Találatok a következő kifejezésre: Mi a szénhidrátnapon (3 db)

Nagyon nehéz számomra a szénhidrátnap mert a többi nap után olyan bűntudat érzésem van mivel ezek sokkal nehezebb ételek mint a többi napon amit szokás enni! És most hihetetlenül tömve érzem magam mint aki tele ette magát. Ez normális?

Legjobb válasz: Normális, persze. Én is így voltam vele, iszonyú bûntudatom volt az elsõ két szénhidrátnapon, amikor este tortát ettem. Aztán a fogyás megnyugtatott, és azóta nem görcsölök ilyeneken. Mûködik!

Normális, persze. Én is így voltam vele, iszonyú bûntudatom volt az elsõ két szénhidrátnapon, amikor este tortát ettem. Aztán a fogyás megnyugtatott, és azóta nem görcsölök ilyeneken. Mûködik!
ez a bûntudat érzés az alpja az anorexiának, pont azért van a szénhidrát nap, hogy ne ess át a ló túloldalára, és arra tréningeld magad, hogy leküzd ezt a bûntudatot.

Mi a helyzet szénhidrátnapon a szilvásgombóccal? Azt lehet enni?

Legjobb válasz: Lehet. A szilvásgombóc tuti szénhidrát.

Lehet. A szilvásgombóc tuti szénhidrát.

Na, mi legyen a vacsora? Szénhidrátnap!

Ebédre ettem 2teljeskiörlés? zsemlét.

Legjobb válasz: torta vacsorára, hát ez kész..

torta vacsorára, hát ez kész..
Igen, kevés, fõleg Nutella nélkül. A tortát ne feledd!
elvileg ugyanazt kellene mint ebédre csak kisebb adagba, viszont szénhidrátnapon vacsorára egy szelet tortát szoktak javasolni:-)
A kérdező hozzászólása: most is ettem vacsorára 2db zsemlét. ez nagyon sok?:s:(
És persze a szelet ÉTcsokit!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!