabol kitalaljam hogy mire gondol. Borzaszto idegesito tud lenni amikor az "Igen" "Nem"-et jelent, a "Semmi baj" azt hogy "Nagy a baj", a "Mindegy" meg azt hogy "Dehogy is mindegy, es jaj neked ha nem jossz ra hogy mit akarok". Aki ezt kepes megtenni azzal nekem a tovabbiakban nincsen problemam, hiaba takarit, foz es mos ha kinszenvedes valtani vele par mondatot. Ha viszont boldogan osztok meg vele barmit mert tudom hogy az oszinte velemenyet hallom vissza nem pedig talalos kerdeseket meg rejtelyeket, akkor szivesen elnezem neki hogy nem foz minden nap, vagy nem takarit, vagy mittudom en mit nem csinal.
A kérdező hozzászólása: 10-es biztos azok a kényes szivárvány színû páwák :D akikben nem káromkodás hanem siránkozás lapul mint rossz tulajdonság.

Mi a legfontosabb tulajdonság amit a férfiak keresnek egy nőben?

inkább pasik írjanak, és lehet?leg csak egyet...

Legjobb válasz: Személyesség (belsõ) persze azért a külsõ is fontos de az olyan lényegtelen... -SZEMÉLYESÉG

Személyesség (belsõ) persze azért a külsõ is fontos de az olyan lényegtelen... -SZEMÉLYESÉG
jóság
Mindent elmondhatok neki, mert nem röhög ki *meg tudom beszélni vele a problémáimat *megértõ
aranyos, kedves, mindenröl lehet vele beszélgetni. nálam ezek a legfontosabbak.ha a klsöségeket kérdezed ami nálunk számit, az tényleg az arc és a popsi, de ha a belsõ tulajdonságok megvannak akkor ezek nem sokat számitanak, szivesebben vagyok egy olyan lánnyal aki aranyos és megértõ mint egy olyannal aki testileg tökéletes, mégsem lehet vele értelmesen beszélgetni.
Én mindent. 1., arc 2., popsi 3., személyiség(ha dohányzik vagy iszik akkor szóba se jöhet; és kicsit sportos legyen)

Mik azok a belső tulajdonságok, amik leveszik a férfiakat a lábukról?

persze hosszútávon így is marad.

Legjobb válasz: Jedi erõ, és nem utolsó sorban balta. garantáltan leveszed a lábáról ;D

Jedi erõ, és nem utolsó sorban balta. garantáltan leveszed a lábáról ;D
Szerintem a humor, a jókedv és a mosoly.
Ész, kreativitás, jó humor, odafigyelés, megértés, õszinteség.
Hát, fiúk, és mi van ha megvan a nevetés, tök hülye sem vagyok, kedves, türelmes, megértõ vagyok a srác szerint is... Mégsem kellek neki... ?! Sz*rt sem ér az egész, ha nem szeret belém :((((((
így van, ahogy az utolsó válaszoló írta!

Férfiaknak! Mik azok a belső tulajdonságok egy nőben, ami abszolút kiábrándító lenne, ha megismernétek?

Legjobb válasz: Túlzott féltékenykedés és hiszti, önteltség, önzõség

Túlzott féltékenykedés és hiszti, önteltség, önzõség
Egyszerûség, butaság, primitívség.
Hûtlenség, igénytelenség, éretlenség.
Megbízhatatlan, elsõsorban, pletykafészek.
Ha nõ primitív, rosszindulatú és makacs, az gáz.
Az, amit az arctámadó belepakolt...
Igen egy két tulajdonság megvan sok lányban.pl: ribancság, hiszti. Ja és a lényeget még nem írtam: felszínesség, pénrehajtás
primitívség, túlzott féltékenykedés, ego, pletykálás, ribanckodás, hûtlenség, állandó bulizás, más fiúkkal kacérkodás, hisztizés, butaság, igénytelenség, ápolatlanság, életuntság, az sem jó ha olyan mint egy darab fa.
rosszindulatúság (értem ez alatt, ha élvezi, hogy bunkó, gonosz másokkal) passzivitás. ez alatt meg azt értem, hogy pl beszélgettek, a fiú szépen kifejti a gondolatait, és a csaj meg: aha jaxd xd aha. aztán mondja a fiúnak: szórakoztass! meg egy nagy témát lerendez két szóval. na velük lehetetlen normálisan beszélgetni :D az visszataszító, ha beképzelt, egós. még ha tudja is magáról, hogy jól néz ki, ne higgye azt, hogy minden pasinak tetszik. inkább mindig arra törekedjen, hogy jobbá tegye magát. kifejezetten elõny, ha okos, intelligens a csaj. sajnos sok esetben a jó tanulmányi eredmény nem egyenlõ az intelligenciával. legyen nyitott a világra, ne csak az alkoholos italok érdekeljék, legyen saját véleménye, saját gondolatai hirtelen ennyi jutott eszembe. szólj ha kell még :D
A kérdező hozzászólása: hát jó sok dolgot leírtál, bár mondjuk szerintem egy-vagy két tulajdonság ezekbõl azért sok lányban megvan.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó válaszoló köszi, hogy ennyi mindent írtál:) Ha neked nem gond írhatnál még, sokat segítene, mert jó dolgokat írtál.
Ribancság, butaság, hazudozás.
beképzeltség, butaság, kétszínûség!
beképzeltség, bunkóság, mûhiszti, pesszimizmus, lehangoltság
A kérdező hozzászólása: de egy olyan lánnyal, akire mondjuk ezek jellemzõek gondolom alapból nem is járnátok, vagy azért adnátok még ezek ellenére is egy esélyt neki? Rám mondjuk hálistennek ezek a tulajdonságok nem jellemzõek.
13 -as nagyon jókat irt, ézekez is irhattam volna.
A kérdező hozzászólása: ezeket végül is meg tudom érteni. köszi a válaszaitokat
Hûtlenség, igénytelenség, ápolatlanság, bunkóság
egoizmus, ostobaság, igénytelenség ha ezt a kérdés azért tetted fel, mert fejlõdni akarsz: azt mondjuk/gondoljuk, amit szeretnénk. azaz ne a negatívumokra koncetrálj.
A kérdező hozzászólása: akkor többségében inkább az a ciki, ha a lány primitív. Olvasva az írásokat, mondjuk én más dolgokra gondoltam volna amik kiábrándítóak egy férfi számára.
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van tényleg valami hasonló dolog miatt kérdezem, hogy megtaláljam hogy bennem mi az ami iszonyatosan negatív belsõ tulajdonság, és talán ezen változtatnék.
Újpest-szimpátia
Hiszti..... és ha hazudik magának. Színészkedik, kétszínû, játssza az ártatlant miközben tudja, hogy õ tehet dolgokról.
kétszínûség, a túlzott nagy ego.
primitív, hiszti, hûtlen, arrogáns, beképzelt, bunkó

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!