Találatok a következő kifejezésre: Mi a polgárin, (104 db)

Hogy lett az ellenállás tagja Szenthelyi Árpád? Szenthelyi Árpádnak mi a polgári foglalkozása? Mi a polgári neve?

Legjobb válasz: Polgári foglalkozása : Nincs és nem is volt. Õ az ellenállás vezetõjének született. Ez a végzete. Kib+szott karmája. Polgári neve: Szenthelyi Árpád Remélem segítettem

Polgári foglalkozása : Nincs és nem is volt. Õ az ellenállás vezetõjének született. Ez a végzete. Kib+szott karmája. Polgári neve: Szenthelyi Árpád Remélem segítettem
Árpi egy elit szuper katona volt a honvédségnél akire felfigyelt az ellenállás, és állást ajánlottak neki.
több tiszteletet az Ellenállásnak!ÕK az emberiség utolsó reménye!
Mivel lefizették. Polgári neve, foglalkozása mit érdekel tégd? (egyébként mindenk Árpi bácsinak hívta)
Korotok?
ÍGy igaz!
Ne bántsátok az ellenállást, õk minket az emberiséget védik, az utolsó védõbástyája a reptoidok ellen vívott kilátástalan háborúban.
Akkor tisztelettel megkérdem, hogy hogyan állnak ellent az ellenállók?
eeeevridééj ájm suffüliing.
És hogyan áll ellen ez az Árpi? Egyáltalán milyen földalatti ellenállás az, ahol nyilvánosan is ismerik az ellenállókat?
Ez egy hosszú történet, én se mindig tudtam a reptoidok létezésérõl.

Van egykis problémám. Az ókori athénról van szó. Mi a polgári jogok tartalma? Kik rendelkeztek az ókori Athénban polgári jogokkal?

Legjobb válasz: Az athéni polgárok szavazhattak a népgyûlésen, és választhatók, illetve sorsolhatók voltak egyes tisztségekre. Általában, Athénban mindenkinek joga volt az élethez, a vagyongyûjtéshez, és a házassághoz. Még a rabszolgáknak is.

Az athéni polgárok szavazhattak a népgyûlésen, és választhatók, illetve sorsolhatók voltak egyes tisztségekre. Általában, Athénban mindenkinek joga volt az élethez, a vagyongyûjtéshez, és a házassághoz. Még a rabszolgáknak is.
Az athéni polgárság tartalma többször változott az idõk során. Eredetileg vagyoni cenzus alapján járt a szabadoknak, késõbb örökletessé tették.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget. :)

Mi a polgári, vagyis igazi neve ennek a magyar pornószínésznőnek?

Naomie néven fut, 1989-ben született, állítólag magyar, még csak pár éve van a szakmában, nagyon helyes:

Legjobb válasz: Polgár Jenõ. Bocsi, nem bírtam kihagyni! :D

Polgár Jenõ. Bocsi, nem bírtam kihagyni! :D
403 Forbidden nginx/1.2.0 û :D
A kérdező hozzászólása: Elõbb nálam is volt valami probléma, de most megnyitja rendesen... ha nem akkor másolni kell!
Naomi Roxx?
Naomi Bell?
Nomi Melone?

Mi a polgári család térszerkezete?

Holnap zh-zok és ki van dolgozva az összes kérdésem kivéve ezt az egyet. Rengeteg helyen kerestem már, de nem találtam róla semmit.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen mik a polgári szakok? és azokra nem kell fizikai alkalmasság?

Legjobb válasz: HHK-n biztonság- és védelempolitikai, védelmi igazgatási. KTK-n igazgatásszervezõ RTK-n rendészeti igazgatási-biztonsági szakirány, rendészeti igazgatási-migrációs szakirány. Ezekre nem kell alkalmassági vizsgálat

HHK-n biztonság- és védelempolitikai, védelmi igazgatási. KTK-n igazgatásszervezõ RTK-n rendészeti igazgatási-biztonsági szakirány, rendészeti igazgatási-migrációs szakirány. Ezekre nem kell alkalmassági vizsgálat

Mi a polgári esküvő eskü szövege?

Legjobb válasz: Mármint mindkét felet megkérdezi és ha mindketten igennel válaszolnak, és ehhez az aláírásukat adják, valamint a két tanú aláírásával igazolja, akkor számítanak házasnak. Csak az igentõl még nem :)

Mármint mindkét felet megkérdezi és ha mindketten igennel válaszolnak, és ehhez az aláírásukat adják, valamint a két tanú aláírásával igazolja, akkor számítanak házasnak. Csak az igentõl még nem :)
Kijelenti -e ön, XY, hogy az itt megjelent ZZ-vel házasságot köt? Ha igen, kérem, feleljen hallható szóval. Kijelenti -e ön, ZZ, hogy az itt megjelent XY-nal házasságot köt? Ha igen, kérem, feleljen hallható szóval. A Magyar Köztársaság által rám ruházott hatalmamnál fogva kijelentem, hogy XY és ZZ a Magyar Köztársaság [...] családjogi törvénye alapján házastársak. De elõtte, vagy valahol még azt is közbeszúrja, csak arra nem emlékszem pontosan, hogy "az itt megjelent felek házasságának jogi értelemben akadálya nincs" - az egész szertartás elején. Sok esküvõn vettem már részt, így emlékszem rá, valaki, akinek a közelmúltban volt esküvõje, kijavíthat.
Valahogy úgy van az a szöveg, hogy az Önök által bemutatott okiratok alapján a házasságnak törvényes akadálya nincs. Amire te gondolsz, az az amerikai filmekben szokott lenni, de ott az egyházi-polgári szertartás és nem egyenlõ a magyar polgári szertartással. Ha akartok egymásnak valami esküfélét mondani, akkor azt a gyûrûfelhúzás közben tehetitek meg. Ez lehet elõre megbeszélt szöveg, de lehet meglepetés is.
http://www.youtube.com/watch?v=bgmYmJGRc-E&feature=related ezen a videón hallgasd meg, de kereshetsz más videot is. :)
a hétvégén mentem férjhez... a polgárin nincs róla szó:) viszont a templomi szertartáson igenis megjelenik a hüség szó :) 24L
Polgári esküvõn nincs eskü. Az anyakönyvvezetõ megkérdi, hogy "akarod-e", és ha igennel felelsz, kijelenti, hogy a törvény értelmében házasok vagytok.
upsz....ez nem ide bocsi:) másik kérdéshez akartam! :) 24L

Mi a polgári neve az Indul a bakterház Bendegúzának és most hány éves?

Legjobb válasz: Az igazi neve Olvasztó Imre és kb. 45-50 éves. A fia hozzászólt egyik myvip-es videómhoz is :D

Az igazi neve Olvasztó Imre és kb. 45-50 éves. A fia hozzászólt egyik myvip-es videómhoz is :D
Olvasztó Imre, a korát nem tudom pontosan de talán 40-45 között valahogy.
Olvasztó Imre, '67-ben született. azaz 42 éves, ha jól számolom ;)
1966.11. hóban született :)
Ada 2003-ban került a Vivára, úgyhogy egyszerre nem érkezhettek. (bocsi a beléd kötésért)
Rá gondolsz? http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://image.hotdog.hu/_d.. Én teljesen elfelejtettem már, pedig 2006-ban távozott a csatornától.
O, en igy emlekszem... Dehat o nem jokepu...

Mi a különbség a polgári és az egyházi esküvő között?

Legjobb válasz: Polgári: Polgármesteri Hivalat, anyakönyvvezetõ, az állam elismeri. Egyházi: templom, pap, az állam nem ismeri el. Legalább az egyik félnek meg kell lenni keresztelve hozzá. Polgári van templomi nélkül, templomi nincs polgári nélkül.

Polgári: Polgármesteri Hivalat, anyakönyvvezetõ, az állam elismeri. Egyházi: templom, pap, az állam nem ismeri el. Legalább az egyik félnek meg kell lenni keresztelve hozzá. Polgári van templomi nélkül, templomi nincs polgári nélkül.
Hivalat = Hivatal, bocsi
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)
ÉN ezt még kiegészíteném: a templomi esküvõnél Isten elõtt teszel esküt, amely inkább a lelki tisztességedre alapoz. A polgárinál egy jogi-gazdasági szerzõdés köttetik. Sajnos (bár én nem vagyok hívõ) az emberek manapság általában már csak divatból csinálnak templomi esküvõt. HOlott számomra nincsen szentebb (annak ellenére, hogy nem vagyok vallásos), mint Isten elõtt esküt tenni. A legtöbben aztán meg a végén még meg is szegik ezt az esküt.
A polgári esküvõ kell, hogy hivatalos legyen. Nekem most volt szombaton az esküvõm, fél óra alatt lezavarják...nekem nem tetszett. Az egyházi esküvõnk 1 óra volt, gyönyörû volt, mindketten sírtunk, jó volt Isten áldását megkapni az esküvõnkön, mi vallásos emberek vagyunk, szerintünk enélkül nem esküvõ az esküvõ... :) A Házas kapcsolatra mindenképpen kell Isten áldása.

Mit szokás vinni a polgári esküvőre?

Legjobb válasz: Nálunk a polgári szertartás elõtt és után megvendégeltünk mindenkit - süti,szendvics,üdítõ -, tehát azokat is, akiket nem hívtunk az ebédre. Mi ezt elõre feltüntettük a meghívóban is, hogy az esküvõ elõtti órában várunk mindenkit egy vendégfogadás keretében. Nem tudom, hogy ezért-e, de azok közül, akik a polgárira voltak csak hívva, mindenki adott valamit, volt aki egy virágot, mások egy üveg bort, de volt aki borítékot adott. Én is minden esetben szoktam vinni egy jelképes ajándékot, akkor is ha csak a szertartásra vagyok hivatalos.

Nálunk a polgári szertartás elõtt és után megvendégeltünk mindenkit - süti, szendvics, üdítõ -, tehát azokat is, akiket nem hívtunk az ebédre. Mi ezt elõre feltüntettük a meghívóban is, hogy az esküvõ elõtti órában várunk mindenkit egy vendégfogadás keretében. Nem tudom, hogy ezért-e, de azok közül, akik a polgárira voltak csak hívva, mindenki adott valamit, volt aki egy virágot, mások egy üveg bort, de volt aki borítékot adott. Én is minden esetben szoktam vinni egy jelképes ajándékot, akkor is ha csak a szertartásra vagyok hivatalos.
Ajándéknak? Semmit. Ha csak elmész megnézni a házasságkötést, akkor a végén gratulálsz és kész.
Utsó ez milyen kedves gesztus :) ezt megjegyzem...majd ha szükséges
Ha ajándékra gondolsz, semmit! Nálunk úgy volt, hogy esküvõ elõtt (polgári, templomi) tartottunk egy állófogadást, ott volt minden, szendvics, kis fasírt golyók, sonkába tekert sajt stb. És utánna mentünk a helyszínekre!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!