Találatok a következő kifejezésre: Mi a tulajdonság (442 db)

Halak holdjegynek mik a tulajdonságai?

Halak a holdjegyem.

Legjobb válasz: Oké, és mik a tulajdonságaid?

Oké, és mik a tulajdonságaid?
[link]
Bár nekem is inkább az lenne. A mérleg holdjegy szörnyû. Intellektualizálja, racionalizálja az érzelmeimet, sokszor mintha nem is lennének. A halak viszont kedves, empatikus, álmodozó, segítõkész, érzelmes. Negatívum a félénkség, szenvedélybetegségekre való hajlam (lsd. Bajor, Csernus).
Én eddig csak horgászjegyen láttam halakat, azt viszont eddig nem is tudtam, hogy már a holdra is lehet jegyet venni. Melyik pályaudvarról megy oda vonat?
Érzékeny, empatikus, eleinte visszahúzódó, döntéseiben néha bizonytalan. Bizonyos esetekben (ha ezt más is jelzi), akkor hajlamos lehet a szenvedélybetegségekre (fõleg a túlzott alkoholfogyasztásra). Viszont mindig meg kell nézni a horoszkóp egészét, és az sem mindegy, hogy nõrõl vagy férfiról van-e szó. Nõknél õt magát mutatja, férfiaknál azt a típusú nõt, akihez vonzódik - elsõsorban érzelmi, és nem fizikális szinten.

Ennek az alaplapnak mik a tulajdonságai? (nagyon nem értek hozzá, a tulajdonságait megnéztem az alaplap oldalán, de másmilyenre gondolok)

Alaplap neve:Gigabyte GA-M61PM-S2

Legjobb válasz: hali akkor alaplap DDR 2es RAM megy bele 16 GB ig bõvitheted, tehetsz ráá simpla procit pl 2ghz 3ghz vagy dual core 2 magos processzort is,sata kábel támogatás van rajta(tehetsz bele újabb winchestereket) van rajta monitor kimenet , pci expresz dolgokkal bõvitheted nagyábol enyit tudd. PCI Express Video kártya kell bele én innentöl nézném felfelé, Keres erre ATI Radeon HD5570 1GB

hali akkor alaplap DDR 2es RAM megy bele 16 GB ig bõvitheted, tehetsz ráá simpla procit pl 2ghz 3ghz vagy dual core 2 magos processzort is, sata kábel támogatás van rajta(tehetsz bele újabb winchestereket) van rajta monitor kimenet , pci expresz dolgokkal bõvitheted nagyábol enyit tudd. PCI Express Video kártya kell bele én innentöl nézném felfelé, Keres erre ATI Radeon HD5570 1GB
A kérdező hozzászólása: Köszi:D

Mik a tulajdonságai az Oroszlánfejű Törpenyúlnak?

Azokra vagyok kíváncsi hogy hány kb között egészséges, mennyire hullajtja a sz?rét és mennyire gyakran kell takarítani?

Legjobb válasz: Gratulálok az elsõnek... A tulajdonságai ugyanazok, mint minden más nyúlnak, a természetükben semmi különbség, csak a külsejük más. Évente 2x vedlik, és nagyon sok szõr jön le róla, több, mint a rövidszõrûekrõl.

Gratulálok az elsõnek... A tulajdonságai ugyanazok, mint minden más nyúlnak, a természetükben semmi különbség, csak a külsejük más. Évente 2x vedlik, és nagyon sok szõr jön le róla, több, mint a rövidszõrûekrõl.
Nekem is oroszlánfejûm volt, szóval van személyes tapasztalatom. Az enyém kifejezetten hosszú szõrû volt, de érdekes módon nem jött ki az allergiám. :) Szinte folyamatosan hullajtja a szõrét, de nem féltûnõ, csak akkor, ha nem takarítod ki a ketrecet. Én néha megkeféltem, de ez részletkérdés... Ajánlott hetente takarítani mint a legtöbb nyuszit. Az egyszerû takarítás kedvéért ajánlanám, hogy szoktasd rá egy nyuszivécére, és sokkal könnyebb dolgod lesz. Jelleme megegyezik a többi nyúllal. Az enyém kedves volt. Tanulékony, játékos, mégis nyugodt természetû. Missy elég válogatós volt, de ez nem jellemzõ amúgy erre a fajtára.. Ha lenne még kérdésed, írj üzit, szívesen segítek. Remélem sikerült választ kapnod. Ha hasznos volt a válaszom kérlek értékeljétek. ~Nóri*
"ha kicsi a ketrece" A nyúl olyat nem ismer, hogy nagy ketrec, neki a 2 hektár is kevés lenne, ha odaér a kerítéshez/rácshoz szeretne tovább menni, megnézni, mi van az üveghegyen is túl! Amennyi idõd, helyed van, engedd szabadjára, minél többször, minél nagyobb helyen. De legalább a lakásban sûrûn! A kérdésnek azt a részét, hogy "hány kb között egészséges" viszont nem tudom megfejteni! Ez kg akart lenni, vagy valami egészen más?
Asszem megfejtettem a kérdést. Az oroszlánfejû nyuszit is csak megbízható tenyésztõtõl tanácsos venni, mert ha keverik a lógó fülû, és az álló fülû fajtáit, akkor foghibás utódok lesznek. Ha pedig a rokonokat szaporítják, mert úgy olcsóbb, és egyszerûbb, akkor ki tudja milyen betegségek jöhetnek ki rajta. Márpedig egy szobanyuszinak illik sokáig, jó egészségben nyúlkodni. Tehát kérjél származási lapot, vagy olyantól vedd, akit a törpenyúl fórumon ajánlani tudnak a hozzáértõk. A kisállat boltokat kerüld el. A minõségi nyuszik sose kerülnek oda. A nyuszikat rendszeresen kell oltani. Erre mindig legyen elég pénzed, és olyan dokihoz vidd, akit szintén a fórumon ajánlanak, mert sajnos van olyan állatorvos, aki annyira nem ért a nyuszikhoz, hogy még ezt is elrontja. Egy jó doktorbácsi, viszont az oltás mellett elmondja hogy kell tartani, ápolni, körmöt vág, és ellenõrzi a fogacskáit, a súlyát, és észre veszi idõben a bajokat. Ha dupla génest veszel, (így hívják a hatalmas szõrcsomókat, amikben talán nyúl van, ) akkor kell hozzá egy furminátor fésû, és hetente kell szõrt ápolnod. A ketrecet szintén elég hetente, a sarok WC-t ahányszor enni adsz kiborítod, és tiszta fapelletet raksz bele. A nagy szõrû nyusziknak még télen is melegük van a szobában. Nekik nem jó a forgács ágy. Padlócsempén, tetõcserépen szeretnek aludni. Akár hol fekszik le, van alatta párna a nagy szõrébõl, viszont a hasán át szeretné magát hûteni szundikálás közben. Az etetési szabályokat viszont nagyon szigorúan be kell tartani. Nekik mindig nagyon érzékeny marad a pocijuk. Csak diétás kajákat kaphatnak. Rengeteg szénát, füvet, és minõségi, rostban gazdag, kalóriában szegény törpenyuszi tápot. Zöldséget pedig szigorú szabályok szerint.
Ez nem nyúl, ez egy szõrös léggömb.
red4me, az egy NYUSZÍÍÍÍ!!!!
Sajnálom, lehet nem volt egészen pontos amit írtam a ketreccel kapcsolatban. A napi 1-szer 2-szer nálam amúgy 1-2 óra volt, de mi szinte egész nap hagytuk had szaladgáljon, emellett vittük elkerített "rétekre" is. Mégegyszer bocs, de emberbõl vagyok és is hibázhatok :)
Jó, ezt ki hiszi el hogy ilyen állat van? http://fc09.deviantart.net/fs70/i/2012/165/c/6/bernard_by_li.. Ez mi ez?:P
A kérdező hozzászólása: igen kg akart lenni. rosszul írtam:)
Ilyen állat nincs is.
Drága Nórika, nem csak akkor kell kiengedni, ha kicsi a ketrece, hanem MINDEN NAP KI KELL ENGEDNI LEGALÁBB 4 ÓRÁRA! Az alap ketrec amúgy a 100x50-es, ebbõl kell napi 4 órára kiengedni. Kisebbe tartani állatkínzás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen Nóri!:) ez volt eddig a leghasznosabb válasz!:) köszi szépen a sok segítséget:) red4me te pedig nem lehetsz ekkora sötétparaszt!-.-"
Dehogy van. Ez photoshop.
de van oroszlánfejû törpenyúl .. szerintem hetente ( de akkor már eléggé ráfér ) és eléggé hullatja a szõrét amikor tél/nyári bundára vált.
Imááádom ezeket a szõrös léggömböket, egyszerûen itthon sem tudom megállni, hogy ne puszilgassam a sajátomat folyamatosan..:P

KB 2-100-as hangszórónak mik a tulajdonságai?

csak annyi a bajom h nem tudom értelmezni h most 90W 4ohm az 2x45W és 2x4ohm V 2x45W és 2x2ohm, szval 1 hangszóró az hány ohm-os?

Legjobb válasz: nem sikerült ki silabizálnom mit szeretnél,talán ha leírnád hogy miféle hangszóróról is van szó

nem sikerült ki silabizálnom mit szeretnél, talán ha leírnád hogy miféle hangszóróról is van szó
Aranyfaszúak
Kos horoszkóp, szûz aszcendens, utolsó. A szûz aszcendensrõl nem tudok nyilatkozni, a kos horoszkópú férfi.. Tapasztalataim szerint makacs és öntörvényû, ha valamit kitalál, annak bizony úgy kell lennie. Kitartó, de nagyon nehéz természetû, nehéz vele megtalálni a közös hangot. Kompromisszumra inkább akkor képes, ha érzi, hogy jól jár ezzel, haszna lesz belõle. Ez persze egy lecsupaszított, személyes vélemény, én ezt tapasztaltam.
Most kos, vagy szûz accendensû?
Ha már tudod a kérdésre a választ, akkor komolyan hiszel ebben a horoszkópos hülyeségben annyira, hogy hinnél egy ismeretlen embernek az internetrõl? Fúúú....
A kérdező hozzászólása: 5-Ezt kinek írtad?
Egyem a pici szíved
A kérdező hozzászólása: Valami komolyabb és lényegre törõbb válasz, bár az illetõ már leirta magát elõttem.
Faltörõ
Egy olyan állat, ami még nem párzott.
A kérdező hozzászólása: 9-A kosokat ismerem, 1-2-t már leiskoláztam és megtáncoltattam belõlük-nem ujdonság.
"Harmat és vér"(?)!
szex után fõz.
Alapvetõen az kell, hogy megértse a fiúkat. Tudjon ígérni nekik szeretetet (khm, testit), de tegye világossá, hogy neki is vannak igényei, hogy õ egy modern lány, aki pontosan tudja, mit akar, és arról is van fogalma, hogy ezt hogyan érhetné el. Igen, ez egy kicsit könnyûvérûnek hangzik, de nem kell direkt lengén öltözködni, elég, ha érezteted, hogy te határozott ember vagy. És persze a külsõ nagyon fontos. A szépségnek vannak tipikus jelei: hosszú haj, vörös rúzs, stb.
mindkettõ a testbeszéded jellemzi, a kedves-vicces is és a dögös-sexy is. (valamint a kinézeted). olvass utána.
Nagyban számít, hogy milyen a tested:D Hiába öltözködsz szexisen, meg dögösen, ha közben elhanyagolt tested van...
dögös és szexi: öltözködjön úgy, hogy lehessen látni nõies vonalait, de emellett ribancos se legyen.kedves hogy leszel? ne ugass le másokat, légy megértõ stb...alap dolgok
A kérdező hozzászólása: kicsit elírtam a kérdés elejét, tehát: mi az a tulajdonság....
dögös és szexi nálam kb annyi, hogy debasz, milyen jó nõ, azonnal magam alatt akarom látni. a kedves, vicces pedig érthetõ
A kérdező hozzászólása: és külsõben ez nálad mit takar?:)
dögös és szexi...ezt inkább a külsõre szoktam mondani. a kedves, vicces pedig jó belsõnek számít.
Nem kell feltétlenul hosszú hajnak lenni....a rovid haj is tud szexi-s lenni

Sziámi cicátoknak mik a tulajdonságai?

Nekem is sziámim van , állandóan hallatja a hangját,hisztizik, nem szeret egyedül lenni,de a túlzott simogatást nem t?ri,meg alvás közben jobb ha hozzá sem nyúl az ember :D A ti ciciátok milyen?^^

Legjobb válasz: Ugyanilyen.Ha párosodási idõszak van,éjszaka nem is tudunk aludni.

Ugyanilyen.Ha párosodási idõszak van, éjszaka nem is tudunk aludni.
Hú enyém is ugyanilyen:D Nyávog az ajtómban, hogy engedjem be, de ahol nyílik az ajtó, odatolja az orrát teljesen és így tompa hangon belenyávog:D tök vicces. Meg ha pl. nem figyelek rá, hogy õ merre akar menni, akkor beleharap a bokámba. Mondanom se kell, hisztis dög:D Nem bírja, ha a szemébe nézek, olyankor nekemtámad:D de jó játék:D Simogatni csak ha jó pillanata van, amúgy tilos, alvás közben semmi különös nincs nála viszont. Röviden ennyi:D:D
A miénk sosem támad. Kifejezetten jámbor, karmot vágni, fürdetni is lehet, mindenféle sérülés veszély nélkül. Nem harap, nem karmol, ha valami nem tetszik neki, akkor csak kitér, arrébb megy, lehet nyúzni is nyugodtan. :) Elég sokat kiabál, és gátlástalan is, õ teljesen úgy gondolja, hogy mindent csinálhat, amit mi is, sõt többet is. Nagyon ragaszkodik, és imádja a kényeztetést és rettentõ okos. Õ itt nem a miénk, de a miénk is ugyanígy néz ki, attól eltekintve, hogy a miénk kancsi. :) http://www.siamese-flowerdew-styperson.co.uk/Styperson/image..
Nekünk 2 sziámi cicánk van, de a kettõ tök más. A nõstényt, csak akkor lehet simogatni, ha alszik, vagy õ jön oda hozzád.Máskor szinte lehetetlen. A kan cicámat szinte mindig lehet simogatni.Õ általában nyugodtam, de ha rájön az 5perc, nem jó az útjába kerülni. Amúgy velem alszanak, és éjjel nem nyávognak, és nem bunyóznak, mert tudják, h akkor repülnek a szobámból. Nyafogni csak akkor szoktak, ha ki akarnak menni, vagy ha éhesek (meg persze a nõstény akkor, ha bagzik) ha a konyhában vagyunk, leülnek a közepére, és addig nem mozdulnak amíg ott vagyunk, szinte mindenhova követnek... Imádom õket!!! :D

Mik a tulajdonságai a peroxidoknak?

Kémia - Házi feladat

Legjobb válasz: Általában könnyen bomló, erõs oxidálószerek. Bennük az oxigén oxidációs foka -1, mivel O-O egyszeres kötést tartalmaznak.

Általában könnyen bomló, erõs oxidálószerek. Bennük az oxigén oxidációs foka -1, mivel O-O egyszeres kötést tartalmaznak.
A kérdező hozzászólása: Bõvebben tudsz írni, mert többet kell írjak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!