Találatok a következő kifejezésre: Mi a szer körömgomba (2 db)

Mi a leghatásosabb szer körömgomba ellen?

Legjobb válasz: Körömgomba ellen nem elég a külsõ kezelés, mindenképpen menj el orvoshoz, az fel fog majd írni valamilyen tablettát vagy kapszulát. Nem lesz rövid a kezelés, anyunak hónapokig kellett a gyógyszert szedni.

Körömgomba ellen nem elég a külsõ kezelés, mindenképpen menj el orvoshoz, az fel fog majd írni valamilyen tablettát vagy kapszulát. Nem lesz rövid a kezelés, anyunak hónapokig kellett a gyógyszert szedni.
Sziasztok! Nekem a kezemen 6 ujjam is elfertõzõdött a mûköröm miatt. Vettem a gyógyszertárban Nailnert. Volt olyan ujjam, melyen már köröm sem volt, ha pedig növesztettem újra és újra felvált a húsról. Tehát elkezdtem a Nailnert használni, most használom 2-2, 5 hónapja, és már csak mm-ek hiányoznak ahhoz, hogy teljesen visszanõljenek az egészséges körmök. Legyetek kitartóak, mindig vágjátok a lehetõ legrövidebbre körmeiteket, én néha a felületét is megreszeltem, hogy jobban átszivároghasson a szer a körmön. Kitartás!
én az almaecetre és a 100%os teafaolajra esküszök...nekem is volt...elmúlt.csak naponta többször kell kenegetni és 3-4 hónap múlva elfog tûnni...:)
Leghatásosabb módszer? Vágd le az ujjad. Nincs köröm nincs gomba. Egyszerû de nagyszerû.
Akkor egy rugóra jár az agyunk! :) Én is a Nailnert használtam, beletelt több, mint egy hónapba, de elképzeltem, mennyire fájt volna, ha leszedik a körmömet, és úgy döntöttem, inkább kivárom ezt az idõt! Úgy látszik bejött, mert elmúlt a gomba. Utána meg kenegettem azzal a rózsaszín Nailnerrel (Care asszem), amitõl meg teljesen helyrejött mindkét lábamon a köröm.
Nailnerrel próbálkoznék. Egyszerû használni, elvileg a technológiája áthidalja a fõ problémákat, amik a körömgomba kezelésénél felmerülnek. Konkrétan, hogy nehéz bevinni a hatóanyagot a köröm alá. Állítólag ez a cucc valahogy 'átszivárog a köröm felületén. Ha ez így van, akkor ez a tuti.
A Nailner az alap. Láttam valami új cuccot is, de szerencsére már nem kell. Meg egy kicsit horrorisztikus volt ez a körömlekapargatás...
Egyértelmûen a Nailner, de készülj fel, hogy sokáig fog tartani. Legjobb esetben 2-3 hét, bár elég hamar elkezd javulni. Ami különösen nagy elõny, az az, hogy egyszerû használni; nincs a spanyol inkvizíciót idézõ köröm"eltávolítás" meg hasonlók. Csak kenegeted és kész. Itt nézd: http://www.nailner.hu/
Én mostanában láttam a tv-ben a Nainert ecsetelõt és kipróbáltam. Még csak két hete használom de úgy tûnik, hogy hat.
én is a nailnert használom, de nem reszelem a körmöm, úgyis hat.
A Nailner Repair Stiftre gondolsz?
A Canespro lehet? Nekem pl. bevált.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!