Találatok a következő kifejezésre: Mi a távolság (158 db)

te milyen messze vagy tõle ?
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy nem de úgy max 5-10 kmre

9 hónapja boldog kapcsolatban élek a párommal. Õ nekem az első szerelmem és első pasim is. Távkapcsolatban élek és nagyon-nagyon hiányzik(hétvégenként és szünetekben tudunk talizni).Mit tegyek, hogy "ne haljak bele" a távolság miatt?

!!!Nagyon fáj h nem lehetek vele! Mit tegyek, hogy legalább enyhítsem ezt a fájdalmat? (16)

Legjobb válasz: Ha õszínte akarok lenni, a távolságra nincs gyógyszer :( Ami van, az a költözés. Persze 16 évesen nem egy egyszerû dolog! Sajnos vele kell élni :S:( Õszinte voltam! Tarts ki mellette, mindenképp. Amúgy mekkora a távolság?:)

40 km az nem tavolsag, egy evig eltem tavkapcsolatban, uhogy a vilag 2 masik vegen laktunk, es hat en is csak azt tudom tanacsolni, hogy telefon, nalunk az tul draga lett volna minden nap, uhogy skype es webkamera..de mindig is ott lesz egy hiany benned, de ha hetvegen talakoztok, akkor csak foglald el magad hetkozben es annyi.
Ha õszínte akarok lenni, a távolságra nincs gyógyszer :( Ami van, az a költözés. Persze 16 évesen nem egy egyszerû dolog! Sajnos vele kell élni :S:( Õszinte voltam! Tarts ki mellette, mindenképp. Amúgy mekkora a távolság?:)
Mi múlt hétvégén házasodtunk össze a párommal, terhes vagyok és több mint 2000 km van köztünk, örülök ha havonta egyszer tudunk találkozni és sajnos nem költözhetek még ki hozzá.Vannak ilyen helyzetek de túl lehet élni.Nem azt akarom mondani h msn v telefon nagyon segít, de hidd el, a távolság nem tart sokáig.
A távkapcsolatban ha nagyon szeretsz valakit-hatalmas öröm a találkozás de az az idõ amíg nincs veled- ami egy ilyen helyzetben sokszor fennáll nagyon rossz tud lenni:(..gyógymód nem igazán van rá, csak enyhítõ körülmény (msn, telefon stb.).Én is nagyon szeretem a barátomat és mi sem egy városban lakunk de szerencsére heti háromszor tudunk találkozni ami nagyon jó..de még ígyis rossz sokszor ha nincs velem.Szintén 16 éves fejjel azt tudom neked mondani, hogy van az akiért érdemes bármit megtenni-várni akár.A távolság pár év múlva már nem lesz probléma, addig pedig gondolj a jövõre vagy köszönd meg Istennek, hogy adott melléd egy társat akit szerethetsz és õ is szeret, mert nem mindenki van abban a szerencsés helyzetben, hogy megtalálja az igazit..szóval fel a fejjel és gondolj örömtelien a következõ találkozásra..és próbálj minél több szakköre-barátnõkkel eljárni-talán így könnyebben telik az idõ.Még talán annyi, hogy ne hallgass szerelmes számokat mert az a földig lehúzza majd a hangulatod.Kitartás és legyetek boldogok
Szerinted 40 kilóméter távkapcsolat?????? Kb 30 perc autóbusszal, van aki ilyen távolsággal megy minden nap dolgozni! Akármikor tudnátok találkozni, de nem akarásnak nyögés a vége.
masztizz miközben rágondolsz, szextelefon? webcam? 21. század nem téglafonok vannak amivel heti 1x lehet telefonálni
nem azért nem tudom mit hisztizel kb 4 alternatívát felsoroltam amibõl csak 2 kapcsolódik a szexhez, már megbocsáss de retardált vagy, és kérlek te meg hanyagold a HÖHÖHÖJ TE VAGY A RETARDALT stb ovis beszólásokat, lepontozhattok nemérdekel, köszönöm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Am: Kb.: 40-43 km van köztünk.
Bár az elõzõhöz még annyit, hogy végül is a 100km se sok, hiszen lehet pl. félúton találkozni, akkor mindkét félnek csak kb. max. 1-1 órányi utazás. Szóval tényleg röhejes ezt a 40km-t távkapcsolatnak nevezni :)
Ezt a 40km-t tényleg vicces távkapcsolatnak hívni... Ha úgymond emiatt nem találkoztok elég gyakran, akkor biztosan nem emiatt nem találkoztok, csak erre fogjátok. Távkapcsolatnak én mondjuk legalább 100km felett hívnám a dolgot... Szerintem...
akkor en halgathatok a 225 km re levo baratnommel
Bárcsak köztünk lenne csak 40 km távolság... Az legrosszabb esetben is 40-45 perc busszal. Akár naponta is megtehetõ távolság. Szerintem nem vagytok még elég érettek a távkapcsolathoz, ha ezt a 40 km-t se tudjátok legyõzni. Webkamozás, videotelefonálás a megoldás kulcsa a hiányérzetre. Továbbá e-mailek, képeslapok, sms-ek. De a legfontosabb az igaz szeretet/szerelem! Enélkül nem mûködhet, bármennyire is próbálkoztok.
Egyébként ezért nem való az ilyen problémás komoly párkapcsolat a gyerekeknek. Mert nem önálló felnõttek és nem tudnak döntést hozni, illetve nem áll módjukban. Mert ugye odaköltözni nem igazán tudsz, meg õ sem hozzád. Lepontozhattok, de ez a helyzet. Ha a távolság problémáján bármelyikõtök, vagy a szüleitek tudnak segíteni (itt-ott két-három napot tudtok tölteni egymás családjánál), akkor van értelme folytatni, egyébként meg nem az értelmén, hanem a gyakorlaton fog elvérezni.
Ez a barátnõkkel eljárkálás nem rossz ötlet. A statisztikák alapján úgyis szakítani fogtok, te meg megismersz valaki mást. Tudom, a válasz nem elégít ki, de a kérdésed és a kétségbeesésed azt bizonyítja, hogy neked NEM való a távkapcsolat. Ez nem negatív minõsítés, mindannyian mások vagyunk, az az emberi normák sávjába beletartozik, hogy nem tudsz távkapcsolatot ápolni. Elhiszem, hogy hiányzik a szerelmed és meg is értem, de ha jót akarsz magadnak, akkor szakítotok, kiböjtölöd azt a rossz idõszakot, amíg tart a kapcsolat gyásza, de az élet aztán megy tovább. Ha vársz két évet egy távkapcsolatban és aztán kiderül, hogy nem illetek össze, akkor sem fogod magad boldognak érezni, úgy sejtem.
Az a 40 km igazán legyõzhetõ! Egyáltalán nem vészes. javaslom a webkamozást skype-on vagy MSN-en. Szerintem hasznos és segíthet. Nekem legalábbis bevált.
Szerintem is megoldható lenne a 40 km legyõzése:) Amúgy meg tulajdonképpen 5 naponta találkoztok. Persze, rossz h csak heti 1-2 napon lehettek együtt, de elég sok minden áll ma már rendelkezésedre ami ezen enyhíthet:) (nem írom le még 1x az elõttem felsoroltakat:) ) Egyébként én is majdnem 1 évig voltam úgy h az ország 2 végében laktunk a párommal, egy év után kb ez volt a helyzet mint most nálad és én összetettem ezért a 2 kezem h végre nem csak havonta találkozhatunk:)
A kérdező hozzászólása: Az ilyen válaszokat inkább mellõzzed légyszíves! Amúgy meg nem a szex hiányzik hanem a párom !!!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a jótanácsokat! :)
A távkapcsolat az, amikor nem tudsz napi szinten találkozni a másikkal, vagy a kettõtök együttlétével töltött idõben számottevõ az utazás ideje. Ha nem tudtok olyat csinálni, hogy munka után találkoztok egy pizzára és estig együtt vagytok. Mert mondjuk 200 km-t kell vonatozni.

Mi a Symphisis-fundus távolság (SF) mérés, amit az első terhesgondozás alkalmával csinálnak?

Legjobb válasz: A symphisis - fundus távolság mérésével a méh növökedését lehet nyomonkövetni, ált. ez a mért szám megegyezik a terhességi hetekkel.pl. egy 21 hetes várandós sy.-fundus távolsága kb.: 21 cm. Igazából ennek régebben nagyobb jelentõsége volt, amikor még nem általak rendelkezésre ilyen jó ultrahang készülékek.

A symphisis - fundus távolság mérésével a méh növökedését lehet nyomonkövetni, ált. ez a mért szám megegyezik a terhességi hetekkel.pl. egy 21 hetes várandós sy.-fundus távolsága kb.: 21 cm. Igazából ennek régebben nagyobb jelentõsége volt, amikor még nem általak rendelkezésre ilyen jó ultrahang készülékek.
Máshová világítanak.
Más formájú a fénykévéjük. A tompított fényszóró fénykévéje szélesebb, de rövidebb és aszimmetrikus: a jobb oldalon hosszabban, a balon rövidebben világít. A távolsági fényszóró kévéje keskenyebb, de hosszabb és szimmetrikus. Mivel mindkét lámpatestben H7-es izzó van, ezért gondolom, neked is logikusnak tûnik, hogy a teljesítménye ugyanakkora, 55 W. Ebben egyébként ritkán van eltérés: csak a nagyon régi, hagyományos töltetû biluxizzók és a H4-esek esetén nem egyezik meg a tompított és a távolsági izzószál teljesítménye. Itt egy izzón belül van a két szál, tehát egy optikai egységbõl áll a lámpatest. A régi fajta izzóknál 45 wattos a tompított és 40 a távolsági fény szála, a H4-eseknél a tompított 60, a távolsági fény 55 wattos. De a fénykévék ott is ugyanilyenek: tompítotton rövid, széles, aszimmetrikus képet adnak, távolságin hosszú, keskeny, szimmetrikus képpel vetítenek.
Igen pl. a H4-es izzónál a 60/55W a 60W az a távolsági.A te esetedben (bár én ilyennel még nem találkoztam hogy mind a 2 H7-es lenne inkább az egyik H1 a másik H7 szokott lenni) az egyik a tompított ami az utat világítja tehát lefelé a másik a távolba világit magasabbra ez a távolsági(reflektor).
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes, mert nekem ugyebár külön vannak az izzók, az egyik egy projektorosban van a másik ( távolsági ) meg ilyen tükrös-ben, ahol látni magát az izzót is a burán keresztül és amikor kivettem teljesen ugyan olyan izzó volt a kettõ, csak más márkájú. Amúgy egy Angel Eyes lámpáról beszélek!
A H4-esnél a tompított fény 60 wattos, de ezen most nem érdemes kötekedni. Egyébként pedig semmi meglepõ nincs abban, hogy a két, különbözõ elven mûködõ, különbözõ fényt adó lámpatestben ugyanolyan izzó van. Ez jó a gyárnak és a felhasználónak, mert egyfélét kell vennie, az izzó teljesítménye, foglalata adott. Viszont egyféle izzóhoz rengeteg lámpatestet lehet tervezni. A fénykévét ugyanis nem az izzó határozza meg, hanem az optikai elemek "terelik". A H7 egyszálas, 55W-os halogénizzó, ehhez lehet tervezni olyan lámpatestet, ami aszimmetrikusan terít két oldalra, tompítottat adva, lehet hozzá szimmetrikus, hosszú távfényt adó lámpatestet építeni, de mondjuk ködlámpába is használható, ahol széles, lapos , lefelé irányított kéve kell. Az izzó csak egy fényforrás, aminek a fényét sokféle módon még többféle irányba lehet terelni.
Az a különbség, hogy a tompított fény sugarának felsõ zónája élesen határolt, felül sötét sávban fejezõdik be a szem magassága alatt. Vagyis nem világít felfelé és nem vakítja a szembe jövõket. A távolsági reflektor fénye ezzel szemben teljes elõre vetített fény sugár. Tükörrel vetített6 fénykrõl tudok elvi vázlatot mutatni: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://94.199.180.149/htm..
Még további infók a jármû fényforrásokról: http://totalcar.hu/magazin/technika/2011/11/19/vakulj_paraszt/

Van egy fiú, akit nagyon megkedveltem, ő is engem. A probléma a távolság. Mit csináljak? (lent)

Egyszer találkoztunk már.Azután beszélgettünk, azután egy ideig megint nem, és most megint igen, és egyre jobban kedvelem, elmondása szerint ? is.De csak max szünetekben tudnánk találkozni.Ha úgy adódik, jöjjek össze Vele, vagy ne ? :S Amúgy hamarosan újra tudunk találkozni.

Legjobb válasz: Akkora nagy a távolság? Még hétvégéken se tudnátok találkozni? Mert tudod, ha csak hétvégén látnátok egymást, úgy annyival jobb lenne megint egymást látni és a várni a hétvégét? Mekkora a távolság?

Akkora nagy a távolság? Még hétvégéken se tudnátok találkozni? Mert tudod, ha csak hétvégén látnátok egymást, úgy annyival jobb lenne megint egymást látni és a várni a hétvégét? Mekkora a távolság?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :D Én 15, Õ 16.
Na figyuzz: én most randiztam egy 180 km-re lakó lánnyal és elég jól összemelegedtünk :) Folytatása is lesz, és én is csak szünetekben megyek, esetleg majd egy-két hétvégén is. Rövid távon mûködhet. Ismertem olyat, aki borsodban lakott és baranyában volt a párja :) Sztem nyugodtan vágj bele :)
javaslom hogy beszéljétek ezt meg vele mindenképpen :) barátommal kb mi is így jöttünk össze immáron 2 éve :) azóta ugyan már nincs meg a távolság köztünk de 1, 5 évig 190 km-re laktunk egymástól! húzós idõkben csak szünetekben találkoztunk de mûködött :) szerintem ha komolyan gondoljárok akkor ebbõl nem lesz rossz dolog :) megtudhatnánk, kedves kérdezõ hogy hány éves is vagy? :) L/19
felelmetes hasonlosagot ismertem fel:) egy masik altalam ismert tortenettel:) nem biztos , hogy az a afiu vagyok akirol itt irtal de en szivesen benne lennek ;) (Kis Janos nem a igazi nevem :P )
Kérdezd meg, manapság már nem ciki ha egy lány kezdeményez. Ha nem tennéd meg a végén még bánnád.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Én igazából szerintem benne lennék, de Õ nem tudom ... :S Tudom, hogy nagyon tetszem Neki, de ... vagy csak egyszerûen kérdezzem meg, hogy ha úgy adódna, benne lenne e ?:D
Nagyon fontos távkapcsban a bizalom, és a türelem.Ha ugy érzed ezt meg tudod oldani akkor próbáld meg.De készülj fel arra is hogy sokat leszel egyedül.
Hát figyelj, az végülis nem egy megtehetetlen táv. Egy Sopron-Debrecen már húzós lenne. Annyiban valóban rossz, hogy naponta nem látnátok egymást (amúgy elsõ válaszoló voltam). Egy próbát mindenképp megér szerintem
A kérdező hozzászólása: Mint Miskolc-Debrecen kb.
Attól függ mennyit ér neked. Ha úgy érzed tényleg annyira szereted meg bírod , akkor lehet adni egy esélyt a dolognak:) Távkapcsolatban esetleg, aztán késõbb meglátjátok. Am hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Ja amúgy egyik válaszoló írta, hogy hasonló története van, Nem hiszem, hogy Te vagy az. :D /Jah meg amúgy megnéztem a térképen, és kicsit még több a távolság, mint amit mondtam.De azért lehet megpróbáljuk, nemtudom mi lesz./

Mi a szabvány a Nagyfeszültségű oszlopok közti távolságra illetve oszlopmagasságra?

Tudom hogy feszültségenként (120kV,220kV,400kV,750kV) más és más, ezekre lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: A kérdésed két részbõl áll! Az oszlop és az oszlopok távolsága.Az oszlopok 750kV:46m magas a távvezeték 36m magasan van;Az oszlopok általában 375m oszlopközre van,de ez változhat a vezeték súlyától,mert a belógás határozza meg a levegõ átütési szilárdsága 21kV/cm a 750KV távvezeték veszélyes megközelítési távolsága 7m. 400kV 46m oszlop magasság fázismagassága 35m veszélyes megközelítés 4m; 120kV oszlopmagasság 20m fázismagasság oszloptipusfüggõ (Miskolc;Veszprém,Debrecen ezek oszlop tipús nevek egy és kétrendszerû oszlopok)Miskolc:16m veszélyes megközelítés 2m

A kérdésed két részbõl áll! Az oszlop és az oszlopok távolsága.Az oszlopok 750kV:46m magas a távvezeték 36m magasan van;Az oszlopok általában 375m oszlopközre van, de ez változhat a vezeték súlyától, mert a belógás határozza meg a levegõ átütési szilárdsága 21kV/cm a 750KV távvezeték veszélyes megközelítési távolsága 7m. 400kV 46m oszlop magasság fázismagassága 35m veszélyes megközelítés 4m; 120kV oszlopmagasság 20m fázismagasság oszloptipusfüggõ (Miskolc;Veszprém, Debrecen ezek oszlop tipús nevek egy és kétrendszerû oszlopok)Miskolc:16m veszélyes megközelítés 2m
Nagyfeszükltségû távvezetékek és kábelek létesítése minden esetben egyedi tervezést igényel, nincsenek pontosan meghatározva, hogy milyen távolságban kell, hogy legyenek ez füg a tereptárgyaktól, átfeszítésektõl stb. Középfeszültségen viszont nem kell egyedi tervezés. 28/F

Mit tegyek? (lent) Túl nagy a távolság!

MSN-en több mint két éve ismerek egy lányt (én fiú vagyok) elég jóba vagyunk.De fiatalok vagyunk és nem tudjuk nagyon megoldani a találkozást.1x találkoztunk csak.Ez így elég rossz.Mit tegyek?

Legjobb válasz: az mit jelent, hogy elég fiatalok vagytok? És a távolság is nagyon nagy?

az mit jelent, hogy elég fiatalok vagytok? És a távolság is nagyon nagy?
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok, több mint 300 km!
Távkapcsolatok nem nagyon szoktak müködni. Keres olyat akivel élöben is jól eltudsz dumálni.
Szerintem ez hosszú távon nem fog nagyon mûködni...
A kérdező hozzászólása: Okkel van távolsági kapcsolatom sajnos::(
Ha annyira szeretitek egymást mint barátok akkor nem hinném, hogy azért be kéne fejezni. Elég hosszú ideje ismeritek egymást ahogy néztem. Mondjuk valaki mást azért kéne keresni közelebbrõl.
A kérdező hozzászólása: Vége lett, elköszönünk egymástól!

Szerelmes vagyok, de nagy a távolság. Mit tegyek?

19 éves srác vagyok kb. 4 éve ismerkedtem meg egy lánnyal egy Szegedi gitárfesztiválon. Akkoriban volt egy hosszú 3 és fél éven át tartó kapcsolatom, de ez a kapcsolat már nem volt az igazi.... Ez a lány pedig levett a lábamról, nem mondom h csak rá tudok gondolni 3-4 éve de nagyon sokszor eszembe jut , hogy milyen jó volt vele akkor és fõleg az ,hogy elmondta h bejövök neki.. Na mi tartottuk tovább a kapcsolatot a fesztivál után is, csak az volt a szar ,hogy régen anno még az msn volt a "menõ" és mikor meglátta ,h kivan írva h "szeretlek kicsim" meg hasonlók "már 3 éve" , nem értette ,h mi van mert ugye nem tudta h van kapcsolatom. Most elterveztem ,h idén elmegyek megint arra a fesztiválra és elhívom õt is. El is hívtam és azt mondta h az érettségi és a ballagás miatt nem tudja h el tud e jönni de nagyon szeretne... Imádom ezt a lányt, szeretem, de az a gáz ,hogy õ Békéscsabán lakik én Dunaújvárosban és ez kb. 220 km..... ha össze is jönne fosok attól ,hogy a távolság kinyírja ezt a kapcsolatot... na errõl szeretnék valami NORMÁLIS tanácsokat, válaszokat kapni , hogy mit tegyek, vagy hogy.

Legjobb válasz: Hát ez elég nehéz így. Én 21 vagyok és az én barátom is messze lakott tõlem én úgy oldottam meg hogy odaköltöztem hozzá. Persze 19 évesen nem ez a legjobb megoldás tanulás stb. Én azt tanácsolom hogy mindenképp próbáld meg a dolgot nem lehet tudni hogy mi sül ki a belõle. Inkább azon rágódj hogy nem jött össze a távolság miatt, minthogy azon hogy mi lett volna ha összejöttök.

Hát ez elég nehéz így. Én 21 vagyok és az én barátom is messze lakott tõlem én úgy oldottam meg hogy odaköltöztem hozzá. Persze 19 évesen nem ez a legjobb megoldás tanulás stb. Én azt tanácsolom hogy mindenképp próbáld meg a dolgot nem lehet tudni hogy mi sül ki a belõle. Inkább azon rágódj hogy nem jött össze a távolság miatt, minthogy azon hogy mi lett volna ha összejöttök.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsodat! Igazad van, már épp elég volt a sok mi lett volna ha... dolog az életemben szóval mindenképpen próbálkozni fogok!

Beleestem egy fiúba. És ő is belém. De túl nagy a távolság. Mit tegyek?

50 km-re lakik t?lem. Csak az a baj, hogy én egy nagyon er?s suliba járok, mellette zenélek és sportolok, és nem tudom mikor lenne rá id?m találkozni vele. De nagyon szeretem:( mit csináljak?:S

Legjobb válasz: Hány éves vagy? 50 km nem nagy távolság, ha tényleg szeretitek egymást. De kevés ember van, aki tud szeretni. Szerintem tanulj, nagyon hasznos. De egy kapcsolat is tud menne mellette, ha értelmesek a párok. Neked kell tudni.

Hány éves vagy? 50 km nem nagy távolság, ha tényleg szeretitek egymást. De kevés ember van, aki tud szeretni. Szerintem tanulj, nagyon hasznos. De egy kapcsolat is tud menne mellette, ha értelmesek a párok. Neked kell tudni.
õ is tud jönni nem?
A kérdező hozzászólása: Jó, csak az a baj, hogy fiatal vagyok.. 14 õ meg 16
Nálunk már lassan egy éve 3500 km a távolság mégis imádom és elvileg õ is szeret. :) ))
Az igen. 50km ért lebicikliznék sõt lesétálnék egy lányért akit szeretek.
ne nevettess màr xD örömömben sírnék ha màr csak 50 km lenne :) ..
orulnek*
tul naagy?/?!!!! en prulnek ha csak ANNYI lenne
Az én párom 1000 km-re lakik tõlem, mindketten egyetemre járunk. Nagyon szeretjük egymást, a távolság nem akadály.
A párom és köztem 10.400 km távolság volt. 2 éve a feleségem, és a távolság nulla km. Minden csak a szereteten és az akaraton múlik. És ez független attól, hogy ki milyen fiatal, vagy milyen az anyagi helyzete. A boldogsághoz bátorság kell. A másik lehetõség az, hogy az embert egész életében az azon morfondírozás emészti fel, hogy "Mi lett volna, ha ...". Az élet rövid, és csak az erõsek és a bátrak boldogulnak. 50 km, az nem távolság. Közepes tempóban két és fél óra alatt ott vagyok biciklivel.

A távolság mekkora akadály? Mit kéne tennem, hogy ápoljam így is a kapcsolatot?

A barátn?m meg én igen távoli városban élünk!A nyáron találkoztunk párszor és akkor elég jól viszonyult hozzám és elég közel kerültünk egymáshoz!De egy kcisit zárkózott és nyiltan nem mondja ki hogy mit gondol...Aztán jött az iskola és kb csak msn-en emg telefonon beszélünk és nem tudom hogy érdemes e igy tovább folytatni?!Én nagyon szeretem és sztem ? is engem!A távolság kb 250km!

Legjobb válasz: mi 340kmre voltunk egymástól majdenm 1 évig. kb csak havonta találkoztunk. ma már ez a távolság egy karnyújtásnyira csökkent:) kitartást:)

A kapcsolat ápolásában nekem pl. sokat segít az, hogy MSN-en tudunk beszélgetni, webkamozni, ott a telefon is, lehet e-mailezni, és sikerül összehozni a talikat is. Fontos, hogy mindketten törekedjetek arra, hogy minél több idõt együtt tudjatok tölteni, mert ha ez egyoldalú, akkor semmi értelme. Azt is el kell döntenetek, meg tudtok-e bízni maximálisan a másikban (az elõzõ hozzászóló).
mi 340kmre voltunk egymástól majdenm 1 évig. kb csak havonta találkoztunk. ma már ez a távolság egy karnyújtásnyira csökkent:) kitartást:)
2 távkapcsolatom volt, az egyik 205 km-re, a másik 160-ra. Az elsõ esetben a fiú nem vette a fáradtságot, hogy eljöjjön hozzám (az meg nem jutott eszébe, hogy én is mehetnék hozzá), sajnálta rám az idõt és a pénzt is. És a legszebb, hogy állítólag szerelmes volt, ami 1 hónap múltán el is múlt, mint utólag bevallotta. 3 hónap és mindössze 3x-i találkozás után szakítás lett a vége és még azt is MSN-en intézte...Mindenesetre életem 1. szerelme volt, de csak késõn jöttem rá, hogy kár volt rá pazarolni egy csepp szeretetet is. A másik kapcsolat (2 hónapos), ami még most is tart, sokkal mûködõképesebb. Sajnos inkább a pénz, és némileg az idõ szab határt a taliknak (munkanélküli vagyok, a párom meg nem keres túl jól), nem az, hogy nem akarná. Hetente, 2hetente így is megoldjuk a talit. Szóval sajnos nem elég, ha szeretitek egymást, idõtök is van a másik számára, pénz is kell hozzá :(
250 km azt jelenti, h lehet még minden hétvégén sem tudjátok egymást látni, és az is sok pénzbe fog kerülni.
én is így voltam a barátommal magyarország két végében laktunk.Suli meg a munka meg még sok akadályba ütköztünk ami megnehezítette a találkozást.Én már kezdtem feladni de a barátom mindig egy kis lelket öntött belém hogy ne aggyuk fel.Ez több mnt egy évig ment.Utána összeköltöztünk és már a kezemet is megkérte :) Ha ilyen a felfogásod hogy érdemes e folytatni akkor én erre azt tudom mondani hogy el se kellett volna kezdeni.
nem olyan egyszerû az hát elõsször akkor fogom látni mikor 10 hónaposak leszünk :)
És 2 hónap alatt hányszor találkoztatok, és hogyan? egy iskolásnak is lehetséges úgy? :)
az semmi én és a barátnõm közt 1000 km-er van xD 2 hónaposak vagyunk :) szentem lehet igy élni :D
engem 100 km valaszt el a baratomtol de minden hetvegen talalkozunk es minden ren dben van , ha szerelem van a tavolsag nem akadaly.kitartast!
A kérdező hozzászólása: a szerelem megvan felõlem!õ meg nem nagyon mondja ki de õ is szeret!(ezt mutatja)a pénz nem akadály csak a suli...és kb csak szünetekben tudunk találkozni!:(én bízok is benne meg ki is tartok!
az én párom 5000km-re dolgozik tõlem és legkorábban februárban látom viszont :( addig marad az msn és a cam, ha szereted tarts ki mellette, ha sokáig nem látjátok egymást úgy késõbb még izgalmasabb lesz a találkozás

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!