Találatok a következő kifejezésre: Mi a magyarázata, hogy az emberek (3 db)

Mit tegyek ahhoz hogy az emberek higgyenek nekem? Van értelmes magyarázatom arra hogy mi van a halál után!

küldetésem a földön hogy tudassam az embereknek azt a tényt hogy valójában nincsen pokol , a halál után a lelked egy sugárúton keresztül , majd egy másik bolygón megszületsz , más testben

Legjobb válasz: de ezt csak úgy bizonyíthatom be hogy ha minnél többen hisznek benne , mert azt a spirituális hitet az igazság hitét a földönkívüliek azonnal megérzik , és jó cél érdekében segítenek a föld szebb jövõjében , erre várnak õk is

A kérdező hozzászólása: de ezt csak úgy bizonyíthatom be hogy ha minnél többen hisznek benne , mert azt a spirituális hitet az igazság hitét a földönkívüliek azonnal megérzik , és jó cél érdekében segítenek a föld szebb jövõjében , erre várnak õk is
Nem tudom, hogy mit tegyél. De ezt honnan tudod? Hogy mi van a halál után? Honnan tudod, hogy ez a küldetésed?
Nem azt kell bizonyítani amit elhisznek az emberek, hanem azt amit nem! Pl nekem senki ne bizonygassa, hogy a telefonnal telefonálni lehet. De ha valaki azt mondja, hogy a telefonnal lehet tojást sütni, akkor azt be kell bizonyítani. És ha sikerül akkor már én is elhiszem, hogy lehet tojást sütni a telefonnal.
De csak akkor születsz másik bolygóra, ha a tudatod elég érett hozzá. Ha nem, akkor innen nincs kiút. Ha nem tudnád, EZ a pokol. És akik itt vannak, nem véletlenül vannak itt, hanem mert megérdemelték. És innen nem kis változás.
A kérdező hozzászólása: Hát az én célom az hogy tudassam az emberekkel az igazságot , mert minnél többen tudják annál nagyobb spirituális erõ lessz a földön , Amit tudni kell : eddig megtévesztés áldozatai lettünk , de az igazság az hogy a halál után a lelkünk látja a gazdatestének halálát (búcsúzás) amit késõbb egy utazás követ egy úgynevezett sugárúton , (bolygók között párhuzamos dimenzio) amikor az alagút végén eléred a fényt és akkor megszületsz egy másik bolygón (világban) ... ez minden fajnál így van A pokol pedig nem létezik !!!! ha ezt már elég sok ember tudja akkor meglátogatnak minket a jóságos földönkívüliek , és bevesznek a galaxisok szövetségébe !!!! Erre a dokumentumra az életemet esküszöm ha valaki bebizonyítja nem igaz akkor én a halálommal fizetek érte , A Hazugságvizsgálóval is szeretném személyesen közölni!!!!!
és ezeket te honnét tudod?
A kérdező hozzászólása: Kérdezd meg te is a saját lelked , az agyam 72%-át használom , de te tutira nem szal te nem tudsz ijet
Kedves KaszaAntalZsolt! Ha valóban ilyen tudással rendelkeznél akkor nem kérdeznéd ezt! Mindenki abban hisz amiben szeretne! A Lélek viszont valóban létezik és elhagyja a testünket, és még a legkomolyabb mûszereinkkel sem láthatjuk ezt. Én csak ezt tudom bizonyítani értelmes magyarázattal.
foleg a nyomas hirtelen valtozasa
De az emberek elõre érzik a fronváltozást, nem akkor, amikor már van!
De az emberek elõre érzik a fronváltozást, nem akkor, amikor már van!??

Miert almom azt napok ota, hogy embereket olok meg es meghalnak? Mi a magyarazata ennek?

Kerestem hogy mit jelenthet, de nem talaltam semmit..

Legjobb válasz: Assassin's Creedezel?

Assassin's Creedezel?
hogy lehet úgy emereket ölni hogy nem halnak meg??, amúgy ismeretleneket, vagy ismerõsöket ölsz álmodban?
Amúgy meg nem nemfüggõ, hogy ki játszik ilyen játékokkal szerintem. :P
1. vagyok, én is lány vagyok de én játszok ezzel :D
"Assassin's Creedezel? lany vagyok..." Ezen besírtam :P
Lekell vezetned a feszültséget. Szóval fogd a puskát, és start! xD
Sok benned a levezetetlen stressz. Fuss egy jót a ház körûl, ilyenkor jót tesz, vagy üss össze egy bonyolúlt francia sûlt specialitást, azok mind nagy munkát igényelnek és finomak is :)
Én is szeretnék ilyet álmodni, alapvetõen tök jó lehet embereket ölni. Persze csak ha nem kapnak el utána, az meg elég valószínûtlen. :) Szintén lány vagyok.
A kérdező hozzászólása: lany vagyok...
A kérdező hozzászólása: hath ismeretleneket..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!