Találatok a következő kifejezésre: Mi a múlt lényege, (4 db)

A férfiak számár második legnehezebb mondata "Bocs lefeküdtem anyáddal" Rögtön a "Bocs lefeküdtem apáddal" után.
az úgy lenne igazságos, ha most apád is megdugná a bnõdet..:D
-szia kicsim -szia drágám -mi volt ma veled? -hát megdugtam az anyád valahogy igy tudom elképzelni
Hogy mit tegyél? Szégyelld magad, mert egy igazi ótvar gyökér vagy! És köpd magad szembe a tükörben! Undorító egy alja féreg vagy. Ennyi.
vond be egy hármasba:)
Ne mondd el neki. Csak baj lehet belöle.
Ne mondd el neku. Csak baj lehet belöle.
A kérdező hozzászólása: Elvált
mekkora kamu gáz h ez megfordul a fejedben
hát koma szívás, de szerintem nem kelett volna, férjnél van vagy elválltak
Menj vissza az urológiára.
1. hugyuti fertõzéssel nem az ügyeletre megy az ember, hanem urologiára, ahol rendesen kivizsgálják.(tenyésztéssel, vérképpel) 2.nem "feliratok" gyógyszert, hanem akivizsgálás után az orvos felír. én a helyedben nagyon nem játszanék ezzel, hanem rendesen kivizsgáltatnám, mielõtt petefészekgyulladással és elzáródással kéne kezeltetni magam.

Mi a Temetelen múlt lényege, vége?

Addig láttam, hogy a csaj(M. P.) sejt vmit, hogy szedettek vele vmit, és a múltban gázos volt egy partyn, meg, hogy a kiscsaj a férje szeret?je volt...

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem, Ford elnök volt a gonosz!

Ha jól emlékszem, Ford elnök volt a gonosz!
Na, körülbelül én is itt szunnyadtam bele a filmbe, de aztán megeröltettem magam, és félálomban mégiscsak végignéztam.:) Szóval, a csaj rájött, hogy a nem a szomszéd ölte meg a saját feleségét, és a szellem nem a szomszéd asszony, mert az él, csak összevesztek, és az elutazott egy idõre, ezért nem látta napokig. De ki lehet a szellem, aki idõrõl idõre jelzéseket hagy? Aztán egy régi újságcikkbõl rájött, hogy a csaj a férjének a tanítványa volt az egytetemen, és aki egy éve eltûnt. Bevillant neki, hogy rajtakapta õket, meg az is bevillant neki, hogy gázosan viselkedett azon a partin, és hogy a férje valszeg szedethetett vele valamit, mert amikor elrohant, és az autóbalesete volt (pont egy éve), akkor azért nem emlékezett a dologra késõbb. A férje bevallotta neki, hogy igen, a kiscsaj a szeretõje volt egy ideig, de azzal kezdte el ámítani a feleségét, hogy anno a leány odament a házba, és öngyilkossággal fenyegetõzõtt, azóta meg nem is látta. Aztán a nõ bizalmatlan volt, és kiment a tóhoz, és egy kis ládikában megtalálta a kiscsajnak a nyakláncát. Erre a férje bevallotta neki, hogy nem volt más választása, meg kellett ölnie a lányt. Úgy csinált, mintha fel akarta volna adnia magát, és felhívta a rendõrséget, hogy bejelentést akar tenni. Aztán a nõ az újrahívót megnyomva rájött, hogy a férje nem a rendõrséget, hanem a tudakozót hívta. De már ott is állt a férfi a háta mögött, és elkábította azzal a szerrel, amit kíségleteztek éppen a laborban (a film elején mutatták egy egéren, amikor a nõ bement a férjéhez, hogy az elme ép marad, de a test lebénul egy idõre). A pasi bevitte az asszonyt a fürdõszobába, beletette a kádba, és megnyitotta a csapot, hogy a nõ megfulladjon. Szeencsétlen pontosan éetette, hogy mi történik körülötte, de men bírt megmozdulni. Közben a férfi meg felhívta a nõ barártõjét alibi végett, hogy elmondja neki, hogy összevesztek az asszonnbyal, õ a laborban alszik, de aggódik a felesége miatt. Megint megjelent a szellem, de most a férfinek, aki úgy megijedt, hogy elcsúszott a fürdõszobában, és beverte a fejét, és tiszta vér lett minden, és az eszméletét is elveszetette. Aztán amikor a csaj már majdnem megfulladt, akkor egy picit gyengülni kezdett a szer hatása, és volt annyi ereje, hogy a lábával kihúzza a dugót, és így megmenekült. Amikor kiszállt a kádból, a pasi már sehol se volt, már a lépcsõ alján feküdt, de nem halt meg. A csaj elkezdett menekülni, beült a kocsiba, eszeveszettül hajtott. Kiderült, hogy a férje is bejutott az autóba, és dulakodni kezdtek. A vége az lett, hogy a tóba hajtottak, és elsüllyedtek. Nem tudták kinyitni az ajtót, de jött a lány szelleme, és a csajmak segített kijutni, a pasi meg ott döglött meg. Tkp. ennyi. Ja, meg a végén a nõ virágot vitt a temetõbe a kiscsaj sírjához. Vagyis a múlt immár nem temetetlen...
Az elõzõ válaszadó vagyok. Bocs a helyesírási hibákért, meg a betûelütésekért.
A kérdező hozzászólása: Kösziii! már csak at nem értem, miért szedetett vele szert egy éve?? :)

A pasik mikor értik már meg, hogy nem lényeg, ha valaki csúnya? Egy "csúnya" srácba is bele lehet szeretni, nem ezen múlik.

Legjobb válasz: Már bocs de ez egy baromság. Akár beismeritek magatoknak, akár nem, igenis a külsõt nézitek. Ismered a mondást, a külsõ megfog, a belsõ megtart. Ha a külsõ nem fog meg, ami egy csúnya srácnál elég valószínû, onnantól azt csinál amit akar.

Már bocs de ez egy baromság. Akár beismeritek magatoknak, akár nem, igenis a külsõt nézitek. Ismered a mondást, a külsõ megfog, a belsõ megtart. Ha a külsõ nem fog meg, ami egy csúnya srácnál elég valószínû, onnantól azt csinál amit akar.
És a csajok mikor jönnek már rá, h csak a külsõ számít nekik? :P Érdekes módon én egyetlen csúnya srácot se láttam még bnõvel.
Hagyjátok már abba ezt az önsajnáltatást!! Mindig találtok valamit, ami miatt de õ gazdag, de õ annyira nem is csúnya mint én, de õ stb. Tegyetek érte, hogy nálatok is legyen valami de! Hozzátok ki magatokból a maximumot, öltözködjetek elõnyösen, legyetek ápoltak, vágassatok elõnyös frizurát, stb. És ne gyertek azzal, hogy "én egyetlen nõnek sem tetszem", mert ezt max. 15-20 nõ után tudod ezt a következtetést levonni, ami az összes nõhöz képest igen kevés. És ne görcsöljetek rá a témára, mert azt megérzik a csajok.
"Lehet te is annak tartod magad, aztán lesz egy barátnõd, akit ez nem fog érdekelni." Tévedsz, nemcsak én tartom magam csúnyának, hanem mindenki, aki látott már élõben. Olyan lánnyal pedig soha életemben nem találkoztam, akit ez ne zavart volna.
soha egy szingli lány egyetlen ismerkedõ randira hívást el nem utasítana senkitõl, ha a külsõ nem számítana. de a randi elutasításával esélyt sem kap a fiú arra, hogy a lány megismerje. úgyhogy lányok, tessék nem hazudozni, hogy nem számít a külsõ. DE SZÁMÍT!
97%ban csúnya lányokat csúnya fiúkkal, közepes lányokat közepes fiúkkal, szép lányokat helyes fiúkkal, dagi lányokat dagi fiúkkal látok, nagyon ritka ha nem így van.
A kérdező hozzászólása: De szivi pont az a lényeg, hogy a barátnõje nem tartotta rondának, holott õ annak tartja magát. Lehet te is annak tartod magad, aztán lesz egy barátnõd, akit ez nem fog érdekelni.
Nem, de korábban már írtam, hogy ez így normális. Tessék szépen visszaolvasni. Én azt írtam, hogy nincs olyan, hogy annyira ronda, hogy senkinek se tetszik. Mindenki tetszik valakinek, és mindenkinek más tetszik. Ezzel szemben ugye mi a képlet? Pl. nõben csak az lehet szép, akinek nagy melle, kerek feneke, karcsú dereka van, mert ezt nyomja a média. Na ez az ami nincs így. Volt duci barátnõm, és õt is ugyanúgy kívántam, mint a többit.
De veled se jött volna össze a bnõd, ha külsõre nagyon rondának tartana.
Áh, ez egy baromság. Én saját véleményem szerint se nem vagyok jóképû, se nem vagyok híres vagy gazdag, mégis van barátnõm, boldogok vagyunk, és azért szeret, mert olyan vagyok, amilyen. És csak röhögünk azokon, akik 1-2 évig együtt vannak, aztán szétmennek, mert nincs meg a megfelelõ belsõ kötelék. Akinek a külsõ vagy a pénz/hírnév nagyon sokat jelent, az egy állat-ember, ennyi.
Mick Jaggerrel jönni? Neki van hírneve, státusza, és pénze. Ezek a dolgok feledtetik a nõkkel az esetleges hiányosságokat. De ezt te is érzed, csak képmutató vagy.
nem állítom, hogy régen egyetlen lánynak sem tetszettem, csak éppen úgy nézett ki, hogy valóban nem érdeklõdött felõlem soha senki, ha meg végre mégis, akkor egyértelmûen olyan volt, aki nekem sehogyan sem bírt tetszeni.
Én nem 15-20, de legalább 30-40 lánynál próbálkoztam már, és nem tetszettem egyiknek se. Plusz ha az utcán v bkv-n próbálok szemezni egy lánnyal, v rámosolygok, soha nem viszonozza senki. Rajtam csak plasztikai mûtét segíthet, el is megyek majd, ha lesz annyi pénzem.
Sose értik meg, sok szép csajt látok ronda pasival, még az ismert emberek között is igaz, ha jobban megnézitek. Megismertem egy srácot, aki elõször abszolút nem tetszett, aztán megszerettem, már nagyon tetszik külsõre is, és be kell valljam nagyon is helyes, de nekem elõször mégsem tetszett, igaz, hogy neki én nem kellek, õ olyan tökéletes kívül-belül, hogy bizonyára egy csodálatos, kedves, gyönyörû barátnõje lesz, és nem rosszfiú, hanem nagyon is jó, nincs nagy dumája, de mindig tud valami frappáns, és mégsem sértõ dolgot mondani. Akik velem akartak járni, és nekem nem jöttek be, volt, aki azt mondta rájuk, hogy helyesek, nekem nem tetszettek, akik meg nekem tetszettek kiv. a mostani srácot, mindenki azt mondta rájuk, hogy rondák.
a nem akarok kapcsoltot tényleg kamu duma. legalább 40-en jelentették már be nekem, hogy nem akarnak kapcsolatot, s ebbõl 35-nek egy héten belül lett kapcsolata. csak nem velem. most akkor miért kéne azt hinnem, hogy nem azt jelentette, hogy "veled nem akarok kapcsolatot"? amúgy arra, hogy van-e valakinek partnere, tilos rákérdezni. Sokkal körmönfontoltabbnak kell lenni. megkérdezed mit szoktál csinálni szabadidõdben stb-stb, s ha semmi válasz nem tartalmazza a partnerét, akkor valószínüleg nincs neki.
Azért ha minden lány jön vmi kamu dumával, az már gyanús. Fõleg ha kiderül máshonnan, h az volt a baja velem, h ronda vagyok (mert ki is derült már nem egyszer).
De ennek utánajársz gondolom mindig...mert máshogy honnan tudnád? Biztos vannak olyan lányok akik egy jó pasi láttán egyszerre megváltoztatják a véleményüket...de hidd el van, olyan hogy jó egyedül lenni, függetlenül attól hogy egy jó pasi keresi a társaságod vagy sem. Nem tudom, hogy ez miért olyan hihetetlen. Pont ez a gond, hogy az ilyen kézzel fogható okokat sem hiszik el sokan, mindig magukban keresik a hibát(én csúnya vagyok stb) aztán utána meg önbizalom nélkül semmire sem jutnak...
Nem mondtam, h nem lehet igazából barátjuk, csak h gyakran nincs igazából, csak lekoptató dumaként vetik be. A "nem akarok kapcsolatot" pedig általában azt jelenti, h "veled nem akarok kapcsolatot". Ha egy jó pasi próbálkozik, akkor általában nem mondjátok ezt neki.
Miért lenne kamu? Miért ne lehetne igazából barátjuk?? Szerinted nem létezik, olyan hogy valaki nem akar kapcsolatot?? Hidd el van ilyen, rendben van, hogy az ember társas lény, de azért néha jó egy kicsit egyedül lenni...
Hát én egyedül a gyikon találkoztam olyan lányokkal, akiknek nem a külsõ számít. Volt, akivel találkoztam is, aztán persze kiderült, h neki is az számít. "mi van ha barátjuk van, ha nem akarnak kapcsolatot... " Ha barátjuk van, jobban kell kinézni a barátjuknál. Egyébként ez gyakran csak kamu duma, és azt jelenti h "ronda vagy, kopj le". Ha külsõre bejössz nekik, akkor pedig akarnak kapcsolatot.
Ezt azért így elég durva volt visszaolvasni. Az elsõ dolog, amin meglepõdtem, hogy mennyi elõítélet van velünk szemben, pedig ezeket a lapokat nem lehet leosztani fiúk lányok szerint. Igenis vannak olyan lányok akiknek csak a külsõ fontos, de fiúk is(talán több is?), és fordítva is, van akinek a külsõ nem mérvadó. És valóban a csúnyaság relatív dolog...és igazából az arcon nem lehet, de ahogy már leírták elõttem sokminden máson lehet változtatni, ami igen sokat dob a latba. Nem lehet, hogy mégse a külsõ miatt nem jönnek össze a kapcsolatok, hanem valami mást nem csináltok jól? Egyébként meg az hogy 20 ból egy lány sem jött össze, az sem jelent semmit, mi van ha barátjuk van, ha nem akarnak kapcsolatot... Például hozzám is többen odajönnek, és elkell hogy küldjem õket, mert van párom, de ez nem azt jelenti, hogy amúgy nem jönnének be. Önbizalom nélkül csajozni meg ne menyjen senki, mert ez nagyon meglátszik.
Erdekes a tema, bennem egy csomo kapcsolodo kerdes merult fel. Peldaul, hogy mi szamit egyaltalan csunyanak? Rowan Atkinson peldaul csunya? Vagy eppen Sebeok Janos? Oket azert nem szoktuk a szepfiu kategoriaba tenni, nem igaz? De egyaltalan ki az, aki eldonti, hogy ki melyik kategoriaba kerul? En peldaul ismerek jokepunek mondhato sracokat, akiknek sok baratnojuk volt, de mondjuk Brad Pitt-hez kepest ezek a sracok a kanyarban sincsenek!! Akkor ok most csunyak?? Nem hinnem! Mindenki csak valakihez kepest csunya, vagy valakihez kepest jokepu! Egyebkent annak, aki erezte mar magat a vilag legcsunyabb, legnyomorultabb, legszerencsetlenebb, legkitaszitottabb teremtmenyenek, vagy aki nezett mar le, vagy szolt le masokat a kulseje miatt, meg ugy egyebkent mindenkinek nagyon ajanlom Az elefantember cimu filmet!!
Én még soha nem láttam olyan párt, ahol a lány jobban nézett volna ki a fiúnál (kivéve ha látszott a fiún, h kõgazdag). Nem tom hol élnek azok, akik ilyeneket látnak.
Mick Jagger azért tud jól csajozni, mert sztár. Ha a kutya se ismerné, megnézném mit csinálna (amellett, h szeretem a zenéjét). A csajoknak az kell, h lehessen villogni a pasival, és nemcsak az elsõ pasinál, hanem mindig. Ha híres, az is ugyanolyan jó, mintha jóképû lenne.
Az a dologban a hülyeség, hogy nincs univerzális definíció arra, hogy szép meg csúnya. Volt már barátnõm, akire egy barátom azt mondta, hogy õ kifejezetten csúnyának tartja, nekem viszont õ volt a leggyönyörûbb. Mindenkinek más a szép, de az igenis igaz, hogyha valaki külsõre nem tetszik, ott eleve semmi jó nem várható. Mellesleg nézzük meg Mick Jaggert. Jóképûnek tartja a közvélemény? NEM. Sikeres csajozó? IGEN. Na akkor mi van most, okoskáim? :P
"Most ez nem azt jelenti, hogy összeállnék egy olyan sráccal, aki abszolút nem kelt bennem vonzalmat." Errõl beszélek. Aki olyan csúnya, h egy lánynak se tetszik, az dögöljön meg.
A kérdező hozzászólása: A külsõ tekintetében akkora kavar van az emberek fejében, és a válaszokat látva ez a kavar elég nagy önértékelési problémákat okoz. Nem azt mondom, hogy nem nézek meg egy jóképû pasit az utcán. Persze :) De a "csúnyaság" annyira relatív, a szerelmet meg amúgyse lehet racionálisan megmagyarázni. Szerettem már bele olyan srácba, aki nem volt egy szépség. Hogy miért? Fogalmam sincs. Egyszerûen megfogott benne valami. Most ez nem azt jelenti, hogy összeállnék egy olyan sráccal, aki abszolút nem kelt bennem vonzalmat. De ez nem CSAK a kinézettõl függ. Az érzések komplikáltabbak ennél :)
Engem mások humorosnak tartanak, mégse volt soha egy lány se, akinek bejöttem volna. Még akik adtak esélyt, azok se tudtak belém szeretni a külsõm miatt.
Ugyan már. Aki ebben az országban nyitott szemmel jár, az láthatja, hogy nem mondasz igazat. Ciki lenne beismerni, hogy a megjelenése miatt jársz valakivel, és a jó tulajdonságait a külsejéhez rendeled hozzá. Azonos emberi tulajdonságokkal rendelkezõ pasik közül aki szarabbul néz ki, abból lesz a "csak barát" Kár tagadni, a nõk a szemüknek élnek. Kompromisszumkészség = 0
Ez tényleg baromság, hogy csak a külsõt nézzük. Nem egy olyan elõzõ párkapcsolatom volt, ahol eleinte egyáltalán nem láttam a férfit a srácban, csak barátként tekintettem rá, aztán amikor egyre jobban megismertem, megfogott és akkor már kívülrõl is szépnek láttam. De a legfontosabb tényleg a jó szöveg, egy frappáns duma vagy humor az mindent tud vinni (nálam), attól függetlenül hogy mennyire csúnya vagy szép az illetõ.
Én nem közvetlenül a külsõm miatt lettem önbizalomhiányos, hanem a rengeteg visszautasítás hatására, amit a külsõm miatt kaptam. Régen elhittem, h elég ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél, mellesleg azzal se voltam tisztában, h én egy fokkal rondább vagyok az ördögnél. Mára rájöttem, h egyszerûen nincs olyan lány, aki ne a külsõt nézné. Amúgy összejött nekem már 2 párkapcsolat is, de mindkettõ elég hamar véget ért, mivel a lányok rájöttek, h nem tudnak belém szeretni úgy, ha külsõre nem vonzódnak hozzám.
Most õszintén te ha látsz egy az átlagosnál csúnyább pasit az utcán meg mellette egy kész Adoniszt te melyikhez mennél oda? Á szóval mégsem lényegtelen a csúnyaság?!
Talán ott a bibi, hogy a csúnya srácok, külsejük tudatában nagyon önbizalom hiányosak lesznek.
Ezt azok a "csúnyák" mondják, akiknek még nem jött össze párkapcsolat. Változik a véleményük az elsõ után.
A kérdező hozzászólása: Attól mert páran visszautasítanak, lehet még olyan lány, aki belédszeret. Szerintetek az összes féfi álompasi? Ugyan már, akkor a férfitársadalom harmadának nem lenne most családja...
A kérdező hozzászólása: Azért nem kell kiforgatni... Attól, mert nekem nem tetszik valaki, másnak még tetszhet. Ajj, jól van, képtelenek vagytok ezt megérteni. Már látom...
Sziasztok! Én azt gondolom, hogy az elsõ kapcsolatnál tényleg fontos egy lánynak, hogy a barátnõk elõtt jól mutasson a párjával, ez ilyen tinédzserdolog. Aztán ha ott csak a külsõ az ami megfog nagy bajok lesznek, és egyre inkább affelé hajlunk, hogy ez már kevésbé lesz fontos. Nem gondolom, hogy összetudnék jönni egy olyan pasival aki nagyon csúnya, de nem is kell átlagosnál helyesebbnek lennie, ha van benne valami, ami megfog. Furcsa mód mostanában azon kapom magam, hogy egyre több olyan pasi jön be, akik egyáltalán nem a jópasi kategóriába tartoznak. De kedvesek, és valahogy megfogott bennük, hogy jól eltudtam beszélgetni velük...ennyi bõven elég azt hiszem. A csúnyaság sem azért baj, mert szégyelnék kimenni vele az utcára, hanem azért mert egy kapcsolatba kell egyfajta vonzalom, ami ha nincs meg, az egésznek annyi. 20L
Utolsónak: most nem a sík hülye, minden hétvégén olyan részegre iszom magam, hogy nem is emlékszek másnap semmire csajokról volt szó, hanem a normálisakról.
full gyökér emberekkel azért tudnak összejönni a csajok, mert az jön be nekik. neandervölgy hajrá! zz top szakállas, erõsen alkohol és dohányszagú, 40-essel smárol a kocsmában a 16 éves cicababa, no ezt magyarázzátok meg lánykák, akik szerint a szöveg számít meg igényesség. Az öreg nem beszél nagyon, csak akkor nyitja ki a száját, amikor cigit, poharat, vagy a csaj nyelvét teszi bele.
lett=lesz
"Attól mert páran visszautasítanak, lehet még olyan lány, aki belédszeret." Igen, lehet olyan lány, csak ne te legyél az, hanem valaki más.(gondolod te)
A párom csúnya. Az elején is annak láttam, de olyan kisugárzása volt, amivel azonnal megfogott. Õ is tudja, hogy csúnya, de viccet csinál belõle, engem meg soha nem érdekelt. Így szerettem bele, és kész. Nyolcvanévesen senki se lett Brad Pitt. XD Amúgy meg nem egyszer hallottam az összesúgást: "ilyen csajnak hogy lehet ilyen barátja". Leszarom. Valószínûleg többet ér, mint azok együttvéve. :P
Elõzõ, én azóta próbálkozom, amióta érdekelnek a lányok (és nem vagyok már tini), és elhiheted, nem azzal kezdtem soha, h "jaj, én de csúnya vagyok, senkinek se tetszem". Mostanra rájöttem, h de igen, van olyan, h lehetetlen. Ha vki nagyon csúnya, soha egyetlen nõ se fogja szeretni. Akár bevallod, akár nem, te se lennél képes rá, bárhogyan teperne az illetõ.
De ez az önsajnáltatás annyira utálatos dolog. Szerintetek mégis ki akarja azt hallgatni a pasijától, hogy jajj de csúnya vagyok, én senkinek nem tetszek? Azok a csúnyább srácok, akiknek van barátnõjük, azért van, mert nem nyavalyognak emiatt, szórakoztatóak és természetesen a belsõ tulajdonságaik is megvannak. A külsõ tényleg fontos, de NEM MINDEN! Egy csúnyább srácnak tényleg többet kell tenni a sikerért, de egyáltalán nem lehetetlen, hiszen nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Én értem, de van olyan, aki annyira csúnya, h egyetlen lánynak se tetszik a világon. Pl. én...
Én tisztában vagyok vele, az hogy mennyire tudsz csajozni az a kinézeteden és a dumádon múlik, de inkább a dumádon, más magyarázat nincs arra hogy full gyökér emberek hogy tudnak jó nõket összeszedni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!