Találatok a következő kifejezésre: Mi a orgazmus (441 db)

Hogyne lenne. 16F
Hogy lehet élni? Ne viccelj már tudod hány nõ nem éli át egyáltalán az orgazmust se így se úgy? Köztük én sem. Még csak a csiklóit csak-csak érezni szoktam hogy mindjárt, de eljutni sosem tudok, de a másikat... szerencsés nõk azok akik átélik mégha csak az egyiket is.
Nekem csak csikló orgazmusom volt/van, de még ezért nem akartam "öngyi" lenni XD Igazából xarok rá milyen a hüvelyi, így is élvezek akkorát, mint atom.
Egy felmérés szerint a nõk 75%-a soha életében nem él át orgazmust. Egyáltalán. Még nem haltunk ki.
akkor én szerencsés vagyok mert nem vagyok benne abban a 75%-ban :D
nekem sose volt hüvelyi orgazmusom csak csiklói.még élek, nélküle is.
Nekem sincs hüvelyi, csak csiklói. Bár az sokkal erõteljesebb, ha a hüvelyemben is van vmi (nyilván péniszre vagy ujjra gondolok, nem szoktam traktort vagy egyéb okosságot magamba dugdosni:D). Érdekes, hogy most mindenki bevallja. Pedig már kezdtem azt hinni, gyakorin mindenkinek van hüvelyi orgazmusa...
Nekem sincs hüvelyi orgazmusom, csak csiklói. De régebben még ez sem jött össze ha pasival voltam, úgyhogy én nagyon örülök hogy így el tudok menni. A hüvelyi kicsit sem érdekel, én úgy érzem már elértem a gyönyörök csúcsát, elképzelni sem tudom, hogy ennél bármi is jobb lenne (beleértve a hüvelyi orgazmust), szóval nem érdekel a téma. Szerintem amúgyis nagyon kevés nõ képes rá.
Nekem sem volt még hüvelyi orgazmusom, sõt pasival még csiklói sem. Mondjuk nincs is még túl sok tapasztalatom, remélhetõleg idõvel rájövök hogyan engedhetem el magam ha nem vagyok egyedül :(

Mik a női orgazmus jelei? Mikor megy el egy nő szex közbe?

19/lány és szűz vagyok, nem volt dolgom még pasival de maszti közbe csiklómat izgattam és egy idő után abba kellett hagynom mert nem birtam tovább de jó érzés volt nagyon..ez lenne az orgazmus?:) Lécci aki tapasztalta már irja már le:)

Legjobb válasz: Ne törõdj semmivel csak csináld tovább! Ez orgazmus lenne ha hagynád!

Ne törõdj semmivel csak csináld tovább! Ez orgazmus lenne ha hagynád!
Nekem akkor kell abbahagynom, ha már legalább a 3. orgazmuson vagyok túl : )

Nem tudom, hogy mikor van orgazmusom. Mik a jelei?

Szerintem már volt, de nem mindig tudom, hogy van-e. A szex végig jó... de nem tudom, hogy mikor vagyok a csúcson. Vagy lehet, hogy mindig eljutok odáig? Ilyenkor er?teljesen lélegzek, érzem, ahogy megfeszül például a lábam, és belülr?l azt az érzést, amit nem tudok leírni, hogy milyen, van, hogy kiráz a hideg. Szerintetek ez már orgazmus, vagy nem?

Legjobb válasz: És magadnak masztival okoztál már orgazmust? Akkor is ilyen? Vagy akkor más?

És magadnak masztival okoztál már orgazmust? Akkor is ilyen? Vagy akkor más?
A kérdező hozzászólása: Én 17/L vagyok, Barátom 20/F. Tudom, hogy nem vagyok még 18, hogy a kategóriát nézhessem és ide írjak. Elõre is köszönöm a normális válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Magamnak nem nagyon csináltam, de úgy még nem volt. Barátommal legalább már 3-szor volt.. csak nem vagyok biztos, hogy az volt-e vagy nem.
100% hogy fogod tudni..ez csak az odavezetõ út... Tudom jól, mert én 2 év sikertelen próbálkozás után egyszer éreztem dettó ezt. Aztán mondom, hm megvolt..azt hittem az volt az. Közbe következõ alkalommal mikor tlg sikerült, döbbentem rá, hogy csak plusz kitartás kellett, és tlg megtörtént. Azóta nimfomániás vagyok..vigyázz:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Vigyázok. :D
Igen, ha tovább folytatjátok, akkor ezek e tünetek után fog következni! :)

Mi a különbség a hüvelyi, és a pornófilmekben is látott orgazmus között? (arra gondolok mikor a filmben a lány pisil az orgazmusnál)

Legjobb válasz: A pornóban kétlem, hogy valódi orgazmusokat látnál. Viszont valóban vizelnek azok a nõk. A nõi ejakuláció viszont kevesebb és nem is vizelet a való életben. A hüvelyi orgazmus során viszonylag ritka hogy egy nõ ejakuláljon igazából. Tény hogy van ilyen, de ritka adottság.

A pornóban kétlem, hogy valódi orgazmusokat látnál. Viszont valóban vizelnek azok a nõk. A nõi ejakuláció viszont kevesebb és nem is vizelet a való életben. A hüvelyi orgazmus során viszonylag ritka hogy egy nõ ejakuláljon igazából. Tény hogy van ilyen, de ritka adottság.
Az G-pontos orgazmus. Nem pisi. A húgycsövön keresztül távozik a folyadék, ami az élvezés során keletkezik. Legalábbis én így tudom.
elsõ! Ennek köze van a G ponthoz??? ezt nem tudtam
dehogynem élvezik
Na hallod. Annyi pénzért. Mellesleg a pasik se mindig élvezik, csak telenyomják õket ilyen szerekkel.
A kérdező hozzászólása: De azért jól eljáttszák..
Persze, elélvezhetnek a pornóban is a csajok, de akkor sem árt megjegyezni, hogy a pornó elég mû valami. Nem minden úgy van, ahogy látszik. ;D
és azok közül mennyi volt meg és milyen modon lettek meg?
Annyira nem ritka, csak nem verik nagydobra. Vagy fura véletlen lenne, hogy a puszta környezetemben majdnem 10 ilyen csajt ismerek?
Hiába kételkedtek ugyanis a pornóban is elélvezhetnek a csajok nincs megtiltva nekik képzeljétek el. Rengeteg híres pornós csaj van aki igenis elélvez.
Az nem pisi, hanem squirt, és egyébként nemcsak a pornószínésznõknek van, de amúgy ritka, én meg is lepõdnék, ha egy csaj élvezetbõl lespriccelne :D 24/F
Az a különbség, hogy a pornófilmekben tényleg csak pisilnek. Ott nincs is orgazmusuk a nõknek egyáltalán. :)
Elsõ vagyok. Én úgy tudom, igen. A G-pont ingerlése váltja ki.

Sex közbe hamarabb elélem az orgazmust mit a barátnőm, és így nincs ideje neki elélni az orgazmust, mit csináljak ez ellen?

Legjobb válasz: figyelj oda megadra, ha érzed, hogy túl gyors vagy, akkor lassíts, meg kell tanulni. sokkal alaposabb elõjátékot neki, jobban izgasd fel, akkor nem kell majd annyira visszafognod magad.

figyelj oda megadra, ha érzed, hogy túl gyors vagy, akkor lassíts, meg kell tanulni. sokkal alaposabb elõjátékot neki, jobban izgasd fel, akkor nem kell majd annyira visszafognod magad.
Legyen hosszabb az elõjáték. Amikor szex közben érzed, hogy el fogsz menni, akkor lassíts egy kcist vagy gondolj valami másra.
1: Amikor úgy érzed hogy te elmennél akkor változtass a tempón, hogy neked ne legyen annyira jó 2: próbáljátok újra kicsit késõbb mert akkor lassan mész el 3: juttasd el a csúcsra máshogy (pl újjazás, vagy orál) 4: szerezz olyan gumit ami egy kis érzéstelenítõt tartalmaz hogy ne menj el olyan hamar
Ujjazd elõtte is, meg utána is!!

Mi a különbség a hüvelyi orgazmus és a hüvelyi G-pontos orgazmus közt?

Legjobb válasz: (2. hsz vagyok) Kicsit rosszul tudod, mert G-pontja minden nõnek van, csak nem mindenki találja meg.(!) És a hüvelyi orgazmust összehúzódások jellemzik általában.

(2. hsz vagyok) Kicsit rosszul tudod, mert G-pontja minden nõnek van, csak nem mindenki találja meg.(!) És a hüvelyi orgazmust összehúzódások jellemzik általában.
Ilyen nincsen. Hüvelyi orgazmus csak akkor lesz, ha a G-pontot izgatod.
Nem akarok hülyeséget mondani, de barátom és a bnõje már átélték mindkettõt, és õ elmondásaik szerint a g-pontos hüvelyi orgazmus 4szer jobb mitn a normális hüvelyi orgazmus, csak az jár a férfiakéhoz hasonló váladékkal csak az semmit nem tartalmaz... ha nem igy van javítsatok ki :D
nem tudom nálam semmi:) super, super mindegy melyik-melyik
Ha läny vagy akkor tudnäm javasolni hogy gyere probäljuk ki ès megmondod mejik volt a jobbÉn tudom mejiknél hova tegyem td meg csak tudd élvezni Garantält èlvezet leszÉs a végén räadäsnak még a harmadik csiklo orgazmusba is részesitelek akär a nyelvemmel de jobban järsz a szervemmelVagy majd utäna a nyelvemmelNa jo èjszakät
A kérdező hozzászólása: én ugy tudom más a kettõ, ugytudom a G-pont nem is mindenkinél van de mégis van hüvelyi org.ja meg az 1iket összehuzódások váltják ki a hüvely izmai, amásik emg maga a pont...v ez nem igy van?
A kérdező hozzászólása: de melyik milyen érzés? hogy lehet õket megkülönböztetni?
Semmi külömbség nincs.Ugyanaz.
Sztem meg igen is van külömbség a kettõ között! Már bocsi! Nagyon sok ismerõsõm csak a csiklós orgazmusról tudna esnélni, a G-pontos orgazmusnál teljesen mást él át egy nõ! Kérdezz csak meg egy szexológust.....
Elnézést, nem csiklós, hanem hüvelyi orgazmus!!!! Elírtam! :-)
Ezt már máskor is boncolgattuk, és akkor is kiderült, hogy igen is van különbség a hüvelyi orgazmus és a G-pont orgazmus között. A hüvelyi orgazmus végülis csikló orgazmus csak az ingerlés a hüvelyben keletkezik. Ez azért lehetséges, mert a csiklónak, nem akkora, amit kívül látunk, hanem egészen nagy belülrõl, és a hüvelyig torkollik. Természetesen nagyon jó orgazmus lehet így is átélni, de a G-pont orgazmus teljesen más. Mivel az nem korlátozódik le a nemiszervekre, hanem az egész testünkben érezzük. Abban a pillanatban szinte nem tudok magamról, fantasztikus érzés, és ez az orgazmus nagyon sokáig tart. Ha megtapasztalaod, hidd el érezni fogod a különbséget! Petranova
Azoknak, akik még kételkednek! http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/377347/3 "A G foltos orgazmus és az ún, hüvelyi orgazmus NEM ugyanaz!" Petranova

Hüvelyi orgazmusom orgazmus közt mi a különbség?

Legjobb válasz: Megtalálod itt: Magyar helyesírás szabályai

Megtalálod itt: Magyar helyesírás szabályai
az hogy le vagy blokkova!!!
Hüvelyi orgazmus arra jó, hogy ki tudd dobni ezzel az ürüggyel a palidat, pusztán erre (vagyis ennek hiányára) hivatkozva.

Mi a különbség a g-pontos orgazmus és a hüvelyi orgazmus között? ( v a 2 uaz? ) Hogyan lehet elérni a g-pontos orgazmust? CSAK AZ VÁLASZOLJON, AKI NORMÁLISAN TUD, ÉS NEM BUNKÓ!

Barátommal 2 éve élek nemi életet, de még nem sikerült a g-pontos orgazmus. ( vagy én nem tudok róla.. ?)

Legjobb válasz: http://www.google.hu/imgres?q=forint&um=1&hl=hu&sa=N&biw=102.. majd ez.

nézd meg a googleban ...
Egy és ugyan az a 2. a G-pont a hüvelyben kb. középtályon található. próbáljátok változatosan...lassan majd gyorsan.....melyik jobb neked...melyik amelyiket jobban élvezed....csináljátok gyengéden vagy durvábban..attol függ nektet melyik tetszik jobban, azaz melyik kellemesebb neked
"Egy és ugyan az a 2." Õõõ... Nem! :D Orgazmus mind a 2, de más :P Sajnos fiú létemre nem tapasztalhatom meg egyiket sem, de amikor a "célszemély" elmegy, igencsak látszik rajta a különbség ;)
Mindenfajta orgazmust átéltem, de egyet kivéve:a hüvelyit És tényleg kíváncsi lennék hogyan lehetne elérni ezt?? Tudom hogy nem mindegyik nõ képes rá, de állítólag fejleszthetõ.. A kérdésedre válaszolva igen a kettõ nem ugyanaz, bár megoszlanak a vélemények. G-pontost igazából csak bizonyos pózban-szögben lehet átélni. és a férfi szerszámának méretétõl függ, illetve a hüvelyed hosszától. Mindenesetre kutya pózban könnyen sikerül :-)) Egyenlõre csak orálisan vagy magamat kielégítve tudok elélvezni, plusz álmomban. Aki tudja hogy kell a hüvelyit elérni írja meg a trükköt legyen szíves! Köszi! Egy 20 éves lány
változó, hogy kinek mitõl sikerül. nekem pl. az vált be, hogy miután õ már elélvezett, utána tovább csináljuk amíg bírja. ilyenkor sokszor sikerül a hüvelyi orgazmus. talán azért, mert kicsit ernyedtebb állapotban pont a g pontomnál lehet a vége. de ugye ez mindkettõtök paramétereitõl függ. azért egy próbát megér. vagy az sem hülyeség, ha te vagy felül, és nem engeded, hogy teljesen benned legyen, elõre (rá) hajolsz, és úgy mozogsz. akkor kb. szintén a g pontot környékén kell, hogy járjon. de ami tuti tipp: ne gondolj arra szex közben, hogy nna mikor lesz már orgazmusod. én amikor feladtam, nem foglakoztam vele, nem arra hajtottam, akkor egyre többször összejött.
Elõször is meg kell találni azt a bizonyos pontot.Kb.2centire van a bemeneti nyílástól a hüvely has felöli oldalán.Egy borsószemnyi kis dudort kell érezned.Ha felteszed az egyik lábadat egy székre, könnyedén ellenõrizheted.A G pont a csiklónak a hüvelybe nyúló idegvégzõdése.Ingerlése közben vizelési inger alakulhat ki, de ha ezt figyelmen kívûl tudod hagyni, hatalmas orgazmusod lesz.Volt olyan partnerem, akinek az úgynevezett nõi magömlése is volt orgazmus közben.
Én, mint hetes, a lényeget elfelejtettem.Partnerednek két újj be és hivogató mozdulatokat tenni a kitüremkedésen.

Mit nevezünk orgazmusnak? Akkor van orgazmus amikor nagyon jól esik a szex?

Legjobb válasz: nem. amikor elélvezel. maszturbálj, aztán majdcsak eléred egyszer.

nem. amikor elélvezel. maszturbálj, aztán majdcsak eléred egyszer.
Szia! Gondolom lány vagy. Lányokét elég nehéz leírni. A fiukét leegyszerüsítve úgy lehet mondani, hogy amikor spriccel az ondó. Amúgy az orgazmus a szexuális gyönyörérzet legfelsõbb foka, és csak rövid ideig tart. F21
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat.
Lányoknál sokkal bonyolultabb mint a fiúknál. A fiúk csak 1 fajta orgazmusra képesek míg a lányok 2re a vaginálisra és a csikló orgazmusra. Lányonként változik hogy melyiket tudja átélni van aki csak az egyiket de van aki mindkettõt :)
Hajjajj! Lányok akár az anális közösüléssel is hatalmas orgazmust élhetnek át. És az szerintem még egy fajta. Sõt, van G-pont orgazmus is. De olyanról is hallottam, hogy lány attól élvezett el, hogy a mellbimbóit nyalogatták, szopizták. Tudományos vizsgálatok szerint az agyban minden orgazmusfajta ugyan azt a területet ingerli. Nem tudom mennyire mérvadó egy (az emberi testhez képest) primitív eszközzel mért eredmény, szerintem semennyire. F21
érdekes, mégsincs orgazmusuk azoknak az afrikai nõknek, akiknek kivágták a csiklóját...
az ilyen cicinyalogatós orgazmust meghagyom neked, 21F, meg a hátsókúrósat is, én maradok a normálnál, neked meg legyen csak cicibirizgától, ne is érjenek hozzá a szerszámodhoz. :D

Mi a különbség a csikló orgazmus és a belső orgazmus között? A csiklo o. Intenzivebb és rövidebb, a belsö meg hosszu és nem olyan intenziv? Hogy is van ez?

17 éves csaj vagyok és meg szüz. 10 honapja van pasim, és rendszeresen pettingelünk és el szoktam menni. Meg tudom állapitani h milyen orgazmusom volt?

Legjobb válasz: Ha a csiklódat izgatja amikor elmész, akkor értelemszerûen csikló-orgazmusod van, ha pedig pl. ujjazástól mész el, akkor hüvelyi..

Ha a csiklódat izgatja amikor elmész, akkor értelemszerûen csikló-orgazmusod van, ha pedig pl. ujjazástól mész el, akkor hüvelyi..
Szted a csikló orgazmust mért hívják csikló orgazmusnak?! Hüvelyi orgazmusod akkor lehet ha a barátod ott bent nyúlkál, ujjaz, izgat. Ha kivül simogat, nyalogat stb... az csikló orgazmus.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!