Találatok a következő kifejezésre: Mi a mindenkinek a homoszexuálisokkal (2 db)

Mi a baja mindenkinek a homoszexuálisokkal?

nem vagyok az csak érdekel, szerintem jófejek, persze vannak köztük hülyék, de az heterókból is van sok

Legjobb válasz: Engem aztán nem zavarnak. Amíg engem nem bánt a Géza és a Béla, addig mit érdekel engem, hogy hová teszik a farkukat? Egy kislány hüvelyébe vagy egymás végbelébe? Nekem azzal se jobb, se rosszabb hogy õk mit csinálnak. Szerintem ez a homoszexualitás egyáltalán nem lenne ilyen érdekes téma, ha sok dinka fel nem fújná ennyire a témát. Amúgy meg az én ágyamban se kutakodnak a homoszexuálisok, akkor én mit foglalkozzam az õk ágybeli dolgaikkal????

Engem aztán nem zavarnak. Amíg engem nem bánt a Géza és a Béla, addig mit érdekel engem, hogy hová teszik a farkukat? Egy kislány hüvelyébe vagy egymás végbelébe? Nekem azzal se jobb, se rosszabb hogy õk mit csinálnak. Szerintem ez a homoszexualitás egyáltalán nem lenne ilyen érdekes téma, ha sok dinka fel nem fújná ennyire a témát. Amúgy meg az én ágyamban se kutakodnak a homoszexuálisok, akkor én mit foglalkozzam az õk ágybeli dolgaikkal????
Én pont a héten ismerkedtem meg egy homi sráccal. az osztálytársa vagyok. szerintem eszméletlenül jófej srác. jó, igaz, hogy látszik rajta, a viselkedés, öltözködés, hang, de nagyon aranyos. szerintem azét van bajuk. mert sok embernek "fura", hogyha valaki a saját nemét szereti. hiszen nem arra teremtettek minket. de ha valakinek tetszik, had csinálja, hagy szeresse a saját nemét. Nekem csak egy valamivel van "problémám". vagy csak nem értem. miért akarnak gyereket. és hogyha valaki meleg, akor miért kell ország-világnak tudni. szeressék egymást. de ezek a nyilvános rendezvények. meg ha örökbe fogadnak egy gyereket, akor abba is bele kell gondolni, hogy a gyereknek az ciki lessz késõbb. semmi bajoom velük. csak ezeket a dolgokat nem értem. és szerintem sokan igy vannak ezzel.
Nekem semmi bajom velük.
Ez egy jogos kérdés, mivel nekemis van ismerõsöm, és érzelmileg a saját neméhez vonzódik, de amugy meg értelmileg nagyon tanult, és szeret olvasni, tehát én birom õket!!! De én sem vagyok az!
àltalában a férfiaknak azért mert félnek tölük (sok hülye film azt mutattaj hogy mindenkivel kikezdenek aki him nemü) de én is utálom azokat akik felvonulásra járnak és kikérik maguknak hogy homosexuáilisak. ezek maga mutogatók akik mindegy hogy milyen sexuális beállítottságu ha heterok lennének is utálnám. én azért vagyok egy kicsit ellene mert mindenkinek a gyerek nemzésre kell törekednie mert az életünk feladata hogy utódokat szüljünk. pl egy apuka akinek már van 2 gyereke tölem akár mi is lehet az már megtette a feladatát, vagy egy anya aki 2 gyreket felnevelt. ök már érzelmileg is megérték azt hogy tudják mik akarnak lenni, de egy 17-20 éves fiatalnak fingja nincs az érzelmeiröl, most rokkel holnap meg homo kb így változnak bennük a hormonok.
nekem is van ismerõsõm aki homosexuális és teljesen normális. tanult, nem kürtöli világnak azt h meleg és tényleg jofej de én azt nem értem h álltalába abbol ha egy pasi vonzodik a saját neméhez abbol ügyet csinálnak az embere, meg ha kézenfogva sétálnak, smárolnak az utcán de a csajok miatt senki sem botránkozik meg hány csaj sétál csak ugy baraátságbol kénefogva... a buli kedvéért hányan smárolnak. õk is fogadnak örökbe gyerek ha akarnak rájuk mégse néznek annyian furán
Talán azért nem szeretik mert gusztustalan, és nem kevés szerepük volt a legkülönbözõ nemi betegségek elterjesztésében. Meg persze a kurváknak is de õk is egy külön kategória.
Akármilyen jó fejek is, ez TERMÉSZETELLENES. Aki meg ezzel a hülye génes dumával jön, az nagyon téved. Nem azért meleg valaki, mert hibás génnel született, ennek nincs tudományos alapja!!!!
amigy nem vonulnak pl pap ruhába és vonaglanak a köcsög felvonulásukon addig nincs velunk bajaom dugjon csak egy ütt józsi és béla de ha már gyereket is akarnak örökbe fogadni az már sztem eléggé tulzás milyen sérult gyerekuk lesz és nem arra gondolok hogy õ is homár lesz hnem arra hogy milyen családképe leszannak a szernecsétlennek . + még ugye van az is hogy a köcsog terjesztik a hivvirust is szal én inkább lelõném az összeset!
A kérdező hozzászólása: én megértem a homikat, akik gyerekeket fogadnak örökbe, elvégre azért, mert más génjeik vannak, õk sem akarnak kimaradni a gyerekvállalás örömeibõl. az persze más, hogy ciki lesz a gyereknek, de a többi gyereket nevelik úgy, hogy ne fogadja el a homoszexuálisokat, szóval ha az emberek toleránsak lennének, ebbõl nem kéne hogy gond legyen "Talán azért nem szeretik mert gusztustalan, és nem kevés szerepük volt a legkülönbözõ nemi betegségek elterjesztésében. Meg persze a kurváknak is de õk is egy külön kategória." mi rajta a gusztustalan? ymiket csinálnak azt a valamennyire is nyitott heterók is csinálják. amúgy meg csak a saját nemüket fertõzik, és ha megválogatják a partnereiket, nem lesz nemibetegség. ahogy a heterók is, ha nem válogatják meg, akkor annak csúnya vége van "egy 17-20 éves fiatalnak fingja nincs az érzelmeiröl, most rokkel holnap meg homo kb így változnak bennük a hormonok." de azért õk nem homok, egyszerûen csak nem tudnak parancsolni az ösztöneiknek, majd lecseng bennük ez, és szülnek. azokról beszélek, akik érzelmi köteléket is éreznek a saját nemûek iránt.
baz én egyszerûen utálom a homokosokat!! undorítoak!! fáááá
Mások szerint én matematikusnak születtem.
Akkor kifejtem: Az állatvilágban is csak nagyon kis %-ban van jelen a homo ill. biszexualitás. Akkor mibõl gondolod, hogy az emberek között nem így van?
17:35. Természetesen az. Hiszen a Darwini evolóciós elmélet szerint az a faj, aki nemképes a fajfenntartásra életképtelen. A homosexuálisok nem képesek (vagyis nem nem képesek, csak nem akarnak)
Van olyan tudományos kutatás, ahol a családi környezet és a homokosság kapcsolatát vizsgálták. Az lett a meglepõ eredmény, hogy egészséges családok gyermekei szinte egyáltalán nem lesznek homokosok! A homo-k családjainál igen gyakori volt valami defektus a családban. (elvált szülõk, rossz házasság, fõleg apahiány, ilyesmik.) Úgyhogy sok igazság van abban, amit leírsz. Azt is kimutatták, hogy ha egy fiatalnak bi irányultsága van, ha akarja és támogató a környezet, simán hetero lehet belõle.
Én azt gondolom gõzöd nincs mirõl beszélsz. De most ez számít? :D
Mindenki heteonak születik, mert az a természetes. A természet pedig nem hoz létre alapból ilyen torz fajt, ahol ha valami kis baki lenne már ki is halna egyes területeken...
szerintem nagyjából igaz
Az ókori Görög birodalom... hah! Meg is bukott! Én egyébként nem értek veled egyet, hiszen a természet igazából egyensúlyra törekszik, tudod, van ez a jin-jang dolog, szóval az a normális, hogy férfi a nõvel. Akinél ettõl eltér, ott már valami bibi van, az tuti!
A kérdező hozzászólása: 19:11 : lehet, hogy most megfejtetted az okori gorog birodalom bukasanak valodi okait? :) )
Régen a spártaiaknál 4-5 éves korban elvették a fiúgyermekeket a családjuktól, hogy kiképezhessék õket harcosnak és a kaszárnyákban egy fedél alatt aludtak csak férfiak, nõt még alig láttak és ott 50-60% keményen seggberakta egymást és elfogadott tény volt. Szóval ez alapján mondhatnád, hogy igen. De biztos hogy melegek voltak, vagy egyszerûen csak nem mondták neki, hogy nem szabad és hiányuk volt?
A kérdező hozzászólása: Errol beszelek, ott volt bennuk a biszexualitas. Egy szoval nem mondtam, hogy ok melegek voltak. Nokkel es ferfiakkal egyarant egyutt voltak.
ez a baromságot, hogy az állatvilágban angyon kis százalékban van jelen a homo is biszexualitás honnét vettétek? egyáltalán nem igaz természetes nem természetes kérdése: a Földön létezik természetellenes jelenség ha a homoszexualitás termésuzetellenes lenne, nem létezne az, hogy a homoszexualitásnak ekkora feneket kerítünk az nem faj, nem természet, hanem kultúra kérdése ott vannak a japánok, ázsia, ókori görögök, 200 éve még a villág legtermésztesebb dolga volt, hogy kiskölköket herélnek ki, hogy énekesek legyenek, van olyan hely ma is a öldön, ahol halállal büntetik a maszturbálást, egyébkétn is a amszturbálástól még 1920-ban gerincsorvadást kaptál, van olyan afrikai törzs, ahol a serdületlen fiúkat asszonynak tekintik, sõt úgy képzelik, a felnõttektõl kapják a szexuális energiájukat, mégis normális felnõttek lesznek belõlük tehát az egész nem más mint kultúra, mit lehet és mit nem, mi tabu
egy homokos is nemzhet gyereket minden megvan hozzá jelenleg egyébként sem a kihalás veszélyezteti a ajunkat, hanem a túlnépesedés
17:44 " szexnek a lényege a fajfenntartás és nem az élvezet" mi vagy te talán egy katolikus pap, vagy egy inkvizitor spanolyországból, úgy 1500-ból? akkor mondtak ekkora sületlenségeket szerintek mi a jó istennek találsz benne élvezetet, ok nélkül nincs semmi, a természet nem pazarol azt is vedd figyelembe, hogy mióta van ennyi kaja, mióta nincs akkora éhinség a fejlett világban, ahol milliószámra halnak meg az emberek az a baj, hogy nagyon kevés információval rendelkeztek, és ebbõl fals következtetéseket vontok le
19:11 vagyok... lehet :) )) Szerintem be is adok egy esszét az illetékes hivatalba, hátha még doktori címet is kapok :) ))
A kérdező hozzászólása: 22:39 : valoban, a kerdes kiirasat az a cikk ihlette, amely azt targyalja, hogy Megan Fox (akit egyebkent nem ismerek) is ezt az elvet vallja, amit en a kerdesben felvazoltam. Azonban ez az egesz nem tole szarmazik, nem is gondolnank, hanyan foglalkoznak ezzel foallasban.
ezt a mondatot mintha Megan Fox színésznõtõl olvastam volna valahol....:D
01:06-nek. Egy 17 éves lány vagyok. Szeretem a szexet. De nem azét van a kuki meg a punci, hogy élvezzük egmyást, hanem fajfenntartás, érted? Szerinted kaptunk volna ilyen szerveket ha nincs célja az élvezeten kívül? Ugye nem gondoltad komolyan. Biológiaileg ez a lényege, ez pedig tény. De cáfolj meg.
A kérdező hozzászólása: 18:18 : pontosan ertem. A biszexualitas altalaban kimerul a testi kapcsolatban, es a biszex emberek viselkedesben nem (sem) kulonboznek a heteroktol. Az esetek tobbsegeben ugyanugy csaladot alapitanak, mint a heteroszexualis parok, aztan a tobbi mar a maganelet resze.
Én azt olvastam egy tanulmányban, hogy a bi- és homoszexualitás azon állatfajok között volt megfigyelhetõ, amelyek egy adott területen túlszaporodtak, tehát ameddig nem volt túlszaporodott az õsember egy adott területen, addig nem lépett fel semmilyen torzulás. Tehát mivel 6 milliárdan vagyunk ezen a planétán, ezt már nevezhetjük túlszaporodásnak, így ezért jelentkezik, ez a "probléma" ami gátolja a további szaporodás növekedését! nevezhetjük egy szabályzó folyamatnak is...
A kérdező hozzászólása: Hallgattal volna rajuk, most nem irnal logikatlanul hulyesegeket. :)
A kérdező hozzászólása: 2. valaszolo: igen, szamit, kifejtened?
A kérdező hozzászólása: 17:33 : ezek szerint a meleg kozosseg nem mas, mint egy torz faj?
Drága kérdezõ, ezt hol olvastad ki? Szerintem világos, hogy a torz faj az lenne, ha biszexnek születne mindenki. Gondolj bele ha az õsembereknél a fiúk a fiúkkal akartak volna... márpedig ha egy helyen többen nekiálltak volna, valószínû, hogy követték volna õket... akkor már régen kihalt volna az ember. A szexnek a lényege a fajfenntartás és nem az élvezet, legalábbis az az elsõdleges, mindenképpen. És igen, torz lenne a faj, ha nem a fajfenntartás lenne alapból a cél. Mert ez, a fajfenntartás ösztön, génjeinkben van. Nem, nem torz faj a melegek közössége. És hogy lehetne torz faj, ha õk is ugyanúgy ebbe a homo sapiens fajba tartoznak? Nem külön faj, hanem ugyanaz. Ne beszélj hülyeséget kérlek. Legalább akkor értelmesen próbáld kiforgatni a szavaim. Viszont nem igazán természetes ha valaki meleg, bár állatoknál is akad, csak nem ilyen nagy százalékban... szóval valamilyen szinten ez is természetes, de csak addig, míg nem megy ez a faj rovására. Embereknél meg túlszaporulat van bõven, szóval lehet így védekezik a természet...
És mondjuk arra senki se gondol, hogy a homoszexualitás a természet védekezése a túlszaporodás ellen? (Persze, minálunk csökken, de a természet nem országhatárokhoz igazodik.) És különben is, a természet éppen hogy nem szigorú szabályok szerint mûködik, hanem éppen hogy úgy, hogy még véletlenül se forduljon elõ semmibõl se két egyforma. Szóval nincs ilyen hogy valami csak így jó vagy csak úgy jó. Ami életképtelen, az elpusztul, de ha valaki meleg, attól még nem lesz életképtelen. Nem mellesleg nem attól lesz egy család normális, hogy egy apa + egy anya van benne. Sok ilyen felépítésû család van, ami abnormálisan mûködik, míg sok pl. egyszülõs család mûködik sokkal egészségesebben, mint egy kétszülõs. Egyébként meg a melegek szülei is heterók, szóval ez abszolút irreleváns szempont.
17:55-nek: olvasd el a 17:44-es végét. Én is gondoltam rá. :P
A kérdező hozzászólása: Remelem azt nem gondoljatok komolyan, hogy a biszexualitas betegseg. Az okori gorogoknel presztizskerdes volt, hogy van-e a ferfiaknak azonos nemu partnere. Gondoljunk Akhilleusz es Patroklosz kapcsolatara - a noket sem vetettek meg, megis egyutt voltak, es ez teljesen elterjedt szokas volt. Nem beszelve a romaiak orgiairol.. Talan az egesz viragzo tarsadalom beteg volt?
Szerintem meg fordítva van. Mindenki heteronak születik, és a társadalom formál egyre több homoszexuálist. Elég megnézni, hogy mennyi divat leszbi/meleg van most, hány pornóban van leszbizés, meg alapból egyre toleránsabb velük a társadalom. Nem gondolom, hogy ez rossz, mármint nekem nincs bajom a homoszexuálisokkal, sõt, védem is õket ha bántják õket. Mindenkinek a saját dolga, kit szeret és kihez vonzódik. Azzal nem értek viszont egyet, hogy mindenhol az van, hogy ez milyen jó és szép és toleráljuk õket blabla, és ezt minden korosztály bárhol láthatja...akkor is, ha még nem alakult ki a nemi identitásuk, és ez bizony nagyon bekavarhatja a dolgokat, és ez is szerepet játszik abban, mennyi homoszexuális van ma. Tehát had legyenek, legyenek boldogok, de nem kéne a médiának így hirdetni, és mutogatni mindenhol, mert káros a fiatalokra illetve az identitásuk fejlõdésére.
Te nagyon beteg, alapból annak születtek vagy a társadalmi szokást követték? Mert nem, k*rvára nem ugyanaz a kettõ. A hangsúly azon van, hogy annak születik-e és nem azon, hogy azzá válik-e. És ha annak születik az torz faj, mert mint elõttem is mondták nem életképes. Mert egy faj attól életképes, hogy igen, hetero és fajfenntartás mint ösztön megvan... Ha biszexnek születnek nem lenne ilyen ösztön, ami torz lenne... Ha azzá válnak egyes egyedek az még teljesen normális és nem kavar be a fajfenntartásba. És már megint nem tudom, hol olvastad ki te nagyon beteg, hogy az betegség. Másold már be légyszíves ide azt a [email protected] mondatot, ahová ez volt leírva neked.
A kérdező hozzászólása: A biszexualis szemely mindket nemmel kepes kapcsolatot letesiteni, es kepes a fajfenntartasra. Es elkepzelni nem tudom, hogy ha rajtad kivul X ember kepes volt - akar negativ, akar pozitiv velemennyel - normalisan nyilatkozni a temarol, neked miert kell igy beszelni velem, akit nem is ismersz. Az egy dolog, hogy a velemenyunk nem egyezik, na de ettol ezt meg ki lehetne kulturaltan is fejezni, ahogy azt masok meg is tettek. Megkoszonnem, ha nem irnal tobbet a temahoz ilyen hangnemben. Nem tagadom, a kerdes tobbek kozott provokativ cellal is keszult, kivancsi vagyok a velemenyekre a temaban (munkakori artalom).
Képes mindkét nemmel. De akar is? Érted remélem...
Ha ez igaz akkor miért nem születtünk mind semlegesen? Miért van külön nõ és férfi? Gondolkozó lények vagyunk nem hiszem, hogy ösztönbõl vagy ilyesmibõl alakult ki a homo és biszexualitás, a túlszaporulat miatt. Az embernek nagyon fejlett agya van, szóval szerintem ez egy tudatos dolog.Én nem utálom a homo és biszexuálisakat, de szerintem ezek természetellenes dolgok. Az embernek van egy idõszak az életében, mikor keresi a helyét a társadalomban, próbál beilleszkedni, egyszer biztos felteszi magában a kérdést : Én a fiúkat vagy a lányokat szeretem?, mivel a magazinokban, neten mindenféle hülye oldalakon azt olvassa, hogy õ dönti el mi akar lenni. És ha egyszer sikerül elhitetni vele azt a hülyeséget, hogy a saját neméhez vonzódik, azon már nem tud változtatni. A túlszaporulásra nem a homoszexualitás a megoldás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!