Találatok a következő kifejezésre: Mi a toast (3 db)

Milyen az McDonalds-os Dupla sajtos toast? Egyáltalán mi az a toast?

Legjobb válasz: Az olyan,hogy két darab sajtburger "talpát" kifele fordítva egymásra tesznek és közé raknak két szelet sajtot.Finom szerintem,de nem éri meg az árát...

Az olyan, hogy két darab sajtburger "talpát" kifele fordítva egymásra tesznek és közé raknak két szelet sajtot.Finom szerintem, de nem éri meg az árát...
Finomnak finom, viszont drága, és a fél fogamra se elég.
Azok csak reggel vannak cimbi...:-)
A toast tudtommal a pirítós. A Mc nem tudom ott nem szoktam enni.
hát, aki csak a mekiben zabál, az hogyan is tudhatná, mi az a toast? :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Hallod... menjetek már máshova.:) Drágám, ha állandóan a mekibe "zabálnék" akkor tudnám mi az a toast;DD Nekem van humorérzékem, de ez nagyon nem vicces, de kinek mi.:)
hahahahah elozo ez jo volt. vegre van valami humorerzek es nem sertodnek be mint az ovodasok!
uristen! a mai vilagban van meg valaki aki nem tudja mi az a toast?
Pirítós sznoboknak.
A kérdező hozzászólása: ó utolsó.:D köszi, hogy szóltál, nem olvastam el, hogy mi van fölé írva, de hát kiolvasná el azokat az apró betûket?!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi.:) Amúgy azért kérdezem, mert megyünk mekibe és van most pont kupon és azon van, hogy egy Csirkés Muffin és egy Dupla Sajtos Toast csak 470 Ft.:D Azért kérdeztem, kösz még egyszer.
A kérdező hozzászólása: Ja és megköszönném, ha a kérdésre "válaszolnátok", és nem másról irkálnátok, kösz.

Mi a McDonald's-os toast tésztájának a receptje?

Legjobb válasz: Azt nem magyarországon készítik, hanem gyorsfagyasztva érkezik, egyébként ugyanaz mint a sima hamburgerzsemléjük, csak félbevágják és kifordítva csinálják a toastnak. Élesztõs kelt tészta, de mivel olyan alapanyagokból készül ami itthon is van , de kint más az íze, ezért nem tudnánk itthon megsütni.. Szoktam csinálni toast-kenyér szeleteltbõl, megpirítom a kenyeret (általában barnát, mert az édesebb ízû) éslapkasajtot bele..hasonlít az íze.

Azt nem magyarországon készítik, hanem gyorsfagyasztva érkezik, egyébként ugyanaz mint a sima hamburgerzsemléjük, csak félbevágják és kifordítva csinálják a toastnak. Élesztõs kelt tészta, de mivel olyan alapanyagokból készül ami itthon is van , de kint más az íze, ezért nem tudnánk itthon megsütni.. Szoktam csinálni toast-kenyér szeleteltbõl, megpirítom a kenyeret (általában barnát, mert az édesebb ízû) éslapkasajtot bele..hasonlít az íze.
Azért nem tudnád itthon megsütni, mert a legfõbb összetevõje a nevadai giliszta, amit itt nem termesztenek. A nagybátyám tudna errõl mesélni, ha érdekel, privizz rám.
Ez is butaság: a toast tésztája. Nincs tésztája, mivel kész, fagyasztott állapotban kapja meg az étterem az ún. "normál-zsemlét", amibõl készül a sajtburger, hamburger, sajtburgerfresh, Filet O Fish és maga toast is, csak valóban ki van fordítva és össze van lapítva, hogy pirítós jellege legyen. Az hogy külföldi, abban nem vagyok biztos. Nem hinném. sztem nagyobb a valószínüsége, hogy vmelyik magyar pékség készíti.

Mit gondolsz erről a bolíviai Tóásó, Magyarosi ügyről?

Legjobb válasz: Mivel ott kemény diktatúra van,nem csodálkozom rajta.

Mivel ott kemény diktatúra van, nem csodálkozom rajta.
úgyis eltusolják bármi is jön ki belõle
ez egy vicc, csak sajnos szomorú ... nem hiszem h ezek pont Bolivíában akartak egy hû de nagy összeesküvést az elnök ellen, ugyan már .... Ne felejtsük, hogy egy nagyon durva katonai diktatúra -rendszerû országról van szó, azaz itt jogról meg igazságról beszélni nem is lehet ..
Nana, kikérem magamnak! Én írtam ezt, és hispaniszta történész vagyok, ráadásul latin-Amerikára specializálva magam, úgyhogy engedd meg, hogy ezt gondoljam (alappal). Bolivia az egyik legkeményebb katonai diktatúra azegész kontinensen, kicsit nézz utána!
Az infó tanárom volt és elég gáz, hogy ezt csinálják vele...
"egy nagyon durva katonai diktatúra -rendszerû országról van szó, azaz itt jogról meg igazságról beszélni nem is lehet .." Az ilyen és hasonló véleményt írók! Ne haragudjatok, de az ügy elõtt mit tudtatok ti Bolíviáról? Jó esetben annyit, hogy egy dél-amerikai ország. És azóta? Milyen forrásokból tájékozódtatok mélyebben? Honnan ez a fene nagy "hû de diktatúra" szöveg? Félreértés ne essék, nem állítom, hogy a demokrácia mintapéldája, de nem azért mert ezt láttam volna az rtl-rn, hanem egyszerûen azért, mert kb. semmit nem tudok az országról. Szerintem épp úgy, mint ti.
Én biztos nem mennék Bolíviába, õk mentek - valami okkal. Szerintem nem voltak ártatlanok. Biztos nem nyaralni mentek. De az igaza, hogy miért haltak meg úgysem tudjuk meg.
Tuti, hogy nem voltak ártatlan kis báránykák, ha a Rózsával mentek Bolíviába... De soha nem fogjuk megtudni, hogy pontosan mi is volt a szitu.
20. századi zsoldosok voltak, kalandorok, mindegy volt, ki fizet nekik, elvállaltak bármit. Most ráfaragtak.
Nekem a Bankok Hilton c. filmsorozat jutott eszembe. :P
Az ilyen ügyekrõl a kábítószer csempész nõ jut az eszembe, akit néhány éve Afganisztánban elkaptak. Az egész magyar diplomácia azon fáradozott, hogy "szegény, ártatlan, félrevezetett kislányt" haza kell hozni minden áron, nehogy egy afgán börtönben sínylõdjön! Sikerült. Néhány hónappal késõbb az osztrák-magyar határnál kapták el kábítószerrel! Nagyon megérte segíteni rajta... Ott kellett volna hagyni Afganisztánban!
bocs
A kérdező hozzászólása: Na igen... én ezt nem értem... még ha egy gyerekkori jóbarátom is hív ki, akkor se hagyok ot csapot papot, és megyek el PONT! Bolíviába... Még más országba se mennék nem hogy oda. Amúgy Tóásót személyesen ismerem, de ki nem nézném belõle.
Most már ki kellene állni magunkért nem úgy mint 45-ben 56-ban ám ... EGYETLEN MAGYART se kellene hátra hagyni... totális háborút kéne indítani


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!