Találatok a következő kifejezésre: Mi a mennyi idős (388 db)

Szoktatok a gyermekeiteknek boltban kapható édességet, rágcsálni valót otthon elkészíteni? Miket szoktatok? Mennyi idős a gyermeketek/vagy idősek a gyerekek?

Én eddig túrórudit,csipszet és pillecukrot csináltam. 5,3 éves,illetve lassan 10 hónapos lányaim vannak.

Legjobb válasz: Minek nyomatod beléjük az ilyen szarokat???? Egyenek dinnyét,meg sárgabarackot,fõzz kukoricát és hasonlók.

Minek nyomatod beléjük az ilyen szarokat???? Egyenek dinnyét, meg sárgabarackot, fõzz kukoricát és hasonlók.
Én nem vagyok ennyire ügyes.:) Vagy csak nyugi kellene a konyhámba, hogy kipróbálhassam. Piskótát, muffint, sajtos pogácsát, leveles tésztából csigákat szoktam sütni, de ilyen tipikus rágcsálnivalókat még nem készítettem.
Nagyon jó ötleteket adtál, látod a túrórudira eddig nem is gondoltam, hogy itthon csináljam, de ki fogom próbálni, a pillecukrot azt csináltam, nagy sikere volt:) ezenkívül a túrókrémet szoktam itthon elkészíteni és joghurtot, gyümi darabokkal.
Drága kérdezõ. Elsõ vagyok. Ne olcsó édességet csinálj nekik, amik totál haszontalanak, hanem minimum használj már xilitet legalább a tíz hós gyereked kedvéért.Na, gyors lehet lepontozni.

Milyen játékai vannak a gyerköcnek amivel NEM szeret játszani és mivel szeret, mennyi idős?

Legjobb válasz: Az én fiam még csak 5 hónapos. Olyan játéka, amit nagyon nem szeret, egyelõre nincs. Mindent kedvel, ami csörög és színes. Viszont kedvence (most ki fogtok röhögni) egy csokis zacskó. Rizskorongok voltak benne. Azt egyszerûen imádja morzsolni. És elõszeretettel pofozza az üres ásványvizes flakonokat :)

Az én fiam még csak 5 hónapos. Olyan játéka, amit nagyon nem szeret, egyelõre nincs. Mindent kedvel, ami csörög és színes. Viszont kedvence (most ki fogtok röhögni) egy csokis zacskó. Rizskorongok voltak benne. Azt egyszerûen imádja morzsolni. És elõszeretettel pofozza az üres ásványvizes flakonokat :)
3 éves a lányom.Nagyon szeret kifestõzni, babázni, most nagyon rákapott a pónizásra és épít nekik házat hogy meg ne ázzanak ha esik az esõ. :) Van egy papagája ami vissza mondja azt amit õ mond neki.Annak szokott magyarázni. Építõzni is szeret.A hinta a mindene. Amivel nem szeret játszani az a Táncoló éneklõ Dóra baba, a barbie, zongora, babakocsi stb.
5 Éves lányaim vannak, és utálnak babázni. Azon kívül minden jöhet: plüss (az örök favorit), autó, kirakó, színezõ, mesekönyv, dinoszaurusz stb.
19 hónapos a kisfiam, és mindenféle játéka van, de nem igazán játszik velük. Sokkal jobban érdekli minden, amit a szekrényekben talál, de egy üres flakonnal is eljátszik. Ha ezt elõre tudom, nem is veszünk neki annyi játékot! :) ))
4, 5 eves: nem szeret sajnos rajzolni, szinezni, festeni. Ezek max heti egy alkalom . Szeret vonatokkal játszani, társas a favorit , de csak a dobokockas, mesenezes, make n brake epitos jatek, lego (kicsi) autot vagy repulot epitunk, azzal jatszik, pluss alatait szeretgeti, eteti, altatja, bicikli, hinta, vizicsuszdazas a strandon, vizbeugralas, maszokazas, focizas az ultraplusz:)
Lemaradt, hogy fiu:)
4 éves lány. A plüssök egyáltalán nem érdeklik, az egyetlen alvós plüsst is lecserélte most hercegnõruhás babára, a hercegnõs bármi a sláger. Nagyon szeretni a könyveket, kirakókat, építõjátékból a lego-duplo, és a geo mag mágneses kirakót.

Ti mikor és milyen testhelyzetben szoptatjátok a mennyi idős babátokat? Az éjszakákat is beleértve.

Legjobb válasz: 10 hónapja fekve, más póz nem kényelmes vagy csak béna vagyok ;)

10 hónapja fekve, más póz nem kényelmes vagy csak béna vagyok ;)
2hónapos kora óta ülve. Azelõtt leginkább fekve, de nagyon megfájdult a hátam. 4hónapos
Utolsónak: nem a mellmérettõl függ, hogy tusz-e szoptatni. Nekem pl. hatalmas melleim vannak, mégse volt elég tejem, most meg már egyáltalán nincs, hiába tettem meg érte bármit. Az elsõ babámat két hónapig, a másodikat már csak hat hétig sikerült szoptatni... Egyébként amíg volt tejem, addig csak fekve szoptattam, imádtam így összebújni a manókáimmal.
mindig ülve, bölcsõtartásban. a legelején, amikor még fájt a gátsebem, és rossz volt ülni, fekve, de a kicsi cicimet nem volt könnyû a szájába tenni :) 10 hós kislány anyukája (csak hogy icipici cicivel is mûxik a szopi :) )
A kórházban még fekve de nekem kényelmetlen volt és csak az egyik mellemet fogadta el. A másikból nem szopizott. Amióta hazajöttünk csak ülve szopiztatom éjjel nappal. A hátam eleinte fájt, de relax szék beszerzése után, már most kényelmes a szoptatás. 9 hetesek vagyunk.
Esténként kis párnára teszem és fekve, nappal ülve vagyok és úgy. 7 hónapos. :)
Én 5 napos korától ülve szoptatom, úgy hogy Õ is ül, vagyis függõleges helyzetben van!Éjjel pedig én egy kicsit hátrébb dõlök, Õ pedig olyan mintha hasalna a mellkasomon! Erõs a tejleadóreflexem, csak így tud enni...Van egy 2, 5 évesem (aki szintén szopik) Vele mindig elõfejtem...De most nincs ennyi idõm és ez a póz bevált! Ma 3 hetes a kicsi
Nappal ülve szoptattam úgy 7-8 hós koráig (utána már nehéz volt a feneke). Éjjel fekve az elsõ perctõl kezdve. 25 hónapig szopott.
Mindig ülve, bölcsõtartásban, három és fél hónapos.
Nappal ülve, kezdetben törökülésben, késõbb fotelban. Kispárnával. De volt egy idõszak, amikor nappal is inkább fekve, hogy ne ébredjen vissza az elalvásból. Éjszaka pedig fekve, együtt aludtunk.
Éjszaka mindig fekve szoptattam. Sokszor el is aludtam, és akkor aludtunk együtt reggelig. Bár fájt a hátam emiatt, az igaz. Fõleg a 2. babával, az elsõvel meg sem kottyant a dolog.
Off: 10. válaszoló vagyok. Másnak is írt valami Dr. Kozma József? Olyan primitív bunkó hozzászólása volt, hogy este 9 és reggel 6 között aludni kell, nem szoptatni... Hogy lehet valaki ekkora tapló???? Felhasználót nem lehet kitiltani innen? Amúgy ha még olvassa a tuskója, 10 hónaposan már aludni szoktam én is és a lányom is este 9 és reggel 6 között.... Annyira felháborított, bocs, hogy ide írtam!


Mivel és mennyi idősen kezdtétek a hozzátáplálást?

Kislányom nemsokára 4 hónapos lesz. Csak anyatejet kap és nem is igazán szándékozok neki mást adni egészen 6hónapos koráig. Gondoltam azért előre érdeklődök ki mivel és hogyan, mikor kezdte ja és miért? Eddig ügyesen megoldottam mindenféle problémát a babámmal, de valahogy a hozzátáplálással egy picit bizonytalan vagyok. Remélem sokan válaszoltok! Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Mi 6 hónaposan kezdtük almalével, aztán almapürét kapott. Mindig csak egy-két kanállal. És két étel bevezetése között legalább 3 napot vártam. Van egy jó babaszakácsköny, én innen töltöttem le: babybooz.com , sok hasznos infót találtam benne a hozzátáplálással kapcsolatban. Remélem tudtam segíteni.

Szia! Mi 6 hónaposan kezdtük almalével, aztán almapürét kapott. Mindig csak egy-két kanállal. És két étel bevezetése között legalább 3 napot vártam. Van egy jó babaszakácsköny, én innen töltöttem le: babybooz.com , sok hasznos infót találtam benne a hozzátáplálással kapcsolatban. Remélem tudtam segíteni.
A védõnõk azt mondta, hogy kezdjük el a kóstoltatást kb. 4 hónaposan azért, hogy mire 6 hónapos lesz, és hozzá kellene táplálni, már legyünk túl a kóstoltatáson. Így van idõ bõven az új ízek lassú, fokozatos bevezetésére. 4 és fél hónaposan kezdtük alma levével.
3 hónaposan meggy, õszibarack adásával kezdtem. Addig csak anyatejes volt, most 10 hónapos és még mindig anyatejes :-)
Alma, õszibarack volt az elsõ 4 hónaposan. Védõnõ javaslatára. Kevés volt a tejem, nem volt széklete, nem nagyon hízott... Nemrég múlt 6 hós, szopizik és eszik gyümit, fõzelékeket már. 4-6 hónap között amit adtam neki: alma, õszi, sárgarépa, fehérrépa, sütõtök, krumpli, cékla, bébiételbõl sárgabarackos és szõlõs, rizs + gabonapép, tejpép. 6 hónaptól eddig adtam neki: banán, körte, husi. Most akarok a napokban spenótot és brokkolit adni neki.
7 hónaposan almával. 6, 5 hónapos korában próbáltam elõször, de nem fogadta el, én meg nem erõltettem.

Anyukák! Mikor feküdtök le este, mikor keltek? Mennyi idős a babátok?

Legjobb válasz: 21.30-22között fekszünk, reggel 6kor kelünk,lányunk rá fél órára, Õ 10hónapos múlt a héten.

21.30-22között fekszünk, reggel 6kor kelünk, lányunk rá fél órára, Õ 10hónapos múlt a héten.
10 hónapos és 8-kor fekszik és 7 körül ébred.
Kisfiam 4 hónapos és 10-11 között alszik el általában. Mi rá 1 órára. Éjjel cumiért kel idõnként kb. 4 órától. Reggel pedig 7-9 óra között kel. Nappal változó, van hogy csak 40 perceket alszik, van hogy 2-5 órát is egyben.
Szia! Kisfiam 13, 5 hónapos pár hete este 8-kor leteszem aludni, de annyira hozzászoktam a nemalváshoz, hogy nem tudok elaludni fél 11-11-ig:) Reggel általában fél 7-7 körül kelünk.
Lányom 15 hónapos 19.30 kor és reggel 8 ig alszik, én változó 11 körül , amikor elalszik a bébi akkor nyugi van , van idõ magamra és apára!
22-23 körül fekszek le aludni, reggel 7-kor kelek. Lányom 15 hónapos, õ 20-21 körül alszik el, éjszaka óránként fentvan, reggel 7-kor kel õ is.
az enyém 9 hónapos. este 7kor rakom le aludni, mi 11 körül alszunk el. reggel én 8 körül ébredek, a babám meg 9-10 között. apa reggel 7kor megy dolgozni.
4 hónapos a kisfiam.Õ 8-9 között alszik el, mi az apjával 10-fél 11 között.Akkor kelek, amikor õ, ez változó, 6-8 között.Éjszaka nem eszik.Nappal 2-3 alakalommal alszik fél-1 órát, de van amikor egyszer alszik 2, 5 órát, de ez mostanában ritka.
8-kor alszik 1 évesem, én 9-fél 10 körül, és fél 7-7 között ébred.de mostanába fél 9 kor.hogy miért nem tudom.1*kel hajnalban enni egy keveset.
A lányom 10kor alszik el, én valamivel utána, reggel õ kelt 8 kor, nincs délutáni pihi és 3 éves. felriad esténként, nem könnyû, amúgy is rossz alvó volnék...
Mivel kisfiam 23-kor felébred, így addig le se fekszek. Így kb. negy 11-kor fekszek le, reggel fél 7-kor ébreszt a gyerek. Ez idõ alatt éjjel felkel 2-3 alkalommal. Nem tudom miért csinálja, 1 hónapos korától átaludta az éjszakákat, 20-8-ig aludt. Most nagyjából 2 hónapja felkel éjjelente. 9 hónapos.
negyed 12-t akartam írni. Bocsi
2 hónapos a kisfiúnk, 11 fele elalszik és reggel 6-7 között kell, van, hogy néha 1* éjjel fel kel kelni h ozzá. Napközben alig alszik.
Az én lányom 5 hónapos este fél8-8 körül alszik el, én 10 körül fekszem.Reggel 7 óra felé kelünk.Van mikor egyszer sem ébred fel éjszaka, de van, hogy egyszer-egyszer felébred hajnalban 3-4 körül enni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) Ügyesek vagytok, hogy így tudtok aludni éjjel a babátokkal, nekem nem jön össze, nagyon rosszul csinálok valamit! :( éjjel 1-kor még föl-alá rohangálok és még akkor rakok rendet. délután muszáj aludnom, van, hogy 4ig az ágyban vagyok :S bár még csak 4 hetes, de holnap megpróbálok én is korábban feküdni... remélem lassan helyre áll nálunk is ez

Kinek alszik éjjel nyitott ablaknál a gyermeke, és az miben altatja? (mennyi idős gyermek? )

Legjobb válasz: Bukóra van nyitva az ablaka, ahogy az összes ablak a házban. 3,5 éves kislány. Egy pólóban, és vékony pamut pizsi nadrág van rajta éjjel, hosszú szárú. De bõ szárú, jó lenge, szellõs.

Bukóra van nyitva az ablaka, ahogy az összes ablak a házban. 3, 5 éves kislány. Egy pólóban, és vékony pamut pizsi nadrág van rajta éjjel, hosszú szárú. De bõ szárú, jó lenge, szellõs.
Egy kezeslábas pizsiben, pamut, vékonyabb féle. Alatta nincs semmi, és nem szokott betakarózni. Télen adtam alá még egy bodyt. De most meleg van.
3 éves fiú: hosszú ujjú pizsama, zokni, bár szerintem azt ma már nem kap. 1 éves kislány: vékony rugdalózó. Egy szobában alszanak, bukóra nyitva az ablak.

Ilyen borongós időben hogy töltitek a hétvégét? Mit csináltok? Mennyi idős kicsikkel?

Legjobb válasz: ma sajnos bent kellett lenni, itt egész álló nap esett. behívtam a kutyát (gyakran bent van), vele játszottunk, meséltünk, apa összekötött 3 felfújt lufit, azt dobáltuk, és olvastunk, olvastunk, olvastunk :D Holnap megyünk babanézõbe, utána játszóházba. 17 hónapos.

ma sajnos bent kellett lenni, itt egész álló nap esett. behívtam a kutyát (gyakran bent van), vele játszottunk, meséltünk, apa összekötött 3 felfújt lufit, azt dobáltuk, és olvastunk, olvastunk, olvastunk :D Holnap megyünk babanézõbe, utána játszóházba. 17 hónapos.
Kivittem egy kicsit, babakocsiban persze. Amíg apa takarította le a kocsiról a havat, addig tologattam, nézte a hóesést, karattyolt :) imádja nézni, ahogy esik a hó, a másik kedvence, amikor a konyha ablakba rakom a kis pihenõszékébe és nézi a fenyõfát, hogy hogy fújja a szél. Kb. 20 percet voltunk kint, a nap többi része elég nyûgösen telt. Játszottunk, mondókákat kántáltam neki, cipeltem a popóját, aludtunk egy nagyot délután, most dõlt ki. Nagyjából ennyi volt a nap, itt voltak apukámék, semmi izgi. Nem szeretem az ilyen idõt, mert nem lehet semerre sem menni. Egyébként sokat sétálunk vele és hempergõzünk a játszószõnyegen. 4.5 hónapos.
Babalátogatóban voltunk (1 órát), a nap többi részében kint voltunk az udvaron. Nálunk szinte tavaszi idõ volt (attól függetlenül, hogy tegnap esett vagy 10 cm hó, ami ma el is olvadt), overált se adtam rá ma. Holnap fesztiválozni megyünk, remélem holnap is ilyen kegyes lesz az idõ, és nem fog esni semmi, fõleg esõ nem. 3, 5 éves
Nagyinál voltunk...
2 éves a kislányom. Délutáni alvás után az Ikeában voltunk mert kellett venni pár dolgot de nagyon sok embernek támadt ez az ötlete mert tele volt az áruház. Utána pedig étteremben voltunk, szuperül éreztük magunkat, este pedig apával összeszerelték a polcot amit vettünk :-D Holnap jönnek a nagyszülõk látogatóba.

Anyukák, hogyan öltöztök föl otthon, miben vagytok? Mennyi idős a gyerkőcötök?

Legjobb válasz: 08:25 vagyok Én is kimegyek vele sétálni vagy a játszótérre melegítõben. Úgy gondolom, hogy az is lehet ám igényes.

08:25 vagyok Én is kimegyek vele sétálni vagy a játszótérre melegítõben. Úgy gondolom, hogy az is lehet ám igényes.
Nekem 5 hònapos a fiam és pròbálok itthon minél kènyelmesebben öltözni. Sokat játszom vele így egy farmerben elég kellemetlen lenne... Szòval melegítõ meg pòló meleg zoknival, h ne kelljen papucsot hùznom és kész. Persze így utcára az èletben nem mennék :-)
Számomra a leggings tunikával a legkényelmesebb viselet, így fõleg abban vagyok, néha mackónadrág vagy farmer. De ez csak itthon, ha kimegyünk (akár csak a sarki közértbe vagy a játszótérre), akkor kiöltözök. 2, 4, 6 évesek a gyerekek.
Szintén a melegítõs-pólós-vastag zoknis brancsba tartozom. Erdõ mellett, tanyán lakunk, sokat járunk ki-be, fát cipelek, sáros/trágyás talpú cipõvel belépek a konyhába valamiért, közben építkezünk is, szóval szinte lehetetlen olyan tisztaságot tartani, mint egy városi lakásban. Ha sétálni megyünk, akkor egy meleg pulcsi és egy cipzáros mellény, munkásbakancs, nagy trutyiban gumicsizma. A babakocsi el sem mondom, hogy néz ki, el lehet képzelni, amikor a gyerek a sáros cipõjével belemászik... Ha emberek közé megyünk, akkor felöltözöm rendesen farmerbe, utcai cipõbe. A gyereknek is van félretéve 2-3 váltás foltmentes, "civil" ruhája, ilyen alkalmakra. De ezeket a civil ruhákat hazaérkezéskor azonnal vesszük is le. 1, 5 éves kisfiú anyukája, félidõs kismama.
Papucs, zokni, melegítõ, póló. Amikor 1 héten egyszer hazavárom a párom, igyekszem minél rendesebbet felvenni, frissen hajat mosni, szép fehérnemû a ruha alatt :) Amikor nincs itthon, lesz*rom, csak kényelmes legyen, és ne fázzak. Utcára mindig rendesen felöltözöm, így ki nem mennék a lakásból. 2 éves a legkisebb.
Dettó, mint a 13-as: kinti és benti ruha nálunk is :)
én otthon is farmerban vagyok utálom a melegítõt:) felülre viszont csak pólót veszek melltartó nélkül mert szopizásnál egyszerûbb így:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok!:) Hasonlóan vagyok én is itthon, mindig is volt nekem is itthoni ruhám: melegítõ, póló, melegítõ-fölsõ. Utcára nem ugrok ki csak úgy, mindig nagy elõkészület 7 hónaposom mellett, így akkor már hosszabb útra megyünk: farmer vagy cicanaci + magas szárú csizma, szép dzseki, szóval kulturáltan megyek ki.:) Nagyon csinos lehet otthon a farmer, irigylem, aki elvan benne, én úgy érzem, bevág mindenhol, nem tudom felhúzni a lábam, ha leülök, ilyesmi.:)
13-as vagyok Van egy b-nõm, mikor mentem hozzájuk látogatóba, épp pici babája volt, mindíg úgy fogadott, mintha épp indulni készülne otthonról. De számomra sosem derült ki, hogy mindíg így ki van öltözve, vagy csak azért öltözött fel rendesen, mert látogatót fogadott.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ha barátnõ érkezik, akkor azért nem melegítõben vagyok, bár ilyenkor se csinálok túl nagy parádét, csak mondjuk egy normális farmer és fölsõ.
kitérdelt mackónaci, póló vagy ujjatlan majó. Max. a sarki boltig megyek így el, utcára sosem venném fel, mert úgy nézek ki benne, mint egy csöves. Itthonra viszont letojom, miben vagyok. Én világéletemben úgy voltam tanítva, hogy van a kinti ruha és van a benti ruha. Ha kintrõl bejövök, azonnal átöltözök, hogy ne nyújtsam ki/térdeljem ki a ruháimat. Itthon viszont csúszok-mászok a földön a fiammal, takarítok, fát hordok, 2 hét után dobhatnám ki a jó ruháimat, ha azokban flangálnék itthon. 1 gyerekes, 36 hetes km
melegítõ, póló 17 hónapos a lányom, de utcára farmerben meg kényelmes bakancsban megyek, hogy tudja rohanni utána
Szintén melegítõ és póló. 3 éves és 4 hónapos vegyes párosom van.
melegítõ póló, zokni itthon nem divatbemutatóra készülök két éves múlt a fiam
Melegítõ és vagy trikó vagy egy lenge poló és meleg zokni. Lányom most lesz 5 hónapos.
Szintén, mint az elsõ válaszoló. Itthonra nem szeretem a farmert, mert kényelmetlen. Így itthon vagy melegítõ nadrág, vagy cicanaci hosszabb pólóval. Így kényelmes takarítani, fõzni, és a manóval játszani is. De az utcára sosem mentem még melegítõben. Még sétálni sem. :D
8:10-es vagyok. 9 hónapos a lányom.
Én is a kényelmes ruhákat preferálom. Viszont a kényelem nem egyenlõ a topissággal.
Igényes, normális melegítõnaci, vagy leggings, toppal, pólóval, pamutfelsõkkel. Én ha sétálni viszem a lányomat a kertek alatt akkor ki szoktam melegítõben is menni+ sportkabát+ sportcsizma vagy sportcipõ. Ha a városba megyünk akkor nyilván "normálisan" felöltözök. 10 hós
Melegítõ, póló. Mi az erdõben lakunk, így a sétához nem öltözök ki, soha nem találkozunk senkivel, ráadásul gumicsizmát húzok, ha trutyis az idõ. De ha már a boltba kell bemennem, akkor farmert húzok, és felveszem a melltartót is, pedig szörnyen gyûlölöm.
Farmer gatyó, lazább pulcsi. Én imádom a farmert, nekem nem kényelmetlen itthonra! 4, 5 ; 2, 5 évesek és lassan 3 hónapos -lányok.
Jó, csak nem értettem, mert végülis akkor sem mész el otthonról, tiszta ruha van rajtad, mondjuk megfésülködsz, nem vagy izzadtságszagú, akkor minek átöltözni? Nekem ez soha nem ment, pedig Isten a tanum, utólag nem bánnám, ha ilyesmire is lenne energiám:) Utolsó voltam

Akinek későn indult el a babája az pontosan mikor volt? Mennyi idősen? Lehet valahogyan segíteni a babának, hogy ráérezzen?

Legjobb válasz: 15,5 hónaposan indult el a kisfiam, amikor felállt mindig hívtam, csalogattam magam felé, kitárva a két karom.

15, 5 hónaposan indult el a kisfiam, amikor felállt mindig hívtam, csalogattam magam felé, kitárva a két karom.
15 hónapos volt a kisfiam. Nálunk semmiféle praktika nem vált be, egyszerûen kényelmes volt neki a mászás. Hiába ültönk le egymással szembe és engedtük el a kezét, hogy átsétáljon apától hozzám, eszébe sem jutott. Aztán egy szép szombati délelõtt kisétált az apukája kezei közül. Azóta jár:-)
Unokaöcsém, 2 évesen! Azóta persze már bõven bepótolta a lemaradást:) Szerintem érdekes játékokkal, labdagurítással, járássegítõvel lehet ösztönözni, de olvastam, hogy aki sokat hintázik, hamarabb megtanul menni, jó az egyensúlyérzéknek.
Lányom 18 hósan kezdett el rendesen menni, de nálunk sajnos komoly gondok voltak, ezért volt ekkora késés. Ha aggódsz, nézesd meg a picit egy Dévényes-gyógytornásszal, ha módod van rá. A nagy után én már alapból elvittem a kicsit is egy állapot-felmérésre, és vele is járnunk kell.

Hány fok van a lakásban? Miben van napközben a kicsi? Miben altatjátok? Mennyi idős a baba?

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: 20-21 fok, 14 hónapos. rövid ujjú body, pamut hosszú ujjas póló, pamut nadrág, vastagabb zokni vagy szobacipõ. A délutáni alváskor leveszem a pólót és vékonyan betakarom. Éjjelre levesszük a fûtést, 19 fok körül van. Flanel pizsamában vagy pamut pizsirugiba alszik egy nem túl vastag takaró alatt. Még nem volt komolyabb betegsége, 1x volt náthás egy picit.

20-21 fok, 14 hónapos. rövid ujjú body, pamut hosszú ujjas póló, pamut nadrág, vastagabb zokni vagy szobacipõ. A délutáni alváskor leveszem a pólót és vékonyan betakarom. Éjjelre levesszük a fûtést, 19 fok körül van. Flanel pizsamában vagy pamut pizsirugiba alszik egy nem túl vastag takaró alatt. Még nem volt komolyabb betegsége, 1x volt náthás egy picit.
Szia! 7 hónapos, nappal 21-22 fok van, éjjel 20 fok. Nap közben rövid ujjú body, hosszú ujjú pulcsival, hosszú vastagabb nadrág vagy vékony nadrág harisnyával, szobamamusz van a lábán, alatta zokni. Ugye ha harinyában van nincs zokni :) Éjjel ha vastagabb pizsit adok rá akkor rövid ujjú body és a vastagabb pizsi + középvastag takaró, ha a pizsi lába lábtalan akkor zokni plusszba. Ha vékonyabb a pizsi akkor hosszú ujjú body, a többi ua.
22 fok a maximum. Ha több van, akkor köhög éjjel, mert túl meleg és száraz neki a levegõ. Egy body + pizsama, amiben alszik. Nappal egy body + egy hosszú ujjú felsõ + melegítõalsó + zokni + benti cipõ. Másfél éves.
21fok, 1!hosszújjú poló, 1! nadrág, zokni, szandi.Hosszú ujjú pizsi+nem paplan.24hónap:) Kint veszünk harisnyát a nadrág alá:)
12:44-es vagyok, éjjel 19fokban alszunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!