Találatok a következő kifejezésre: Mi a nagy vagy (4662 db)

Szűz fiúk! Mikor a barátnőtökkel vagyok, és nagyon beindultok, mire szoktatok gondolni?

Legjobb válasz: mikor az én barátnõmmel vagy? maximum az öklöm indulna be..

mikor az én barátnõmmel vagy? maximum az öklöm indulna be..
te jó ég, hát nyilván arra gondolnak, hogy mielõbb megtörténjen a dolog és lehetõleg jól sikerüljön mégis mire gondolhatnának, a tegnap esti puddingra ?
A kérdező hozzászólása: Bocs, elírtam *vagytok.
XDDDD
Látom sokak hiányoztak amikor az ÉSZT osztották!
én rohadt mázlista vagyok mert õszintén tudunk errõl beszélgetni és mindig elmondom mennyire szeretném meg mit érzek és így hogy megbeszéljük sokkal könnyebb elfogadni hogy várni akar még vele

A DIGInet nagyon olcsó és nagyon gyors, mi a bökkenő vagy nincs?

Gondolom mindenki hallott a DIGInet 20/10 MB/s-es csomagjáról.

Legjobb válasz: Nekem is ilyen van, a letöltési sebességem is megvan 20 Mb/s (azaz 2,5 MB/s), teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.

Nekem is ilyen van, a letöltési sebességem is megvan 20 Mb/s (azaz 2, 5 MB/s), teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
Egy miskolci ismerõsömnek van Digije, és eddig egyáltalán nem panaszkodott rá, sõt... Megbízható, gyors és olcsó. Azért olcsó, mert optikai kábelen jön a net, ami gazdaságosabb a réginél.
A Digi általában tudja hozni azt, ami papíron van. Tehát a 20/10 az vagy 20/10, vagy 18/8 néha rossz esetben. Egy nagy probléma van az egésszel, az pedig elég nagy. NEHEZEN HOZZÁFÉRHETÕ. Én debreceni vagyok, de mivel nem lakótelepen lakok, örülhetek ha 4-5 év múlva elérnek ide. Csak tömött, lakótelepi helyeken építik ki, ezért sokan rá vannak kényszerítve a UPC-re, vagy a tetves ADSL-re. Ha én kihúzom magamnak ide a kábelt, akkor lesz Digim. Na, ez az egyetlen hátránya.
Nincs bökkenõ mert mindíg adják a sebességet amit ígérnek, sõt többet is. És azért olcsó mert nem Mo.-on csinálják hanem Romániában vannak és az ottani rendszernek fizetnek. Különben annyi lenne mint a UPC, T-home... stb stb
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!!!

Varosban az 1.4- es 1.5-os között mi a különbség? Vagy az 1.3-as es 1.4-es kozotti különbség fogyasztásban nagyban figyelhetõ?

Elsõ autóm lenne, leginkabb varosban heti 50-70kmert hasznalnam es havonta lenne 1-2 hoszabb út 150-450 km. Ez oda vissza érthetõ. Nos Szerintetek mi lenne a legjobb szamomra? Mazda 323, es 323f között vacilalok, ami 1.3 vagy 1.5os motorral van. Es azert kérdem az 1.4es es 1.6os, hogy megeri-e nézni valamit abban az iranbyam is. Varon a válaszokat!

Legjobb válasz: Minnél nagyobb motor annál többet eszik. Városba és kisebb kiruccanásokhoz elég a kisebb is.

Minnél nagyobb motor annál többet eszik. Városba és kisebb kiruccanásokhoz elég a kisebb is.
A kérdező hozzászólása: Igen ezeket tudom, csak nem vagyok tisztaban azzal, hogy ezek a különbségek mennyire eltérõek. Az 1.3 az meg eleg lenne nekem vagy akkor mar inkabb 1.5? Varosban mennyi ennek a 2 motornak a fogyaztasa normális közlekedéssel. De kisvárosban nincs annyi lámpa stb...olvasgattam mar tesztetek totalcar stb, ott annyi fele írás volt az autókról, hogy nem tudtam melyiknek higgyek 😄
Elveszel a részletekben és tulgondolkodsz a témában. Ha nem fáj, vedd a nagyobbat. adó/biztositás szempontjábol pár ezer ft a különbség éves szinten. Kicsit jobban megy, talán kicsit kevesebbet is eszik, és ami km-t irsz hogy mennyit mennél, az nulla, nyugodtan vegyed a nagyobbat. Nem fogja leenni rólad a gatyát. Késõbb még hálás leszel érte.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ezen én is gondolkoztam, hogy lehet túl jót akarok, ha akarom ó, hogy menjek vele úgyis tankolok bele és annyival nem jelentõsen több esetleg az a 1-2liter városban.
Nincs 1.4-es 323. Az 1.3-as marketinges elnevezése az 1.4, valójában ugyanarról a motorról van szó (1324ccm). Ez a motor ehhez az autóhoz kevés, azon kívül, hogy lomha lesz, semmivel nem fog kevesebbet enni mint az 1.5, ami legalább megy is a maga 88 lóerejével. Bár gondolom azóta mondjuk már vettél autót :-)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem vettem meg. Tudom, 1.3ra es 1.5re ertettem a mazdat. Az 1.4 es 1.6 azt csak szimplán cm3re. Most azon gondolkozok, h 1.5mazda vagy 200d Mercedes w124. Kevesebb fogyasztás es a kenyelm miatt a Mercedes mellett allnek. Csak a dizeltol felek, mivel nagyrészt városban hasznalnam... Es attol tartok, h erre a célra inkabb benzines lenne optimálisabb. Csak ott meg nagyobb a fogyasztás, de mégis mennyi?!
Így egy év után elmondom hogy remélem nem a Mercedes mellett döntöttél:) Tuti legalább 250ezer KM-ben van, és ha netán injektorcserére szorul, inkabb járnál majd biciklivel:) ))
A kérdező hozzászólása: 1.4. Renault lett. De szeretnek majd mihamarabb egy mercedest. Esetleg lehetne hozzad 1-2kerdesem ezzel kapcsolatban?


Menjen oviba a nagy vagy ne? Kikészülök ha itthon marad mikor érkezik a kistesó? Részletek lent.

Kisfiam nemsokára 3 éves lesz. Olyan oviba tudnám beadni, ami viszonylag messze van, kb 30 percet kéne utazni, vagy egy olyan oviba, ami közel van viszont nekem nem annyira tetszik, kicsit lelketlennek t?nik az egész monstrum meg az óvón?k sem túl szimpik.

Legjobb válasz: Én nagyobbat beadnám a közeli oviba. Hátha szeretné, és ellenne ott. Ha meg nagyon nem jó, akkor kiveszed onnan.

Én nagyobbat beadnám a közeli oviba. Hátha szeretné, és ellenne ott. Ha meg nagyon nem jó, akkor kiveszed onnan.
Te tudod, hogy mennyi a bírásod. Nekem épp 2 éves volt a nagy, amikor a kicsi született. Eszembe sem volt beíratni sehova. Nagyon jól elvoltunk, én bírtam. Most a 3. babát várjuk, a nagy mostmár ovis, közel 4 éves. De a 3. baba születésénél és utána egy darabig nem szándékozom vinni oviba, ha õ is itthon akar maradni. Szóval 3 gyerekkel leszek. 21hós, 4 éves és újszülött. Segítség 0 szó szerint. Eddig sem volt semmi és senki soha.
Én 3 és fél évig voltam itthon a fiammal, s azt tapasztaltam, hogy már a végén nagyon unta itthon a négy fal között. Most ovis és örül, hogy közösségben van, hogy új dolgok történnek vele, hogy irányított foglalkozásokra jár. Szüksége van már ebben a korban a kis barátokra, bátran be lehet adni, szerintem, sõt. Én biztosan ezt tenném azzal együtt, hogy a beszoktatás azért lehet nehezebb is, sok gyermek megkínlódja. Ha teheted, add be csak fél napra, nézd meg, hogyan viseli. Ha nagy gáz van, még mindig kiveheted bármikor.
ne hallgassa a sok savanyúra! add be a közeli oviba, csak elõnyére válik a közösség, tapasztalatból beszélek! amikor a lányom született a fiam 2 éves volt. gondoltam jól elleszünk mi 3-an. hát ne tudd meg!! egész napos féltékenységi cirkusz. beadtam bölkcsibe. onnantól mint a kisanygal, és tök jó tesók letek. nekem most jön a 3., a mostmár a lányom is ovis, ez a legjobb hidd el. õ tök jól ellesz a közösségben, nyugodtan maradhat egész nap is, mert pl 3ig alszanak, aztán uzsi egyebek, 4tõl újra játék. a magad kényelme is fontos hidd el meg a pici nyugalma! a fiad már 3 éves, épp itt az ideje h menjen hidd el nagyon jó lesz neki, és neked is!!
Nem értem azt a részét, hogy hogyan kezdhetne ovit Budapesten év közben, hiszen itt minden ovi tele van és most volt szeptember. Év közben csak akkor szoktak fölvenni, ha veszélyeztetett gyerekrõl van szó vagy nagyon régóta van várólistán (rég elmúlt 3 éves) vagy épp valaki elköltözik, ilyesmi. Szóval szerintem nem biztos, hogy a te döntésed lesz, hogy mikor menjen oviba, inkább attól függ, mikor veszik fel. Másrészt csak a te szempontjaidat részletezted, az övéit egyáltalán nem, pl. vágyik gyerektársaságba?
21 hónap van a két lányom között, és eszembe sem jutott a nagyot beadni valahova. Ki lehet bírni a kettõvel nagyon is, ráadásul nálunk elég durva tesóféltékenység volt, pszichológushoz is vittem õket, õ azt tanácsolta még mindig ne vigyem oviba a nagyot (pedig most múlt 3). Ha a márciust korainak tartod, akkor majd ráérsz õsszel vinni, nyáron valamivel könnyebb úgyis a két gyerkõccel.
Bocsánat az off-ért, de nem kötelezõ 3 éves kortól az ovi? Az én lányom még csak 21 hós, de már én is ezen agyalok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindnekinek a válaszokat, tapasztalatokat! Én a márciust még túl korainak tartom, mivel a tesó január végén érkezik. Szóval ha elõtte nem adom be, akkor valószínû csak jövõ õsz lesz belõle, amikor már 3 1/2 éves lesz a nagy. Vagy még megpróbálhatom a májust, de az nagyon gyenge lábakon áll, hogy sikerül év végén felvetetni. Viszont igen, a betegségek a másik, ami elgondolkodtat még. Pont akkor fogja hazahozni a nagy az összeset, amikor a kicsi még nagyon kicsi :( jajj nem jó ez sehogy sem.
Ha ilyen macerás a közlekedés, akkor én a télen nem adnám be az oviba.Márciusban viszont igen.Addigra a legkisebb is nagyobb lesz, könnyebb lesz vele az utazás, és a 3 évesed sem viszi haza a betegségeket az oviból. Nem nehéz, meg lehet szokni a két gyerkõcöt.Nekem 2, 5 év van a kettõ között.A 3 éves most kezdte ovit.Nekünk is sokat kell babakocsizni, hogy odaérjünk az oviig.Úgy utálom, viszont a nagyobbnak szüksége van a társaságra, a foglalkozásokra.
Nekem is 3 van kis különbséggel (2-2 évek) Amikor a második babám született, eszembe se jutott a nagyobbat közösségbe adni persze õ még csak 2 múlt akkor. Úgy tudom meg úgy olvastam hogy nem szerencsés akkor kezdeni közösséget a nagyobbnak amikor a pici születik hogy ne érezze úgy hogy õ el van paterolva otthonról. Amikor a harmadik született, a legnagyobbam ment oviba de elõtte egy évet már járt 3-4 éves koráig úgyhogy nem volt neki újdonság. Ezt csak azért írom hogy 2 gyerekkel otthon az még nem olyan nehéz szerintem. Most a nyáron én is 3 gyerekkel voltam itthon na az nehéz dió volt (nincsenek nagyszülõk a férjemnek alig adtak szabit úgyhogy nekem kellett válogatott mókákat kitalálni nekik 3 hónapig az ellátási háztartási kerti munkák mellett). Nekünk 40 percre van utazással az ovi mert az a szimpatikus óvoda, szeretem az óvónéniket is szeretik a gyerekemet és ez nekem megér napi 2x40 perc utazást. A középsõm is oda fog járni nemsokára úgyhogy akkor meg kettejüket hagyom ott és délután 4re meg értük megyünk a kicsivel. Én biztosan inkább ezt választanám!
ha meg még csak félidõs vagy, pláne kezdjétek el, mert 1: van idõd-energiád a beszoktatáshoz, 2 õ sem köti össze a két eseményt, az lesz neki az evidens, h õ megy te meg otthon vagy a kicsivel. utolsó
barátnõm a kicsi születése után adta be bölcsibe a nagyobbikat, el is tanácsolták mert verekedni kezdett, azt hitte a nagyobb, hogy a kicsi miatt akartak megszabadulni tõle a szülei. Épp emiatt, én magánbölcsibe fogom 3*fél napra (rendesbe nem veszik fel ugye, mert itthon vagyok gyeden) csak azért hogy legyen kicsit más társaságban is (borzasztóan újdonságéhes és társaságkedvelõ) és velünk is, de ez bölcsi. Mindezt szülés elõtt 3 hónappal tervezem. Ovinál nem tudom ilyen félmegoldásba belemennek-e ott felétek, de én megpróbálnám így még szülés elõtt és ha beszokik maradhatna így, vagy változhatna teljes napra, ha nem, még mindig lezongorázódik ez az egész szülésig és legalább kiderül hogy nem alkalmas ovira még.
Azt írod, szerinte jó még pár hónapig otthon lenni. Akkor tarsd otthon még pár hónapig, és ha úgy érzed, nem tudsz vele foglalkozni, akkor beadhatod, ahogy a szavaidból értettem, bármikor. Nem tudjuk, hányadik hétben vagy, mikorra esik a szülés, de ez végül is mindegy is, ha bármikor beadhatod.
A kérdező hozzászólása: Tényleg gonosz vagy, mert ezt az elsõ mondatodat minden egyes problémánál meg lehetne kérdezni :) Nálam nem úgy megy, hogy minden elõre be van tervezve, a kistesó is akkor jött, amikor akart, csak azt tudtuk hogy szeretnénk. Akkor semmiképpen nem akarom beadni, amikor jön a tesó. Még addig van 4-5 hónapom. Járunk közösségbe, de egyedül nem volt még sehol. Inkább nyuszi típus egyelõre és eléggé anyás. Reggel 9-16-ig lenne oviba a nagy. Illetve elhozhatnám korábban is, ez a maximum idõintervallum.
A kérdező hozzászólása: Külföldön vagyunk, nem Budapesten. Muszáj mindkét gyerek szempontjait nézni és az enyémet is. Ezért tettem fel a kérdést, hogy valaki csinálta-e már így. Másrészrõl nem feltétlenül tartom rossznak ha a gyerek még 2-3 hónapig otthon van a szülõvel, ha tud vele foglalkozni a szülõ. Csak nem tudom ez mennyire megvalósítható egy kicsi mellett.
A kérdező hozzászólása: Mi külföldön vagyunk, itt nem kötelezõ 3 éves kortól. Utolsó, nálatok 21 hónap különbség van, nálunk viszont 35 hónap. Elég leszek én a nagynak? Vagy unatkozni fog?

Szeritetek mikor lehet elmenni nyaralni 2 gyerekkel, amikor 4hós a kicsi és 2 éves a nagy? Vagy amikor 1év+4 hós a pici és 3 éves a nagy?

úgy szeretném látni a tengert, de eddig nem tudtunk elmenni.

Legjobb válasz: Már 2 évessel és 4 hónapossal is elmehettek. Miért ne? Mi egy nyaralást sem hagytunk még ki, négy kisgyerek van, mindenféle variációval voltunk tehát nyaralni. :) Igazából amíg kicsik, addig könnyebb is, mert a 4 hónapos után pl. nem kell rohangálni. Ha 1 évvel késõbb mentek, akkor már a kicsire is jobban oda kell figyelni. Tehát ha választani kell, 4 hónapossal és 2 évessel könnyebb dolgotok lenne.

Már 2 évessel és 4 hónapossal is elmehettek. Miért ne? Mi egy nyaralást sem hagytunk még ki, négy kisgyerek van, mindenféle variációval voltunk tehát nyaralni. :) Igazából amíg kicsik, addig könnyebb is, mert a 4 hónapos után pl. nem kell rohangálni. Ha 1 évvel késõbb mentek, akkor már a kicsire is jobban oda kell figyelni. Tehát ha választani kell, 4 hónapossal és 2 évessel könnyebb dolgotok lenne.
A kérdező hozzászólása: köszi! ezen tûnõdtem én is, hogy talán kisebbel könnyebb. hú akkor elkezdek álmodozni a helyszínen...

Házidolgozatba kéne egy kérdés amit nem tudok Szent péter esernyője Mit érezhetett gyuri amikor megtudta hogy a nagy vagyon elveszett?

Legjobb válasz: 1.A tulajdonneveket nagy betûvel írjuk!!!! ( ált. isk. 1. osztály) 2. Szerintem borzasztóan érezhette magát, tudva, hogy mennyi utat bejárt, hogy megszerezze a vagyonát, ami így a semmibe veszett. ( Kincs ami nincs.) Ráadásul Veronka is megtudta, hogy csak a pénze miatt venné el, ezért még rosszabb volt a helyzete. Viszont így jött rá igazán, hogy tényleg szerelmes a lányba. Happy End! :)

1.A tulajdonneveket nagy betûvel írjuk!!!! ( ált. isk. 1. osztály) 2. Szerintem borzasztóan érezhette magát, tudva, hogy mennyi utat bejárt, hogy megszerezze a vagyonát, ami így a semmibe veszett. ( Kincs ami nincs.) Ráadásul Veronka is megtudta, hogy csak a pénze miatt venné el, ezért még rosszabb volt a helyzete. Viszont így jött rá igazán, hogy tényleg szerelmes a lányba. Happy End! :)

S. O. S. Mit tennétek a helyemben? Elvigyem a nagyihoz vagy a nagyi jöjjön?

Kisfiamnak mandulagyulladása van. Holnap ezért nem vihetem oviba. Most már jól van, de kezelés alatt van és addig nem viszem oviba míg le nem jár. Két lehet?ség van. Vagy itthon marad és eljön édesanyám vigyázni rá vagy elvihetem már ma estét?l édesanyámékhoz. A nagyi azt mondta hogy ide is eljönne szívesen de jobban szeretné ha elvinném oda, én is ott aludnék vele és reggel onnan mennék dolgozni. Azért kérte ezt édesanyám, mert kisfiam itthon meg van szokva a dvd lejátszóval, azon szokott rajzfilmet nézni vagy számítógépr?l és édesanyám ezekhez mind nem ért. Azt mondta, hogy ha ott van náluk, akkor ott tudja, hogy mivel foglalja le, mit csináljon vele. Ha itthon van és ezt-azt kérne nem tudja, hogy mit honnan adjon oda neki. Itthoni vezetékes telefonunk sincs, édesanyám mobilt nem használ. A férjemt?l kérdeztem, hogy mit tegyek, mire ? rávágta, hogy "csinálj amit akarsz". Ebb?l én azt értettem ki, hogy ? nem szeretné ha elvinném. Nem tudom mi tév? legyek, hogy békesség legyen minden téren.

Legjobb válasz: Szerintem vidd a mamához. Kisfiam ha már lábadozik, "költözik" a mamához, még arra a 2-3 napra. Én nem megyek vele, csak õ megy.Minden este beszélünk vele telefonon, tudja, ha haza akar jönni, bármikor jöhetne, mert csak 30 km van köztünk. Imád ott lenni. 2,5 éves korától csináljuk így. 2 éves korától bölcsis.

Szerintem vidd a mamához. Kisfiam ha már lábadozik, "költözik" a mamához, még arra a 2-3 napra. Én nem megyek vele, csak õ megy.Minden este beszélünk vele telefonon, tudja, ha haza akar jönni, bármikor jöhetne, mert csak 30 km van köztünk. Imád ott lenni. 2, 5 éves korától csináljuk így. 2 éves korától bölcsis.
Sztem ha édesanyád bevállalja hogy vigyáz rá, akkor annyit tegyél meg hogy vidd el és legyen ugy ahogy ö szeretné. nagyon sok embernek (mint nekem ) nincs aki vigyázzon rá egy percet se sajna (vagy nem akar)
szerintem inkább azért lehett a féjred idegesebb mert túl komlikálaod a helyzetet. vidd oda ha anyádnak ez a jobb (ö aki sziveséget tesz) és késsz. holnapreggel nem tudod oda vinni? mi nagyon messze lakunk anyukáméktól, így volt hogy már 1 hónapot ott aludtunk, mert nagyon ritkán tudunk találkozni.
A kérdező hozzászólása: Én azért mennék vele, mert még soha nem aludt el nélkülem és nem most szeretném ezt elkezdeni mikor beteg. Engem a férjem aggaszt, mert tudom, hogy õ nem akarja ezt.
A kérdező hozzászólása: Reggel azért nem vinném, mert akkor nagyon korán kellene ébresszem és gyalog kellene ebben a hidegben vinni. Ma estére van autólehetõség, öt perc és ott vagyunk.
Én a beteg gyereket nem bolygatnám. Otthon van a megszokott környezete, jobb neki, nem baj, ha a nagyi nem tudja bekapcsolni a dvd-t, a gyerek pillanatok alatt meg fogja érteni, hogy most mamával van, tehát más a helyzet. Anyukád pedig nálatok is le tudja kötni azzal, amivel otthon nála is le tudná - gondolom, ez leginkább mesélés, éneklés, közös játék.... Nálunk, ha valahová muszáj gyerekek nélkül mennünk, vagy pl. a múltkor, amikor a férjem keresztlánya esküdött, a nagyobbom (3 éves) meg beteg volt, de ilyen közeli családtag esküvõjét nem mondhattuk le, akkor anyukám jön hozzánk. Én mindent elõre el szoktam készíteni, fogkefétõl a pizsamáig, kicsinek pelusig, váltás ruháig, így nem lehet gond. Könyebbség viszont anyunak is, hogy a gyerek nyugodtabb a saját környezetében, pláne betegen, ott vannak a játékai, nem hiányzik semmi és nekem sem kell felpakolnom a fél háztartást. Volt olyan, hogy apukájuk betegsége miatt vittem el a mamához a gyerekeket, nehogy elkapják, én meg ingáztam, ott aludtam velük, napközben hazajöttem a férjemre is ránézni, rendet tenni körülötte, kaját vinni neki, stb., de még pihenni se úgy tudtunk, alig vártam, hogy hazajöhessünk.
Akkor menjetek ma este.Írod, a férjed nem akarja.A férjed nem akarja ezt.Mit?Hogy a nagyi vigyázzon rá?Vagy, hogy este vidd oda?Inkább örülne neki, hogy van segítség!Ha nem tetszik neki, oldja meg õ!
A kérdező hozzászólása: Azt nem akarja, hogy odavigyem. Utolsó elõtti válaszoló, nekem kell fél háztartást odavinni, már 3 éves a gyerek. Játékai meg ott is vannak. A gyerek szeret ott lenni, volt még olyan, hogy egész nap ott volt.
én felkacagtam mikor olvastam, hogy 3 éves :) dvd meg számítógép? ne már, ezerszer jobb ha nagyi leül vele játszani :) )) én biztos átvinném, furcsa a férjed, ha nem akarja, maradjon otthon vele holnap :) jól fogja érezni magát a mamánál, és anyukádnak is könnyebb lesz, hogy ha kell valami tudja hova nyúljon. mi múltkor anyósoméknál voltunk, 2 óra volt elõkészíteni a húslevest mert semmit nem találtam, nem az én késeim voltak ott amik szokatlanok voltak és még sorolhatnám :D

Ha a lány most nagyon szomorú a barátai miatt, hallgassam mrg, hogy mi a bánata vagy ne?

Sziasztok. Szóval az van hogy az egyik gyerek nagyon kavar.. És a lány nagyon szomorú. Hallgassam mi a bánata, vagy az csak ahhoz vezetne hogy a fiúbarátja lennék? És ha nem hallgatom meg (ha ez lenne a válsz? Akkor hagyjam figyelmen kivül a gondjait vagy hogy csináljam?? Mondjuk ez rossz kifejezés hogy hagyjamfigyelmen kívül.. De remélem értitek. Válaszokat előre köszi! 15/f 15/l

Legjobb válasz: Talonba akar tenni a kis éretlen qrva. De te vagy akkora pocs hogy bele is mész, hidd el.

Talonba akar tenni a kis éretlen qrva. De te vagy akkora pocs hogy bele is mész, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Ilyen hülye válaszokra nem vagyok kiváncsi.
A kérdező hozzászólása: Még 1 barátja sem volt .
Bocs, az igazságot akarod megérteni, de a negatív választ el sem fogadod? Ez nem egy megfontolt ember jelleme. De bocs, akkor így értettem: igazából, ha az elején nem vagy vele õszinte, és úgy teszel, mintha csak barátkoznál, miközben valójában vonzódsz hozzá, akkor idõvel hihetetlen szexuális vonzalom ébred benne irántad! Félredobja az összes olyan pasit, aki ki meri mondani neki õszintén, hogy vonzónak találja, és egyedül téged akar majd megszerezni!
A kérdező hozzászólása: Nem az volt hogy nem fogadom el. De nem hülye qva.. És köszi a választ.
Hát, faggatni mindenesetre ne faggasd, ha nagyon nem akar valamit elmondani, viszont hogyha szomorúan néz, nem tom, lehet, hogy valahogyan éreztetni kéne, hogy törõdsz vele, de nemtom , én nem értek a kapcsolatokhoz, nekem sose volt:S Meg am rossz dolgokról rossz is beszélni, szal... Hát nemtom, nevettesd meg, azzal fel tudod vidítani:) :) :) Ha felhozza a hogy ilyenek vele páran, akkor kezdj el baromkodni, mondj viccet, grimaszolj, mittomén:D:D:D Jó, a grimasz nem kell:D:D:D Hát nem tom, télleg meg kéne nevettetni:D:D:D
*Viszont ha el akarja mondani, mert érzi, hogy benned megbízhat, ne fojtsd belé!!:)
1 nõnek szüksége van a gondjai kibeszéléséhez így kell neki valaki aki meghallgatja ez általába a barátnõi szoktak lenni vagy éppen a barátja ha lesz barátnõd sokat fogod hallgatni a gondjait panaszait :)

A nőkön ha olyan ruha van hogy a hátukon nagy dekoltázs van, akkor miért nem látszódik ki a melltartó hátsó össze kapcsoló pántja? Más fajta melltartó van rajtuk? Ha igen annak mi a neve? Vagy nincs rajtul melltartó?

Legjobb válasz: Két lehetõség van: vagy nincs rajta melltartó,vagy hátul szilikonpántos a melltartó,és annak a kapocs is oldalt van, tehát nem látszik.

Két lehetõség van: vagy nincs rajta melltartó, vagy hátul szilikonpántos a melltartó, és annak a kapocs is oldalt van, tehát nem látszik.
Értelmesebb nõk nem vesznek fel olyan ruhát ha lóg a mellük! Esetleg használnak valami ilyesmit: http://www.tvproducts.hu/lathatatlan-push-up-melltarto-szili.. Sajnos manapság fõként a fiatalok tesznek rá, hogy kilóg a melltertójuk! Azt hiszik izgató, pedig engem pl. lelomboz. http://www.nlcafe.hu/data/cikk/9/82952/5.jpg http://www.nlcafe.hu/data/cikk/9/82952/1.jpg http://www.storyonline.hu/data/cikk/4/36887/1.jpg Van egy jó cikk is: http://www.nlcafe.hu/oltozkodjunk/20100721/hadat_uzentunk_a_..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a képeket is !!
azt hogy nincs érettségie
Van egy ötletem! Odamész hozzá, rendelsz tõle egy hambúrgert, és ezt mondd neki miközben mosolyogsz: - hogy hívnak? :)
Na, bejött a tippem? :)
A kérdező hozzászólása: ma ugye munkaszüneti nap volt.. de holnap megyünk a barátnõmmel moziba addig bátorságot kell gyûjtenem aztán megpróbálom amit mondtál :) tényleg, köszi a tanácsot nagyon aranyos vagy
Szívesen! :) Köszönöm, mások szerint is eléggé aranyos vagyok ám! :)
Ja, sok sikert és ne felejts el füstjelezni mire jutottál! :)
jaja postold ide majd a terhességi teszted eredményét :D
A kérdező hozzászólása: azért ott még nem tartunk.. :D de remélem összejön a dolog már régóta szeretném :)
A kérdező hozzászólása: ma voltam ott, de megint nem volt elég bátorságom odamenni, fõleg, hogy két munkatársa is ott volt... azért nem adom fel, próbálkozok :D
A magas izmos srácra gondolsz? :)
A kérdező hozzászólása: A kérdés feltevése óta eltelt jó néhány hónap és azóta változtak a dolgok, de nem erre az Ádámra gondoltam... Úristen de meleg! :DDD hahaha
A kérdező hozzászólása: köszi.. :( nekem ez tök komoly dolog
én már leírtam a nevét, Maccenbauer Kampala Mungu. még nem változott meg.
Kovács János.
A kérdező hozzászólása: ez most biztos vagy csak úgy beírtátok? nekem tényleg nagyon fontos lenne légyszi próbáljatok meg segíteni!
megnéztem, mert úgyis arra jártam és úgy alakult, hogy holnap megyünk moziba :S bocsiii, tényleg nagyon aranyos :) )
A kérdező hozzászólása: tényleg? akkor gratulálok jól jártál nagyon :) azért valamit elárulhatnál róla legalább egy keresztnevet ha már így alakult..
nagyon buta lány lehetsz... felteszed a kérdést 20:00 kor kapsz 1 választ 45 perc múlva, h moziba mennek és te elhiszed?... :DDDDDD 45 perc alatt õ elolvasta amit írtál, összekapta magát, elment a plázába...összeismerkedtek hazaért és megírta neked a választ:DDDDDDd
Kovács Évának hívják! :)
A kérdező hozzászólása: egy fiúról van szó..:D
Moccenbauer Kampala Mungu (afrikai származású csak fehér)
Bazz hogy egyeseknek mennyi idejük van. -.- xD
Csak nem dobtátok a Decathlonosat? :OO
A kérdező hozzászólása: mondhatjuk úgy is :D de akkor senki nem tud semmit róla? :(
bedõcs ádám


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!