Találatok a következő kifejezésre: Mi a otthon végezhető (12 db)

nincs otthon végezhetõ munka ezen az oldalon még senki nem találkozott vele
Édesanyám is ugyan ilyen helyzetben van. Ha talál/találok normális otthon végezhetõ munkát megírom.

Otthon végezhető munka. Valaki próbált már hasonlót, és ha igen mik a tapasztalatok? Részletek lent.

http://www.expressz.hu/allas-munka/allasajanlat/hirdetes-308.. Chipek szétválogatásáért fizetnek, mint a válasz emailből kiderült a munkáz otthon kell végezni 1000 ft befizetése után... Kinek mi a véleménye ezekről az "előbb fizess x összeget utána dolgozhatsz" munkákról?

Legjobb válasz: Otthoni munka: mosás, fõzés, takarítás, kerti munka. Minden más kamu.

Otthoni munka: mosás, fõzés, takarítás, kerti munka. Minden más kamu.
Egyértelmû: kamu. Munkaadók fizetni szoktak a munkáért, nem pénzt kérnek.
Nehogy elhidd, atveres.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is kamu szaga van a dolognak bár azt írják hogy elsõ fizu után vissza adják az ezrest mivel ez csak kaució az elsõ szállításért....Arra lennék kíváncsi hogy próbált e már valaki hasonlót..
Nem feltétlenül. A távmunka a világban létezik, s elvétve itthon is. Én pár hétig így dolgoztam mostanában. Rendes, valódi munka volt, csak a cég megrendelési állománya visszaesett, így már nincs. Számítógéppel dolgozom, és nem feltétlenül kell személyes jelenlét. Szomszédom pedig évek óta itthon dolgozik, szintén számítógéppel. Mérnõk, s valami telefonos cégnél van, nem tudom melyiknél.
cég hirdet, és ingyenes citromailos címet ad meg.. Most komolyan, egy cégnek nem telik egy pár 100es normális céges emailcímre.
A kérdező hozzászólása: Na ja.. cégnek lehet telne más emailre de hogy ez nem cég az is biztos. Csak a megadott bankszámlaszámra kerestem rá .. elég is ennyi szerintem:) Azért köszönöm a válaszokat. https://www.google.hu/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=1177..


Általában kamu.
1. Informáld le a céget 2. Szerzõdést részletesen olvassátok át - többen, esetleg jogász 3. Fizetés megállapítása és kifizetési ütemezése! - nem mindegy hogy elvégzel 1 heti munkát és nem fizetnek, vagy elvégzel 3 hónapot és nem fizetnek...
Még egy olyannal sem találkoztam ami nem lett volna kamu.
kamu?
Szerintem tökjó! Én félig így dolgozom, ha nincs kedvem/erõm/idõm elutazgatni a munkahelyemre, de dolgoznék, akkor megcsinálom a neten végezhetõ dolgokat itthonról. Hátránya, hogy otthon elég nehéz magam rászánni a munkára. Viszont! Az ilyen "fizess be 800 ftot egy csekken nekem és onnantól kezdve dolgozhatsz" típusú munkák kivétel nélkül átverések!
Amiért elõre pénzt kérnek az mind kamu. De lehet találni otthoni munkákat, gyöngyfûzés, varrás, gépírás, fordítás, stb. Ezek jók.
Ami jól fizet (vagy szeretnénk, hogy jól fizessen), ahhoz szakértelem kell, amihez nem kell szakértelem, az keveset fizet (ez kiegészítésnek még jó lehet), vagy átverés. Ismerek olyant, aki otthonról dolgozik interneten keresztül, fejlesztõ.
A kérdező hozzászólása: 21:55 és te mit dolgozol otthon? Mi az a munka ahová nem kell bemenned ha úgy gondolod. Ilyen fizetõs munkáról már nagyon sokat hallottam, mind kamu volt.
...az internetes munkákhoz speciális tudás kell (fordítás, webtervezés, könyvelés) a többi mind átverás....az meg, hogy otthon varrsz, nem távmunka...viszont éhenhaláshoz pont kevés...
A varrás talán nem otthon végezhetõ? Az volt a kérdés... Barátnõm abból él hogy varr és jó pénzé eladja az ebay-en. Mondhatom nem szakad meg közbe és háromszor annyit keres havonta mint én a napi 8 órás munkámmal. Sõt már az öcsém is elkezdte, õ még gyöngy nyakláncokat is készít:D ... lehet én is megtanulok varrni meg minden, jobban járnék.
felülés.
a felülés az jó , de nem akárhogy röviden +próbálom leírni nekem használ . elõször is puha földre feküdj a térd behajtva a kezeddel nyomod a térded (így nehezebb lessz) és elõször 18 majd 12 ismétlés ekkor jól megfájdul napi 2-4 alkalommal hetente 3-4 szerez beválik.
a felülés hatékony, de van jobb. hasprés! ez a legújabb, és nekem bevált. római szék kell hozzá, vagy egy pad, elé lefekszel, felteszed a lábadat, és olyan mozgást végzel mint felülésnél, csak most nem felölni kell, havnem a gerincoszlopod hajlításaival préseled össze a hasizmodat, sokkal hatékonyabb mint a felülés ha rendesn csinálod. amúgy a bodybuilder.hu-n részletesen le van írva sokkal érthetõbben és videó is van hozzá :D

Otthon végezhető, végzettségtől független bedolgozói munkáról mi a véleményetek, érdemes-e keresgélnem, illetve bejött-e már valakinek, és ha igen, milyen típusú a munka? Persze csak ha publikus.

Legjobb válasz: Ha ismerõs vagy közismert, elismert cég, akkor talán nem fake. Azért talán, mert továbbra is kérdés, hogy mivel éri meg jobban egyesével tartani a kapcsolatot a munkatársakkal, miközben a szállítás is költség.

Ha ismerõs vagy közismert, elismert cég, akkor talán nem fake. Azért talán, mert továbbra is kérdés, hogy mivel éri meg jobban egyesével tartani a kapcsolatot a munkatársakkal, miközben a szállítás is költség.

Van a világon (na jó, az országban) nem kamu, és nem reklámterjesztős otthon végezhető munka vajon? Találtatok már ilyet? Mit kellett csinálni? Kifizették?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne. Épp ezeket nézegetem a neten, de valahogy egyik sem túl bizalomgerjesztõ...

Ez engem is érdekelne. Épp ezeket nézegetem a neten, de valahogy egyik sem túl bizalomgerjesztõ...
A kérdező hozzászólása: Sehol semmi konkrétat nem írnak, mintha nem mernék elmondani, nehogy elriasszanak. Ezekben tuti van valamit turpisság. :)
A kérdező hozzászólása: Nemrég kértem tájékoztatót egyrõl, ez jött vissza, sok bal-bla-bla jól hangzó szöveg mellett: Ez egy jól bejáratott munkaprogram, aminek ez a (600 Ft) a regisztrációs költsége. Ahhoz hogy el tudja az ember kezdeni a munkafolyamatot, ezt a minimális összeget kell fizetni ahhoz, hogy a munkacsomagot küldeni tudjam. A befizetett rendszerbe lépési díj után már további fizetési kötelezettsége nem lesz, csak magának dolgozik, és 1 héten belül már a többszöröse is visszatérül, ha a leírtak alapján lelkiismeretesen foglalkozik vele. És ez egyre több pénzt jelent Önnek is! Remélem örömét leli majd a munkában.
Dettó ugyanezt kaptam...juhaszgyulamunka netán?:)
Nem kamu! Csak több sebbõl vérzik. Három éve kipróbáltam. A befizetés után, amikor megkapta a pénzt, részletes leírást küldött. Kitöröltem , nem tudom ide másolni. A lényeg az, hogy Te is tegyél fel ilyen szövegû hirdetéseket és neked is küldik majd a 600-at az olyan balekok, mint Te vagy. Mûködik egy darabig, ha van hozzá gyomrod. Nekem nem volt, azért töröltem. Nálam már alapszabály. NEM FIZETEK ELÕRE! Ha valóban keresek, levonhatja az elsõ bérembõl a regisztrációs és egyéb díjakat. Ha ez neki nem jó, keressen mást!
De, ez nem büntetendõ?:)
A kérdező hozzászólása: Ilyenre gondoltam én is ez vmiféle piramisjáték. Gusztustalan. Köszi a válaszokat.
A törvényeink arra jók, hogy az ilyet meg lehessen csinálni. Ugyanis, nem munkát ajánl, hanem pénzkereseti lehetõséget. Nincs munkaszerzõdés. Az büntetendõ, ha az állás betöltéséhez elõre pénzt kér, kivéve, ha munkaközvetítõ, és ezt elõre jelzi. Utána jártam. Egy hirdetést bejelentettem a megfelelõ fórumoknak. Ugyanis elszakadt a cérnám, mert 7000-et kért. Válaszolt az APEH és a Munkaügyi felügyelet. Kivizsgálják, de általánosságban azt válaszolták amit az elõbb leírtam.
A kérdező hozzászólása: Szuper. Elég nagy baj, hogy kis fogalmazásbeli különbséggel már ki lehet bújni a felelõsség alól. Pedig a lényeg ugyanaz. :S

Az otthon végezhető, internetes munkák kinek váltak be és mennyire? Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Sokat keresgéltem már és a tapasztalatom az,hogy csak túl az Óperencián létezik.

Sokat keresgéltem már és a tapasztalatom az, hogy csak túl az Óperencián létezik.
Ezeknek a munkáknak a többsége egy úgynevezett "piramisjáték", ami azt jelenti, hogy van 1 góré, akinek vannak emberei, azoknak az embereknek is vannak emberei... így tovább. A legmagasabb fokon lévõ embereknek jó üzlet ez, de olyanoknak, akik most akarnak csatlakozni nem éri meg. Dolgozol sokat a semmiért.
Itt a legújabb, ez is email-címeket akar begyûjteni! Regisztrálj, ez a kulcsszó. Kamu! "Szeretnénk felhívni figyelmét egy új közösségi oldalra: http://zsak-a-foltjat.hu Ha segítségre van szüksége a háztartásban, kertben, gyermeknevelésben, vagy bármi másban, nézzen be a http://zsak-a-foltjat.hu weboldalra! Itt megtalálhatja az alkalmas személyt, aki segít Önnek. Ha háztartási, házkörüli, kerti munkát, gyermekfelügyeletet, idõsgondozást vagy bármi más munkát vállalna, regisztráljon díjmentesen a http://zsak-a-foltjat.hu közösségi oldalon. Itt megtalálhatják az Ön szolgáltatására igényt tartók.

Utaltam valakinek, aki elhitette velem, hogy kapok otthon végezhető csomagolási munkát, persze a csomag nem érkezett meg. Mi a tehendő?

Vissza kaphatom valahogy a pénzem? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Kb biztos, hogy azt a pénzt már sosem fogod látni. Feljelentheted csalásért, de gondolom max párezer Ft-ról van szó, nem nagyon fognak foglalkozni a dologgal. Tekintsd ezt tanulópénznek...

Kb biztos, hogy azt a pénzt már sosem fogod látni. Feljelentheted csalásért, de gondolom max párezer Ft-ról van szó, nem nagyon fognak foglalkozni a dologgal. Tekintsd ezt tanulópénznek...
Lehet, hogy már többen is feljelentették. A rendõrségen te is tehetsz bejelentést. Én még mindig meglepõdöm, hogy van olyan aki elhiszi az ilyen "munkákat". Annak úgy kell...
Írd le kicsit részletesebben, hogy mi történt.
Sehogy. cég és nincs normális domainje, ingyen tárhelyen van?
ez bukó
Belefutottam én is a weblapjukba. Bennem rögtön két kérdés ötlött fel: Ha manapság olyan sok munkanélküli van, miért kell egy két oldalas szöveggel gyõzködni az embereket? Miért külön honlapon hirdetnek, miért nem álláskeresõ portálokon, mint a többi, normális cég? Ezen két gondolat után lapoztam is tovább. Ezek szerint jól tettem.
Ezen már sokat nem tudsz. Valószínû pár ezer Ft volt, bejelentheted, de csodákat ne várj, sajnos soha nem lehetsz elég gyanakvó. Ez az egyetlen módja, hogy elkerüld az efféle egyébként megnövekedett számú lehúzásokat. Ha valamire nem kapsz egyértelmû választ, vagy nem ismered a munka valós feltételeit, akkor hanyagold. Itt pl. megkérdõjelezhetõ, hogy a HACCP-t meg majd ki intézi és mire? Kis otthoni konyhára, vagy õstermelõként neked kell a teát is termeszteni? Azt hogy lehet likeolni, semmit nem jelent, pláne hogy nem ingyenes weblap, mindenféle cégadat nélkül.
Tanulsz a hibádból és nem csinálsz több ilyen hülyeséget. Ez a leghasznosabb, amit tehetsz.
A kérdező hozzászólása: részletesebben: a neten kaptam egy oldalt: teafucsomagolas.ewk.hu amirõl részletesen le volt irva hogy mennyi jár dobozonként stb, gondoltam egy probát megér mert jól jönne egy ilyen kis plusz pénz.. Beregisztráltam majd kaptam egy emailt, amiben leirták hova kell utalni az elsõ csomag árát (mert sokan visszaéltek már vele) és és NAIV elhittem. utaltam. irták h a pénz beérkezte után küldik a csomagot. ennek bõ egy hete.. még likeolni is lehet azt az oldalt...
Az ilyeneknek nem szabad bedõlni. Amelyik 'állásajánlatnál' pénzt kérnek az mind kamu.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!