Találatok a következő kifejezésre: Mi a része a (3769 db)

Die hardnak hány része van illetve mi a részeinek a neve? (értelmes választ felpontozom megy a zöld kéz )

Legjobb válasz: Drágán add az életed! (1988, Die Hard) Még drágább az életed (1990, Die Hard 2) Az élet mindig drága (1995, Die Hard With a Vengeance) Die Hard 4. - Legdrágább az életed (2007, Live Free or Die Hard) Drágább, mint az életed (2013, A Good Day to Die Hard)

Drágán add az életed! (1988, Die Hard) Még drágább az életed (1990, Die Hard 2) Az élet mindig drága (1995, Die Hard With a Vengeance) Die Hard 4. - Legdrágább az életed (2007, Live Free or Die Hard) Drágább, mint az életed (2013, A Good Day to Die Hard)
1. Drágán add az életed 2. Még drágább az életed 3. Az élet mindig drága 4. Legdrágább az életed 5. Drágább, mint az életed 1. Mindig is rettenetesnek tartottam ezeket a címeket. (Az elsõ részé talán még hagyján, de utána a folyton rákontrázás az újabb részeknél, szánalmas...) 2. Aki értelmes választ vár, abban vajon miért nincs annyi értelem, hogy beírja a google-ba: "Bruce Willis port.hu"?
Annyi kiegészítés az elõttem szólókhoz, hogy a 2. rész teljes címe eredetiben "Die Hard 2 - Die Harder"

Mi a résznek a címe? (Cobra 11, kép lent)

Melyik részben van ez a jelenet? <http://kepfeltoltes.hu/130328/Cobra_11_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: huha,ez engem is érdekelne...de még ezt magyarok nem adták!!!

huha, ez engem is érdekelne...de még ezt magyarok nem adták!!!
Alleingang. A 2013-as tavaszi évad elsõ epizódja, Ben egy szerb bandába épült be (többet nem tudok). Ez a jelenet már az epizód végén van.
most vasarnap lesz az rtlen:) )


A kérdező hozzászólása: Ford Escort 1995 1300ccm itt a link a cuccról: http://zsu.hu/?page=category&catid=519803
Nagyon jól szólt az elõttem író.A ford hátsó hossztartónál az a komplett, mikor az elõrenyúló rész is rajta van a nyúlványon.Ezek szerint, Te csak azt a részét vetted meg, amin a a rugótányér van.Az egy rövidebb darab.Ha teljes a nyúlvány, akkor az bemegy egészen a fenéklemez alá.De neked csak a rugó feletti rész kell, mert az szokott elrohadni.Ford betegség.
Most néztem meg a linket, a simát vedd meg.2 db fül van, amit át kell hegeszteni rajta.Semmi mást nem látok.

L. J Smith Vámpírnaplók címu konyveinek hány része van, és mi a részek címe (magyarul)?

mert hallotam olyat is hogy a 3-ik résznek harag a címe,és olyat is hogy tombolás így nem tudom melyik a helyes

Legjobb válasz: 1. rész: The Awakening - Ébredés 2. rész: The Struggle - Küzdelem 3. rész: The Fury - Harag 4. rész: The Dark Reunion - Sötét szövetség 5. rész: The Return: Nightfall 6. rész: The Return: Shadow Souls 7. rész: The Return: Midnight Jelenleg a negyedik könyv kiadására készül a Könyvmolyképzõ kiadó. Amerikában pedig most adta hírül az írnõ, hogy befejezte a 7. részt, a Midnight-ot. :)

1. rész: The Awakening - Ébredés 2. rész: The Struggle - Küzdelem 3. rész: The Fury - Harag 4. rész: The Dark Reunion - Sötét szövetség 5. rész: The Return: Nightfall 6. rész: The Return: Shadow Souls 7. rész: The Return: Midnight Jelenleg a negyedik könyv kiadására készül a Könyvmolyképzõ kiadó. Amerikában pedig most adta hírül az írnõ, hogy befejezte a 7. részt, a Midnight-ot. :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen koszi a választ
mar 7 resz van belole:O:O en elosszor azt hjittem h csk 3.A heten meg is vettem mind a 3at es mar a 2. kozepenel jarok.Eleg borsos ara van:-s De nagyon jo!!!! Eddig 1 konyvet se olvastam szivesen a haziolvasmanyokat olvastam eleinte de az utobbi evekben mar azt sem....de ez nagyon tetszik :X

Melyik az a rész a family guyból amikor vége lesz a világnak vagy mi, és a peter felépít egy új várost?

Legjobb válasz: 2. évad 3. rész (Da Boom) Vagy van még egy ilyesmi, mikor bemondják a tv-be (8. évad 16. rész - April in Quahog)

2. évad 3. rész (Da Boom) Vagy van még egy ilyesmi, mikor bemondják a tv-be (8. évad 16. rész - April in Quahog)
A kérdező hozzászólása: Köszi, amúgy pont az Áprils Qaughóbant néztem.Arról jutott eszembe :D

Free! Anime- Mikor jön a 6. rész magyar felirattal? Ja és Makoto-nak mi a baja a tengerrel?

Nagyon szeretem ezt az animét :D imádom*-*

Legjobb válasz: http://anichart.net/airing Free! 7.rész 5nap múlva. Tehát a 6.részt már leadták. Érdeklõdj a fansubok oldalain.

http://anichart.net/airing Free! 7.rész 5nap múlva. Tehát a 6.részt már leadták. Érdeklõdj a fansubok oldalain.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! :)
http://indavideo.hu/video/Free_6resz_Magyar_felirat itt a 6. :) ) 7 még szerintem nem nincs :/
A kérdező hozzászólása: Már láttam :D De azért nagyon köszii :D
Itt a 7. :D http://indavideo.hu/video/Free_7_resz_magyar_felirat 29-én jön ki asszem a 8. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Már megnéztem! :) Imádom ezt az animét *-*

Madagaszkár pingvinei. Mi ennek a résznek a címe?

Az a rész amikor darazsak költöznek az állatkertbe és a pingvinek Mort-hoz hasonló hülyét csinálnak magukból. Sajnos a címét elfelejtettem, de az sem lenne gond ha meg tudnátok mondani hogy hanyadik évad hanyadik rész.

Legjobb válasz: Igen a Fullánk hadmûvelet az,de nem az évad utolsó része mivel 48 részes az 1.évad.Az utolsó rész a Fúlyjuk doktor bosszúja

Igen a Fullánk hadmûvelet az, de nem az évad utolsó része mivel 48 részes az 1.évad.Az utolsó rész a Fúlyjuk doktor bosszúja
Amire gondolsz az azt hiszem a "Fullánk hadmûvelet" 1 évad 36(utolsó) rész.
A kérdező hozzászólása: az köszi szépen

Mi a kritikátok a Pokoli Szomszédok 1. , 2. , 3. , 4. és 5. részével kapcsolatban?

Van kritikátok a Pokoli Szomszédok játékkal?

Legjobb válasz: Annyi baj van velük, hogy elég rövidek és unalmas újra nekiállni. Én, csak az 1. és a 2. résszel játszottam, de hallottam, hogy gyengék lettek az utána levõ részek.

Annyi baj van velük, hogy elég rövidek és unalmas újra nekiállni. Én, csak az 1. és a 2. résszel játszottam, de hallottam, hogy gyengék lettek az utána levõ részek.
Én is így vagyok vele. Az 1. meg a 2. tettszett, azt ki is vittem. A 3. részt egyszer kipróbáltam, utána letöröltem.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, egy idõ után unalmas, ha már megcsináltad.De én másfél éve nem játszottam rajta :) Most fogok újra (a 2.-on)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!