Találatok a következő kifejezésre: Mi a olyankor, ha nem tudom (24 db)

Mi van olyankor ha nem tudom megvédeni a barátnömet?

Most itt arra gondolok hogy azért az én határaim is végesek,szóval nem tudok elbirni minden sráccal,mert vannak nállam erösebbek is tudom,na mármost ha egy két ajtós szekrény kezd el nyomolni a barátnömre és még inzultálja is,akkor persze odamegyek reflexböl,de vajon mi lessz a vége,esetleg végem lessz?

Legjobb válasz: Nekem ilyesmi nem szokott gondot okozni. 70-75 kg között mozgok, de ha valakit helyre kell tenni, akkor nem számít, hogy mekkora. Nem szabad [email protected] lenni :) Védd meg, ami a tiéd.

Nekem ilyesmi nem szokott gondot okozni. 70-75 kg között mozgok, de ha valakit helyre kell tenni, akkor nem számít, hogy mekkora. Nem szabad [email protected] lenni :) Védd meg, ami a tiéd.
Mi lenne ha nem veretnéd össze magad? Ha inzultálják a csajt, akkor menjetek máshová. Egyetlen értelmes lány sem szereti, ha "miatta" kerül kórházba a párja. Pasik, ez nem a tyúkól, nem kell a kakasoknak verekedni, nõljetek már fel. -.-"
en nem vedenem meg.nem akarok korhazba kerulni.inkabb beszelj a baratnoddel, hogy ne legyen kihivo. mivel valami oka csak lehet....
Minek aggódsz emiatt, fõleg ha a barátnõd átlagos?
A kérdező hozzászólása: már ha ez a lehetöség fenn áll
Én speckó kimondottam szeretem, ha megvédenek.. az elsõ kommentelõnek igaza van, bár nemhiszem, hogy szívesen kerülnél a kórházba súlyos sérülésekkel egy csaj miatt, csak akkor verekedj, ha szent meggyõzõdésed, hogy te nyersz... különben meg fogd a csajt és menjetek máshová :) 16/L
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, csakhogy mindenhol vannak rosszemberek, nem mindig lehet kikerülni mindenkit..(amúgy is váratlanul jön)
Legalább megpróbáltad megvédeni a b.nõdet és majd elkisér a kórházba legalább nem gondolja majd azt hogy gyáva vagy, az a lényeg h kiállj mellette és ezt díjazni fogja ha szeret...
A kérdező hozzászólása: De az is lehet hogy valaki átlagosan öltözik, és miért ne vennék észre az átlagos lányokat is?
A kérdező hozzászólása: igen ez mindig útolag derül ki
A kérdező hozzászólása: átlagos lány is lehet különleges

Mi van olyankor, ha nem tudom eldönteni, hogy ez a 'de csúnya úristen', vagy 'de szép vagy' tekintet?

:D Ez elég morbid kérdés,de ha egy eléggé közkedvelt személyről van szó,akiért minden 3.lány oda van, vagy épp ha nincs is,de ugynéznek rá,hogy helyes-helyes. Na és tegyük fel szemeztek vele,és nem egyszer,hanem többször,amikor meglátjátok egymást,és néha néz(tegyük fel,egy osztályba járunk,és mikor nem figyelek),olyankor honnan tudom,hogy ez a 'de csúnya' tekintet,vagy a 'de szép' tekintet? Ezen gondolkozok egy ideje,hogy mikor szemez velem,mire gondol...Vagy legalábbis utána...

Legjobb válasz: Ez a "de meghúznám, aztán másznék a következõ utánam loholó csajra" tekintet :D

Ez a "de meghúznám, aztán másznék a következõ utánam loholó csajra" tekintet :D
A kérdező hozzászólása: Csak hát a tekintetébõl nem ez süt, na meg olyan bomba sem vagyok akiket valószínûleg megkaphatna...Nem ismerem, csak mostanában elkezdtünk suliban, én nem veszem le a tekintetem, és õ sem, így általában ki alakul egyfajta szemkontaktus, és nem tudom ez melyik fajta tekintet..Nem mosolyog, nem is röhög, nem húzkodja a fejét, nem mutatja ki, hogy ideges, hogy nézem, nem ad semmi jelet:D

Mi a helyzet olyankor, ha nem tudom meginni a szirupot cukorterhelésnél, vagy esetleg kihányom?

Legjobb válasz: Ha kihányod, akkor szerintem meg kell ismételni (ha nem telt le a 2 óra, hogy értékelhetõ eredménye legyen).

Ha kihányod, akkor szerintem meg kell ismételni (ha nem telt le a 2 óra, hogy értékelhetõ eredménye legyen).
Én citromot facsartam bele, és jégkockákat tettem hozzá...Isteni fincsi volt :)
Nekem is azt mondták, hogy tök fini:) Miért ne tudnád meginni?
A kérdező hozzászólása: Mert undorodom az édes dolgoktól... :(
Nem akarlak elkeseríteni, de borzalmas íze volt. Vigyél magaddal citromlevet, azt lehet bele rakni. Ha kihányod jól összeszidnak, hogy milyen béna vagy(bocsi de elõttem szidtak le egy kismamát) és megismétlik.
Ha összeszidnak, a maradékot rájuk irányítom. Nehogy már egy várandós nõvel kekeckedjenek, fõleg, ha kínzásnak vetik alá :( Ez a citrom dolog jól hangzik, én is rosszul vagyok a tömény, édes dolgoktól.
Csajok, a cukorterhelés nem kötelezõ és nem is nélkülözhetetlen vizsgálat! Csak annál kell elvégezni, akinél a normál vérvételkor probléma volt! Megtagadhatod, mert sem neked, sem a babádnak nem jó, ha direkt kínoznak feleslegesen. Ha amúgy volt probléma, persze megértem, hogy meg kell csinálni, de ha nem, akkor egyszerûen mondj nemet! Jogod van hozzá!
Szia! Én is nagyon féltem tõle, de nagyon rendes volt a laboros csaj. Jó hidegre csinálta, és beleöntött egy csomó citromlevet, mert vittem magammal. Nekem egyébként azt mondta a doki, hogyha nagyon nem megy, akkor marad a régi jól bevált tej-zsömle dolog. Szóval, fel a fejjel! És sok sikert! :-) 23 hetes kismami

Mi lehet a probléma olyankor ha nem tudok feltenni új VGA drivert?

Egyik nap olyan dologra lettem figyelmes , hogy a folyamatosan 100%-on ment a vga-m de mindenhol legyen az a tálca vagy nem ! Raktam új windowst és akár hányszor probáltam felrakni egy újabb vga drivert legyen az bármilyen verzió , kék halált kapott a gép és utána nem m?ködött az internet meg a vga rendesen ! Azóta is alap vga driverem van minden megy normálisan csak zavaró ! Lehet , hogy karcos lenne a windows 7 telepít? lemez vagy hardver probléma , de akkor , hogy tudnék bármivel is játszani ?

Legjobb válasz: Következõ dolgok vannak a gépben csak elfelejtettem oda írni : Hd 5870 1 gb 8 gb ram 4x2gb Geil 1660 mhz és Phenom II x4 965 Black Edition proci

A kérdező hozzászólása: Következõ dolgok vannak a gépben csak elfelejtettem oda írni : Hd 5870 1 gb 8 gb ram 4x2gb Geil 1660 mhz és Phenom II x4 965 Black Edition proci
Vagy a vga kukásodott el vagy csak vissza kell nyomkodni a helyére és utána próbáld meg, egy kis wd40 nem árthat :) :D
A kérdező hozzászólása: A Vga.t mindig tisztítom !! Valami más tipp ?
akkor lazán megcélozhatod vele a kukát, hisz ez már tök sz.r,
A kérdező hozzászólása: Nem lehet semit csinálni vele?

Olyankor mi van, ha nem tudom megnézni a TELC-es vizsgaeredményemet?

A nevem és az adataim nincsenek fenn a rendszerben. Járt már valaki így?

Legjobb válasz: Írni kell nekik egy levelet, mert akkor hibásak lehetnek az adataid.

Írni kell nekik egy levelet, mert akkor hibásak lehetnek az adataid.
A kérdező hozzászólása: Írtam nekik, három munkanapon belül válaszolnak.
Reméljük, hogy minden rendben lesz! :) Ne parázz nagyon, addig is próbálkozz a belépéssel, hátha... Nálam pl. olyan van, hogy a sajátom meg tudom nézni, de másét nem. Pedig érdekelne a barátnõmé nagyon. :D

Mit kell olyankor csinálni ha nem tudom feloldani a telefonomat?

Minta van de elfelejtettem és a google fiókomat se tudom mert elfelejtettem sony xperia z van és most frissítettem és nincs biztonsági kérdés.Ilyenkor mit kell csinálni????SÜRGÖS lenne mert szükségem van a telefonomra.

Legjobb válasz: elfelejtettél valami kódot? Vidd be a szolgáltatódhoz.

elfelejtettél valami kódot? Vidd be a szolgáltatódhoz.

Mit csináltok olyankor, ha baba nagyon nyűgös és nem tudod megnyugtatni, mert akkor semmi sem jó? Mit csináltok amikor azt érzitek, hogy már nem bírjátok tovább hallgatni a babád sírását?

Amikor úgy érzed, hogy muszáj egy kicsit kiengedni a g?zt? De egyedül vagy? Tudjátok amikor hasfájós a baba, vagy nagyon és elfáradt és nehezen alszik el? Szoktátok ezt érezni?

Legjobb válasz: Igen. Kétszer volt ilyen a lányunk életében. Mindkétszer autóba raktam (egyszer éjjel 11-kor) és mentem vele 2-4 km-t. Elaludt, felhoztam a lakásba, és utána "nyugi" volt :)

Igen. Kétszer volt ilyen a lányunk életében. Mindkétszer autóba raktam (egyszer éjjel 11-kor) és mentem vele 2-4 km-t. Elaludt, felhoztam a lakásba, és utána "nyugi" volt :)
Aktuális szituáció! 14 hónapos. Vasárnap egész éjszaka 39-40 fokos láza volt, semmivel nem ment le, egész éjjel virrasztottam. Tegnap egész nap ölbe baba volt, doktornõ is kint volt. 4 rágója jön egyszerre, és a szemfogak is be vannak durranva. Ma egész nap visít, nem alszik, nem eszik, hisztizik fájdalmában. Földhöz vágja magát, vergõdik, vonaglik, semmi nem jó. Teljesen ki vagyok merülve, és komolyan mondom az idegösszeomlás szélén állok, csak aludni szeretnék, és egy pár percet csendben lenni. Mit csinálok ilyenkor? Minden percben az órát nézem, hogy mikor jön haza Apa. Most pedig épp ide menekültem, mert már tényleg robbanok, és valahol le kell vezetnem a gõzt, bár most ide magam mellé fektettem, de most is szirénázik. Nehéz..., nagyon nehéz.
A 14 hónapos bõgõ masina anyuja vagyok. Most olvasom, hogy Te a hasfájós idõszakról kérdeztél. No abban is van tapasztalatom. 4 hónapos koráig, vagy aludt, vagy evett, vagy visított. Sokáig azt hittem az én lányom nem is tud csendben lenni, vagy csak úgy nézelõdni. Katasztrófa volt. Akkor azt hittem ennél rosszabb nem lehet......de igen......lásd a mai nap. Kitartás. Ezeket ki kell bírni. Nem ok nélkül, a mi idegesítésünkre teszik mindezt, csakhát néha olyan nehéz, és attól, hogy édesanyák vagyunk sajnos sokszor elfogy a türelmünk.
igen, néha elõfordul.összebújunk, és fekve megciciztetem. akkor a nyugtató cicire elalszik, én meg pihenhetek :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nálunk is teljesen ugyan ez a helyzet. :D Ilyenkor amikor rá nézzek az órára szoktam elgondolkodni azon, hogy mit fogok most vele csinálni, hogy ne sírjon. :)
A fiam 7 és fél hónapos, és nálunk van Apahiány. Férjem fél 6 és 6 közt ér haza leghamarabb, addigra engem a kicsi egyszerûen megun. Nem tudom semmivel lekötni, sehogyse jó, aludni sem akar. Mindeközben tudom, hogy nem fáj a hasa, nem a foga miatt csinálja, még nem álmos annyira, hogy ilyen nyûgös legyen. De aludni se akar. Ahogy Apa megérkezik, varázsütésre kiül a fülig érõ mosoly a kis arcára és kacag, alig bír megmaradni a bõrében. Szóval nálunk délutánonként ez egyértelmû Apahiány. Hétvégén nincs is ilyen.
Ja és igen - az órákig ciciztetés pici korban szinte mindenre gyógymód :)
Hát elõször szisztémásan végigpróbálok mindent. Pelenka, büfi, lábtorna, ciciztetés, éneklés, mozgatás, játékkal lefárasztás, babakocsi, végül pár perc bõgni hagyás (mondjuk addig kimegyek pisilni végre - na akkor szoktam én is bõgni), majd újra kezdem elôrôl. Ezzel magamat is "elfoglalom". A pocakon nekünk segített az Infacol, ha meg a foga fájt nagyon, kapott fájdalomcsillapítót. Szerencsére eddig nem volt olyan, hogy kb. 5-6 óránál tovább bírta volna olyan igazán nyûgösen plusz végül egy hosszabb alvás nélkül. Kb. én is azért sírok, mint õ :) , mert fáradt leszek és tehetetlen. De aztán mindig rájövök, hogy sebaj, ez a nap is úgy, ahogy kipipálva és hogy igazából az, hogy fáj a pocak vagy a fog, mind elmúlik, lényeg, hogy egymásnak itt vagyunk. És reménykedem, hogy holnap jobb napunk lesz...
Egyik gyerekem sem sírt SOHA éjjel. Gondolom, ez annak köszönhetõ, hogy velem aludtak, hozzámbújtak, igény szerint ciciztek is éjjel, így mindent át tudtunk vészelni különösebb gond nélkül. Napközben nyûgös babának pedig hordozókendõ a tuti megoldás. De olyan is volt, az elsõ babámnál, hogy nem volt kedvem magamra kötni, leültünk a hintaszékbe, én is félmeztelenül, a baba is csak egy szál pelusban, a mellkasomra fektettem, ránk takartam egy puha takarót és ringatóztunk együtt. Lehet, hogy aznap kimaradt valami házimunka, viszont nem sírt a gyerek és nagyon jót pihentünk együtt. Még aludtunk is. :-) Ja meg közben megnéztem két filmet. :-)))
Mit mondjak en, akinek a ferje kulfoldon dolgozik, es szuletese ota folyton egyedul vagyok az immaron 7 honapos fiammal?Nem tudom osszeszamolni, hanyszor akasztott mar ki, de tullepunk rajta, en duhos leszek, legszivesebben orditanek, csapkodnek, de turtoztetem magam, inkabb beteszem a kisagyba, es szornyen hangzik, de ha epp ordit, akkor hagyom, en pedig elbujok valahova, es sirok, vagy elszivok egy szal cigit (amire nem vagyok buszke).Ritkan van ilyen, de elofordul sajnos :(
Betettem a babakocsiba, és sétáltunk-sétáltunk-sétáltunk.... Ez mindkettõnknek jót tett, õ elaludt, én pedig a mozgástól és attól, hogy nen otthon voltam, megnyugodtam.
A kérdező hozzászólása: Azok az anyukák mit csinálnak akinek a párja sokára ér haza? Megmondom õszintén nálunk az esti idõszakban van. Szerintetek létezik az, hogy apa hiány van? Azért gondolok erre, mert ha hétvége van akkor nincs sírás mert elõbb ér haza. Ha meg hétközbe van akkor semmi nem jó neki. De ez sem minden napos csak ha többször egymás után elalszik mire a párom hazaér. Hét végére már néha nem bírom.
En olyankor beraktam a hordozoba es be a kocsiba majd elindultunk. A kocsiba 3 perc alatt elaludt. Visszafordultam es szepen ovatosan kiemeltem hordozostul es letettem a szobaba. :) ) Ha kellemes ido volt akkor a babakocsiba tettem be es elsetaltunk valamerre. Elaludt, en leultem a parkba a padra es ittam egy jo kapucsinot (pont a parknal van egy kis kavezo ahol adnak elvitelre is muanyag poharba). Volt, hogy fagyit ettem es lenyugodtam. :) Kitartast nektek, tudom milyen rossz kisfiam tobb mint 4 honapos koraig volt hasfajos. Azt hittem sosem elem tul. Most mar 15 honapos kisordog.
2. vagyok. Mivel a miénk tápszeres volt (csak 3 hónapos koráig volt anyatejem), és az abbanemmaradó sírás mindkétszer a fogzás idejére (7-10 hónap) közé esett, nekem az autózásnál nem volt jobb ötletem :) De bevált :)
Én kihúztam, amíg a párom hazaért. Utána beálltam a zuhany alá fél órára, és kisírtam a feszültséget magamból. Sajnos akkor, ott, egyedül, nem tudtam megnyugtatni.
11:38 vagyok Detto. Én is az órát lesem ilyenkor. És olyan lassan telik az idõ... Persze Apa úgy vívta ki ezt a "pozíciót", hogy õ az, aki "repülõzik", meg minden erõemelõs dolgot csinál, amit én nem nagyon.:) Apa a színtiszta JÁTÉK. És hát valljuk be, ezt melyik baba ne élvezné?:)

Mi van olyankor ha a bank viszi a házat de nem tudja annyiért elárverezni amennyi a rajta levő tartozás? Behajtja a volt tulajon?

Legjobb válasz: Igen, persze. Viszi a házat, és lesben áll, hogy mikor mibõl lehet levonni a maradék tartozást (örökség, jövedelem stb.).

Igen, persze. Viszi a házat, és lesben áll, hogy mikor mibõl lehet levonni a maradék tartozást (örökség, jövedelem stb.).
Persze, hogy be. Nem fog megelégedni kevsebb pénzzel, mint amennyi jár neki.
Sajnos be, fõleg itt Abszurdisztániában.Ez Magyarország :O
Persze
Külföldön is pont ugyanígy megy. Nem kell feleslegese bántani az országot.
5-ös Nagyon nagy hülyeséget írtál, ugye tudod??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!