Találatok a következő kifejezésre: Mi a megoldás 3 éves kisfiam (2 db)

Mi a jó megoldás? 3 éves kisfiam előszeretettel piszkálja a kukiját.

Engem ez nem zavar, mert nem viszi túlzásba. A férjem viszont leszidja érte: Hagyd már békén a kukida, ne piszkáld!, meg: Figyeld meg, egyszer úgy hátrahúzod, hogy elszakad a fék, aztán mehetünk a kórházba! Meg hasonlók. engem ez nagyon zavar, mert félek, hogy negatív képzeteket társít a kukijához, és ez kés?bb kihat a szexuáls életére. Vagy az apjának van igaza? Már nem tudom mit gondoljak....

Legjobb válasz: szerintem sem gáz, ha piszkálja! Én elõször a pároddal beszéném meg a dolgot. Más kisfiú is piszkálja, és nem azért mert már tudja, hogy az miért jó! :))))) Nem kell vele foglakozni, nem kell rászólni, nem kell észrevenni, és 1x majd lassan nem is fogja csinálni.

szerintem sem gáz, ha piszkálja! Én elõször a pároddal beszéném meg a dolgot. Más kisfiú is piszkálja, és nem azért mert már tudja, hogy az miért jó! :) )))) Nem kell vele foglakozni, nem kell rászólni, nem kell észrevenni, és 1x majd lassan nem is fogja csinálni.
Teljesen normális, minden gyerek ez idõ tájt felfedezi magát. És jó érzés is nekik, bár nyilván nem úgy, mint a felnõtteknél. Nem jó, ha az apja bûntudatot ébreszt a fiában, próbáld vele megbeszélni, legjobb, ha nem vesz róla tudomást.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!
Neked van igazad. Érdekes, mert ez fordítva szokott lenni, általában az anyákat jobban zavarja, ha a kisfiú játszik a fütykösével. De igazad van, hagyni kell, hogy felfedezze a fügyijét egy kisgyerek, épp úgy, mint a többi testrészét, nem szabad, hogy úgy gondoljon rá, hogy ez valami csúnya, rossz dolog. Nem is értené, és késõbb gátlásai lennének esetleg. Gondolom a párodra is rászóltak kisgyerekkorában ezért, és ez az oka, hogy rászól a kisfiúra. De beszélj vele, és mondd el az érveidet. Tanítsátok meg a gyereket arra, hogy meg szabad fogni a fütyijét, de csak otthon, és hogy ezt nem illik akkor, amikor mások - idegenek - is látják. De amúgy semmi baja nem lesz, ha fogdossa. Ja, meg arra kell mindenképp megtanítani, hogy piszkos kézzel nem fogdossuk.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugtattál! Igazából pont ezaz. Olyannyira nem viszi túlzásba, hogy leginkább csak fürdésnél ahogy ül, a keze ott matat alul, és amíg pizsibe nem dugjuk. Tehát utcán, máshol nem csinálja, csak ha pisilnie kell-de az meg normális. Mégegyszer köszi!!!
Sõt, szerintem, ha ez miatt van mindig piszkálva, rászol az apuka, annál jobban csinálja. késõbb úgy is elhagyja. most még talán érkedes neki, de majd elmarad, szerintem.
Teljesen egészséges folyamat, mindenképpen hagyni kell. Ha rászóltok, késõbbiekben kihat a szexualitáshoz való hozzáállására. Az elfolytások pedig nem vezetnek jóra...
Nemrég épp egy anyuka mondta védõnõnek, hogy ezt csinálja a kisfia. Azt válaszolta, hogy felfedezte, hogy ez jó, de nem törõdjön vele.
Ezt jó tudni hogy nem csak én voltam így...én is mindig "játszottam" vele...de nekem nem anyuék nem vették észre:) ergo nem is szóltak érte...szal szerintemez normális dolog:)

3 éves kisfiamnak herpesz van a száján. Mit tegyek vele? Valami természetes megoldást írnátok nekem? Bekenhetem herpesz elleni krémmel? Félek hogy azt lenyalja vagy nem is engedi bekenni.

Legjobb válasz: Bár babán még nem próbáltam, nekem a Compeed tapasz nagyon bejön, fõleg az éjszakai változat. Nagyon jól ragad, úgyhogy leszedni nem fogja tudni, akár megvárhatod, amíg elalszik, és úgy felragaszthatod neki, reggelre pedig már könnyen le lehet szedni. Ha idõben elkezdem (elsõ napon), akkor nem dagad fel és 3 nap alatt elmúlik a herpesz. Most nézem a benne lévõ papírkát, nem írják, hogy hány éves kortól lehet használni, de a patikában biztos tudják (volt hozzá még egy papír, de az már nincs meg).

Bár babán még nem próbáltam, nekem a Compeed tapasz nagyon bejön, fõleg az éjszakai változat. Nagyon jól ragad, úgyhogy leszedni nem fogja tudni, akár megvárhatod, amíg elalszik, és úgy felragaszthatod neki, reggelre pedig már könnyen le lehet szedni. Ha idõben elkezdem (elsõ napon), akkor nem dagad fel és 3 nap alatt elmúlik a herpesz. Most nézem a benne lévõ papírkát, nem írják, hogy hány éves kortól lehet használni, de a patikában biztos tudják (volt hozzá még egy papír, de az már nincs meg).
Homeopátiás szerekkel is segíthetsz, nekem nagyon bevált! Innen ki tudod választani a megfelelõ szert a tünetek alapján:"Gyors segítség, ha a herpesz megint rosszkor jön: Borax 9 CH Amikor a száj feszül, viszket, de hólyagok még nem jelentek meg. Sokszor megakadályozza a bõrtünetek kialakulását. Natrium muriaticum 9 CH Csoportokban elhelyezkedõ apró, fehér hólyagok, az ajak száraz, gyakran repedezett. Tengeri nyaralásnál rendszeresen megjelenõ herpeszek egyik fõ szere. Rhus toxicodendron 15 CH Kezdetben világos folyadékot tartalmazó, késõbb gennyes apró hólyagok. Égõ, viszketõ érzés. Lázas állapotokat kísérõ herpesz. Cantharis 9 CH A herpesz égés vagy forrázás hólyagjaira hasonló. Égõ fájdalom. A szereket napi 3-4 alkalommal szedjük (5 golyó kevés vízben feloldva vagy elszopogatva), 5 napon keresztül. Fontos, hogy elõtte, utána fél órával ne egyen, igyon és ne használjon mentolos fogkrémet!
Ecet, fültisztító pálcával, csak a herpeszre. egybõl amikor elkezd bizseregni. Ki se fog fejlõdni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!