Találatok a következő kifejezésre: Mi a pp (10 db)

Mi a különbség az Avent cumisüvegek közt és mit jelent a PP és a PES rövidítés?

Vettem egy 260 ml-es cümisüveget és egyáltalán nem olyan amilyen nekem volt. Ez nem átlátszó szín?, hanem fehéres és fent a csavaros résznél ahol rácsavarjuk a cumit az üvegre, ott nem olyan magas és kell rá még egy adaptergy?r? is az üvegre. Az én régi üvegem átlátszó és csak rá kell csavarni a cumit és ennyi, nincs hozzá még ilyen gy?r? is. Ilyet szeretnék amilyen a régi. Segítenétek?

Legjobb válasz: a pes a mézszínü a pp a sima átlátszó. pp-t keress.

a pes a mézszínü a pp a sima átlátszó. pp-t keress.

Mi a vélemény a NUK (PP) cumisüvegekről?

Legjobb válasz: Tuti hülyének néztek, de mi az a PP? Manóm elsõ perctõl kezdve tápis. Én sokáig csak NUK üvegesbõl etettem. Nagyon szerettem.

Tuti hülyének néztek, de mi az a PP? Manóm elsõ perctõl kezdve tápis. Én sokáig csak NUK üvegesbõl etettem. Nagyon szerettem.
én is szeretem a NUK-okat, cumisüveg, cumi, midnen: 2 baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Azért vettem mert írták h hasfájós babáknak segíthet. (PP-polipropilén)

A pp. Minek a rövidítése cikkek esetén? Mi a különbség a sima p. -hez képest?

Legjobb válasz: A pp(pages) több oldalt jelent, a p (elvben) csak egyet.

A pp(pages) több oldalt jelent, a p (elvben) csak egyet.
A kérdező hozzászólása: és miért két p betû


Mit jelent a Pápák nevében A "PP" kifejezés?

Azt tudom , hogy valamiféle latin kifejezés, de nem tudom, hogy pontosan mi .

Legjobb válasz: Nem a nevükben van, hanem a nevük után. Pontos jelentése papa, magyarul pápa. Pl. Benedictus pp. XVI.

Nem a nevükben van, hanem a nevük után. Pontos jelentése papa, magyarul pápa. Pl. Benedictus pp. XVI.
Programmer Police.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm !

Mit jelent a PP, PDF, WAV, AAC formátum?

Legjobb válasz: a .pp idõjárási adatokat tárol elvileg, a .pdf Adobe Acrobat szöveges fájl, a .wav hangfájl, .aac szintén, de általában kép mellé használlják.

a .pp idõjárási adatokat tárol elvileg, a .pdf Adobe Acrobat szöveges fájl, a .wav hangfájl, .aac szintén, de általában kép mellé használlják.
A .pp eléggé többesélyes, így látatlanba: http://www.file-extensions.org/pp-file-extension

Mi a normális pp érték?

Az az a vércukor terhelés, amit 90 perccel azután végeznek, hogy zsemlét és tejet kell fogyasztani.

Legjobb válasz: Szia! Az a lényeg hogy 3és 6 közt legyen az eredmény.Milyen mázlid van hogy nálatok még próbareggelit csinálnak nekem már cukros vizet kellett innom.Ha mégis cukrosvizet kellene innod akkor a 7.4 fölötti érték az már nem jó és valószinü diétára fognak.Grat a babához:)37hetes kismama:)

Szia! Az a lényeg hogy 3és 6 közt legyen az eredmény.Milyen mázlid van hogy nálatok még próbareggelit csinálnak nekem már cukros vizet kellett innom.Ha mégis cukrosvizet kellene innod akkor a 7.4 fölötti érték az már nem jó és valószinü diétára fognak.Grat a babához:) 37hetes kismama:)

Peg Perego Switch babakocsihoz jó a PP SIP- es hordozó, vagy csak a Tri-fix? Egyáltalán mi a különbség? Köszi, ha valaki segít!

Legjobb válasz: Mindkettõ jó. Az Európában forgalmazott SIP és Tri-Fix ülések között csak kinézetre van különbség, és a SIP már nem is kapható újonnan. Az Amerikában forgalmazott SIP ülés pedig ugyanaz, mint nálunk a Tri-Fix. Na remélem érthetõen írtam le. :D

Mindkettõ jó. Az Európában forgalmazott SIP és Tri-Fix ülések között csak kinézetre van különbség, és a SIP már nem is kapható újonnan. Az Amerikában forgalmazott SIP ülés pedig ugyanaz, mint nálunk a Tri-Fix. Na remélem érthetõen írtam le. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyos vagy, hogy írtál!

Mi az a sza"pp"anopera?

Dudom mi azaz opera (mini XD) de hogjön odda a szappan ???

Legjobb válasz: Régen a sorozatok szüneteiben szappan reklámokat adtak. Innen jön.

Régen a sorozatok szüneteiben szappan reklámokat adtak. Innen jön.
nem, ez kizárt. egy klaszikus magyar film címe volt, a történet a méltán híres Kovács Béláról szólt, aki utcai zsebtolvajként került be a börtönben, ahol lehajolt a szappanért. Természetesen miután beléhatoltak, egy fegyõr felfigyelt arra a csodás hangra, amit Béla ordításaként lehetett ismertetni, és egy telefonhívással, már-már rettenetesen ismerõs szöveggel hívta fel kuzinját, aki eredetileg egy rendezõ volt, és pont egy ilyen hangot keresett(Késõbb ezt a beszólást tették bele a Vissza a jövõbe c. filmbe).
A kérdező hozzászólása: XD sok hülye :D
Az elsõ válasz az még igaz is.

Mire utal a cumisüvegen feltüntetett PES vagy PP?

A PES drágább.

Legjobb válasz: 21.56-os voltam. Köszi,akkor már tárgytalan a válaszom.

21.56-os voltam. Köszi, akkor már tárgytalan a válaszom.
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam, ha esetleg érdekel vkit: Polyethersulphone, más néven PES. Mézszínû, BPA mentes mûanyag. • Polypropylene, más néven PP. Enyhén opálos árnyalatú, BPA mentes mûanyag.
Szerintem nézz utána az interneten, hogy mit jelentenek ezek a rövidítések. Én éppen a napokban olvastam egy cikket, mely szerint a PBA vagy BPA (már nem emlékszem pontosan) mennyire káros, amennyiben feloldódik a cumisüvegben (vagy bögrében vagy bármiben) tartott folyadékban. Mikrózni sem lehet, mert a hõ hatására a káros anyag még hamarabb átjut az üvegben tartott folyadékba. Szóval én is utána fogok nézni ezeknek a jelzéseknek. Sajnos nálunk itt falun a gyógyszertárban is csak kínai cumisüveget árulnak. Mióta olvastam errõl a mizériáról, azóta porcelán kávéscsészébõl itatom a fiamat (igaz, õ már egyéves)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!