Találatok a következő kifejezésre: Mi a része (3769 db)

L. J Smith Vámpírnaplók címu konyveinek hány része van, és mi a részek címe (magyarul)?

mert hallotam olyat is hogy a 3-ik résznek harag a címe,és olyat is hogy tombolás így nem tudom melyik a helyes

Legjobb válasz: 1. rész: The Awakening - Ébredés 2. rész: The Struggle - Küzdelem 3. rész: The Fury - Harag 4. rész: The Dark Reunion - Sötét szövetség 5. rész: The Return: Nightfall 6. rész: The Return: Shadow Souls 7. rész: The Return: Midnight Jelenleg a negyedik könyv kiadására készül a Könyvmolyképzõ kiadó. Amerikában pedig most adta hírül az írnõ, hogy befejezte a 7. részt, a Midnight-ot. :)

1. rész: The Awakening - Ébredés 2. rész: The Struggle - Küzdelem 3. rész: The Fury - Harag 4. rész: The Dark Reunion - Sötét szövetség 5. rész: The Return: Nightfall 6. rész: The Return: Shadow Souls 7. rész: The Return: Midnight Jelenleg a negyedik könyv kiadására készül a Könyvmolyképzõ kiadó. Amerikában pedig most adta hírül az írnõ, hogy befejezte a 7. részt, a Midnight-ot. :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen koszi a választ
mar 7 resz van belole:O:O en elosszor azt hjittem h csk 3.A heten meg is vettem mind a 3at es mar a 2. kozepenel jarok.Eleg borsos ara van:-s De nagyon jo!!!! Eddig 1 konyvet se olvastam szivesen a haziolvasmanyokat olvastam eleinte de az utobbi evekben mar azt sem....de ez nagyon tetszik :X

A végzet ereklyéi című könyv hány részes? és mik a részek nevei?

Legjobb válasz: 3+3 része van, vagyis összesen 6. Csontváros (City of Bones) Hamuváros (City of Ashes) Üvegváros (City of Glass) Bukott angyalok városa (City of Fallen Angels) Elveszett lelkek városa (City of Lost Souls) Mennyei tûz városa (City of Heavenly Fire)

3+3 része van, vagyis összesen 6. Csontváros (City of Bones) Hamuváros (City of Ashes) Üvegváros (City of Glass) Bukott angyalok városa (City of Fallen Angels) Elveszett lelkek városa (City of Lost Souls) Mennyei tûz városa (City of Heavenly Fire)
Jelenleg a 4. nem nagyon kapható, a 6. még nem jelent meg. Van egy 3 részes elõtörténete is, hátha érdekel: Pokoli szerkezetek sorozat: 1. Az Angyal 2. A Herceg 3. A Hercegnõ
A 6. rész (Mennyei tûz városa) még nem jelent meg magyarul. De egy-két éven belül megjelenik azt hiszem. A Pokoli szerzetesek trilógia pedig szorosan kapcsolódik a Végzet ereklyéihez... (pontosan nem tudom hogyan, csak hallottam, de még nem olvastam) Egyébként úgy vannak a részek , ahogyan az elõzõ válaszoló írta!
bocsánat *ahogy az elõzõ Két válaszoló írta ;)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :)

Ratchet and Clank-nek hány része van? Mik a részek címei?

Legjobb válasz: http://ratchetandclank1.mlap.hu/#/html/18433532/render/megje..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
PS2: Ratchet and Clank Ratchet and Clank 2/Going Commando Ratchet and Clank 3/Up Your Arsenal Ratchet Gladiator/Deadlocked PSP: Ratchet and Clank: Size Matters Agent Clank PS3: R&C Tools of Destruction R&C Quest for Booty R&C A Crack in Time R&C All 4 One


Segíteni valaki, mi a rész címe?

nem tudjátok megmondani, h. mi annak a Jóbarátok résznek a címe, amikor Ross és Chandler egy szállodába mennek és mindent összelopkodnak Ross pedig bejuharszirupos cukrozik...

Legjobb válasz: Azthiszem az a Barbados 2. része a 9 évad végén, mikor pakolódnak és jönnek el onnan.:)

Azthiszem az a Barbados 2. része a 9 évad végén, mikor pakolódnak és jönnek el onnan.:)
9. évad - ha jól tudom 919. rész címe: Rachel álma - The One with Rachel's Dream Ebben a részben Chandler elvileg Monikaval menne Vermontba a szállodába, de õ nem ér rá és ezért elmegy Rossal. és igen, összelopkodnak mindent, közben Pheobe összeveszik Monikával, mert õ nem engedi az étterem elõtt énekelni.
A kérdező hozzászólása: köszi :DD

Die hardnak hány része van illetve mi a részeinek a neve? (értelmes választ felpontozom megy a zöld kéz )

Legjobb válasz: Drágán add az életed! (1988, Die Hard) Még drágább az életed (1990, Die Hard 2) Az élet mindig drága (1995, Die Hard With a Vengeance) Die Hard 4. - Legdrágább az életed (2007, Live Free or Die Hard) Drágább, mint az életed (2013, A Good Day to Die Hard)

Drágán add az életed! (1988, Die Hard) Még drágább az életed (1990, Die Hard 2) Az élet mindig drága (1995, Die Hard With a Vengeance) Die Hard 4. - Legdrágább az életed (2007, Live Free or Die Hard) Drágább, mint az életed (2013, A Good Day to Die Hard)
1. Drágán add az életed 2. Még drágább az életed 3. Az élet mindig drága 4. Legdrágább az életed 5. Drágább, mint az életed 1. Mindig is rettenetesnek tartottam ezeket a címeket. (Az elsõ részé talán még hagyján, de utána a folyton rákontrázás az újabb részeknél, szánalmas...) 2. Aki értelmes választ vár, abban vajon miért nincs annyi értelem, hogy beírja a google-ba: "Bruce Willis port.hu"?
Annyi kiegészítés az elõttem szólókhoz, hogy a 2. rész teljes címe eredetiben "Die Hard 2 - Die Harder"

Ezek minek a részei?

-orrüreg

Legjobb válasz: legzorendszer

legzorendszer

Medal of honor : mik a részei?

Sorrendben névvel valaki letudná nekem írni a Medal Of Honor részeit ?

Legjobb válasz: Medal of Honor Medal of Honor: Underground Medal of Honor: Allied Assault Medal of Honor: Frontline Medal of Honor: Allied Assault Spearhead Medal of Honor: Allied Assault Breakthrough Medal of Honor: Rising Sun Medal of Honor: Infiltrator Medal of Honor: Pacific Assault Medal of Honor: European Assault Medal of Honor: Heroes Medal of Honor: Vanguard Medal of Honor: Airborne Medal of Honor: Heroes 2 Medal of Honor (2010) Medal of Honor: Warfighter

Medal of Honor Medal of Honor: Underground Medal of Honor: Allied Assault Medal of Honor: Frontline Medal of Honor: Allied Assault Spearhead Medal of Honor: Allied Assault Breakthrough Medal of Honor: Rising Sun Medal of Honor: Infiltrator Medal of Honor: Pacific Assault Medal of Honor: European Assault Medal of Honor: Heroes Medal of Honor: Vanguard Medal of Honor: Airborne Medal of Honor: Heroes 2 Medal of Honor (2010) Medal of Honor: Warfighter
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: ezek sorrendbe vannak ?
igen

Minek a része lehet ez a kis műanyag?

Itt találhatóak a képek a kis műanyagról, sajnos nem tudtam beazonosítani, valaki felismeri? Az egyik oldalán van egy 23-as szám. Lehet, hogy valakinek hiányzik, de nem tudom, hogy kinek adjam vissza, és rossz érzés, hogy valamin napokig gondolkodsz, de nem jössz rá, hogy mi lehet. Elsőre arra gondoltam, talán valami "szűkítő" lehet fülhallgatóhoz.

Mi a résznek a címe? (Cobra 11, kép lent)

Melyik részben van ez a jelenet? <http://kepfeltoltes.hu/130328/Cobra_11_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: huha,ez engem is érdekelne...de még ezt magyarok nem adták!!!

huha, ez engem is érdekelne...de még ezt magyarok nem adták!!!
Alleingang. A 2013-as tavaszi évad elsõ epizódja, Ben egy szerb bandába épült be (többet nem tudok). Ez a jelenet már az epizód végén van.
most vasarnap lesz az rtlen:) )

A Counter Strike-nak mik a részei?

Kérem a címeket sorrendbe írjatok meg nekem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!