Találatok a következő kifejezésre: Mi a romantikusabb (7 db)

Fiú létemre Bryan Adamset hallgatok, és ő a kedvenc előadom, főleg a romantikusabb számai. Ettől tényleg melegnek hihetnek? Mert osztály társaim megejtettek pár ilyet mikor mondtam hogy én őt szeretem.

heaven Everything i do im ready stb... 15/f

Legjobb válasz: maga az hogy ezeket hallgatod nem ok , ha van más ilyen vonásod ( érdekelnek az ilyen "csajos dolgok",úgy mozogsz, sötöbö sötöbö) akkor már hamarabb:D

maga az hogy ezeket hallgatod nem ok , ha van más ilyen vonásod ( érdekelnek az ilyen "csajos dolgok", úgy mozogsz, sötöbö sötöbö) akkor már hamarabb:D
A csajokra izgulsz? Azokra áll fel? Amennyiben igen, akkor nem vagy meleg.
és? én meg szeretem Adam lambert-tõl a Fever-t. -.-
Bryan Adams egy vagány, férfias, ugyanakkor örökifjú elõadó mély hanggal, és rengeteg csajozós dallal. Nem is értem, hogy miért merül fel bennük.
A Queen viszont tényleg a Világ legnagyobb meleg együttese, és az összes tag az, az volt.Akkor mindeki homár, aki hallgatja?Ne viccelj!
Nem gáz ha ilyet halgatsz, nem néznek melegnek!Én is halgatom, és nem vok meleg! ja és a QUEEN be senki se volt meleg te gyökér!!!! FREDDY MERCURY BISEXUÁLIS VOLT!!!!!! (a fentinek küldöm)
H O M Á R
Ha ilyet hallgatsz akkor nem csak melegnek hihetnek de az is vagy >.<"
A zenének semmi köze a nemi hovatartozáshoz. :) A legutóbbi barátomnak is Õ a kedvence, imádja már évek óta. De mind ennek ellenére 17 éves punk fiúcska. :) Nem meleg, ez tuti biztos. Hidd csak el. Hallgasd, mert Õ igenis, jó zenész.
Szerintem a másság nem a zenei stílusból fakad, hanem abból, hogy a veled azonos nemûekhez vonzódsz.Minden ember számára természetesnek kellene lennie annak, hogy bármilyen zenét meghallgathat, az még nem fogja jellemezni.Elõbb ismerjenek meg, s csak azután ítéljenek! Vegyünk egy "más" embert.. -A vele ellenkezõ nemûek szokásaihoz nagyban hasonlító mozdulatai, ruhái, zenei stílusa van, DE! ETTÕL Õ MÉG NEM "MÁS", MINT A TÖBBI.. csak akkor lesz egy ember "más", mint a többi, ha a vele azonos nemûekhez vonzódik és velük szexuális viszonyt alakít ki(csók, kézenfogva járás, szex) Viszont ha már a másságnál tartunk, akkor tudni kell, hogy minden ember más és más.Két ugyanolyan ember nincsen!Belõled is csak egy van. Te egy 15 éves fiú vagy, aki szereti a romantikus számokat..és aztán, akkor...mivan??Semmi. A fiúk általában keménykednek, nagyképûsködnek, kocsmáznak és csajoznak.De aki kivétel ezek alól a dolgok alól, és szereti a romantikát vagy a romantikus zenéket, azt még sokszor jobban is szeretik az igazi nõk, mint a machokat. Az igazi nõk alatt azokat a nõket értem, akik nem állnak az út szélén(a sarkon is akár) naphosszat, nem járkálnak gyakorta plázába, a diszkóba..az ilyen nõk becsületesek.:D Szerintem te egy teljesen normális, kedves fiú lehetsz...AZ MEG, HOGY MILYEN ZENÉT HALLGATSZ, AZ CSAKIS A TE DOLGOD!
Szia! Mész a koncertre? Ha igen küldj egy üzenetet!

Érett nõk vagy akár fiatalabb lányok ti is szeretitek a vad, kõkemény, határozott, önérvényesítõ férfiakat és esetleg a vadabb szexuális interakciót az ágyban? Illetve mi a véleményetek a romantikusabb lelkületû férfiakról?

Legjobb válasz: Az elsõ típust nem szeretem, a kifejezetten romantikusat sem. A férfi számomra legyen kedves, megértõ, okos, vicces, határozott, de csak annyira, hogy egyenrangú félnek érezzem magam mellette. ha ez a típus a ágyban vad, és kemény, na az nagyon bejön!

Az elsõ típust nem szeretem, a kifejezetten romantikusat sem. A férfi számomra legyen kedves, megértõ, okos, vicces, határozott, de csak annyira, hogy egyenrangú félnek érezzem magam mellette. ha ez a típus a ágyban vad, és kemény, na az nagyon bejön!
Elsõ elég jól megfogalmazta, egyetértek. :) Egy érett nõ...
A legtöbb férfi, a te szavaiddal élve 'önérvényesítõ és el játsszák a kõkeménységet, határozottságot.-A szexben viszont nem jeleskednek így, a vad szex pedig nem keverendõ össze a brutalitással, nem is súrolhatja azt! Személy szerint tisztelem azokat a férfiakat akiknek szép lelke van és fogékonyak a romantikára, na és fõleg a kompromisszumra való készségük legyen fejlett. Ha ezek adottak ebben az esetben a szexben sem lesz semmi probléma.
vad, kõkemény, határozott, önérvényesítõ férfiakat és esetleg a vadabb szexuális interakciót az ágyban? ezt a kérdést jól tetted fel, az ágyban csak ez jön be :P 27/L
Egy emberben a kettõ.Én is ilyen vagyok.Szenvedélyes, vad is és romantikus is.A szex is mikor ilyen, mikor olyan...
A kérdező hozzászólása: Én körülbelül olyan vagyok, amit a hármas leírt.
Én szeretem, ha egy férfi erõs, domináns és határozott, de az ilyen brutál vad, kõkemény pasikat nem... inkább az arany középutat. Az ágyban szeretem a szenvedélyesebb, vadabb együttléteket. A romantikával alapvetõen nincs bajom, de az ilyen nebáncsvirág, tutyimutyi, nyálas férfiaktól ráz a hideg.
Én szeretem, ha egy pasi határozott, erõs, de nem arra az "õstulok" típusra kell gondolni. Én nem tudom magam megvédeni, csendes, félénk és inkább visszahúzódó vagyok, olyan "nebáncsvirág". Tulajdonképpen a legtöbb férfi erõsebb jellem nálam, így nem én lennék a domináns fél egy kapcsolatban, de ez engem nem zavarna. Persze, nem arra gondolok, hogy az egész kapcsolatban mindent õ diktál, nem lehet véleményem és én nem hozhatok önálló döntéseket, õ irányítja az életem. Csupán szeretem magam biztonságban érezni, hogy minden rendben van, megnyugtató lenne a jelenléte. Lehet, hogy úgy tûnik, hogy csak "önvédelemre" kell a pasi meg kihasználnám, de ez nem így van. Szükségem van ezekre és így viszonoznám is a szeretet, minden tõlem telhetõt megtennék érte csak ezekre a tényezõkre egyszerûen szükségem van a boldogsághoz és magam nem vagyok ehhez elég erõs. Tudom ez sokaknak nem tetszik, de nem tudok vele mit csinálni...
en szemely szerint szeretem..

Mi a legesleg romantikusabb dolog egy csajnak?

szeretnek vmi nagyon romantikusat,feledhetetlenet csinalni a baratnomnek.nem szex vagy vmi iesmi de egy romantkis dolgot.

Legjobb válasz: szerintem a kevesebb több....nem kell azért csöpögnie a lakásnak a romantikától. Én pl egyszer 1 vacsorát csináltam gyertyafénnyel, és a lépcsõ szélét raktam ki mécsesekkel. Pár szál virág az asztalra, és már jó vagy szerintem. Utána mondjuk a mosogatás mocsok 1 dolog, nade az élet nem csupa móka:S

szerintem a kevesebb több....nem kell azért csöpögnie a lakásnak a romantikától. Én pl egyszer 1 vacsorát csináltam gyertyafénnyel, és a lépcsõ szélét raktam ki mécsesekkel. Pár szál virág az asztalra, és már jó vagy szerintem. Utána mondjuk a mosogatás mocsok 1 dolog, nade az élet nem csupa móka:S
A bejárat ajtótól az ágyig kirakni rózsaszirmokkal, és az ágyat tele rakni velük. elég pénzigényes de a barátnõdnek az lesz élete legszebb napja!! Sok sikert!
egy erdöszélén viràgokbol tegyél ki egy 2 méter àtméröjüszivet a monogrammotokkal, (este)körülötte gyujts egy pàr gyertyàt, vigyél 1 üveg pezsgöt meg 2 poharat!!!!!!de csak ha nyugodt az a hely vagy a szobàba tegyél mindenmerre gyertyàt, az àgyelött rozsaszirombol szönyeg, meg romantikus zene!!!!!!plussz eper, bonbon, bor vagy koktél szintén jo ötlet ha viràgküldövel küldessz lakàsra viràgcsokrot+szép vallomàs!!!!!!
Az a gáz hogy már az ilyeneket is kérdezni kell..
Szeritem a legromantikusabb, ha szerenádot adsz neki (bár ehhez énektudás, vagy hangszertudás kell.) Vagy egy szál rózsához írj üzenetet, hogy este itt és itt várod (randevút szervezeel, mint az elején) és megkéred, hogy elegáns ruhában jöjjön. Aztán elviszed színházba/táncolni, vagy amit szeret. Az biztos, hogy a kis meglepetések, titkok sokkal izgalmasabbá, szebbé teszik. És én az ágy felé utaló dolgokat kihagynám (korábban írták). Ne legyen az az érzése, hogy arra megy ki az egész.
szerintem egy virágcsokor is tud nagyon romantikus lenni. tapasztalatól mondom. munkahelyemen kaptam a kis szerelmemtõl. mivel nem romantikus és virágcsokros pasi még a könnyem is kicsordult attól a nagy csokor vörös rózsától. hihetetlen boldog voltam. mint a filmekben. sosem gondoltam volna hogy valaha ilyen történik velem( virág futárral). dagadt a mellem is a kollégák elött, hogy engem ennyire szeret valaki.ja és egy kis szerelmes üzi a virágok közé. jaj de jó is volt. remélem hasznos voltma. és ha ezt a romantikát választod szeretném tudni hogy sikerült.
Szerintem sem kell rózsaszirmokat szórni. nem úgy sül az el mint a filmekben. utána azt fel is kell ám takarítani különben sincs semmi értelme. Szerintem elég ha este kiültök a teraszra romantikázni egy kis mécsessel vagy illatgyertyával


Mit gondoltok a szemüveges lányokról? Tényleg megbízhatóbbak, romantikusabbak?

Legjobb válasz: Szerintem nem szemüvegfüggõ az,hogy valaki romantikus vagy megbízható

Szerintem nem szemüvegfüggõ az, hogy valaki romantikus vagy megbízható
Valakinek jól áll, valakinek pedig nem. Ja és bizonyított tény, hogy a szemüveges lányok szemüveg nélkül rosszabbul látnak, mint szemüveggel :DDD de nem hiszem, h megbízhatóbbak vagy romantikusabbak lennének mint bárki más.
tudnék ellenpéldát mondani megbízhatóságra, tényleg lényegtelen ebbõl a szempontból, viszont a második válaszoló jól látja a helyzetet :D
Szemüveget az emberek azért hordanak, mert valami problémájuk van a szemükkel, nem pedig a jellemük miatt.
A kérdező hozzászólása: Jó most hagyjuk a látásproblémákat ezt én is tudom. Amúgy divatból is hordanak szemüveget, de mindegy is. Csak nekem valamiért úgy tûnik, hogy a szemüveges lányok kevésbé bevállalósak, csendesebbek, visszahúzódóbbak. Ezek szerint tévedek.

Kicsit romantikusabb srácok, ti minek örülnétek, ha a barátnőtök meglep?

Nem rég jöttem össze a barátommal és most elfog utazni egyy hétre. Többször is kaptam célzást, hogy örülne, ha meglepném mikor hazaér. Már vannak terveim is, de nem vagyok igazán az a romantikus lány, nem tudom, hogy milyen kis apróságok fontosak. Ötletek? gyergyafény meg ilyenek nálatok is bejönnek, vagy arra csak a lányok buknak? Köszi el?re is !

Legjobb válasz: Az attól függ, hol tartotok a kapcsolatotokban.

Az attól függ, hol tartotok a kapcsolatotokban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, nagyjából énis hasonlóra gondoltam! :)
plusz valami jó szexis ruci: tündér jelmez, combfix stb..
gyertyafény simán belefér, csak zene ne legyen! ha van nagy fürdõkád akkor közös lubickolás. de ha valami jó filmet letöltesz és csinálsz vacsorát és film alatt ropogtatnivaló akkor engem már megnyertél :D 25F
A kérdező hozzászólása: #3 tudom, hogy a szándék a fontos, de igyekszem valami különlegessel, mert fontos nekem, és nem rég kicsit össze is kaptunk. Ez meg jó lehetõség h bizonyítsak. #4 Volt már, de nem terveztem egy egész napos hancúrt, bár gondoltam rá, mert nõ létemre néha többet kivánom a szexet mint õ. De már rám lett szólva, hogy fogjam vissza magam
miért lenne könnyû? Szex az átlagos dolog egy kapcsolatban, meglepinek magában kevés :D
Én egy nagy teljesítményû számítógépnek örülnék.
Szex is volt már, mert akkor könnyû.
én nemigazán azt nézném, mit ad, hanem a szándék a lényeg.
A kérdező hozzászólása: 2 és fél hónapja vagyunk együtt
Ha meglepne egy csókkal az elég lenne.
szúnyog, kullancs, mezõõr.
A fûben sok a kullancs, kukkolókkal vigyázni..

Mit csináljak csókolózás közben, hogy a barátomnak még szenvedélyesebb és romantikusabb legyen?

Pl. fogjam meg a kezét vagy túrjak bele közben a hajába?:D Valami jó tapasztalatot kérek szépen!:) Előre is köszönöm!:)

Legjobb válasz: simogasd a mellkasát, vagy túrj bele a hajába. nekem hirtelen ennyi jutott az eszembe

simogasd a mellkasát, vagy túrj bele a hajába. nekem hirtelen ennyi jutott az eszembe
Fogd meg a kezét, túrj a hajába, simogasd a mellkasát, csókold meg a nyakát is és ülj az ölébe.
Fogd meg a fenekét. A fiúk is szeretik! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!