Találatok a következő kifejezésre: Mi a olyankor, amikor egy (49 db)

Mit csinálnak olyankor amikor a hegedű húrjai között egy madzagot húznak és berreg? Mi ennek az oka?

Ebben a videóban láttam 9perc:14 másodpercnél:

Legjobb válasz: Látszólag tényleg valami fonalat húz, csinálhatná kitépett vonószõrrel is, de az ehhez túl rövid. Látszik, hogy egy folyamatos szálat húz végig. Hát nem tudom, miért csinálják, biztos valami hagyományos népi dolog, de roppant érdekes. A berregés nem különlegesség, ha az ember lassan húzza a vonót, olyankor is csak berreg :)

Látszólag tényleg valami fonalat húz, csinálhatná kitépett vonószõrrel is, de az ehhez túl rövid. Látszik, hogy egy folyamatos szálat húz végig. Hát nem tudom, miért csinálják, biztos valami hagyományos népi dolog, de roppant érdekes. A berregés nem különlegesség, ha az ember lassan húzza a vonót, olyankor is csak berreg :)

Ti mit gondoltok olyankor, amikor válaszoltok, itt a gyakorin egy kérdésre és nem köszönik meg?

Pl. kérdez valamit az illetõ, válaszolok rá... kérdez még valamit ezzel kapcsolatban Mondom neki, hogy nem tudom, de utána járok... aztán megvan a válasz..megmondom neki....utána semmi köszi vagy bármi... Veletek is szokott ilyen lenni? Nem illik/nem kell megköszönni? Én ha kérdezek valamit, mindig megköszönöm a választ! Nekem sose.

Legjobb válasz: Ilyen velem is volt már itt sajnos nem egyszer. Nincs meg mindenkiben az alapvetõ tisztelet, hogy legalábbb egy ''köszi''-vel értékelje, hogy valaki segített a kérdésében. Persze mindig van kivétel.

Ilyen velem is volt már itt sajnos nem egyszer. Nincs meg mindenkiben az alapvetõ tisztelet, hogy legalábbb egy ''köszi''-vel értékelje, hogy valaki segített a kérdésében. Persze mindig van kivétel.
A kérdező hozzászólása: Már reménykedtem, hogy nem kapok választ. (Gondoltam ha nem ír senki, akkor az azt jelenti, hogy csak pont velem fordul elõ ilyen és másnak minidig megköszönik) :) Na hát ez van... sajnos... Köszi a választ :)
Embere válogatja. Én mindig megköszönöm a válaszokat, de ez sajna nem kölcsönös. De attól se leszek depressziós, ha elmarad a köszönöm, ez csak a kérdezõt minõsíti...
Engem például sokkal jobban zavar, ha megjelenik egy sok hónapos kérdés a listámon, mert a kérdezõnek akkor jutott eszébe megköszönni. Ha feltette a kérdést, akkor nyilván hálás az érdemi válaszokért. Én nem várom el senkitõl, hogy ennek kifejezésével koptassa a billentyûzetet. Mint ahogy, akkor sem szoktam Világvége Fesztivált rendezni, ha valaki elfelejt köszönni.
Azt hogy kár hogy nem tudom kitörölni a válaszom.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én sem szoktam mindig megköszönni, fõleg nem a hülyeségeket. Lehet, bunkónak vélhet az illetõ, s talán az is vagyok. Miért nem köszönöm meg, amikor nem teszem? Két okból: Magam nem azért szoktam választ írni, mert köszönetet várok érte, hanem azért mert jól esik. Ritkán írok olyan kérdést, amely életemben központi szerepet játszana, s megfeledkezem róla. fõleg akkor, ha az érdemi válaszok késnek. Ha ma kérdezek valamit, de csak két hét múlva írsz nekem értelmeset, már lehet túl vagyok rajta, s észre sem veszem. Amennyiben tudom, hogy olyan dologról tudakozódtam, amelyhez kutakodás, utánajárás kell, azt azért igyekszem észben tartani, figyeltekhez tenni, s megköszönni. Soha nem teszem az ilyen típusú dolgoknál (erõsen egyszerûsítem): Ha a kocsimnak a ...kor ...hangja van... mit tegyek? Válasz: menj busszal. Erre semmit nem írok.
Illetlenség nem megköszönni. Az az illetõ, aki válaszolsz, dolgozott azzal a válasszal-már aki normális választ ad. Lehet, hogy utána is nézett. Ennyi a minimum. Szerintem. Nekem legalábbis rosszul esik, ha nem köszönik meg...én pedig természetesen mindig megköszönöm a válaszokat. Nem értem...akkora fáradtság ez, vagy mi?! :)
Most hülyén fog hangzani de várod hogy mások megköszönjék a válaszod de te se köszönöd meg akkor most hogy is van ez? Ui.: Én se szoktam mindig megköszönni a válaszokat de én se várom hogy az enyémeket megköszönjék. Egyébként meg ez milyen hülye kérdés már!

Halllli. Lenne egy kérdésem. Mi van olyankor amikor nem kapcsol be a számítógép?

a táp jó, az alaplapon a kondi nincs felpúposodva.de ha csak félig dugtam bele a tápnak a csoportkábelét, akkor elindult a táp és a processzor venilátorja. viszont a gép nem indult el:S kösszke a segítséget.

Legjobb válasz: szerintem alaplap :(

szerintem alaplap :(
táp ki->elem ki->táp be->gép be->táp ki (kikapcsológomb nélkül)->elem be->gép be clr_cmos? sok sikert!
táp ki-nél úgy értettem tápkábel ki!!! a félreértések elkerülése végett!
nálam áramszünet :D
A kérdező hozzászólása: nemjóó sehogysem:S :D áramszünet:D lehet am h a villám lõtt szét valamit:S nemtudom:S:D na de azért köszi skacok:D

A 3-as metrón mi történik olyankor, amikor a metró padlója alól olyan hang hallatszik, mintha egy dízelmotor járna alapjáraton?

Id?nként akkor szokott megjelenni ez a hang, ha a metró megérkezik egy megállóba.

Legjobb válasz: Szerintem kompresszor. Gondolom szükség van levegõre az ajtók nyitásához-zárásához, és a fékezéshez.

Szerintem kompresszor. Gondolom szükség van levegõre az ajtók nyitásához-zárásához, és a fékezéshez.
Kompresszor, az elsõ jól írta.
Vitézi alulról kalapálja a metró alvázát, Orbán hegeszti, azért hallani a sziszegõ hangot.
Furcsa, de legalább látni, hogy nem impotens:) ))

Mi a protokoll olyankor, amikor egy máshitű valaki találkozik a pápával?

Ha egy katolikus ember találkozik vele, kezet csókol neki, ez egyértelm?. Ha egy olyan valaki, akit abszolút nem érdekel a vallása, az is lehet, hogy diplomáciai okokból megteszi. De mi van akkor, ha olyan valakivel találkozik - például egy protestáns vezet?vel - akinek a hite és meggy?z?dése ellen van ez?

Legjobb válasz: Közben már meg is találtam a választ egy kis keresgélés után. A kézfogás tökéletesen megfelel ilyenkor. Úgyhogy már nem aktuális a kérdés. Illetve, ha bárki ki tudja egészíteni, hogy milyen egyéb különleges szabályok vonatkoznak a pápával kapcsolatos protokollra, akkor írjátok ide.

A kérdező hozzászólása: Közben már meg is találtam a választ egy kis keresgélés után. A kézfogás tökéletesen megfelel ilyenkor. Úgyhogy már nem aktuális a kérdés. Illetve, ha bárki ki tudja egészíteni, hogy milyen egyéb különleges szabályok vonatkoznak a pápával kapcsolatos protokollra, akkor írjátok ide.
Az elõzõ pápa találkozott már hivatalos személyekkel muzulmán országban is. Kezet fognak és kész.
karlendítéssel üdvözli, majd eléköp...
Igazából nem kezet csókolnak neki, hanem a kezén lévõ gyûrût csókolják meg.

Olyankor mit kell csinálni, amikor facebookon letiltottam egy személyt, de nemtalálom a letiltott személyek között, olyankor, hogy kell ismét visszajelölni?

Hozzá szólt egy képhez olyasmit amit nem kellett volna és kitöröltem a személy hozzászólásást.De ezzel együtt eltünk az ismer5seim köréből.Ebben szeretném,hogy segítségemre legyetek!

Legjobb válasz: nemtudom

nemtudom
akkor valószínû õ is letiltott téged.

Eldurrant az agyam és olyanokat mondtam egy lánynak amit nem kellett volna, de szeretem ezt a lányt. Mit csináljak?

24/F vagyok és totálisan beleszerettem egy 18 éves lányba. Nagyon édes, aranyos és nagyon szép is és hát sok fiú legyeskedik körülötte. Köztünk már el kezdett alakulni valami és az egyik csajszi odajött és azt mondta, hogy ez a lány kavar valakivel, de én nem nagyon foglalkoztam vele, majd mikor egyszer bementem hozzá a suliba látom, hogy átölelte ez a srác, megdöbbentem és megkérdeztem, hogy tényleg igaz, hogy kavarnak...rávágták, hogy "hát mit tagadjuk", én meg csalódottságomban olyanokat mondtam a csajnak, amiket nem gondoltam komolyan, eldurrant az agyam és kiakadtam, ahogy végeztem a mondanivalómmal elmentem, szal nem is tudott mondani semmit a lány. Kb 10 perccel kés?bb írt egy sms-t, hogy csak vicceltek, de lehet, hogy jobb is, hogy így vége lett.

Legjobb válasz: Lepd meg valamivel, amikor egyedül van, és mond el neki, hogy szereted.. De ne viselked úgy többé, mint 1 idegbeteg.

Buktad. Ne vegyél semmi ajándékot, ne legyél szánalmas. Ne vedd meg a bizalmát. Azt ki kell érdemelni.
Lepd meg valamivel, amikor egyedül van, és mond el neki, hogy szereted.. De ne viselked úgy többé, mint 1 idegbeteg.
Dili doki, antidepresszánsok, és sok sok whiskey :D Bocs, de ezt tényleg buktad. Meg lehet próbálni visszanyávogni magad, de mindenkinél van jobb. Nála is, nálad is.
Az már más, ha köztetek is alakult valami, és azt is mondta, hogy nincs senkije. Ha nem ribancoztad le, akkor még talán van esélyed. Kérj nagyon szépen bocsánatot, mondd el hogy mit éreztél akkor, és miért mondtad ezeket neki. Lehetõleg õt ne hibáztasd. Sok sikert!
Ilyen mindenki ölelgeti típus? Akkor viszont szûzk*rva, menekülj. Az lyen csak húz, húz, felizgat és semmit nem csinál.
Ne haragudj, de abszolut iagazad van. érezze õ sza_ul magát, elvégre õ csapott be. Ne meséld már nekem, hogy vicbõl ölelgette. Vagy ha a párja leszel, és rajta kapod, hogy egy másik sráccal kufircol és azt mondja vicc volt, azt is beveszed majd? Kisfiam, fel kellen nõni. Hagyd a fenébe, vagy ha neked jó, hogy melletted lesz több is, akkor hajrá!
Szerintem ez a lány sara. OK, kicsit túlreagáltad, de ez azt bizonyítja, hogy valóban fontos volt a számodra. Ezt õ is láthatná. Ja, és normális ember nem viccelõdik ilyesmivel, fõleg, ha már alakultak a dolgok. Ez a csaj komolytalan, éretlen hozzád, szerintem keress másikat. Semmiképp se könyörögj, mivel ismétlem, ez az Õ HIBÁJA!
Hiába zúgtál bele, a lány nem illik hozzád.Legalábbis szerinte nem.Nagyon gyorsan lemondott rólad egy sms-ben.Ha komolyan venne elgondolkodott volna a helyzeten, de õ 10 perc alatt döntött: de jó hogy vége! Csak te erõlteted ezt a kapcsolatot.Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy az iskolában se te voltál a lényeg, fontosabb volt belõled viccet csinálni.De ha gondolod menj pitizni hozzá, hátha nagy kegyesen megbocsát a naccságos kisasszony.
Meséld el neki õszintén, hogy mi történt. Kérj tõle bocsánatot, aztán vegyél neki egy csokor virágot vagy amit szeret. Esetleg egy barátod is segíthet, aki elmondja neki, hogy miért cselekedtél így.
A kérdező hozzászólása: Azért durrant el az agyam, mert velem "kavart" és már elég jól alakult minden, azt mondta nincs senkije, erre látom, hogy más ölelgeti. Szal ez már kettõ. De nem ribancoztam le és semmi csúnyát nem mondtam, csak, hogy nem ilyennek ismertem meg...
OFF: Komolyan azért lenne ribanc a csaj, mert "kavart" 1 darab fiúval? Ha az az egy te lettél volna, akkor is ribanc lenne? Értem, értem, hogy csak eldurrant az agyad. De akkor is. ON: Szerintem ezt már buktad. Esetleg mondd meg neki, hogy csak azért viselkedtél így, mert nagyon sokat jelent neked, és féltékeny voltál, de feltételezheti, hogy késõbb is hasonló jeleneteket rendezel féltékenység miatt. Mindenesetre sok sikert, írd majd meg, mi történt.
Valami nagyon romantikus gesztusra lesz szükséged! Levelek, melyben titkos ímádóként írsz neki, majd elhívod valahova és egy óriási csokor rózsával várod, esetleg le is térdelhetnél és bocsánatot kérsz tõle, de semmiképp nem kezdesz magyarázkodni. Elmondod neki, hogy mit érzel iránta, nagyon meg fog lepõdni, és vagy elküld a francba, vagy megbocsájt és talán még össze is jöttök. Ez nagyon rizikós megoldás, de ha õ is érez irántad valamit, akkor tuti megoldás, ha nem akkor legalább tudod h feleslegesen futsz utána.
Csinálj egy idõgépet és menj vissza az eset elõtti pillanatra és akadályozd meg a dolgot.
Igaza volt a lánynak abban, hogy jobb is, hogy így vége lett. Ez a lány nem vesz téged komolyan. Ha mindenáron ragaszkodsz ehhez a lányhoz, a virág talán tényleg segíthet. De még ha össze is jöttök, az egész kapcsolatot viharos veszekedések és õrült féltékenységi jelenetek fogják kísérni. Most nagyon rossz, de jobban jársz, ha keresel mást.

Van egy srac akit nagyon reg szeretek, de o csak baratkent erez irantam es olyasmit irt ki a statusba h: "szeretlek, szeretem, teged szeretlek, felejteni lehet olyankor amikor szerencse ellenere rad eroltetik tavaszi lelkek keserveset". Mit jelent?

allitolag van vmi koze hozzam,de azt akarja h magam jojjek ra a megfejtesre,annyit mondott h valami erzelmi lenyege van a szovegnek....nem tom mire gondol,talan ti meg tudjatok fejteni:D:D

Legjobb válasz: Mond meg neki, hogy legyen férfi és ne ilyen csulás módon közelje, amit szeretne neked mondani.

Mond meg neki, hogy legyen férfi és ne ilyen csulás módon közelje, amit szeretne neked mondani.
Egyetértek az elözö válaszadoval.
amúgy ha nem tévedek remélhetõleg!!! tetszel neki de õ még nem tudja biztosan, hogy neked is bejön... (és persze ne félj tõle...)már mint a fiútól... amúgy én is fiú vagyok ez valami költõi beszéd lehet szeretek fejtegetni...
A kérdező hozzászólása: hat koszonom a valaszokat...es tenyleg koltoiesen fogalmazott, nem is gondoltam hogy o is tud ilyen koltoies lenni:) es amugy tudja h szeretem, tobbszor is celoztam mar es volt egy eset mikor csokoloztunk is, de akkor is azt mondta h baratkent fog tovabbra is erezni irantam, talan most megvaltozott, nem tudom, de nagyon remelem h komolyra fordulnak a dolgok:)
hát, ha már eljutottatok a csókig akkor nem hiszem hogy barátként tekint rád. biztos hogy észrevette a nõt benned (hacsaknem részeg volt az más tészta. ) szerintem az után a csók után megijedt, és most talán már enged... :) )
A kérdező hozzászólása: nem volt reszeg;))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!