Találatok a következő kifejezésre: Mi a magyarázat a (273 db)

Mi a magyarázat a homoszexualitásra?

Legjobb válasz: "Szép" szülõ háttér, meg génnek... tán csak nem buza vagy?

"Szép" szülõ háttér, meg génnek... tán csak nem buza vagy?
Jó, akkor most jöjjön a kegyelemdöfés: nõstényeknél figyeltek már meg állatoknál homoszexualitást?
nem kell ahhoz magyarázatot találni, hogy elfogadjuk. én sem értem az általános relativitáselmélet levezetését, de elfogadom, hogy van és nem utálom a fizikusokat miatta.
"nõstényeknél figyeltek már meg állatoknál homoszexualitást?" Igen.
Pedig nem. Éljek én, muhaha.
A különbség az, hogy nekem igazam van, te pedig tévedsz/hazudsz. [link] [link] [link]
Az etológia szerint a tanult magatartáson belül van a szexuális bevésõdés (a szülõi bevésõdés pedig az amit Lorenz végzett a kiskacsákkal :) ). A tudomány szerint tehát nem a genetika, hanem a szocializáció (fõként a család) határozza meg a szexuális identitás beállítottságát. Pl. ha diszfunkcionális családba születtél, nem látsz mûködõ heteroszexuális kapcsolatot, és mondjuk látsz egy boldog homoszexuális párt, akkor megnõ az esélye hogy benned is ez vésõdjön be. De aztán lehet hogy ismersz egy boldog, kiegyensúlyozott hetero párt és ez megint csak megváltoztatja a véleményedet.
Utolsó amit írsz elég valószínûtlen. Mivel egy gyerek nem igazán lát meleg párokat. Szerintem aki úgymond "diszfunkcionális" családban nõ fel, azoknál az esély arra nagyobb, hogy nem akarnak majd családot felnõttként, mert rossz emlékeik vannak róla. Rengeteg szeretetteljes családban vannak melegek.Ennek semmi köze hozzá.
Amúgy kérdezõ a kérdésed nem egyértelmû! Arra gondolsz, hogy mi határozza meg a szexuális érdeklõdést vagy hogy miért alakult ki? Találtak egyezést egy génszakaszon a melegeknél, de a terhesség alatt bekövetkezõ hormonális hatásoknak is tulajdonítanak szerepet. A szexualitás nem tanult magatartásforma. Az kialakulásának okai, valószínûleg az állatvilágbana a túlszaporodás ellen való védekezés. Az embereknél pedig egyéb elõnyökkel jár(pl akiknek nincs gyerekük jobban tudnak a hivatásuknak élni, de jobban tudják segíteni a testvéreik gyerekeit is pl.Vagy nevelhetnék olyan emberek gyerekeit, akik bár szaporodóképesek, de utódgondozásra alkalmatlanok.
6-os! Nagy tévedésben vagy, nagyon sok fajnál figyeltek meg bixeszuális/homoszexuális viselkedést! Pl bonobók... Igazából tudományos magyarázat nincs, megy még róla a vita. Gének, környezeti hatások stb stb.. Szerintem a gének játszák benne a legnagyobb szerepet, etológáról szóló könyvekben utána tudsz olvasni a témának. Van aki a túlszaporodás elleni védekezéssel magyarázza, van aki a az utódok nevelésében játszott szereppel. Hasznos egy olyan családtag aki csak "termel", fõleg szûkös idõkben. Gondolom ismerõs eset mindenkinek az egyedül élõ nagybácsi aki az unokaöccsére hagyja a vagyonát, besegít a nevelésébe, taníttatásába. Az az egy biztos, hogy ha hibás gén okozná, ha nem lenne haszna a természet már kiszelektálta volna azt a gént.
Ééééééés tudtam, hogy szó szerint fogja venni. De azért kasztráljuk ha nem akarunk kiskutyákat, ugye? :D
19.07 Nem lövünk le senkit nemi irányultsága miatt!
Hibás gének, genetika. Csak ennyi köze van hozzá a szülõknek, vagy akár csak a dédszülõknek.
Mindenben van hiba, így ebbe a rendszerbe is került hiba (homok).
Szerintem nem! A normális a biszexualitás lenne. A hiba az, hogy a nevelés során a szexualitás egyik részét elnyomják az az emberben, már egészen kisgyerekkortól kezdve. A melegeknél ez az elnyomás fordítva sül el, aminek az egyéni jellemvonások, és a környezet kölcsönhatása az oka, amik egymást erõsítik. A genetikának csak annyi köze van hozzá, mint az, ha rövid lábaid vannak, és nem vagy futóversenyzõ, a genetika nem a futóversenyzõségért felel, hanem a rövid lábakért, a többi már a szocializálódáson múlik, hogy például nem biztatott a testnevelõ tanár stb.
"Szerintem nem! A normális a biszexualitás lenne. " Érdekes módon valahogy az állatok is mind heteroszexuálisak. Talán rajtuk is mély nyomot hagyott a neveltetés?
Az ellenkezõ nem alapos ismerete! :D
"Érdekes módon valahogy az állatok is mind heteroszexuálisak." Hát nem. Elég tartani két azonos nemû kutyát (bármelyik nem), és meglátod. Én már sokféle háziállatnál megfigyeltem, hogy ugráltak egymásra.
Egyrészt környezet, másrészt genetika Van aki fogékonyabb rá, mások kevésbé Magasabb rendû állatoknál az örömszerzés és a csoporton belüli konfliktusok simítása, elkerülése a célja Pl a törpe csimpánzoknál az egyedek 75%a biszexuális, mindenki csinálja mindenkivel, ezzel növelik a csoport összetartását, így sikerességét is
"Hát nem. Elég tartani két azonos nemû kutyát (bármelyik nem), és meglátod. Én már sokféle háziállatnál megfigyeltem, hogy ugráltak egymásra." Persze, a béka is ha ráugrik a csizmára akkor ráélvez sokszor, mégsem csizma fetisiszta a béka. A kutyák is képesek megdugni egy bokrot, mégsem hinném, hogy õk meg a bokrokra buknak. Én meg álló f.sszal ülök a monitor elõtt, mégsem bukok a monitorokra... bár jobban megnézve elég szexi darab ez a kicsike. Ülj le a kutyáddal és beszéld meg vele a nemi hovatartozását. Valószínûleg olyan h..ülyén fog rád nézni, mint ahogy én néztem amikor ezt olvastam. De inkább engedd a kan kutyádat egy szuka közelébe, aztán nézd meg, hogy akkor kire ugrál. Ha akkor is a fiú kutyára meg a bokrokra, akkor javaslom, hogy inkább lõdd le.
Vagy utolsó szerinted hogyan tanulják az emberek a szexualitást? Sehogy.Mivel tabu.A szexet sem oktatják a szülõk a gyerekeiknek.Ha valakit kiraknál egy lakatlan szigetre és elõször érintkezne emberrel akkor is lennének szexuális vágyai. Ez egy biokémiai folyamat, ami egyszer beindul a szervezetben.

Mi a magyarázat a lentire úgynevezett "ember jog védők"?

http://kuruc.info/r/4/83255/ Azért lázonganak, mert egy hulladék drogdílert megöltek. Igen, teljesen ésszer? betörni kirakatokat, lopni boltokból, és egy fehér embert levetk?ztetni alsógatyára a SAJÁT otthonában.

Legjobb válasz: szégyen hogy ilyen van a jogvédõk a legnagyobb patkányok, nem csak ott hanem itt nálunk is a bûnözõk pártját fogják

szégyen hogy ilyen van a jogvédõk a legnagyobb patkányok, nem csak ott hanem itt nálunk is a bûnözõk pártját fogják
"Forrás, amivel igazolni tudod állításodat?" Most játszod a hülyét? Itt neked kellene mutatni egy olyan videót, ahol a fehérek rabolnak agyba-fõbe, a feketék meg jajveszékelnek...
Felvételeken én se nagyon láttam "feketéken" kívül másokat rabolni, plusz ismerõsöm kint van, õ is ezt állítja. Bár tény, h õ nem lát rá annyira a dolgokra. Mindegy, a lényeg, h látható, h el lettek kapatva egyesek, mert átestek egyes jogvédõk a ló túlsó oldalára. Erre nem lehet mást mondani...
"Itt neked kellene mutatni egy olyan videót, ahol a fehérek rabolnak agyba-fõbe, a feketék meg jajveszékelnek..." Én csak azt mondtam, hogy fehérek IS. Tessék, lehet nézelõdni: http://www.flickr.com/photos/metropolitanpolice/sets/7215762..
A szélsõségesek a bûnözõk, nempedig azok akiket a szélsõségesek középkorias világnézetükkel bûnözõnek tituálnak!
Ezt egy másik oldalról fordítottam, egy helyi angol írta, nem szó-szerinti fordítás, és kihagytam részleteket, de remélem valami újat megtudtok belõle: A fosztogatás, tulajdon és rendõr elleni támadások elõrejelezhetõ, és valamennyire igazolható reakció az évtizedes nélkülözés, szegénység, munkanélküliség, a szociális lakások rossz állapota és hiánya, rendõri brutalitás, rendõri rasszizmus és rossz minõségû oktatás. Figyelembe kell még venni a kormány támadásait a diákok (juttatások megszüntetése, tandíj növelése) és a munkások (megszorítások, privatizáció, munkás-szervezõdés ellehetetlenítése, munkás-törvények támadása, munkanélküliség, alulfoglalkoztatottság) ellen. Ezek összeadva, egy elégedetlen fiatalság jövõ nélkül, akik szegénységben nõttek fel Nyugat-Európa egyik leggazdagabb országában, megkapták a lehetõséget, hogy kiengedjék a gõzt. Nem homogén csoport egy céllal - a rombolók a kisebbség - motivációk, lehetõségek és érzelmek keveréke. Azzal, hogy mindannyiukat bûnözõnek nevezzük, figyelmen kívül hagyjuk az okokat, és így újra fel fognak lángolni.
"anarchiahullám" Idáig olvastam. Aki ezt a cikket írta, az a hulladék ember, nem négerlázadás, fehérek is ugyan úgy rombolnak, és SENKI se érdemel halált, fõleg nem egy ilyen szánalmas bûnért. Most megpróbálom tovább olvasni.
Forrás, amivel igazolni tudod állításodat?
Szerintem meg Te érted félre. Vagyis, ahogy az elõbb fogalmaztam, álomvilágban élsz. Bõven van itt rasszizmus, tetszik vagy sem.
Persze ez szép és jó, h megakadályozzuk, hogy ide jusson a helyzet. Ezzel egyet tudok érteni 100%-an, azzal viszont nem, h te egy álomvilágban élsz. Elfelejted azt, h rengeteg tróger ember van, aki nem szeret dolgozni, illetve, aki nagyon szereti a pénzt. Amíg ilyen emberek vannak, addig nincs szükség a felfogásodra meg a többi marhaságra. Inkább úgy fogalmaznák, hogy bizonyos elemeire.
"sajnos az angol kormány egy ideje fõként a gazdagoknak kedvezett..." Ehhez még annyit szeretnék hozzászólni, hogy ha ez valóban így van, akkor miért kellett egy angol úriembert levetkõztetni alsónemûre? A ruháját elnézve nem egy "gazdag" férfiról van szó. De tudom, most az jön, h megmagyarázod, h szegény elkövetõk nem tudták, h õ nem "gazdag".
Ha a kuruc.info-s képre gondolsz, nem ismerem a háttértörténetét. Viszont az erõszak nem megoldás, mert így csak egy ideig tudják elhallgattatni õket, késõbb újra elõ fognak jönni a problémák. 1981-ban már volt egy hasonló eset. Itt lenne az ideje megkeresni a probléma forrását.
Micsoda??????az erõszak nem megoldás?akkor miért is csinálják ezt jelenleg? Egyeseket megsajnálsz, másokat pedig megszólsz... Ez így nem buli:) Én azt mondom, h sipirc mindenki hazafelé aztán otthon verje magát. Jaaaaaah, hogy ott nem lehet, mert nincs liberalizmus, hanem csak töltényhüvely van?? Sajnálom:)
Nem, elítélem az õ tetteiket is. Ez nem egy jó módszer arra, hogy felhívjuk a figyelmet a problémákra. De sajnos úgy tûnik, ez az egyetlen hatásos módszer. Ez egy segélyhívás. Tüntettek elõtte, de az senkit se érdekelt. Most sikerült felhívniuk magukra és a problémáikra a figyelmet.
"De sajnos úgy tûnik, ez az egyetlen hatásos módszer." Naaaaaa:D Röhögnöm kell minden egyes hozzászólásodon. Akkor most menjek ki és öltöztessem le azt, aki múltkor elvert? Tegyük fel ez egy roma úriember volt, akit most én ezért elverek, mert "úgy tûnik, ez az egyetlen hatásos módszer." hogy legközelebb ne forduljon elõ?:) Persze én rögtön rasszista jobbikos leszek a szemedben.
Nem az emberek levetkõztetése, hanem a tulajdon megtámadása. Ne értsd direkt félre, kérlek.
Értem én, hogy van rasszizmus, ez is a probléma része.
A helyzet kialakulását kell megakadályozni. Továbbá arra kell törekedni, hogy minél több embernek jó legyen, és sajnos az angol kormány egy ideje fõként a gazdagoknak kedvezett...
Jól van, gratulálok megéretted miért jutott ide a világ. Csak az a baj, h a te felfogásod vezet ide. Nem bírod felfogni agyilag, h akár milyen kormány lesz hatalmon akkor se lesz jó mindenkinek? Mindig lesz valaki, aki rá fog b*szni. Épp ezért ilyeneken fölösleges gondolkozni, a lényeg az lenne, h ha esetleg kialakul egy ilyen helyzet akkor meg kell állítani, nem megsajnálni azt, aki rabol, mert a liberalizmus meg bla bla bla.....
A kérdező hozzászólása: Te rejehw figyelj már ide: mi az hogy a fehérek ugyanúgy rombolnak? Egyáltalán nem. Most CSAK a feketék "lázadnak".
A kérdező hozzászólása: Nézd meg a felvételeket...csak négerek lázadnak, a kis drogárusuk halála miatt. Vagy nézz utána, vagy kérdezz meg egy angolt.
Videót kértem, amúgy meg honnan másoltad be? A http://www.liberalismohhyeah.com -ról?? Aztán még te magyarázol, hogy hiteles forrás:D Te komolyan gondoltad, h meg fog jelenni bármilyen médiában az, hogy nem bírni a feketékkel?? A kis naiv:D
A legjobb, h már ez is meg van magyarázva. Az angolok a hibásak ezért is, ki más??? Hihetetlen...
A helyi rendõrség által feltöltött fotók nem elegek? És mit másoltam honnan?
"A legjobb, h már ez is meg van magyarázva. Az angolok a hibásak ezért is, ki más??? Hihetetlen..." Nem az angolok a hibásak, hanem a vezetés.
A kérdező hozzászólása: Igen...még véletlenül sem a niggerek. Gratulálok a liberális felfogásodhoz. Pusztíts csak!!
Maygarok is részt vettek a rombolásban.
Mindig meglepõdök, hogy mennyire primitív emberek járnak ide. "Gratulálok a liberális felfogásodhoz." Köszönöm, bár nem vagyok liberális, így is jobb ember vagyok nálad. "Pusztíts csak!!" Ha az a pusztítás, hogy megpróbálom megérteni az okokat, amik ide vezettek, akkor tovább pusztítok. Az biztos nem pusztítás, hogy vakon elkezdünk gyûlölködni, a helyi politikai, gazdaság és társadalmi helyzet ismerete nélkül. Miattatok tart itt az ország, ahol.
A kérdező hozzászólása: Közéjük kell lõni, és meg van oldva.

Mi a magyarázat a spontán égésre, öngyulladásra? Hogyan lehetséges ez?

Legjobb válasz: Ha az ún. "spontán emberi öngyulladásra" gondolsz, ami évtizedek, sõt évszázadok óta a rendõrök és tûzoltók réme (mert a helyszínelésnél fogalmuk sincs, mit írjanak a jegyzõkönyvbe, amikor egy szoba közepén találnak egy elégett embert), ez úgy következik be, hogy mindig van a helyszínen valamilyen lángforrás (szinte mindig cigaretta), ami felgyújtja az áldozat ruháját. A tûz kisüti az illetõ zsírját, a textil kanócként vezeti a tüzet a zsírban, és az ember fáklyaként ég. 2001-ben kísérletileg bebizonyították, hogy az ember ilyen módon el tud égni (egy szõnyegbe csavart döglött disznót gyújtottak fel, és teljesen elégett néhány óra alatt). Ez az elmélet azt is megmagyarázza, hogy miért szinte mindig kövér és öreg emberekkel, fõleg alkoholistákkal történik a "spontán öngyulladás". Elalszanak, leejtik a cigarettájukat és ez a vége. Az csak legenda, hogy a spontán öngyulladás gyorsan játszódik le. Azért terjedt el, mert az emberek máskülönben nem tudják elképzelni, hogy az öngyulladás áldozatai miért nem küzdöttek a lángok ellen, amikor kigyulladt a ruhájuk. A válasz az, hogy amikor az emberrel efféle baleset történik, akkor a legtöbbször persze küzd, és sikerül is megmenekülnie. Abban a néhány esetben, amikor túl részeg, túl beteg vagy túl gyenge ahhoz, hogy még azelõtt eloltsa a tüzet, hogy megfulladna a füsttõl vagy megégne, akkor keletkezik az a jelenség, amit "spontán emberi öngyulladás"-ként ismerünk. Ilyet ugyanis még senki sem látott, mindig csak a hullát találják meg. Ez tehát egy megoldott rejtély.

02:03: Sok ilyen alapos választ szeretnék látni ezen az oldalon!
"általában így van ez. Igaz?" Ebben a dologban van egy kis logikai csavar: Ha valakinek meggyullad a ruhája/ágynemûje/szõnyege/lakása és kiég a lakás, õ pedig bennég, az a szokványos lakástûz. Ha az illetõ elég, de körülötte merõ véletlenségbõl nem gyulladnak meg más cuccok (és ez nagyon ritka), akkor arról a "rejtélyrõl" van szó, amirõl fent hosszabban írtam. Tehát nem "általában nem ég meg a szék vagy ágy, amin a spontán elégõ ember ült/feküdt", hanem "azokat az eseteket nevezzük spontán emberi öngyulladásnak, amikor nem égett ki a szoba, csak az ember, aki benne volt".
Ha az ún. "spontán emberi öngyulladásra" gondolsz, ami évtizedek, sõt évszázadok óta a rendõrök és tûzoltók réme (mert a helyszínelésnél fogalmuk sincs, mit írjanak a jegyzõkönyvbe, amikor egy szoba közepén találnak egy elégett embert), ez úgy következik be, hogy mindig van a helyszínen valamilyen lángforrás (szinte mindig cigaretta), ami felgyújtja az áldozat ruháját. A tûz kisüti az illetõ zsírját, a textil kanócként vezeti a tüzet a zsírban, és az ember fáklyaként ég. 2001-ben kísérletileg bebizonyították, hogy az ember ilyen módon el tud égni (egy szõnyegbe csavart döglött disznót gyújtottak fel, és teljesen elégett néhány óra alatt). Ez az elmélet azt is megmagyarázza, hogy miért szinte mindig kövér és öreg emberekkel, fõleg alkoholistákkal történik a "spontán öngyulladás". Elalszanak, leejtik a cigarettájukat és ez a vége. Az csak legenda, hogy a spontán öngyulladás gyorsan játszódik le. Azért terjedt el, mert az emberek máskülönben nem tudják elképzelni, hogy az öngyulladás áldozatai miért nem küzdöttek a lángok ellen, amikor kigyulladt a ruhájuk. A válasz az, hogy amikor az emberrel efféle baleset történik, akkor a legtöbbször persze küzd, és sikerül is megmenekülnie. Abban a néhány esetben, amikor túl részeg, túl beteg vagy túl gyenge ahhoz, hogy még azelõtt eloltsa a tüzet, hogy megfulladna a füsttõl vagy megégne, akkor keletkezik az a jelenség, amit "spontán emberi öngyulladás"-ként ismerünk. Ilyet ugyanis még senki sem látott, mindig csak a hullát találják meg. Ez tehát egy megoldott rejtély.
A magas oxigénszint lehet kiváltó oka például. Mondanám, hogy próbáld ki, hogy valahova sok oxigént beeresztesz, meg mellé egy kis hidrogén mondjuk, de abból nem lesz akkora durr. Legalábbis kis számokkal csinálva.
Stan apukáját (a south parkból) idézem: " A kisfiú azért szenesedett el, mert új barátnõje volt.Persze nem a lány miatt gyulladt fel, hanem mert Kenny nem merte elõtte elengedni a szeleit. Tudják ahogy emésztünk, ennek a természetes folyamatnak a mellékterméke a metángáz. A metán gáz, ami hasi tájékon gyûlik fel, túl nyomást eredményez, ami jó esetben egy kellemes fing formájában távozik, ha azonban mégis benn reked a metán, felgyülemlik, megy gyullad, és kész... a katasztrófa." De viszont ha mindenki kiad magából mindent, még azt is amit nem kéne, akkor ennek hatására az ózon rétegen lévõ lyuk nagyobbodni fog, ami miatt forróság lesz, és persze apokalipszis. Tehát ebbõl az a tanulság, hogy mindenki csak annyit fingjon, hogy elkerülje a spontán szenesedést.
Ha valóban érdekel, akkor tanulmányozd a kundalíni energiát. Ennek idõ elõtti "felébresztése" okozza.
Reaktív anyagok használata. Halogének, fõleg klór, fluor valami redukálószerrel való összeeresztése. Esetleg ultrafinom fémporok pl. pirofóros vas. Esetleg nagyon könnyen oxidálható anyagok pl. szerves cink vegyületek. Na ezek hajlamosak maguktól begyulladni.
Én öngyulladásnál olyat hallottam, hogy csak az illetõ égett el, de a szék amin ült az nem, és hogy általában így van ez. Igaz?
Utolsónak köszöni az utolsó elõtti
Engem is érdekel ez a réjtély, de én a kanóc effektust nem fogadom el azért annyira feltétlenül. Persze akik rettegnek tõle, azoknak egy lelki megnyugvást okoz, de van sok más magyarázat is a mi történtre. Viszont a fürdõszobában meg egyéb köztes helyen történt esetekre annyira nem meggyõzõ magyarázat ez az elheverészett, aztán kábán magáraejtette az égõ csikket maszlag, ezek szerint minden igy elpuszult személy fotelban, szobában, kénylemben kellett hogy haljon. De nem mindig van ez így. Volt állítolag egy beszámoló, hogy csak rövid idõre hagyta otthon az öreganyját valaki, mire visszaért már csak a szenesedett torzót találta. Erre sem magyarázat. Nem megoldott rejtély szerintem. Nem vagyok álalában ez az álmodozó tulvilági létben meg egyéb francokban hívõ ember, de ez szerintem az egyetlen létezõ természetfeletti jelenségünk.
Volt olyan bizonyított eset is, ami 17 perc alatt ment végbe, de egy ember elégetéséhez órák kellenek. A gyerek elment boltba, mire hazaért a nagyi elégett. A disznónak, meg amit felgyújtottak a csontjai nem égtek el, ahhoz magasabb hõfok kell, mint amennyit csak úgy elérhet egy égõ ember. A talált tetemek közt pedig sok olyan volt, amiknek egy-egy testrésze teljesen elporladt. Csak gondoltam kiegèszítem az elõzõ válaszokat, mert ebben a dologban is megy a népbutítás, mert fogalmuk sincs mi ez, de ezt nem akarják beismerni, ezèrt áltudományos mûsorokat kèszítenek róla például.
Az a disznós eset semmit sem bizonyított, mivel egyrészt nem is égett el teljsen, másrészt az is sok sok órába tellet amennyi elégett belõle. Tehát ez pont h megcáfolta a kanócos elméletet. Persze aki mást akar látni benne az úgyis mást fog.

Ha tényleg létezik a lélek, és valamiféle reinkarnációs folyamat, akkor mi a magyarázat ezekre?

-csecsemőhalál -agyi sérülés okozta személyiségváltozás -személyiségzavar, skizofrénia -demencia, alzheimer, stb.. Ha a lélek fizikai megnyilvánulása az ember személyisége, akkor egyszerű fizikai/kémiai/biológiai behatások hogyan változtathatják meg a szellemet? Régebben nyitottabb voltam az ezotériára, de egyre több olyan dolgot látok/tapasztalok, amik alapján csak arra lehet következtetni, hogy gépek vagyunk és az agy csak elhiteti velünk, hogy létezünk. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: "csecsemõhalál" Erre a szülõknek szükséges "leckét" szokták felhozni. A csecsemõ ezért születik a Földre, ez az egyetlen feladata. Az éhínség és egyéb - értelmetlen - csecsemõhalálnak lehet, hogy nincs is magyarázata, egy pórul járt lélekrõl lehet szó, aki megpróbált új testben egy tartalmas életet eltölteni a Földön, és nem sikerült neki. "agyi sérülés okozta személyiségváltozás" "személyiségzavar, skizofrénia" "demencia, alzheimer, stb.." Az összes agyi mechanizmusra az LEHET a magyarázat (és ez a legújabb, legértelmesebb parapszichológiai szemlélet is), hogy az agy egyfajta vevõkészülék, amely a tudat megnyilvánulásait fordítja fizikai valóságra. Vagyis ha ez sérül, akkor sérül az információfeldolgozás, az ahhoz való hozzáférés stb. Egyedül a személyiségváltozásra nem ad megfelelõ magyarázatot. Azonkívül hallottál olyan esetekrõl, amikor egy-egy agyi sérülés nem elvett, hanem hozzáadott az illetõ képességeihez? Más akcentust kölcsönzött, egy-két esetben pedig kivételes zenei tehetséget és hallást. Erre sincs magyarázat még, egyetlen "vonalon", értelmezésben sem. "Régebben nyitottabb voltam az ezotériára, de egyre több olyan dolgot látok/tapasztalok, amik alapján csak arra lehet következtetni, hogy gépek vagyunk és az agy csak elhiteti velünk, hogy létezünk." Nekem éppen az ellenkezõje. Egyre több dolog feltételezteti velem azt, hogy a tudat és az agy független egymástól, de közük van egymáshoz. Vagyis az agy nem csak a test mozgatóegysége, hanem további hatást is gyakorol a rajta kívülálló tudatra. Nem írtad, de például a hormonok is komoly befolyással bírnak az emberi pszichére, és nyilvánvaló, hogy test nélkül azok hatása sem érvényesülhet. Egyébként sokak szerint az agy inkább lekorlátozza az elmét, nem pedig ennek ellenkezõje. Erre a szemléletre némileg ráerõsítenek egyes halálközeli élményekben tapasztaltak, mikor arról számolnak be a "visszatértek", hogy hihetetlen gyors és logikus gondolkodásra voltak képesek. Ehhez hasonló lehet egyes kábítószerek (pl. kokain) hatása, amely ugyanezt fizikai alapon valósíthatja meg. Azaz jó eséllyel lehet feltételezni, hogy a gondolatok jóval gyorsabbak is lehetnek, mint azt agyunk a hétköznapi mûködése során lehetõvé teszi.

"csecsemõhalál" Erre a szülõknek szükséges "leckét" szokták felhozni. A csecsemõ ezért születik a Földre, ez az egyetlen feladata. Az éhínség és egyéb - értelmetlen - csecsemõhalálnak lehet, hogy nincs is magyarázata, egy pórul járt lélekrõl lehet szó, aki megpróbált új testben egy tartalmas életet eltölteni a Földön, és nem sikerült neki. "agyi sérülés okozta személyiségváltozás" "személyiségzavar, skizofrénia" "demencia, alzheimer, stb.." Az összes agyi mechanizmusra az LEHET a magyarázat (és ez a legújabb, legértelmesebb parapszichológiai szemlélet is), hogy az agy egyfajta vevõkészülék, amely a tudat megnyilvánulásait fordítja fizikai valóságra. Vagyis ha ez sérül, akkor sérül az információfeldolgozás, az ahhoz való hozzáférés stb. Egyedül a személyiségváltozásra nem ad megfelelõ magyarázatot. Azonkívül hallottál olyan esetekrõl, amikor egy-egy agyi sérülés nem elvett, hanem hozzáadott az illetõ képességeihez? Más akcentust kölcsönzött, egy-két esetben pedig kivételes zenei tehetséget és hallást. Erre sincs magyarázat még, egyetlen "vonalon", értelmezésben sem. "Régebben nyitottabb voltam az ezotériára, de egyre több olyan dolgot látok/tapasztalok, amik alapján csak arra lehet következtetni, hogy gépek vagyunk és az agy csak elhiteti velünk, hogy létezünk." Nekem éppen az ellenkezõje. Egyre több dolog feltételezteti velem azt, hogy a tudat és az agy független egymástól, de közük van egymáshoz. Vagyis az agy nem csak a test mozgatóegysége, hanem további hatást is gyakorol a rajta kívülálló tudatra. Nem írtad, de például a hormonok is komoly befolyással bírnak az emberi pszichére, és nyilvánvaló, hogy test nélkül azok hatása sem érvényesülhet. Egyébként sokak szerint az agy inkább lekorlátozza az elmét, nem pedig ennek ellenkezõje. Erre a szemléletre némileg ráerõsítenek egyes halálközeli élményekben tapasztaltak, mikor arról számolnak be a "visszatértek", hogy hihetetlen gyors és logikus gondolkodásra voltak képesek. Ehhez hasonló lehet egyes kábítószerek (pl. kokain) hatása, amely ugyanezt fizikai alapon valósíthatja meg. Azaz jó eséllyel lehet feltételezni, hogy a gondolatok jóval gyorsabbak is lehetnek, mint azt agyunk a hétköznapi mûködése során lehetõvé teszi.
Ha léteznek is, akkor ezek nem feltétlenül amiatt vannak akivel ez történik, hanem lehet, hogy másvalakire "kellenek" ezek a behatások. Amúgy szerintem a valós dolgokat, soha, senki sem fogja megtudni.

Mi történt velem? Ilyen még nem volt. Mi a magyarázat erre?

Fújtam az orromat, és úgy fújtam, h hirtelen pukkant egyet a fülem, és amint kinyitottam a szemem, abban a pillanatban, elkezdett forogni a világ, és ha akkor gyorsan nem vetem be azt, amit ilyenkor szoktam, akkor szerintem tuti elájulok.

Legjobb válasz: velem volt már ilyen párszor. hogy pontosan mi a magyarázat, nem tudom, de én azzal magyaráznám, hogy túl erõsen fújtad, és mivel a levegõ az eldugult orrodon nem tudott kiszökni, így megtette a füleden :) elég szar érzés :)

velem volt már ilyen párszor. hogy pontosan mi a magyarázat, nem tudom, de én azzal magyaráznám, hogy túl erõsen fújtad, és mivel a levegõ az eldugult orrodon nem tudott kiszökni, így megtette a füleden :) elég szar érzés :)
"amit ilyenkor szoktam" ??? EZek szerint van valami problémád. Mire szedsz gyógyszert? Úgysem tudjuk ezt így ennyibõl megmondani, meséld el a dokinak, õ ismer téged, és õ tudja, mire szedsz gyógyszert, mert még ezt sem írtad le. Itt alapvetõen nem orvosok vannak, de ennyibõl még orvos sem tudna mondani semmit.
nem azt írta, hogy "gyorsan nem veszem be", hanem hogy "gyorsan nem VETEM be"...szerintem olyasmire gondolt, hogy gyorsan leguggol vagy ilyesmi... nekemis van ilyen szokásom.
A kérdező hozzászólása: Kedves kommentelõk! 1-eske: Én neked adok igazat, mert valóban túl erõsen fújtam az orromat, ráadásul az volt a baj, h csukott szájjal, így légnyomás jelentkezett és a dobhártyám megmozdult. Bedugult a fülem. Azóta ezt már Apukámmal is megbeszéltem, õ világosított fel, én pedig megígértem, h innentõl óvatos leszek, és mindig nyitott szájjal, csukott szemmel fújok orrot. :)
A kérdező hozzászólása: 2-eske: Szerintem sem azt írtam, h "gyorsan nem veszem be" hanem h "gyorsan nem vetem be", elnézted, kérlek figyelj oda jobban! Nem szedek semmilyen gyógyszert és nincs szükségem orvosra, mert azóta megoldódott a rejtély :) Egyébként tudom h itt alapvetõen nem orvosok vannak, de az ember mindig tanul, mások tapasztalatából is ;) De amúgy orvos az tudná, miért ne tudná...? Másrészt úgy gondolom ilyennel fölösleges elmenni.
A kérdező hozzászólása: 3-aska: Igen, arra gondoltam. :) Hogy mit vetek be ilyenkor? Nekem is van egy saját módszerem ami a következõ: Ellenállást gyakoroltam ami azt jelenti h: mind a két kezem fejtetõre teszem, és a tenyeremmel elkezdem lenyomni a fejemet, miközben a fejjel ellenállást tanúsítok, az az a tenyeremet pedig tolom felfelé a fejem búbjával. /Ez egy nagyon hasznos és hatásos gyakorlat arra az esetre ha szédül valaki, és minél nagyobb erõkifejtéssel teszed annál jobb!/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Mellesleg 22/L vagyok.

Tükörkép és fénykép közötti különbségekre mi a magyarázat?

Arra vagyok kíváncsi,hogy a tükörben és a fényképeken szebbeknek vagy csúnyábbaknak látjuk magunkat,és miért? Valamint a fénykép vagy a tükörkép adja vissza hűebben a valós kinézetünket?

Legjobb válasz: Én is így vagyok, élõben/tükörben elégedett viszonylag, képeken meg sírni tudnék. Egyszerû a magyarázat, a kép egy 2d-s, álló, egy pillanatunkat elkapó kép, amin lehetünk bandzsák, nagy orrúak, rossz megvilágosításnál kövérebbek, torzabbak, míg élõben 3D van, és mivel a tükör elõtt is mozogva látod magad, az az igazság. Szerintem.

Én is így vagyok, élõben/tükörben elégedett viszonylag, képeken meg sírni tudnék. Egyszerû a magyarázat, a kép egy 2d-s, álló, egy pillanatunkat elkapó kép, amin lehetünk bandzsák, nagy orrúak, rossz megvilágosításnál kövérebbek, torzabbak, míg élõben 3D van, és mivel a tükör elõtt is mozogva látod magad, az az igazság. Szerintem.
Engem is érdekelne, mert már én is észrevettem.Jó az arcom a tükörben, szép lány néz vissza rám.Viszont fényképek visszanézése után mindig csalódottságot érzek.Egész más, csúnyább vagyok sokkal.Érdekelne hogy miért van.Lehet pusztán van aki nem olyan fotogén, vagy a tükör nem adja hûen vissza?

Az irigységre és a féltékenységre mi a magyarázat? Isten miért ad az egyiknek szépséget, míg a másiknak nem? Miért tesz valakit gazdaggá, míg a másik nélkülöz?

Kedves közönség, erre keresem a választ, kérlek titeket, válaszoljatok és válaszaitokban fejtsétek ki gondolataitokat! Köszönöm!

Legjobb válasz: nem isten ad irigységet, és szépséget, pláne nem isten tömi meg az emberek zsebeit. vannak esztétikailag kihívásokkal küszködõ emberek, akik gazdagok, de közben irigyek a csóró de szép emberekre. meg olyanok is vannak akik lusták, nem dolgoznak sehol, vagy csak alkalmi munkájuk van, és irigyek azokra akik annyit dolgoznak hogy csak aludni járnak haza. az irigységre és féltékenységre sokféle magyarázat van, ezek az érzések kialakulnak az idõ múlásával, kinél elõbb, kinél késöbb. van egy olyan mondás hogy mindenki meztelen seggel jött a világra.

nem isten ad irigységet, és szépséget, pláne nem isten tömi meg az emberek zsebeit. vannak esztétikailag kihívásokkal küszködõ emberek, akik gazdagok, de közben irigyek a csóró de szép emberekre. meg olyanok is vannak akik lusták, nem dolgoznak sehol, vagy csak alkalmi munkájuk van, és irigyek azokra akik annyit dolgoznak hogy csak aludni járnak haza. az irigységre és féltékenységre sokféle magyarázat van, ezek az érzések kialakulnak az idõ múlásával, kinél elõbb, kinél késöbb. van egy olyan mondás hogy mindenki meztelen seggel jött a világra.
Igazából nincs olyan, hogy valaki szép, más meg csúnya. Ez relatív dolog, lehet, hogy te valakinek nem tetszel, valakinek meg igen. Mivel mindenkinek más az ízlése. A gazdagságról meg annyit, hogy a Földön van annyi élelem és érték, hogy mindenki kényelmesen megéljen belõle, meglenne a lehetõsége mindenkinek arra, hogy gazdag legyen. Mi emberek viszont nem tudunk ezeken az értékeken igazságosan megosztozni, mindent csak magunknak akarunk.
Direkt odaírtam, hogy nem támadás céljából, hanem csak példaként írtam le, az idézett részt. Elnézést, ha ezzel megbántottalak, nem állt szándékomban! A "Gézás" példa pedig improvizálás volt és abszolút nem vagyok érintett ilyesmiben egyik oldalról sem. Visszaolvastam a korábbi válaszolmat és egyáltalán nem találtam indulatosnak, de természetesen mindenki másképpen értelmez dolgokat, így elképzelhetõ, hogy te mást éreztél a hangulatából, mint én. Összességében még következetlen is voltam, mert ahogy már írtam az imént, csak rögtönzés volt. Az egésszel csak arra szerettem volna rámutatni, hogy azért mert valami nem olyan, amilyennek elképzeljük, még nem biztos, hogy Istent kell érte hibáztatni. Mégegyszer elnézést ha megbántottalak (téged vagy bárki mást) a válaszommal!
Ha mindenki egyforma lenne, nem lenne belsõ értékünk.
Az Istennek minden teremténye az õ szemében ugyan olyan szép õ nem válogat hogy pl te szép vagy te a mennybe kerülsz te csúnya akkor a pokolba neeeem ha pl 1 bomba nõ egész életében paráználkodott és jól ment az életem de a csúnya szegény volt nehezen kereste meg a kenyeret akkor a csúnya 100x szebb mint a szép lány mert kettõjük közt õ ment a mennybe, a gazdagoknak pedig jóval nehezebb a mennybe jutni mint 1 tevének át menni a tûfokán, Isten senkit nem tesz gazdaggá azt az ember dönti el a munka helye és a szakmája szerint ha jól keres meg gazdagodhat ha nem akkorszegény marad. De az Isten a leg nyomorultabbat is úgy szereti mint a legrosszabbat csak amikor meg hal az a kérdés hogy hova kerül.
mert elõzõ életükben bûnt követtek el, ps sátánisták voltak meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, továbbra is szívesen várom véleményeiteket! Köszönöm kedves, én nem lógatom a lábam és nincs jobb teendõm, mint ide tegyen fel kérdéseket, nekem is megvannak a feladataim! De ahogy a Gézás történetedre céloztál, elég indulatos volt, nincs netán valami gondod emiatt?!

Ki tudná ezt megmagyarázni? Akár terhesség esetén, akár menszi előtt, miért érez mindenki hasszurkát? Külön mindkét esetben, mi a magyarázat erre?

Legjobb válasz: A magyarázat valahol a hormonokban van. A tüszõ repedés után a szervezet készül a megtermékenyített petesejt befogadására, de azt nem tudja elõre, hogy ebbõl biztos lesz-e valami, tehát ugyanúgy mûködik mind két esetben.

A magyarázat valahol a hormonokban van. A tüszõ repedés után a szervezet készül a megtermékenyített petesejt befogadására, de azt nem tudja elõre, hogy ebbõl biztos lesz-e valami, tehát ugyanúgy mûködik mind két esetben.

Furcsa látomás meditáció közben. Mi a magyarázat?

A minap meditálás kellős közepén egy táj felett repültem, mindenhol erdők, dombok, de nagyon jó idő volt és a látvány is gyönyörű. Egy kőből épült templomszerűség volt egy rét közepén, fölbe vájt lépcsőkön lehetett felmenni a bejárathoz. "Leszálltam" és bementem. Nagy, tágas tér fogadott, szemben a falon hatalmas ablakokkal amin besütött a nap. A tér közepén egy öreg úr állt velem szemben, mintha rám várna. Közelebb mentem -> hosszú ősz haja volt, eléggé ráncos, szemei égkék színűek, nagyon ragyoktak, vörös ruhát viselt, hosszan leért neki kb bokáig,de nem telejsen vörös volt, ilyen aranybarna minták is voltak benne. Valamit mondott, számomra érthetetlen nyelven. Ja és a térre egy jel volt felfestve, nem tudtam megnézni, nem tudom miért, de talán egy, napról készült rajz volt az alapja. Na szóval a beszéd után oda kellett mennem az üvegs ablak elé, egy állványon volt ott egy öreg könyv, poros, kinyitottam, abszolút te érthetelen nyelven íródott, furcsa jeleket láttam benne. 3at sikerült megjegyeznem egyik ilyen balra szögeletsen kunkorodó kampó a másik 1 függőleges vonal átlósan áthúzva, a 3. meg egy sovány X baloldalra kissé megdöntve. Miután belenéztem, fényt láttam majd hirtelen kívülről láttam magamat, az ablakon erős napsugár jött be és világított a homlokamra, beragyogta az egész testem. nagyon jó, kellemes volt, majd becsuktam a könyvet és hirtelen vmi azt súgta vissza kell térnem. (megjegyzés: ezzel az öreg úrral már többször találkoztam meditáláskor, vagy álmomban) válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Ez ilyen asztrális utazás vagy mi.. Szerintem ezt nemigen kell magyarázni. Átélted és kész:)

Ez ilyen asztrális utazás vagy mi.. Szerintem ezt nemigen kell magyarázni. Átélted és kész:)
Azt, hogy mit jelent, nem tudom hirtelen megmondani, vagy hogy mi a magyarázat. Igazából csak a leírást olvasva, a furcsa jelek egyikérõl eszembe jutott valami: a második jel esetleg Naudhiz. Ismerõs innen valamelyik még? http://www.harmonet.hu/data/cikkek/65000/65760/03.jpg Ezek speciel germán rúnák, de meglehet, hogy már egy másik korból származó rúnákkal írt könyv volt. Ez esetben, ha megtalálod a három rúnád eredetét, és megnézed azoknak jelentését (pl. Naudhiz mágiára használva segít bánat és lelki teher feldolgozásában). Talán azért jegyezted meg azt a hármat, mert meg kellene fejtened a jelentésüket, akkor mondjuk könnyen meg is találod õket. :)
Lehet benne valami, mert pont most kezdtem el beszélni vele újra...
A kérdező hozzászólása: A második, a futhark.
Kérdezõ: A 3 leírt jekép rúna volt, azt feltételezem nagyar, mert a szögletes kampó balra nézett. http://www.kiszely.hu/istvan_dr/kep/24.gif Futhark: http://www.crystalinks.com/futhark.gif Melyik az ismerõsebb?
A kérdező hozzászólása: Igen azóta már meditáltam többször is, láttam egy furcsa lényt/embert (homályos volt), nagy, fekete-fehér, ilyen ruhaféleség volt rajta, de jó bõ volt, meg a feje körül is folytatódott, mint valami nagy taréj, lehet hülyén hangzik de tényleg így nézett ki. Ki volt pingálva, arcán maszkot viselt és egy botszerû dolgot tartott a kezében. Egy sámán, vagy egy törszfõnök jutott róla eszembe.
Igazából a Gandalf figura nem áll messze ettõl, fõleg ha figyelembe vesszük hogy az író honnan vette az ihletét. Ugyanúgy ahogy a Star Wars sem légbõl kapott dolog, pl a gyûrûk uránál jó sok részt kihagytak, de ha több technológia lett volna avval a hangulattal vegyítve akkor egy teljesen atlantisz végi képet kapunk. Nagyon sok kelta ember hasonlíthat Gandalfhoz. Ha a 21-es válaszolóban ez visszhangot váltott ki akkor lehet hogy õ benne is egy ilyen emlékkép van elrejtve. Sõt, elég valószínû hogy élt a keltákkal elég régen. De persze nem elsõsorban a keltákról beszélek hisz nagyon sokféle népre illik a leírás. Mindegy... Kérdezõ, láttál azóta valamit?
Shinkan, avagy Shinkel létezik. Belsõ földi könyvtáros. Ha tudod, olvasd el a könyvet, rajtam kívül te vagy az egyetlen, akirõl tudom, hogy hozzáférést kapott hozzá!
Ami veled történik, nem nevezhetõ meditációnak, mivel az elme erõteljes mûködése kíséri.
most ahogy bele gondolok lehethogy nem a gandalf-ról, van szó hanem a mikulás-ról, immár a vörös ruha is stimmel. http://www.karacsony.org/p/telapo/telapo-3.jpg xD
sztem pedig illik a leírás, fehér gandalfra, a vörös ruhát kivéve. hosszú õsz haja volt, eléggé ráncos, szemei égkék színûek, nagyon ragyoktak, vörös ruhát viselt, xD
A kérdező hozzászólása: Ha az általam látott jeleket lefordítom, az 'ung' szót kapom, (a sovány x-emet, sima x-nek véve), errõl nekem a német ungarn szó ugrott be elsõre..na most kérdés, hogy ez egy szónak az eleje, vagy csak egy része..egy üzenet lenne rúnákkal?? o.O már nem tudom mite gondoljak
A rúnákról azt kell tudni, hogy ugyanúgy használták a kelták és vikingek, ahogy keleten a mantrákat. Mindegyik rúnának van egy spirituális jelentése, és a kántálásukkal különbözõ típusú energiákat lehet összegyûjteni. A fõsodrású történelem rengeteget hazudik arról, hogy milyen típusú írás a legrégebbi. Ugyanis ez nem más, mint a rúnikus írás. Lásd : Bosznai piramis, illetve ezeket: http://projectavalon.net/lang/en/klaus_dona_2_interview_tran..
*nem néztem
Laylah: Nem tudom. De a 3db kettes, azaz a 222 leggyakrabban a lélekpárra utal, de néha azt is jelentheti hogy önmagadban kell rendezned a nõi és a férfi minõséget hogy végül egy egész alkosson. a 7 db hetesrõl fogalmam sincs, mivel néztem mélyen utána a numerológiának. De a kettes önmagában elég erõteljes szám.
39: és a 222, 2222 mit takar? :D
Programtervezõ infó, hûha, sok kitartást! Így látatlanban is tisztelet =D Az utolsó álmomban nekem egy rendszám volt.. Imádom a számokat, a matekot, numerológiával nem sokat foglalkoztam, de szerintem sikerült értelmeznem. Neked is azt javaslom (hogy talán a numerológia választ adhat) PL: a 3 db 6-os a tévhittel ellentétben nem mindig jelent rosszat, de gyakran jelenti azt hogy valaki ártani akar neked, vagy valamilyen formában árthatnak valakinek. Ne bonyolítsd túl. És fõleg ne parázz, ha számokban kapsz üzenetet az egyben az is jelenti hogy "õrködnek feletted", támogatnak.
34: ez tuti, hogy nem kelta rúnaírás volt, azt ismerem. Láttam már germán és viking rúnaábécét is, de azokhoz sem hasonlítanám. Ez valami teljesen más, talán nem is földi.
A kérdező hozzászólása: Ismét meditáltam (mostanában nem megy mindig, mert programtervezõ infós szakon vok fõsulin és nagyon kemémy....) szóval, ismét eljutottam a kérdésben leírt helyre. Spontán számok jelentek meg elõttem, tisztán emlékszem rájuk: 146, 176, 936. Gondoltam olyanra, hogy esetleg: 1461.7.6 9:36 dee semmire nem jutottam vele. Aztán felfigyeltem, hogy mindegyikben szerepel a 6-os szám, azt pedig tudjuk, hogy elvileg a 3 db 6-os minek a száma..de sztem az utóbbi hülyeség, úgy érzem nincs hozzá köze.
A germán mitológia is nagyon érdekes. És biztos hogy ez a kép összefüggésben áll avval (és veled). De ha te ilyen intenzív vagy meditációban, azóta nem volt hasonló? Akár olyan ami nem kapcsolódik ehhez?
Egy kis történelmi áttekintés: a szkíták a kelták rokonai voltak. Szkíta népek nagyon sok helyen éltek, ráadásul É-Indiában a fehér hunok tanyáztak egy ideig. A rúna hasonlóan értékes írás mint a (székely-magyar) rovás. Ugye nem véletlen hogy a boszniai piramisban rovásjeleket találtak. És az nem rúna volt. Kimondottan rovás. Nekem pl vannak ismerõseim Ázsia különbözõ területeirõl, érdekes, hogy sokan magukat még mindig szkítáknak tartják, és kihangsúlyozzák hogy õk a legõsibb nép.
Oké, erre nincs mit mondanom, magadat minõsíted. Azt sem tudod, mi az, hogy meditáció, de azért jössz ide az ostobaságoddal, gratulálok.
Laylahke, te csak ne parancsolgass, nekem eriggy meditálni /21-es válaszoló xD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Ez tök jó, az öreg úr lehet valamelyik szellemi vezetõd, de amúgy passz, asztrálutazás szerû is lehetett de szerintem nem véletlen hogy pont azon a tájon voltál, lehet egyik elõzõ életedbõl volt a díszlet, pl kelta vagy germán voltál. Amikor a fény elért téged a homlokod keresztül akkor lehet hogy kaptál vmilyen kódot vagy áldást és ezért érezted hogy "végeztél" ott egyenlõre mert megkaptad azt amiért ott teremtél
Kedves kérdezõ, leírnád nekem privátban (vagy akár itt is), hogy hogy mûködik egy ilyen meditáció? Én eddig mindig vezetett meditációt csináltam (Ferenczy László: Aranyló folyók), és szeretném megtanulni, hogy egyedül hogy tudok lemenni, visszajönni, és hogy mire számítsak. Köszönöm, ha szánsz rám egy kis idõt. :)
A kérdező hozzászólása: Kizárt, mivel akarattal tértem vissza, éreztem végig h nem alszom.
Nem lehet, hogy simán beszunyáltál meditáció közben?:D
Hát igen a fûvescigi csodákra képes. :D
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm, ment a zöld :)
A kérdező hozzászólása: pff, kösz, ezért ne koptasd az izületeidet, értelmes ember válaszát szeretném látni...
engem is érdekelne ez a meditációs gyakorlat bár én nem hiszek ezekben de hogyanis van ez vagy hogyan csináljátok ezeket a gyakorlatokat vagy vami tudatmódosító is kell ehez?xDD
Kedves kérdezõ! Ezek a jelek valamire utalnak biztosan. Van olyan, hogy jelgyógyászat próbálj meg utána nézni, ha nem találsz magyarázatot akkor meditálj, menj vissza arra a helyre és az öreg úrtól próbálj segítséget kérni, ha ez sem sikerül akkor türelmesen kell várnod a folytatást, lehet, hogy lelkileg még nem vagy felkészülve a válaszra.
19: nekem ez volt az elsõ ilyen mértékû kitörésem, és elég nehéz volt belõle visszafordítani magam a helyes irányba :S 21, te meg ha hülyeséget írsz, ahelyett legközelebb inkáb maradj csendben.
nekem így hirtelennyében fehér gandalf, jutott az eszembe http://sweetdarksite.bloglap.hu/kepek/201209/gandalf_01_lotr.. xD
*késõbbi. Jó ez a név, simán lehet hogy az öregúr neve, de itt gyakorikon nem hiszem hogy valaki nagyon szakértõ választ tudna adni. Valamilyen tapasztaltabb ember biztos tudna segíteni, pl aki elõzõ életekkel, asztrálutazással foglalkozik, vagy spirituális tanácsadó de róluk nem hinném hogy gyakorikra járnak.
Laylah szerintem ez az árnyékszemélyiséggel függ össze. Nekem túl gyakran van ilyen, az utóbbi idõben nem tudom kontrollálni =S Szerintem köze lehet egy atlantiszi (vagy korábbi) elõzõ életemhez
Én nem használok fegyvert, tiszta energiával ölök XD
A kérdező hozzászólása: Én eddig nem uraltam, hanem nyírtam õket álmomban, legelõször önmagamat, de am komolyan megtámadott álmomban saját magam és vihogott..egyszer egyik sátánista ismerõsöm jött el álmomban...érdekes azóta nem sátánista xd, eegyszeer meg egy barna hajú ember akart lelõni, csak én elõbb lõttem le, máskor szintén egy manusz jött nekem ostorral O.O, akkor támadtak már meg matrózok is, meg még ami nem jut eszembe... ja meg álmaim nagy részében ezeket a valamiket egy karddal nyírom ki, meg van rajta vmi címer csak homályos, nem látom tisztán ><
Jó, csak én uraltam ezeket a sötét izéket. :) A Shinkan név nagyon ismerõsen hangzik... egy bölcs, öreg vezetõ (útmutató) jut róla eszembe, csendes jellemmel.
A kérdező hozzászólása: Hmm.. ez a "közeledik felém egy csúnya valami" ez velem is megtörtént pár éve, csak akkor utána páran meghaltak a feluban, bár lehet csak véletlen, de ettõl függetlenül túl bizarr. De ha már itt tartok, ugye írtam, hogy régebben is láttam ezt az urat, hallottam a nevét, nem írtam le, mert lehet hülyeség, meg nem tudom...lehet nem így hívják.. a Shinkan név mond valakinek valamit? Kerestem de semmi, összvissz annyi, hogy a shinto fõpapokat hívták így régen, de megérzéseim alapján nemsok köze van hozzá. Ja és egy idõben néha jelent meg elõttem egy fekete színû oroszlán arany sörénnyel, az is mi lehetett?
most jössz le a gomba-triprõl?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!