Találatok a következő kifejezésre: Mi a mensi előtt (123 db)

Mit érezni 3 nappal a mensi előtt, milyen a folyás, fáj a has, netán a mell? Van még másvalami, mint eddig menstuáció előtt?

Legjobb válasz: Az elõzõ kérdezõ vagyok. Nekem 5. napja késik a mensim. Fehéres folyásom van, teljesen szagtalan, de a tezs még nagatívat mutat. Folyamatosan ugy érzem hogy mindjárt elönt a vér, de semmi. Hõmérséklet emelkesésem van pár napja, ingerült vagyok, bármin képes vagyok sírni...Miben más ez a késés? Én érzem hogy most sikerült, remélem nem csak bebeszélem magamnak!

Az elõzõ kérdezõ vagyok. Nekem 5. napja késik a mensim. Fehéres folyásom van, teljesen szagtalan, de a tezs még nagatívat mutat. Folyamatosan ugy érzem hogy mindjárt elönt a vér, de semmi. Hõmérséklet emelkesésem van pár napja, ingerült vagyok, bármin képes vagyok sírni...Miben más ez a késés? Én érzem hogy most sikerült, remélem nem csak bebeszélem magamnak!

Mi baj lehet? Nehany napja faj a hasam alja, es estenkent emejgek meg hanyingerem van enyhen. A mensim elott valo nap egyutt voltunk a parommal es talan lehetseges h terhes vagyok?

Legjobb válasz: A mensid rendesen megjött? Nem túl nagy a valószínûsége,hogy egy nappal a mensi elõtt teherbe ess,bár volt már ilyen. Szerintem ha rendesen megvolt a mensid,akkor nem valószínû,hogy babás vagy.

A mensid rendesen megjött? Nem túl nagy a valószínûsége, hogy egy nappal a mensi elõtt teherbe ess, bár volt már ilyen. Szerintem ha rendesen megvolt a mensid, akkor nem valószínû, hogy babás vagy.
A kérdező hozzászólása: Igen rendesen megjott, masnap. Viszont en lassan mar egy eve fogamzasgatlot hasznalok, es attol csokkent a verzes mennyisege, de most kevesebb volt az eddigieknel.
A biztonság kedvéért csinálj egy tesztet, de nem hiszem, h terhes vagy.

Akinek mellfájdalma van, a mensi előtt, mikor terhes lett fájt? Ugyanannyi napig?

Nekem mensi el?tt 5 nappal szokott jelentkezni a mellfájdalom, de most ebbe a hónapba már a 18.napon elkezd?dött. Mit?l lehet? Lehet úton van a baby?

Legjobb válasz: Meglehet. Nekem még van 4 napom mensiig, de már napok óta olyan érzékeny a mellbimbóm, h. a póló is rossz. Plusz mell fájdalom. De ez már ezelõtt is volt, aztán újra vissza tért. Ha nem védekeztetek, akkor a mensi napján csinálj tesztet.

Meglehet. Nekem még van 4 napom mensiig, de már napok óta olyan érzékeny a mellbimbóm, h. a póló is rossz. Plusz mell fájdalom. De ez már ezelõtt is volt, aztán újra vissza tért. Ha nem védekeztetek, akkor a mensi napján csinálj tesztet.

Vannak itt olyanok akik a menst. Előtt pár nappal estek teherbe? Milyen érzésetek volt? Tünetek? és mik voltak azok? és mikor vette észre h az ami?

Legjobb válasz: Menses elött 3 nappal estem teherbe, hát görcsöltem is iszonyatosan, majd megõrültem, egyébként rendesen 3 nap volt ha jól emlékszem....:S Többet nem is jött meg. 24 hetes km

Menses elött 3 nappal estem teherbe, hát görcsöltem is iszonyatosan, majd megõrültem, egyébként rendesen 3 nap volt ha jól emlékszem....:S Többet nem is jött meg. 24 hetes km

Ha a mensim 33-40 napos szokott lenni akkor van peteéréem? És ha van mikor? A mensi félidejében, vagy 14 nappal a nem várt mensi előtt?

Legjobb válasz: szia van egy oldal a www.ciklus.hu itt nézd meg nagyon jó ez az oldal regisztrálni kell

szia van egy oldal a http://www.ciklus.hu itt nézd meg nagyon jó ez az oldal regisztrálni kell
Nekem is 33-36 naposak voltak a ciklusaim es a 14-ik napon mensi elso napjatol szamolva voltam eggyutt a parommal mikor teherbe estem.Lejegyeztem az idopontot tehat ez biztos.
Szia! A ciklus két részre osztható, az elsõ része a peteérés elõtti idõszak amelyik lehet rövidebb v. hosszabb, illetve a második része a peteérés utáni szakasz ami általában 14 nap. Ha 40 napos a ciklusod akkor kb 26.napon lehet a peteérésed. Érdemes lenne hõmérõznöd.
ha 35 napnál tovább huzodik a menzid akkor abban a honapban nemvolt peteérésem. ezt régen énsem hittem, el hiába mondták de nekem is ilyen volt a ciklusom nem is volt peteérésem

Aki csinál magának méhszájvizsgálatot (természetes alapos kéz-és körömfertőtlenítés után), az mit érzett mensi előtt? Olyat kérdezek, aki babás lett? Más volt a méhszája, mint az előző ciklusban, amikor megjött?

Nekem pl múlt hónapban már mensi előtt 4 nappal puhább lett, és lejjebb szállt, most is 4 nappal vagyok mensi előtt, és még mindig kemény. (le is kopogom) Aki babás volt, az mit tapasztalt pár nappal a mensi előtt? (kérlek ne hurrogjatok le, alapos kéz-és körömfertőtlenítés után tapintom ki)

Legjobb válasz: igen, mensi elõtt pár nappal felpuhul, aztán kissé ki is nyílik. terhességben is felpuhul valamennyire, viszont nem nyílik ki.

igen, mensi elõtt pár nappal felpuhul, aztán kissé ki is nyílik. terhességben is felpuhul valamennyire, viszont nem nyílik ki.
Tudom, hogy leírtad, de ezzel több kárt okozol.... Nem egyszerûbb a teszt? Tényleg nem hiszem el. Még a nõgyógyász is akkor csinál ilyen vizsgálatot a terhesség alatt, ha indokolt, normális esetben a 22-23 hét elõtt nem is. Akkor is leírom: felelõtlenség piszkálni a méhszájat.

Mikor jobb. mensi elött vagy mensi után az eggyüttlét? és mikor vagyok fogékonyabb a terhességre?

1 éve vagyunk eggyütt nincs semmi gondunk..és most lessz az első..ugyh.nem attol parázok..mi lex meg hogyan...hanem h ne legyek terhes...gyogyszert nem akarok szedni mert szerintem korai.Én 16/L,fiúm 17 és már nemszűz.

Legjobb válasz: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=13549

gumiról hallottál? hát hüvelyûrûrõl? és germicidrõl? és a GOOGLE_tóL? Tudatlanság Kora!
jaj ezek a mai 16éves lányok XD
A kérdező hozzászólása: eleve gumival csináljuk, ez az alap..csak nemtom h mensi elött v mensi után egy nappal...
Ha gumival csináljátok, tök mindegy, nem fogsz teherbe esni. Ne a napokat számítgasd, hanem védekezz felelõsséggel. Ugyanis az esély MINDIG megvan a teherbeesésre, nem érdemes kockáztatni. Pláne a ti korotokban.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:)
GUMIVAL csináljátok. Ha mindenképp el akarod kerülni a termékeny napokat, és RENDSZERES a ciklusod, akkor a várható menstruáció elõtti napokban (maximum egy hétben) csináljátok.

A ciklusom 21. napján vagyok. A melleim nagyon fájnak, mintha kövek húznák lefelé, meg vannak duzzadva, érzékenyek még a mellbimbóim is! A mensim előtt is szokott ilyen lenni. De most olyan más érzés! Mi lehet: közelgő mensi, vagy baba?

Legjobb válasz: Így van: közelgõ mensi, vagy baba. A terhességi tüneteket azok a hormonok oozzák, amiket a magzatlepény termel. De az még nincs a 21. napon, amikor a baba még be sem ágyazódott tisztességesen.

Így van: közelgõ mensi, vagy baba. A terhességi tüneteket azok a hormonok oozzák, amiket a magzatlepény termel. De az még nincs a 21. napon, amikor a baba még be sem ágyazódott tisztességesen.
Igaza van az elsõ válaszadónak. Ilyen korán még nem lehetnek terhes tüneteid, inkább a mensire tippelnék. :(
Én pedig a legelsõ válaszoló vagyok. Engem is áltattak már ezen az oldalon azzal, hogy tuti terhes vagyok, ez babás görbe. Nem voltam az, megjött. Én nem akarok másokat áltatni, hamis illúzióba kergetni. Jó lenne már a nemvárt elõtt tudni, hogy baba lesz-e vagy sem, de nem tudhatjuk biztosan, sajnos. A közelgõ menszesz tünetei pontosan megegyeznek a terhesség korai tüneteivel, ráadásul nõrõl nõre változnak. (Nekem pl csak menszesz közben fájnak a melleim, és akkor se nagyon.) Ezért írtam, amit írtam: ez vagy menszesz, vagy baba. Ilyenkor még nem lehet tudni.
Nekem ugyanez volt, a 21napon kezdödött mellfájdalom+mindjárt megjön érzés most a 31.napon vagyok és 3 napja késik :) Holnap szerintem már tezstelek bár hihetetlen még számomra de kezdem elhinni hogy valószínûleg kismama vagyok:) )
Én akkor is szurkolok Neked és mondom nekem ugyanigy kezdödött:)
A kérdező hozzászólása: A SZURKOLÓ leendõ kismamának köszönöm a biztatást! :) Nagyon jó ez akkor, amikor pici babát szertne valaki a párjával... A többieknek is köszönöm, még ha nyersen õszinték voltak is!
Szia! Ma 20. nap vagyok, nekem mindig fáj már ilyenkorra a mellem, De most a mellfájdalom helyett: furcsa mintha mindjárt megjönne érzésem van, és a folyásom 2. napja olyan mint még soha: testápoló szerû. Szerintem reménykedhetünk, ha nem a szokásosak a tünetek:) ) Drukkolok Neked!!
A kérdező hozzászólása: Igazad van és köszönöm, hogy õszinte voltál, hisz ennek az oldalank tényleg ez a célja, talán én vagyok túl érzékeny ebben a témában!Talán nem kellen minden tünetet lesnem magamon, lazítanom kellene azt hiszem...
Bizony, bizony lazítanod kellene, de tudom sajna, hogy ez nagyon nehezen megy. Pláne a peteérés utáni idõszak. A legrosszabb. Mert reménykedik az ember, hogy talán most, aztán, ha nem akkor nagyot csalódik. Ezért is írtam azt, hogy ne éld bele magad, mert rosszabb lesz. Ezért is rossz az, ha valaki belédbeszéli, hogy ez már biztosan terhesség. Próbálok én is türelmes lenni, de néha(mindig) nagyon nehéz. Még akkor sem tud lazítani az ember, ha megbeszéled magaddal, mert tudat alatt mindig ott van. DE bizakodjunk. Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény. :) SZurkolok!!!! :) )

Az lehetséges, hogy már a mensi előtt észrevehetőek a terhesség egy-egy jelei? Mik lehetnek ezek?

Legjobb válasz: Én elõtte 3-4 nappal éreztem mensi szerû tompa görcsöket (beágyazódás környékén) amúgy más semmi.

Én elõtte 3-4 nappal éreztem mensi szerû tompa görcsöket (beágyazódás környékén) amúgy más semmi.
Ugyanúgy éreztem mint az elõttem szóló, csak még kiegészítve azzal, hogy meg-meg szédültem. Nem nagyon, csak feltûnt hogy megszédülök, mert nem szoktam, és hõhullámom volt. De erre csak utólag jöttem rá, hogy amiatt volt. Amúgy szerintem konkrét jelei nem igazán vannak. 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: és ez a szédülgetés mikor kezdõdött?a nem várt mensi elõtt, vagy után?

Miért görcsölök, már a mensi elött min. Egy héttel?

Másfél éve nem jön a baba, már van kettő nagyobb, hormonokkal, minden rendben...

Legjobb válasz: Nekem endometriózis miatt fájt már mensi elõtt is meg után is nagyon a hasam, meg a petefészkemben volt erõs pontszerû fájdalom. De szerinártem bármitõl lehet...

Nekem endometriózis miatt fájt már mensi elõtt is meg után is nagyon a hasam, meg a petefészkemben volt erõs pontszerû fájdalom. De szerinártem bármitõl lehet...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!