Találatok a következő kifejezésre: Mi a tulajdonság amit (139 db)

Bika a csillagjegyem, ha jól számoltam, Ikrek az aszcendensem ( 1980. 04.25-én 6.10 perckor születtem Székesfehérváron ). Mik azok a tulajdonságok, amik az Ikrek tulajdonságai közül jellemzőek lehetnek rám?

Legjobb válasz: Megjött sügéragy 2. Az asztrológiának nincs értelme. Nem attól függenek valakinek a tulajdonságai, hogy melyik csillagjegy alatt születik. Gondolj már bele!

Megjött sügéragy 2. Az asztrológiának nincs értelme. Nem attól függenek valakinek a tulajdonságai, hogy melyik csillagjegy alatt születik. Gondolj már bele!
A kérdező hozzászólása: Ha valakit megbántottam, elnézését kérem ( igaz, akinek nem inge...), csak valahol szörnyû, hogy alapból kóklerek írogatnak vissza ( de ez még a kisebbik baj ), de hogy még szemtelenek is, szóval ez az elképesztõ. Ez lehet, hogy nem "az az oldal" ( nem, ez a dühöngõ oldal ), de pont az itt feltett kérdésem kapcsán léptem kapcsolatba olyan emberrel, aki tudott is értelmes választ adni.Mert ezek a kérdések nem csak az unatkozó embereknél jelennek meg, akik kimondottan azért vannak itt, hogy "Ma beszólok Neked - ha már segíteni nem tudok", hanem más, értelmes embereknél is, akik hozzá tudnak szagolni a témához és privátban megkeresik az embert, nem az oldal hasábjait használják arra, hogy melegebb éghajlatra küldjenek...
A kérdező hozzászólása: Szeretném, ha szakképzett asztrológus válaszolna. A választ elõre is köszi.
(nem vagyok szakképzett asztrológus, de valamennyit tudok ezekrõl a dolgokról, mert engem is érdekel).Az ikrekre a jó beszédkészség jellemzõ, mozgékonyság, intellektualizmus, kettõsség, szeretágazó érdeklõdés, jártasság a mûvészetekben, tapintatosság, különcség, lobbanékonyság, remek üzleti érzék, siker a szerelmeben, futó kalandok.(könyvbõl néztem) egyébként itt pontosabb válaszokat is kaphatsz:www.asztronet.hu, www, horoszkop.hu és hasonló oldalak
Gondolod, hogy egy szakképzett asztrológus itt ingyen fogja neked osztani az észt? Na, EZ egy tipikus bika-dolog.
A kérdező hozzászólása: Pont az ilyenek miatt írtam ki, hogy lehetõleg bennfentesek válaszoljanak. A szakképzett asztrológus alatt az is értendõ, kedvesem, hogy aki Táltos iskolát járt, vagy Okj-s képzést végzett, az is hozzá tud szagolni a dolgokhoz. Másoktól is várok természetesen válaszokat ( építõ jellegûeket! ), de pont az ilyen sügéragyúak miatt írom ki, lehetõleg ki írjon ( sajnálom, hogy nem lehet törölni a kérdést, mert azóta már felvillanyosított valaki.Ingyen!)
Hello, itt sügéragy:) Csak tudod, azért bosszantóak az ilyen kiegészítésû kérdések, mert ez az oldal pont arról szól, hogy NEM SZAKKÉPZETT emberek adnak más, szintén nem szakképzett embereknek tanácsokat. Most mondjam azt, h bár sem okj-s, sem másmilyen papírom nincs az asztrológiáról, uszkve mégis kb 10 éve foglalkozom a dologgal, de az ilyen lesügérezõknek ez nem jó... Csak még egyszer: EZ nem az az oldal.
:D nagyon jót mulattam az írásaitokon, ezt a "sügéragy" beszólást még nem hallottam, de nagyon jó. :D egyébként nem értem a kérdést, bika vagy és ikrek a párod, vagy a hozzád illõ partner? ez esetben nekem ikrek a volt párom és nem igazán jövünk ki egymással, mert nem kaptam meg tõle azt érzelmileg és testileg amire vágyom.

Férfiak/fiúk! Mi az a tulajdonság, amit egy nőben a legjobban szeretni, illetve utálni tudtok? MI az, ami vonz titeket?

Köszönöm a válaszokat!:-)

Legjobb válasz: Miért van az, hogy a jó tulajdonságok közül a legtöbb illik rám (van önbizalmam is, de nem vagyok flegma sem, nem szoktam káromkodni, vidám vagyok... ) és így is több mint egy éve nincs barátom, de még csak nem is próbálkoznak? :/ Amúgy pedig szerintem elõttem a srácok/férfiak jól leírták, ha pasi lennék, én is ilyeneket írtam volna :)

Miért van az, hogy a jó tulajdonságok közül a legtöbb illik rám (van önbizalmam is, de nem vagyok flegma sem, nem szoktam káromkodni, vidám vagyok... ) és így is több mint egy éve nincs barátom, de még csak nem is próbálkoznak? :/ Amúgy pedig szerintem elõttem a srácok/férfiak jól leírták, ha pasi lennék, én is ilyeneket írtam volna :)
Szeretni:Kedves legyen, megértõ, és tartson ki a kapcsolatban.Igényes legyen és ne legyen annyira "divatmániás"Tehát öltözködjön, sminkeljen de ne úgy hogy mindig mindenbõl a legdivatosabb legdrágább cuccok, meg 20 kiló smink kelljen neki Utálni:Igénytelen, beképzelt, kötekedõ, vagy épp tipikus plázacica.Rühellem az olyanokat pl.: akik 20kiló alapozóval 2méteresre kikent szempillával meg szájjal szaldgálnak Részemrõl ezek.
Hát amit a legjobban szeretek, az ha nyitott mindenre, és normális gondolkodásmódja van, nem fél kitûnni a tömegbõl. Nem az a sablonos nagyvárosi elkényeztetett hülye p... van tartása, nem sértõdik meg minden kis semmiségen, vicces. Amit utálok, ha flegma, lekezelõ, vagy plázacica, Ha a barátnõivel bulizás a hobbija, semmihez sem tud érdemben hozzászólni, nem ért semmihez. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ha csak egyet lehet választani mindkettõbõl akkor a szerethetõ tulajdonság az empátia, ami pedig nagyon taszít, az pedig ha egy nõ káromkodik.
Nos, a legjobb az, ha nyitott a világra, kedves, intelligens, empatikus, ugyanakkor van önbizalma is, na meg persze csini-szexi. Szerény véleményem szerint a legnehezebb megtalálni az önbizalom és a kedvesség közti egyensúlyt. Egy önbizalomittas, ugyanakkor flegma és lekezelõ nõ vonzó lehet a kisugárzása miatt, de nem lehet vele mit kezdeni hosszútávon, mert saját magán kívül igazából senki nem érdekli õt. A másik véglet pedig az önbizalomhiányos, kedves, visszahúzódó nõtípus, aki folyton zavarban van és dadogva beszél, na az sem valami szerencsés. Ami a két véglet között van, az a tökéletes. Szóval én legjobban azt utálom, amikor egy nõ ilyen univerzum központjának meg kishercegnõnek tartja magát és nincs másokra tekintettel.
Szeretni: figyelmes, elõzékeny, õszinte, rugalmas, nõies, belevaló, dilis, idióta, gerinces... :D Utálni: figyelmetlen, egoista, hazug, rugalmatlan, pasis, beszari, konzervatív, átlagos, gerinctelen... :D 22f

Mi az a tulajdonság, amit semmiképpen nem tudnátok tolerálni a párotokkal szemben?

Én ezeket: humorérzék hiánya,nem szereti az állatokat,csúnyán beszél,nem végez házimunkát.

Legjobb válasz: Úgy is fogalmazhatnék,hogy milyen tulajdonság az,ami miatt még az általatok elképzelt nagy õ-t is kirúgnátok? Bocsi a fogalmazásért,kicsit fáradt vagyok,de remélem azért érthetõ. Köszönöm a válaszokat

A kérdező hozzászólása: Úgy is fogalmazhatnék, hogy milyen tulajdonság az, ami miatt még az általatok elképzelt nagy õ-t is kirúgnátok? Bocsi a fogalmazásért, kicsit fáradt vagyok, de remélem azért érthetõ. Köszönöm a válaszokat
>Agresszió - minden formája (testi, lelki terror) >Szenvedélybetegség (alkohol, drog, játék - itt kiegészíteném, hogy nincs baj néha-néha egy-egy sörrel, meg azzal, hogy lottózik, viszont õ a maga kedvéért is tartózkodik a túlzásoktól, nem azért, mert a hárpia kényszeríti...) >Arrogancia >Hûtlenség >Hazudozás >Bulizós (bocsi, nekem nem fér bele és pont.) >...és most hirtelen ennyi jutott eszembe. Persze vannak olyan tulajdonságok is, amik már eleve kizárnák, hogy egyáltalán összejöjjek az illetõvel( pl. az említett humorérzék hiánya). Nem azért, mert én olyan jó vagyok, õ meg olyan rossz, hanem egyszerûen felesleges sínylõdni egy kapcsolatban mindkettõnknek, ha pl. semmit nem tudunk megbeszélni, nem mûködik a kommunikáció a kezdetektõl, vagy pl. teljesen eltérõ életfelfogásunk és céljaink vannak - mert ezek jó esetben már azelõtt kiderülnek, mielõtt elkezdõdne a kapcsolat. A fent felsoroltak meg azt zárják ki, hogy õ lenne a nagy Õ.
- állatkínzás (ha megtudnám úgy menne lapátra, hogy abban nem lenne hiba) - erõszakosság - mások lenézése - alkoholista
Én még a 4-et kiegészíteném: - hazudik - agresszív (akár szóban is) - butuska, egyszerû - igénytelen önmagára és környezetére - alkohol, drog
Ha felsõbbrendûnek érzi magát mert férfi, és ezt minden esetben érezteti is.
Na tessék, az egyik legfontosabbat ki is hagytam. Hazugság. #2
Hazugság (lényegtelen, hogy mekkora, vagy miben) Megcsalás (megbocsátás kizárva) Aggresszió Igénytelenség Tiszteletlenség
Agresszió.
Huh, jó sok van, de persze ilyenkor nem jut eszembe. Erõszakosság, bunkóság, igénytelenség, folyamatos káromkodás, mások lenézése, fõnökösködés (én vagyok a férfi, te csak egy nõ), monogámiaképtelenség... Biztos van még, most ez jutott eszembe.
látjátok, a nõknek semmi sem jó
Érdekes, szinte minden tulajdonságot felsoroltatok, amit a nõk általában ellenállhatatlannak tartanak a férfiakban...
az elõzõek meg a cigizés
Tiszteletlenség és az elõttem felsoroltak.
hûtlenség agresszió hazugság ha hülyének néznek alkoholizmus
Azért a legtöbb ilyen dolog még az ismerkedés alatt kiderül, tehát nem lenne a párom. Esetleg az agresszió olyan, hogy az nem feltétlen derül ki elõre, viszont amint így viselkedne, máris nem lenne a párom. Az alkoholizmust is lehet elõre látni (az esetek többségében), ha menetközben alakulna ki, akkor az annyira az én hibám, mint az övé.
-aggresszivitás -bunkó-érzéketlen-parasztsád -szexmánia
szélesen eltérõ politikai nézet, szélesen eltérõ világnézet, gyengébbek lenézése, megalázása, fölényesség, életképtelenség, tettre készség hiánya...
#17! Nõ és nõ közt is van különbség. Sokkal érdekesebb az, hogy sosincs szó jól mûködõ kapcsolatokról, a csapból is az folyik, hogy mindenkit megcsalnak, elhagynak, megvernek. Hisz ez a sztori érdekes. Rólam sem tudják még az ismerõseim se, hogy tök harmonikus, boldog a kapcsolatom a párommal, ez senkit nem érdekel. Bezzeg, ha verne, mindenki felkapná a fejét. Akinek van egy kis esze, nem is teszi terítékre a kapcsolatát. Akinek nincs, az meg úgyse magához illõ társat választ, hanem összeáll az elsõ jöttmenttel. Aztán sír. Erre a kérdésre nyilván nem ezek a nõk válaszolnak, mert fel sem merül bennük, hogy léteznek dolgok, amiket nem szabadna tolerálniuk egy kapcsolatban.

A jó humor alatt mit értenek (a nők de férfiak is írhatnak), és mik azok a tulajdonságok amik a nőknek szimpatikusak (1 fiú)?

Legjobb válasz: A jó humor számomra az, ha valaki szellemes, ha tud jópofa megjegyzéseket tenni és nem ízléstelen. Nekem fontos, hogy a barátom meg tudjon nevettetni. Más tulajdonságok, amik még szimpatikussá tesznek valakit: ha õszinte és egyenes, ha érzem, hogy bízhatok benne, ha minden szituációban korrekt, ha udvarias és ha pozitív kisugárzása van, ha mindenkivel ki tud jönni és ha figyelmes. Nekem azt hiszem ezek a legfontosabbak, de mindenkinek más az értékrendje és az "esete".

A jó humor számomra az, ha valaki szellemes, ha tud jópofa megjegyzéseket tenni és nem ízléstelen. Nekem fontos, hogy a barátom meg tudjon nevettetni. Más tulajdonságok, amik még szimpatikussá tesznek valakit: ha õszinte és egyenes, ha érzem, hogy bízhatok benne, ha minden szituációban korrekt, ha udvarias és ha pozitív kisugárzása van, ha mindenkivel ki tud jönni és ha figyelmes. Nekem azt hiszem ezek a legfontosabbak, de mindenkinek más az értékrendje és az "esete".
ha mindig van egy frappáns beszólása xD Mármint nem oylan h bánt vkit hanem mondjuk mondjuk iylen: tanár: -A moszatok kész táplálákot adnak át a gombafonalaknak a zúzmóban. Nah és mit ad cserébe a gombafonal? egy srác benyögi: - Szeretetet... xD nah jó ott viccesebb volt....:P
A humor ennyibõl áll, nyuszika megy az erdõben egyszer csak fotel...

Srácok! Milyen tulajdonságok ( külső, belső) tetszenek a lányokban? Mik azok a tulajdonságok amiket nem szerettek?

Legjobb válasz: Szeretem a szép arcú, csinos lányokat, kerek fenékkel, vékony derékkal, kicsi mellel. Belsõre meg bejön, ha egy csaj nagyszájú, vagány, magabiztos, intelligens, humoros és egy kicsit perverz.

Szeretem a szép arcú, csinos lányokat, kerek fenékkel, vékony derékkal, kicsi mellel. Belsõre meg bejön, ha egy csaj nagyszájú, vagány, magabiztos, intelligens, humoros és egy kicsit perverz.
kackiás bajusz! az a módi
külsõ : imádom ha egy lány alacsony :D szerintem annál cukibb dolog nem igazán van! a cuki még az a szem és az arc engem le lehet venni a lábamról ha meglátok egy gyönyörû arcot vagy egy szemet :) a belsõ azt meg majd úgy is megismerem:) amit nem szeretek az annyi hogy ha cigizik meg folyamatosan piál. 16/F
A külsõ szinte mindegy, csak fogjon meg. Melette lehessek önmagam és az sem baj, ha kicsit szótlan/félénk típus..szóval legyen okos. Utálom, ha egy lány bagózik, káromkodik és a többi.

Mi az a tulajdonság, ami miatt nem jöttök össze egy fiúval/lánnyal, ha egyébként minden más rendben van? Külső jegy inkább, mint belső tulajdonság. Van ilyen egyáltalán?

Olyanra gondolok, h. pl. nem tetszenek nektek a hosszú hajú fiúk, akkor ha találkoztok egy ilyen fiúval, akkor ha minden stimmel egyébként, attól még összejöttök vele? Vagy mondjuk az átlagos testalkatúak tetszenek, és most egy mackósabb fiúval randiztok, de egyébként minden más tetszik benne/rajta, attól még nem utasítjátok vissza? Vagy úgyis egyben kell nézni az embert, és nem így külön-külön? 22/L

Legjobb válasz: Egyben kell nézni, ha egyben jó nekem valaki, akkor összejövök vele, ha nem nem. De ha már most ott tartasz, hogy ezt vagy azt a "hibát" elnézed neki, mert egyébként nagyon tuti, akk felejtsd el. Neki se lesz jó a kapcsolat, meg neked se.

Egyben kell nézni, ha egyben jó nekem valaki, akkor összejövök vele, ha nem nem. De ha már most ott tartasz, hogy ezt vagy azt a "hibát" elnézed neki, mert egyébként nagyon tuti, akk felejtsd el. Neki se lesz jó a kapcsolat, meg neked se.
8-as vagyok: Viszont egyszer régebben találkozgattam egy testalkatra nekem jobban megfelelõ fiúval, aranyos volt, meg jóképû is, de mikor az írása alapján kiderült, hogy cseppet sem tud helyesen írni, nekem bizony elment tõle a kedvem (tényleg brutális volt, minden muszáj "elipszilonos jé"-vel, stb.). Szóval nálam inkább az ilyesmi a kizáró ok: -mûveletlen, nem lehet vele irodalomról beszélgetni -nem tud magyarul írni/beszélni -szûk látókörû -dohányzik -túl liberális nézeteket vall -munkamániás (úgy, hogy az más dolgok rovására megy) stb.
Kulsoleg nemtom van e ilyen tulajdonsag. Nem nagyon. Talan csak a koverseg, mert azt valahogy nem tudom toleralni:/ Belsoleg viszont annal tobb ilyen van. Bunkosag, igenytelenseg, szajhoskodes, ha valaki azt gondolja, csak neki lehet igaza... Ilyesmik. Ezek kiabranditanak.
Én egyszer nem jöttem össze egy sráccal, pedig minden oké volt vele, volt esze és szíve. Csakhogy épenséggel 210 centi magas volt és olyan bicepsze, hasa, háta, combja, hogy fát lehetett volna rajta vágni... Sajnálom, lehet, hogy ez sok önbizalomhiányos csajnak bejön, de én kényelmetlenül éreztem volna magam mellette. Más amúgy nagyon nem zavar, max. mondjuk ha ultra pattanásos lenne (bár egy hoszonéves srác már csak nem pattanásos). Húsosabb pasikkal sem volt sosem gondom, ahogy a soványakkal sem. Bejön a kopasz is és a fenékig érõ hajkorona is. Szem- és hajszín megaztán végképp nem számított soha. 21L
Én is olyan sráccal randizok, aki azon kívül, hogy nagyon helyes és jól néz ki, nem igazán az esetem azt leszámítva, hogy magas. Én a szõke kék szemûeket szeretem, õ barna hajú, barna szemû. Az vékony, nyúlánk, szálkás alkatú pasik tetszenek, õ erõs, széles vállú. Ami talán kizáró ok lehet nálam, az az, ha alacsonyabb, mint én, illetve, ha vékonyabb, véznább nálam. Mellettük nem érzem magam nõnek :D
Tehát van-e olyan tulajdonság, ami feltétlenül kizáró ok. Természetesen. A legrosszabb, ha buta vagy mûveletlen. Ehhez kapcsolódóan ha szélsõséges nézeteket vall. Ha gonosz. És hasonlók. De az, hogy én barnát szerettem volna, de aki épp tetszik, mondjuk szõke, nem különösebben izgat.
Kizáró ok, ha buta mint a t*köm. Kizáró ok, ha nehezebb mint én (kg) Kizáró ok, ha magasabb. (Persze mennyivel) Kizáró ok, ha idõsebb. (Persze nem 3 nap korkülöbségre gondolok, hanem felsõbb évfolyam.) Kizáró ok, ha jó barátom. (Mert tönkreteheti a kapcsolatunkat) Kizáró ok, ha nagyon-nagyon jóban vagyok egy olyan családtagjával, aki erõsebb mint én :D
alapvetõen hülye vagyok sok ember szemében és nem olyan jó értelemben de alapvetõen van humorom, célom, hobbim és szeretem az életem. F18
Nálam 2 kizáró ok van: -ha nem tud helyesen írni -ha a cipõje nem tetszik Ez a 2 dolog szerintem annyi mindent elárul egy illetõrõl.
Ja bocs, félreolvastam. Már értem..
13:23 Mi bajod van?
Nálam, ha a csaj szimpatikus külsõre, onnantól már csak a belsõ értékeit nézem. Pl zavaró a számomra ha nem mer kérdezni, vagy mindent harapófogóval kell kihúzni belõle. Szóval ha nem jön össze egy értelmes, kötetlen beszélgetésen alapuló rani, ahol nem az iõjárásról beszélünk akkor nem jövök vele össze ill nem kérek egy újabb találkozót. ha látom rajta hogy izgul, feszült de mellette próbál tenni a dologért akkor elhívom valahova még 1x, de ha itt ismétlõdik az elsõ akkor bye.
utolsó akkor neked "tökéletes" lenne egy retardált, izraeli begyöpösödött, dohányárú cég igazgatója :D
A kérdező hozzászólása: Nekem egyben tetszik a srác, akivel most ismerkedem. Egyszerûen csak meglepõdtem magamon, mert eddig az átlagos (nem túl sovány, és nem is túl kövér) fiúk tetszettek, most meg akivel randizgatom, egy kicsit mackósabb testalkatú. De egyébként minden más tulajdonsága olyan, amilyennek elképzeltem a számomra ideális férfit.
Nekem is mindig az átlagos, max. kicsit izmos fiúk jöttek be, lapos hassal. Erre összejöttem párommal, aki nem kicsit macis testalkat, sõt, elég nagy hasa van. Egyszerûen mert annyira megfogott az egész lényével. Totál belé zúgtam, és büszke vagyok rá, hogy Õ az enyém.
Konkrét dolog nincs, de ha nem tetszik az arca, akkor veszett ügy, ha csak a külsöt nézzük, az arc a legfontosabb. (Ne legyen nagyon vékony meg nagyon kövér sem, de elég széles a skála, 70-110 kg között igazából jó.) Az ideálom amúgy régebben mindig a mackós alkat, kreol bör, fekete haj, barna szem volt.... És akkor megismertem Öt... Átlagos testalkat, szökésbarna haj, zöld szemek, hófehér bör... Azóta sem tudom elfelejteni:-(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Srácok! Mi az a tulajdonság ami miatt egy lány egyből megtetszik nektek?

Legjobb válasz: ha számíthatok rá, akkor amikor baj van,kedves,szerethetõ stb.. külsõre: nincs ideállom,nem tudom.

ha számíthatok rá, akkor amikor baj van, kedves, szerethetõ stb.. külsõre: nincs ideállom, nem tudom.
Én imàdom ha cendesebb, egyedi. De ha külsõre nem tetszik akkor emiatt sem fog..
Ha nem öltözködik kihívóan, r.bancosan, és nem nevet sikítozva a barátnõivel. Meg nincsen egyébb irritáló tulajdonsága...
pozitív tulajdonság a negatív tulajdonságok hiánya
Hogyha Huncut ×_×
Ha ribizli és megpróbálja valami ócska dumával elõadni, hogy ártatlan szûz lány :)
Ha látom, hogy tesz a körülötte lévõkre.
Osztom az elsõ válaszoló véleményét :)

Mik azok a tulajdonságok, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy lánytól többet is akarjon egy srác? (párkapcsolatot)

Még nem találkoztak, szomszédos városban laknak. Csak interneten beszélnek. Így hogy lehet elérni,hogy elhívjon randizni vagy bármi?

Legjobb válasz: elõször is buta vagy, mert látszik, hogy valaki másról akartad kérdezni, de aztán végül az utolsó mondattal lelõtted magad másodszor pedig az ilyen butaság elkerülendõ, ha párkapcsolatot akarsz, szóval bocsi, de benned pont nincs meg az ami egy párkapcsolathoz kell (ész)

elõször is buta vagy, mert látszik, hogy valaki másról akartad kérdezni, de aztán végül az utolsó mondattal lelõtted magad másodszor pedig az ilyen butaság elkerülendõ, ha párkapcsolatot akarsz, szóval bocsi, de benned pont nincs meg az ami egy párkapcsolathoz kell (ész)

Fiúk! Mi az a tulajdonság amit nem vagytok képesek elviselni egy lányon?

(belső és viselkedési tulajdonságra gondolok)

Legjobb válasz: Az amikor: Mondani akarok valamit. Kicsit beszél. Áá inkább mégse. Na ez kb úgy fel tud idegesíteni hogy legszívesebben fejberúgnám xD

Az amikor: Mondani akarok valamit. Kicsit beszél. Áá inkább mégse. Na ez kb úgy fel tud idegesíteni hogy legszívesebben fejberúgnám xD
Ha mufurc Minden lanynak kell havonta par hiszti, ez nem is baj, de amikor alapbol flegma meg mufi, akkor inkabb fel se keljen.... kifesti magat, hogy szep legyen, de mosoly hianyaban sosem lesz az.... pedig a jokedvu lanyoknal nincs is szebb:)
- szava hihetetlen - céltalan - energiavámpír - állandóan a nyakamon lóg - nincs saját véleménye, vagy ha van is nem meri vállalni - a barátomtól érdeklõdik hogy mi a bajom (ha van) és nem tõlem kérdezi meg.

Mi az a tulajdonság amit/amiket nem bírtok elviselni egy pasiban? (lányok)

Küls?, és bels? tulajdonság is lehet.

Legjobb válasz: azt ha elhanyagol

azt ha elhanyagol
Nem szeretem ha egy férfi nagyzol, hazudik, és nem mondja ki amit gondol.:)
Ha megbízhatatlan, nem lehet rá számítani, megjátssza magát, ha kiszámíthatatlan, bizonytalan, döntésképtelen, sajnáltatja magát, kudarckerülõ és nem sikerorientált, passzív (megelékszik azzal, ha otthon punnyadhat a gép vagy tv elõtt), nem képes beleképzelni magát más helyzetébe, tetteiben nem mutatkozik meg, hogy szeretne, csak mondja (mondja, hogy így meg úgy szeret, de a kisujját sem mozdítaná), ha szerinte az a dolgok megbeszélése, hogy õ azt csinál, amit akar, én meg legyek megértõ. ha belsõleg ezek közül egyik sem igaz rá, én quasimodoba is beleszeretek. kb ennyi.
Ha önzõ, figyelmetlen.
ha nyámnyila, teszetosza, határozatlan.
Amikor úgy viselkedik egy lánnyal mint egy darab rongyal....!!!!Nagyképû, el van szálva magától......!!!Nahhh azt ki nem állhatom...!!!!
a nagyképû p.csöket!!!meg a másik végletet, amikor képtelen megszólalni, majd össze esik a félelemtõl ha lány van a közelben. legyen úriember, és lépjen fel mindíg a helyzetnek megfelelõen ;)
- ha nagyképû és bunkó. - semmibe veszi a nõket, csak dugni szereti õket. - nem szeretem a nagyon verekedõs pasikat sem fõleg az olyat aki állandóan azzal jön hogy neki milyen haverjai vannak és hogy mekkora háttere van -.- ez szánalmas :S - ha hazudozik - komolytalan, baromira gyerekes, semmirõl nem lehet vele beszélni, mert mindenen röhög. - megbízhatatlan
megelégszik :F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!