Találatok a következő kifejezésre: Mi a mensi (992 db)

Ha a mensim 33-40 napos szokott lenni akkor van peteéréem? És ha van mikor? A mensi félidejében, vagy 14 nappal a nem várt mensi előtt?

Legjobb válasz: szia van egy oldal a www.ciklus.hu itt nézd meg nagyon jó ez az oldal regisztrálni kell

szia van egy oldal a http://www.ciklus.hu itt nézd meg nagyon jó ez az oldal regisztrálni kell
Nekem is 33-36 naposak voltak a ciklusaim es a 14-ik napon mensi elso napjatol szamolva voltam eggyutt a parommal mikor teherbe estem.Lejegyeztem az idopontot tehat ez biztos.
Szia! A ciklus két részre osztható, az elsõ része a peteérés elõtti idõszak amelyik lehet rövidebb v. hosszabb, illetve a második része a peteérés utáni szakasz ami általában 14 nap. Ha 40 napos a ciklusod akkor kb 26.napon lehet a peteérésed. Érdemes lenne hõmérõznöd.
ha 35 napnál tovább huzodik a menzid akkor abban a honapban nemvolt peteérésem. ezt régen énsem hittem, el hiába mondták de nekem is ilyen volt a ciklusom nem is volt peteérésem

A terhesség legelső tünete mi a mensi késés után?

Legjobb válasz: Lehet hányingered, de ez nem mindenkinek van. Érzékeny a melled,olyan mint ha feszítene. Gyakran jársz pisilni.stb.

Lehet hányingered, de ez nem mindenkinek van. Érzékeny a melled, olyan mint ha feszítene. Gyakran jársz pisilni.stb.
De ami ezeknél is jellemzõbb, h rengeteget alszol.Nálam pl ez keltett gyanut édesanyámban, akkor, amikor még nem is tudtam, h babás vagyok.Panaszkodtam, h rengeteget alszom, mert biztos vitaminhiányom van...aha:) Nah akkor már bõven ketten voltam.

Baj lehet belőle ha akkor szexelsz mikor a mensid épp végetér?

Persze, tudom hogy védekezni kell, csak hallottam már róla hogy valaki épp így lett terhes.

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést amikor TE MAGAD VÁLASZOLTAD MEG A KÉRDÉSEDRE A VÁLASZT!!!!!!

Nem értem a kérdést amikor TE MAGAD VÁLASZOLTAD MEG A KÉRDÉSEDRE A VÁLASZT!!!!!!
egyetértek az elsõvel, mi a kérdés? ha te magad is tudod hogy teherbe eshetsz és védekezni kell, akkor mire vagy még kíváncsi?
Igen, ráadásul édszes is lehetsz. Még akkor is, ha a partnered nem az. Olyanról is hallottam már, hogy a pasasnak bennragadhat a pénisze, mikor közvetlen a menstruáció után csinálták. Mármint a pasas menstruációja után.
ha gumival csináljátok, vagy szedsz fogamzásgátlót vagy egyéb modon védekezel, akkor nem lehet baj de gumi vagy egyéb nélkül inkább ne kisérletezz
A kérdező hozzászólása: ezt csak olvastam, de ezek szerint akkor teherbe eshetsz....
utolsó: mivan??!
(Az utolsó kifejtésére én is kíváncsi lennék :D ) FELTÉTLENÜL BEKÖVETKEZHET TERHESSÉG A MENSTRUÁCIÓ ALATT BÁRMIKOR. A ciklus elsõ felének egyetlen napja sem biztonságos. Természetesen százalékos pontossággal nem lehet megmondani, hogy mekkora az esélye, de távolról sem nulla. A védekezés nélküli szex csak az igazolt ovulációt követõ 48 óra elteltével biztonságos. Az ovuláció kimutatására csak az ébredési hõmérséklet alkalmas. HA NINCS ovuláció, egyetlen nap SEM biztonságos, mert a tüszõ megrepedése a nemi izgalom hatására is bekövetkezhet ("provokált ovuláció"). A hõmérõs módszer szigorú önfegyelmet, pontos napi mérést és feljegyzést igényel, de mindezt betartva, helyesen alkalmazva egészen hatékony módszernek tekintik, mindemellett pedig az egészségre teljesen ártalmatlan, viszont saját véleményem szerint a kockázat veszélyét - hogy teherbe eshetsz - igencsak magában hordozza... Fiataloknak nem javasolnám... (Itt olvashatsz róla: http://drimmun.com/fogamzasgatlas/homeros-modszer.html )

Ha csaszarmettszes utan ket evvel, meg mindig nem allt be rendesem a mensim, azt mi okozhatja?

Voltam mar dokinal, es elvileg semmi bajom sincs, megis aggodok, mert igaz, hogy azellött sem volt redszeres, de mostanaban ket harom honapba egyszer jön meg.Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Szia!!Én is két éve szültem császárral,és nekem is teljesen káosz az egész mensim szülés óta.Mióta megjött újra szülés után,3 hétig is eltart egy mensi,eleinte normális majd csak ilyen sötétbarna folyás van legalább 2 hétig.Én is voltam vele dokinál,de nem találtak semmit.

Szia!!Én is két éve szültem császárral, és nekem is teljesen káosz az egész mensim szülés óta.Mióta megjött újra szülés után, 3 hétig is eltart egy mensi, eleinte normális majd csak ilyen sötétbarna folyás van legalább 2 hétig.Én is voltam vele dokinál, de nem találtak semmit.
A kérdező hozzászólása: Lehet kicsit kesön irok, kösz hogy valaszoltal, akkor nemcsak en vagyok ezzel igy, bevallom kicsit feltem, hogy az orvos nem elg körültekintö, vagy nem is tudom, talan hogy megis valami bajom van, de kicsit megnyugodtam igy hogy nem vagyok egyedül a problemaval.

1napja mult el a mensim amig megvolt szeretkezünk barátommal végig ésma iylen szurkáló hasfájásom van meg pici görcsök mi lehet?

Legjobb válasz: minek után mensi alatt nyitva a méhszáj bekaphattál fertõzést is. azért nem javallott mensi alatt szeretkezni. na meg kicsit gusztus kérdése is, de elsõsorban az egészség.

minek után mensi alatt nyitva a méhszáj bekaphattál fertõzést is. azért nem javallott mensi alatt szeretkezni. na meg kicsit gusztus kérdése is, de elsõsorban az egészség.
Mensi alatt szeretkeztetek?Jézusom nem bírjátok ki azt a pár napot?Lehet, hogy kaptál valamilyen fertõzést mert mensi lati szexnél nagyon könnyen elõfordulhat.Ha folyásod is lesz ami elég valószínû irány a doki! És ilyet ne csináljatok!Nem elég, hogy fertõzést kaphatsz még gusztustalan is!Meg az a szag...A vér szaga.Ne mond, hogy ezt élvezitek!!!
Prüdek gyülekezete!!Lehet hogy szeretik a véreset tunkolva. Viccet félretéve:Van igazság abban amit mondtak.Sokkal hamarabb elkapsz minden féle fertözést menses alatt, ha akkor szexelsz vagy ülöfürdöt veszel.Ilyenkor fokozottan kell figyelni mindenre.Ha pár napon belül nem mulik el, irány az orvos.Jobbulást kivánok neked, és jo sexet.

Yasminelle-t szedek, most először, amit a mensim elmúlta után 3 nappal kezdtem el szedni. Eddig 2 szemnél járok. Mit tegyek? Már nem is fog védeni?

Legjobb válasz: A mensid ELSÕ napján kellett volna elkezdened szedni és akkor már védett lennél! Egyébként meg ki mondta hogy a mensid után 3 nappal kezd el szedni? Vagy csak te gondoltad úgy, hogy jó is lesz? Erre van a betegtájékoztató, abban minden le van írva, az is, hogy mikor kell elkezdeni szedni a gyógyszert! Majd csak akkor leszel védett így, ha elfogy az elsõ levél, megjön a mensid és elkezded szedni a köv. levéllel!!!

A mensid ELSÕ napján kellett volna elkezdened szedni és akkor már védett lennél! Egyébként meg ki mondta hogy a mensid után 3 nappal kezd el szedni? Vagy csak te gondoltad úgy, hogy jó is lesz? Erre van a betegtájékoztató, abban minden le van írva, az is, hogy mikor kell elkezdeni szedni a gyógyszert! Majd csak akkor leszel védett így, ha elfogy az elsõ levél, megjön a mensid és elkezded szedni a köv. levéllel!!!
Igaza van. Minden fog.gátlót a mensi elsõ napján kell elkezdeni szedni. Ha a mensi 3. napján kezded el akkor 1 hét kiegészítés szükséges. De ha már elmúlt a mensid akkor ezt a levél bogyót elpocsékoltad, mert nem véd.
Édes úristenem, komolyan mondom hihetetlen, hogy ilyen emberek még szexelnek is!Aki nem tudja rendesen alkalmazni a fogamzás gátlót, az könyörgöm ne szedje!Szerintem nem fog védeni, mivel elmúlt a menstruációd.Mit gondolsz, miért mondja a nõgyógyász is, és a betegtájékoztató is?Ne legyél már ennyire okos. Jah és szerintem hagyd abba, vegyél egy másik csomaggal, és kezd el szedni a következõ menstruációig. Lehet kapsz egy jó kis hormonzavart, de hát gratulálok :) Tök intelligens lehetsz :DDDD

Tegnap mult el a menszezem, a mensim 3. napján lefeküdtem a barátommal ma enyhe görcseim voltak, szur az alhasam és kicsi fehérfolyásom van mi lehet ez?

Legjobb válasz: ha most ugy irtad hogy mensi után 3nappal feküdtél le a barátoddal akkor lehet terhességröl szó mert énis mindjárt mensi után estem teherbe :) ha mensi közbe voltál vele akkor kevesebb az esélye :(

ha most ugy irtad hogy mensi után 3nappal feküdtél le a barátoddal akkor lehet terhességröl szó mert énis mindjárt mensi után estem teherbe :) ha mensi közbe voltál vele akkor kevesebb az esélye :(
A kérdező hozzászólása: eddig jolett volna baba de szétmentünk párommal igymost ha baba van egyedül sajna nehéz lesz

Miben külömböznek a mensi előtti tünetek a poz. teszt előtti tünetektől?

Legjobb válasz: Szia. Szinte semmiben,ezért is mondják,hogy a várandósság elsõ tünete a menzesz kimaradása.De!!!Ha valakinek a szervezete egyébként is elég erõteljes tüneteket produkál más behatásokra,az észreveheti már szinte a beágyazódást is. A magam két terhessége után a következõket tudom tüneteknek említeni: Mensi:A testhõmérséklet mensi elõtt drasztikusan legalább 0,5 fokot leesik,ha volt,akkor a mellfeszülés megszûnik,2-3 nappal mensi elõtt átesek egy "hisztinapon",amikor semmi sem jó,és belekötök még a hangyába is,valamint a mérleg 1-2 kilóval többet mutat,mert a vízháztartásunk tartalékai az elkövetkezõ vérzés miatt vizet halmoznak fel a szervezetben. Terhesség:A testhõ magasan marad,nem esik le,a mellfeszülés állandósul és kellemetlenné válik,mensiszerû apró görcsök jelentkeznek,de vérzés nem,a hisztinap derûs nyugalommá szelídül,én mindkét terhességemnél a kimaradt mensi környékétõl aluszékonyabbá váltam,valakinél már kisebb émelygések is jelentkeznek,és sûrûbben járunk pisilni,de ez már inkább a pozitív teszt utáni 1-2 hét "ajándéka". Más tüneteket nem nagyon tudtam megállapítani,a magam részérõl.Lizy

Szia. Szinte semmiben, ezért is mondják, hogy a várandósság elsõ tünete a menzesz kimaradása.De!!!Ha valakinek a szervezete egyébként is elég erõteljes tüneteket produkál más behatásokra, az észreveheti már szinte a beágyazódást is. A magam két terhessége után a következõket tudom tüneteknek említeni: Mensi:A testhõmérséklet mensi elõtt drasztikusan legalább 0, 5 fokot leesik, ha volt, akkor a mellfeszülés megszûnik, 2-3 nappal mensi elõtt átesek egy "hisztinapon", amikor semmi sem jó, és belekötök még a hangyába is, valamint a mérleg 1-2 kilóval többet mutat, mert a vízháztartásunk tartalékai az elkövetkezõ vérzés miatt vizet halmoznak fel a szervezetben. Terhesség:A testhõ magasan marad, nem esik le, a mellfeszülés állandósul és kellemetlenné válik, mensiszerû apró görcsök jelentkeznek, de vérzés nem, a hisztinap derûs nyugalommá szelídül, én mindkét terhességemnél a kimaradt mensi környékétõl aluszékonyabbá váltam, valakinél már kisebb émelygések is jelentkeznek, és sûrûbben járunk pisilni, de ez már inkább a pozitív teszt utáni 1-2 hét "ajándéka". Más tüneteket nem nagyon tudtam megállapítani, a magam részérõl.Lizy
Szia. Utólag visszagondolva, Én csak annyit észleltem, hogy nem úgy fájnak a melleim, mint szoktak. Nem csak "kívül" érzékenyek, hanem belül is, a mellkasom felõl, és a mellbimbóim fájtak szabályosan. De ez csak a menzi környéki napokban kezdõdött, és akkor fel sem tûnt annyira, csak amikor már kimaradt, és pozitív lett a tesztem. Drukkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: inszeminációnk volt még 4 nap a mensiig ugyan úgy néha begörcsöl az alhasam mint eddig a mellem is úgy feszül mint eddig...akkor biztos hogy nem sikerült?:(
Nekem ugyanugy volt mensis tunetem, mellfajas amikor jonni szokott, azt is hittem hogy biztos megjon..csak teltek a napok es hiaba volt mensis gorcs, mellfajas megsem jott meg..

Van esélyem teherbeesni? Tegnapelőtt szeretkeztünk csak vagyis 1-szer, mivel párom külföldön dolgozott végig. A mensim szombaton esedékes.

Ha estleg igen akkor megjön?Nem túl kevés az id? a megtermékenyülésre?

Legjobb válasz: szia azt mondják hogy a mensi elött és után 2 héttel lehet teherbe esni ,de az én páromis külföldön dolgozik és mikor hazajött akkor mult el a mensim és rögtön elsõre terhes lettem ugyhogy szurkolok nekedis 2 hét mulva csinálj egy tesztet üdv

szia azt mondják hogy a mensi elött és után 2 héttel lehet teherbe esni , de az én páromis külföldön dolgozik és mikor hazajött akkor mult el a mensim és rögtön elsõre terhes lettem ugyhogy szurkolok nekedis 2 hét mulva csinálj egy tesztet üdv
A kérdező hozzászólása: Ez jó hír, de a mensim szombaton esedékes, ilyenkor is megjön?mert gondolom 5-6 nap kevés a megtermékenyülésre.

Mi baj lehet? Nehany napja faj a hasam alja, es estenkent emejgek meg hanyingerem van enyhen. A mensim elott valo nap egyutt voltunk a parommal es talan lehetseges h terhes vagyok?

Legjobb válasz: A mensid rendesen megjött? Nem túl nagy a valószínûsége,hogy egy nappal a mensi elõtt teherbe ess,bár volt már ilyen. Szerintem ha rendesen megvolt a mensid,akkor nem valószínû,hogy babás vagy.

A mensid rendesen megjött? Nem túl nagy a valószínûsége, hogy egy nappal a mensi elõtt teherbe ess, bár volt már ilyen. Szerintem ha rendesen megvolt a mensid, akkor nem valószínû, hogy babás vagy.
A kérdező hozzászólása: Igen rendesen megjott, masnap. Viszont en lassan mar egy eve fogamzasgatlot hasznalok, es attol csokkent a verzes mennyisege, de most kevesebb volt az eddigieknel.
A biztonság kedvéért csinálj egy tesztet, de nem hiszem, h terhes vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!