Találatok a következő kifejezésre: Mi a olyan (10903 db)

Nemkéne olyan csaj.
Hogy lesz utánpótlása a jelenegi qrváknak!
hát h mindazt hiszi h oltári bomba nõ de egyiknek se esik le h csak a melle vagy a segge miatt lájkolják :) mert ha valaki szép csinos annak nem kell ilyen kép meg h az utcán úgy sincs photoshop meg h r*banc :DDD 19/L
Magánügy...rá tartozik hogy mit rak ki, õt fogják megbélyegezni hogy rib*nc, kurv*stb. Minek foglalkozol ilyennel?
A kérdező hozzászólása: facebookon?
#11 Dehogynem, õk pont a likjaikból fognak megélni! :)
nincs facebookom, problem solved
Nem kellene az ilyen nõ.....inkább tanuljanak mert a likokból nem fognak meg élni. .. /F
Ha neki a képére adott lájkok száma a népszerûségmérõ, akkor tegye ezt, nem zavar.Az sem, ha tényleg népszerû.Én például az egyszerûbb, visszafogott stílust képviselem, mégsem kavar fel, ha valakire mások a nyálukat csorgatják, mert én is tetszem valakinek, engem is szeret valaki, és nem a melleim, vagy nem csak a melleim miatt.Szerintem Te se húzd fel magad ilyeneken, inkább fejleszd az önbizalmad.
Abból a 100 lájkolóból viszont 99 csak megdugni akarná. Egy normális lány képét lájkolják mondjuk 20-an, és abból 15 komoly kapcsolatra is el tudná képzelni az illetõt.
A kérdező hozzászólása: Itt mindenki azt írja hogy nem tetszenek nekik az ilyen lányok, de egy normális lány képét mégsem like-olják vagy 100-an.
Egy szép angol kis szó van rájuk: Attention whores
nem vagyok fb-n, de nem nagyon izgat, az õ dolguk
Nem az en vilagom es az ismeroseim kozott sincsenek olyan lanyok, akik szukseget ereznek, hogy igy hivjak fel magukra a figyelmet. Persze, ennek valoszinuleg az lehet az oka, hogy ez mar kevesbe az en korosztalyomra jellemzo, inkabb a tizenevesek koreben divat. Szoval en ebbe a jelensegbe maximum akkor futok bele, ha az internetet bongeszve szembejon velem (akar mondjuk itt, ezen az oldalon), de nem nagyon foglalkozom vele (holott onismereti, onbecsulesi, hovatovabb szociologiai, generacios divatkovetesi, ertekszemleleti szempontbol azert erdekes).

A photoshop cs4-ben mikor van olyan, hogy egyes funkciók nem működnek?

És miért?

Legjobb válasz: Nincs ilyen. Esetleg inaktívak egy másik eszköz aktiválása miatt, de olyan nincs hogy nem mûködik. Ehhez ismerni kell a program mûködését, hogy tudd milyen eszköz mire van hatással, és ha valamit használni akarsz akkor ahhoz mit kell kiválasztani vagy inaktiválni. Így látatlanban nehéz megmondani hogy nálad mi nem jó.

Nincs ilyen. Esetleg inaktívak egy másik eszköz aktiválása miatt, de olyan nincs hogy nem mûködik. Ehhez ismerni kell a program mûködését, hogy tudd milyen eszköz mire van hatással, és ha valamit használni akarsz akkor ahhoz mit kell kiválasztani vagy inaktiválni. Így látatlanban nehéz megmondani hogy nálad mi nem jó.

Fiúk! Mi a különbség aközött ahogy egy olyan lánnyal viselkedtek aki tetszik nektek, jófej, és jóban vagytok, vagy akibe szerelmes vagy?

Legjobb válasz: A jó fej srác kedves, de ha olyan helyzet alakul, hogy választania kell egy olyan között, ami neki jó, vagy aközött ami neked jó de neki rossz, akkor azt választja, ami neki jó. Ha szerelmes beléd, akkor azt ami neked jó, neki rossz. De jobb ha kiismered elõbb, nem könnyû megállítani, hogy mit akar egy srác.

A jó fej srác kedves, de ha olyan helyzet alakul, hogy választania kell egy olyan között, ami neki jó, vagy aközött ami neked jó de neki rossz, akkor azt választja, ami neki jó. Ha szerelmes beléd, akkor azt ami neked jó, neki rossz. De jobb ha kiismered elõbb, nem könnyû megállítani, hogy mit akar egy srác.
Aki tetszik ahhoz hozzáérek, aki csak jófej azzal úgy viselkedek mint bármelyik haverommal.
Ugyanezt tesszük fel mi is magunkba! Csak nálunk lányról van szó. Persze egyedi példányok mindig vannak.(homi)
Én speciel mind2t igyexem titkolni, mert tudom magamról h nem jövök be senkinek.
ez hülye kérdés volt:)
Magyarabbul, mit jelent a viselkedtek?
A kérdező hozzászólása: szóval mik a gesztusok? célozgattok? vagy amikor szerelmesek lesztek bevalljátok? Mibõl lehet tudni, hogy egy srácnak nem simán csak tetszem, és jófejnek tart, meg barátok vagyunk, hanem szerelmes is belém? (:
A kérdező hozzászólása: na ez is értelmes volt. inkább majd kiderítem magamtól, ettõl nem leszek okosabb úgy látom. mondjuk az is igaz, hogy minden ember más.

Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki még nincs 17, és 7 pasival feküdt le?

Ja,asszem szerelmes voltam bele..bár lehet,hogy csak hiányzott,és elvileg én voltam "er?szakos",de miután ezt elmondta,teljesen elszállt a "bizalom"...

Legjobb válasz: Hi Szerintem egy olyan csaj aki 17 évesen már túlvan 7 pasin az nemigazán tud megmaradni sokáig senki mellett, és ráadásul mivel hamar megis adja magát, ezért te is hamar megunod majd. Ha úgy van próbáld meg vele, de ne tervezd hogy ez egy örökké tartó szerelem lesz. De ha egy olyan lány kell akivel nyúlmódon szorgoskodva tudod csinálni akkor lehet erre a legmegfelelõbb ember õ lenne..

Hi Szerintem egy olyan csaj aki 17 évesen már túlvan 7 pasin az nemigazán tud megmaradni sokáig senki mellett, és ráadásul mivel hamar megis adja magát, ezért te is hamar megunod majd. Ha úgy van próbáld meg vele, de ne tervezd hogy ez egy örökké tartó szerelem lesz. De ha egy olyan lány kell akivel nyúlmódon szorgoskodva tudod csinálni akkor lehet erre a legmegfelelõbb ember õ lenne..
ribi
lotyó
Bottal sem nyúlnék hozzá, gáz, szánalmas.Lenézem az ilyet.
Menj be a suliba ahova jár, szal olyan emberek közé akiket ismer, akik ismerik, és fontos embernek tartják, tegyél le egy 2000est az asztalára, és mondd hangosan hogy köszönöm a tegnap estét. Utálni fog, temeg ahányszor ráfogsz nézni inkább röhögni, mintsem hogy rágondolni lesz kedved
Azt h fincsi bevállalós, és biztos jó csaj ha már 7en megfektették.
Egy büdös k.urva az ilyen.
Szia! Ööö, könnyûvérû az elsõ szalonképes szó, ami eszembe jut.:D Amúgy ismerõsöm 16 évesen 13 pasin volt túl...Egyszer nagyon "kedvesen" azt tárgyaltuk ki, hogy igaz, hogy 5-en vagyunk barátnõk, de összesen ötünknek nem volt 13 pasija....:D
lány és vírusos mellhártyagyulladás
A kérdező hozzászólása: lehetne nemet és kórt is kérni?nem tudom miért érdekel.az se tudom a lány is miért foglalkoztat..hogy szerethet valaki(én) egy ilyen embert?..:s
ribi
egy büdös szaros ribanc kúrva!! az olyan csak arra jó hogy addig kell DUGNI MÍG LEVEGÕT TUD KAPNI!!
Fúrni jó ha jól néz ki, másra nem.
Felejtsd el. Keress más nõt.
A kérdező hozzászólása: szar, mert amikor elösször meh*urtam, az exe üzengetett, én meg mivel ismertem a báttyát, megkértem, hogy állitsa le az öcsikét, erre elvileg most a kedves báttyóka kurja, és hiába probálom meg leszarni, a lány is oda jár bulizni meg mittom én ahova én, ha meglátom, akkor lessz a gyomrom mint egy alma..:S estel eg tippek, arra hogy tudja k csinálni vele valamit? mármint elfelejteni, stb. ? hálás lennék pár tanácsért
lotyó. Hagyd a fenébe, mert te is csak egy leszel, aztán tõled is le fog lépni. Egyszerûen csak ne foglalkozz vele, csak érezd jól magad.
A kérdező hozzászólása: mellhártyagyulladás..ez jó :D hát nem tudom, a lényeg, hogy köszönöm a válaszokat mindenkinek, és az idõ mindent meggyógyít, bár sok idõ kivárni azt az idõt ami gyógyit(fogalmazás 1-es).ha a város r*banca akar lenni, legyen, én ott voltam neki.. :S

Van itt olyan anyuka aki visszament dolgozni mikor a babája még pici volt? Pl 1 éves! Nagyon oda vagyok, meg félek, és tanácsot kérnék!

Legjobb válasz: Nem iród mitõl félsz. A gyerekek jelleme különbözõ. Van olyan akit nem egykönnyyen lehet beszoktatni, van aki nagyon alkalmazkodó. Mi 16 hósak leszünk mire bölcsibe mennénk. Az én lányom hihetetlenül barátkozik idegenekkel. Ha valakit megkedvel már nem is kell az anya. Az majd csak akkor ha valami baj történik. Wngem egyedül az etetés aggaszt, hogy az ebédet megeszi e majd, mert nagyon rossz evõ. Csak nacsizna. (keksz meg baba piskóta meg kifli) Mástól nem fogad el kaját csak ha maga meg tudja fogni. Kanalazni még nem tud. És nem hiszem hogy nagyon malackodhatnak. Egyéb más egyenlõre engem nem aggatsz.

Nem iród mitõl félsz. A gyerekek jelleme különbözõ. Van olyan akit nem egykönnyyen lehet beszoktatni, van aki nagyon alkalmazkodó. Mi 16 hósak leszünk mire bölcsibe mennénk. Az én lányom hihetetlenül barátkozik idegenekkel. Ha valakit megkedvel már nem is kell az anya. Az majd csak akkor ha valami baj történik. Wngem egyedül az etetés aggaszt, hogy az ebédet megeszi e majd, mert nagyon rossz evõ. Csak nacsizna. (keksz meg baba piskóta meg kifli) Mástól nem fogad el kaját csak ha maga meg tudja fogni. Kanalazni még nem tud. És nem hiszem hogy nagyon malackodhatnak. Egyéb más egyenlõre engem nem aggatsz.
A kérdező hozzászólása: Bocsi...tényleg nem írtam h mitõl is félek! Szóval éves lesz mikor vissza kell mennem dolgozni....apuci marad itthon vele ill a nagyiknál lesz, tehát bölcsibe nem adom! Viszont attól félek h így is elégg apás, pedig egész nap én vagyok vele itthon, és ha már nem leszek vele itthon akkor még evésbé fog szeretni v mi lesz?Elõfordulhat h "haragudni" fog rám, v nem fogom érdekelni!Ill. h nagyon megviseli e a babákat ha anyuci vissza megy dolgozni!
Az Én kisfiamnak nem okozott törést igaz 6 hónapos kora óta dolgozom heti két délelöttöt.Nem gondolnám hogy kevésbé szeret mert két napot a nagyival van.Sajnos három gyerek mellett muszályból döntöttem így de nem bántam meg.
Én az elsõ babámnál mentem vissza dolgozni, mikor egy éves volt. Nem érezte meg egyáltalán. Igaz én csak hétvégén voltam oda, ilyenkor vagy apával volt, vagy a mamánál. Ugyanúgy szeret azóta is! :)
Én ugyanebben a cipõben járok, édesanyám fog vigyázni a kislányra. Édesanyám is beteges. Nagyon aggódom. De reménykedem, hogy azért szeretni fog engem is. Most nagyon ragaszkodik hozzám, nem is vígasztalom magam, biztos nehéz lesz.

Van olyan nõ itt, aki még nem szült és spirálja van? Mik a tapasztalatai?

Legjobb válasz: Spirált csak is olyan nõknek raknak fel akik már szültek.Kicsit olvass utána mielõtt baromságokat kérdezel.

Spirált csak is olyan nõknek raknak fel akik már szültek.Kicsit olvass utána mielõtt baromságokat kérdezel.
Ez nem igaz. Kicsit olvass utána a dolgoknak, mielõtt marhaságokat válaszolsz.
A kérdező hozzászólása: Nem kérdeztem marhaságot, ti vagytok tudatlanok. [link] ÉRTELMES nõkhöz szól a kérdésem. :)
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, csak a kedves elsõhöz szólt. :)
3 spirálom volt fent szülés elõtt: az elsõ 5, a második szintén 5, a harmadik 7 évig. A 3. levétele után nem is menstruáltam, rögtön terhes maradtam. Tapasztalatom szerint ennél jobb módszer nemigen akad. Imádom.
Olyan nincs. Naponta vághatod és ha nem bírod kipattogsz tõle.
Ez szokás, kényelem, meg bõrtípus kérdése. Én villanyborotvával kezdtem, aztán azóta is az van (55 éve). Nem mindegyik egyforma, egyik jobb, mint a másik, egyik így vág, a másik úgy. Van amelyik irritálja a bõrt, a másik nem. Pótolni ritkán kell bennük bármit is, de azért úgy 10 évente mindig van egy jobb típus.
Nekem tiszta vörös lett a pofám tõle és a szõrt sem tudja úgy levágni, mint a normál borotva. De ha neked a bõröd nem bántja és megelégszel azzal, hogy egy kicsit mindig borostás leszel, akkor beválhat.
Én kombinálom az elektromost és a pengést. Ha sietek vagy nem fontos annyira a tökéletes simaság akkor hipp-hopp elintézem a villanyossal. De úgy hetente pengést használok, azzal simább szokott lenni, de kissé nyúzza a bõrt is. Kinézetre a villanyos is jól vág, inkább csak tapintással érezhetõ, hogy hagy egy kicsit. Egy olcsóbb Philips körkésest használok, az vált be legjobban.
Nekem Braun rezgõkéses van (390cc, de az összes Series3-as vágás szempontjából ugyanolyan), és semmi gondom nincs vele. Teljesen simára tudok vele borotválkozni, és kevésbé irritálja a bõröm, mint a pengés. Egyedül az állkapcsom alatt, a nyakamon hagy némi kívánnivalót maga után.
Én most kaptam szülinapomra egy körös elektromos borotvát, de sajnos nem vált be. Remington a márkája, de nem hiszem hogy magával a készülékkel van a gond, egyszerûen nagyon érzékeny hozzá a bõröm.kipirosodik, kipattogzik tõle és az államon le se szedi le teljesen. pajeszvágó viszont hasznos dolog rajta :) Még van egy Wilkinson Quattro Titanium Body 2 in 1 nevû készülékem aminek az egyik fele elektromos, na azt nagyon szeretem, mert ha ellustálkodom a boroválkozást, a hosszú szõrt is rövidre vágja és ki se kezdi a bõrömet. Hibája hogy lemerül hamar és kicsi a feje, ergo lassabb.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Egyelõre lemondtam a dologról, tehát újra és újra megveszem a kis hárompengés G. Mach 3 pengéket kb. 2 ezerért, az tuti simára lehozza az arcszõrzetet. Több, mint tíz éve ez bevált. A borostás hatás meg megvan, ha hagyom nõni vagy két napig...
Csak azért kérdeztem, mert szerintem csak az a pozitív indulás, ha a két fél saját magát és a másikat is képes egyenrangú "versenyzõnek" tekinteni.
A kérdező hozzászólása: "Én nõ vagyok amúgy, de a leírásaidon csak nevetni tudtam :D :D" Õ talán nem volt tiszteletlen?Mert szerintem az volt, úgy hogy ne csodálkozzon azon, ha ugyanazt kapja vissza!
A kérdező hozzászólása: "Semmi tisztelet, semmi empátia"- mégis mit kéne tisztelnem az ilyen fajta emberekben? Egyébként meg azt, hogy jobb vagyok mint a többi csaj emberileg, ezt nekem többször mondták, leginkább férfiak és nem én találtam ki.
A kérdező hozzászólása: Mindig is magamat adtam, pontosan azért ítélem el az ilyen kis színésznõket...
A kérdező hozzászólása: " Egy butácska lány ezerszer jobb lehet nálad, mert õ egyenrangú félként tud szeretni. Te pedig elvárod, hogy a férfiak a lábaid elõtt csúszkáljanak." Ha valakit férfinak tartok, akkor úgyis kezelem és mivel nagyon válogatós vagyok, ah egyszer kiszemeltem magamnak valakit és összejövök az illetõvel, akkor pontosan azért tudom nagyon szeretni, mert észreveszem, hogy egy nagyon értékes ember. Te pedig elvárod, hogy a férfiak a lábaid elõtt csúszkáljanak."-egyáltalán nem vagyok az a fajta, egyszerûen csak válogatós vagyok és nem mindenkinek adok esélyt, ha egyszer nem jön be amúgy sem mûködne hosszútávon
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak válaszolnám, hogy rendesen félre értett, ugyanis Én csak annyit írtam, hogy a szemét embereket nem tartom semmire.Egyébként meg pont az, hogy több bennem az empátia, ugyan akkor szókimondó vagyok és igenis megszoktam mondani a véleményemet mindenkinek, szóval az õszinteség is gyakran szerepel nálam akár magamról van szó akár másról.Ahhoz, hogy valakit értékeljek emberileg szintén le kell tennie valamit az asztalra, csak azért nem fogom nagyra tartani, mert népszerû és sokan nyaliznak neki, mert e mellett lehet hogy egy seg*fej.Azért tartom magam emberileg jobbnak, mert sosem lennék képes, valakit kihasználni, ha segítettem valakinek azt õszintén tettem feltétel nélkül és az eredményeimet is tiszta úton értem el, mindenféle nyalizás nélkül. Amikor körbe nézek a környezetemben csupa olyan csajt látok, akik csak érdekkapcsolatokat tartanak fenn, eljátsszák a kedveset mindenkinek és amikor befejezték a beszélgetést valakivel, a következõ pillanatban már ki is beszélik, meg forgatják a szemüket és azért mert megvan a véleményem az ilyen emberekrõl, akikbõl elég sok van még nem vagyok egoista.
Meg kell állapítanom, hogy a kérdezõ, egy öntelt, egoista [email protected], akibõl hiányzik az õszinteség (játszmákat játszik), a kedvesség (flegma), és a szerénység. Lehetne szépíteni a dolgot de ez az igazság, legalábbis a válaszai abszolút ezt tükrözik. Kérdezõ, lehet, hogy szép vagy, meg intelligens, de emberileg nem sokat érsz. Egy butácska lány ezerszer jobb lehet nálad, mert õ egyenrangú félként tud szeretni. Te pedig elvárod, hogy a férfiak a lábaid elõtt csúszkáljanak. Megsúgom, a szépség múlandó, az intelligencia önmagában semmit sem ér, neked pedig nagyjából semmi másod nincs ezeken kívül, mert a jellemed ezek alapján amit ide leírtál egy nagy nulla. Semmi tisztelet, semmi empátia, semmi igazi nõiesség. Az ilyen nõ mint te egyetlen dologra jó, egyszer-kétszer meg lehet dugni, és ennyi.
Egyébként én rád nyomulnék úgy, hogy le se tudnál vakarni magadról.:) Kiállnám a kis visszautasítós tesztjeid és az enyém lennél.:)
Az a baj hogy nem tartód egyenlõnek a többi embert. Lenézed õket többre tartod magad a másoknál.Nincs olyan hogy jobb. Sose leszel jobb , ahogy kevesebb se leszel másoknál. Mi alapján mered állítani hogy a mások élete kevesebbet ér , mint a tied?
A kérdező hozzászólása: "Ha valaki igazán szép és kedves, az olyan, mint a napfény, amely minden élõlénynek örömet ad, nem válogat." - Csak hogy ez a mai világban nem mûködõképes, mert nem ugyan ezt fogod visszakapni, hanem majd lenéznek, hülyének néznek, hogy Te mindenkinek segíteni akarsz. Szépen kihasználnak és röhögnek rajtad a hátad mögött :)
A kérdező hozzászólása: "De az ilyen hidegség és hozzáállás a többi emberhez igenis taszító. " Errõl jut eszembe, hogy aki kibeszél a hátam mögött vagy kavarja a szart az ne csodálkozzon rajta, ha ilyen lesz a hozzáállásom.
A kérdező hozzászólása: "Jossz itt a fene nagy buszkesegeddel.:D megsincs pasid, maganyos vagy mint a kisujjad. Kivancsi vagyok hogy meg par honap/ev pasi nelkuliseg utan is meglesz-e ez a buszkeseged, vagy vegre legalabb egy sz*aros jelet mutatsz a kiszemeltednek hogy erdekled." Légyszi áruld már el, mért is jó az, ha az emberben nincs semmi tartás? Semmi olyat nem írtam, hogy lenne egy kiszemeltem, egyébként is, akiket eddig kinéztem, azokkal össze is jöttem és nagyon válogatós vagyok, de akit kiválasztok annak megadok mindent.
A kérdező hozzászólása: "Érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy talán nem azért vagy egyedül, mert annyival jobb lennél, mint mások. -pedig az vagyok nyugi :) és ezt sok srác mondta eddig és éreztette és egy szóval sem írtam, hogy egyedül vagyok csak nehezebben kezdeményeznek nálam a fiuk gondolom állítólag, azért mert elérhetetlenebb vagyok és komolyabb mint a többi csaj, teljesen más felfogással és nem vagyok egy ringyó, legutóbb azt mondták nekem, hogy különleges vagyok szóval ezen gondolkozhatsz egy kicsit. Egyébként nem vagyok egoista maximum cinikus. "Én nõ vagyok amúgy, de a leírásaidon csak nevetni tudtam :D :D" -Ebbõl egybõl levonom hogy mennyire egy önzõ liba lehetsz.Egyébként nevess csak, állítom, hogy a felét nem fogtad fel annak amit írtam... :) )
A kérdező hozzászólása: Aki nekem szimpatikus vagy tetszik azzal nem vagyok flegma
Ha az ember a buszhoz indul és futni kell, hogy elérje, felméri, mekkora az esély, hogy elérje, vagy inkább érdemesebb megvárni a következõt. Az, aki folyamatos elutasításra, lerázásra is csak tovább próbálkozik, az nem hõsszerelmes, hanem balek. Én is estem már ebbe a hibába, hónapokig törtem kezem-lábam néha egy lányért. Általában nem ért semmit, csak az idõmet, energiámat vesztegettem, amikor meg bejött, a lány nem volt képes értékelni, mert úgy érezte, éreztette, hogy akiért ennyit küzdöttem, annak csúszkáljak térden a lábai elõtt állandóan, hogy enyém maradjon. Hát nem. Önérzet is van a világon. Egy így induló kapcsolatban a büdös életben nem lesz egyenrangú a két fél, akkor meg semmit sem ér. Azok a lányok, akik most elvárják, hogy a férfiember hegyeket mozgasson meg, hogy megkapja õket, majd szépen hoppon maradnak és majd egy bizonyos korban jön a pánik, hogy egyedül öregszenek meg, akkor meg majd bárkinek behódolnak, csak ne legyenek egyedül. Akkor majd õk alázkodnak meg. Jó ez így? Egy kapcsolat akkor jó, ha mindkét fél értékeli a másikat, nincs fölé-alárendeltség. Ezt tudatosítani kellene már ismerkedéskor.
Érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy talán nem azért vagy egyedül, mert annyival jobb lennél, mint mások. Én nõ vagyok amúgy, de a leírásaidon csak nevetni tudtam :D :D
A hozzászólásaid alapján elsõ benyomásra skatulyázós típus vagy. Na így lehet állatira melléfogni és csírájában elbukni az esetleges jó kapcsolatot. Mert ha egy férfinek van agya, azonnal felfogja, ha "ez tipikusan olyan pasi, hogy.." módon befiókoztad. Ha van önérzete, innentõl xarik a fejedre. Te meg azt hiszed, olyan bevehetetlen vár vagy, hogy feladta. Nem. Simán csak nem vagy neki többé értékes.
A kérdező hozzászólása: "Aki falat von maga köré ne várja el hogy majd más fogja lerombolni azt."-ha valaki falat von maga köré annak nyilván oka van, valami kiváltotta és teljes meggyõzõdése van afelõl, hogy sokkal óvatosabbnak kell lennie, hogy ne érje megint csalódás.Ha azt látja, hogy olyan vagy mint, azok az emberek, akik megbántották, nagy valószínûséggel távolságtartó lesz.Ellenkezõ esetben, ha ez a csaj velejéig romlott, akkor hagyd a fenébe, mert nem fog megváltozni csak a Te kedvedért és lehet, hogy nem is tudna.
A kérdező hozzászólása: Ha egyedül van, igen, de eddig úgy volt, ha bejöttem a srácnak és oldott volt a hangulat akkor jött õ magától.
És ha megismersz olyat, aki eléggé szimpatikus, hajlandó vagy te kezdeményezni?
A kérdező hozzászólása: ugyan azt az utat kell megtennie mind a két fajtának felém, bár pont az utóbbinak van esélye max arra, hogy egybõl elküldöm.
"akkor fogom lerázni, ha nem jön be nekem, ugyan akkor nem elégszik meg a barátsággal" Azt is lehet diplomatikusan kezelni. Azért a barátság értéke nem kukába vágós, és ha csak AZÉRT volt az, hogy megkörnyékezzen, úgyis menni fog magától.
Ez nem a majdhogynem megközelíthetetlen kategória. Ez csak a kihaénnemlazacsávóknak megközelíthetetlen. :D Feltéve, hogy reális az értékítéleted.
A kérdező hozzászólása: Majd akkor fogom lerázni, ha nem jön be nekem, ugyan akkor nem elégszik meg a barátsággal.
A kérdező hozzászólása: és ezért valamelyik azt, hiszi hogy ugyis elküldeném.. pedig nem igy van.
A kérdező hozzászólása: ezt arra mondták nekem hogy okosnak látszom, értelmesebbnek, mint a többi csaj és nem fogom magam oda adni 1-2 dugásra és mivel van eszem nem fogok nekik bedõlni egyhamar.
"majd hogy nem megközelíthetetlen" Akkor ez mit jelent nálad? Ezt nem én találtam ki. :)
A kérdező hozzászólása: Nem állítottam magamról semmi ilyet :) ezt Te találtad ki
A kérdező hozzászólása: Hogyan ismersz meg valakit, akit simán lerázol? -Hát úgy hogy nem mindenkit akarok megismerni, csak azt akivel mondjuk elõször beszélgetek és szimpatikusnak, jófejnek bizonyul, de azt hiszem ez mindenkinél így van, ez nem azt jelenti, hogy ha elsõ benyomásra nem volt szimpi akkor soha többé nincs esélye, de azért szerintem Te is tapasztaltad, hogy fontos az elsõ benyomás.
"Elsõ benyomásra mégis Te skatulyáztál be valahova..." Az én elsõ benyomásom egy nagy kupac magadról szóló kommented volt, amit te állítasz magadról. Ne higgyem el? Attól tartok, még magadat is rossz skatulyába raktad. :D
"mindenkit meg kell hozzá ismerni, hogy valós véleményt alkothass róla" "majd hogy nem megközelíthetetlen2 Csak én érzek erõteljes ellentmondást? Hogyan ismersz meg valakit, akit simán lerázol? :)
A kérdező hozzászólása: Elsõ benyomásra mégis Te skatulyáztál be valahova...
A kérdező hozzászólása: Nem skatulyázom, ahogyan a horoszkópban sem hiszek, mert baromság, mindenkit meg kell hozzá ismerni, hogy valós véleményt alkothass róla.
#30 voltam.
Jossz itt a fene nagy buszkesegeddel.:D megsincs pasid, maganyos vagy mint a kisujjad. Kivancsi vagyok hogy meg par honap/ev pasi nelkuliseg utan is meglesz-e ez a buszkeseged, vagy vegre legalabb egy sz*aros jelet mutatsz a kiszemeltednek hogy erdekled.
A kérdező hozzászólása: Én amugy nem vagyok megközelithetetlen csak flegma. Onnan tudom, hogy jó nõ vagyok, hogy számtalanszor megkaptam ezt a fiúktól, na meg azt is, hogy még egy ilyen nincs mint én.Egyszerûen csak tudom, hogy jobb ember vagyok mint az átlagos libák, akiknek csak a saját érdeke számít
Általában ott a probléma hogy az ilyen lányok annyira zárkózottak , hogy az valami eszméletlen. Konkrétan nekem is van egy hasonló lány osztálytársam jól néz ki okos , de semmi többet nem lehet tudni róla. Beletemetkezik a könyveibe és a 2 barátnõjén kívül senkivel se beszél. Ha nyitottabb lenne ha beszélgetne vagy eljárna olyan helyekre mint a többi normális ember talán a legklasszabb lány lehetne az osztályba. De az ilyen hidegség és hozzáállás a többi emberhez igenis taszító. Hogy próbálkoznánk be egy ilyen lánynál? Sehogy. 17/F
"még ha észre is veszitek, hogy valójában érdemes lenne" - pont ez a baj, hogy ezeken a csajokon nem látszik, hogy valójában érdemes lenne. Legalábbis nálam.
Nem tudom mi alapján gondolod azt, hogy jó nõ vagy :D
A kérdező hozzászólása: Szerintem amikor azt hiszitek vagy egy próba után úgy tûnik számotokra, hogy megközelithetetlen a csaj, akkor valójában csak rosszul közelitettétek meg az illetõt.Na a másik meg az, hogy lusták vagytok küzdeni egy jó nõért , még ha észre is veszitek, hogy valójában érdemes lenne, mert nem olyan mint a többi tucat.
Kit érdekel ha "megközelíthetetlen" eleve? Szerintem az agyadra mehetett a sok szappanopera! :D
Veszélyes dolog ez az "elitizmus", mert mindenki magára veheti, és legtöbben magukra is veszik, hogy õk nem tartoznak a célcsoportba.
A kérdező hozzászólása: a megközelithetetlent én itt úgy értettem, hogy titokzatos, nehezen enged magához bárkit is közel vagy éppenséggel megválogatja azokat az embereket, akikkel bármiféle kapcsolatot létesít.
Nekem minden lány az, mert félõs vagyok.
"Mitõl olyan félelmetes a fiúknak egy olyan lány, aki szép(A sminkje mögött), okosnak látszik(ja, látszik xD) és majd hogy nem megközelíthetetlen?" A megközelíthetetlennek tûnõ lányok pont azok akiket meg lehet szédíteni pár kedves szóval és minden 2. haverjuk már betette nekik.
Egyrészt, mert a tapasztalat alapján ezeknek a lányoknak olyanok is az igényeik, másrészt meg sokszor visszaélnek vele.
Nem félelmetes, de nemvagyok kigyúrt szolizott ecsetfejû metroszexuális álvagány, és mivel nem is tervezek az lenni, ezért inkább nem is fárasztom magam azzal hogy nyaljam a s*ggüket.
Azok a szemét, félrevezetõ romantikus filmek!
Nem rémálom, de ha megközelíthetetlen, akkor minek strapálja magát az ember. Csak a nõk hiszik azt, hogy a férfinak örömet okoz, ha összetöri magát egy olyan nõ kegyeiért, aki utána le se trágyázza.
Mert általában ezek a lányok nagyon ki is mutatják, hogy õk többek, mint egy átlag lány...És egy "normál" fiú ettõl megijed, kevésnek érzi magát, plusz nem is akar annyi energiát ráfordítani, amivel meg tudná hódítani.
A kérdező hozzászólása: 15-ös én is ilyen vagyok mint az a csaj, ilyenkor egyszerûen arról van szó, hogy valószínûleg nem érzi magát jól abban a társaságban, nem érzi, hogy bárki lenne ott olyan, aki hozzá hasonló és megértené és nem bízik egyikõtökben sem, annyira, hogy nyisson felétek. Ugyan akkor állítom, ha próbálkoznál nála, mondjuk csak megnevettetni, szívesen fogadná a társaságod.Az is lehet, hogy amúgy szimpi lennél neki csak akik körülötted vannak, haverjaid nem azok, ezért inkább hátat fordít.Ha egyszer is meghallotta, hogy kibeszélted akkor már elástad magad nála.
Egyetértek abban , hogy rengeteg olyan lány van akibõl a nõiesség és az ezzel járó felelõsség kiveszett. Viszont egy valamit ne felejts el minden embernek a saját érdeke a legfontosabb. Ezzel te is így vagy csak gondolj bele. Ez az emberi lét velejárója.
Szeressétek egymást és szexeljetek sokat! Aki szép és okos, annak felelõssége, hogy ezt megossza embertársaival, és ezzel örömet szerezzen. A zárkózottság a félelembõl fakad, az ember fél a sérüléstõl, visszautasítástól. Vagy túlértékeli magát és ezért személyválogató. Ha valaki igazán szép és kedves, az olyan, mint a napfény, amely minden élõlénynek örömet ad, nem válogat. Akinek valódi belsõ értékei vannak, annak nincs vesztenivalója, sõt neki van szüksége arra, hogy ezeket megossza a világgal, hogy értékeivel szembesüljön.
A kérdező hozzászólása: 30-as semmi ilyesmirõl nincs szó :D, de amúgy ha ennél a témánál vagyunk igen is jobb megvárni, ha a srác kezdeményez és nem a lány, mert elég kellemetlen tud lenni, ha mégsem jön be neki és elkezdi kerülni.Meg egyébként sem méltó egy lányhoz, hogy fusson a pasi után, ha ezt csinálnám nem lenne bennem semmi kihívás és már nem lennék annyira érdekes sem számára.A másik meg ez nálam egy alapvetõ mérce, hogy mennyire férfi az illetõ, ha egy puhány p*cs akkor nem érdekel.
#30 Hallottál már a lovagiasságról? Azt a pasik csinálják egy nõért, nem fordítva ;)
Miert kell mindig a ferfinak erolkodni? Ha egy csaj osszeakar jonni egy sraccal akkor tegye mar felre azt a fene nagy noi buszkeseget es ne varja mar hogy a ferfi kezdemenyezzen allandoan. Mert gondolom errol van szo, hogy neked bejon egy srac de nem mer kezdemenyezni es ez idegesit teged. De arra bezzeg nem vagy hajlando hogy egyszer az eletben te is kezdemenyezz. GRATULALOK!
Nekem ezért félelmetes mert annak látszik. De nem az. Inkább okos legyen.
A kérdező hozzászólása: "Nálam az a lány aki nem kedves, a kedvességemre kéretéssel reagál, flegmázik, adja az elérhetetlent nem kell." -Egyébként ugyan ez a reakció elõfordul a félénkebb lányoknál is, azt gondolják, így majd határozottnak és magabiztosnak fognak látszani. Nem jössz be neki vagy játssza az agyát, mert leplezni akarja, hogy valójában nyert ügyed van nála csak nem akarja, hogy azt hidd egy könnyûvérû típus, ezért játssza az elérhetetent
A kérdező hozzászólása: 13-as - persze, hogy nem tudod, hiszen nem ismersz
A kérdező hozzászólása: Ez a 20-nak ment
A kérdező hozzászólása: hát ez rám egyáltalán nem igaz! Ha tetszik a srác, akkor úgy sem tudom leplezni, hogy mennyire bejön és ez rajtam eléggé szokott látszani, ugyanis nem bírom ki mosolygás nélkül, a szemem meg sötéten csillog és a viselkedésem is ösztönösen más lesz és flörtölök. Azokkal vagyok flegma akik nem érdekelnek, mint férfi, de szerintem teljesen logikus, mért is foglalkoznék velük, ha egyszer nem érdekelnek?Egyébként meg az egészséges önbizalmat nem keverném össze az egoizmussal.Most azért vagyok egoista mert tisztában vagyok önmagammal vagy mert egyáltalán mertem magamrol bármi jót mondani ?:) ezer bocsánat
Azt egy szóval se mondtam csak annyit mondtam hogy eredendõen önzõk vagyunk csak képesek vagyunk magunkat megerõltetve félretenni az önzõségeinket. Az elõzõ hozzáoszlásra visszatérve a nincs igazad. Aki falat von maga köré ne várja el hogy majd más fogja lerombolni azt. Az õ esete nem teljesen ugyanolyan , mint a tied. Ahogy írtad nekem az jön le azért te keresed a társaságot a fiúkkal nos az õ esetében ez nem igaz. Aki felkérte a szalagavatós bálra táncolni egy flegma "felelõmet" kapott arra kérdésre hogy lenne e kedve vele táncolni. És ha letagadnám a barátaimat akkor milyen barát lennék. Madarat tolláról embert barátjáról és ez a legigazabb közmondás a világon (és most nem túlzok). Legalább annyira kéne hogy nyitott legyen hogy eljön koncertekre ahova kb a fél osztály megy meg pár vissazfogottabb házi bulira ennyi ezzel már nagyot léphetne elõre. A legtöbb fiú így gondolkozik mint és. Én is inkább a nyitottabb de nem k**va kategóriát preferálom. És a tisztességesebb férfiak is az ilyeneket keresik. Persze vannak olyanok is akiknek a k**va csaj kel hogy k*féljenek , ismerek nem is egy ilyet , de hát azok magukra vessenek.
#20 jól beszél
Attól amitõl egy szegény legénynek a királylány!
A lényeg pedig lemaradt, nemes egyszerûséggel, nem éred meg azt az energiát amit beléd kellene fektetni.
Kedves kérdezõ, veled pont az a probléma, hogy semmivel nem vagy különb a plázalibáknál. Lehet, hogy nem vagy ribi, de ebbõl a pár mondatodból csak úgy süt az egoizmus. Bocs a királylányok kora lejárt, nekem egy aranyos, kedves, szerény és jószívû lány kell, nem egy flegma jégkirálynõ, aki elõtt hasra kellene vetnem magam. Miért kellene szétküzdenem az agyam érted, amikor még semmit nem tettél le az asztalra a csinos pofikádon kívül? Nekem viszont egy csinos pofi rohadtul nem elég! Nálam az a lány aki nem kedves, a kedvességemre kéretéssel reagál, flegmázik, adja az elérhetetlent nem kell. Egy igazi nõnek nem kell ilyen játszmákat játszania, adja a maga kedves, természetes lényét és társat talál. A magadfajta flegma, dölyfös misseknek pedig marad a magány. 24F
A kérdező hozzászólása: Lehet, de nem mások veszteségébõl lesz nyereségem
Mert egy okos lány rájön, hogy õk milyen hülyék.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!