Találatok a következő kifejezésre: Mi a megoldás 3 éves (12 db)

Mit gondoltok errõl? Mi a megoldás? 3 éves kisfiú, koraszülött baba, anyuka fülébe jutott, hogy apuka le akar lépni!

Adott egy feleség és egy férj, van egy 3 éves fiuk. Anyuka 44, apuka nemtudom hány, de pár évvel idõsebb. Anyuka terhes lett, megtartották, ám a férjnek már a terhesség alatt volt valakije. Kislány koraszülött lett, 32-33- hétre született, inkubátorban van jelenleg, mondani sem kell hogy mennyire édes...

Legjobb válasz: Kihajítanám mint macskát szarni!

Kihajítanám mint macskát szarni!
tényleg nagyon hasonló a belinkelt kérdés...kérdezõ azt lehet tudni te hogy kerülsz a képbe??
Én minden pénzt a saját számlámra tennék, egy teskába össze pakoln a cuccát, kitenném az ajtó elé, s mehet!
Szegény gyerekek.
Én nem zavarnám el a pasit, legalábbis még nem. Nekem is koraszülött babám van, mellé egy 5 és egy 2, 5 éves. Ezt képtelenség segítség nélkül, épésszel végigcsinálni. Apuka maradhatna addig, amíg a baba kicsit nagyobb lesz, aztán mehetne a fenébe.
Ott hagynám , menjen amerre akar. Biztosan nagyon nehéz lehet a korababával, de remélem erõs az anyuka és megoldja. A férj meg vessen magára. A szeretõ is biztosan idõsebb lesz, vagy lestapáltabb ha világra hoz õ is egy kisbabát. De ha most elhagyja ilyen undorító módon a feleséget, akkor sosem fognak a gyermekei neki megbocsátani.
Kiraknám.. és nem érdekelne, hogy "csak" hitegeti e a szeretöt, vagy tényleg el akar menni... Megcsalt, a gyerekeket természetesen láthassa, ahogy a bíróság megállapítja. Nem azt mondom, hogy konnyü lesz apa nélkül, de azért nem mindegy hogy milyen apával...
Miért gondolná azt?! Attól még a gyereke és szeretheti, hogy nem a szeretõtõl van.De az esetek 99%-ában a szeretõt hitegetik és nem a feleséget hagyják ott, ugyanis jobb szeretik a férfiak a biztos pontot, ami a házasság vagy több évi együtt élés és nem az alkalmankénti szeretõhöz járkálás...
A kérdező hozzászólása: Õ ezt nem tudja, 7es, most derült ki. Bezzeg apuka szívesen bejár a kórházba "babázni" a kislánnyal, gondolja biztos milyen cuki lenne ha az új nõje meg az övé lenne pfff :S
Az anyuka valószínûleg nem most hall elõször a szeretõrõl, valami miatt mégsem dobta ki eddig. Én már hónapokkal ezelõtt kirúgtam volna, szerintem ahhoz képest nem változott semmi. Egyébként 3-assal értek egyet, hogy csak a szeretõt hitegeti. "Persze, elhagyom az asszonyt, csak még várjuk meg hogy..." - hallottam már ilyet.
De egyébként meg mire várt a nõ, ha már a terhessége alatt is volt valakije a férfinak?Sõt, valószínû, hogy elötte is már...
Én is rögtön kivágnám a fenébe az "apukát".
Ez egy nagyon szomorú történet. Ez egy nagyon ... nem is tudom, milyen apuka. Bocs, de az ilyeneket sose bírtam megérteni. Mostmár nem nagyon lehet tenni sok mindent. "Apuka" úgyis elmegy, ha én lennék a felesége helyében, úgy lennék vele, akkor már minél elõbb, annál jobb, mert nem bírnék ránézni sem. Beadnám a válókeresetet.
Apuka indulhatna is amerre lát. Ennél nagyobb gerinctelenség nincs is.
Ez csak a szeretõt hitegeti, de egyébként kidobnám...
Csatlakoznek az elsö hozzaszolohoz.
Lepontoztátok 14-est. De gondoljatok bele abba amit hirtelen felindultságból leírtok. Nekem is az volt az elsõ gondolatom, hogy takarodjon a francba. De mi lesz az anyával? Emlékeztek még milyen volt az elsõ idõszak a babáinkkal??? Az állandó éjszakázások kimerültség esetleg depresszió stb. Na ezt most korababával meg egy 3 évessel végig tudnátok csinálni úgy, hogy közben tombolnak a hormonok és közben azon agyaltok, hogy miért nem voltatok elég jó a férjeteknek???? Most nem lázítani akarok, hiszen mindannyiunkban van büszkeség. Tudom milyen rossz. De akkor már inkább maradjon az apuka és igenis vegye ki a részét a melóból!!!!!! A köcsög paraszt nehogy már jókat aludjon az új szeretõnél és ha úgy tartja kedve akkor meg elmegy babázni. A nõ meg essen ott össze ahol akar. áááá sok paraszt férfi van. Szívesen visszaadnám nekik ilyenkor amit csinálnak!

5 hetes kislányom evés után 2-3 órával elkezd öklendezni, köhögni. Ilyenkor mi a megoldás?

Rögtön oldalra fordítom, félek, hogy megfullad. Akkor fordul el?, amikor nem böfizik.

Legjobb válasz: Evés közben és utána is büfiztesd meg, de úgyis bukni fog, mert az enyém is nagyokat böffent, mégis többször is bukik, akár 2 órával a szoptatás után is. Mondjuk õ csak hason hajlandó aludni, így nem gond, mert kifolyik a textilpelusra. Fordítsd te is hasra ilyenkor, amíg meg nem nyugszik, aztán ha nincs el így, újra hanyatt fordíthatod. De abból, hogy köhög, látható, hogy jól mûködik a védekezõ mechanizmusa, azaz nem fulladna csak úgy bele a bukásába, érett és erõs kisbaba. :)

Evés közben és utána is büfiztesd meg, de úgyis bukni fog, mert az enyém is nagyokat böffent, mégis többször is bukik, akár 2 órával a szoptatás után is. Mondjuk õ csak hason hajlandó aludni, így nem gond, mert kifolyik a textilpelusra. Fordítsd te is hasra ilyenkor, amíg meg nem nyugszik, aztán ha nincs el így, újra hanyatt fordíthatod. De abból, hogy köhög, látható, hogy jól mûködik a védekezõ mechanizmusa, azaz nem fulladna csak úgy bele a bukásába, érett és erõs kisbaba. :)
Szia. Egyetértek az elõttem szolóval, de még annyit hozzátennék, hogy az én babám néha nem marad meg hason, nekem azt mondták, hogy a fulladás megelõzésére az is jó, ha oldalt fordítom, és kitámasztom.
Szia! Én a megszületésétõl kezdve mindig felváltva valamelyik oldalára fektettem, mivel nagyon bukós és hiába büfiztetem sokáig, néha mégis bentmarad. Így viszont simán kifolyik, van úgy hogy már csak reggel veszem észre a lepedõjén, hogy volt valami, mert mindketten átaludtuk:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!!!! Elég ijesztõ, amikor éjjel arra riadok fel, hogy fuldokolva köhög :((. Gondtalan babázást kívánok Nektek!

A kisöcsém 3 éves. Állandóan verekszik. Mi erre a megoldás?

Lehet ennek valami pszihologiai oka?

Legjobb válasz: Neveletlen.

Neveletlen.
Neveletlen, így akarja magára terelni a figyelmet, azt akarja, hogy mindenki vele foglalkozzon. Ami gondolom be is válik neki.
az az oka, hogy az anyja és apja nem nevelte meg
csak leutanozza az otthon latottakat es tapasztaltakat. ha o is kikap akkor termeszetes hogy verekszik mert azt gondolja , ez a helyes!
Játsz vele, menjetek labdázni, bicajozni...amit már õ is tud. És egy idõ után át szokik erre, aztán majd ezzel nyaggat, hogy menjetek ide-oda. És köztetek is legalább jó kapcsolat alakul ki.
Agresszívabb mint te. Keverjetek le neki egyet, egy életre elszáll a verekedsétõl a kedve, hidd el. Nem támogatom a gyerekek megverését, de ilyen esetben csak ez a megoldás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon mindenkinek! Tlleg nagyon sokat segítettetek!(:
estleg ha tobbet nem kapna ki otthon es mas modszert alkalmaznatok a buntetesre ha nagyon szukseges es allandoan kedvesen turelemmel lebeszelo elterelo hadmuveleteket alkalmazva, megertetni vele hogy ez nem helyes! nem lesz konnyu az biztos!!! sok szerencset!
Szia, nálunk is ez van. Annyi különbséggel, hogy öcsém 5 éves. Nem tudok vele mit kezdeni... ha rászólok még én vagyok a hibás. Kiskora óta verekszik, és legjobban a mell-környéket szereti ütögetni. Ennek következményeképpen 3 éve "nem haladtam semmit" és szerintem már nem is fogok. Azért csinálja ezt, mert nem tudja hogyan kifejezni az érzéseit, és ha örül, ha mérges, mindig így vezeti le. Anyumék elrontották, nem tudok vele én mit csinálni, nem nekem kell, de azért segítem õt.
hát valamit biztos, de az az igazság hogy az embernek az elsõ 3 éve meghatározza az egész életét. úgy szív be mindent mint egy porszívó. szal a baj már megtörtént. de valamit biztos lehet rajta javítani
A kérdező hozzászólása: És ezen lehetne változtatni valahogy?
Õ fiú és más mint te. Lehet benned eleve ez nem volt meg.
A kérdező hozzászólása: Csak azt tartom furcsának, hogy engem is így neveltek, és én egyáltalán nem vagyok ilyen.Sõt!
Azért csinálja mert így felhivja magára a figyelmet és mert nincs következménye. Ilyenkor rá kell szólni hogy fejeze be ha nem bevinni a szobájába vagy teljesen egyedül hagyni hogy lenyugodjon és érez hogy bajba kerül ha verekszik.


Mi a jó megoldás? 3 éves kisfiam előszeretettel piszkálja a kukiját.

Engem ez nem zavar, mert nem viszi túlzásba. A férjem viszont leszidja érte: Hagyd már békén a kukida, ne piszkáld!, meg: Figyeld meg, egyszer úgy hátrahúzod, hogy elszakad a fék, aztán mehetünk a kórházba! Meg hasonlók. engem ez nagyon zavar, mert félek, hogy negatív képzeteket társít a kukijához, és ez kés?bb kihat a szexuáls életére. Vagy az apjának van igaza? Már nem tudom mit gondoljak....

Legjobb válasz: szerintem sem gáz, ha piszkálja! Én elõször a pároddal beszéném meg a dolgot. Más kisfiú is piszkálja, és nem azért mert már tudja, hogy az miért jó! :))))) Nem kell vele foglakozni, nem kell rászólni, nem kell észrevenni, és 1x majd lassan nem is fogja csinálni.

szerintem sem gáz, ha piszkálja! Én elõször a pároddal beszéném meg a dolgot. Más kisfiú is piszkálja, és nem azért mert már tudja, hogy az miért jó! :) )))) Nem kell vele foglakozni, nem kell rászólni, nem kell észrevenni, és 1x majd lassan nem is fogja csinálni.
Teljesen normális, minden gyerek ez idõ tájt felfedezi magát. És jó érzés is nekik, bár nyilván nem úgy, mint a felnõtteknél. Nem jó, ha az apja bûntudatot ébreszt a fiában, próbáld vele megbeszélni, legjobb, ha nem vesz róla tudomást.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!
Neked van igazad. Érdekes, mert ez fordítva szokott lenni, általában az anyákat jobban zavarja, ha a kisfiú játszik a fütykösével. De igazad van, hagyni kell, hogy felfedezze a fügyijét egy kisgyerek, épp úgy, mint a többi testrészét, nem szabad, hogy úgy gondoljon rá, hogy ez valami csúnya, rossz dolog. Nem is értené, és késõbb gátlásai lennének esetleg. Gondolom a párodra is rászóltak kisgyerekkorában ezért, és ez az oka, hogy rászól a kisfiúra. De beszélj vele, és mondd el az érveidet. Tanítsátok meg a gyereket arra, hogy meg szabad fogni a fütyijét, de csak otthon, és hogy ezt nem illik akkor, amikor mások - idegenek - is látják. De amúgy semmi baja nem lesz, ha fogdossa. Ja, meg arra kell mindenképp megtanítani, hogy piszkos kézzel nem fogdossuk.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugtattál! Igazából pont ezaz. Olyannyira nem viszi túlzásba, hogy leginkább csak fürdésnél ahogy ül, a keze ott matat alul, és amíg pizsibe nem dugjuk. Tehát utcán, máshol nem csinálja, csak ha pisilnie kell-de az meg normális. Mégegyszer köszi!!!
Sõt, szerintem, ha ez miatt van mindig piszkálva, rászol az apuka, annál jobban csinálja. késõbb úgy is elhagyja. most még talán érkedes neki, de majd elmarad, szerintem.
Teljesen egészséges folyamat, mindenképpen hagyni kell. Ha rászóltok, késõbbiekben kihat a szexualitáshoz való hozzáállására. Az elfolytások pedig nem vezetnek jóra...
Nemrég épp egy anyuka mondta védõnõnek, hogy ezt csinálja a kisfia. Azt válaszolta, hogy felfedezte, hogy ez jó, de nem törõdjön vele.
Ezt jó tudni hogy nem csak én voltam így...én is mindig "játszottam" vele...de nekem nem anyuék nem vették észre:) ergo nem is szóltak érte...szal szerintemez normális dolog:)

A kislányom nagyon akaratos, sértődékeny és dacos, valamint nem akar szótfogadni. Mi ilyenkor a megoldás, hogy neveljen jól? 3 éves múlt.

1-2 hónapja alakult ez ki, el?tte is volt akarata, de mára már nagyon eldurvul néha. Ha nem az van, amit akar, visszaszól hogy úgy se fogom megcsinálni. Majd ha felkapom és er?vel viszem pl fürödni, enni, utána dacos és lebiggyeszti a száját, azt mondja nem szeret, nem lesz a barátom most már. Persze azért sem csinálja, amit kellene. Hiába mondok bármit, fenyítek (pl: nem lesz esti összebújás, fürdés után irány egyb?l az ágy, vagy nincs csoki, cukor...), képes akár rámcsapni is. Majd,ha már látja, hogy mérges vagyok a vagdalkózásától, és azt mondom, oké, akkor én se fogok szót fogadni, ha te szeretnél kérni t?lem valamit. Nagy nehezen erre már hajlik és dirrel-durral elvégezzük a dolgokat. Ha nagy ritkán odacsap, egyb?l mondom, hogy anyának ez fáj, miért bántasz? Erre odabújik rögtön és szeretlek, meg bocsi anyu...

Legjobb válasz: Hûha.. Ez nagyon bonyolultnak tûnik. Én csak "pipálok", érdekel, mit írnak, akik tudják a megoldást! Nálunk még csak 1.5 éves a csajszi, de jobb félni alapon inkább olvasok :) Kitartást Neked, remélem hamar nyugi lesz!

Hûha.. Ez nagyon bonyolultnak tûnik. Én csak "pipálok", érdekel, mit írnak, akik tudják a megoldást! Nálunk még csak 1.5 éves a csajszi, de jobb félni alapon inkább olvasok :) Kitartást Neked, remélem hamar nyugi lesz!
Nem nevelted félre, vagy ha mégis akkor én is:) Ugyan ez a helyzet nálunk is (júniusban lesz 3éves a lányunk). Nagyon nagyon önfejû, makacs, ráadásul nagyon értelmes és szerintem meg van róla gyõzõdve, hogy õ a világ közepe:) Ha rászólok közli, hogy: "Amint hazajön apukám megmondalak neki, hogy rossz kis anyuka vagy!" Néha nehéz vele, de szerintem majd kinövi:) Maradj vele következetes, és ha szükséges büntesd meg. Ha nem alszik én is közlöm, hogy majd velem alszik a bocija és ez mindig bejön. Ha nem akar jönni enni, akkor nem kap enni a következõ étkezésig. Ha nem akar felöltözni, akkor megmondom neki, hogy nem kérdeztem mit akar, azt mondtam, felöltözünk. Ha sír miatta had sírjon. Pont abban a korban van, amikor az ilyesmit nem szabad ráhagyni, mert a fejünkre nõ. Egyébként egy kis tündérke és imádom, de nagyon önálló, magabiztos, önfejû kis csaj:) De a fõnök egyenlõre én vagyok:)
Azt elfelejtettem, hogy azért van ez a büntetõsarok, mert a gyereknek ez a legrosszabb dolog ami történhet, hogy pár percre egy helyben kell maradnia :-)
Én is ezt csinálom a fiammal aki két éves. Nekünk nagyon bevált a büntetõ sarok. Azóta sokkal könnyebb, de nem csak büntetni kell a gyereket jutalmazni is. Nálunk ha nagyon ügyes és jól viselkedik matricát kap, amit a hûtõre ragaszthat./régi a hûtõ elfér rajta, de teheted füzetbe is/ Néha még így is szelektív a hallása de már sokkal könnyebb.Ne hagyd rá szerintem a hisztiket, mert hamar megtanulja hogy hisztivel mindent ellehet érni. Sok sikert!
Szerintem pedig, három éves gyereket már igenis kell nevelni, és igenis fel kell tudnia fogni hogy mit lehet és mit nem..., és tisztelnie kell a szüleit is. Különben mi lesz késöbb...??
még annyit, hogy már vannak dolgok amiket szeretne és ha ez nem egyezik azzal a mit a szülõ szeretne, persze hogy mérges.
Írhatsz te akármilyen napirendet, az nem fogja érdekelni a 3 éves gyerekedet. nyilván kicsi kora óta van egy napirend, amit ismer. de képtelenség mindig minden órában ugyanazt csinálni... büntisarok jó jó persze. de mire való? ha hisztizik, rosszalkodik odaállítod, ülteted stb. de ettõl még nem lesz sok visszatartó ereje a dolognak. 3 évesen már van olyan okos és rafinált egy gyerek, hogy feszegesse a határokat és ezt ha megbünteted egyszer, kétszer, 112-szer akkor is próbálgatni fogja. Nem akar õ rosszat csinálni, csak tetszik hogy õ is tud kiabálni vagy mit tudom én kiönteni a tejet a nappali közepére és szétmaszatolni. neki is épp olyan nehéz 3 évesnek lenni...
http://www.libri.hu/szerzok/ross_campbell.html Ezek a könyvek nekem és másoknak is rengeteget segítettek, szívbõl ajánlom :) ) !
Igazad van a jutalmazást elfelejtettem!
A kérdező hozzászólása: :) Valamit elneveltem volna rajta? De egyébként olyan jó és okos gyerek, csak néha vannak heppjei, amik nehezen kezelhetõek és mára már napi szinten többször elõjönnek ezek a gondok.
nem is azt mondtam, hogy nem kell nevelni. Sõt pont abban a korban van, amikor nagyon oda kell figyelni a nevelésére. Én csak azt mondom, hogy a gyereknek is nehéz, és attól hogy megbüntetjük még ugyanúgy meg fogja csinálni a maga rosszaságait, de persze ha nagyobb lesz már tudni fogja hogy mit lehet és mit nem. De nem azért kell jól viselkednie, mert ha nem akkor büntetést kap. Azt kell elérni, hogy õ magától tudja majd, hogy mi a jó és mi a rossz. Ezt pedig tõletek fogja ellesni:)

Mi lehet a helyes megoldás? Kislányom alvás előtt 2 percenként pisilni jár, ezt többnyire akkor ha még nem igazán álmos, 3 éves szobatiszta.

Legjobb válasz: Nem megoldást mondok, csak gondolkodok. Nem akar, vagy nem szeret lefeküdni, esetleg fél valamitõl?

Nem megoldást mondok, csak gondolkodok. Nem akar, vagy nem szeret lefeküdni, esetleg fél valamitõl?
Én csak magamról tudok írni tapasztalatot.Mikor kicsi voltam állandóan pisilést éreztem.Kórházba is utaltak vele.Akkor voltam egyszer kórházba gyerekként.Nem találtak semmit , talán idegi alapon volt. 4 gyerkõc anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok. Én is erre gondolok, hogy fél elaludni, a védõnõ szerint fél önkivületlen állapotba kerülni. Beszélek vele, megnyugtatom és talán idõvel ezen is túl tudunk majd esni sikeresen, elvégre egy értelmes kiscsajszi.
Jön is pisi, vagy csak azért járkál ki, hogy ne kelljen aludni. Ha több alkalommal jön kevés pisi, akkor vidd orvoshoz.

3 éves kisfiamnak herpesz van a száján. Mit tegyek vele? Valami természetes megoldást írnátok nekem? Bekenhetem herpesz elleni krémmel? Félek hogy azt lenyalja vagy nem is engedi bekenni.

Legjobb válasz: Bár babán még nem próbáltam, nekem a Compeed tapasz nagyon bejön, fõleg az éjszakai változat. Nagyon jól ragad, úgyhogy leszedni nem fogja tudni, akár megvárhatod, amíg elalszik, és úgy felragaszthatod neki, reggelre pedig már könnyen le lehet szedni. Ha idõben elkezdem (elsõ napon), akkor nem dagad fel és 3 nap alatt elmúlik a herpesz. Most nézem a benne lévõ papírkát, nem írják, hogy hány éves kortól lehet használni, de a patikában biztos tudják (volt hozzá még egy papír, de az már nincs meg).

Bár babán még nem próbáltam, nekem a Compeed tapasz nagyon bejön, fõleg az éjszakai változat. Nagyon jól ragad, úgyhogy leszedni nem fogja tudni, akár megvárhatod, amíg elalszik, és úgy felragaszthatod neki, reggelre pedig már könnyen le lehet szedni. Ha idõben elkezdem (elsõ napon), akkor nem dagad fel és 3 nap alatt elmúlik a herpesz. Most nézem a benne lévõ papírkát, nem írják, hogy hány éves kortól lehet használni, de a patikában biztos tudják (volt hozzá még egy papír, de az már nincs meg).
Homeopátiás szerekkel is segíthetsz, nekem nagyon bevált! Innen ki tudod választani a megfelelõ szert a tünetek alapján:"Gyors segítség, ha a herpesz megint rosszkor jön: Borax 9 CH Amikor a száj feszül, viszket, de hólyagok még nem jelentek meg. Sokszor megakadályozza a bõrtünetek kialakulását. Natrium muriaticum 9 CH Csoportokban elhelyezkedõ apró, fehér hólyagok, az ajak száraz, gyakran repedezett. Tengeri nyaralásnál rendszeresen megjelenõ herpeszek egyik fõ szere. Rhus toxicodendron 15 CH Kezdetben világos folyadékot tartalmazó, késõbb gennyes apró hólyagok. Égõ, viszketõ érzés. Lázas állapotokat kísérõ herpesz. Cantharis 9 CH A herpesz égés vagy forrázás hólyagjaira hasonló. Égõ fájdalom. A szereket napi 3-4 alkalommal szedjük (5 golyó kevés vízben feloldva vagy elszopogatva), 5 napon keresztül. Fontos, hogy elõtte, utána fél órával ne egyen, igyon és ne használjon mentolos fogkrémet!
Ecet, fültisztító pálcával, csak a herpeszre. egybõl amikor elkezd bizseregni. Ki se fog fejlõdni.

21 éves srác vagyok és nincs olyan nap, hogy ne gondolnék a szexre. Van, hogy csak felmegyek egy oldalra azt csak körbe nézek, de 2-3, jobb esetben 4-5 nap után már aktusra "vágyom". Nevezhető ez szexfüggőségnek? Mi lehet a megoldás?

Van valami megoldás rá? Vagy ez embere válogatja?

Legjobb válasz: Szia Dehogy vagy szexfüggõ! Ez teljesen normális, egészséges fiatal ember vagy aki kívánja a szexet. Akkor lenne baj ha ez ellenkezõleg lenne! :))

Szia Dehogy vagy szexfüggõ! Ez teljesen normális, egészséges fiatal ember vagy aki kívánja a szexet. Akkor lenne baj ha ez ellenkezõleg lenne! :) )
dehogy baj. mindenki legalabb 1szer egy nap gondol a szexre. es az hogy kivanod az meg termeszetes , nyugi nem vagy az:D.. remelem hogy segitettem [16/l]
Én is ilyen vagyok, minden normális fiú ilyen. 21 évesen te egy hormonbomba vagy. Fogj egy nõcit :) ha épp nincs
Minden _n o r m á l i s_ faszi ilyen, fõleg 21 évesen. Akik itt írják, hogy 22 évesek, de még szüzek azokkal valami komoly baj van, bár õk megpróbálják elfogadtatni magukat a társadalommal. Azt a lányok találták ki, hogy várni kell, meg nincsenek felkészülve, meg nem gondolnak rá, meg 21 évesen még szüzek meg félnek meg a fiú csak azt akarja és ezért inkább nem szexelnek velük egyebek, hiszen tudod, sok ilyen balfék van itt az oldalon is. Veled semmi baj nincs! 25/f
A kérdező hozzászólása: Valójában nemrég vesztettem el a szüzességemet, de sokszor úgy érzem bármikor tudnék szeretkezni. Most nincs senkim így egyéni megoldások vannak.

22 éves vagyok, és van egy kis hasam. Szeretném leadni, próbálkoztam már fogyókúrával, felüléssel, de ez nem ment. Max egy oan 2-3 kiló lehet de zavar engem. Mi lenne a megoldás, és kb mennyi idő alatt menne le a felesleg?

Legjobb válasz: Futás, felülés, fekvõ. Csinálj magadnak egy edzéstervet, én is holnap kezdem. http://100fekvotamasz.hu/index.php http://200felules.hu/ http://edzesonline.hu/edzesterv/5/elso_5_kilometerem

Futás, felülés, fekvõ. Csinálj magadnak egy edzéstervet, én is holnap kezdem. http://100fekvotamasz.hu/index.php http://200felules.hu/ http://edzesonline.hu/edzesterv/5/elso_5_kilometerem
Igen, 5 hónap. Ez van, ehhez kell kitartás! Nem volt könnyû, de megérte. A hasról a legnehezebb leadni a felesleget, de ide felszedni a legkönnyebb. Furcsa az emberi test. Az arcomon hamarabb látszott a fogyás, mint a hasamon. Aztán jöttek a hülye beszólások, hová fogysz, minek fogysz amikor nem is vagy kövér stb. Na ez a leg fájóbb az egészben, hogy nem támogatást kapsz. Elmondom nekik a valódi okát / mert a hasamon, ide hízok ../ erre jót röhögnek, hogy minek, nincs is hasad. Több ilyen után már nem is mondtam senkinek hogy fogyózok, inkább tagadtam! Szánalmasak!
A kérdező hozzászólása: 5 hónap? :O :O
utolsó: nagy hülyeség amit írsz!Ha valakiben van kitartás és akarat akkor tud fogyni. Nem "fogyókúrázni" kell, hanem odafigyelni arra mit eszel és többet mozogni! Nekem is ez volt a problémám: hasra híztam a többi testrészem sovány volt. Mit Csináltam: futottam minden második nap 45-60 percet, felülés, fekvõtámasz, hátizom erõsítés, kaja kalória számolás, semmi nass, semmi alkohol. Eredmény: 5 hónap alatt a hasam az elképzelésem szerintire fogyott!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat!!! Uccsónak üzenem, már megvannak a gátlások, és az önértékelési zavar, ezért akarom ezt leküzdeni. Az adott tippeket igyexem megfogadni.
Sajnos amit leírtak eddig nem mûködnek, de kezdetben mindenki csodákban akar hinni, pedig az igazság, hogy nem tudod megcélozni csak a hasadat fogyás miatt. Ha fogyni akarsz, általánosan lehet csak és ez mindenhonnan történik.--és még egy- legutoljára fogsz csak a hasadtól fogyni-sajnos ez van..és eljön az idõ, amikor jobb lesz, ha elfogadod inkább, mert könnyen lelki problémákhoz vezet, mint pl.önértékelési zavar, nem mersz majd srandra menni, általános szégyenérzet...gátlások.
heti 3*1 óra intenzív sport: aerobik, görkori, bringázás, futás
Egy kis pocakom nekem is van és a derekamon szép is zsírpárnák. A tornától legalább formásabb és feszesebb lesz de nem biztos hogy el is tünteti. Én ha fogyok se onnan szóval nekem is inkább a torna volt a jó már amikor csináltam ( felülés, hasprés( ha jól csinálod nagyon durva:O és én még a hátizom erõsítõ gyakorlatokat is megemlíteném pl. tõrzs emelés). Ez a majd holnap kezdem ez tetszik:DXD
1 válaszadó tanácsa + de ezt kétnaponta és persze kajára figyelni, de nem koplalni!!!!
A kérdező hozzászólása: Ismerõs... de azért köszi

Mi lehet a megoldas? A baratnom, akinek van egy 4 eves kislanya, eggyutt el az anyjaval, es a batyjaval egy 3 szobas panelben.

A baty terrtorizalja a baratnomet, a gyerek elott fizikailag bantalmazza, tovabba ne hagyja oket pihenni,mivel nem dolgozik ejfelig uvolteti a TV-t a baratmonek szobajaban, ahol aludnanak. A baratnom heti 240 orat melozik, csakorlatilag o tartja el a gyereket, meg meg melle a batyjat is. Valami jogi megoldas nincs erre a problemara?

Legjobb válasz: Ha az édesanyjuk a haszonélvezõ, õ kitilthatja a lakásból a fiát (a barátnõd bátyját). A barátnõd meg feljelentheti a bántalmazás, meg kiskorú veszélyeztetése miatt. Egyébként miért tartja el a bátyját?

Ha az édesanyjuk a haszonélvezõ, õ kitilthatja a lakásból a fiát (a barátnõd bátyját). A barátnõd meg feljelentheti a bántalmazás, meg kiskorú veszélyeztetése miatt. Egyébként miért tartja el a bátyját?
heti 240 órát elég érdekes dolgozik, mert 1 hét 168 órából áll...
költözni nem tud onnan? 4 éveset már be tud adni bölcsibe, ha meg dolgozik mellette, akkor legalább egy olcsó albit tud fizetni! Tudod mikor hagynám magamat egy ilyen agresszív ember mellett!!?
Hát itt nincs megoldás. a barátnõdnek kellene költözni, de õ nem tud. csak jobb lesz a helyzet, ha lesz mondjuk egy barátnõje..vagy még ott az anyaszálló is. Az anyukájuk nem tud beleszólni a vitába? És ha három szoba van, a báty miért a barátnõdnél üvölteti a zenét?
természetesen a bátynak barátnõje..,
Megoldások: 1. anyuka, ha egyetért a lányával, elküldi onnan a fiát, lakjon, ahol akar. 2. Lánytestvér nem pénzeli a bátyját, aztán hátha kedvesebb lesz vele. 3. Lánytestvér felnõ végre és elköltözik a gyerekével, ahová akar. Miért kell neki az anyjánál lakni, ha már gyereke van??? Albérletbe lehet menni, ha nem tetszik, ami otthon van. Ezek a megoldási lehetõségek, válasszon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!