Találatok a következő kifejezésre: Mi a súlya egy 6 hónapos (3 db)

Mi a normális súlya egy 6 hónapos lánycicának?

Legjobb válasz: Nem tudom mi számít "normálisnak" az én cicám 3kg-os és 6 és fél hónapos.Szerintem ez normális súly,legalábbis nem kövér és nem is sovány,csak kicsit nyurga de azt mondják ez normális amikor "kamaszodik".

Nem tudom mi számít "normálisnak" az én cicám 3kg-os és 6 és fél hónapos.Szerintem ez normális súly, legalábbis nem kövér és nem is sovány, csak kicsit nyurga de azt mondják ez normális amikor "kamaszodik".
ha a cicád 6hónapos akkor kb. 2kg az egészséges, de van olyan macsek aki ennyi idõsen 3-4kg és nem is dagi. A csontozattól is függ a kiló!
Nekem két cicám van. Egy nõstény és egy hím. A nõstény Havanna tipusú 6 és fél hónaposan 2, 2 kg. A hím cicám ugyanennyi idõs és 4, 3 kg. Sok mindentõl függhet a cica súlya, a fajtájától is, de 2-5 kg sztem a normális ilyen korban.

Nem eszik, nem iszik semmit a babám a tápszer mellett.6 hónapos, a súlya gyarapszik, de ilyen melegben csak kellene egy kis plusz folyadék. Mit tegyek, hogy igyon?

A hozzátáplálást kb 1 hónapja kezdtük, de még mindig csak kóstolgat, azzal sem haladunk. Ezen nem is görcsölök, majd megszereti, viszont ilyen melegben innia kelene egy kis plusz folyadékot, de nem. Sem víz, sem tea( 4 félét próbáltunk) sem gylé, sem cumisüveg, sem pohár, sem csőrös...félek a hőségtől.

Legjobb válasz: A fiam is ilyen, most lesz 1 éves, mióta azt eszi nagyjából amit mi, azóta hajlandó csak inni. Kínálgatni kell, ha szomjas lesz majd inni fog.

A fiam is ilyen, most lesz 1 éves, mióta azt eszi nagyjából amit mi, azóta hajlandó csak inni. Kínálgatni kell, ha szomjas lesz majd inni fog.
Nyugi! Szerencsére még nincs tikkasztó meleg, de hidd el, ha nagyon szomjas lenne, inna :) Ne aggódj!

5-6 hónapos kislányodnak mekkora a súlya és a hossza? Mit eszik egy nap?

Jöv? héten lesz 6 hónapos a kislányom. Ma voltunk tanácsadáson és megmérték. 67 cm és 8120 g. A doki azt mondta, hogy dagi és ezért naponta 2* adjak neki tápszert és 3* gyümölcsöt vagy f?zeléket. Jó ez így szerintetek? Eddig csak egy étkezést váltottam ki. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Igaz nekem kisfiam van, 5 és fél hónapos, ma voltunk tanácsadáson 8080g, 67,5 cm, és nem dagi. Bár Õ eddig még csak anyatejet kapott. Úgyhogy ne foglalkozz vele, ha éhes szerintem adj neki.

Igaz nekem kisfiam van, 5 és fél hónapos, ma voltunk tanácsadáson 8080g, 67, 5 cm, és nem dagi. Bár Õ eddig még csak anyatejet kapott. Úgyhogy ne foglalkozz vele, ha éhes szerintem adj neki.
19-én múlt 6 hónapos. A státuszvizsgálaton 8370 g és 68 cm volt. Nem mondták, hogy dagi. Kis hurkás kislányom van. Reggel szopizik, 10 óra körül gyümölcs, vagy tejpép, 13 óra körül fõzelék, bébiételt 1 üveggel megeszik a kis drága :-)), délután gyümölcs 1 alma+1 banán+babakeksz, vagy valami más gyümölcs babakeksszel vagy rizzsel. Ritkán uzsira üveges desszertet kap, de jobban szeretem magam csinálni. Este szopizik+tápszer kiegészítésként 120 ml. Ja, napközben is szokott szopizni, nem iszik meg sem vizet, sem teát, sem gyümölcslevet csak a cicibõl hajlandó! Én már több étkezést kiváltottam, de mindenki maga dönti el, én a védõnõnk tanácsát kikértem és úgy csináltam.
Az én lányom is a jövõ héten lesz 7 hónapos, de a 6 hónapos státusz vizsgálaton volt 8940g és 69 cm. Érdekes! Nekem-nekünk nem mondta a gyerekorvosunk, hogy dagi! Egyébként meg annyit mozog a leányzó, hogy szerintem amit megeszik, azt le is tornássza magáról. Egyébként meg ha gyümölcsöt kap, (nálunk ez a tapasztalat) hamarabb éhezik meg. További jó babázást :)
5 hónapos pont (kisfiú), 65 cm és 6200 gr. Csak anyatejet kap egyelõre, 2900 gr-mal született.
Az én lányom 66 cm és 7300g. 5 hós múlt. szopizik, tápszert kap és kóstolgatunk gyümit és fõzelékeket, de nem nagy sikerrel szóval jóformán csak táp és szopi. Jó kis hurkás a sonkája de nem dagi.
szerintem jad lemozodja, ha már mászik, jobban ficereg. folytasd a hozzátáplálást a aját ütemetekben, mondjuk, nyugodtan adhatsz neki tízóraira gyümit, és kezdd el kiváltani a második étkezéseteket. azért kicsit drasztikusnak tartom, hogy kapásból 3 étkezésre gyümi meg fõzelék, és csak 2x tápszer. ha éhes lesz, akkor meg úgyis szólni fog, ha máskor nem éjjel meg fog ébredni, met nappal nam kapott annyit, mint amire szüksége van.
6 hónaposan 67 cm és 6600 g volt a kislányom. Akkor kezdte a fõzelékeket. Napi 3-szor tápszert kapott, ebédre fõzeléket és tízóraira gyümölcsöt. A fõzelékek csak fél adagok voltak, tápszert kapott pótlásnak.
ja, elsõ vagyok, a kérdésedre válaszolva: 74 cm és 7400g ( de nekünk volt egy hónap súlymegállás betegség miatt, ezt is bele kell kalkulálni) 5x eszik, reggel és uzsira tápszert 180ml körül átlagosan étkezésenként, tízóraira sinlacos gyümit ez is kb 180 g( ezt most váltom ki, hogy egyre több gyümi legyen vagy csak gyümi), ebédre fõzelék kb. 200 g-ot eszik meg, husit jövõ héttõl gondoltam bevezetni, vacsira csak sinlac hígabban, cumisüvegbõl, ilyenkor 240ml körül eszik. kb 2-2, 5 dl folyadékot iszik még meg egy nap.
5 hónapos, 7 kg, 64 cm. naponta kb 800ml tápszert iszik, kap néha Sinlacot is, és egyszer gyümit, de csak keveset, mert még nem tud megenni egy egész adagot (kb egy fél bébiételes üvegnyit).
jad= majd :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugodtam. Egyébként én sem látom a lányomat daginak, csak most a frászt hozta rám a gyerekorvos. Azt mondta, le fog lassulni a mozgásfejlõdése a nagy súly miatt. Köszi a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!