Találatok a következő kifejezésre: Mi a oka annak hogy (703 db)

mûholdak...frekvenciák...
meg lehetne oldani, de ezt csak Mo.-ra szánják
És ezt miért itt kérdezed? xD Ha az RTL-en lenne mondjuk pornó, érteném h miért idd írtad, de így... XD
A kérdező hozzászólása: Az RTL csak példa volt.Mondhatnám a Hustlert is.
Mert drága lenne olyan részre is sugározni, ahol kicsi a kereslet rá.
A legfontosabb oka a szerzõi jogok korlátozása. A filmek, közvetítések jogtulajdonosai általában egy adott országra adnak ki vetítési jogot, ezért a tévétársaságok nem tehetik meg, hogy külföldre is sugározzanak. Í gy minden egyes országban külön-külön be tudják vasalni a nem kis összegû díjakat. Technikailag egyébként semmi akadálya, hogy egy mûsort egy egész kontinensen sugározzanak. Pl. a mûholdas szolgáltatok jelei fizikailag (UPC, Digi, stb.) egész Európát lefedik, de a titkosítás (kódolás) miatt Magyarországra korlátozzák.

Mi az oka annak, hogy egy csomó magyar tininek olyan erőszakos gyilkosok a példaképei, mint Hitler vagy Che Guevara?

Martin Luther King, John Lennon vagy Barack Obama miért nem elterjedt példaképek a magyar tinik között?

Legjobb válasz: "Mi az oka annak, hogy egy csomó magyar tininek" Honnan tudod, hogy a magyar tiniknek a nem magyarokhoz képest mennyiben térnek el a példaképei? Vagy csak megint kellett valami rosszat mondani a magyarokról, hogy le legyen tudva a napi magyargyûlölet a gyk-n? "példaképei, mint Hitler vagy Che Guevara?" Che Guevara nem olyan népszerû itt, mint mondjuk Dél-Amerikában, ahol százmillió helyen fel van fújva a falakra Che arcképe, Che-pólóban mászkálnak, Che-s zászlóval tüntetnek a baloldaliak. Hitler meg úgy "példakép", hogy a gyerekek tudják, hogy Hitler a csúnyabácsi, úgyhogy a felnõttekre azzal lehet hozni a frászt, ha Hitlert éltetik. Cigánygyerekek a falusi iskolákban úgy "hejhitler"-eznek, hogy öröm nézni. Nem mintha nem tudnák, hogy Hitlernek nem voltak a cigányok a kedvencei. Alap polgárpukkasztás. Kit érdekel egy Martin Luther King, akit a felnõttek ünnepelnek?

"Mi az oka annak, hogy egy csomó magyar tininek" Honnan tudod, hogy a magyar tiniknek a nem magyarokhoz képest mennyiben térnek el a példaképei? Vagy csak megint kellett valami rosszat mondani a magyarokról, hogy le legyen tudva a napi magyargyûlölet a gyk-n? "példaképei, mint Hitler vagy Che Guevara?" Che Guevara nem olyan népszerû itt, mint mondjuk Dél-Amerikában, ahol százmillió helyen fel van fújva a falakra Che arcképe, Che-pólóban mászkálnak, Che-s zászlóval tüntetnek a baloldaliak. Hitler meg úgy "példakép", hogy a gyerekek tudják, hogy Hitler a csúnyabácsi, úgyhogy a felnõttekre azzal lehet hozni a frászt, ha Hitlert éltetik. Cigánygyerekek a falusi iskolákban úgy "hejhitler"-eznek, hogy öröm nézni. Nem mintha nem tudnák, hogy Hitlernek nem voltak a cigányok a kedvencei. Alap polgárpukkasztás. Kit érdekel egy Martin Luther King, akit a felnõttek ünnepelnek?
A látszat csal. Azok ugyanis, akiknek értelmes példaképei vannak, nem szokták magukra aggatni azoknak a fotóit. Ennélfogva õket észre sem veszed...
A nem megfelelõ utánajárás és az egyoldalú nézõpont! remélem érted mit akartam mondani ezzel :)
Miért kellene egy magyar gyereknek példaképül állítani egy AMERIKAI NÉGER polgárjogi harcost? Akkor már miért nem Széchenyit? Miért Obamát? Nála képmutatóbb politikus kevés van a világon. Millió alkalmasabb példakép van egy magyar serdülõ számára, mint King, vagy Obama. Mi szükségünk van import példaképekre?
Nekem Szinópéi Diogenész a példaképem. (Che Guevara se volt rossz arc, de mégis Diogenész volt a legjobb fej az egész történelemben) (Egy tini)
Ugyes vagy, a magyar gyereknek feketek legyenek a peldakepei.
Nekem che Guevara :D :D ezért b*szták be majdnem a fejemet as zkinhedtojások a fezen klubba mert commande Che Guevara szám ment én meg hangosan Commanda Che Guevara :D am kifejtsem , hogy miért ?
"Kit érdekel egy Martin Luther King, akit a felnõttek ünnepelnek?" M. L. Kinget minden értelmes ember ünnepelheti akinek az emberi jog valamit is számít!Nemre korra felekezetre és bõrszínre tekintet nélkül.
Marthin Luther King: Rasszista néger, John Lennon: Egy drogos, homokos hippi, Barack Obama: no comment. Ezeknél talán még a fenti kettõ is jobb. De eleve ott megbukott az állításod, hogy sok fiatalnak lennének ezek a példaképei. Mert nem.
Nézzük csak, hányan is kedvelik a fenti személyeket a Facebook-on: Adolf Hitler: 127 embernek tetszik http://www.facebook.com/#!/pages/Adolf-Hitler-World-War-II-C.. Che Guevara: 179.208 embernek tetszik http://www.facebook.com/#!/pages/E-Che-Guevara/16720058205 Martin Luther King: 802.679 embernek tetszik http://www.facebook.com/#!/pages/King-Martin-Luther-Jr/23676.. John Lennon: 1.130.338 embernek tetszik http://www.facebook.com/#!/johnlennon Barack Obama: 16.557.245 embernek tetszik http://www.facebook.com/#!/barackobama Úgyhogy skacok, ennyit a füves négerrõl, meg a drogos bohócozásról. Sok ezerszer többen kedvelik Lennont, vagy Martin Luther Kinget, mint az imádott Führereteket. "No comment."
CHE GUAVARA  CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA CHE GUAVARA 
Úgy érted GuEvara?
úgy XP
Üdv Azt tapasztaltam hogy a 90%-nak semmi fogalma nincs, dolog politikai sem a történelmi hátterérõl. De tisztelet a kivételnek, találkoztam már néhány punk bulin, néhány fazonnal akik pontosan képen voltak.(én nem vagyok meggyõzve egyik politikai szélsõség igazáról sem, semelyik nem mondhatja hogy kevesebb ember haláláért felelõs.)
Bar mar regen nem irt senki erre a kerdesre, nem tudom megallni, hogy le ne irjam, engem erdekelne hogy Adolf Hitlert, aki millokat oletett meg faji alapon, miert is hasonlitod Che Guevara-hoz?En nem mondom, hogy Che egy annyira nagyon jo ember lett volna, de a fuhrerhez megse hasonlitsuk mar!Ja, es amugy en is "csak egy tini" vagyok, ebbol kifolyolag nyilvan(barmennyire is ertelmes a hozzaszolasom) eretlennek es gyerekes gondolkodasmodunak tartasz majd, de a velemenyemet ettol fuggetlenul le szerettem volna irni.Egyepkent nem Che Guevara a peldakepem, es tavol alljon tolem, hogy kompenzalni probaljam a tetteit. Udv, egy 14 eves magyar srac.
Bocs, az egyebkent akart lenni.
Nekem Gandhi a példaképem, csak nem hordom a pólómon.
Mert? Miért ne lenne alkalmas egy ember, aki a szabadságért, és egyenlõségért küzdött? O.o Mert fekete? Éééés? Igazi emberi jogokért küzdött. Szerintem lazán lehetne példakép, inkább, mint egy drogbotrányokról, meg "enyém a világ szarok rád" kategóriás "zenész" akirõl azt sem lehet hitelt érdemlõen megállapítani, hogy tud-e egyáltalán énekelni... Dehát, ízlések és pofonok ügye...
Nekem meg Rozsomák a példaképem, meg Ûrdongó a Transformers-bõl.
ma 07:37 Nem azt mondtam, hogy alábbvaló, hanem, hogy nem alkalmas példakép egy magyar gyereknek.
Én csak azt várom ebben az egész vitában, hogy majd jön valaki, aki értelmes érvekkel elmagyarázza, hogy attól, mert valakinek fekete a bõre, miért lenne alábbvaló (Pláne Luther King) mint azok a spórák akik attól tartják nagyra magukat, mert a közeli rokonságban nincsenek afrikaiak. Valaki magyarázza már el nekem! Egyszerûen nem értem.
Nekem meg Till Lindemann a példaképem, na? :D 15/l (és magyar is vagyok)
Nekem Dr.House a példaképem, tudom, hogy kitalált, de nem érdekel.
"Úgyhogy skacok, ennyit a füves négerrõl, meg a drogos bohócozásról. Sok ezerszer többen kedvelik Lennont, vagy Martin Luther Kinget, mint az imádott Führereteket. " De azok mind korcsok.
"Mi az oka annak, hogy egy csomó magyar tininek olyan erõszakos gyilkosok a példaképei, mint Hitler vagy Che Guevara? Martin Luther King, John Lennon vagy Barack Obama miért nem elterjedt példaképek a magyar tinik között?" Mert õk nem irtották az orkot.
Hitler nem csak gyilkos! Sok jót is tett és nagyon okos ember volt! Nekem is a példaképem.

Mi az oka annak, hogy a lazacok ívás után elpusztulnak? Valami olyan hormon termelődik bennük ami megöli őket? Vagy egyszerűen csak nagyon öregek ikra rakáskor?

Legjobb válasz: Túl sok energiába kerül nekik. És persze el telik néhány év mire elérik az ivarérettségi kort.

Túl sok energiába kerül nekik. És persze el telik néhány év mire elérik az ivarérettségi kort.
Minden energiájukat arra használják fel, hogy felússzanak a szülõhelyükre, felfelé a folyókon, zuhatagokon keljenek át, árral szemben; és a tökéletes utódalapanyagot rakják le. Ez igen megerõltetõ, arra vannak beprogramozva, hogy ez sikerüljön és kész. Csak erre hajtanak. Utána elfáradnak, mondhatni, a nagy hajsza után végelgyengülésben elpusztulnak.

Szerintetek mi az oka annak hogy ragaszkodok a régihez és félek az újtól? Részletek lent

Meg ismerkedtem a neten egy édes sráccal akibe azt hittem hogy szerelmes vagyok de egyszer láttam az exemet és nagyon hevesen kezdet el dobogni a szívem és egyre többet gondolok rá akkor is ha a pesti sráccal beszélgetek vele nem járok de nagyon jól el tudok vele beszélgetni és vonzodok is hozzá

Legjobb válasz: ugyan mi oka lehetne??

ugyan mi oka lehetne??
Még nem szerettél ki a régibõl.
A kérdező hozzászólása: már több mint 4 hónapja külõn vagyunk és nem nagyon komonikálunk .De amióta találkoztunk azóta ha lát akkor rám dudál mosolyog integet de nem hív fel.És tudtommal nincs barátnõje
Szerintem az exed túl van rajtad, és kedves akar lenni. Ez a hajó elment. Bocsi

Mi az oka annak, hogy a fiatal tini lányok, nem vevők az ismerkesére már szinte sehol sem manapság, miért ilyen zárkózottak és elutasítóak, ők egyedül is tudnak csókolózni, dugni vagy csupán aszexuálisak, leszbikusok tömegesen?

Összeteszem a két kezem, ha találunk haveromékkal olyan lányokat, akik igen, láthatóan élnek halnak a vágytól, hogy megismerkedjenek velünk. :D Ja, most biztos jöttök azzal,hogy rondák vagyunk... De én már szűz sem vagyok jó ideje, se olyan, aki nem látott cickókat, pinát testközelből, csókgyakorlatom is van természetesen.

Legjobb válasz: Fizetõsen persze h láttál. :D

Fizetõsen persze h láttál. :D
A kérdező hozzászólása: 8-as, én azt vágom, de ittenieknek szántam hogy értsék meg nem szûz vgyok ámr, aki nem látott még meztelen lányt testközelbõl. Valami a lányokkal van, sokkal elutasítóbbak, mint régebben. Meg a legtöbb inkább azt kamuzz, hogy van pasija.
Elárulok egy nagy titkot: a lányok nem azért fognak szeretni, mert már 100 olcsó r.ibivel lefeküdtél. A kedvességet, a humort, a törõdést viszont annál jobban értékelik. Csak egy tanács neked, kedves kérdezõ. ;)
Te aztán tudsz büntetni:D Erre azt mondom, a legtöbb mai fiatal/tini is kib.a.s.zott romlott. Feltesz valaki egy kérdést. Általában egy kérdésnél 3 sorod van, hogy megmutasd, milyen ember vagy. És Te ebben a kérdésben csak a szexuális baromságaidat írod, mintha ezen múlna, hogy egy lány akar e ismerkedni, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Ez az oldal egyre romlottabb, már csak sértegetni járnak fel sokan, szánalmasak vagytok, ment is a mínusz. :D
a kérdezõ direkt égeti magát.
Nevetséges az egész. Leírom, mit írtál le magadról: Nem vagy szûz, tudsz csókolózni, és láttál már cickókat, meg pinát. Ennyit tudtunk meg rólad, így a kérdésre a válasz meg is van. Ja, és ha akkora király lennél, mint a amilyennek beállítod magad, nem gyakorira irkálnál ilyen bal.f.a.s.z kérdéseket. No komment.
Attól még lehettek rondák.
budapesten éltem életem elsõ 18 évét. most 2 hónapja élek gyõr-moson-sopron megyében és több embert ismerek, mint pesten 18 év alatt. nyitottak az emberek, szeretnek ismerkedni és figyelnek a másikra.
Szerintem te csak szimplán h*lye vagy!:) , " élnek halnak a vágytól" mér ki vagy te valami görög isten vagy mi a fene?

Mi az oka annak hogy amikor nyugszik le a Nap akkor olyan színes az ég?

Legjobb válasz: Valami fénytörés az oka, azt hiszem.

Valami fénytörés az oka, azt hiszem.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Mi az oka annak, hogy a menstruacio kesik\kimarad es annak hogy egymas utan 2x jon meg 1 nap kiesessel? Most pedig 11napnal tovabb tart?

Legjobb válasz: Azt írd meg légy szíves, hogy hány éves vagy, és mióta menstruálsz!

Azt írd meg légy szíves, hogy hány éves vagy, és mióta menstruálsz!
Ezt csak orvos tudja megmondani, vizsgálat alapján. És akárhány éves vagy, azzal mindenképpen orvoshoz kell menni, ha egymás után 2-szer jön meg, és ha 11 napnál tovább tart, mert ha túl sokat vérzel, annak komoly következményei (vashiány és az azzal járó dolgok) lehetnek. Ha fiatal lennél és nem jönne meg rendszeresen, az alapvetõen elfogadható lenne, de a fenti dolgok nem azok. 36N
A kérdező hozzászólása: 16eves vagyok es 12evesen jott meg eloszor. Es mikor megjon sem mondhatom h nagyon mert keves jon....
Elsõ vagyok. Mivel már 4 éve menstruálsz, be kellett volna állnia. Tényleg jobb lenne ha orvoshoz mennél!
A kérdező hozzászólása: Rendben.Koszi. Mar enis gondoltam arra, de az az igazsag hogy felek
Megint az elsõ vagyok. Sajnos muszáj elmenned orvoshoz, mert biztosat csak õ tud mondani. Ne legyen semmi bajod, ezt kívánom Neked! :)
Ne félj, esetleg elsõ alkalommal menj nõi orvoshoz, azért az sokkal elviselhetõbb.
16 éves vagy, ez olyan határeset, ami a korodat illeti. Elõbb, utobb érdemes lenne ellátogatnod egy tini nõgyógyászatra, ahol keres egy nõi dokit. Talán kevésbbé izgulnál.

Mi az oka annak hogy át alszom a 24 orát de ha fent vagyok úgy érzem fáradt és álmos is vagyok egyben?

Legjobb válasz: Több oka is lehet. Sorolok néhányat. 1. allergia /ill. gyógyszerei/ 2. alvászavar 3. váltott mûszak v. idõeltolódás 4. Front 5. Túlsúly B- vitamin tudtommal segít rajta.

Több oka is lehet. Sorolok néhányat. 1. allergia /ill. gyógyszerei/ 2. alvászavar 3. váltott mûszak v. idõeltolódás 4. Front 5. Túlsúly B- vitamin tudtommal segít rajta.
Én egy belassult anyagcserére gondolok.24 óra alvás után próbáld ki, hogy futsz, vagy tekersz egy nagyot kifulladásig.Megpörgeti az anyagcseréset, meg ilyeneket.Hátha.Amúgy mért alszol 24 órát?
A sok pihenéstõl is el lehet fáradni, mozogj egy kicsit a friss levegõn és máris jobban leszel! Velem is így volt. Meg ha nem alszol jól, mint most sokan a meleg miatt, akkor hiába alszol sokat. Én is sokáig aludtam (magamhoz képest) és most álmos vagyok pedig ilyenkor még egyáltalán nem szoktam az lenni. Nálam tuti, hogy a meleg teszi, lehet, hogy nálad is ez a baj.

Mi az oka annak hogy senki nem akar komolyan ismerkedni! Mitől félnek a nők?

Legjobb válasz: Mert mindig át vagyunk verve . Meggondoljuk kivel állunk össze . Sokkal óvatosabb vagyok mint annak idején .

Lehet, hogy csak veled nem akarnak...
Mert mindig át vagyunk verve . Meggondoljuk kivel állunk össze . Sokkal óvatosabb vagyok mint annak idején .
A nõk nem akarnak komolya ismerkedni??? :D Na, ne viccelj. Szerintem a pasik!
Girgoy pszichiáter módjára kérdezett vissza. :)
Ha nem gond, visszakérdeznék: Szerinted, Kérdezõ, mi az oka annak, hogy nem akarnak Veled megismerkedni a nõk? Miért gondolod, hogy félnek? (Komoly kérdés volt, nem kötözködõ.)
Hogyhogy, rájuk írsz, hogy szia, azok meg válasz helyett befejezik a beszélgetést, vagy mi? Nem chateltem egy éve már, de ennyire nem bunkósodhattak el ott a népek!
A kérdező hozzászólása: Nem akarnak sem írni sem chatelni!
A társkeresõ a legnyomorultabb formája a netes ismerkedésnek. Chaten próbáltad már? (bár már az sem a régi, még mindig jobb)
A kérdező hozzászólása: Kösz a segítséget! Nem szoktam sokat írni És nem írok minden nap! Választ sem kapok úgy hogy nincs mirõl beszélgetni! Itt kezdõdik a baj! A képet meg látja az adatlapomon! Ha meg nincs kép még inkább nincs válasz!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi az oka de nekem semmi sem jön össze! Nem találok egy rendes párt! Egyszerûen nem írnak vissza! Chatet kinyomják és kész!
Kedves kérdezõ. Úghy tûnik, nem nagyon gondolkodtál el az okon, pedig hidd el: ezt a helyzetetet Te magad sokkal jobban ismered, mint mi, sokkal több infod van. Ha Te lennél a másik oldalon, miért nyomnád ki a chatet? Csak egyszerûen gondolkozz el lehetséges indokokon. És arra se válaszoltál (mert ez már a Te feltételezésed, a 2. kérdés), hogy miért gondolod a sok indok közül, hogy "félnek a nõk"?
A kérdező hozzászólása: Mert nem tudom az okát! Ha tudnám nem lennék itt és nem kérdeztem volna! Teljesen normális életet élek! Nem iszok nem dohányzok és semmilyen káros szenvedélyem sincs! Megvan már szinte mindenem! Csak egy társ pár hiányzik az életembõl! És kérdezem én ha valaki ismerkedni akar akkor mi a fenéért nem írnak a levelekre és nem akarnak csevegni hogy megismerjenek! Nehogy azt mond hogy bennem van a hiba!
Beszéljünk kicsit arról, mit jelent az, ha valaki minden mondata után felkiáltójelet tesz! Véleményem szerint gyerekes akaratosságot és dühös hisztériát jelent. Nem idegesíteni akarlak még jobban, de jelenlegi lelkiállapotod ellentétes a céljaiddal. És még ha a céljaid a legnagyobb nyugalom mellett is elérhetetlenek volnának, legalább elmondhatnád magadról hogy te olyasvalaki vagy, aki nyugalommal képes tûrni a totális vereséget is. Ez igazán férfias volna.
Kedves Kérdezõ! Lehet az üzeneted túlságosan nyomuló, túl lehet, hogy túl hamar térsz a tárgyra. A valós életben sem úgy mennek a dolgok, hogy meglátsz egy nõt, odalépsz és megkérdezed, hogy le akarja-e élni a teljes hátralevõ életét Veled? Ha Te nõ lennél, még supermant is elküldenéd egy ilyen nyitás után. Az online térben meg pláne nagyobb a veszély, mert az a rengeteg eligazító info, benyomás hiányzik, ami egy személyes találkozáskor megvan, plusszban még az online közegben skkal egyszerûbb valakit lerázni, ehhez még aktív cselekvés sem szükséges. Szóval: lehet, hogy a frusztráltság nyomulóssá tesz, de így borítékolni lehet a további kudarcot. Az udvarlásnak vannak fokozatai. Beszélgess elõször tök hétköznapi témákról, szép lassan ismerjétek meg egymást. Ne bókolj, ne célozgass a párkapcsolatra, semmi ilyesmit ne tegyél. Nemcsak az elsõ 5 percben, hanem mondjuk az elsõ 5 hétben! Nehéz megtenni? Ne aggódj, járpótolva leszel, mert valaki legalább beszélget Veled. És igazán akkor lesz nyerõ az ügyed, ha nem is Te hozod szóba a személyes találkozást, hanem a partnered! De ehhez vonzónak kell lenned. Nem a Te szemszögedbõl, hanem az övébõl! Eközben pedig jobban megismeritek egymást. Valakit nem csak az tesz jó partivá, hoyg nincs káros szenvedélye (ez szerintem azért a társadalom jelentõs hányadáról elmondható) vagy megvan mindene, az emebr személyisége sokkal fontosabb. Ez pedig benne van a stílusában, apró jelekben, tehát az apró jelek itt szinte még fontosabbak.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok se dühös se nyomulós csak ismerkedni beszélgetni szeretnék és ahogy alakul. De legtöbben nem is válaszolnak.Már vagy 5 éve társ keresõzök és még senki nem mondta azt hogy igen tetszel nekem és ismerkedjünk. Akkor mirõl beszélünk? Nem tudom miért mondasz ilyent rólam mikor még nem is ismersz! Akik ismernek szeretnek és jól el tudunk beszélgetni. Sok barátom van és barátnõm is. Fiatalok is és idõsebbek is. Minden korosztállyal megtalálom a közös témát és jól érzem magam velük és õk is velem. Tehát aki nem ismer az ne mondjon véleményt!
Nem rólad mondtam én véleményt, hanem a témához tartozó jelenlegi érzéseidrõl. Ne mondd, hogy nem dühít az 5 évig tartó felesleges próbálkozás! Hiszen sugárzik a hozzászólásaidról. Engem is dühített ez sokáig (én 4 éve próbálkozom feleslegesen), de ma már rájöttem, hogy semmire nem megyek az érzelmeim hízlalásával, hogy aztán kirobbantsam a Gyíkon, meg más fórumokon. Heti egyszer felmegyek a társkeresõkre, megnézem a nagy semmit, vagy esetleg rácsodálkozok, hogy írt nekem valami Olga Tádzsikisztánból, aminek semmi értelme, aztán kész, élem tovább az életemet. A nõkön kívül is találok magamnak elfoglaltságot. :)
Nekem még egy dolog nem világos. Ha kérdezõ, Neked vannak "barátnõid" is a valós életben, akivel megtalálod a közös hangot, akkor miért nem közülük (vagy egyéb jövõbeli valós ismerõdeid közül) választassz egyet? Ez egy kicsit olyan, mintha végig akarnál menni egy 10 km-es úton, ahol eljutottál a 3. kilométerig, de ahelyett, hogy tovább mennél, visszamész az 1. kilométerkõhöz és ott panaszkodsz, hogy onnan nem tudsz elõrébb haladni.
Ha tényleg ennyire nem vagy 'helyes' (ami amúgy szubjektív vélemény!) , akkor csinálj elõnyös/mûvészi képet magadról, ami mondjuk kiemeli rajtad azt, ami szép. Ha ez a a szemed, akkor egy olyat. És ne küldj egybõl képet magadról, hátha beleszeret az illetõ a belsõdbe! Plusz egy személyes vélemény: Ha írsz egy nõnek, elõször ne írj egy regényt és ha elkezdtek beszélni, ne írj neki mindennap, mert fojtogató!
A kérdező hozzászólása: már számolni sem tudom hogy hány lánynak írtam de választ csak néhánytól kaptam és az is elutasító volt! Pedig nem szexuális ajánlatot írtam! Komoly kapcsolatot keresek és az adatlapomon is le van írva minden! Sokan el sem olvassák csak kimondják kép alapján hogy nem meg hogy csúnya vagy! Hogy lehet így ismerkedni!? Lehet hogy van sok tapló bunkó férfi de nem kellene általánosítani! Így a rendes normális pasiknak sem adnak esélyt!
komolyan*
csatlakozom az elõttem szólóhoz
Mit jelent a komoly ismerkedés nálad?
A kérdező hozzászólása: Annyira óvatosak hogy meg sem próbálják megismerni a másikat? Akkor hogy gondoljátok?
Sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid voltak. Gondolom azok pont fiatalok voltak, 17-25 éves nõk nagy része inkább úgy gondolja, hogy fiatalon kiéli magát, mintsem feleség és anyaként. Ez egyébként nem rossz gondolat. De ne add fel a reményt! Korod?
A nõk még maguk sem tudják mit akarnak.
Keresd inkább magadban a hibát! Fél a fene...
6 Sok rossz tapasztalatod van?
A kérdező hozzászólása: 40 vagyok és már ebben a korban az ember szeretne családot! Nem vagyok egy rossz ember a barátaim szerint! Nem iszok nem dohányzok és semmi káros szenvedélyem nincs! Mi akkor a baj? Csak nekem vannak ilyen tapasztalataim? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Nem tudom! De a nõk sem egyszerûek!
Azért egy ismerkedéshez messze több kell, mint hogy nem iszol, nem dohányzol... valami kell, hogy megfogjon egy pasiban. Lenyûgözõ személyiség és hasonlók.... ha nincs meg ez a "szikra", akkor én sem akarok ismerkedni... N
A kérdező hozzászólása: De az hogy már 5 év társkeresõzés után sem találok olyan nõt aki ismerkedni szeretne? Nem hiszem el hogy nincs senki akinek bejönnék és írna hogy megismerne!
Ja, hogy te ezt várod? És te nem írsz senkinek?! :D A sültgalamb ne repüljön a szádba?! :D Én pl. cseten ismerkedem, és ha fent vagyok, napi 4-5-6 emberre írok rá. Pár mondat alapján kiderül, hogy egymást keressük-e, vagy érdektelen... De ezt csak így lehet...
Mitõl félnek a nõk? Margaret Atwood írónõ kérdezte meg egy férfi barátját, hogy mitõl félnek a férfiak egy nõtõl. Azt válaszolta, hogy a férfiak attól félnek, hogy egy nõ kineveti õket. Amikor egy csoport nõt kérdezett meg, hogy mi az, ami miatt félhetnek a férfiaktól, a nõk kivétel nélkül azt mondták, hogy attól félnek, hogy a férfiak megölik õket. (Zárójelben megjegyzem, ha szerintetek ezzel nincs probléma, akkor igen szaralakok vagytok.)
én is társkeresõzöm, de a férfiak, csak az egy éjszakás kalandokat keresik, és ezt hamar ki is jelentik. nem tudnak választani a nagy választék miatt szerintem. meg szerintem nem a társkeresõkön alakulnak ki az igazi komoly kapcsolatok, azok spontán jönnek az internet világán kívül. ahhoz pedig ki kell mozdulni egy kicsit. 24/N
A kérdező hozzászólása: Mert nem akarnak tõlem többet! Egy volt közöttük akivel együtt voltam de õt is vagy 9 évig fûztem. Nemezen akarnak ismerkedni a nõk! Nem tudom az okát. De ha egyszer megismernek és kipróbálnak akkor már másként látják a dolgot és ragaszkodnak hozzám.

Üdv! Mi az oka annak, hogy egyes honalpokat nem tudok megnyitni egy böngészővel sem a gépemen levők közűl. Viszont egy másik laptopról simán megy. Mi a hiba oka?

Avast van mindkét gépen, hasonló Win7 és a böngész? is ugyan az, na meg a router is.Egyszer?en nem tudja betölteni az adott oldalt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!