Találatok a következő kifejezésre: Mi a mennyi ideig (2040 db)

A sminktetoválás mennyire fáj? Mennyi idõ, mire begyógyul? Mennyi ideig tart?

Van olyan,ami örökké tart?

Legjobb válasz: Kb fél évente újra kell csináltatni (bõrtõl is függ, hogy mikor kezd ugye fakulni) Fájni fáj de nem vészes, kb mintha fogorvosnál érzéstelenítõt kapsz. A gyógyulás szintén bõrtõl függ, de kb 1 hét alatt teljesen, de amúgy már a 3. nap szép. Nekem már 3 éve van cicaszemem és szájkontúrom tetoválva, nagyon jó, és ha menni kell valahova 5 perc a smink :) 24/L

Kb fél évente újra kell csináltatni (bõrtõl is függ, hogy mikor kezd ugye fakulni) Fájni fáj de nem vészes, kb mintha fogorvosnál érzéstelenítõt kapsz. A gyógyulás szintén bõrtõl függ, de kb 1 hét alatt teljesen, de amúgy már a 3. nap szép. Nekem már 3 éve van cicaszemem és szájkontúrom tetoválva, nagyon jó, és ha menni kell valahova 5 perc a smink :) 24/L
A kérdező hozzászólása: A veboldalukon azt irták, örökké tart. Akkor hazudtak?
"Örökké tart" csak elkezd halványulni, értsd úgy hogy a fekete kicsit szürkés lesz, tanácsos megújítani évente/fél évente, bõrtípustól függ
A kérdező hozzászólása: Köszi:) És a seb nagyon csúnya? 1-tõl 10-ig mennyire fáj? Te mennyiért csináltattad a cicaszemed? az alsó pillák tövére nem vállalnak vobalat? Szóval nem cicaszem, hanem alulra.
Ugye ez vicc, hogy örökké tart? Nekem barna volt, két éve csináltattam. Már egy éve narancssárga, tudom, hogy újra kéne húzatni, de nem akarom, az eredeti szemöldökömet akarom vissza nagyon-nagyon! Arra vártam, hogy kopjon ki, nekem azt mondták pár év... Ezek szerint soha nem fog kikopni TELJESEN, narancssárga szemöldökkel kell leélnem az életemet????

A fodrászok mivel szőkítenek? Mennyi ideig hagyják rajta?

Legjobb válasz: szerintem ne próbálkozz otthon! (tapasztalat :D) a fodrász tudja, hogy az adott típusú és színû hajra mennyi hidrogén peroxid kell, milyen %-os, és mennyi ideig kell rajta hagyni. otthon, házilag sárgítás szokott lenni a végrerdmény. vagy narancssárgítás, ha festett a haj :) 30N

szerintem ne próbálkozz otthon! (tapasztalat :D) a fodrász tudja, hogy az adott típusú és színû hajra mennyi hidrogén peroxid kell, milyen %-os, és mennyi ideig kell rajta hagyni. otthon, házilag sárgítás szokott lenni a végrerdmény. vagy narancssárgítás, ha festett a haj :) 30N
Én szõkítõporral, szõkítõkrémmel, és a hozzá való elõhívóval. Hogy mennyi ideig tart, az a kívánt eredménytõl függ, de egy óránál sosem tovább.

Az első gyermek születése után a másodikat mennyi idő után vállalnátok be? Szerintetek mi a minimum idő, aminek el kell telnie a kettő között?

Legjobb válasz: Szerintem 2 év a minimum. De van aki ennyit sem vár, van aki többet. Neked mennyi idõs a gyermeked? Az enyém 2 éves. Mi két évet szerettünk volna, de a tesó fél éve nem jön. :-( Pedig a lányunk elsõre sikerült. Így ha sikerülne ebben az évben kb. 3 év lenne a különbség. Remélem ez a hónap sikeres lesz! :-)

Szerintem 2 év a minimum. De van aki ennyit sem vár, van aki többet. Neked mennyi idõs a gyermeked? Az enyém 2 éves. Mi két évet szerettünk volna, de a tesó fél éve nem jön. :-( Pedig a lányunk elsõre sikerült. Így ha sikerülne ebben az évben kb. 3 év lenne a különbség. Remélem ez a hónap sikeres lesz! :-)
Én minimum két évet szerettem volna a gyerekek között. Persze máshogy alakult, a nagyfiam áprilisban lesz kettõ, a kislányom most 2 hónapos, becsúszott a drága:) Marhára féltem az elején, de eddig okés minden.
22 hónap van a fiaim között. Nem így terveztük, 13hónapos volt a nagy, mikor a kicsi becsúszott. Most a kicsi 3 éves és 13hetes kismama vagyok.
18 hónap van a lányaim között. A nagy áprilisban lesz 4, a kicsi októberben volt 2. A legkisebb pedig márciusra várjuk :) Nem mondom, hogy nem volt (és lesz) az elején nehéz, de nem sokkal nehezebb, mint ismerõs családoknál, ahol nagyobb a korkülönbség.
Vasárnap volt egy mûsor a TV2-n Czeizel doktor Úrral és épp errõl volt szó benne. Sajnos az az adás még nincs fent, de azt mondta, hogy egészséges, élve születés utáni terhességnél 15 hó az ideális. De ugye ez csak stat. Szerintem fel fog kerülni az az adás is, nézegesd majd: http://tv2.hu/9honap
Második vagyok. Én sajnos csak 3 hónapig tudtam- tápszerkiegészítéssel szoptatni (hiába fejtem éjjel-nappal). Remélem most sikeresebb leszek! Van, akinek nem zavar be a terhesség és simán tandemben szoptat szülés után is, van, akinek idõvel elapad a terhesség folyamán a teje vagy a megváltozott íze miatt elválasztja magát a nagy, és van, akinek el kell választani a nagyobbat, mert a szoptatáskor termelõdõ oxitocintól görcsei leszek és fennáll a vetélés esélye (fõleg ha még napi többször szoptat). Ez teljesen egyéni.
nálunk 18 hónap van a 2 kisfiunk között. nem bántuk meg a kis korkülönbséget. nagyon jó mostmár így. a nagyobbik májusban lesz 4 éves, a kicsi tavaly októberben volt 2 éves, most 27 hónapos.
Szerintem, ha az elsõ sima szülés volt, akkor fél év múlva lehet próbálkozni a tesóval, de az a jobb, ha egy év eltelik a következõ teherbe esésig. Nálunk a kettõ közé sikerült. 15 és fél hós a kisfiunk és 23 hetes kismama vagyok a kislányunkkal. Császár után mindenképp megvártuk volna mi is legalább az 1 évet a következõ próbálkozással.
A kérdező hozzászólása: Az én picim még csak 3 hónapos:) Én úgy másfél-2 évre gondoltam, hogy ne legyen olyan nagy a korkülönbség! Elõbb nem szeretnék, mert szeretném a picit egy jó darabig szoptatni. A teherbeesés amúgy van valamilyen hatással a tejtermelésre?Mármint elapadhatok? Vagy a baba nem fogadja el esetleg?
Attól függ, milyen módon szülted az elsõ gyermeket, mert, ha császárral, akkor természetesen nem árt kivárni a javasolt három évet. Egyébként szerintem az a jobb, ha minél kevesebb van a gyerekek között. Persze a szülõknek ez a nehezebb verzió, de én pl. négy évvel vagyok fiatalabb a testvéremtõl, és borzasztó volt a kapcsolatunk: pont annyi a négy év, hogy egyáltalán ne találjunk közös érdeklõdési pontot....És ez nem is változott egészen addig, amíg mindketten családot nem alapítottunk. De persze ez sem törvényszerû, a nevelésen, és a gyerek alaptermészetén is sok múlik, nálunk "kedvezõtlenek voltak a csillagok" :D


Mire számítsunk, mennyi ideig tart egy mesterségesen indított szülés? Ki hány órát töltött a szülőszobán?

Legjobb válasz: SziÓ! Én 11 nappal hordtam túl a kisfiam, tulajdonképpen mindennel próbálkoztak, tabletta, zselé, még oxitocin terhelésen is voltam. Nem is reagáltam, ám ettõl függetlenül oxitocinnal akarták indítani. Reggel 6 órától este 6-ig voltam bent,és mégis sajna császár lett a vége.De ha megindultak volna a fájásaim, akkor is tarthatott volna ennyi ideig. Hogy mennyi idõt töltesz szülõszobán attól is függ, hogy reagálsz az oxitocinra.(Úgy tudom az erõs fájásokat indít rögtön) Kórházi szobatársam 3 óra alatt letudta az egészet,pedig elsõ szülés volt,a mellettünk lévõ szobában egy lány pedig majdnem 16 órát szenvedett. Ha nincs semmilyen komplikáció (hidd el az a jó!!) akkor sokáig hagyják elnyúlni az egészet, különösen egy baba-mama barát kórházban.

SziÓ! Én 11 nappal hordtam túl a kisfiam, tulajdonképpen mindennel próbálkoztak, tabletta, zselé, még oxitocin terhelésen is voltam. Nem is reagáltam, ám ettõl függetlenül oxitocinnal akarták indítani. Reggel 6 órától este 6-ig voltam bent, és mégis sajna császár lett a vége.De ha megindultak volna a fájásaim, akkor is tarthatott volna ennyi ideig. Hogy mennyi idõt töltesz szülõszobán attól is függ, hogy reagálsz az oxitocinra.(Úgy tudom az erõs fájásokat indít rögtön) Kórházi szobatársam 3 óra alatt letudta az egészet, pedig elsõ szülés volt, a mellettünk lévõ szobában egy lány pedig majdnem 16 órát szenvedett. Ha nincs semmilyen komplikáció (hidd el az a jó!!) akkor sokáig hagyják elnyúlni az egészet, különösen egy baba-mama barát kórházban.
2 ujjnyi méhszáj, reggel 6-kor oxitocin, 7-kor burokrepesztés, 8.53-kor megszületett az én nagyfiam 4100 grammal.
Szia! Én 38 hetes voltam amikor megindították veseproblémák miatt! Elsõ nap oxitocin, de sajna csak kis fájásaim lettek amik késõbb el is múltak, második nap reggel méhnyak lágyító zselét tettek fel estére egy nagyon picit tágultam!mind a két nap szülõszobán voltam, de aludni leengedtek rendes szobába.harmadik nap reggel 6- kor mentem fel a szülõszobára oxitocint kaptam 9-kor burkot repesztettek na onnantól voltak nagy fájások majd 11-re megszületett a babám!
3 nap! 4. nap kértem a császárt, már nem bírtam
Nekem mindkét szülésemet indították, és mindkét esetben 5 óra hossza volt az egész, burokrepesztéssel kezdték, majd rá olyan 2 óra múlva kötötték be az oxitocint, és utána már ment minden.
hurrááááá, gratulálokkkk!!!!!! Nagyon sok boldogságot és a legjobbakat nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek! Tegnap megvolt a nagy nap! :) 9-kor oxitocin (15 millirõl indulva 20 percenként duplázva 120-ig), 11-kor burokrepesztés, fél 2-kor fájdalomcsillapító, amitõl úgy elkábultam, hogy aludtam és még beszéltem is álmomban. A fájásokon nem gyengített, de valahogy az agyam arra is gyenge volt reagálni. 16-kor hirtelen mindenki begyorsult: eltûnt a méhszáj, még fél óra és kint a baba! Pontosan 16:30-kor megszületett a mi gyönyörû kisfiunk 4250g-mal és 56 centivel. :) A köldökzsinór kétszer volt a nyakán, de hála Istennek nem lett baj belõle, és császározni sem kellett. Minden jót nektek! Egy nagyon boldog anyuka. :)
2, 5 ujj, infúzió és 2 óra!
A kiírt napon indítottak.Fél 12-kor burkot repesztett a dokim, 30 perc múlva 2 perces fájásaim voltak, majd eösödtek a fájások.14.27 perckor kint volt a fiam.13 órára kb kint lett volna a kicsikém csak a doki megtiltotta, hogy a tolófájásoknál nyomjak mert nem tágultam eléggé.Így lett 14.27 perc fájdalomcsillapító nélkül elsö szülés.Szóval mázlim volt.Most várom a másodikat és remélem megint könnyü lessz.Könnyü szülést és egézséges babát kívánok neked.
..ja és 1. szülés volt.
Szia! Oxitocinnal szültem, mert nem nyíltam, viszont 24 órán át voltak kicsike fájásaim("aludtam" velük még). 3 óra alatt szültem az infúzió bekötésétõl számítva.Gyorsan ment.
Nekem beindult eloszor a tagulas magatol, de fajasok nelkul. szuk 3 ujjnyira tagultam igy, a doki nem mert tovabb varni, ezert inditotta. fel hetkor volt burokrepesztes, fel oraval kesobb indultak a fajasok, nyolckor kotottek oxytocint es 8.40kor mar kint volt a baba.
Szia! 1 hét túlhordás után indították. 9kor tették fel a tablettát, visszamentem a szobába. Délben kezdõdtek a fájások. Percenként jöttek, de csak 10 mpercig tartottak. Fél 2kor mentem vissza a szülõszobára NSTre. 2kor beöntést kaptam. A fájások ettõl fogva 3 percenként jöttek és 20 mpercig tartottak. Zuhanyoztam, fél 4kor visszamentem a szülõszobára, ahol burkot repesztettek. Nem kelhettem fel, mert nagyon fent volt még a baba, nem illeszkedett be. Burokrepi után már a tolók jöttek, de nem nyomhattam, mert még nem tûnt el a méhszáj. Kegyetlen volt az a 20 perc! 4kor már nyomhattam és 15 perc múlva megszületett a "kis"fiam.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a tippet! Fájdalomcsillapítást szeretnék kérni (gyógyszerest), de mondta a szülésznõ, hogy annak vannak valamilyen feltételei, attól függ, hogy mi hogy halad. Köszönöm a bíztatást, Nektek is jó egészséget és sok örömöt kívánok! :)
12.00 -as vagyok, azt elfelejtettem irni, hogy ha megengedik és van rá lehetõség, akkor üljén a labdán, nagyon sokat segitett nekem is.Sokkal könnyebb elviselni a fájásokat.Gondolom azt tudod, hogy az inditás az egybõl a rendes erõs fájásokat hozza.Fogsz fájdalomcsillapitást kérni?Én a nélkül szültem, nem mondom, hogy nem fájt, de ki lehetett birni.Könnyû szülést neked és egy egészséges gyönyörû babát kivánok neked!egy 3 hónapos kisfiú anyuja
A kérdező hozzászólása: 12:00-es! Ez nagyon jól esett, köszönöm szépen! :) Most két ujjnyi a méhszájam, és holnap reggel hétre megyünk, hogy indítsák a szülést. Azóta megkérdetem a szülésznõt, azt mondta, hogy holnap baba lesz, nem fogják tovább húzni. Viszont azt is mondta, hogy arra számítsak, hogy délután-este felé lesz meg. Hátha én is szerencsés leszek és hamar meglesz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Jól betojtam... Akinek olyan borzasztóan hosszú lett, milyen kondíciókkal indult neki? Mennyire volt nyitva a méhszáj pl.?
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen! :)

Pontosan mennyibe kerül egy abortusz és mivel jár? Mennyi idő amíg elvégzik? Kb mennyi időt kell az abortusz után a kórházban tölteni?

Lehet, hogy ezért a kérdésért sokan lehurrognak. Eléggé valószín?,hogy teherbe estem és nem tudunk

Legjobb válasz: nos a doki vagyok.Pécs nagyon jó hely megbízható orvosokkal.Abban a kórházban ahol én vagyok 28 ezer ft.És egy napig kell bent maradni,ha minden simán megy.Szerintem ha a családodtól megkapod a 100 százalékos támogatást nem lesz semi baj!Kitartás:Doki Aki pedig hányni szeretne ilyen emberektõl remélem nem kerül soha ilyen szomorú és drámai helyzetbe

nos a doki vagyok.Pécs nagyon jó hely megbízható orvosokkal.Abban a kórházban ahol én vagyok 28 ezer ft.És egy napig kell bent maradni, ha minden simán megy.Szerintem ha a családodtól megkapod a 100 százalékos támogatást nem lesz semi baj!Kitartás:Doki Aki pedig hányni szeretne ilyen emberektõl remélem nem kerül soha ilyen szomorú és drámai helyzetbe
Na azért annyira nem kell beijedni.Én nap mint nap csinálok ilyet(SAJNOS)De inkább ez mint világrahozd és iszonyatos élete legyen.Szedd össze minden erõdet és szükséged lesz hogy a párod is melléd álljon.CSak nyugi.Aztán utána valami biztos védekezés!
sszia! sajnálom, h ezt a lépést kell választanod, remélem hamar sikerül majd feldolgoznod és fizikailag is helyre jönnöd. Mikor a kórházban voltam , volt egy csaj, akinek abortusza volt, iszonyatosan bántak vele az ápolónõk, emberszámba se vették...erre is készülj fel! Csajnak feltettek egy pálcikát, ami tágitotta a méhszáját, görcsölt tõle rendesen, kb 5-6 órát volt bent és utána tolták a mütöbe. Mütõ elõtt ki küldték wc-re, de senki nem segitett neki, szegényem össze is esett kifele menet, meg hányt is. Nagyon sajnáltam, de a nõvérek csesztek neki segiteni, helyette velünk, a többi beteggel orditottak, h miért nem mentünk vele..nos a szobába hárman voltunk, mindhármunkat a csaj elõtt mütöttek...szal tényleg készülj fel rá! szoritok érted
elsõ válaszoló, ezt hol találtad? légyszi a linket másold be, ismimnek akarom elküldeni, köszi
jaaaj te jó isten....ez már rég nem így van.Mindenkit be akarnak ijeszteni...ma már nagyon kicsi az esélye a meddõségnek mivel úgy szívják a dolgokat.Belehalni szinte biztos nem fogsz.A nagyobb bak a lelki dolgokkal van.NEm tudom mennyire vagy erõs idegzetû de ha nem keressetek egy pszichológust vagy kérd az orvosod hogy küldjön el.Arról nem beszélve, hogy néhány kórházban, hogy bánnak az abortuszosokkal.A beavatkozást követõen 1 napot kell bent lenned, ha nem lép fel komplikáció.
Hánynom kell az ilyen emberektõl!!!
A kérdező hozzászólása: Nem:S
Nem tudom a körülményeidet. Kétszer voltam huszonévesen hasonló helyzetben. Léptem és nagyon megbántam : ( 17 év után most várok kisbabát...sok szép év tûnt el gyerek nélkül. Sok ismerõsöm van, aki vállalta és boldog életet él és 28-30 évesen ugyanúgy fiatal, csak van egy gyermeke. Most már tudom, hogy nem véletlenek ezek a helyzetek. Bölcs döntést és sok erõt kívánok.
A tini ambulanciát nem értettem én sem amikor mondta a doki, de félbe is szakítottam, mert tudadtam vele, hogy én megtartom a picit! Csak én úgy mentem be, hogy "pozitív lett a tesztem, és hogyan tovább" De én az uh-ra gondoltam meg a védõnõkre, amugy 5 hetes terhes voltam! Az ultrahangot megcsinálják neked is, egy jó tanács: ne nézd a monitort! Szerintem...legalábbis nekem nem tenne jót látni azt a pici fekete foltot, 3 hét mulva szülök, de még mindig emlékszem élesen a legelsõ uh-ra!! Hány hetes vagy? Nem tudod?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, nagyon sok "erõt" adtatok, adtak nekem.Remélem, hogy minden rendben lesz és mégegyszer köszönöm a kedvességet és a bíztatást.
nem tudom hányadik válaszoló, szerintem látni a kérdezõ írásaiból, h nem éppen jó kedvében választotta ezt a lépést, és szerintem bármi kis lehetõsége is lenne, nem tenné meg! Kérdezõ, unokatesómnak is volt 16 évesen(20.hétben), pedig az már 20 éve volt, és mégis lehetett utána gyermeke, azóta 2 egészséges kisfia van. pedig az akkori technika még elég elavult volt, ne félj tõle, lesz még babád! szoritok neked h minden helyre jöjjön! és a számodra a lehetõ legjobban alakuljon minden!
Én a legelsö válaszolotol kérdezném, ezt ilyeszgetésnek szántad?Nekem volt egy missed abortuszom, tehát nem tehettem rolla.Ezeket nekem is leirtad volna?A kérdezönek:Sajnos ez tényleg egy alázatos dolog, lesz elég bajod de még elég furcsán fognak rádnézni.Ne törödj majd velük, ez a te döntésed.Mütét elött pár órával feltesznek egy tágitót(lamináriát)kellemetlen, de tul lehet élni.A mütét pedig altatásban.Semmit nem fogsz érezni.Én már ébredeztem mikor visszafelé toltak.Kitartást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és a bíztatást!
ha elmúltál miután megvizsgáltak kapsz kb3 nap gondolkodási idõt aztán jelentkezned kell a nõgyógyászaton
Tényleg sajnos, ha ezt kell tenned.20évesen v.tam terhes, nem akartam a babát.Spontán elvetéltem.Érezte a pici, h nem akarom.Most 25éves v.ok van 1 gyönyörû kislányom.Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Ha nem vagyok túl indiszkrét, mennyi idõsen tartotta(d) meg a babát?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Ez a tini ambulancia, hmmm.. Ez mit takar, nem tudja valaki? Egyébként már elmúltam 18, akkor is elküldenek erre az ambulanciára?
Elõtte elküldenek tini ambulanciára, ahol kitöltessz egy rakat papirt, meg egy emberkével kell elbeszélgetned, aki engedéjezi az abortuszt! Tovább nem tudom, csak engem már küldtek volna, csak én megtartottam, de nekem megvan a megfelelõ hátterem otthonom! Ne legyél kiborulva, ha nem lett volna megfelelõ anyagi és egyéb hátterünk, akkor mi sem vállaltuk volna be!! Aki lehurrogott valószínû anyuka, vagy kismama mint én, kicsit furi a sok kismamis kérdés között, de ilyen is van...te sem jó kedvedbõl teszed, sajnos ilyen is van!! Remélem pár év mulva te is a kismamis kérdéseket teszed föl!! Fel a fejjel!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
megvizsgálják a magzatot és téged hogy elég erõs e a szervezeted a mûtétre.Vérvétel meg ilyenek.Ha elmúltál 18 akkor annyi de ha nem akkor gyámhivatal +hasonló
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és a védelmet. Jó érzés, hogy vannak ilyen emberek is, akik megpróbálnak segíteni más embereknek. Köszönöm szépen a választ mégegyszer, azt hiszem rászánom magam. Még egy kérdés: Az abortusz elõtti vizsgálatok(gondolom vannak) mennyi idõt ölelnek fel és mik ezek a vizsgálatok?
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõ! Nekem meg az ilyenektõl akik más emberre ilyet írnak, anélkül, hogy ismernék vagy tudnák a háttérben meghúzódó körülményeket. Inkább írnál valami hasznosat vagy bíztatnád az embert. Én tanácsért írtam ide nem azért, hogy egy másik ember, aki semmit sem tud rólam ilyet írjon nekem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Elég rémisztõ a valóság :'( :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Fiúk véleményére lennék kiváncsi akikkel a barátnõjük szakított, volt aki visszatudta hódítani ha igen hogyan? Miket csináltatok? Mennyi idõbe telt? és utána mennyi ideig tartott? Stb.

Legjobb válasz: Van bennem annyi tartás, hogy ha a lány szakít velem, akkor nem fogok pitizni neki meg körbenyalni. Ha a lány szakított akkor jöjjön õ vissza és nyaljon körbe õ. Kivéve ha az én hibám volt maximálisan csak az enyém.

Van bennem annyi tartás, hogy ha a lány szakít velem, akkor nem fogok pitizni neki meg körbenyalni. Ha a lány szakított akkor jöjjön õ vissza és nyaljon körbe õ. Kivéve ha az én hibám volt maximálisan csak az enyém.
Akkor sem adnék esélyt, ha õ könyörögne.6-szir épp elég volt eljátszani ugyanazzal az egy lánnyal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!
Olvasd el Adam Joyrider - Visszaszerzem az exem címû könyvét. (ha nincs meg el tudom küldeni pdf-ben) Sok mindenre rávilágít és ha ettõl nem jön vissza akkor ennek így kell lennie õt nem neked szánták és legalább nyugodt szívvel léphetsz tovább mert Te mindent megtettél.
Nem kell általánosítani elõzõ. Nem minden nõ gondolja papucsnak a párját csak mert szakitás után felkeresi. Ez nem egyenlõ azzal, hogy térden csúszva könyörög!! Mint mondtam én kifejezetten örültem volna ha keres. De az én exem inkább bulizott és csajozott mintsem egy kicsit is gyászolta volna a kapcsolatunkat. Ezek után bottal se... De ha láttam volna utána, hogy fáj neki és bánkódik próbálja jóvá tenni és szeretné folytatni mert vagyok ennyire fontos és nem mást akar akkor visszavettem volna. Persze nagyban függ attól mi volt a szakitás oka és milyen érzések vannak a másik felé. Másoknak viszont az a vonzó, az késztetheti õket elgondolkodásra ha a pasi szakitás után lesz*rja és nem foglalkozik vele tehát ez is lehet egy jó taktika. Mert mindig érdekesebb ami kicsit elérhetetlen mint amit tálcán kínálnak. Újitsd meg magad kezdj bele új dolgokba lépj elõre valamit lássa a csaj, hogy nem hagytad el magad vidám életrevaló vonzó pasi vagy! Egy picsogó depressziós idegroncs tényleg senkinek nem vonzó. Barátként ráirsz beszélgettek kerüld az erõteljes érzelmi megnyilvánulásokat és véletlenül se könyörögj inkább legyél olyan amilyennek a randitokkor megszeretett. Szóval megvan ennek a maga módszertana csak okosan és intelligensen kell csinálni.
Erre akkor van esélyed ha van közös pont az életetekben. Lakóhely, suli, munkahely, baráti társaság, stb.. tehát van lehetõségeket találkozni idõnként mert fizikailag egymás közelében vagytok. Ha távkapcsolat volt mindez nincs meg és szakitás után nem futtok össze spontán sehol akkor nem látom sok esélyét, hogy vissza tudnád hódítani. És értelme sem lenne. Olyanoknak sikerült akik barátok maradtak, összejárogattak szakítás után, buliba összekeveredtek stb... Én is barátként közelednék aztán úgyis látod a hozzáállásából reakcióiból, hogy õ is szeretne-e visszakapni csak esetleg a büszkesége nem engedte vagy már rég túl van rajtad. Megmondhatod neki, hogy még mindig szereted. Beszéljétek meg. Én ugyan lány vagyok és sosem voltam ilyen helyzetben mert egyik pasim sem akart visszajönni miután kidobtam de én mindenképpen így inditanék barátilag és ha látnám, hogy van esélyem akkor hozakodnék elõ azzal, hogy próbáljuk meg újra. Én úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban a büszkeség és a párom közt kell választani akit szerettem akkor nehogymár a büszkeségem legyen a fontosabb. Ha szeretnéd próbáld meg és ne törõdj senkivel és semmivel! Ha nem teszed meg mardosni fog az érzés, hogy megtehetted volna de nem merted.. ez nem jó. A próbálkozással nem vesztesz semmit. Én személy szerint nagyon örültem volna ha az exem megkeres mert nem gondoltam át a szakitást, hirtelen felindulás volt amit utólag megbántam. De mivel nem keresett többé(sõt ahogy hallottam rögtön volt is neki más) úgy gondoltam akkor jobb ez így. Néha megéri újrakezdeni máskor nem. Ha nem próbáljátok meg sosem derül ki. Azzal nem vesztesz ha ráirsz, fõleg barátként érdeklõdve. Abban még nincs semmi megalázó, hisz miért ne érdekelhetne a sora nem kötelezõ mindenkinek szitkozódva haragban elválni. Lehet szépen kultúráltan is és akkor nem furcsa ráírni és a hogyléte felõl érdeklõdni. Aztán ha ügyes vagy a beszélgetésbõl kiderülhet hogyan áll a témához, mit érez van-e esélyed. Ettõl tenném függõvé a továbbiakat.
Feltettél egy kérdést, amire segítséget vársz... én nem hiszem, hogy az lenne a helyes, hogy miután kidobott valaki tanácsot adjon bárki is, hogyan alázd meg magad. - aki értelmes az inkább megpróbál lebeszélni róla. Én nem akarlak lebeszélni, de akkor is az lenne a normális, hogy megtanuld szeretni magad. - lehet a szánalmas erõs volt, nem rád értettem de a szituáció akkor is az. Viszont, szerintem senkit nem fogsz úgy visszaszerezni, ha megmutatod mekkora papucs vagy és milyen jól tudsz pitizni, miután beléd rúgtak kettõt. Általánosságban mindenkit az vonz, ha valaki kiegyensúlyozott és boldog, és azt látja, hogy önmagára talált egy pofon után is.
A kérdező hozzászólása: szánalmas nem szánalmas ez van.. tudom magamról h vannak önérkékelési problémaim..nem értem miért kell ennyire eltérni a kérdéstõl.. NEM arra vagyok kiváncsi h ki nem NEM akarta vissza szerezni a barátnõjét hanem arrra aki IGEN és azt hogyan!
ez szánalma ugye tudod... nem gondolkodtál még el rajta, hogy önértékelési problémáid vannak? Szerintem jobban kéne szeretni önmagad, ha eddig nem tanultad meg a helyes önértékelést akkor tölts egy kicsi büszkeséget, önbizalmat a lelkedbe, mert nagyon csúnyán ki fognak használni és ezt te se szeretnéd szerintem, ez nem tartozik a boldogsághoz.
Ha velem valaki egyszer szakít, nem alázkodok meg és nem adom meg neki azt az örömöt, hogy visszakönyörgöm neki magamat, annak ellenére, hogy még esetleg én szeretem az adott lányt.
5 évig voltunk együtt a barátnõmmel. Sajnos szakított velem, nagyon hirtelen, de rájöttem hogy a nõk tárolják ezt magukban, hogy teljesen biztosak legyenek benne. A kapcsolatunk alatt csak egyszer mondta ki, amikor biztos volt benne. Én szinte könyörögtem, hogy ne tegye mert szeretem. Ez nem hatotta meg. És az a legrosszabb hogy fõleg az én hibámból történt. Nem azt mondom hogy nem volt hûséges, de szerettem flörtölni, nem foglalkoztam vele eleget és végül gyengült az érzelem benne. A lényeg...szakított, 3 nap múlva már mással járt. Én eztán nagyon mélypontra kerültem, letiltottam facerõl meg minden. Harag is volt bennem természetesen. 3 hónapig nem is hallottam róla, aztán megtudtam hogy szakított a pasijával. Mivel még ugyanannyira szerettem, megkerestem. De sajnos elõjöttek a régi sérelmek. Én egybõl kapcsolatot akartam, de õ nem. Sokat veszekedtünk, volt hogy hetekig nem beszéltünk. Ennek már lassan fél éve. Most óvatosan közelítek hozzá, türelmes vagyok. Nem éreztetem hogy kapcsolatot akarok, csak elvagyunk, sok idõt töltünk együtt. Mindketten biztosak vagyunk benne hogy mi egymásnak vagyunk teremtve, így megvan a közös hang. Azt mondom idõ kell a bizalmat újra felépíteni, de én már jó úton járok. Sok sikert

Mennyi idő és pénz a meddőségi vizsgálat, ha a nő és a férfi is el akarja végeztetni? Ki mit tanácsol mennyi idő után érdemes elvégeztetni?

Az érdekelne, hogy kb. mennyi időt kellene rászánni, mert talán jobb, ha az ember nem sieti el a vizsgálatokat és gondolatilag nem keveri bele magát (pl. átlag 1 hónap, vagy inkább fél éve) Bocsánat, de fogalmam sincs... illetve az is érdekelne hogy nagyságrendileg mibe kerül?

Legjobb válasz: andrológus egy vizsgálatra megállapítja mi a helyzet kb hétezer Ft. A lányoknál nehezebb a sztori több vizsgálat szükséges.Kb egy év sikertelen próbálkozás után érdemes dokilátogatás.

andrológus egy vizsgálatra megállapítja mi a helyzet kb hétezer Ft. A lányoknál nehezebb a sztori több vizsgálat szükséges.Kb egy év sikertelen próbálkozás után érdemes dokilátogatás.

1332429878.668 lévő idő linux log file-ban átkonvertálva a mi időzónánkra mennyi idő?

Unix Times Converter-rel már néztem-> 1332429878 translates to Thursday, March 22nd 2012, 16:24:38 (GMT +1) Helyesen konvertálta át magyar időre a program a linux log file-ban szereplő időt?

Legjobb válasz: Mi logol ilyen ostobán? Squid?

Mi logol ilyen ostobán? Squid?
A kérdező hozzászólása: Igen
Gugli elsõ találat: http://www.comfsm.fm/computing/squid/FAQ-6.html time A Unix timestamp as UTC seconds with a millisecond resolution. You can convert Unix timestamps into something more human readable using this short perl script: #! /usr/bin/perl -p s/^\d+\.\d+/localtime $&/e; Magyarul: echo 1332429878.668 | perl -pe "s/^\d+\.\d+/localtime $&/e"
A kérdező hozzászólása: Bocsi elírtam! Mennyi ideig maradjak otthon? :)
3 NAP SZIGORÚ PIHI!MIÉRT?DOLGOZOL?2 HÉTIG UTÁNNA NO SEX
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Sajnos a kombi tesztem nem lett jó. Az AFP és a gen.uh az jó, bár "láttak" valami gyanúsat, nehogy már ne menjek ha egyszer megvan az idõpont (és 35 vagyok). Idáig kétségek között vergõdtem, mit tegyek. A családban két tábor alakult ki, de mindenképp a felelõsség az enyém, így a szívemre is ráhúzodott az ideg. Össze-vissza ver egy hete.
ha bármi gyanusat láttak jobb ha elmész.ne aztán fogd a fejed, nem?hányadik babó ez neked?
Szerintem nyugodtan mehetsz, én 3 hete voltam ugyanott a SOTE-n. Csak a korom miatt mentem (37) és saját elhatározásból. Maga beavatkozás kb 2 perc, de ha tudsz szerintem maradj benn egy éjszakára megfigyelésre, én legalábbis így tettem. Utána otthon pár napig pihiztem, de nem az a a szigorúan ágybanfekvés. 2 hét no sex-et mondott még a doki. A vizsgálat után másfél héttel már mentem dolgozni. nembántem meg, hogy megcsináltattam, , pont egy hét múlva kell mennem az eredményért és akkor csinálnak egy UH-t.
A kérdező hozzászólása: Második baba, az elsõ gyerek makk egészséges, szerencsére. És a családban sem születtek még betegek. Bár nagyon félek az esetleges vetéléstõl, nem merném megkockáztatni, hogy ne menjek el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!