Találatok a következő kifejezésre: Mi a tapasztalt (1158 db)

Schwarkopf Pefect Mousse ("habállagú hajfesték") -szal mik a tapasztalaitok?

Legjobb válasz: "perfect", valamint "tapasztalaitok". elnézést, nem tudok írni.

A kérdező hozzászólása: "perfect", valamint "tapasztalaitok". elnézést, nem tudok írni.
nekem jó volt, én sötétbarnával festettem :)

Csajok. Mik a tapasztalaitok az elö menszesz és tampon használatárol?

Legjobb válasz: Elsõ menzesznél is lehet tampont használni,de én nem ajánlom.Elõbb tapasztald ki mennyire erõs a vérzésed,aztán pár hónap múlva mehet a tampon.

Elsõ menzesznél is lehet tampont használni, de én nem ajánlom.Elõbb tapasztald ki mennyire erõs a vérzésed, aztán pár hónap múlva mehet a tampon.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Az orvosok szerint nyugodtan lehet, de én is egyet értek az elõttem lévõvel elõször tapasztald meg mennyire erõs a vérzésed aztán használhatod :) )))) Sok szerencsét!!!
A kisöcsém is ezt kérte szülinapjára; szárnyasbetétet! "Mejt abban tudok úszni és tojnászni!" /Hihihi

Használtatok már Windows Vista op. Rendszert asztali PC-n, ha igen akkor mi a tapasztalat és érdemes-e felrakni?

Nem véletlenül kérdezem a Vistát. win 7 és 8 a gépigény miatt nem jöhet szóba mert próbáltam a 7et felrakni de a vidikártya miatt nem engedte. Viszont a Vistát engedi.

Legjobb válasz: > próbáltam a 7et felrakni de a vidikártya miatt > nem engedte. Pontosan milyen géprõl van szó? Amire a Win7 nem akaródzik feltelepülni, azon szerintem a Vista-val sem érdemes próbálkozni... A két rendszer gépigénye nagyjából megegyezik. > ha igen akkor mi a tapasztalat és érdemes-e felrakni? + Viszonylag stabil, van belõle használható 64bites verzió, szép a grafikus interfész - Driver problémák, kompatibilitási problémák (a régebbi szoftverek közül nem mind szereti), régi gépen az XP-hez képes baromi lassú, nehézkes.

> próbáltam a 7et felrakni de a vidikártya miatt > nem engedte. Pontosan milyen géprõl van szó? Amire a Win7 nem akaródzik feltelepülni, azon szerintem a Vista-val sem érdemes próbálkozni... A két rendszer gépigénye nagyjából megegyezik. > ha igen akkor mi a tapasztalat és érdemes-e felrakni? + Viszonylag stabil, van belõle használható 64bites verzió, szép a grafikus interfész - Driver problémák, kompatibilitási problémák (a régebbi szoftverek közül nem mind szereti), régi gépen az XP-hez képes baromi lassú, nehézkes.
Ha van egy két magos proci, 2GB ram és DX9 VGA, akkor igen. Ha DX10/10.1/11 VGA akkor inkább W7. Konkrétan milyen gépre?
A kérdező hozzászólása: Gépem: Alaplap: Dell OptiPlex GX280 Proci: Intel Pentium 4 520, 2800 MHz (14 x 200) 1 magos RAM: 2048GB DDR2 SDRAM Videókártya: Intel(R) 82915G/GV/910GL Express Chipset Family (128 MB) integrált A Win 7-et a videókártya miatt nem engedi.
Erre a gépre XP való.
Vagy Ubuntu.:)
A kérdező hozzászólása: Azért furcsálom hogy nem engedi a win 7-et mert korábban ennél sokkal gyengébb gépem volt és azon pedig ment a 7es.
A kérdező hozzászólása: Ugyanis az egy Acer gép volt 512MB DDR400 as RAMmal 1.8as 1 magos proci és 64 megás integrált vidikártya. És ezen a gépen 3 évvel ezelõtt mind vista mint 7es windows op rendszer futott.

Fiúk! Mi a tapasztalat, nyáron a lányok bevállalósabbak és könnyeben kaphatóak alkalmi kapcsolatra vagy egyéjszakás kalandra? Ha valakinek volt ilyen írjon és az akkori korotokat is.

Legjobb válasz: mi a tapasztalat?az,hogy a magyar csajoknak csak a szájuk nagy. menj el brazíliába :) utána ráfogsz jönni,hogy hol kezdõdik a "belevaló nõ" kifejezés :) ott nemkell 2x rápályáznod egy tuti csajra,hogy meghívd piázni...hamarabb meghív õ téged :) nagoyn jófejek,sokat nevetnek,imádják a szexet,javarésze igényes és iszonyat jó csajok! :) ha meg a magyarok között van ilyen,tisztelet a kivétel :) 23/F

mi a tapasztalat?az, hogy a magyar csajoknak csak a szájuk nagy. menj el brazíliába :) utána ráfogsz jönni, hogy hol kezdõdik a "belevaló nõ" kifejezés :) ott nemkell 2x rápályáznod egy tuti csajra, hogy meghívd piázni...hamarabb meghív õ téged :) nagoyn jófejek, sokat nevetnek, imádják a szexet, javarésze igényes és iszonyat jó csajok! :) ha meg a magyarok között van ilyen, tisztelet a kivétel :) 23/F
A nyár az tényleg egy jó csajozós idõszak, nekem mindig nyár elejére jöttek össze a csajok, vagy fesztiválokon egy-két éjszakára, bulikban, eset séta alkalmával. Ja, külföldön is jártam már pár helyen, mondhatom, hogy a magyar lányok világviszonylatban tényleg szépek, illetve úgy mondanám, hogy sok a szép lány (mert sajnos a csúnya is sok a magyarok közt, szóval nagy a szórás), a legszebb lányok itt élnek, de az átlag nõk nem itt a legszebbek... És a magyar lányok közt hiába sok a szép, ha ostobák, anyagiasak, abszolút megközelíthetetlen királylányt játszanak, felvágósak, lepattintanak és nem ismerkednek lazán. Szóval én külföldön tapasztaltam, hogy a nõk szabályosan meghívják a férfiakat, kedvesek, lehet szemezni, ismerkedni, beszélgetni, a szex nem probléma, hanem természetes velejárója a kapcsolatnak, nem kell próbákat kiállni, csak elég jóképûnek és normálisnak lenni, máris sikered van. El se tudtam ezt képzelni, hogy van ilyen, amíg csak Magyarországon ismerkedtem... Kérdésre visszatérve: igen, a nyár az egy tipikusan ilyen idõszak, mindenki hajlamosabb elengedni magát. 26/F
Nekem sajnos nincs ekkora tapasztalatom DE az elsõ azért mondhat valamit. Külföldön voltam már 1-2-szer hát természetes hogy teljesen más feeling. De ezen felül is van igazság benne. Úgyis még a saját médiánk is azt nyomatja, hogy Jaj a Magyarok így negatívak meg így ilyenek, simán lehetnek akármilyenek is a lányok.
Jah, elsõnek igaza van 100%. Magyarországon ugyanazokkal a szemét, önbizalomhiányos ribikkel fogsz találkozni, csak még részegebbek és szemetebbek. Külföldön meg nem kell hozzá, hogy nyár legyen (ha nem keleteurópában vagy)
Nekem sincs semmi jó tapasztalatom a hazai szép lányokkal. MÉg a csúnya, kövérekre is nekem kell rámásznom többnyire, persze részegen jók, de utána fúú, de hülye voltam, csak fogom a fejem. :D
2es vok, és az utolsónak 100% igaza van.
na azért abban nincs igaza, hogy kelet-eu teljesen ilyen, mint Magyarország... pl Lengyelországban simán ismerkednek a lányok, errõl személyes tapasztalataim vannak mondjuk ott meg a fiúk mamlaszok és nem túl jó pasik, így nem nehéz náluk jobbnak lenni

6 hónapos anyatejes babám pár napja kóstolgat, azóta kicsit sem érdekli a szoptatás - mi a tapasztalat?

A kislányom jöv? héten lesz 6 hónapos, eddig szopizott, nem mondom, hogy jaj de lelkesen, de eddig elég volt neki. 2 hónapja, amióta minden érdekli, nem nagyon köti le a szopi, ezért sokszor keveset esik, mert ha pl. meghallja a 2 éves bátyus hangját, azonnal kiköpi a cicit. 2 hetes kora óta nem kellett kelnem hozzá, este 7 és reggel 9 között alszik, szopi nélkül. Pár napja elkezdtem kóstoltatni gyümiket kanállal, nagyon lelkes és azóta egyáltalán nem akarja elfogadni a cicit. Ennek megfelel?en a tejcsi is egyre csak kevesebb lesz. Ha nem kanalat adok neki, nyüszít. Megszokja majd az "újdonságot" és visszatér a szopizához néha, legalább reggel és este, vagy már nem akart többet cicit. Én nem bánom az utóbbit sem, de kíváncsi vagyok mások véleményére, tapasztalatára. Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Személyes tapasztalom nincs ezügyben, de ha szeretnéd folytatni a szoptatást (legalább azért, hogy elkerüld a tápszer plusz költségét), akkor szorgosan kínálgasd õt szopival, amikor úgy tippeled, elfogadná. Ne erõltesd, de kitartóan kínáld, hátha visszajön egyszer a kedve a szopihoz. Kétesélyes, de ha te kicsit bíztatod, van esély a folytatásra.

Személyes tapasztalom nincs ezügyben, de ha szeretnéd folytatni a szoptatást (legalább azért, hogy elkerüld a tápszer plusz költségét), akkor szorgosan kínálgasd õt szopival, amikor úgy tippeled, elfogadná. Ne erõltesd, de kitartóan kínáld, hátha visszajön egyszer a kedve a szopihoz. Kétesélyes, de ha te kicsit bíztatod, van esély a folytatásra.
Ha egyáltalán nem akar napközben szopizni, akkoris kínálj, a lefejt tejet pedig turbózd fel almával, sárgarépával.. stb. Azért próbáld mindenképp a szopizást, mert ez lehet csak az újdonság varázsa is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.

Nektek mik a tapasztalaitok? Egy kisfiús alkatú, bájos, kölyökképű felnőtt srác milyen lányoknál esélyes igazán? Adjatok tanácsot, már unom, hogy senki sem hiszi el az igazi koromat!

Legjobb válasz: Hát, ennyibõl nem igazán lehet megmondani, max fénykép alapján. De teljesen szubjektív szerintem, hogy kinek mi jön be és mi az ideálja. Egyébként engem is mindig fiatalabbnak néznek, igaz, én lány vagyok. De örülök neki, jobb, mintha öregítenének már 24 évesen :)

Hát, ennyibõl nem igazán lehet megmondani, max fénykép alapján. De teljesen szubjektív szerintem, hogy kinek mi jön be és mi az ideálja. Egyébként engem is mindig fiatalabbnak néznek, igaz, én lány vagyok. De örülök neki, jobb, mintha öregítenének már 24 évesen :)
Ugyanaz a probléma, szintén 24 évesen. Én mondjuk nem írnék magamról ilyet, hogy bájos.

Egy éjszakás kapcsolatokkal mi a tapasztalat, csajok mit szoktak bevállalni?

Kíváncsi vagyok a tapasztalatitokra, hogy az egy éjszakás kalandok általában milyenek, meddig mennek el a csajok?

Legjobb válasz: Az attól függ. Ha érett nõ akkor akár meddig Ha fiatal nõk/lányok akkor vannak határok,bár ott is volt már kivétel. Vagy még mondanám az ittas nõket :D

Az attól függ. Ha érett nõ akkor akár meddig Ha fiatal nõk/lányok akkor vannak határok, bár ott is volt már kivétel. Vagy még mondanám az ittas nõket :D
Elõbb talán tanulj meg normálisan szeretkezni, és akkor fogod tudni, hogy ilyen kérdést egy férfi nem tesz fel, mert önmagát járatja le vele. Ezt egy escortnál simán felteheted, csak ippeg fizetni kell érte, hogy megtudd.
Nem igazán preferálom az ilyen egy éjszakás dugó partnereket, szerintem ott nem lehet jó a szex...maximum ürítésnek jó
rossz helyen kopogtatsz
néha bele-bele pottyan pár csótány a 100%WPP 5kilós vödrébe, de nagy baj nem lehet belõle, végülis annak is magas a fehérjetartalma.
amugy jo a kérdés.
olyan nincs hogy scitec gyár, ez csak eladja a terméket vagy csomagolja, nem állít elõ semmit esetleg elõ állíttat. a csomagolás meg az erre megfelelõ helyeken történik, majd scitech néven fut tovább. ez kb olyan mint Zalaegerszegen a Flextronics-ba fa.szom tudja hány száz ezer Black berry-t le gyártottak, még sincs olyan hogy Black Berry gyár... van megrendelõ, van legyártó, és van vevõ, na persze meg a bazi nagy marketing. és egy nagyon szépen csengõ dizájn név. mi is lenne a scitech-el ha mondjuk bamba nyúl néven futna, és az egyik reklám arca kis pista lenne a szomszédból, nem pedig mondjuk Kathi Béla vagy Vörös Zoltán....
A kérdező hozzászólása: A csotány izolátum? Mert csak akkor veszem meg! Én profi vagyok vaze! Erõs Pista jobb név lenne. Kár... pedig azt hittem õk fejik meg a teheneket is a tejsavó miatt : ( na mind1. Egy álom dõlt össze bennem... GYÛLÖLLEK TITEKET! SZIASZTOK! : ' (((

Espiro vayo velemenyeket kerek. Mi a tapasztalat vele?

Legjobb válasz: Mi majdnem ezt vettük ESPIRO-VECTORt! De aztán találtunk jobbat és olcsóbbat is! www.olcsobabakocsi.hu

Mi majdnem ezt vettük ESPIRO-VECTORt! De aztán találtunk jobbat és olcsóbbat is! http://www.olcsobabakocsi.hu

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!