Találatok a következő kifejezésre: Mi a olyankor, (1064 db)

Hogyan lehet a hisztit kivédeni? Ti mit csináltok olyankor?

Legjobb válasz: Kivédeni sajnos sehogy nem lehet:-( Normál, életkori sajátosság. Lehet pl. figyelemeltereléssel meg hasonló praktikákkal próbálkozni, többé-kevésbé jobb is, de ezen át kell "esnie" minden gyerkõcnek:-( Hogy én, mit csinálok olyankor? Többnyire õszülök, és ezerrel pusztulnak az agysejtjeim. Minden jót és kitartást! Üdv, 3 éves kisfiú anyukája.

Kivédeni sajnos sehogy nem lehet:-( Normál, életkori sajátosság. Lehet pl. figyelemeltereléssel meg hasonló praktikákkal próbálkozni, többé-kevésbé jobb is, de ezen át kell "esnie" minden gyerkõcnek:-( Hogy én, mit csinálok olyankor? Többnyire õszülök, és ezerrel pusztulnak az agysejtjeim. Minden jót és kitartást! Üdv, 3 éves kisfiú anyukája.
Nálunk sajnos semmi nem segített, csak az idõ:) Nem volt könnyû, sõt...Három gyerekbõl csak a harmadik volt hisztis, a fiú, a lányokkal semmi ilyen gond nem volt. Próbáltam a figyelem-elterelést, ígérgettem jutalmat, tettem sarokba, lemostam az arcát, nem figyeltem rá, semmi... Sok türelmet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást! Lányom még csak 10 hónapos de nagyon tudja mire való a hiszti! :) Hamar rájött a kis drága! :) Ha nem tetszik valami neki csak hátravágja magát és ordít! Neked is kitartás! :)
Ignoráld. Ha nincs értelme, nem kapja meg (soha!), amiért csinálja, nem lesz értelme csinálni. TAnulási folyamat. Ha megkapja, amit akar, miért ne csinálná?
1 éves a kisfiam és mostanában kezdi próbálgatni hogy mit ér el a hisztivel, hát a figyelemelterelés már nem jön be mert attól még jobban begurul, így marad az hogy lefektetem a szõnyegre és nem figyelek rá és így hamar abbahagyja.Ja meg igyekszem következetes maradni, szerintem az a legfontosabb.
Kivédeni nem lehet. Ha elkezdene hisztizni, abban a pillanatban elfordulok, látványosan mással kezdek foglalkozni. Másodpercek alatt abbahagyja. Mondjuk eleve viccesen csinálja, mert leül, és szép lassan, óvatosan hanyatt fekszik, nehogy megüsse magát, és akkor kezdi az üvöltést. Ezt általában meg szoktam várni, mert vicces végignézni, de ha hamarabb elfordulok, akkor már hanyatt sem fekszik, hanem felkel, és keres valami játékot.

Mi van olyankor ha egynél több alkalommal nem vettem be a fogamzásgátló gyógyszeremet?

Lindynette 20mg-os tablettát szedek és 7 nap helyett 9et hagytam ki. Érdemes most elkezdenem szedni vagy várjak a következő mezeszig?

Legjobb válasz: Az van olyankor hogy nem kéne fogamzásgátlót szedned ha nem vagy képes felelõsségteljesen használni...

Az van olyankor hogy nem kéne fogamzásgátlót szedned ha nem vagy képes felelõsségteljesen használni...
A kérdező hozzászólása: Normális kérdést tettem fel, amire normális választ várok..... ha erre nem vagy képes akkor ne válaszolj. köszi
Várd meg a következõ menstruációdat.
szerintem, kezd el szedni
Mi lenne ha ezt szakembertõl kérdeznéd meg nem bizonytalan válaszolóktól? Azért ez nem olyan dolog amiben a szomszédasszonyra kéne hallgatni...
Elsõnek igaza van. Hát úgy látszik van akinek ez is túl nagy feladat...-.-"

Szallagavató? Hogyan zajlik? Mi van olyankor ha egy suliba nagyon kevés a fiú, olyankor kivel táncolok?

Legjobb válasz: 1. variáció: 2-3 körbe oldják meg 2. variáció cserélgetik tánc közben...

1. variáció: 2-3 körbe oldják meg 2. variáció cserélgetik tánc közben...
A kérdező hozzászólása: Úgy értem hogy 2-3 fiú.. Akkor addig lánnyaql táncolok?
Alsóbb évfolyamról is lehet fiúkat/lányokat meghívni.
A kérdező hozzászólása: És ha ott is csak néhány van..?
Uh, olyan kevés fiú van? Akkor szerintem engedik, hogy más iskolából hozzál partnert.
Mivel nálunk is kevés fiú volt, nem keringõztünk, hanem olyat táncoltunk, ahol nem kell ugyan annyi fiú, mint lány.
A kérdező hozzászólása: Melyik Suliba jársz?
Tavaly végeztem egy pécsi gimiben, ahol ének és nyelvi osztályok vannak, szóval többnyire lányok járnak oda. Volt keringõ, de az úgy, hogy az évfolyam osztályaiból közösen, tehát nem mindenki táncolt (én sem).
Olyankor gyorsan az anyósomat képzelem magam elé.
Szerintem alapvetõ dolog, hogy tudj késleltetni. Nem csak ezt. ez olyasmi, minthogy ha rádjön a pisilhetnék, akkor sem engeded el akárhol. Persze fontos, hogy ne nyomjuk el a szexuális természetû szükségleteinket, de ez azért nagyon erõs túlzás, ennyire szabadjára sem szabad engedni, mer teljesen elveszti a varázsát a dolog. Nem kell minden vágyadat rögtön kielégíteni, az étel is jobban ízlik, ha elõtte már egy ideje éhes voltál, mintha rögtn, amikor megérzed, hogy ennél valamit eszel is..
Mivel ember vagyok és nem állat, így el tudom magamban nyomni az érzést, és majd maszturbálok akkor, mikor alkalmam adódik rá.
Próbálj másra gondolni, de ha nagyon nem megy, akkor irány a WC.
Én már vertem 2-emeletes buszon, úgy, hogy a mamám ült mellettem és észre se vette :) Vertem, vertem, majd mielött elélveztem elõkaptam 2 pzs-t és észrevétlenül, mintha a zsebembe nyomnád oda teszed a farkad elé, és elélvezel :)

31 hetes kismamik mit használtok gyomor, nyelőcsőégésre? Böfögéssel jön vissza a sav, és hányingerem is van olyankor. Már nem tudom mit egyek, olyankor szinte minden ennivalótól ég a torkom.

Ja és elfelejtettem az étvágytalanságot.Nektek is van ilyen?A terhesség elején is így voltam ,aztán jött egy kis szünet,és megint el?jött!!!Normális dolog ez?

Legjobb válasz: Gaviscon SZIRUP. nekem AZONNAL hatott! Étvágytalan nem voltam, de ha nem nagyon vészes (tehát azért eszegetsz), akkor nincs gond.

Gaviscon SZIRUP. nekem AZONNAL hatott! Étvágytalan nem voltam, de ha nem nagyon vészes (tehát azért eszegetsz), akkor nincs gond.
Salvus víz. gyógynövény boltokban lehet kapni másfél liter 650Ft körül van, fél decit-decit kell inni belõle, de már pár perc múlva érezhetõ a hatása, az íze kellemetlen, sós víz, de legalább természetes és nem gyógyszer
Nekem a Rennie segít, vagy egy-két bögre tejet is szoktam inni, néha az is jó. Ha nem eszem tele magam, csak 2 óránként egy picit eszem akkor egyáltalán nincs savam. 32 hkm
Nekem meg a Gaviscon rágótabletta vált be :)
nekem a sima citromos víz vállt be. a citromlé, a hiedelemmel ellentétben lúgosít. ezt nemrég mondták nekem... amúgy csak azt tudom meginni, rengeteg savam van, de így elviselhetõ.
Én is próbáltam a Salvus vizet, az is hatátos, de a sós íze miatt nem nagyon kedveltem. Többségében Rennei-t szopogattam, azt jobban bírtam. Angliában lehet kapni már mentolos "tutti-frutti" tipusú változatát, az kifejezetten finom, az ott élõ barátnõm küldött egy kazallal, az nagyon jó volt :)
Én Renin tablettát kapok be olyankor, és szinte azonnal segit. a nõgyógyászom és a védõnõm is mondta, hogy naponta többször is bevehetem, hiszen nem szívódik fel.:) 30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!Igen eszegetni tudok , csak ilyenkor nem nagyon , mikor fellép ez a savas böfögés.A baba fejlõdik , legalábbis ezt mondta az orvos legutóbb.megprÓBÁLOM A sALVUST IS , MEG A NYERS KRUMPLILEVET IS AJÁNLOTTA VALAKI.mIT TUDTOK A PAPAYA KONCENTRÁTUMRÓL, LEHET INNI , AZ IS SAVLEKÖTÕ!:???

Mit csinálnak olyankor amikor a hegedű húrjai között egy madzagot húznak és berreg? Mi ennek az oka?

Ebben a videóban láttam 9perc:14 másodpercnél:

Legjobb válasz: Látszólag tényleg valami fonalat húz, csinálhatná kitépett vonószõrrel is, de az ehhez túl rövid. Látszik, hogy egy folyamatos szálat húz végig. Hát nem tudom, miért csinálják, biztos valami hagyományos népi dolog, de roppant érdekes. A berregés nem különlegesség, ha az ember lassan húzza a vonót, olyankor is csak berreg :)

Látszólag tényleg valami fonalat húz, csinálhatná kitépett vonószõrrel is, de az ehhez túl rövid. Látszik, hogy egy folyamatos szálat húz végig. Hát nem tudom, miért csinálják, biztos valami hagyományos népi dolog, de roppant érdekes. A berregés nem különlegesség, ha az ember lassan húzza a vonót, olyankor is csak berreg :)

Fáj nektek a szex és mit csináltok olyankor?

El?fordul veletek lányok, hogy fáj a szex? Mit csináltok olyankor? T?ritek vagy szóltok a pasinak?

Legjobb válasz: Attól függ kinek mi a szex !!:-) Van akinek kimerül egy sima análi vagy orális aktusban, de vannak olyanok akiknek az okoz örömet hogy beleülnek az ánuszukkal egy 6 kilós lopótökbe :-) Na számomra az már fájna !Kinek a pap kinek a papné! Javaslok egy sima szülõi vagy közelebbi ismerõsi szexuális felvilágosítást !!

Attól függ kinek mi a szex !!:-) Van akinek kimerül egy sima análi vagy orális aktusban, de vannak olyanok akiknek az okoz örömet hogy beleülnek az ánuszukkal egy 6 kilós lopótökbe :-) Na számomra az már fájna !Kinek a pap kinek a papné! Javaslok egy sima szülõi vagy közelebbi ismerõsi szexuális felvilágosítást !!
Nekem nem fáj
Az attól függ. Ha nagyon beindítom pl. egy szórakozóhelyen szavakkal, apró érintésekkel annyira, hogy mikor belépünk a lakásajtón, már nem bír magával, és néha becsúszik egy-egy durvább mozdulat, nincs gond. Van bennem egy pici mazochista (és szadista) hajlam, elismerem. Ettõl függetlenül Te nem vagy köteles elviselni a fájdalmat. Ha úgy érzed, ez Neked nem jó, igenis szólj. Fõleg, ha nem egy eltévedt mozdulatról van szó, hanem állandóan fellép a fájdalom. Ha nem nedvesedsz jól, használhattok síkosítót is. A fájdalomtól való félelmed egy idõ után átválthat komolyabbra. Elõre fogsz rettegni a fájdalomtól, nem fogsz szexuális izgalmat érezni, vagyis nem fogsz nedvesedni, ezáltal még kellemetlenebb lesz. A végén csak egy kötelezõ nyûg lesz számodra, talán meg is utálod.
Nekem eleinte fáj csak, de amint felveszem a ritmust és megfelelõen tágulok, akkor már isteni. A sikositót tudom én is ajánlani, ártani nem árthat. És mindenképp szólj a párodnak, ha fáj vagy nem jó. Próbáljatok esetleg más pózt is. A lovaglónál pl te szabályzod hogy milyen ütemben és mennyire szeretnél ráülni.
Ha fáj, akkor szólni kell, nem tûrni! A szex abbahagyása sem megoldás! Ami kellemetlen azon úgy kell változtatni, hogy kellemes legyen. Meg kell beszélni öszintén. Sok kellemetlenség az öszinte és egyenes beszéddel elkerülhetõ.
Mekkora a mérete a párodnak? 6 kilós lopótok mérteû esetleg kisebb ?

Fiuk ti mit tesztek olyankor, amikor van kedvetek a szexhez ¨¦s a n0‹1t0‹2knek meg nincs kedve?

Vagy megvárjátok míg megjön a kedve?

Legjobb válasz: Fiuk ti mit tesztek olyankor, amikor van kedvetek a szexhez és a nõtöknek meg nincs kedve?

A kérdező hozzászólása: Fiuk ti mit tesztek olyankor, amikor van kedvetek a szexhez és a nõtöknek meg nincs kedve?
Jelenlegi párommal ez elképzelhetetlen... Fordítva inkább, de azt nem engedné, nincs kímélet...
A kérdező hozzászólása: Akkor bármikor csináljátok amikor rátok jön?
Igen... Csak elõbb hazamegyünk...
Ha nagyon nem bírunk magunkkal, akkor haza se megyünk.
Felhívom a szeretõmet, vagy elmegyek k*urvázni.

Csajok. Ha nektek meg van a havitok, akkor nem is kívánjátok a sexet? Ha mégis akkor, hogy masztiztok úgy vagy mit csináltok olyankor?

Legjobb válasz: Egyetértek, olyankor még jobban! =) De a maszti nem sokat ér, én kivárom hogy vége legyen aztán ráugrok a pasimra! =)))

Egyetértek, olyankor még jobban! =) De a maszti nem sokat ér, én kivárom hogy vége legyen aztán ráugrok a pasimra! =)))
Én már csináltam úgy, hogy közben megvolt, kicsit tartottam tõle de a võlegényemet nem zavarta, aztán már engem sem... Amúgy meg a maszturbálás állítólag csökkenti a görcsöket, amikor menstruálunk...:D Ebben nem vagyok mondjuk biztos...
Csinálják hát. Hazudik amelyik nem. Mindenki csinálja.
Kívánjuk akkor is ugyanúgy! sõt van olyan hogy olyankor még jobban!
én akkor még jobban kívánom, de vagyok annyira igényes, hogy inkább leküzdöm, minthogy vérzés közben szexeljek.
Ha megvan attól függetlenül ugyanúgy lehet szexelni, ha a pasid nincs rosszul tõle(mert van olyan) , és szerintem jobb érzés is, mivel olyankor nedvesebb vagy jóval.. Viszont fenn áll a fertõzés veszélye, mivel ilyenkor nyitott a méhszáj. De megfelelõ védekezésnél nem lehet gond. Ja és masztizni természetesen ugyanúgy lehet..
vízsugárral:D az tisztálkodás is közben:D
utolsó, nagyon ott van!:DD (Y)

Mi van olyankor, ha álmomban véletlenül a pocimra fordulok vagy olyan pózba, ami nem jó a babának?

már elég nagy pocim van 36 hetesen és félek attól ha mélyen alszom és alvás közben olyan pózba fordulok ami nem jó a babának ne adj isten árt is neki.el?fordulhat ilyen?

Legjobb válasz: Szia semmi baj nincs én 4 hónapos terhesen is a hasamon aludtam semmi baja nem lessz a babának! Õ úgyis jelzi neked ha nem jó neki ahogy fekszel, olyankor nagyon mocorog! Lilla

Szia semmi baj nincs én 4 hónapos terhesen is a hasamon aludtam semmi baja nem lessz a babának! Õ úgyis jelzi neked ha nem jó neki ahogy fekszel, olyankor nagyon mocorog! Lilla
36 hetesen már olyan nagy a poci, hogy nem igazán tudsz hasra feküdni, de ha esetleg mégis, hamar elfordulsz, mert neked is kényelmetlen lesz, nyom. Másrészt a baba is fog szólni, ha neki kényelmetlen. De amúgy minden ami körülveszi a picit az védi is. Szerintem ne aggódj, nem fog elõfordulni. Én a terhesség alatt csak hason tudtam aludni, de hamar megtanultam oldalamon.
az elõzõ válaszolonak üzenem, hogy 38 hetes terhes vok, és hason alszom.:) pici a hasam.:) kérdezõnek: hidd el érzed, hogy jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!